Egyébként valóban egyik nemzet se etnikai egységet jelöl, tehát 1 nemzet megsemmisülése se a vérvonal kihalását jelenti. de ez alapján (mármint h az itt élt hunoknak vannak köztünk leszármazottjai) éppen annyira vagyunk rómaiak, kelták és gepidák is.
Attól Szent István kapottt volna agyvérzést, hha vki a zászlajára teszi, uis az 1 ősi pogány totem volt, István pont az ilyesmik elpusztítására tett meg mindent :)
"A hun népelem nemzeti eleme is a piros (vörös). A honfoglaló Árpád azért választhatta zászlajának a vörös színt, mert ő önmagát hun származásúnak tartotta. De azért használhatta a piros-fehér ún. Árpádsávos lobogót is, mert az ötezer éves újbóli testvéresülés következtében a nép a hunmagyar népnevet vette fel, vagyis a piros és fehér színek együtt jelentik a hunmagyar népet."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te honnan a búbánatból veszed ezeket a baromságokat?
Milyen vicces, h az itt felsorolt történelmi árpádsávos zászlók egyike se hasonlít arra, amit nagy többségben lengetni szoktak, hiszen míg a valódi árpádsávos zászlók állított téglalap v négyzet alakúak (mint ahogy a címeres bannereknek kell is), a tüntetéseken használtak fektetett téglalap alakúak, tehát "a hasonló, de nem az" kategóriába tartoznak.
Nem értem, hogy miért nem reagált szinte senki a (szerintem) frappáns javaslatomra, amit a 16529-as hsz-ben írtam: mi lenne a következménye, ha mindazok, akiket zavar a sávos zászló, maguk lobogtatnák és nyakukban is hasonló mintájú sálat hordva vonulnának fel?
Úgy gondolom, hogy onnantól kezdve már nem sokan tüntetnének ezzel, hiszen ha nem bosszantana másokat, akkor minek strapálnák magukat?
ez népbutítás. gyöngyök elé disznószart vetsz :D azt meg hogy árpád vezér miről mt gondolt meg kit tartott az őseinek honnan vetted? van róla valami írásos emlék? vagy csak úgy megálmodtad ? =))
bocsi, én nem vagyok zsidó, de az ilyen antiszemita agyatlan állatok előtt szívesen bemutatnék egy performanszot ahol imádott zászlajukat fosba mártogatom. aztán ráturházok, rápisálok :D te magad bizonyítottad hogy ez az antiszemiták zászlaja picinyke kis zsidógyűlölőm =) no köszi vannak magyar emberek akik ebből nem kérnek, és vannak magyar emberek akik nem baszogatnak másokat a vallásuk/származásuk miatt. csak intelligencia és kultúráltság kérdése tudod... :)
Az a probléma, hogyha a zsidók felszisszennek valamiért, mi azonnal tördeljük a kezeinket és kérjük az elnézést az el nem követettekért, de ők az ősi magyar zászlónkat nem ismerik el, megcsúfolják, nem létező rettegésükre hivatkozva. Ennek ellenére eszük ágába sincs Izraelbe menni, sőt egyre többen jönnek , mint a világ legbiztonságosabb helyére, de az eszükbe sem jut, hogy alkalmazkodjanak. Megvan a véleményem az ilyen emberekről, de pillanatnyilag beszüntetem a velük való bajoskodást. Viszlát kis fizetettt rettegőim és viszlát, rendes, becsületes topiktársak.
Így van. Nem lehet a provokátorokhoz igazodni. A nemzeti trikolórban a felső szín a vörös, másképpen a piros szín. A hun népelem nemzeti eleme is a piros (vörös). A honfoglaló Árpád azért választhatta zászlajának a vörös színt, mert ő önmagát hun származásúnak tartotta. De azért használhatta a piros-fehér ún. Árpádsávos lobogót is, mert az ötezer éves újbóli testvéresülés következtében a nép a hunmagyar népnevet vette fel, vagyis a piros és fehér színek együtt jelentik a hunmagyar népet.