Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 18
,,Ez mibe ütközik wazze,:-)))" Ez pofátlanságba. Mert kihagytak belőle.
Előzmény: Törölt nick (16)
grisin100 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 17
 Remlem az Orbánt is annak tartod?
Előzmény: smafu (14)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 16
Mint ismeretes, a Millenáris Park látogatói ajándékórát kaptak. Az órákat egy kínai gyártótól a Globe Trotters Ltd. 70 millió forintért vásárolta meg, majd ugyanennyiért tovább adta a Globe Trotters Kft.-nek. A Kft. viszont 350 millió forintért adta el az órákat a Millenáris Rt.-nek, amely - utolsó momentumként - 402 millió forintért passzolta el az árut a Millenáris Kht.-nak.

Ez mibe ütközik wazze, :-)))
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 15





Elmondom mi a jó erkölcsbe ütköző cselekedet:

Ha a hivatalban lévő miniszterelnők a neje cégét támogatja meg az adófizetők pénzéből vissza nem térítendő hitellel... na ez a jó erkölcsbe ütköző, mert ilyet a balkánon vagy a dél-amerikai diktaturákban szoktak tenni a korrupt vezetők...
Előzmény: smafu (14)
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 14
Már hogyne lenne tekinthető.. Én pl Gyurcsányt egy mocskos adócsalónak, és az adófizetők pénzén élősködő senkiházinak tekintem
Ugye, hogy lehet ?

Az ügyészség elévült bűnözőnek tartja, és visszaperlik az adófizetőktől elrabolt vagyonának egy részét.
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 13
A bíróság jogerős itéletéig,senki nem tekinthető bűnösnek! Wazze:-)))
Előzmény: smafu (11)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 12
Én meg áfát csaltam,pályázati pénzeket nyúltam le,vettem is belőle családi házat, meg terepjárót.Már elévült.Az ország meg kinyalhatja.Mert hát történt büncselekmény?Hát Feri,így jártunk.Tiszták vagyunk,igaz?
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 11
Nem vizsgálhat, de megállapíthat bűncselekmény gyanúját.
Meg is tette Gyurccsány esetében.
Előzmény: Törölt nick (9)
gunyoros Creative Commons License 2006.03.27 0 0 10

Polt erőlködött, oszt maga alá rottyantott.

3 hónapja székreked....

Ennyit hozott össze.

Szánalmas...

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 9
Elévülés esetén nem vizsgálhat az ügyészség,és nem minősíthet. :-)))
fekszik nem ugat. :-)))



Ez a bűncselekmény wazze! :-)))


Fekszik nem ugat. :-)))
Előzmény: smafu (8)
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 8
"Gyurcsány Ferenc miniszterelnök cégei tevékenységét illetően már két ügyben állapította meg a nyomozó hatóság bűncselekmény gyanúját"

Ezért ez a topikcím: "Gyurcsány: Az elévült bűnöző"
Előzmény: Törölt nick (6)
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 7
http://www.nol.hu/voks/cikk/398666/

A Legfőbb Ügyészség megtámadja Gyurcsány egyik cégét
Népszabadság Online • 2006. március 27.

Polt Péter
A közérdek sérelmét állapította meg a Legfőbb Ügyészség (LÜ) a kormányfőt is érintő Szalay utcai ingatlan ügyében - közölte Polt Péter legfőbb ügyész sajtóértekezletén.
...
"Így például a Medgyessy Péter által létrehozott Köztársasági Etikai Tanács 2003 december 5-ei ülésén elfogadott dokumentuma szerint "az állam vagyonával való gazdálkodás, az állami vagyoni működtetése az elfogadott költségvetés szabta keretek között a vagyon vonatkozásában meghatározott hosszútávú állami célok, a közcél a közérdek javára történik. A közvagyont, ellenszolgáltatás vagy jogalap nélkül magáncélra felhasználni, átfordítani, a közvagyonnal való gazdálkodásból magánhasznot keletkeztetni a kezelők oldalán súlyos erkölcsi vétség és tisztviselői felelősség".
...
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 6
Éppen ideje lesz megnézni a tiszti kaszinó,jó izlést sértő umbuldázását.:-)))

Egyébként a polgári per,mióta bünügy,szerencsétlenke. :-)))))))


:-)))))
Előzmény: smafu (5)
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 5
http://www.gondola.hu/cikk.php?szal=47384

Az ügyészség beperli Gyurcsányt


Közirathamisítás, hűtlen kezelés. Gyurcsány Ferenc cégei tevékenységét illetően már két ügyben állapította meg a nyomozó hatóság bűncselekmény gyanúját – derült ki a Legfőbb Ügyészség mai sajtótájékoztatóján. Elévülés miatt azonban nem börtön, csak polgári per vár a jelenlegi miniszterelnökre.
A Nomentana Kft. esetében közokirathamisítás gyanúja miatt, amely bűncselekmény büntethetősége 2005. december 20-án elévült. A Szalay utcai, korábbi állami ingatlanok ügyében az ügyészség megváltoztatta korábbi határozatát és különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés bűntettének gyanúját állapította meg.

Az ügyészség szerint az állami Közlöny és Lapkiadó Kft. ellenszolgáltatás nélkül gazdagította az Altus Rt.-t, mivel a közel százmillió forint értékű beruházás úgy került a cég tulajdonába, hogy azért semmilyen ellenértéket nem számítottak be. A nyomozószerv vizsgálata szerint több tízmillió forint értékben történt vagyoni juttatás Gyurcsány cégének az állami vagyon terhére.

Megállapították, hogy semmilyen ésszerű gazdasági indoka nem volt annak, hogy az állam a kormányfő cégét mindenféle ellenérték nélkül ilyen értékű vagyonhoz juttassa. Mindezek felvetik a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette elkövetésének gyanúját, amely cselekmény 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség szerint a cselekmény büntethetősége 2003-ban elévült.

Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy mivel a kormányfő cége törvénysértés útján az állam kárára gazdagodott a több tízmilliós beruházással, ezért az állami vagyon értékének visszaszerzésére polgári pert indítanak.

Gyurcsány harmadik cége, a Fittelina Kft.-nél az ügyészség kitart korábbi álláspontja mellett, hogy a kft. a Szemlőhegy utcai villában tulajdonjogot szerzett és ezért nem állapítható meg az adócsalás gyanúja.

Mint ismeretes, Deutsch-Für Tamás még tavaly feljelentéssel élt, amelyet az ügyészség "bejelentésnek" értékelt, és ezért nem indított eljárást. Időközben a bűncselekmények büntethetősége az ügyészség szerint elévült.
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4
Miért ? Talán nem ezt állapította meg az ügyészség ?
Fura mód, szórul-szóra ezt mondja a TV2, RTL, és a Hír Tv is.
Előzmény: gunyoros (1)
grisin100 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 3
 De az ő bűnei még nem évültek el!!:-))
Előzmény: gunyoros (0)
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2
Nem .. Viszont nincs is bűncslekmény gyanúja, mint Gyurcsány esetében.
Előzmény: gunyoros (0)
gunyoros Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1

Egyébként hazudik a MaNem mááá megint.

Polgári per lesz, ha lesz, nem bűnügyi....

 

Ennyit a forrásodról

:-)))

Előzmény: smafu (-)
gunyoros Creative Commons License 2006.03.27 0 0 0
0rbán nem évült el, ez a lényeg:-)
Előzmény: smafu (-)
smafu Creative Commons License 2006.03.27 0 0 topiknyitó
Bűncselekmény gyanúját állapította meg az ügyészség két Gyurcsány-cégnél
2006. március 27. 16:59


MNO
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök cégei tevékenységét illetően már két ügyben állapította meg a nyomozó hatóság bűncselekmény gyanúját – derült ki a Legfőbb Ügyészség mai sajtótájékoztatóján. A Nomentana Kft. esetében közokirathamisítás gyanúja miatt, amely bűncselekmény büntethetősége 2005. december 20-án elévült. A Szalay utcai, korábbi állami ingatlanok ügyében az ügyészség megváltoztatta korábbi határozatát és különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés bűntettének gyanúját állapította meg.

Az ügyészség szerint az állami Közlöny és Lapkiadó Kft. ellenszolgáltatás nélkül gazdagította az Altus Rt.-t, mivel a közel százmillió forint értékű beruházás úgy került a cég tulajdonába, hogy azért semmilyen ellenértéket nem számítottak be. A nyomozószerv vizsgálata szerint több tízmillió forint értékben történt vagyoni juttatás Gyurcsány cégének az állami vagyon terhére. Megállapították, hogy semmilyen ésszerű gazdasági indoka nem volt annak, hogy az állam a kormányfő cégét mindenféle ellenérték nélkül ilyen értékű vagyonhoz juttassa. Mindezek felvetik a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette elkövetésének gyanúját, amely cselekmény 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség szerint a cselekmény büntethetősége 2003-ban elévült. Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy mivel a kormányfő cége törvénysértés útján az állam kárára gazdagodott a több tízmilliós beruházással, ezért az állami vagyon értékének visszaszerzésére polgári pert indítanak. Gyurcsány harmadik cége, a Fittelina Kft.-nél az ügyészség kitart korábbi álláspontja mellett, hogy a kft. a Szemlőhegy utcai villában tulajdonjogot szerzett és ezért nem állapítható meg az adócsalás gyanúja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!