Keresés

Részletes keresés

schlumberger Creative Commons License 2009.03.14 0 0 237
áruld már el nekem tudatlannak, miért w-vel írod a világot?
Előzmény: repcsepista (236)
repcsepista Creative Commons License 2009.03.14 0 0 236

HAARP s harápia?

 Már bocsássatok meg, mert ugytünne, hogy amit irok, nem sok köze lenne a HAARPhoz?

 Mindig birizgálot, hogy hogy szegénség -inség -nyomor meg háboruk, aminek vége nincs, nem is lehet, sőt megyünk az ár meg adó az egekbe, ami kisziv minden életenergiát is, a földből is, vagy van egy külön kezdeményezés, amit nemcsak én állitok, hanem mások is, hogy találtak irásokat hogy a föl belselyében két hatalmas atomgenerátor van... amit már először, Lehhel megpiszkált, de valamihez, ami bálnak hanghoz hasonlit, kihuztak tratosférába, ahol a hang szétbontott golyóimra...  irja Lehell? Nos, könnyen lehet a HAARP is, ami ezek szerint, ezzel a wilággal, van kapcsolatba?

 Biztosan sejtitek, hogy mindent meg akartam tudni, kifürkészni, amikor ezek ismernek, akik a másik -szinten vannak, a láthatatlanok?

 Van egy érdekes film, X Man s sorozata, azt hiszem eddig három része van, ami már azok, akik láthatatlanok, de be be... mint a jármüveik, mert ami metalos, meg nagyon hasonlit az itteni fémes anyagokhoz, feltétlen onnan vannak?- s hogy a HAARP-ra szükségük van -e, jó lenne tudni?

 Felététlen amit irosgatok, hogy vannak e-wilág fiai, meg most az eredeti Madam -Adam gyerekei, ha vannak, azoknak jó az ösztönük, s inkább azok az igazi bárány meg kecske fajták, mig mi, akik tudják hogy csak Jézus, azok UNIVERZÁLIS ISTENCSILKÓK akik mindenütt otthon vannak, de otthon? -hon?

Madárország =Menyország!? -vagyis égi is?

Előzmény: repcsepista (235)
repcsepista Creative Commons License 2009.03.14 0 0 235

Kedves KomOmbó s e -wilág gyerekei, meg Földmama Papa kiscsilkói....

 Jó minékünk keresni az igazságot?

 Ez csak egy mulandóság, egy olyan kezdeményezés, aminek semmi de semmi értelme az egyégvilgon nincs, ha nincs azoknak, akik a Földmama -Papa gyerekei, kiut, ebből a husdarálóból?

  Megtudni csak ugy tudhatunk meg többet, ha merünk!? Most néztem egy filmsorozatot, nos minden azon mulik a jövőben, hogy valakinek volt -e jövője, vagy nem. Ha valakinek volt jövője, azt valakik tudták. Ezekből szintén két csoport volt, akik olyan jövőt láttak maguknak, ami itt van, hogy senki rajtuk kivül nem tudhatja, ha megtudta, akkor megindult a levadászása, mig a másik csoport, (hasonlit a Swarcanegger filmekhez) akik emberibb jövőt akartak, szintén, mindent elkövettek, hogy az illetőt, akiknek ők szántak (álmodtak, vagy gépekkel, gépi logikával előre kiszámolták az lehetőségeket) megmentsék, amit megint nehéz nekünk, magyaroknak zsebbre tenni?

 Részemről, mindent elkövetnék a helletekbe, hogy megtudd hogy van -e jövőd, vagy nincs. Ha van, akkor volt, s ha volt, akkor vagy a Földmama -Papa, akit Atom -Mota vagy ebből kellett hogy Adam -Mada? - de ha ezeket is teremtették, akkor ezek a föld azon gyerekei, akik valóban örök életüek, s esetleg ebbe a térbe teremtettek,(az irások 30 fokos látásról beszéltek, majd 15 s ma semmi kilátás) minden ehez a földhöz hasonló bolygókat müködtettek, ezek lennének Adam meg Mada gyerekei, amit most tudtam meg ugy, hogy ruhát (testet ) adtak, amit le lehet venni ténleg, meg fel lehet ölteni, de csak az Ő tudatukkal, meg engedélyükkel-velük!

 Vegyük e -wilágot, aminek nincs gyökere, nincs kezdete de vége? Tudom hogy rendkivül nehéz dolga van, azoknak, akik esetleg hasonlókat tapasztaltak mint én, ráadásul, ha nincs meg ez a lehetősége (Magyar Édesanya Nyelvünk) akkor nagyon kevés esélye van, hogy olyan hajszálfinoman megtudja rezzegtetni, mert én érzem a külömbséget, ( most főzött a feleségem ir - corned marhahust, amikor  magyar egyszerü marhahusleves.... lehet hogy mi szájizünk más lenne) amikor amit érzek, azt is tudom közölni, amiért akik teljesen máskép (másrezgéshosszon) éreznek, azokat zavarja, a többszörösen összetett (kuszált) szóáradat -mondat kifejezésem?  Hogy vannak e -wilág gyerekei, nézzétek meg jobban, mert ha semmibe megkapaszkodni nem lehet, akkor itt minden nem felszin, hanem nincs!!!

 Az a világ, meg élet amit mi keresünk, itt nincs! Földön, lehetséges, de e -wilágba?

Előzmény: KomOmbo (226)
Menroting Creative Commons License 2009.03.14 0 0 234
Én csupán attól félek hogyha ez megvalósítható kicsiben akkor már csak technikai kérdés hogy hogy tudnák alkalmazni nagyban.
Az hogy nem egyformán hat mindenkire az szerintem nem annyira lényeges hisz elég ha csak néhány emberke lesz dilis,hisz annyi is totál elég ahoz hogy kikészítse a többit.
S az enyhe modon befolyásoláshoz használva is elég az szerintem, hogyha csak néhány emberkékre nagyobb ráhatással biró célszemélyt befolyásolnak.A többi már természetes uton zajlik.
Előzmény: Hy (233)
Hy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 233

Egy személy, vagy koncentrált csoport ellen esetleg bevethető lesz az ilyen hyphomagnetikus fegyver, de ahhoz, hogy -mint itt írták- tömegeket befolyásoljon, pölö választásokat csaljanak el vele, sosem lesz alkalmas!

Minden embernek más ugyan is a testi, psichés érzékenysége, azaz lesz akire bénítólag hat, míg mások észre sem veszik.

Lehet, hogy sikerül kifejleszteni egy objektumot, esetleg mozgó harci járművet védeni tudó láthatatlan eszközt, de nem többet.

Egy csoportot ugyan meg lehet delejezni irányított mágneses térrel, ha sikerrel járnak a kutatások, de akárcsak egy város, méginkább egy országnyi területre már sosem lesz megoldás!

Ez már nem is az utópia, hanem a vámpíros szellemvilág fantasztikumánaxintje.

 

Mindazon által a seregben már számtalan elvetélt kutatást folytattak, melyek eredményt sosem produkáltak!, végül el is vetették azokat.

 

Az afgán, iraki háborúk esemélyei sem azt mutatják, hogy lenne bármiféle működő eszköz a katonák kezébeObama sem azzal nyert, hogy befolyásolta a tömegeket pscichomagnetizálással, hanem jó szövegládájával, poor audio-vizuálice győzte meg Amerikát.

A háborút sem siita delejezéssel fejezi be, hanem 1*űen lefalcol, és "bas.tatok magatok", othagyja őket, oszt jól van.

Előzmény: Menroting (230)
repcsepista Creative Commons License 2009.03.13 0 0 232

   Szerbusz Menrótingunk, s kedves befolyásolt -vásolt meg kifogásolt -vásott gyerekek!?

  Nem akarok senkit megbotránkoztani, de csak a mondani -valómon van az éle az életemnek, mert mint jelenthet hogy él -lét, meg let, hagyod hogy mások is bekapcsolódhassanak, (csalódhassanak) igy állok a mi világunkhoz, amiben az olyan jelenségek, mint én, nagyon is gyakorik, meg ismertek?

  Én nem tudom hogy hivnám magamat, mert nem tudom ki vagy mi vagyok, de Jézusunkat, akit a mi szülienk is ismernek, akik nem haltak meg, imádom, meg sose hagyjuk el egymást... amit mikor 2000-ben otthon voltam, jajj Istenen, mos mi lesz?

 Figyelem, ugy hivjuk magunkat hogy MAG -ok, de honnan van ez a MAG, mint rögtön henke -penkézzünk, s amit előre hogy közzétek jöttem, ezen lehetőségeken....

  Egy iskolában voltunk, mindnyájan, most tudtátok hogy hol lakom, s vissza küldtetek egy csomó pestizsákkal hogy hozzál nekünk penkéket, amit nem akartam elhinni, meg most nem értettem. Figyeljetek, álmomban vagyok, s nem tudom mi az hogy penkék, amikor onnak átrepültetek egy páran, s megmutattátok hogy ez az a penkék, amit mi kőttes palacsintának hivunk, amit nem tudok, csak ha ébren vagyok, hogy a penkék az kőttes mézes ciruppal fahéjjal, amit én ujjitottam be, lelöttyintett palacsinta mmmmmmmmmmm....óh mama! Fahéjas tekercs is mmmmmm....

 Nem akarok megbántani senkit, mert elismerem, ahogy látlak benneteket, le a kalappal, ha én ijjen tömören is irok, te kijavittok, s kqjuttek vagyunk, de egybe?

 Most jönne, hogy csak belénéztem ebbe a tópickozatba, s megragadott hogy ténleg summa summára, a HAARP harapna, befolyásolna bennünket, amit a tudatunkat semmi, meg senki nemtudja, mert az az a MAG, ami nem SEED seddlik vedlik, miunt abednégók (má bocs, de nekik is meg van engedve minden) akik ezt a köritést (itt megint utalok a HAARP -ra) ami ha egy szféra, akkor e -wilág kisköritése, amit Menrótingunk beszél, hogy... meg azt hiszem mindenki érti, hogy egyszerre két köritésben is lehet lenni, mert ténleg van a FÖLD ANYA MEG APA akiket most tudtam meg, hogy láthatók, kimutathatók, s bennünk is vannak, csak most az ÉN FAJTÁMBA TÖBB MAG IS VAN, mig vegyük....

   Hogy akarjátok hogy leirjam, hogy rögtön ez egy kettes kör, mint vegyük a ATOS -TATOS -TRATOS -INOSFÉRÁKAT STB.. amit eddig azt mondtam hogy olyan ez az egész LÉTESITMÉNY mint egy hagyma, ami még mindig fennáll, de annyira előttünk van minden, meg bennünk, hogy azért nem akarjuk látni? (hagy ma békén)

 A lényeg, akik nem tudnak követni, hogy e -wilág egy ráadás teremtés, s nemigen vannak kapcsolatban a FÖLD ANYA MEG PAPA PÓLUSSAL amiben nem vagyok biztos, de hogy ez allatt, amit hivhatunk hogy föld benselyének, ott vannak azok, akik ezt tota kontrolljuk allatt akarnák, s magát a föld anyával meg papa?

 Kérdelek akárki tudós vagy akárki vagy, próbáld ugy leirni, hogy a mostani nagy képüek, zeggek, tündököljenek, hogy na bijja, van több is, mint a ti sárotok?

 Ugye értitek az illetők, jogos ki meg berrobanásait, mert mi is vagyunk? -minek?

Előzmény: Menroting (230)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.13 0 0 231

:-)

Zeitgeist.

Federal reserve.

Előzmény: KomOmbo (226)
Menroting Creative Commons License 2009.03.13 0 0 230

Pedig ez sajnos létezhet ugyanis a pszichotechnológiai fegyverek kifejlesztése igen előrehaladott állapotban van.

http://www.zmne.hu/kulso/mhtt/hadtudomany/2005/2/2005_2_5.html


"A pszicho-technológia nem más, mint a gondolkodás befolyásolása. A jövõ talán egyik legfélelmetesebb (nem halálos) eszköze, mellyel befolyásolni lehet, hogy mit gondoljunk, mit higgyünk és érzékeljünk. Mágneses jelek agyba juttatásával, olyan „élmények” indukálhatóak, mint például a kábulat, halál közeli élmény, érzékcsalódás stb. A pszicho-technológia alkalmazásánál cél, hogy úgy lehessen befolyásolni valakit, hogy az ne szerezzen róla tudomást. A pszicho-technológia alkalmas lehet egy idõben több (akár több száz) ember elméjének befolyásolására. Amerikai tudósok jelentõs sikereket értek már el ezen a területen.

Míg egy mûanyag lövedék alkalmazása esetében a célszemélyek tudatában van annak, hogy „diktálnak” nekik, ezért képesek rá reagálni, addig a nem halálos eszközök területének talán legmagasabb formájánál a célszemélyek nem tudják, hogy irányítják õket, hogy diktálnak nekik, így lehetõségük sincs a reagálásra. Ha viszont az emberek nem tudják, hogy irányítás alatt állnak, mert közvetlenül az emlékeiket befolyásolják, az már a totális hatalom felettük!

Annak ellenére, hogy egyes, magasabb technológiai szintet képviselõ eszközök 4 kifejlesztése igen elõrehaladott állapotban van, és az elért eredmények is biztatóak, mégis a harctéren, az alkalmazási területen, a hadseregek mindennapi életében történõ megjelenésükre valószínûleg még éveket kell várni.Az emberek hajlamosak arra, hogy a fenti eszközök némelyikét utópisztikusan ítéljék meg. Aki viszont komolyabban tanulmányozza a témát, az hamar rájöhet, hogy ami még „ma” utópisztikus, az „holnapra” már valóság. "

Előzmény: Hy (228)
Hy Creative Commons License 2009.03.13 0 0 229

Írd be a gugli keresőjébe:

"varázsvessző" !

Kiindulási alapnak a hülyítéshez megfelelő.

:o)

Előzmény: KomOmbo (227)
Hy Creative Commons License 2009.03.13 0 0 228

Megnéztem, és egyetlen egy sem jelez valódi eredményről, ami nagy tömegekben az itteni sugallt "tudatmódosítás" eredményét igazolná.

 

A laboratóriumi kísérletek ha bizonyítanak is valamit, az nem a sugárzásos, hanem az audio-vizuális tömegbefolyásolás eredményességét igazolják.

 

A jutúbot, mint hiteles információ-forrást felejtsd el!

Oda bárki, bármilyen blődlit föltehet!

 

Valóban prolitikai szinten művelődik ez, és ezért is lett napjainkra a magyarság EUrópa legsavanyúbb nemzete.

Előzmény: KomOmbo (226)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.13 0 0 227

"Az évezredes kultúrák mind tisztelték, szerették a Földet: Föld-Anyát(!), Gaiat, tudták, hogy létük nekik köszönhetik. Ő táplálja őket, és érezték is gyógyító erejét. A népek "tudói", a sámánok, beavatottak, mágusok szellemileg"látták" a bolygó erővonalait (geomantikus vonalak), amik mint testben az erek szállították a Föld-Anya "vérét", erejét, éltető energiáját." ..........

 

 

Hol lehetne erről olvasni?

Előzmény: Mirdad (201)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.13 0 0 226

Megnéztél 1-et is a HAARP linkek közül? :) Hogy mi az egyáltalán? Tájékozódj:

Elődje az MK ULTRA, a CIA tudatmódosító programja, tele a Youtube a doksi-filmekkel.

 

Reklámok..:)) Az csak a felszín. A hülyítés nagyban megy, kormányzati szinten.

Van rá technika.

 

 

 

Előzmény: Hy (225)
Hy Creative Commons License 2009.03.13 0 0 225

A reklámokra, és a prolitikai hülyítésekre gondolsz?

Mert az megy 1000rel.

 

Az mérhető, ami észlelhető.

Az álmok, jelenések, egyéb látomások nem mérhető, elvont fogalmak.

Csupán a H-skálán jelölhető a helyük.

Előzmény: KomOmbo (223)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.13 0 0 224

"Ami létezik, az mérhető"

 

Hogy mérnéd a gondolataid, álmaid pl. .....?

 

Mérhető a HAARP kisugárzása is :))

;)

Előzmény: schlumberger (215)
KomOmbo Creative Commons License 2009.03.13 0 0 223

"engem nagyon érdekelne ez a téma"

 

Engem is:) Megnéztem a linkeket, filmeket, ez nem véletlen, ami történik. A tudatmódosítás, stb. technikailag működik. Csak most nagyban csinálják.

 

Előzmény: HegyenVolgyon (221)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.13 0 0 222
Ajajj
HegyenVolgyon Creative Commons License 2009.03.13 0 0 221

Gondold így, ha akarod. Speciel engem nagyon érdekelne ez a téma, mert látok benne fantáziát, csak sajnos mindig jönnek ezek a képernyőt kitöltő összefüggéstelen hozzászólások, amiknek az értelme sajnos felülmúlja a felfogókészségemet :-)

 

Előzmény: potyamuvek (217)
nazuna Creative Commons License 2009.03.13 0 0 220
Én egyetértek veled, én is pont így gondolom ahogy te.
Előzmény: repcsepista (219)
repcsepista Creative Commons License 2009.03.13 0 0 219

Kedves schlumberger!

 Kedves gyerekek, én nem vagyok pap, hanem egy magyar aki csak szimplán magyar, amikor soha nem hallottatok hogy nem azt mondtam volna: én egy kis porba ingó fingó kis gyerkőc vagyok, de vagyok, s nem tehetek róla, hogy magyar vagyok, vagy most ilyen vagyok, mint miért vagyok én olyan, amilyen vagyok?

 Ne gyertek nekem hátulról, mert a magyaroknak is adott világosságot meg szemet a Jó IstenAtyánk, s nem tartom magamat kevesebbnek, mint aki legnagyobb magyarnak tartja magát, se többnek, hanem vagyok?- s ha nem bántlak, akkor olyan fütyre lában sem lenditem, hogy azt bántsam, aki nem bánt engemet, ha te ez vagy, itt a kacsóm, nem disznóláb?

 Most azt akarjátok, hogy megjáccam magamat?

 Amit leirtam, hogy valakik KAPCSOLATBAN VANN AK A FÖLD BENSELYÉBEN LÉVŐKKEL, amire a biblia is céloz, mikor JÉzussal azt mondatják: ti innen, allólról valók vagytok stb.... nem értem csak  a zsidókra, vagy most esetleg, akik papot akartok faragni belőlem, megőrültetek, hisz minden magyar teste, a mi JézusIstenünk temloma kell hogy legyen..., s azt hogy REPCSE PISTA EGY ISTENES MAGYAR EMBER, aki keresi az igazásgot, elfogalulatlanul, meg akik szintén keresitek azokat is, akik ezen az uton a testvéreitek, ha nem magyarul beszél is,  na inkább ez szeretnék lenni!

 Figyelem, amit 2009 marc. 12. -re leufóztam, döbbenetes igazság, s lehet hogy a HAARP -osok, ezekkel variálnak, mert köztük volt, aki megtámadott. Bizon van az a valami memória törlőjük, amit a Men in Blackba, de ezek inkább beugratnak, s ha igen, nem tud vissza gyünni az illető, ill. ezt is tisztáznunk kell, mert valóban mindenütt törvények vannak, kivéve.... ha nem Jézus, akor ki, vagy mi?

 Én csak egy vagyok azok közzül a magyarok közzül, akik merik vállani, akár beszél magyarul vagy nem, vagy szépen vagy gagyog, minden magyar testvérünket, legyen iskolázott, vagy az élet iskolájájájájjjjj ... járja, de biztos vagyok benne, hogy egy jó pap, hóttik tanul! -s az egész népemet gogom, ufóztanininininiiiii.... 

 Mondjuk megtanulhatok még szép magyar betükkel irni, meg olvasnininininiiiiii....

 Aki nem tud arabusul, előb butóbb busul a ló, vagy megy juhász szamáron....

 Jah, már bocsássál meg, mint Isten is megbocsájt, hányszor?

Előzmény: schlumberger (216)
repcsepista Creative Commons License 2009.03.13 0 0 218

Kedves slumberger, s kedves tudákos emberek, meg gyerekek!

 Azt tudom mondani, hogy a jó Isten áldjon meg benneteket, s én ugy fogadlak el benneteket, ahogy vagytok.

 Jigen igen érdekes, mert én soha nem gondoltam, hogy .... na mégis, valóban számit a künsőség, s teljesen igazat adok nektek, ha tökéletesedjetek, mert mert ... nem is keresek kifogást, s pocsékul irok -fogalmazok meg abszi -ulti falusi vagyok, hisz ott nőttem fel, s istenemre mondom, kizártak, bizonyitani tudom, nencsak az összes magyarországi oskolákból, hanem az egész K.G.S.T. iskolákból, tehát az egész volt szovjet -birodalom iskoláiból, mert rögttön 1000 találmányra vágtam be az igény, s emlitek egy nevet, akit szintén üldöztek, meg mindenkit aki pártomat fogta, s az tanár neve: Micu bácsi. tárcsás eke?

 Máskülömben, irtóra szeretem ha kattog a kapa fogam közt, meg ismét falusi sintér, aki semmihez se ért, lehetek, amiről nem fogok lemondani, ha csak annyi, hogy hogy beszélsz meg irsz, vagyis szépfiu lehecc, s huzd be a farkad?

 Ami a lényeg, hogy van a test, meg most mi függetleniteni tudjuk magunkat a testünktől, s mindenki aki akar olyan szabad lehet, mint a madár a levegőbe, meg hal a vizbe?

 Kérdem tőlletek, mi a lényeg? Amit az éjjel levadásztam, amit tanitani kellen, hogy lehet a testünket ugy elhagyni, hogy nem végleg, hanem vissza tudunk bele jönni, hogy a többieiknek, akik elfogadtok engemet ugy ahogy vagyok, s megint, nincs kifogás de kirugtak, pont azért mert versben tudtam mindent lerini, meg megirtam nyiltan 5 -600 oldalas dolgozatokban... hogy miért dolgozott a magyar összefogás, minden időkben, s hogy lehetne most rögtön, magyaországból -mennyországot faragni, most rögtön azonnal, nem majd mikor fagy, meg mikor, a tina dalol, mikor?

 Nem akarok csak egyszerü tanyasi -falusi lenni, meg többet, mint mit tudok adni ahoz, hogy megtudjuk, hogy mitől döglik a légy?

 Nem vagyok trágár, de álszent se, ha ha ha... kihivlak benneteket, mindenkit aki kritizál, ha ha ha... esetleg magyarból hellesirás, meg nyelvtan, fogalmazás, de magyar tudat, azt hogy, mibe lehet lemérni? Magyar s világ történelem stb...

 Fidelem, nem kell hogy töröltessetek, hanem megkérsz, hogy ne irjak abba a topikba többet, amibe csak te vagy ti engedelmetekkel, s persze hogy igaz, amit az éjjel leufóztam, ami valahogy, nem lehet igaz, hogy ez a számár, szamáriából, számárfogattal behajtott, a föld belibe?

 Minden titok, ami ezzel a földi élettel kapcsolatos, a magnetizmus, annak a két pólusa, ami látható is, meg mérhető?

 Astalala vista.

Előzmény: schlumberger (216)
potyamuvek Creative Commons License 2009.03.12 0 0 217
És mit csináltak az őrültek, amikor még nem volt fórum?
schlumberger Creative Commons License 2009.03.12 0 0 216
belselyébe
magyarIsten igaccába)
hogy külömböztetem meg
ténleg azok tudatáva
titkai köré -közzé tartozna
wilágiak
a benselye


no, amíg ilyen helyesírással megáldott ember a papotok, nem lehet túl értelmes egyéb területen se... Valahogy elvárná az ember, hogy hibátlan helyesírással, és sziporkázó elmével rendelkezzen. Egyik sem teljesül jelen esetben. Azaz sziporkázást rövidzárlat utáni sötétséghez tudok társítani...
Isten bocsássa meg nekem.
Előzmény: repcsepista (214)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.12 0 0 215
Ami létezik, az mérhető
Előzmény: Mirdad (213)
repcsepista Creative Commons License 2009.03.12 0 0 214

Kedves gyerekek, kérjetek, s adatik néktek?

 Hhhhhhhhhhhhhhhh.....kivagyok a szuszból, (nem a cuccból) mert erre nem számitottam, hogy ilyen hamar letudok menni, trnaszba, de nem a francba?

 Ami történt, behatoltam, a föld megnetikus belselyébe, amikor mérni is lehet, meg látni -tudni, hogy van az északi meg déli magnetikus pólus?

 Az első utam, körözésem ( nemtudom hogy ki vagy mi vagyok, csak vagyok, s minden tudok lenni, meg főleg, meg akarom tudni hogy mi az oka létezésemnek, vagyis ki vagy mi vagyok, magyarIsten igaccába) hogy minden, minden anyag látható s láthatatlan energia s azt létrehozó -összetartó -kapcsoló energia is, ennek a ANYA -APA MÁGNES KOCKÁKNAK KÖSZÖNHETŐ! Hogy pozitiv vagy negativ... s nem olyan egyszerü, hogy ez pozitiv, az apa mágneskocka, vagy anya, hanem amit tudtam formálni, hogy hogy külömböztetem meg őket, hogy ez mama, ez papa, s én papa mágnessel vagyok, s benne vagyok mig s másik.... is hatással van rám.

 Biztos hallottatok az admirálisról, aki beutazott, ha igen, akkor ténleg azok tudatával, s hogy lehetséges hogy vissza is tudott jönni, az a magneses titkai köré -közzé tartozna, amit meg kell fejtenünk, mert ez a kulcs, hogy tovább mennünk, mehetnünk? (hogy el sussmásolták a nagy turósok....)

 Figyelem, valakik vagy valamik, akik itt is akadályoznak bennünket, mindent elkövetnek, hogy nem tudjuk meg ( s ezek vagy magtalanok, vagy egy nagy spóra kupac -piramis de vég- termékek, de ha élünk a biblia szavaival, ezek e -wilágiak, akik csak gazok, voltak, de minek) a létünk titkát, ami meg kell tudnunk, mert azért jöttünk, meg azokért, akik feladták volna, mi ez? s kik vagyunk mi s mik?

 Részemről, az első ami belémvágott mióta az eszemet tudtam, hogy totta önamaggammal (magam egy napkör Jézusnaptudatommal) rendelkezni akarok, ami most is, örömmel tölt meg, hát  még.... hogy akadtam olyan közelieimre, akik szintén....zenészek?

 Vegyük ugy, hogy az egész amit földömbnek mondunk, az  először egy magnetikus gömb, ami mindent rajta, mert a benselye egy TEMPLOM ahol van a Mama meg Papa kő, vagy Két Oltár létrehoz meg ki is, meg betölt, nélküluk semmise lenne!

Előzmény: Mirdad (205)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.12 0 0 213

 

  Csak az LÉTezik, amit mérni tudunk...? :)

Előzmény: schlumberger (212)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.12 0 0 212
Nyilván a detektálás az a "mit mérek, hogyan mérem" buktatóit magában hordozza...
És tévedhetek jóhiszemű tudatlanságból, de tévedhetek rosszhiszeműen, rendesen megvezetve egybites embertársaimat...
Előzmény: Mirdad (211)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.12 0 0 211

 

  Nyílván az a "maszlag", hogy technikailag detektáltak, regisztráltak ilyen tudati folyamatot...;)

Előzmény: schlumberger (210)
schlumberger Creative Commons License 2009.03.12 0 0 210
" És ahogyan az elején írtad: ha "egyesítjük szíveinket" megváltoztatható a tudat-mező állapota! Ezt igazolja a Princeton Egyetem-i GSP (Global Consciousness Project - Globális Tudatosság) kísérlet, amikor felkértek több 1000 embert, hogy koncentráljanak a "békére", bármilyen formában... a komputerekkel pedig azt detektálták, hogy megváltozott az erőtér szerkezete...mégpedig olyan formában, mintha már létrejött volna a béke...vagyis a "sok tudat" átalakította a kollektív tudatod,

a mezőt, mátrixot."


No, ez érdekes lehet mérnöki szemmel, ha kigyomláljuk belőle az együgyű embertársak hülyítésére szolgáló maszlagot.
Előzmény: Mirdad (209)
Mirdad Creative Commons License 2009.03.12 0 0 209

 

  "Egyesitsük sziveinket, hogy a céunk, érjük el? "

 

  :) Pontosan Kedves repcsepista!

 

  Gregg Braden "Divine Matrix"-a ("isteni mátrix"), ami nem más, mint a tudomány által már bevett morfogenetikus mező, holografikus univerzum, Planck "nem konvencionális energiaformája, amiből minden keletkezett egykor"... szóval ezek mind ugyanarról szólnak, amiket a Védák már 5-6 ezer éve leírt. A tudomány ma KÍSÉRLETILEG

igazolta ennek a létét:

 

  A topikodba betettem egy cikket Bradenről, de a Youtube-on vannak vele riportok, érdemes megnézni. Ennek a tudat-mezőnek, "isteni mátrixnak", a kísérleti bizonyítását az "Istenek a magnetikus mezőből" topikodba beteszem - elvégre oda való :)

 

  És ahogyan az elején írtad: ha "egyesítjük szíveinket" megváltoztatható a tudat-mező állapota! Ezt igazolja a Princeton Egyetem-i  GSP (Global Consciousness Project - Globális Tudatosság) kísérlet, amikor felkértek több 1000 embert, hogy koncentráljanak a "békére", bármilyen formában... a komputerekkel pedig azt detektálták, hogy megváltozott az erőtér szerkezete...mégpedig olyan formában, mintha már létrejött volna a béke...vagyis a "sok tudat" átalakította a kollektív tudatod,

a mezőt, mátrixot.

 

  http://www.cropcircles.org/Princeton_GCP.html

 

  http://noosphere.princeton.edu/index.html

 

  Üdv!

Előzmény: repcsepista (207)
HegyenVolgyon Creative Commons License 2009.03.12 0 0 208
Lehellke-Halleluja, ez az új neved?
Előzmény: repcsepista (207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!