;o) egyik haverunk a buliból a Punjab T-ban mosogat ;o)) És mivel már 2x nem volt ott a tulaj neje - leszámítva a Davincikódos pincért, aki egyébként kedves, csak nem találja a helyét - kedvelem a helyet ;o) De csakis tulajnejementesen
Váncsa István ezt írja a ghí-ről szakácskönyvében: "... Előállítása annyi, hogy a sózatlan vajat vastag falú vaslábosban nagyon kis láng fölött melegítjük órákon át, a habját leszedjük, utána óvatosan átszűrjük az egészet, ügyelve arra, hogy a lábos alján lerakódott salakanyag semmiképp se kerüljön bele a kész ghíbe. Bioboltokban készen is kapható. "
A SZÉP KIS INDIA nagyságrendekkel OLCSÓBB, mint a Nagycsarnok... Nem olyan durva az extraprofit, mert ami a Nagycsarnokban egzotikus, az itt mindennapi, mert itt indiaiak vásárolnak.
Szia, nekem megvan a könyv, elég jó, nem túl macerás receptek vannak benne és tele van képekkel. Van ahol félre van fordítva, de azért ki lehet sakkozni, hogy mi lehetett az eredeti szövegben.
Hol szereztek be különleges fűszereket? Nekem kardamomra, ánizsra és édes köményre lenne szükségem. Kecskeméten élek, de az is jó ha Budapesti címet tudna nekem valaki adni.
Kedveseink Ha tetszik a Bollywood Party, ha tetszik a hely - kérlek ne csempésszetek be alkoholt a bulinkra, mert akkor megint költöznünk kell. Pesti árakhoz viszonyítva ez egy nagyon-nagyon baráti árakkal üzemelő hely, akiknek tetszett, amit csináltunk...