Keresés

Részletes keresés

sweethome113 Creative Commons License 2016.07.11 0 0 2889

Kedves Shima29,

meg tudnád adni az elektrolízises kezelést végző hölgy elérhetőségét?

Köszönöm

Előzmény: Shima29 (2888)
Shima29 Creative Commons License 2016.06.17 0 0 2888

Áprilisban írtam utoljára, most, így bő 70 nappal az elektrolízises kezelés után (igen nehezen gyógyuló terület: mellkas) elmondhatom hogy nagyon-nagyon halvány rózsaszín pöttyök itt-ott látszódnak, már nem is mindegyik, tehát a kezelés sikeres volt. 350 száltól szabadultam meg és csak kb. 20%-a nőtt vissza, ez benne van a pakliban. Ezt én sikeresnek tekintem az IPL-es 100%-os visszanövésével szemben.

zumizu Creative Commons License 2016.06.10 0 0 2887

Kedves IamSherLocked!

 

Örülök, hogy segíthettem. :)

Én valószínűsítem, hogy mindenhol ugyanolyan jó a lézeres technológia. Én nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, hiszen mind a kettőt próbáltam és mind a kettő hatott is. Csak nem mindegy, hogy fáj-e, legalábbis nekem... Sokan nem hisznek az IPL-ben/HPL-ben és biztos olyan is akad, aki azért fújolja, mert nem tartja be az utasításokat és aztán csodálkozik, hogy nem hat neki. :D 

Arra figyelj, hogy a kezelés előtt 3 nappal kb. borotváld le a területet,  mert úgy lesz igazán hatékony.

Remélem, neked sem lesz fájdalmas, majd meséld el, mik a tapasztalatok! :)

Előzmény: IamSherLocked (2886)
IamSherLocked Creative Commons License 2016.06.09 0 0 2886

Köszönöm, zumizu, meg is rendeltem ezt, amit írtál. Remélem, sikerrel járok. Érdekes, azt olvastam a telegraph.co.uk-n, hogy valami lézeres pasas azt mondja, hogy a lézer a tuti, és ez az IPL ez csak egy olcsó és rosszabb minőségű helyettesítője és fáj is. Érdekes, hogy a tapasztalatok nem ezt mutatják... Vagy Magyarországon még nem elég jó ehhez a lézeres technológia?

Előzmény: zumizu (2885)
zumizu Creative Commons License 2016.06.07 -1 0 2885

Kedves IamSherLocked!

 

Hát a Glide, amit én használok elég gyors, ezért azzal mindenhol nagyon gyorsan lehet végezni, de nem mindegyik gép ugyanolyan gyors. Az enyémmel a hónalj kb. 2 perc alatt kész. A szőrtelenítő dobozán van egy bőrszín táblázat, ami mutatja, hogy milyen bőr és hajszínnél milyen fokozaton lehet használni. Nekem sötét a hajam, de megnéztem, és a Glide világosabb hajszínnél is használható, de azt nem tudom, hogy mennyire lesz hatékony, sajnos erről nincs tapasztalatom.

Viszont a Glide-ok közül van egy, ami teljesen új technológia, ami a vörös, szőke és ősz hajon is használható, szerintem ha biztosra akarsz menni, ezt vedd meg. Bár az ára elég borsos, viszont mégsem éri el azért a kozmetikai szalonok árát. :) Itt látható, hogy ez a gép milyen bőr és hajszínen alkalmazható: http://szortelenites-otthon.hu/tovabbi-termekelonyok-es-tulajdonsagok/minden-borszin-es-szinte-minden-hajszin-eseten-alkalmazhato

Egyébként van nekik egy chat felületük, ahol készséggel válaszolnak minden kérdésre, én is ott bombáztam őket a kérdéseimmel. Persze én is szívesen válaszolok. :)

A Silk'n-nél azt mondták, az  ő gépeik teljesen biztonságosak, a Home Pulse Light (HPL) technológia, amit használnak, otthonra lett kifejlesztve, ezért nem kell orvossal konzultálni előtte. Nekem a 4. kezelés után volt már eredmény, de biztonsan nem ugyanúgy reagál rá mindenki, biztos egy csomó minden befolyásolja.

A Glide-ot az első 4 alkalommal 2 hetente, utána havonta kell használni.

Előzmény: IamSherLocked (2884)
IamSherLocked Creative Commons License 2016.06.07 -1 0 2884

Kedves zumizu!

 

Mennyi ideig tart egy kezelés mondjuk hónaljon a villanófényes szőrtelenítővel? És ha világosabbak a szőrszálaim, akkor is hatásos? Kell előtte orvossal konzultálni? És akkor ezek szerint két hetente kell csinálni. Mikor lesz eredmény? Köszönöm a segítséged.

Előzmény: zumizu (2882)
allmodo Creative Commons License 2016.06.03 0 0 2883
Nagyon köszönöm a választ. Majd kiderül hogy melyikre esik a választàs.
zumizu Creative Commons License 2016.06.03 0 0 2882

Azt otthoni megoldással nem lehet, viszont egyes kozmetikus szalonok vagy klinikák megcsinálják szerintem, de ott sem mindegyik vállalja a teljes intim területet, szóval meg kell kérdezni. Persze a horror árra készülj fel...

Előzmény: allmodo (2881)
allmodo Creative Commons License 2016.06.03 0 0 2881
Nagyon köszönöm a választ. Közzel hellyel értem is. Azt már hallottam valahol hogy szem , száj és p..cin nem nem lehet használni. Azt értem is hgy a szem és a száj ez egy dolog de sok hölgy nem csak a bikini vonalat szeretné mentesíteni a szőrszálaktól hanem a többi intim dolgot is . Van erre megoldás?
zumizu Creative Commons License 2016.06.02 0 0 2880

Én úgy tudom, hogy ez minden gépnél máshogy van és sok mindentől függ. Pl. attól is, hogy mekkora a kezelőfelület. Mert ha mondjuk van egy 6 cm2-es kezelőfelület, akkor azt arcon vagy hónaljon igen nehézkes lenne használni, hiszen nem lehet vele odaférni. De pl. egy 2 cm2-es pedig lehet, hogy túl kicsi ahhoz, hogy végigvillantsd vele a lábad. Mire végeznél vele, addigra lemegy a nap. Azt olvastam, hogy a 3 cm2-es a legideálisabb, ha különböző nagyságú területeken szeretnéd használni, mert az mindenhol jól elfér. Ezért is vettem ilyet. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy milyen gyors a gép, mert hiába pont jó a méret, ha két villanás között 5 mp telik el. Én úgy tudom, minden tartós szőrtelenítőnél ugyanazok a "tiltott területek".

Ilyen az intim terület (bikinivonalon lehet), a szem környéke, meg ilyen egyértelmű helyek, mint a száj, meg az ilyen területek, ahol az ember amúgy sem akar szőrteleníteni (jó esetben :D ). De hogy egyes gépek miért nem használhatók ezeken a területeken kívül plusz részeken, azt nem tudom.

Ahol nem használható még, az az anyajegyek, mert a villanófény a szőr melanin tartalmában nyelődik el, magyarul a sötétebb színekben, ezért anyajegyekre nem szabad villantani, mert abban is elnyelődik és ott is kifejti a hatását, ami nem szerencsés. De azért érzi is az ember, hogy kellemetlen érzés, ha anyajegyre villant. Én a kisebb anyajegeket nem kerülgetem ki, mert megkérdeztem, és azokat nyugodtan lehet villantani, inkább csak a nagyobbakat vagy a kitüremkedőket nem javasolják.

Előzmény: allmodo (2879)
allmodo Creative Commons License 2016.06.02 0 0 2879
Sziasztok. Teljesen amatőrként kérdezném azoktól akik használnak villanófényes készüléket hogy van e olyan terület ahol nem lehet vagy nem ajánlott a használata. Illetve aki mégis használja minden testrészén annak mi a tapasztalata? Mert sok használati utasításba csak az van leírva hogy itt és ott alkalmazható. De az konkrétan nincs hogy hol ne és főleg hogy miért ne. Vásárlás előtt állunk és azért ezen sok múlik hogy ki mit mond.

Várom a válaszokat és előre is köszönöm.
zumizu Creative Commons License 2016.05.31 -1 0 2878

Kedves B.Nati!

 

Én voltam lézeresen, tényleg hatékony, 7. kezelésnél tartok a 8-ból. A teljes lábamat csinálják, és már nagyon régóta járok kezelésekre, több éve (szerintem 3 már biztos), mert egyre több időnek kell eltelnie a kezelések között. A következő kezelésem, az utolsó, 1 év múlva lesz. Nagyon világos a bőröm, az alsó lábszáramon sötétebb a szőröm, ezért ott tényleg hatékony, alig van itt-ott pár szál. Főleg az anyajegyek körül, amit ugye nem lehet kezelni. Mivel vékony a lábam, eléggé nehéz hozzáférni pl a térdemnél, ezért ott látszik is, hogy több szőr maradt. Viszont a combomon sokkal világosabb a szőr (sokat epiláltam, ezért meggyengült), ott sokkal több maradt. :( Ott kb 50%-os a szőrcsökkenés szerintem.

Elég sokat fizettem érte, pedig Joy kuponnal vettem, amikor két tesztrészből az egyiket ingyen kapod (az olcsóbbat), és persze a lábszár és a comb külön testrésznek számít. 

A fájdalomról annyit, hogy mindenkinek más... én szenvedtem szinte az összes kezelésen, lehet, hogy kicsi a fájdalomküszöböm, de nem vállalnám be még egyszer. 

Azóta - ahogy korábban is írtam - vettem HPL szőrtelenítőt otthoni használatra, a karomon teszteltem egyelőre, ahol kb olyan erős a szőr, mint a combomon (a karomat is epiláltam), és kb 90%-ban eltűnt a szőr. És ez nem is fájt, úgyhogy ha választani kell, én mindenképp ezt javaslom.

Persze vannak olyanok, akik nem tudják betartani a két hetente, majd később négy hetente esedékes kezeléseket, nekik jobb lehet a lézeres, ha van sok pénzük, és nem zavarja őket a fájdalom és hogy idegenek előtt kell feszengeniük. :D

Előzmény: B.Nati (2877)
zumizu Creative Commons License 2016.05.30 -1 0 2876

Kedves 87Adri!

 

Én Silk'n Glide 150.000-es tartós szőrtelenítőt használok, ami azt jelenti, hogy 150.000-es villanás van benne, de ha jól tudom, van kevesebb és több villanásos is ebből a típusból. Nagyon szeretem, mert jó gyorsan lehet vele haladni és gyakorlatilag bárhol kényelmesen használható. 

Igazából ez az egyetlen gép, aminek 3 hónap kipróbálás után visszafizetik az árát, ha meggondolnád magad, ezért is választottam, de szerencsére ezt nem kellett igénybe venni. :)

Előzmény: 87Adri (2875)
87Adri Creative Commons License 2016.05.28 -1 0 2875

Kedves Zumizu!

Milyen típusú HPL szőrtelenítő gépet használsz otthon?

Előre is köszi a választ!

Előzmény: zumizu (2873)
Shima29 Creative Commons License 2016.05.26 0 0 2874

Sziasztok!

 

Debrecenben keresnék elektrolízises szőrtelenítő szakembert aki minden vagy majdnem minden területet vállal férfiaknak.

 

Köszi a választ előre is.

zumizu Creative Commons License 2016.05.24 -1 0 2873

Sziasztok kedves Fórumozók!

 

Gondoltam, én is megosztom veletek a saját történetemet, mert úgy tűnik, én azon szerencsések közé tartozom, akik több szőrtelenítő módszert is kipróbáltak, és hatott is náluk. 

Voltam lézeres szőrtelenítésen és otthon pedig HPL géppel kezeltem magam, és nálam mind a kettő bevált! Bár a lézeres szőrtelenítést azóta megbántam, mert kb. 4-szer annyiba került, mint a gép, amit vettem és ráadásul ugye egy géppel az egész testemet kezelni tudom akár, több kezeléssorozatot elvégezve. Ja és nem mellesleg a HPL szőrtelenítés egyáltalán nem fájt! Olvastam, hogy vita volt arról, hogy létezik-e fájdalommentes és hatékony szőrtelenítés is, és hát én a saját bőrömön (szó szerint) tapasztaltam, hogy létezik. Végeztem a kezeléssorozattal és az eredményt valóban meglepő és csak szomorkodhatnékom támad, hogy mennyi mindent tudtam volna venni abból a pénzből, amit a lézeresre költöttem... De nem baj, legalább ti tanuljatok az én hibámból! :)

Bár azt hallottam, hogy nem minden IPL-HPL gép egyformán hatékony, ezekkel kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom, bár létrehozhatnánk egy oldalt, ahol az összes márkát kipróbáljuk. :) Ha valakit érdekel, szívesen megírom, én melyik HPL gépet használom. :)

tcsé Creative Commons License 2016.05.02 0 0 2872

 Email:hironori@freemail.hu

Kérdezz nyugodtan.

Előzmény: Beautiful07 (2871)
Beautiful07 Creative Commons License 2016.04.30 0 0 2871

Kedves tcsé!

Köszönöm a válaszod! Nagyon szívesen beszélgetnék még veled privátban, esetleg ha adsz valami email címet írnék neked, ha nem veszed zaklatásnak,és van türelmed.  köszi :)

Előzmény: tcsé (2870)
tcsé Creative Commons License 2016.04.30 0 0 2870

Most olvastam végig a fórumot és látom hogy már te is jártál elektrolízises kezelésre. Én kb 20 éve kezdtem el, akkor ami volt kevés szőrszál azt kiégették, de az évek során, ahogy öregedtem újabbak aktivizálódtak. Mivel nem akartam állandóan kezelésekre járni, ezért vettem magamnak agy elektrolízises szőrtelenítő gépet kb 18 éve, azóta magamnak csinálom. Kezdetben a mellkasomon, ami sajnos annyira jól sikerült, hogy most már bánom hogy annyi szőrszálat kiszedtem, mivel csak nagyon kevés nőtt vissza. Ebből kitalálhatod, hogy ffi vagyok. Az összeégetéshez annyit fűznék hozzá, amit itt többen is leírtak és képeket is mellékeltek, hogy ilyen fokú égési sérülésekhez nagyon el kell barmolni valamit. Kezdetben én is megégettem néha a melkasomat, de az idő múlásával ezek szinte teljesen "összekoptak" a bőrrel, így ma már szinte semmi sem látszik, illetve nagyítóval kellene keresni a hibát. Ha gondolod csinálok képeket a felkaromról-mellkasomról , ide felrakom, megnézheted látszik-e rajta valamiféle égési nyom. A kozmetika ahová jártam idővel megszűnt, Csongrád megyében volt, így azt hiszem ez már nem fontos.

Előzmény: Beautiful07 (2868)
tcsé Creative Commons License 2016.04.28 0 0 2869

Szia!

Nem titok, egy kozmetikus hölgyhöz jártam kb havonta, ő szedte ki hasonló elektrolízises szőrtelenítővel a problémás helyeken a szőrt, és ez tényleg végleges, hiszen azóta sem nőttek vissza. Az ára kb 500 ft volt egy órára, de gondolom ez ma már nem mérvadó :)

Előzmény: Beautiful07 (2868)
Beautiful07 Creative Commons License 2016.04.28 0 0 2868

Szia tcsé! 

 

Mesélnél erről a kezelésről, engem érdekelne! Hol és mennyibe kerül, ha te már kaptál ilyet. Köszi!

Előzmény: tcsé (2867)
tcsé Creative Commons License 2016.04.26 0 0 2867

Ilyen kezeléseket kaptam kb 20 évvel ezelőtt. Már akor is elérhető volt.

Előzmény: Gaoda (2855)
Beautiful07 Creative Commons License 2016.04.14 0 0 2866

Kedves Jáktina!

 

Azt esetleg megírnád,hogy mi volt a történeted ezzel az Enikővel? Érdekelne! Kati helyett mindenképpen mást keresnék már...

Köszi szépen!

magyarimagyari1 Creative Commons License 2016.04.14 0 0 2865

Sziasztok,

 

Akit érdekel, eladnám Remington IPL 6500 i-light Pro (infinity izzóval) típusú BONTATLAN csomagolású gépemet, mert nekem nincsen rá szükségem.

Két év garanciával (most novembertől).

 

ennyiért adom: 75.000,-  (bolti ára 110 körül mozog)

 

Budapesten átvehető.

magyarylaszlone[kukac]gmail[pont]com

Shima29 Creative Commons License 2016.04.10 0 0 2864

Keress(en) rá neten hogy citromlével hogyan lehet bőrt világosítani.

Előzmény: Carlos2007 (2862)
Beautiful07 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 2863

Kedves Jáktina!

Köszönöm,hogy válaszoltál, és megkíméltél,hogy kb. 100 km autózzak. Valahogy éreztem, hogy vele sem járnék szerencsével. :( kicsit késve, de köszönöm a választ! :)csak azt nem vágom, akkor miért hirdeti magát elektró kozmetikusnak?? Tuti valami kuruzsló...

Előzmény: jáktina (2859)
Carlos2007 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 2862

Sziasztok!

Én kb. 2 évvel ezelőtt voltam lézeres szőrtelenítésen, de nem volt eredményes, így abbahagytam. Viszont a kezelt terület sötétebb lett, barnás. Van erre valamilyen krém? Eléggé fehér a bőröm. Ráadásul a fejemen van, ami elég szembetűnő. :( Köszönöm! 

Shima29 Creative Commons License 2016.04.02 0 0 2861

Tisztelt fórumozók!

 

Íme szőrtelenítésem története (végre megállapodni látszok a legjobb módszernél):

 

Régebben gyantázásra jártam.

Először csak a hónaljamról akartam eltüntetni a szőrt végleg tehát IPL-hez fordultam. 10 kezelés volt 72000, de mivel nem ért el nekem tetsző eredményt ezért kaptam még 10-et ingyen. Mivel ezután más lett a kezelő lány ezért nem adtak többet, így hagytam a fenébe mert nem ért semmit, változás bekövetkezett a 7-8. kezelés körül, eltűnt úgy 70%-a de én nem elégedtem meg. Ezután költséghatékonyabb módszerhez folyamodtam: gyantázás kozmetikában és szőrnövekedés gátló krém használata. Sajnos ez csak időpocséklás volt. Utána magamnak kevertem megfelelő gyógynövény levével a házi szőrnövekedésgátló krémet. Ennek ugyanúgy 0 volt a hatása.

Ezután holdciklusnak megfelelően jártam gyantáztatni. Azok akik azt írják hogy így nem nőtt vissza a szőrük az interneten szerintem ferdíthetnek valamennyire. Ez is 0 eredménnyel zárult.

Ezután leveleztem Kádár doktorral, de mivel nem tudok pontosan úgy járni Pestre ahogy ő tud fogadni, ezért hagytam, meg pénzben sem az igazi, plusz az ismétlő=fenntartó kezelések.

 

De netes utánaolvasás után arra jutottam hogy bármennyire régi és elavult módszer is az elektrolízis ez lesz a megoldás.

Voltam fent, Pesten Katinál. 7 napja volt a kezelés, és szépen gyógyulnak a szúrások nyomai köszönhetően a krémnek amit kaptam. Majd ha 1.5-2 hét múlva nem kezd el nőni, akkor már megérte mennem.

 

Ha eszembe jut jelentkezem még újabb fejleményekkel.

möszi24 Creative Commons License 2016.03.19 0 0 2860

sziasztok,

én most találtam egy szalont, ahol van kb. 15féle gyanta amiből lehet választani. az intim gyanta cukorból szinte olyan volt, hogy alig éreztem. én tuti ezt fogom a jövőben kérni. ebben a szalonban még ami jó, hogy nem kell bejelentkezni, így bármikor ahogy időd engedi, oda mész, és leszedik. tökre segítőkészek voltak.
Skintim a szalon neve, a Mammutnál a Hattyúházban van.
az oldalukat most találtam meg, itt van több infó is róluk: www.skintim.hu
és ami fontos, hogy jó áron van!

sajnos nekem a lézeres iszonyatosan fájt, úgyhogy én tuti a gyanta mellett maradok...

jáktina Creative Commons License 2016.03.18 0 0 2859

Szia! Én jártam nála és kiderült, hogy egyáltalán nem jártas a tűs epilálásban. El is mentem máshoz.

Előzmény: Beautiful07 (2857)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!