Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 85
Jó, hát betiltani én sem tiltanám be.
Sőt, ami azt illeti, szorgalmaznám, hogy a mostaninál kulturáltabb létkörülményeket teremtsünk eme "iparág" számára, ha már egyszer létezik, és létezni is fog, mert megszüntetni úgysem lehet.
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 84
Jó, hát betiltani én sem tiltanám be.

Abban, hogy tapasztalatot kell szerezni, pozitív és negatív élmények begyűjtése révén, egyetértünk, és abban is, hogy sokan a megfelelő sorrendet nem tartják be.
Csak azt nem szeretem, amikor az emberek nem képesek elismerni, hogy hibáztak, és a másikra tolják át az egészet (lásd: " az asszony olyan az ágyban, mint egy darab fa, ezért járok kurvázni"), olyasvalamiért hárítják rá a felelősséget, amiben részben, sőt - gyakran - nagyrészt ők a "bűnösök".

Előzmény: Ferci (83)
Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 83
Én nem is mondtam, hogy "izgalmasabb" elmenni egy kurvához mint becserkészni egy gazellát... :)

Személy szerint nem eszem meg egy csomo kaját például, mert nem tartom az én izlésemnek megfelelönek. Azért attól még nem tiltatnám be.(ha érted mire gondolok...)

Mennyi élmény?

jó kérdés... ezek már kemény dolgok, amik túlmutatnak egy ilyen topik keretein:

vajon mikor érsz el az életedben egy olyan szintre, hogy biztos lehetsz abban, másnap már nem kelhetsz fel úgy, mint "aki addig vak volt és csak mostantól lát"?

nehéz kérdés... személye válogatja szerintem. az ismerd meg önmagad nem egyszerü dolog. 1-2 kapcsolat szerintem kell. (szerintem)

Előzmény: Törölt nick (80)


Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 82
A "régi" értékrendbe azért illeszkedett olyan jól, mert akkor az ún. úrilányokat illett szűzen férjhezadni, ergo a kíváncsi, hormontúltengéses ifjaknak "gyakorolniuk" kellett valahol. Egyrészt azért, hogy elegendő tapasztalatot gyűjtsenek "saját használatra", másrészt azért, hogy majd amikor arra kerül a sor, be tudják vezetni a szűz arát az élet rejtelmeibe.
Mára ez elvesztette az aktualitását.
Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 81
Egyéjszakás
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 80
Szerintem bárhol, bármikor találni mindenre kapható, igaz, gyakran kissé agyonhasznált nőket, akik fizetség nélkül is hajlandóak bevezetni az ifjú férfiembert az élet rejtelmeibe. Ahhoz kell a plusz idő- és energiaráfordítás, hogy az ember ezeket a nőket megtalálja és becserkéssze.
Egyésjakás kalandok, érett nők, etc. etc.
A lehetőségek száma végtelen.
Persze nyilván jóval egyszerűbb és energiatakarékosabb megoldás előszedni a pénztárcát, mint esetleg pofára esni 9 nőnél, és csak a tizediket ágybavinni. Ja, és kudarcmentesebb is.

Avagy hány, és milyen "minőségű" szexuális élmény elegendő ahhoz, hogy valaki tapasztaltnak érezhesse magát?

Előzmény: Ferci (75)
Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 79
1: döntsd el, hogy mi lenne neked a tökéletes.
2: törekedj arra, hogy ezt elérd az életedben.

(azthiszem ez az abszólút maximum, amit elérhetünk/tehetünk)

Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 78
Azt hiszem, hogy a kurvázás nagyon jól beleilleszkedett a "régi" értékrendbe is és a mai "fogyasztói" értékrendbe is. Emellett baromi kényelmes, mert nem kell a nő lelkével foglalkozni, sőt az egész nővel se kell többet, mint, amit az együttlét igényel. Számíthat a férfiember arra, hogy rendesen kiszolgálják, azt kapja, amit megrendelt, jobb esetben a szolgáltató úgy csinál, mintha neki is kellemes lenne a dolog, ...
Kell ennél egszerűbb és jobb? A párkapcsolat annyira bonyolult, nem :-)
:-))))
Előzmény: Törölt nick (72)
Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 77
Szerintem ebben nincsen különbség férfi/nö között.

A történelem úgy alakult, hogy a férfiak bizonyos társadalmi dolgokban dominánsak voltak egészen az utóbbi idökig... Ez lazul, s azota vannak rendelhetö fiuk is asszem...

Ha férfi/nö kapcsolatban csinálja az ugyanakkora gáz szerintem.

Előzmény: Törölt nick (74)
Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 75
Ha minden olyan rózsaszin lenne, ahogy látod és ahogy szeretnéd (egyébként egyetértek veled), akkor lehet, hogy nem lenne rá szükség. A történelem nem ezt igazolta. Volt, van, lesz.

Szerencsére nem kötelezö, de van. Továbbra is azt mondom, amit eddig: Legyen! aki akarja használja... Mindenkinek teccen az, ami neki tetszik!

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 74
Azért arra is kíváncsi volnék, hogy azok közül, akik "érthető"-nek és "szükséges"-nek tartják a kurvázást, vajon hányan mondják ugyanezt arra, amikor egy vesz igénybe efféle szolgáltatást.
(Bocs, ha ez itt off.)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 73
(bocs a szóismétlésért)
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 72
A tapasztalatszerzéshez feltétlenül szükséges a fizetett szexuális aktus?
Szerintem enélkül is megoldható a dolog, bár úgy kétségtelenül több időt és energiát igényel a dolog - és épp ebben látom a kurvázás sajnálatos(?) vonzerejét.
Előzmény: Ferci (71)
Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 71
Egy percig sem mondtam, hogy megoldásnak tartom, ha valaki a feleség/barátnö mellett kurvázik, félrelép.

Azt mondtam, hogy nem itélem el azt, hogy van ilyen. (persze nem óriásplakáton hirdetve, belvárosban utca szélén állva).

Elöször jön a saját magad megismerése, aztán tapasztalatszerzés, aztán jöhet a tökéletes kapcsolat(szerintem).

Sajnos látom, hogy sokan nem tartják be a sorrendet, ennek eredménye lehet, hogy benne vannak egy kapcsolatban ami nem is jó nekik. Nagyon sok ilyet látok sajnos...

Szerintem inkább menjen el egy fiatal több lánnyal, adott esetben próbálja ki akármelyiket a 2 közül, minthogy keseregjen késöbb...

Csak ennyit akartam... Ha valaki egy szar kapcsolatban van az a saját büne, s nem másé... Ezt nem vitattam.

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 70
Nem vagyok vadmacska. Ugyanakkor, ha felismerem, hogy nem vagyok az, és valami miatt nem élvezem a partneremmel a szexet, akkor először is magamba nézek, hogy én mit csinálok rosszul, és nem hárítom át a felelősséget a partneremre, hogy ezzel teljesen felmenthessem magam a felelősség alól azon az alapon, hogy egy ilyen brutálrossz szexpartner mellett "totál érthető", ha valaki keres egy mellékes élvezetforrást, bármi legyen is az.
Előzmény: Ferci (67)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 69
Es meg igy is talalkozom tobb olyan ismerossel aki meg sajat maga elott sem meri felvallani azt amit szeretne es a baratnojevel leoltott lampanal takaro alatt csinalnak valamit, mikozben mindketten total masra vagynanak.
Tulajdonképpen azzal nem értek egyet (a többi nagyjából stimmel), hogy ebből feltétlenül következnie kellene a kurvázásnak.
Nem látom be, miért elfogadott dolog az, hogy a saját gyarlóságunk okozta rossz állapot orvoslását úgy keressük, hogy közben beletaposunk a másik lelkivilágába (megcsaljuk, kurvázni járunk mellette).
Ha rossz az ágyban a zasszonnyal, arról nem kizárólag a nő tehet, a férfi is jócskán ludas a dologban. Olyan nincs, hogy valami csupán az egyik félen múljon.
Előzmény: Ferci (61)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 68
Kicsit ingerült voltam, bocs.
Én csak annyit állítok, hogy az emberek szeretnek a kisebb ellenállás felé elmozdulni, ezért választják inkább a megcsalást ill. a kurvázást ahelyett, hogy legalább megpróbálnák helyrehozni az elrontott, elromlott dolgokat.
Előzmény: Ferci (67)
Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 67
"Marhaság."
ezzel minösitetted is magadat. Azt mondtam, hogy nem bánom hogy vannak a topic-cimben megjelölt dolgok, ha ezek valakinek pozitivan segitenek. Valszeg, Te akkora király voltál, mikor már megszülettél, hogy egyszerüen kész csoda.
Ha mindenkiböl kihozod a vadmacskát én csak gratulálok, mert ez nagyon fontos... remélem mások is igy gondolják Rólad, nem csak Te magadról. Nem kell bövebben kifejtened, hogy miért marhaság amit irtam, köszi...
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 66
Marhaság. Ha valaki nem képes olyan partnert találni, aki kielégíti az igényeit, ill. nem tudja a partnerből kihozni a "vadállatot"/"vadmacskát", az magára vessen, és ne rinyáljon, hogy "...mert a feleségem/barátnőm nem adja meg nekem azt, amire szüksésem van, blabla".

Ezt majd kifejtem bővebben.

Előzmény: Ferci (61)
herélő Creative Commons License 2003.04.07 0 0 65
Arra mondjatok nekem valamit, hogy miért van az, hogy van egy olyan perverzióm amit nem igazán értek.
Ha azt képzelem magam elé vagy arról beszélgetünk a feleségemmel, hogy őt valaki dugja, akkor olyan erős szexuális izgalmat érzek amit egyébként nem. ehhez el kell mesélnem a következőt. többször részt vettünk pár cserébe és az is gyakran előfordult, hogy őt ketten izgattuk, illetve, hogy két férfi és egy nő felállásban szeretkeztünk. A leg emlékezetesebb, amikor az asztalnál pezsgőztünk, finoman tapogattuk mind a ketten.
egy idő után a két férfi szája az ő mellén az ő két keze a hímvesszőkön, a négy férfi kéz pedig gyöngéden simogatta bugyin át, de lassan minden ruha darab lekerült.
Lényeg a lényeg, hogy az ágyon a feleségem lovagló pózban beleült a farkamba, a barátunk pedig a hátamögé térdelt és lassan benyomult az előre jól bekrémezett popsiba.
Azért beszéltük meg ezt a felállást, mert a barátunk farka jó vékony volt s így úgy gondoltuk ez nem okoz fájdalmat a popsiban de kellemesen ingerli. Hát bizony annyira kellemesen dörzsölte a farkam a barátom farka a hüvelyt és a végbél nyílást elválasztó cigaretta vékonyságú falon keresztül, hogy anélkül, hogy meg mozdultam volna fantaztikus nagyot élveztem. Mivel nem kellett mozognom a bal kezemmel a feleségem csiklóját simogattam ami bizony az izgalmas helyzettől nagyon duzzadt és bőségesen váladékos volt.A jobb kezemmel a bal mellét simogattam, ő pedig a jobb mellével simogatta a szám és a nyelvem. Így élveztünk el mind a hárman elég kis idő eltéréssel. azóta is vágyom arra, hogy hasonló helyzetben élvezhessünk!
Egy szóval az izgat fel
a legjobban ha basszák a feleségem s én azt láthatom, hogy mozog ki-be benne a pénisz.
extraszex Creative Commons License 2003.04.07 0 0 64
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Leírom nektek, milyen szöveget kaptam mikor arra panaszkodtam, hogy nem tudok mit mesélni annak a fazonnak aki azzal ostromol, hogy meséljem el, hogy kefélnék egy szamárral.

elmesélem neked kedves, hogy milyen jókat keféltem egy nagy pöcsű szamárral.
az egyetemi éveim alatt egyetlen férfi sem volt körülöttem akivel legalább kétszer-háromszor ne keféltem volna.
volt olyan nap is amikor négy különböző faszt tettem magamévá egyenként.
nagyon imádtam a szexnek minden változatát.
igen ám de az egyetem befejezése után bivalybasznádra mentem nyaralni a nagymamámhoz.
sehol egy férfi sehol egy kamasz fiú aki jól megdughatott volna.
egy darabig eljátszottam a kezemmel, a kertből éjszakára belopott uborkával, répával, de aztán merész ötletem támadt.
kilopóztam éjszaka az istálóba miskához a szamárhoz.
a csacsi ott heverészett de amikor meglátott lassan felállt.
én dideregve legugoltam és a tekintetemmel kerestem a nagy lőcsöt, miközben maszturbáltam.
nem láttam mást a csacsi lába között mint egy petyhütt zacskót.
a kezemmel bátortalanúl el kezdtem simogatni, markolászni és láss csodát elő bujt a nagy farok.
két kézzel megmarkoltam és fejtem szoptam,nyaltam.
ettöl aztán úgy beindultam, hogy a pinám robbanásig megtöltődött vérrel, a váladékom még a lábfejemre is rá csorgott.
no most jövök én !
át öleltem miskát a karommal és a lábaimmal.
ah, ah,
ott himbálódzott a combjaim között egy félméteres nagy lőcs de se hogy se tudtam ráhúzni magam.
ekkor a csacsi mintha tudná, hogy mit akarok, le könyökölt és már is csúszkálhattam előre hátra a nagy dákóján. ő sem volt rest úgy beindult,hogy-hogy-hogy, nagyon megrémültem. szét fogsz baszni, oh, szét fogsz baszni. vigyázz! vigyázz miska!
de kár volt aggódni mert értette a dolgát. szabályosan meghágott, mintha csak egy kanca volna alatta.
ah, ah, négy-öt percmulva felvisítva élveztem és képzeld csak el miska ettől úgy beindult, hogy a nagy vöröslő szamár szalámiját még-még mélyebreverte.
ettöl az erős szamárfasztól új és új orgazmusokat éltem át míg alélten nem zuhantam alá.
amikor észhez tértem ott feküdtem a szalmába a csacsi mellett, egy fél vödörnyi gecivel a conbjaim között.
ez bizony így ment három hétig, amíg csak ott voltam. ilyen jót még azóta sem basztam.

Megjegyzem, nagy volt a hatás mikor előadtam.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

zitababy2 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 63
Én biztos nem anyázlak..:) igazából - a személyeskedő részeket kihagyva - nekem mindkettőtök álláspontja valamennyire igaz volt, bár jobban hajlok a Te véleményed felé.
Szerintem ott van a gond (és ezt mindkettőtök hozzászólása fényesen bemutatta), hogy amit szeretnénk (tekintsük a férfiakat érzelmesnek, de ők pedig ezt merjék felvállalni is) és ami a valóság, az bizony élesen eltér.
Nem azt mondom (mielőtt még rám is szórnák a bk jelzőket), hogy a férfiakban nincsenek érzések..csak talán a sok eltitkolás, elfedés után nehezebb megnyílni, érzéseket kimutatni a nők előtt. És ettől persze lehet egy férfi érző lélek...ha ebből semmit sem mutat, nem ad át, az eredmény egyenlő a nullával:(
És persze vannak érzéketlen nők is..de hát mióta az ovis korból kinőttünk, tudjuk, hogy nemcsak fekete és fehér van:)
Előzmény: Akitiltottka (60)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.07 0 0 62
Nokéremszépen. Én leginkább arról beszélnék, hogy kurvához miért járnak a férfiak, no nem mintha rendszeresen gyakorolnám (bár már voltam) hanem inkább azért, mert a telefonszexet egyszerűen nem tudom megérteni.

Szerintem először is válasszuk külön:

- Van aki úgy (vagy azért) jár kuvához, mert nincs nője
- Van aki úgy (vagy azért) jár kurvához, mert van nője (értsd: felesége)

Akinek nincs:
- itt valaki már írta (bocs, hogy nem emlékszem), hogy ez egyszerűbb, kényelmesebb, sőt olcsóbb. Mert ugye egy nőt felszedni sem két forint, és akkor még zsákbamacskát veszel. Valamint - és ez fontos - egy nőt utána esetleg le kell rázni! Mert hogyha az ember tejet akar inni (értsd dugni szeretne egy jót) akkor nem kell mindjárt tehenet venni (barátnőt beszerezni). Hanem kényelmesebb kurvázni, és ott általában jobban is értenek a dologhoz, valamint utána mindketten szépen elmennek a másik irányba és nincs kötöttség.

Akinek van:
- ez már bonyolultabb. Egy kedves női ismerősöm kérdezte, hogy egy pasi még képes olyanért fizetni is, amit otthon szinte könyörgésre se ad meg a partnerének. Biztos, hogy van olyan, aki változatosságra vágyik (ösztön), vagy csak egyszerűen unja a 13 év monotonitást. És akkor miért nem megy el? Mert mondjuk van egy gyerek, vagy egyébként fontos a kapcsolat más szempontból, és szerintem sokan azt gondolják: a kurvázás mégsem annyira megcsalás, mint egy szerető. (épp a múltkol panaszkodott nekem valaki, hogy szar érzés neki, hogy minden jó nőt szeretne megdugni, hiába él párkapcsolatban, ez ösztönösen jön. Szívesen venné, ha ez nem lenne, de ez van. Akkor most tartsa vissza, amitől idegbajos lesz?

Felhívnám a figylemet arra, hogy a leírt esetekben nem fontos az, hogy valakinek mekkora az önbizalma, vagy az ego-ja.

Ferci Creative Commons License 2003.04.07 0 0 61
Szerintem kell kurva is meg kell telefonsex is, meg akkor is, ha en szemely szerint jelen pillanatban nem elek veluk...

Az optimalis eset (szerintem)az, mikor egy ferfi/no olyan tarsat talal maganak aki MINDENben kiegesziti, es a 100%os oromot nyujtjak egymasnak.

Erre a szintre azonban el kell jutni... Ennek tobb modja van, tobb partneren at vezet ide az ut(szerintem).
Es meg igy is talalkozom tobb olyan ismerossel aki meg sajat maga elott sem meri felvallani azt amit szeretne es a baratnojevel leoltott lampanal takaro alatt csinalnak valamit, mikozben mindketten total masra vagynanak. Szoval akinek szuksege van arra, hogy valakivel "mocskosan" beszeljen, vagy hogy egy prostitualtal egyuttlegyen es ezaltal tobb lesz, akkor miert ne???

De a cel szerintem a tokeletes egy az egyhez parkapcsolat ket olyan emberrel akik tudataban vannak annak, hogy mi jo a masiknak es nekik ODA-VISSZA.

Ha valakinek a magara-talasaban segit az ilyesmi hurra!!!

Ez az en velemenyem es elore bocsajtom, hogy senkit nem akarok meggyozni rola vagy raeroltetni. olvasasra ajanlom :)

Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.07 0 0 60
Köszönöm! :-))

Egyébként tudják ám sokan, hogy mit kéne, csak nem igazán mernek lépni, mert könnyebb róla kocsmasarokban beszélni és a nőket "büdöskurvázni" !!!

Egyszerű emberi gyarlóságok ezek, a könnyebb ellenállás felé mindig könnyebb vonulni, mint az "ügy" érdekében cselekedni !

Jelentem engem meg majd most itt lefognak anyázni, de az meg má' meg van szokva ! :-))

Előzmény: zitababy2 (59)
zitababy2 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 59
Kedves Doktor Úr,
legfőképpen az utolsó megjegyzéséhez gratulálok:))bárcsak minden pasi tudná!!
Előzmény: Akitiltottka (29)
zitababy2 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 58
Szia,
ez is színesít a szexuális életen, és ha nincs ott valami ok miatt, akire vágysz, de legalább telefonon eléred, istenit lehet maszturbálni vele - közösen :))))
Előzmény: _tb_ (23)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.06 0 0 57
Nálam is, de mind1 !
Előzmény: finnugor szerető (52)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.06 0 0 56
:-)))

És az még nem futott át az agyadon, hogy a férfiak ezért gondos gazda módjára megküzdöttek és nem alaptalan ?

Merhogy' MINDENNEK van ám oka !!!

Előzmény: finnugor szerető (51)
Akitiltottka Creative Commons License 2003.04.06 0 0 55
"igen, sérti a férfiszolidaritásomat az a szemét, amit írsz. ha te pszihomókus vagy, akkor persze, hogy csak a selejttel találkozol, így az a kép alakul ki benned, hogy minden férfi ilyen (te EGÉSZ biztosan ilyen vagy). "

Tévedsz, de kurva nagyot, ha azt hiszed, hogy csak a selejttel foglalkozom !

Vannak emberek /főképp párok/ és már egyre többen, akik nem azért jönnek hozzám, mert problémájuk van, hanem azért , mert rájöttek arra az egyszerű összefügésre, hogy a boldog párkapcsolat az élet minőségét is jelentősen javítja és azért jönnek, hogy még jobb legyen nekik ! Bizony ám !!! És gondolj bele, ezek mind boldog emberek sugárzó arccal, akik nem sértődnek könnyen, mert magukban tudják, hogy "övék " a világ és nem férfi és női körökbe járnak, hanem közös páros programokra, aztán kefélnek mint a nyulak és élnek, mint Marci Hevesen !!!

Na ezek a selejtek ugye?

Nem azok, akik a haveri társaságában egy sör mellet meresztik a szemüket a csajokra, elszíva egy doboz blázt , mert nem mernek odamenni a "papucs igénylő" lányokhoz és közben megbeszélik a "büdös kurva" effektust, otthon meg a látottakra verik a farkukat, ugye ?

"azért ismerek egy jópár srácot, aki nem ilyen. esküszöm, én nem pszichomókusi mindőségben, hanem haveri/baráti alapon sokkal őszintébb beszélgetéseket folytattam le srácokkal/férfiakal, mint te szakemberi minőségedben. többet ér egy havereri/baráti beszélgetés ezer pszichoanalzílisnél. "

Nyilván nagyobb az ismeretségi köröd és ott nyilván csak a frankó hangzik el minden vetítés nélkül és az neked minden ténynél többet jelent, MERT az egész baráti társaság repdes a boldogságtól, Mert azt sem tudják, mikor melyik barátnőjükhöz menjenek, MERT már szinte a mennyei örömök kapuját verdesi a magánéletük, igaz? Ezeken a témákon épp csak átfuttok a beszélgetéskor a rend kedvéért, mert nem bírjátok szusszal a sok sikerbeszámolót ! Igaz ?

"Innen tudom, hogy hazugság, amit írsz. a srácoknak/férfiaknak talán még sokkal élénkebb is az érzelmi élete a nőkénél, csak éppenséggel azzal nem foglalkozik senki, azt le van magasról szarva még az iszonyatosan érzelmes nők többésge által is. mert mindig a nő lelkét helyezik a középpontba, ha netán a férfi is kérne egy kis figyelmet, akkor ő megkapja rögtön a "problémás férfi" címet. "

A lelkivilágot MINDIG az ellenkező nem helyezi előtérbe, de ezt ti nyilván jobban tudjátok ! A problémákat meg mindig az ember saját magának generálja, de Ti nyílván ezt is jobban tudjátok nélkülem, hisz ti a lelki alapigazságok megalkotói vagytok.

"mert lelke csak a nőnek lehet, a férfinak ugyebár csak "egója", amit kezeltetni kell. leglaábbis így tartja a köznép, és a te szakmád is."

Nem az én "szakmám" nem így tartja, hanem úgy, hogy a problémák és sikertelenségek mögött legnagyobb részben a férfi egójának a "kis" érzete lapul.

Szerinted így áll a helyzet: - csúcson én és a baráti köröm, aki mindent tud
- alattuk az ilyen kártékony papucshősök mint én, akik hülyék mindenhez és it van a KÖZNÉP akik szintén azt mondják, amit mi kártékonyak !

Hmmmmmm... !

Akkor jó sok ember nincs veletek egy hullámhosszon, bár gondolom itt is a többség a nem 100-as !

A köznép alatt ugye az EMBEREKET érted, akik közel a normális állapotokhoz elvannak az életben és nem böstörögnek morcosan !!!

Egyébként bocsánatot kérek Tőled és a párkapcsolatokban jártas baráti körödtől, hogy ellenkező véleményt képviselek, de ez van, mert aki a saját egóját sértődötten védi, ott hiányosságok vannak és ezeket a hiányosságokat reflexből védi az ember, de ezt te nálam biztosan jobban tudod !

Dr.Pens

Előzmény: finnugor szerető (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!