Keresés

Részletes keresés

drsoul Creative Commons License 2007.05.23 0 0 113

Koszi oszintesegedet, dijazom! :-D

Egyebkent egy forumba nehez kifejezni arnyaltabb gondolatokat, vagy nagyon sokat kene irni. Es neha ezert is van az in medias res.

Lehet, hogy nem figyelted vegig a topicot, de en speciel most azert erdeklodom az elektroszmog temaja irant, mert ahol kineztem a telket, ott tornyosul 30-40, vagy eppen 100m-re (attol fugg, melyik telket veszem meg) egy mobilallomas tornya. Latvanya nem tul szep, de talan meg lehet szokni, meg a kornyek amugy szep.

 

Viszont akkor mar ha epitkezek, es hosszutavban gondolkodom, es 3 gyerekem van, akkor ha egyszeru megoldasokkal lehet tenni valamit az ugy erdekeben, megtennem. En egy tervezo hozzaallasu ember vagyok, tehat szavaim mogott ezt lasd, es nem az aggodalmat, gorcsot.

De ez egy forumbol nem biztos, hogy kiderul szamodra :-)

Előzmény: Bonampaq (112)
Bonampaq Creative Commons License 2007.05.23 0 0 112

Bocs, hogy ilyen sokára reagálok - az az igazság, hogy napközben nem tudok akármelyik honlapra kimenni, este meg... Ha építkezel, tudod. Igérem, ma otthonról megnézem a megadott linkeket.

Nem, nem vagyok fizikus, csak a diplomához kellett a fizikai kémia és a villanytan is; amit azóta nem feledtem el belőlük, néha alkalmam nyílik hasznosítani. Hozzáállásom inkább a szkeptikusokéval rokon, s látva, mi baromsággal etetik a jószándékú tájékozatlanokat egyesek, belepofázok itt-ott, szerintem haragszanak is rám. Divat kiemelni egy-egy vonatkozást s olyan lesz a dolog, mint mikor a tanár azt hiszi az iskolában, hogy övé az egyetlen tárgy. Ami különösen bosszant, az, hogy mindig in medias res kezdenek hozzá mindenhez. Persze lehet, hogy ők állnak két lábbal a földön... Talán még a napenergiás és a passzív házas fórum az, ahol leginkább rákényszerültek valami rendszerszemléletre és nem hajánál fogva ráncigálnak elő dolgokat. Ez az EM-ügy (is) kicsit túllihegett (szerintem); azt szoktam mondani, hogy bármiről legyen szó, a mennyiségekkel, a nagy számokkal van mindig baj. Túl sok néger Afrikában, túl sok gumikaja, vegyszer, bankár, csibész stb. Ahogy írtad, jobb félni, mint megijedni, de nem azok a veszélyes dolgok, amikről tudsz, hanem amikről nem. Ezért kértem, hogy ne így gondolkozz! Tuti biztos, hogy a napi negatív stressz a majsztrókkal többet fog ártani az egészségednek, mint az összes többi eddigi, kumulálva... Éppen azért, mert bizonyos dolgokat speciálisan szeretnél felépíttetni, nagyon nem akarnak majd megérteni ezt-azt (tapasztalatból tudom! csak az én vérmérsékletem nyugis...). Én nem akarlak lebeszélni a dologról, de egy kicsit olyan ez is, mint a háromruppós vízszűrő, ami ugyan kitakarítja a vizet, de a mosóvízzel megy a gyerek is. Hány liter egészséges, friss ásványvizet vásárolhatnál az árából és az évenkénti szűrőcserére fordított pénzből? Vagy pl. hallottál már egyetlen pezsgőtabletta-gyártótól vagy forgalmazótól olyat, hogy "vesekőre hajlamosak, vigyázat!"?

Jaj, bocs, ez fórum, nem magánlevelezés, válaszolnom kellene, nem filozófálnom, de most már nem törlöm. Csak látom itt és más fórumokon is (és egyúttal nagyra értékelem!), hogy most vágsz bele egy élhető ház építésébe. Legalább a felesleges körök egy részét megúszhatnád, mert a szándékaid megérdemlik.

Előzmény: drsoul (111)
drsoul Creative Commons License 2007.05.21 0 0 111
Előzmény: drsoul (110)


drsoul Creative Commons License 2007.05.21 0 0 110

Nem az, amiről te beszélsz, csak el kezdtem keresgélni.

Ezek jó dolgok, vagy hülyeségek?

Téged kérdezlek, mert látom, érted a dolgodat! :-)

Amúgy ez a szakmád? Fizikus vagy? (ha indiszkrét lehetek...)

Előzmény: Bonampaq (109)
Bonampaq Creative Commons License 2007.05.21 0 0 109

Tyűha! Őszintén?

Fogalmam sincs. Az biztos, hogy egy új, épülő ház esetében egyszerűbb, de akkor meg minden másra is kell a pénz... Hallottam már ilyenről, "élőben" soha nem láttam, sőt, hazai magánalkalmazásáról sem tudok. Egy biztos: a jó háló nem barkácsanyag, másrészt akármit nem szokott beépíteni az ember fia oda, ahová többet oda nem fér. Az az érzésem, nem olcsó. Vajon miért...

Előzmény: drsoul (108)
drsoul Creative Commons License 2007.05.21 0 0 108

Phuu, hat ennek nagyon utana fogok nezni, koszonom.

Es szerinted ez egy nagyon koltseges moka? Mert akkor gondolom az adott haloszoba ablakara is kell valami...

Előzmény: Bonampaq (106)
Bonampaq Creative Commons License 2007.05.21 0 0 107

Bocs.

Farady=Faraday. Itt-ott egy-egy betű elmarad.

Bonampaq Creative Commons License 2007.05.21 0 0 106

Szia, kellemes új hetet a fórumlakóknak!

Tudod, arról van szó, hogy EM-sugárzást árnyékolni oly módon lehet, hogy a kérdéses hullámhossznál kisebb méretű lukakkal bíró vezetővel veszed körül a védendő teret (Ezt hívják Farady-kalickának). Egy ilyen holmi még a közvetlen villámcsapástól is megóvhatna (legfeljebb ráolvad az emberre...). Mivel a sugárzások közül jellemzően a néhány cm nagyságrendbe esők igazán kellemetlenek, a lukméretnek ennél kell tehát kissebnek lennie. Egybefüggő felületre tehát semmi szükség, az különben is kitolna a falak páraháztartásával. A mikrohullámú melegítő üvegajtaja mögött is egy szimpla aprólukú rács van, amin még jól átláthatunk (lehetne nagyobblukú is az a szita, de rusnyán festene).

Földelni nincs értelme, mert annak semmi köze nincs az árnyékoláshoz, bajt viszont okozhat több módon is. Fontos, hogy egyféle összefüggő felületről beszélünk, tehát egymástól szigetelt lemezkékkel távolról sem ugyanazt érnéd el; tetézné a bajt, hogy a hullámhosszhoz közeli méretű lemezkék mint egy antenna, másodlagos sugárzóvá válva mintegy "bereléznék" a külső jeleket. Ha viszont porszerű vezető anyagot (pl. grafitot) kívánsz emulzióban, olyan eloszlásban a vakolatba vagy fölé vinni, hogy az árnyékoljon is, annak a vezetőképessége (itt inkább: felületi ellenállása, mivel a nagyfreki a vezetők belsejébe nem jut be, az áramok a felületen folynak) szinte biztosan jóval a kívánt alatt marad (persze ez az aránytól függ), de a vakolat egyéb tulajdonságait nem biztos, hogy jó irányba vinné el. Bár butaságnak tűnhetett az a "csirkeháló", de végülis valami hasonló jellegű rabitzhálóval lehetne megoldani ill. biztos, hogy lehet kapni készen kifejezetten erre a célra készültet - az valószínűleg korrózió ellen védett (a beépített anyagok többnyire lúgosak, de pl. egy salétromosságra hajlamos cserépanyag savas közeget teremt vízpára jelenlétében), és a hálószemek villamos szempontból is időtállóan kontaktálnak a kereszteződésekben. Utóvégre számos olyan hely van, ahol vagy a bejutó, vagy a kifelé igyekvő sugárzástól meg kell óvni a környezetet, gondolj pl. a diatermiás készülékekre, így nem tartom valószínűnek, hogy pont erre ne lenne valami termék. A nagyobb gond az, hogy a külső nyílászáróknál is illenék valamit feltenni - nos, itt megállok, de biztosan létezik valami átlátszó fóliás megoldás erre is.

Hogy szemléletesebbé váljon a dolog, gondolj arra, hogy egy vasbeton épületben már a középhullámú adók is sokkal halkabbak, a rövidhullám meg az VHF szinte kiürül, ugyanakkor az UHF még vehető és a mobilok még tűrhetően dolgoznak. A csillapításban elsődleges szerepe van a vasszerkezetnek, ami a legtöbb esetben a méteres hullámhosszak környékén hat leginkább s éppen ez a nagyságrend jellemző egy épületvasalásra (kivéve a vízszintes lemezeket).

Ennyit az "észosztásról", bocs... Nem akartam túlbonyolítani. Szerintem a guglin a Faraday-kalickára rákeresve több infót kaphatsz ennél, de a felkent "légdelejtenítő" vállalkozásokkal vigyázz, túl sok a kóklerség, tudományosnak látszó magyarázat (melyek még lehetnek igazak is, de csak a bolha/elefánt arányoktól való eltekintés esetén. Az olyan ismertető, amelyik úgy kezdődik, hogy Mrs. Mary-Ann Gourney, dél-dakotai háziasszony és farmerfeleség a rendszer telepítése óta már tíz kilót fogyott s a gyerekek is észrevették stb., eleve gyanús. Legalábbis számomra.).

 

Előzmény: drsoul (105)
drsoul Creative Commons License 2007.05.21 0 0 105

En ennyire nem ertek a temahoz, de koszonom a hasznos infokat.

Bennem csak az van, hogy ha valami le van foldelve, akkor ott nem koborol az aram... Ezert mondtam en, hogy lefoldelnem (meg egy szakamberrel is konzultalva kaptam megerositest).

 

Nem arnyekolnek le mindent, csak mondjuk a haloszobakat (ott is elsosorban a gyerekeket), mert ott azert az ember tobbet tartozkodik egyhuzamban.

Amugy a tobbi helysegnel szerintem nem relevans.

 

En eleve gondolkodom szellozteto rendszerben: az nem oldja meg a parasodast?

Muszaly egy ilyen nagy halo, amit irsz?

Femlapocskak a vakolatban (mint egy villamharito) miert nem elegendok? Olyat is hallottam, hogy van, aki ezt maga a glettbe vagy festekbe helyezett picike kis grafit darabkakkal vezetik ezt el... nem?

Előzmény: Bonampaq (104)
Bonampaq Creative Commons License 2007.05.18 0 0 104

drsoul-nak: ha már mindenáron védeni akarod a lakásbelsőt az EM sugárzásoktól, akkor ne fémlapokban gondolkozz, hanem egyszerű hálóban, de alul-felül-ajtóban-ablakban! Mondjuk, ahol rejtett, "nyúldrótban", az elég sűrű, a legtöbb szóbavehető sugárzás hullámhosszánál kisebb szemméretű.

Földelni pedig felesleges, sőt káros, legfeljebb azt érnéd el vele, hogy hamarabb korrodálódna, mivel mindenféle kóbor, az itt sok helyen említett nagyságrendben (mikroA-mA) áram indulhatna meg rajta a falba jutó pára révén létrejövő elektrokémiai folyamatok miatt - erre így is van esély két különböző nyirkosságú falrészlet esetén. Amúgy maguk a terek is indukálhatnának benne ezt-azt, nagyobb adó közelében nem is elhanyagolható mértékben, de az legalább váltóáram, nem rozsdásít (persze ragozhatjuk, hogy esélye van az egyenirányításnak stb.). A "csak" mágneses terek ellen persze mit sem ér az egész.

Persze, a hullámhossz függvényében szigorúan véve még így is "másodlagos", pontszerű sugárforrásnak számíthat a rács minden szeme (Makkoscipő, szólj rám, Faraday forog a sírjában ezerrel, mint a kalickás motor!). Innentől kezdve csak az összefüggő fémlemez jöhetne szóba, az jó a radon ellen is. Persze, ezzel borul a lakás páraháztartása, ha azt mégis normális mértéken akarod tartani, a hőháztartásával lesz gond, ha azt is, a pénztárcáddal. Tetejébe a sötétzöldek morognak majd, hogy túl nagy az ökológiai lábnyomod. A mérték, a mérték...

 

Arról nem is szólva, hogy minimum egy árnyékolatlan helységet azért meg kell hagyni. Oda ülsz majd be a mobiloddal telefonálni...

Ne ÍGY gondolkozz. Az élet veszélyes buli, egy pesti nagykörúti séta vagy dugóba kerülés alkalmával valószínűleg több maradandó kárt teszel magadban, mint amit a mindenféle sugárzás folyamatos jelenléte okozott eddig. Amúgy a folytonos aggodalmaskodás sem lehet túl lélekápoló, élettani hatásait nem is említve.

 

Amúgy nekem bizonyíthatóan árt az EM sugárzás. Felrobbanok (stressz!), amikor a mobil szétveri a monitor vagy a TV képét, beleböfög a rádióműsorba vagy megmarhul egy vezérlés miatta. Régen, ha egy CB-s miatt a két utcával odébb lévő nem tudta rezzenéstelenül venni Isaura legújabb kalandjait, a mizéjét satuba tették, ma, amikor a mobil készülékek teszik ugyanezt, mély kuss van az EMC-ről... Ja, diákkoromban üzemlátogatáskor a galvánkád tere gallyra vágta a karórám. Amit kaptam otthon, az sem tett jót az egészségemnek...

Makkoscipo Creative Commons License 2007.05.18 0 0 103
Jónapot!

Az elektroszmog-os hülyítés egyik szép példája:

http://www.bencze-marosi.hu/cikk6.html

Makkos Cipő
drsoul Creative Commons License 2007.05.04 0 0 102

Bár lehet, hogy te azon az oldalon vagy, akik szeretnék a házépítés költségeit növelni!

Hát ezt nem igazán értem, de nem baj :-)

Lehet, hogy picit félreértettél. Minden bizonnyal a Sugárbiológiai intézet sok mindenben mérvadó. Szerencséd van, egyébként, mert én írtam már nekik mailt, de még egy automata üzenetre se méltattak... Na mindegy.

 

Meggyőződésem, hogy az elektroszmog területén a tudomány még gyerekcipőben jár. Nem is lehetne másképp, hisz tulságosan új jelenség. Ezért mondom azt, hogy vigyázni kell kicsit azért azzal is, amit a tudomány mond.

 

Csak egy példa: az orvostudomány igen komoly dolog. Kérdezz meg egy kardiológust, mik voltak az alapelvek és a tanítások 20 évvel ezelött (ami szinte semmi... 1 generáció), akár pl. a hipertónia kezelésében.

 

Néha a józan paraszti észre is hallgatni kell: én sem mondom, hogy holnaptól ólómmellényben járkáljunk, de azért ahol el lehet kerülni ésszerüen az elektromágneses sugárzásokat, ott tegyük is meg, baj nem lesz belőle.

 

Az se jó, ha mindenre legyint az ember.

Előzmény: Makkoscipo (101)
Makkoscipo Creative Commons License 2007.05.04 0 0 101
Jóéjszakát!

Kedves Drsoul!

Kérded, hogy "Aki úgy érzi, hogy ezek az aggodalmak feleslegesek, minek ír a topicba?", én magam azért mert úgy gondolom, hogy a topic olvasói elolvasva a véleményemet esetleg elgondolkoznak, netán utána járnak.

Én vettem a fáradtságot és a hivatalos tudományos oldal, az ORSZÁGOS "FRÉDÉRIC JOLIOT-CURIE" SUGÁRBIOLÓGIAI ÉS SUGÁREGÉSZSÉGÜGYI KUTATÓ INTÉZET munkatársát személyesen megkérdeztem, nem úgy mint a Magyar Rádió riprterei. Elolvastam az ebben a témában született kiadványukat (http://www.osski.hu/kiadvanyok/szechenyi5/szechenyi5.html)

Számomra ők a hitelesek. Nem érdekeltek abban, hogy hallgassanak, elhallgassanak bármit. Abban sem érdekeltek, hogy az ebben a termékkörben az eszközöket reklámozzák. Egyszerű tudósok, az MTA egyik kutató intézetében.

Neked például azért ajánlom, mert úgy látom a házépítés költségei foglalkoztatnak... Bár lehet, hogy te azon az oldalon vagy, akik szeretnék a házépítés költségeit növelni!

Makkos Cipő
drsoul Creative Commons License 2007.05.03 0 0 100

Csak egy aprócska megjegyzés.

Senkit se szeretnék most védeni vagy támadni, de objektíven nézve úgy vettem észre, hogy a topic kicsit rossz irányba halad.

Nem arról kéne (szerintem) szólnia, hogy "az elektroszmog fogalma hülyeség" és hasonlók... Aki úgy érzi, hogy ezek az aggodalmak feleslegesek, minek ír a topicba?

drsoul Creative Commons License 2007.05.03 0 0 99
Mondjuk a jelenlegi evolúciós elmélet tanítását én is betiltanám...
Előzmény: viktor a takarító (97)
time-slot Creative Commons License 2007.05.02 0 0 98

Jó, persze én sem hiszem, hogy betiltanák. Meg értelme sem lenne. Az a helyzet, úgy tűnik együtt kell élnünk az elektroszoggal ha tetszik ha nem...

Vannak persze védekezési lehetőségek, mint ahogy a különféle pollenek ellen is van segítség. De ez kérem civilizációs ártalom.

Lehet és kell is kutatni a megoldásokat.

viktor a takarító Creative Commons License 2007.05.02 0 0 97

csodálkoznék, ha angliában betiltanák a WiFi-t. az ofcomnál pl. még szó sem esett róla. egyébként pedig az usa egyes államaiban betiltanák az evolúció elméletének tanítását, és erről komoly viták folynak évek óta...

 

Előzmény: Makkoscipo (96)
Makkoscipo Creative Commons License 2007.05.01 0 0 96
Jóéjszakát!

"Tegnap hallottam, hogy Angliában szeretnék betiltani a WIFI-t. Ép az elektroszmog gerjesztő hatása miatt. Állítólag minden 3. ember érzékeny azaz negatív testi tünetekkel reagál a fokozott elektromos elektromágneses sugárzásra."

Kérdés az, hogy akkor is ígyreagál az elektromágneses sugárzásra az a minden 3. ember aki nemtud arról, hogy van-e WiFi bekapcsolva a közelben? Mert, ha tudom, hogy van WiFi bekapcsolva akkor viszketek és nem forog az Egely kerekem sem...

MC
time-slot Creative Commons License 2007.04.28 0 0 95

Tegnap hallottam, hogy Angliában szeretnék betiltani a WIFI-t. Ép az elektroszmog gerjesztő hatása miatt. Állítólag minden 3. ember érzékeny azaz negatív testi tünetekkel  reagál a fokozott elektromos elektromágneses sugárzásra.

Tudom, hogy most majd ledurrogtok, hogy ki méri és mivel és egyáltalán. De ha egyes embereket- engem sem- nem érint attól a jelenség még létezik. Én közel 20 évet töltöttem már elég intenzív elektromágneses sugárzás közelében a munkáimból adódóan de még nem érzem a hatását, viszont volt olyan kollegám aki szinte zombivá vált....

PArlagfűre sem vagyok allergiás de azért elhiszem, ha valakinek taknya-nyála összefolyik.....

 

 

 

Makkoscipo Creative Commons License 2007.04.25 0 0 94
Tisztelt Elhivatott!

Te aki nem rejtőzöl álnév mögé, vagyis a polgári nevedet adod a hozzászólásaidhoz, és arról is meggyőztél minket, hogy felkent egyedül hiteles tudós vagy, úgy érzem joggal veted a szememre, hogy én álnév mögé bújok! Osztod az észt, mindenféle ellenőrizhetetlen általánosságokkal hencegsz. És közben a tényeket kerülöd.

Kérdeztem valamit, amit nem válaszoltál meg, helyette egy szívfacsaró történetet meséltél el. Megkérdezem mégegyszer:

Egy engedéllyel (ami az egész EU területére kiterjed) rendelkező gyógyászati eszköz (amihez nincs közöd, sem a cégednek), milliószor nagyobb mágneses térrel gyógyít, harmonizál. Nem szükséges mellé orvosi felügyelet, nem lehet túladagoni. Hatása orvosilag "bizonyított". Ez is német gyártmányú, amire te lehet,hogy magasról teszel...

Szóval én itt látok egy kicsinek nem éppen nem nevezhető ellentmondást. Személyeskedés helyett mutass egy tanulmányt ami meggyőzően igazolja, hogy a nanoTesla nagyságrendű pulzáló mágneses tér az emberre veszélyes!

És ha Te ilyen biztos vagy a dolgodban az ágy-autót illetően miért nem fordulsz a fogyasztóvédelemhez?

MC
Előzmény: elhívatott (90)
Csavarhúzós Creative Commons License 2007.04.24 0 0 93
Bocsánat, 6-700V/m -t kellene megmagyarázni. Hááát.... Ipari árammal ment a világítás?
Előzmény: Csavarhúzós (92)
Csavarhúzós Creative Commons License 2007.04.24 0 0 92
Nem túl logikus, hogy kihívnak valahová mérésre, és utána azt mondják, hogy "hagyjál má' a hülyeségeiddel, biztos el akarsz valamit adni. Mert a szkeptikusok, mint pl. én ki se hívnék senkit pl. "földsugárzás" mérésre, mert olyant a tudomány nem ismer.

A 400 V/m-re meg megkérdezném, hogy milyen frekvencián. Ugye, mikor levetem a pulcsit, akkor szikrák csapkodnak, tehát igencsak jóval nagyobb ennél a térerő, aztán mégse láttam semmi kárát.
Statikusan nem lehet 400V/m a szobában, mert hamar lesül - azért a nedves, poros levegő nem tökéletes szigetelő. Marad az 50 Hz-es hálózat, mint forrás. Ha a 230V-os feszültséget egy kondenzátorra kötöm, aminet egymástól 1 m-re van a fegyverzete, akkor 230V/m. Mármint ha belemászok a belsejébe és ott mérek. Ha fél méter, akkor már picit több. Ja, végül is elképzelhető, ha az ágy egyik oldalán viszik a fázist, a másikon a földet, akkor a két drót között egy gyerekágy szélességben elérhető a 400V/m. De miért viszik külön nyomvonalon a nullát és a fázist?
Előzmény: elhívatott (90)
time-slot Creative Commons License 2007.04.24 0 0 91
Sajnálom, hogy ez a jobb sorsra érdemes topic piáner személyeskedésnek esik áldozatul:((
elhívatott Creative Commons License 2007.04.24 0 0 90

 

 

     Tisztelt Makkoscipő,-és aki még esetleg az ilyen topikokban éli ki azt a tulajdon

   ságát ,hogy nick.név mögé bujva másokat alázzon...!!!

 

Valószinű az utolsó levelemet írom ebben a témában,hozzáteszem SAJNOS!

Elöször is kedves Makkoscipő most /vasárnap/este érkeztem haza egy hét távollét

után Németországból ,ugyanis annak a Biophysikai Intézetnek a meghívásának tettem eleget ,.egyhetes képzésben-,akit Te magasról fütyülsz le.

Nem tudom mi jogosít fel Téged arra,hogy kijelentsd ország-világ előtt,hogy én

csak lenyúlni akarok mindenkit.Mit ajánlottam Neked fel ,hogy vásárolj tőlem

bármit is?Mire föl részedről ez a szánalmas fellengzőség?

Tizenöt éve foglalkozom az egészségre ártalmas eletromos áram okozta problé-

mákkal valamint a természetes földsugárzások torzulásaival és annak szintén az egészségünkre való hatásaival.Milyen érdekes annak idején amikor elöször publi-

káltuk ,hogy az elektromos berendezések nem megfelelő kezelése problémákkal

fog járni,akkor(14-15 éve)milyen fenyegető telefonokat kaptunk,hogy mi törté-

nik velünk akkor ,ha nem állítjuk le magunkat a témáról.

Most eljutottunk 15 év után oda ,hogy a sok kis OKOSKA is meg mer szólalni

ilyen-olyan "szakmaiságukat"fitotgatva,hogy az egyszerű emberek fejében

biztos legyen a káosz.

Abban viszont igazad van ,hogy a piacon annyi a "" gagyi",mint égen a csillag!

Többek közt az is amit Makkoscipő tőlem kérdez,és nem tudom honnan véve,

az én Cégemnek tulajdonít.Nem az enyém!!!

Az egész elektroszmoggal kapcsolatban ,hogy az ÉLETBEN ,hogy is működik a sok

száz megtörtént esetből csak egyet kedves Makkoscipő had' írjak le:

Tavaly áprilisban történt,hogy a rózsadomb egyik luxus -villájába hívott egy orvos

házaspár mérésre.

Az apuka ötven valahány éves,- a hölgy huszonéves ,és volt egy négy éves kis-

fiuk.A kisfiu szobájában egy olyan ágy-ami autó.Tehát volt világítása elöl,hátul-

tehát az ágyíkó feszültség alá volt helyezve egész nap.A kisfiú fekhelyén a műszer-

rel mért érték: 600-700 V/m.Odahívtam a jól képzett magastudású édesapát,akinek

elmondtam az aggályaimat,hogyha azonnal nem szüntetik meg milyen következményekkel fog járni a kisfiának.A válasz:Hagyjam békén őt a hülyeségeimmel,biztos csak a pénz miatt hangoztatok ilyesmit...stb.

Összepakoltam,megírtam a jegyzőkönyvet amelyben a szóban elhangzottakat

leírtam és egyfillért nem kérve eljöttünk a feleségemmel.

Szeptemberben a család barátja felhívott,hogy amit leírtam a jegyzőkönyvbe,

bekövetkezett:meghalt leukémiában a kisfiú.

Ezt a szomorú példát azért írtam le ,mert a mai napig a hatása alatt vagyok,a másik

ok pedig az ,hogy ez az autó féle ágy most is kepható a "Bevásárló központban"

és olyan apukák is nagyon sokan vannak mint az említett  entellektüell-professzor

úr.

De szerencsére azok is sokan vannak ,akik azt gondolják hátha mégis ezek a

sugárzások felelősek néha az egészségünk megromlásáért.

És ,hogy ez így van nem véletlen,hogy a SOTE biofizikai tanszék Igazgatója

Prof.Dr.Vincze János a BIOFIZIKA 24 cimű könyvében a

   "Sugárzások mechanizmusai élettelen és élő rendszerekben." a mi álltalunk

képviselt és alkalmazott mérési rendszert tudományosan bizonyítva -elfogottnak

nyílvánította.Mi pedig a tíz munkatársunkkal alázattal tesszük a munkánkat.

És ,hogy mi erre a bizonyíték?Az a több száz elégedett ember akinek az egészségét

a mi segítségünkkel sikerült elviselhetővé tenni.

Végül kedves Makkoscipő!Ha netán az egészséged nem olyan lenne mint amilyennek

lennie kéne,akkor bátran hívjál fel hátha a mi segítségünk és tanácsunk kell ahhoz

,hogy minden újra egyensúlyban legyen.

De azt kivánom tiszta szívvel,hogy soha ne keress, mert élj hosszú BÉKÉS és egészséges életet.

     Természetesen az összes többi topikolónak is ezt kivánom!

Utoljára még a e.szmoggal kapcsolatban csak egy mondat:

Lehet,hogy a kozmikus sugárzás néha erősebb mint az elektroszmog bármelyik formája.De a kozmikus sugárzást az emberi szervezet ismeri,mert ebbe a

sugárzásba ,-ami évmillók alatt alakult ki -,születtünk bele,így a szervezet a hypocampus segítségével képes a változásokat kompenzálni,adaptálni.

A technikai,elektromos áram okozta sugárzásokat viszont még nem ismeri a szerve-

zet ezért ezeket a perturbálodott értékekeket ellenségként kezeli.És ebbe betegszünk bele egyre gyakrabban és egyre sulyosaab formába.

Természetesen ennél egy kicsit bonyolultabban müködik.

                               Jó egészséget!  

                                                                                           Elhivatott

 

 

 

 

viktor a takarító Creative Commons License 2007.04.23 0 0 89
ha jól látom, rövidesen a sugárzó szépségű hölgyektől is félnem kell...:-))))
Előzmény: time-slot (85)
Makkoscipo Creative Commons License 2007.04.21 0 0 88
Jóestét!

Írtam az Elhivatott kolléga cégének is, de hallgatnak mint a .... A mágneságy utáni érdeklődésem közben pedig ráakadtam egy tanusítványra amely szerint gyógyászatban elismert eszköz, legalább is az alábbi oldal szerint:

http://www.promag.biz/Theramag.pdf

Szóval az Elhivatott és a cége csak lenyúlni akar minket...

Riogatnak a nanoTeslaval és mások engedéllyel gyógyítanak a miliTesla-val!!!

MC

Várom a cáfolatot....
time-slot Creative Commons License 2007.04.18 0 0 87

Na megnéztem én is..

Ez a sárkány ellen sárkányfű????

 

Különösen a következő érdekes: Ellenjavallat: gombás fertőzés, láz,............... esetén ne használja.

 

Mert a gomba jobban nő pulzáló elektromágneses térben? Vagy most mi van???????

Előzmény: Makkoscipo (86)
Makkoscipo Creative Commons License 2007.04.18 0 0 86
Jónapot!

Nem hagy nyugodni ez a téma, nézegetve a honlapokat olyan ellentmondások vannak, hogy a hajam égnek áll!

Szinte biztosan felesleges a pulzáló terekkel kapcsolatossan félelemmel élni, legalább is az alábbi honlap tanulsága alapján ezzel inkább gyógyítani lehet:

http://www.bestbuynet.hu/magnesagy.htm

Műszaki adatai:
- Tápfeszültsége: 12V, 1000mA
- Frekvenciatartomány: 1 - 19 Hz
- Mágneses térerősség: 0,56 mT max.
- Matracméret: 185x85 cm

Az itt alkalmazott gyógyító mágneses tér erőssége egy milliószor nagyobb. mint amivel a tisztelet Ehivatott "kolléga" riogat minket.

Kíváncsian várom mit szól Elhivatott mindehhez! És az is érdekelne, mivel bizonyítják a pulzáló tér gyógyítását. Leszámítva az isten bizony, és az ókori kinaiak is ezt használták dumát....

MC
time-slot Creative Commons License 2007.04.18 0 0 85

Úgy látom a nemzetközi helyzet - nagyon helyesen- fokozódik:)

Bár néha úgy tűnik, hogy mindenféle sugárzást "elektroszognak" minősítenek vagy ebbe a kalapba tesznek.

Csodálatos egyvelege gyűlt össze a mágneses, elektromos, kozmikus és földsugárzásoknak, holott mindegyik más dolog.

Tulajdonképpen magam sem tudom eldönteni, hogy melyik fajta az amely leginkább befolyásolja az élettani folyamatokat...

Viszont még mindig nem kaptam választ arra, hogy mik azok az "építésbiológiai határértékek"????

Makkoscipo Creative Commons License 2007.04.17 0 0 84
Kedves Elhivatott!

Vártam hogy mondasz valamit, az álláspontod védelmében. Remélem nem fogalmaztam túl keményen. Mert megsérteni nem akartalak.

Az érdekelne, hogy a műszeretek az OMH által hitelesített-e? Vagy csak a gyártónak elhiszitek amit állít?

MC

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!