Keresés

Részletes keresés

Axióma Creative Commons License 2009.06.15 0 0 189
Sejtettem, hogy nem vallalod be valami kamu indokkal... egyebkent Pomaz, ugyhogy nem nagyvaros, hanem kicsi!
Nalad NEM adott minden feltetel, hiszen nem tudjuk, hogy mi mas befolyasolhatja me'g a kiserlet eredmenyet.
Akkor viszont kerlek szepen hagyd abba itt a remhirterjesztest. En peldaul SEHOL nem erzem a kotelezo bizsergest a kezemben, ugyhogy bizsergeto hatas marpedig nincs. Kabe ugyanolyan komoly indok, mint hogy te megerzed a wifi-t...
Előzmény: ento (188)
ento Creative Commons License 2009.06.15 0 0 188
"Van otthon olyan gepunk, amiben csak kartyaval van wifi."

Ilyen nekem is van, több is. Nem tudom hol van az "otthon", ha nagyváros vagy Budapest, ki van zárva hogy ezért odamenjek. Ám felajánlom én, gyere(gyertek) el hozzánk(község ÉK-Mo.-on autópálya mellett), itt is minden feltétel adott. Azonkívül elmondunk pár történetet, az itt tárgyalt kérdéskörből...

Aztán mehet mindenki dagonyázni a saját pocsolyájába.

Nos?
Előzmény: Axióma (186)
ento Creative Commons License 2009.06.15 0 0 187
A biometria gyakorlat vezetőnk anno azt mondta az első órán:" Jegyezzétek meg, egy mérés nem mérés, továbbá a kísérletet a lehető legegyszerűbb algoritmussal végezzük."

Háttal állok, a (p2, p3) laptopba bekapcsolás előtt vagy bedugják a wifi kártyát, vagy nem. Én mondom mit érzek. A kártyát "ellenérdekelt fél"(akiben buzog a tudomány mindenhatóságába vetett hit) dugdossa, egy semleges fél ellenőrzése mellett, aki jegyez. Fél tucat próba elég.



"lehetséges hogy van ember, aki érzékeli a sugárzást."

Hogy mi van? Mit is kell itt kutatni? A mikrohullám biofizikai, érzetbeli hatását? Hogy van-e olyan ember, aki érzékeli a sugárzást??? Van, gyakorlatilag mindenki. Aki szerint ilyen nincs, végezze el saját magán a következő(létező legegyszerűbb) kísérletet:

Kapcsolja be a laptopját. Mindegy hogy van-e wifi vagy nincs, hogy felfut-e az op. rendszer vagy sem. Még bekapcsolás előtt tegye a kezét pár centire a billentyűzet fölé. Majd bekapcsolás után tegye ugyanezt, pihentesse a kezét a billentyűzet fölött. Furcsa bizsergést fog érezni, ott ahol kikapcsolt állapotban korábban nem. Ha elhúzza a kezét ugyanolyan magasságban a laptoptól egy méterre, a bizsergés szűnik, ha visszahelyezi, újra erősödik.
Amit érez, az a processzorok, áramkörök cirka 1 -3 Ghz-es mikrohullámú sugárzása.
Ha valaki idáig eljut(ti. hogy a kéz bőrén, a kötőszövetében, a csontjában érzi a mikrohullámot), -még egyszer leírom, gyakorlatilag mindenki- elkezdhet gondolkozni azon: akkor ez most ártalmatlan, semleges vagy ártalmas?
Illetve a legtöbben ilyenkor nem gondolkoznak semmin. Ők azok, akik az orvosnál kapott csodapirulákat is boldogan nyelik.

"Rám semmilyen hatással nincs, az biztos. (Most is itt a wifi antenna a fejemtől 30 centire, semmi bajom)"

Hát nem is fogsz egy percen belül kínzó görcsök között kimúlni...Ha így lenne, már tudományos, sőt gazdasági körökben is vitatkoznának a mikrohullám előnytelen hatásairól. Az emberi érzékenység fizikai és kémiai hatásokra egyedspecifikus. Az, hogy te nem érzed(pontosabban a szervezet védekezik és próbál hozzászokni a kiküszöbölhetetlen hatásokhoz) még korántsem jelenti azt, hogy nincs rád hatással. Egy közel állandó -gyakori- ingerhez a tested próbál hozzászokni. De ez most tényleg messzire vezet.



Előzmény: Csavarhúzós (185)
Axióma Creative Commons License 2009.06.15 0 0 186
Van otthon olyan gepunk, amiben csak kartyaval van wifi. Ha benne vagy a vak kiserletben ld. Csavarhuzos, eljohetsz hozzank, kikapcsolom a routert is pedig azert a ferjem harap:), es tesztelunk. Elore szolok, hogy valodi veletlenszam-generatorral megy, a ko-papir-ollos beleerzo kepesseged nem fog jatszani (ld. meg "regen volt nulla" tipusu okoskodasok a felteteles valoszinuseget nem ismerok szamara...).
Amennyiben 5/6-nal jobb talalati ara'nyt ersz el, megirom ide, es csamcsoghatsz tovabb. De ha 4/6-nal kevesebbet, akkor megigered, hogy soha tobbet nem riogatsz senkit se itt a forumon, se mashol! Vallalod?
Előzmény: ento (180)
Csavarhúzós Creative Commons License 2009.06.14 0 0 185
Leírom, hogy kellene ezt a kísérletet elvégezni, ha a szubjektív hatást ki akarjuk küszöbölni. Egy vékony sugárzás-átengedő fal mögött van a számítógép, mondjuk csomagolópapírral takarva. A segítőd bemegy a szobába. Feldob egy érmét. Ha fej beteszi a kártyát, ha írás akkor nem, ezt a saját papírjára feljegyzi. Előre megbeszélt módon behív Téged, mondjuk a Slágerrádió bekapcsolásával. Bejössz, lenyomod a stoppert meg kikapcsolod a Slágert :-) Eltöltöd az előre rögzített időt a letakart gép mellett. Feljegyzed egy lapra, hogy szerinted sugároz vagy sem. Az idő leteltével kimész. Tíz-húsz alkalom után befejeződött a kísérlet, lehet összehasonlítani a lapokat. Utána lehet matekozni, hogy a mért eredmény mekkora valószínűséggel a véletlen műve. Esetleg utóbbin lehet javítani a méréssorozat megismétlésével. Fontos hogy másik P3 géppel és PCMCA kártyával, esetleg egy wifi routerrel is megismétlődjön a kísérlet. Régebbi gépeken tapasztaltam már olyant, hogy egy hálózati kártya behelyezésekor a hangártya halk, de hallható sípolásba kezdett. Lehetséges hogy az adott konfig a kártya behelyezésétől infra vagy ultrahangon sugároz, amit nem hallasz, de zavar.
Fontos, hogy az akaratlan metakommunikatív információátadást is elkerüljétek, legjobb ha nem is látod a segítődet.

Mindezek után ha még mindig van ilyen hatás, akkor keress fel egy ezzel foglalkozó kutatót. Egy csomóan kutatják ugyanis a nem-ionizáló sugárzások káros hatásait, egyelőre eredmény nélkül, illetve hogy úgy mondjam, nem egyértelmű eredményekkel. Pl. Kellényi Lóránd, a pécsi radarellenesek köréből.

Elvileg kizárni nem tudom, például a költöző madaraknak is van (állítólag) földmágnességet érzékelő szervük, lehetséges hogy van ember, aki érzékeli a sugárzást. Rám semmilyen hatással nincs, az biztos. (Most is itt a wifi antenna a fejemtől 30 centire, semmi bajom)
Előzmény: ento (180)
Csavarhúzós Creative Commons License 2009.06.14 0 0 184
>A MRI vizsgálatközben , amivel a belső szerveidben lévő vízmolekulákat berezgetik
Pontosabban a vízmolekulákban lévő hidrogén atommagját rezgetik be. Semmi rettenetes dologról nincs szó., alapból a magspinek összevissza kóvályognak, extrém erős külső mágneses térrel egy irányba állítják őket, majd RF sugárzással gerjesztik.
Előzmény: MGX1 (181)
r0226 Creative Commons License 2009.06.14 0 0 183
"Látszólag nem ide tartozik(nyilván a válság..) de az OEP statisztika szerint, 16 éve nem volt ennyi beteg a szakrendeléseken mint idén márciusban. Ők a mohó egészségügyi szolgáltatókra gyanakszanak."

És azt se felejtsd el ,hogy hányan csinálnak mesterséges megtermékenyítést pedig nem biztos ,hogy a természetet ilyennel kéne bolygatni. Nyilván van oka, hogy nem jöhet össze a gyerek természetes úton és a most felnőtté váló gyerekek meg sűrűbben mennek orvoshoz.
De ez is csak egy feltételezés.
Te is jobban tennéd ha élnél inkább ameddig lehet mint félnél ezektől mert úgysem tudsz ezen változtatni.
Előzmény: ento (182)
ento Creative Commons License 2009.06.14 0 0 182
"Ezek olyan pici teljesítménnyel sugároznak , hogy nem okozhat ilyen fizikai érzékelést."

Megcsináltad a kísérletet amit leírtam? Most nem arról van szó, hogy "elméletileg" mi lehet és mi nem, hanem az empíriáról, az ember saját érzékeléséről, érzetéről, indivídumáról, egészséges szkepsziséről, a hivatalos álláspont előtti feltétlen szolgalelkű hajlongás elmaradásáról(ami -mint a mellékelt ábra mutatja- kezd kihalni).
Elméletileg sok minden nincs, ami van. Ismered a viccet: férj hazatér, feleség egy ágyban a család barátjával, elkezd magyarázni, férj rákiabál, mire a nő, "most nekem hiszel vagy a szemednek?".

"A tornyok nagyon messze vannak . A vevők annyira érzékenyek , hogy fel tudják dolgozni ezeket a piciny jeleket."

Ezek nemcsak vevők hanem adók is. A nagyon messze lévő tornyokhoz kell eljuttatniok az információt. És a távolság miatt ez(sem) "piciny" jel...

"A wifi két födémen keresztül már nem megy 10 -15 méter után meghal."

Két malomban őrölünk.
A tornyok által sugárzott wifi jel most már +10 km-ig ér, ráadásul mint kés a vajon jut át több tucat ház falán...

"A mirohullámú sütőben lévő magnetron 5-800 Wattos . Tehát 1000 szerese annak a teljesítménynek , amivel a kis rádió ad."

Két malomban őrölünk, a mikrót sütésre találták ki...arra is optimalizálták. És nem a kis rádióról van szó.

"A MRI vizsgálatközben , amivel a belső szerveidben lévő vízmolekulákat berezgetik ( és azt sem érzed) a földi sugárzás hatvan ezer-szeresést kapod !"

A mostani MRI berendezések rendesen szét is szedik a paciensek sejtjeit. aztán néznek hogy mitől vannak még rosszabbul.


Ami a napot, a vegyi anyagokat, gumiport illeti... maradhatok árnyékban, költözhetek erdős helyre, táplálkozhatok bio módon, de áruld már el nekem, a sugárzás elő hova menjek, mikor az egész ország(európa) területét mérnöki precizitással besugározzák??? Mondjuk hogy érzékeny vagyok(és még mennyien), milyen jogon veszik el a választás lehetőségét tőlem?

Rémisztgetni muszáj lenne, de mint annyiszor a technika történetében, akkor jönnek majd rá hogy baj van, mikor késő.
Persze lehet, hogy a wifi internet és a digitális televízió megéri a kínokat(szerintem nem)

Látszólag nem ide tartozik(nyilván a válság..) de az OEP statisztika szerint, 16 éve nem volt ennyi beteg a szakrendeléseken mint idén márciusban. Ők a mohó egészségügyi szolgáltatókra gyanakszanak.

Előzmény: MGX1 (181)
MGX1 Creative Commons License 2009.06.14 0 0 181
Szerintem Te vagy nagyon érzékeny vagy erre , vagy valami más betegségben szenvedhetsz.

Ezek olyan pici teljesítménnyel sugároznak , hogy nem okozhat ilyen fizikai érzékelést.
A tornyok nagyon messze vannak . A vevők annyira érzékenyek , hogy fel tudják dolgozni ezeket a piciny jeleket.

Összehasonlításul: a kézi adó vevők PMR ) amit engedély nélkül vehetsz meg 500 mW teljesítményűek . Ezzel 2-3 km -t át lehet hidalni.
A wifi két födémen keresztül már nem megy 10 -15 méter után meghal.
A mirohullámú sütőben lévő magnetron 5-800 Wattos . Tehát 1000 szerese annak a teljesítménynek , amivel a kis rádió ad.

A wifi kb. 50 mw körül van , tehát 10.000 -ed akkora mint a mikród.

A MRI vizsgálatközben , amivel a belső szerveidben lévő vízmolekulákat berezgetik ( és azt sem érzed) a földi sugárzás hatvan ezer-szeresést kapod !

Ha kimész a napra sokkal veszélyesebb mint a wifi.
A kajákban található adalékanyagok is sokkal kárt okoznak.
A városi levegő por és egyéb anyagai is sokkal veszélyesebbek.
Az autók gumijainak kopásából származó por is a levegőben száll.
Vajon hová fogynak el az autógumik?Senki nem beszél róla.

Szerintem ne rémisztgessük az embereket , ha nem muszáj.

Előzmény: ento (180)
ento Creative Commons License 2009.06.12 0 0 180
"Mellesleg a wifi nem akkora teljesítményű mint a mobiltelefon.
A mobiloddal 1,5-2 Wattot szorítasz a füledhez, míg a wifi csak néhány milli Wattos.
A mobilnál 100 szor , 1000 szer kisebb teljesítménnyel sugároz .
És nem a füled mellett van.
Gondold meg , a wifi már a lakáson belül sem mindenhol megy, míg a telefon tornyok 1-1,5 km re vannak."

Ha már a kísérleteknél vagyunk, én is ajánlok egyet - de ez valóságos, nem pedig gondolat-kísérlet. Az elmélet és az empíria viszonya, ugye. Bár ez elméletileg is megalapozott...

Egy régebbi-mondjuk P3-as- laptopot kapcsolj be alapállásban(nincs benne alapból wifi, a modernebbek nem jók, mert hiába kapcsolod ki a wifit, a letöbb p4-es típus egy alapsugárzást megtart). Ha érzékeny vag, érezhetsz egy általános sugárzás növekedést, de nem éles. Utána helyezz el benne egy pcmcia wifi kártyát, és úgy kapcsold be. Legyél a géptől cirka 1 méterre. Figyeld meg a fejedben azonnal megjelenő éles, kellemetlen enyhe fájdalmat.

Majd hívj valakit a mobiltelefonoddal úgy, hogy a mobil 1 m-re legyen tőled. Semmi különbséget nem fogsz érezni a telefon kikapcsolt állapotához képest.

Az első esetben jelentkező -enyhén szúró- érzethez kezdünk sajnos hozzászokni, mert egész nap kapjuk -akár akarjuk akár nem- a mikrohullámú tornyokból. Szemszárazság, könnyezés, véres szem, fáradékonyság, fejfájás, fülzúgás -először a test legnagyobb víztartalmú és legérzékenyebb szervei reagálnak. De ne örüljünk előre, közép és hosszú távon a teljes szervezetet erodálja a sugárzás. Hölgyeim és Uraim, amit tavasszal éreztek és még még most sem javul, az nem tavaszi fáradtság volt...

Erre majd lombhullás után ébrednek rá, mikor a nedvdús zöld lombtakaró sem árnyékolja már a mikrohullámot. Kegyetlen tél lesz. És nincs menekvés a civilizáció elől, mert már a cickány is wifi internetezik a bükki Nemzeti Parkban.

Előzmény: MGX1 (179)
MGX1 Creative Commons License 2009.06.11 0 0 179
Sziasztok !

Tud valaki komolyan háttérsugárzást mérni ?
Ismert ennek élettani hatása ?
A földből jövő sugárzásnak milyen hatása van?

Köszi:
MGX1

Hosszászólnék :

Mellesleg a wifi nem akkora teljesítményű mint a mobiltelefon.
A mobiloddal 1,5-2 Wattot szorítasz a füledhez, míg a wifi csak néhány milli Wattos.
A mobilnál 100 szor , 1000 szer kisebb teljesítménnyel sugároz .
És nem a füled mellett van.
Gondold meg , a wifi már a lakáson belül sem mindenhol megy, míg a telefon tornyok 1-1,5 km re vannak.

MGX1
Előzmény: vikinig (158)
ento Creative Commons License 2009.06.10 0 0 178
"aztán föl kell hívni.

Ha csörög, nem pont tökéletes a Faraday-kalicka....}}}
( Csörögni fog !)"


Nem mondod!
Ez a fránya-mítikus Faraday-kalitka. (aminek ugye semmi köze a mikrohullám árnyékoláshoz, mégis milyen jól hangzik)

Meg aztán mindenki megnyugodhat: mérnökeink mindent megtettek az -esetleges és amúgy sem létező- káros hatások kiküszöbölésére.

Előzmény: tuutuu (163)
ento Creative Commons License 2009.06.10 0 0 177
"Te csak 1 vérben forgó szemű zombi leszel...:}}
Szar lehet néked...."

Ebben speciel igazad van. Rosszul érzem magam a bőrömben, hasonlóan több millió emberrel egyetemben, akiknek viszont fogalmuk sincs róla, hogy miért is?

Ráadásul-közvetlenül- neked köszönhetjük. Közvetve magunknak.


Nem tudom eldönteni mi a rosszabb: a vallási vagy a tudományos fundamentalizmus?


Előzmény: tuutuu (170)
ento Creative Commons License 2009.06.10 0 0 176
"Csakhogy ez marhaság.

Árnyékolják , illetve legyünk pontosak: nagymértékben csillapítják, vezetőképességük függvényében.

Sőt egy vasbeton, betonvasakkal átszőtt házban nem is biztos, hogy nagyon jól fog szólni a KH rádió."

De nem a betonvasak miatt...


Csinálj egy vaktesztet. Vasháló mellett(esetleg benne) mobiltelefonálj, aztán vastag betonfallal körülvéve. Téglaházban, aztán vályogházban.
Annál rosszabb lesz a vétel, minél vastagabb és sűrűbb anyag vesz körül.
A hálónak gyakorlatilag nincs hatása. Az interferenciát, árnyékolást, az "ellensugárzás" kioltó hatását pedig hagyjuk meg a tankönyveknek...
Előzmény: tuutuu (168)
ento Creative Commons License 2009.06.10 0 0 175
"Szerinted a 2 MW teljesítményű solti adó környékén hetente hányan halnak meg ??"

Többen mint kellene.
Előzmény: tuutuu (169)
ento Creative Commons License 2009.06.10 0 0 174
Ugye nem haragszol ha azt írom, tipikus elvakult techno-terrorista duma?(már csak a sok "baromság" jelző okán, amit most még tőled nem tudok érvelésként elfogadni)

"Namost akár csak 10 millió telefon úgy 10 éve naponta 10-szer , nem elég minta arra, hogyha van egészségkárosító ( akár genetikai jellegű) hatása, nem lenne nyoma??"

Nyugi, van neki és nyoma is van. Ám mint mondtam, a mobiltelefon kismiska a most frissiben alkalmazott mobil internethez képest. Nem tudom hány éves vagy, lehet még megéred a hivatalos álláspont változását.

Vajon miért van egyre több pszichopata városi ismerősöm, aki rejtélyes okokból az utóbbi hónapokban kezdett el panaszkodni közérzete romlása miatt?
Jaja: egy bolond százat csinál.

A mikróról dehogy akarlak lebeszélni.
Előzmény: tuutuu (166)
ento Creative Commons License 2009.06.10 0 0 173
"Ad1.: Melyik mobil 3 GHz-es tartományú??"

A mobilsugárzás kifejezést (a rádióhullámtól megkülönböztetendő) általában minden mikrohullámú, tornyokból szórt vagy lőtt sugárzásra használom.

Wikipédia.
" Összesítő tábla [szerkesztés]
IEEE szabvány Megjelenés ideje Működési frekvencia (GHz) Sebesség (jellemző) (Mbit/s) Sebesség (maximális) (Mbit/s) Hatótávolság beltéren (méter) Hatótávolság kültéren (méter)
Eredeti 802.11 1997 2,4 0,9 2 ~20 ~100
802.11a 1999 5 23 54 ~35 ~120
802.11b 1999 2,4 4,3 11 ~38 ~140
802.11g 2003 2,4 19 54 ~38 ~140
802.11n 2008 2,4 / 5 74 248 ~70 ~250
802.11y várhatóan 2008 3,7 23 54 ~50 ~5000

További 802.11 szabványok is léteznek, angol és más idegen nyelvű oldalakon ezekről is találhatsz információkat."


Főleg mobil internet: mondjuk hogy 1 és 5 GHz közötti tartományban vannak a szabványok, elnézést kérek ha pontosan 3.000 GHZ-es nincs köztük.

Mobiltelefon-sugárzás (GSM, G3-UMTS) : 0.9, 1.8, 1.9, 2.1 GHz-es,és még ki tudja hány tervezet csatornában léteznek.


"Ad2.: Ha valahogyan modulálod, rögvest sávszélessége lesz, szerinted "piszkos""

Nem, biofizikai hatását tekintve ugyanolyan steril.


"Ad3.: Tökmindegy, milyen spektrum, az intenzitás számít."

A hosszúhullámtól a rövid felé haladva, ugyanolyan intenzitásnál a rövid (nagyobb frekvencia) erősebb elváltozást okoz az élő sejtben(a holtban is, mikor húst sütünk). Tehát a frekvencia és az intenzitás is számít. (hozzátehetném, mint általában, egy oldat biokémiai hatása is az összetételétől és a töménységétől függ...)

Édes istenem, itt már több terület szintéziséről van szó - nem a technika tankönyvről.

Előzmény: tuutuu (164)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 172

A házban lévő lakásokban igen gyakran, néha egy-két nap alatt "kiégnek" az izzók. van, hogy szétrobbannak. Mi lehet ennek az oka?

 

Mérd meg a hálózati feszültséget, lehet, hogy a névlegesnél nagyobb lett ( pl. leállt valami közeli nagyüzem).

 

A kapcsolószekrényt meg felejtsd el...:}}

Előzmény: Tibeth (159)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 171

Mindig csodáltam azokat, akiknek van bőr a pofáján az embereket hülyeségekkel megnyúzni.

 

Töprengtem rajta, hogy esetleg én is, aztán úgy döntöttem, hogy megmaradok embernek...:}}

Előzmény: vikinig (158)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 170

Te csak 1 vérben forgó szemű zombi leszel...:}}

Szar lehet néked....

Előzmény: ento (153)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 169

Van mobiltelefonod?

Akkor ugrálj rajta...:}}}

 

Szerinted a 2 MW teljesítményű solti adó környékén hetente hányan halnak meg ??

 

...:}}

Előzmény: ento (153)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 168

129-es hozzászólásban az van, hogy a vékony dolgok (pl. fémháló vagy alufólia) nem árnyékolják a mikrohullámot.

 

Csakhogy ez marhaság.

Árnyékolják , illetve legyünk pontosak: nagymértékben csillapítják, vezetőképességük függvényében.

 

Sőt egy vasbeton, betonvasakkal átszőtt házban nem is biztos, hogy nagyon jól fog szólni a KH rádió.

A mobil talán még műxik, de pl. a GPS-em csak közvetlenül az ablak mellett.

Tőle 2 méterre kuka.

Pedig ez csak féméteres téglafal.

Előzmény: tutti66 (150)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 167

Úgyhogy végül is a nem zárt fémháló is hasznos sugárzás ellen. A mágneses ágytakaró is az - lényeg hogy jó drága legyen :-)

 

Mágneses talpbetét, teee...:}}

Előzmény: Csavarhúzós (144)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 166

A mikrohullámnak kimutatták a fejlődésre negatív hatását

 

Csak Magyarországon 10 milliónál több mobiltelefon van.

Van egy térerőjelző tollam, ami, ha hívás van, a tetején levő LED-et villogtatja.

 

Kószáltam már vele adótorony körül, semmi.

De a fejedhez tartott telefon dönget rendesen.

 

Namost akár csak 10 millió telefon úgy 10 éve naponta 10-szer , nem elég minta arra, hogyha van egészségkárosító ( akár genetikai jellegű) hatása, nem lenne nyoma??

 

A mikróban sütött kajáról szóló duma komplett baromság.

Tovább rezegnek a gerjesztett molekulák, mi??

...:}}}

Előzmény: ento (143)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 165

A sűrű fémháló meg tökéletesen visszaver. (Amennyiben a lyuk rajta elég kicsi, a körbezárt térrész pedig a hullámhosszhoz képest nagy.)

 

Így van. A lambda / 10 lyukméret már összefüggőnek számít, a radarantennák is hálósak.

 

A sütők 1.2 GHz körül nyomulnak, ott az ajtórés már számít, ahogy a 900 MHz-en is.

 

A ház ablakai meg még nagyobbak, ugye.

Előzmény: Csavarhúzós (142)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 164

Egy 3 GHz-es mobilsugárzás steril, tiszta. Egy katódsugaras televízió által kibocsájtott béta, gamma, rádió és látható sugárzás pedig kevert.

 

Ad1.: Melyik mobil 3 GHz-es tartományú??

Ad2.: Ha valahogyan modulálod, rögvest sávszélessége lesz, szerinted "piszkos"

Ad3.: Tökmindegy, milyen spektrum, az intenzitás számít.

 

Kell néked hülyeségeket beszélned??

 

Steril sugárzás, Istenem...:{{

Előzmény: ento (140)
tuutuu Creative Commons License 2009.06.09 0 0 163

Ugyan már - a mikrosütő ajtaján akkor miért sűrű fémrács van?

 

Azért, hogy a mikrohullám ne jöjjön ki.

De a hatékonyságáról meg is győződhet bárki.

Be kell tenni egy mobiltelefont ( azért nem kell ráindítani a sütést...:}})

 

aztán föl kell hívni.

Ha csörög, nem pont tökéletes a Faraday-kalicka....}}}

 

( Csörögni fog !)

 

tuutuu

most EMC Manager

Előzmény: ento (138)
ento Creative Commons License 2009.06.08 0 0 162
Költözz el, amilyen gyorsan csak lehet. Egy életed van.
Előzmény: Tibeth (159)
ento Creative Commons License 2009.06.08 0 0 161
Attól, hogy valakinek üldözési mániája van, még nem biztos hogy nem üldözik.

Mi a véleményed most, az EP választások után?

Előzmény: CiluHS (160)
CiluHS Creative Commons License 2009.05.19 0 0 160
Ezt a sok ostobaságot, amit írsz, mind el is hiszed? :-))) Hipohonder vagy. Nem csak az elektroszmog területén.
Előzmény: ento (157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!