Keresés

Részletes keresés

fd Creative Commons License 2003.01.22 0 0 510
510

Hol látsz Te itt veszekedést vagy sértődést?
Ahol lenne, oda meg inkább nem járok :)

Stef

Előzmény: Boss Tony (509)
Boss Tony Creative Commons License 2003.01.22 0 0 509
Ejnye fd, te mindenkivel összeveszel, mindenkire megsértődsz? :-)
Előzmény: fd (508)
fd Creative Commons License 2003.01.22 0 0 508
1) nem vagyok a kis haverod.
2) nem téged fikáztalak, Te jöttél ide konkrétum helyett fikázni. Én csak javasoltam a távkapcsoló használatát.
3) a bb-ben x nap reggelén lehetett emeltdijas telefonon arra szavazni, ki egyen meg 10 perc alatt 1 kiló virslit. A stream-en viszont már x-1. napon kiosztották a feladatot Zolee-nak, mint a nézők kivánságát... Utána lehet nézni a bb topicban.
Csodálkoztam is, hogy exlex kolléga nem csapott le rá.
Előzmény: namier (507)
namier Creative Commons License 2003.01.22 0 0 507
na nehogy má még örülnöm is kéne hogy ilyen k**** jó fej vagy!! kis naiv első belépőként belépek ide próbálnék hozzászólni te meg rögtön beszólsz jó nagy arccal de minek? ettől most boldogabb vagy? vagy mi van? ne arra pazarold a szót hogy engem fikázol kis haver.Erről a kis nézeteltérésről ennyit többet én nem írok erről. inkább azt mond meg mi ez a bb sztori?
Előzmény: fd (503)
exlexman Creative Commons License 2003.01.21 0 0 506
Árpa Attila "uj munka után néz" nyilatkozta. Azt gondolom, lesz is rá elég oka, mert a dolgok még csak most kezdenek tornyosulni! Az ARPA féle legenda szertefoszlani látszik, ha csak a lebontásra váró villára, az MTV-nél folyó 125 milliós terület bérbeadás miatt indult vizsgálatra, a "csak" a grafikus által bent maradt rossz telefon számokra, de pontosan az alap problémára is gondolunk. Kit és hány embert kárositott meg a VV1-beszavazáskori GSM-es betelefonálás? Mekkora a kár összege, és hányan fognak károsultként megjelenni az ügyben? Nem beszélve a PannonGSM-ről, aki ugye az ügyfelekkel nem egyeztette, mi több kiadta azok anonim számát, a be/ki-szavazások során! Arról nem beszélve, hogy a BB-s győztes lekurvázását követően, melegekkel, majd agressziv vetkőzéssel folytatva a sort. Az ORTT-nél csak egy szerencséjük van, hogy Körmendi Ékes J. lemondott, mert igy a 4 fő határozat hozatala, kicsit nehézkes. Februárban azonban folytatódik, az azóta kilós nagyságúra dagadt RTLKlub-ÁRPA féle ügyeinek feldolgozása. Azt gondolom, azt a szöveget, hogy a valóságshowkból elege van, igen kár volt kijelentenie. A háttér mögött, össze "ollózta" a VV-t, addig nem volt baja vele, aztán fél év alatt husss. Na de kedves Árpa Attila? Ugye ezt te sem hinnéd el? A VV2-néhány jogásszal álni fog a végéig! Aztán szerintem, elbontják, és jön egy ujabb helyszin, aminek a szervezése során kiderül, mit is tud az RTL Klub, Árpa nélkül! Derék dolog a mások pénzén sikert kovácsolni, de ha annak hozadéka nem pozitiv, hanem negativ, gyorsabban derülnek ki a dolgok! Azt gondolom, ÁRPA jó szervező, de a sok pénz mögül, a bajokat már nem vállalja fel senki! Perek sora, ami hozománya lett, az ÁRPA féle "nekem elegem van a valósagshowkból" hozzá állás eredménye! ...és talán nem csak a vihorászó, de kevésbé hozzáértő emberek kellenének oda a TV társasághoz! Az Árpa 25 évesen kezdte az RTL-nél, amit tud, azt az RTL KLUB-nál eltöltött 6 év alatt, okosan megtanulta, de mint látható, ez kevés volt! A vele készült interjukban pedig kérkedik, hogy nincsen anyagi gondja! Majd lesz! Az okos, nem kérkedik! Ilyet csak a látszat gazdag tesz! Azt mondja volt már csóró? Szerintem ennél még rosszabb vár rá!
Herold Creative Commons License 2003.01.21 0 0 505
MTI hír:

RTL Klub: távozik a ValóVilág producere

Budapest, 2003. január 20. (MTI) - Az RTL Klub azonnali hatállyal szerződést bontott Árpa Attilával, a ValóVilág producerével - erősítette meg az erről napvilágot látott híreket az MTI-nek hétfőn Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Közlése szerint erről a nap folyamán született döntés.

Az indokokról csupán annyit kívánt elárulni, hogy "egyet nem értés volt" a producer és a társaság menedzsmentje között a valóságshow-val kapcsolatban.

Kolosi Péter az MTI kérdésére úgy nyilatkozott: a személyi változástól függetlenül folytatódik a produkció, Árpa Attila ugyanis a műsorban tulajdonrésszel nem rendelkező, a csatorna által megbízott producere volt a ValóVilágnak.

vicc Creative Commons License 2003.01.20 0 0 504
> Erről viszont egyértelműen kiderül, hogy csak a pénzre hajtanak. Lenne egy kérdésem: ez már nem bütetőjogi kategóriába tartozik?

az nem büntet?jogi kategória, ha valaki hülye! nem lehetsz ilyen naiv - ha nem a pénzre hajtanának, akkor nem fizetve lehetne szavazni:))) (anno, a fábry show-ban volt (van?) a sz?keandrásnak egy egyszemélyes realityshow paródiája, ott is megadtak poénból egy fizet?s telszámot - több, mint 700-an hívták fel...)

Előzmény: PrintScreen (501)
fd Creative Commons License 2003.01.20 0 0 503
Szerintem Te összekevered magad velem :)
Olvasd el ujra, mire reagáltam: bejöttél, offtopic végigfikáztad az összes müsort érdemi hozzászólás nélkül. Akkor miért nézed? Én speciel egy ideje nem is nézem, viszont nem is fikáztam :( Érveltem, ha volt, elmondtam a fenntartásaimat.

:((

Más országok: nincs más országokban ilyen.
Csalások: ez inkább exlex kolléga asztala, kiváncsi lennék, mit szól pl a BB mai (értsd: valóságban tegnapi) akciójához.

Előzmény: namier (502)
namier Creative Commons License 2003.01.20 0 0 502
Kedves fd !
Kösz szépen epés hozzászólásodat ("elromlott a távkapcsoló?") oh te nagy bölcs! Nem éretem kedvességet okát hiszen pont te vagy az a típikus "nézem és folyamatosan fikázom" kategória.
Egyébként ha már ilyen tájékozott mindentudó vagy azt nem tudod véletlenül higy más országokban is keretek között folyik ez a show? Ott is csalnak?
Előzmény: fd (498)
PrintScreen Creative Commons License 2003.01.20 0 0 501
Ez most BB-s de beillik a sorba.
Ma reggel telefonon lehet szavazni, hogy kinek kelljen megenni 1 kg virslit 10 perc alatt Növényi-Ganxta. A feladatot már tegnap kiosztották Ganxta-nak aki kategorikusan kijelentette, hogy nem eszi meg.
Erről viszont egyértelműen kiderül, hogy csak a pénzre hajtanak. Lenne egy kérdésem: ez már nem bütetőjogi kategóriába tartozik?
fd Creative Commons License 2003.01.20 0 0 500
500
:)))
Degeczi Creative Commons License 2003.01.20 0 0 499
:) en koszi a visszajelzest!
Előzmény: fd (498)
fd Creative Commons License 2003.01.20 0 0 498
off on
thx és gratula az utikalauz szövegért :)
off off
Előzmény: Degeczi (494)
easa Creative Commons License 2003.01.20 0 0 497
tudod a szavazatok összetételét, vagyis mennyi a telefonos és mennyi az sms?
Előzmény: exlexman (490)
PrintScreen Creative Commons License 2003.01.20 0 0 496
Apró adalék, bár nem sorsdöntő:
Ma kétszer is Ankó -t írtak Anikó helyett a képernyőre, aki ha nem kerül be, lehet hogy szintén felhördülést váltott volna ki. Bár ezt nem tudhatom. Mindenesetre a "második" csűnya baki pár nap alatt.
Herold Creative Commons License 2003.01.19 0 0 495
Nem hinném, hogy a MATÁV megtévesztette volna a retekklubot, mivel résztulajdonos a csatornában.
Előzmény: exlexman (490)
Degeczi Creative Commons License 2003.01.19 0 0 494
ha esetleg nem esik le: ez csak a sikeres hivasok szama, probalkozasbol akar tizszer ennyi is lehetett... a MATAV szive joga, h nem ad korlatlan eroforrast a szavazashoz
tenyleg nincs semmi jobb dolgod, mint ilyen marhasagokkal foglalkozni? komolyan sajnalom
Előzmény: exlexman (490)
Herold Creative Commons License 2003.01.19 0 0 493
Az Axelnek nem kell mindent elhinni. Jópár értelmetlen baromságot összehordtak már a VV-ről.
Előzmény: alibenkuka (491)
fd Creative Commons License 2003.01.19 0 0 492
A matáv - na jó, axeleró - keze vastagon benne lesz a vv2 bukásában. Ezt kb végtelenszer kifejtettem megfelelően burkolt formában ÁA-nak is. Egyszer majd el is hiszi :)
Előzmény: exlexman (490)
alibenkuka Creative Commons License 2003.01.19 0 0 491
Az axel.hu-ról copyztam be. Tetszik a stílusuk és látszik, hogy figyelik a különböző fórumokat.
Előzmény: exlexman (490)
exlexman Creative Commons License 2003.01.19 0 0 490
Mint irod, a forrásod alapján: " Azon a szavazáson például, ahol Elvis jutott be a villába, összesen 80 247 voksot számoltak össze, ebből pedig több mint ötvenezer az utolsó fél órában." és végül de nem utolsó sorban "
A 06 81-es számot a Matáv telefonközpontja szolgáltatja, tehát teljesen elképzelhető, hogy a túlterhelést nem bírják a vonalak."

Érdekes információ, mert ez ugye percenként 1670 hivás, tehát 1 mp-re vetitve ez 27 hivás, amit ugye egy ISDN PRIMER (értsd.30-db. vonal) minden megerőltetés nélkül tudna fogadni, de a kiszolgáláshoz legalább ebből 5 db kellene, és ez csak egy játékos tehát ez minimum 15 x 30 vonal! Az RTL KLUB területén nincsen ekkora mennyiségű hivás fogadására alkalmas eszköz! A vidéki telefon hivások esetében ez még lehetetlenebb dolog, mert a hivás, el sem jut a hivó fél központjáig, hiszen az adott időrésen belüli hivás, azt a látszatot kelti a telefon állomásban, mint ha foglalt lenne a vonal. Tesztelésre javaslom azt, ha felhivod a barátod vonalát - vezetékes, amin alapból ki van kapcsolva a hivás várakoztatás - és mialatt őt felhivod és csörgeted, a másik telefonról csörgesd meg. Érdekes módon foglalt jelzést fogsz hallani, pedig nem is beszél a vonallal senki!Hmmm. Valójában nem csalnak az eredménytelen betárcsázások során, "csak" egy olyan rendszerrel dolgoznak aminek kapacitása felől pont a MATÁV-nak kellene szavatolnia, de hát ugye ezt mint látjuk nem tudják megoldani! Valójában ki a hibás? Azt gondolom, érvelhet az RTL KLUB azzal, hogy a MATÁV-AXELERO mert azt igérték technikailag kezelni tudják a problémát! Az első peres eljárással vége lenne a nagy "egymásra borulásnak RTLKlub és MATAV között" mert kiderülne egyből, szegény RTL Klubot megtévesztette a MATÁV!:)) Okoooos vagy te Árpa Attila a jogászaitokkal együtt!:)) A MATÁV ezt most jól megszivta! :DDDD

Előzmény: alibenkuka (489)
alibenkuka Creative Commons License 2003.01.19 0 0 489
Simon Dávid
Tévedő vagy Csaló Világ?

Technikai hiba történt – állítja a producer

Megkavarták a beszavazósót: Zoltán bemutatkozó filmje alatt riválisa telefonszámát tüntette fel az RTL Klub. Csalás – állítják a netezők. Tévedés – állítja a producer. Azt viszont több kieső is állítja: barátaik a nehéz percekben nem tudtak rájuk szavazni.

Napok óta kering az interneten egy furcsa kép. Az egymás mellé vágott képernyőkön az RTL Klub Való Világ2-jének második beszavazósója látható, konkrétan a szavazás második helyén végzett Zoltán. A probléma pedig a következő: míg Zoltán fotója alatt a 06 81 30 50 01-es szám szerepel, addig a bemutatkozó film már azt mondja, hogy a 06 81 30 50 03-as számmal lehet a fiút bejuttatni a Villába.

Ez annyit tesz, hogy aki a sóban Zoltánt látta a legszimpibbnek, az voltaképpen a harmadik helyen végzett – és mellesleg bőven lemaradt – Évát támogatta szavazatával. A nevető harmadik Sziszi pedig szoros küzdelemben ugyan, alig 2000 szavazat különbséggel, de megnyerte a voksolást, és azóta boldogan él kismocsok mellett.

Véletlen és jelentéktelen hiba?

A képek azonban ezúttal nem az interneten jól megszokott, Photoshop-os átrajzolgatással készültek, hanem valódiak – ismerte be a Blikknek nyilatkozva Árpa Attila, a ValóVilág2 producere. Árpa úgy látja, nem csalás, hanem csak tévedés történt, miután egy grafikus véletlenül rossz képet adott be.

- A tévedés szerencsére nem volt végzetes, mivel az alatt a pár perc alatt, amíg kinn volt a kép, csak pár száz szavazat érkezett – mondta el a producer.

Bár nincs okunk feltételezni, hogy Árpa állítása nem felel meg a valóságnak, az RTL Klub által nyilvánosságra hozott adatok azonban egyáltalán nem azt mutatják, hogy a beszavazósókban pár perc csak pár száz szavazatot jelentene. Azon a szavazáson például, ahol Elvis jutott be a villába, összesen 80 247 voksot számoltak össze, ebből pedig több mint ötvenezer az utolsó fél órában. Azaz akár egy két-három perces kiesés is eldöntheti a küzdelmet – annál is inkább, mivel a Blikk úgy tudja, hogy a beszavazás elején és végén is a rossz szám jelent meg a tévében.

Zoltán, a békés vesztes

Csernzik Zoltán, a vesztes sem dühöng különösképpen a vereség miatt: állítása szerint több barátja megpróbált a helyes számon voksolni rá, ám a telefonközpont nem fogadta el a szavazatot. A cserével kapcsolatban azonban elfogadja az RTL Klub hivatalos magyarázatát, és inkább Sziszinek szurkol, semmint saját sorsán keseregne.

Az eltűnő hívások nyomában

Ám nem csak Zoltán és barátai érezték úgy, hogy a hívások rejtélyes módon elvesznek valahol a cybertérben. A szintén Való Világ2-jelölt szegedi Zombori Petra, azaz Pepe ismerősei hasonló problémával szembesültek: nem tudtak kiválasztottjukra szavazni a voksolás utolsó negyedórájában.

Hogy ennek a folyamatosan fellépő hibának mi lehet az oka, nem tudni. A 06 81-es számot a Matáv telefonközpontja szolgáltatja, tehát teljesen elképzelhető, hogy a túlterhelést nem bírják a vonalak. Persze, ha a vesztes vonalai túlterheltek, mi történhet a győztesével?

Úgy tűnik: ha az RTL Klub nem is manipulál a Való Világ szavazásaival, azért mindent elkövet, hogy a vesztesek úgy érezzék: a kártyákat valahonnan fentről osztják.

2003. január 18. 14:39

exlexman Creative Commons License 2003.01.18 0 0 488
Ezt olvasom a 18-adikai BLIKK 7. oldalán idézem: "Egyébként sincs okunk csalni-folytatta Árpa Attila" majd a cikk végén a történet lezárására szolgálóan a csalás lehetőségének felvetéséről :"Ez akkora presztizs veszteség lenne a televiziónak, hogy nincs az az épeszű vezető, aki ezt megkockáztatja". NINCS? Valahol elakadt a történet, a dolgok elején? Eddig én azt látom, hogy bontási határozat született egy dekorációnak nevezett luxus épitménnyel szemben. Ezek mellett lehullott a lepel a mobil telefonálásokkal szerzett jogosulatlan bevételről is, nem csoda hogy most már csak a vezetékes telefonról lehet betelefonálni.

...és akkor nincs? Mi az amit még is nem mertek eddig megkockáztatni az RTL KLUB-ban? Azt gondolom, egy TV stáb életében elegendő ez a simisumi a szavazással, és oda a presztizs! Vagy hirtelen elfelejtkeztek az RTL Klubban a nyár közepén játszott KOKO játékról, ahol a 3 bulvár sajtóban közre adták, hogy 15 adás után nem lesz több játék, de még 3 hétig 81-es telefonon szervezték a játékosokat? Aztán egy topictársunk emailjéra felfigyelt egy ottani on-line-os vezető, és szinte csak azt nem irta válasznak, hogy "ejnye te kis hamis miket nem veszel észre?" -mert ugye a válaszlevélben ez ilyen stilusban érkezett vissza! Na már most, akkor mi az ami "MÉG" nem elegendő a TV társaság jelenleg is megtépázott presztizsének rombolására? hmmm. Elgondolkodtató, egyesek, mások pénzén, milyen nagyvonalúak tudnak lenni!

gárfild Creative Commons License 2003.01.18 0 0 487
bejutott.
Előzmény: exlexman (476)
mahanok Creative Commons License 2003.01.18 0 0 486
Hát srácok, azért a Blikk címlapjára kerülni nem semmi!!!!

Gratulálok!

James aki BOND Creative Commons License 2003.01.18 0 0 485
Akko'nézd meg a dátumot apukám, hogy mikor irtam, osztán maj rágyüssz!

üdv.:JB

Előzmény: vaffanculo.hu (483)
exlexman Creative Commons License 2003.01.18 0 0 484
1 hete az ominózus ker.Tv bejárata előtt beszélgetve néhány ott dolgozó hölgyel, urral, már előre röhögtek hogy 100%-ra a "meleg" srác IS be fog kerülni, mert ha nem lenne elég a szavazata, kifizetik a statisztákat akik betelfonálnak :)) Többen arra gondoltak, az érintett TV embléma feliratát "Meleg baráti társaság" névre kellene változtatni. Ami a gázos az egészben, hogy Ők maguk nem vállalják fel a "másságot" de keresnek "civil" hirnököket, akik egyengetik előre a pályát és tesztelhető a közvélemény toleranciája! Az Árpa Attila nyilatkozatára meg annyit, hogy nem ez az első amiért mostanában mosakodni kell, vagy oka lesz rá! Azt mondjuk nem értem, egy ilyen értelmes ember, hogyan tud ennyi tudatos hibát elkövetni a csapatával, és hetente ujabb dologgal beégetve a TV társaságukat? Mostanra, már minden hétre jut egy ujabb "bibi" ami kiderül!:))
Előzmény: James aki BOND (481)
vaffanculo.hu Creative Commons License 2003.01.18 0 0 483
A tegnapban nem is a Majka volt, hanem a Györgyusz, kár.
Előzmény: James aki BOND (481)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.18 0 0 482
Hopp, a mai Blikk-ben Árpa Attila elismerte, hogy az egyik beszavazó show-n Zoltán esetében ,,tévedtek". Tehát igazak a neten keringő képek.
James aki BOND Creative Commons License 2003.01.17 0 0 481
Az feltűnt valakinek, hogy a tegnap esti adásban, amire persze azt hazudják, hogy élő, Majka barátunk káromkodott nagyon hirtelen valami nagyon nagyot, és lássunk csodát, kisipolták. Nem tudom, hogy kinek van ilyen reflexe, bár visszanézni nem tudtam többször, de az egyből feltünt, hogy amikor a krampusz szája megmozdult, akkor már nyomták a sipot, és a csákótól egyetlen hangot sem lehetett hallani...

Élő, mi?:)))))

üdv.:JB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!