Keresés

Részletes keresés

Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.30 0 0 332

Nincs szükségem a meggondolásra. :) Az a véleményem, hogy nem kell mindenkinek leengednie a torkára a pasiját. Miért kéne? Nem kell anális szexet űzni, nem kell semmit se megtenni ami kellemetlen vagy bármilyen szempontból nem élvezetes. Nem kell legyőznünk magunkat. Szexben?? (jó, hogy már nem győzzem le magam, hogy egyem meg a mazsolát, mert milyen finom, vagy a tökfőzeléket.)

Én is kipróbálnám a bunjee jumpingot, az ejtőernyőzést, hogy milyen egy via ferratán végigmenni, szeretnék eljutni Japánba, ezek sem olyanok, amikhez különösen nagy dolgok kellenének, bármelyiket meg tudnám tenni elég könnyen. De valószínűleg kimaradok belőle és túl fogom élni. Ahogy az is túlélhető, hogy nem tekerheti a keze köré vki egy nő haját és nem nyomhatja le a torkán a farkát. Jó álmodozni róla, de tegye olyannal, akinek ez bejön. Vagy akit jól megfizet.

És ennek abszolút semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire szeretem az illetőt. Ez csak egy tré manipuláló duma.

Előzmény: Törölt nick (329)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 331

Aztmeg nem értem miféle elvárást látsz nálam..én nem vagyok selejt szerető..sosem várok el semmit..Természetesen a stílusomat hamar megtalálják a hölgyek..Kevesek szeretnek sokórás szeertkezésekben kiszolgáltatottan kéjelegni,de vaéahogy megtatlja mindíg,mindenki a neki valót..;-)

 

Alkalmazkodok mindenkihez,de csak a hajával a markomban végzi mind idő után..:-))  (igaz aki nem,az ezt az oldalam ismeri meg....)

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (328)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 330

Én azt mondanám,hogy ha érdekli,megtudod..ha csak egy kicsi hiányzik..épp a garaton vagytok..Ajavaslom,hogy ha eddig eljutott és tetszik neki..akkor hanyatt fektetve,most te hatolj be..kicsit tarsd bent..3-4 másodpercet ésóvatosan hózd ki..semmi egyébb mozgatás..;-Ö..aztán beszélgesetek kicsit..be szokott válni..

:-)

Előzmény: Törölt nick (327)


Törölt nick Creative Commons License 2013.12.30 0 0 329

Hid el megtenném..az anyja picsáját hozzáállástól,nem leszünk elvarázsolva,hogy mennyire szeret és odaadó a partnerünk..gondold meg..:-)

Előzmény: Félrehajló Kecskefő (328)
Félrehajló Kecskefő Creative Commons License 2013.12.29 0 0 328

Meg tudom csinálni. A pasimnak 23 centis farka van, nem kicsi. De az anyja picsáját annak, aki elvárja ezt tőlem, vagy bárki mástól, mert pornóra rejszol. Győzd le te önmagadat, folyjon a te könnyed, öklendjél te és élvezze a nőd azt, hogy milyen hős vagy, hogy még ezt is megteszed érte. Szívesen dugnék le a torkodon egy banánt, hogy lássam amint legyőzöd a hányingert, taknyod-nyálad összefolyik és még lelkes is vagy. Ha ilyesmire vágysz megadom az elérhetőségem, egyeztessünk! 

Előzmény: Törölt nick (326)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.29 0 0 327

Időnként próbára teszem, hogy a kedvesem mennyire tudja bekapni a farkamat. Egész ügyes, nem sok marad kívül, de azért teljesen nem tudja bevenni (illetve dehogynem: amikor kicsi).

Pedig úgy szeretném kipróbálni, hogy milyen érzés lehet totál tövig benyomni a szájába. Milyen érzés lehet a nyelőcső mozgását érezni a farkamon (egyáltalán lehet azt érezni)? És hogy vajon Neki milyen érzés lehet az egész faszomat a fejében tudni? Kellemetlen vagy izgalmas? Talán egyszer majd megtudom.

Törölt nick Creative Commons License 2013.12.14 0 0 326

na a paaid nyomkodja,hanem csak hagyja magát..neked pedig le kell magad győznöd..akarni kell,hogy bent legyen a torkodban..és ha jön az inger..állj meg és várj,addig ameddig pszihésen kész vagy,hogy tovább csinálhasd. Türelem kell ehezz a férfitól..aztán ha eljön az ideje,akkor meglepetés szerűen tolja le teljesen előszőr..azt rá kell bíznod..és ha letolta..tartsa kicsit mozdulatlanul,majd hózza ki..aztán beszéljétek meg...ha azonnal nem is,mert megijedtél,de egy idő után újra kívánod majd az élményt..és akkor már lehet azt is gyakorolni.

 

Ha teljesen lent van,egy idő utámn megszokod az öklendezési ingret,ami azért ritkán mindig jelentkezni fog..nem kell vele törödni..ezzel jár,de nem ez a lényeg--egyikőtöknek sem.(sőt ha esetleg egy kis gyomorsav ürülne a férfira nem mar és a melegsége csodás érzés,a kukac meg síkosabb lesz ígynem ingerel annyira téged..;-)--de ez addigra nem is okoz gondot és nem feltétlen fordul elő..ne ijedj el--mindenki megjárja ezt az utat. Győzd le magad,a kedvesed kedvéért..:-)

Előzmény: torkosanna (322)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.14 0 0 325

Persze lehet valamit félre tájékozattak..az én jókislányom kimodottan élvezetét leli benne,mikor maga alá kötöm, a háta mögött a kezeit és a szája fölé guggolok..(igaz nme csak a kukikámat fotosoposítod,hanem a mélytorokról szóló pornók ezreit is ezzel a 2cm-es átjárhatósági határral..)

Előzmény: Törölt nick (324)
Törölt nick Creative Commons License 2013.12.14 0 0 324

Nem vagyok biólógus,csak a tapasztalataimról írtam..még mindenkinek le tudott hatolni,és mindig hanyatt fekszenek az első alkalomnál,hátra feszített fejjel..(4.5cm)

Előzmény: masikjokislanyvisszatért (323)
masikjokislanyvisszatért Creative Commons License 2013.12.09 0 0 323

Bocs, de neked milyen vastag a szerszámod? Merthogy az általad állítólag favorizált nyelöcsö 2 cm vastag csupán, és ugyan majdnem mindenütt képes tágulni, de pont a gégefönél egy cseppet se. Vajon hogy csinálod?

Előzmény: Törölt nick (320)
torkosanna Creative Commons License 2013.12.09 0 0 322

azt szeretném megkérdezni, hogy mit lehet kezdeni az állandó nagyon erős öklendezéssel és hányingerrel próbálkozunk már egy ideje, de nem gyengül az inger?

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.29 0 0 321

Ne ez az elsővalóban mélytorok fotó,ha nem is eléggé életszerű..

Előzmény: kopasz74 (243)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.29 0 0 320

Bocsánat,hogy így utólag beleszólok...de

 

Elég sok tapasztalatom van szerencsére a témában. Meg kell jegyeznem,hogy itt sokan keverik a torkozást a mélytorokkal..

A torkozás bármely szögban a makk fejének garatra nyomását jelenti,ami nem megy le a torokba.. Ez is okoz öklendezést,de ez is mint minden szokható és természetes rexlexként,a megszokás alatt is csökkenő inger,de teljesen meg is szüntethető.

 

A mélytorok a nyelőcsőbe lehatolás szerintem..Itt az öklendezés már más szerepet játzsik. Nem mindíg,de  azért előfordul,nem szabad tőle félni..viszont várni kell...nem erőltetni,mert gyomornedv jönb fel. Nekekm férfinak ez kellemes,meleg érzés és síkosabbá tesz így még könyebben lehet bejuttatni a kukacom.

Itt viszont bozony számít a méret,illetve nem számít.. (10 centivel szerintem lehetetlen ide eljutni,de akor 20 felett sem gond,ha teljesen be kell venni az arra vállalkozónak.

 

Teljesen szemből merev kukacot így szinte lehetelen lejuttatni,mert a gerinc miatt nem tud lefelé fordulni..ha erőltetjük az csak fájdalmat okoz.

A fej elfordítása ,a nyak nyújtása segít ezen..

 

Természetesen a hanyatt fekvő fejét hátra feszítő hölgy szájába a legkönnyebb behatolni..

 

Az természetes,hogy a férfi figyeljen a nőre,mert a légszonját nem szabad túlfeszíteni.. A nő meg kell tudjon bízni a férfiban,hogy átengedhesse magát,ne kiszolgálltatottság melletti félelem vagy el a kedvét az egésztől.

 

Az természtes,hogy szinte bárkit rá lehet venni a torkozásra..ha kedve ven hozzá,elég azt füllenteni,ne zavarja az öklelndezés,mert még senki sem hányt..és idővel elmmúlik..Én általában egy két napig ezt szoktam hagyni..Mikor ezzel és a levegőhiány miatti félelelmmel nincs dolga..akkor kell egy határozott mozdulattal és nem durván lehatolni a nyelőcsőbe..de mondani is kell közben,bár időt nem hagyva reagálni..és nem is azonnal kirántani,de nem másodpercekig benne hagyni..(kb egy egész másodperc az idális..) Ekkor az ismert öklendezési inger mellett egy új érzést tapasztal..amit ha ez után nem erőltetünk..csak beszélgetünk róla..vagy csak később,akár nem egy nap múlva..újra meg szeretne tapasztalni.

 

Az első nélmánynél számítsunk rá,hogy egy nagyon felizgatott nőnél ez a bahatolás orgazmust válthat ki..(agyban zajlik ez is)...akkor ki kell venni és hagyni őt kiscit magában lenni..:-)

 

Mikor elkezdünk valóságos mélytorkot gyakoroltatni..lassan..és finom segítő eréjességgel tegyük,de na besszuk szájba a kedvest..! Pár nam mólva..(max egy hát)..már úgy is megtehetjük.

 

Hagyni kell,hogy felfedezze,mely szögben és mekkore erővel tudja tövig eltüneteni a kukacunkat..Mikor már egyre bügyesebb rányomhatjuk a fejét..ráhejezhetjük a súlyunkat,helyzettől függően.

 

Mikor már ügyesen és élvezettel testzi..lehet keménykedni,de figyelni mindíg kell rá!Ne folytsuk meg élhajhászva.. Ezután az 5-10 alkalom után már mindent tehetünk,akár szemben állva,míg bevesz minket,a feje felett átlépve megfordulhatunk a torkában..és vissza..bármit,mert ekkora már élvezettel odaadó szeretőnk..

 

Remélem egy kicsit helyre rátnottam a témát...MERT AZ ITT A DEEPTROAt--MÉLYTOROK lenne.

 

Láttam itt pár hölgyet,aki érti miről beszélek.Nekik kell mondjam,igan lelkileh csodás érzés,ha tudja egy férfi,hogy mennyire odaadó,magát is legyőzni tudó szeretője van.

Előzmény: jkl1 (309)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.16 0 0 319

Ez nagyon jó! Csinálhatná nekem is valaki

Előzmény: betacoupe (318)
betacoupe Creative Commons License 2013.05.12 0 0 318

 

 

 

 

jkl1 Creative Commons License 2013.04.23 0 0 317

úgy értettem hogy pl azok a nők, akik 100 éve születtek, nekik a házasságuk illetve a nászéjszaka előtt még nem volt dolguk férfival (magyarul nem láttak f***t élőben......) na, így érted hogy pl mire gondoltam a neveltetés alatt? és ez összefügg azzal hogy milyen időben születettek, ez talán azt akarná jelenteni hogy mikor (ezelőtt 20 évvel, 50 évvel, 100 évvel, stb......) de hát ezt tényleg az illetékesnek kellene megmagyaráznia (már ha egyáltalán tudja és akarja is......)

Előzmény: Adraszteia.A. (316)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.23 0 0 316

Én erre sosem asszociálnék, bármilyen időben született, többféle neveltetésben részesülhetett.

Viszont akár lehet is összefüggés a neveltetés és az orális szexkultúra között.

De a milyen időben születtett sehogy nem illik ide.
Az illetékes pedig nem töri magát, hogy megmagyarázza... 

Előzmény: jkl1 (315)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 315

esetleg azzal hogy "milyen időben született", talán arra akart célozni hogy az illető nő milyen neveltetésban részesült. (de valószínűleg tévedek és hát egy szülő a lányát nem hiszem hogy arra tanítaná hogyan kell "szakszerűen" szopni illetve mélytorkozni......) na mindegy, majd tényleg elmagyarázza (ha akarja......)

Előzmény: Adraszteia.A. (314)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.22 0 0 314

Hátha majd erre jár és megmagyarázza, igen kíváncsi lennék rá :-)

Előzmény: jkl1 (313)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 313

az első esetén sejtem hogy (eredetileg) mit szeretett volna mondani, de hogy a másodiknál mit, arról nekem sincs halvány sejtelmem se.......

Előzmény: Adraszteia.A. (312)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.22 0 0 312

Akkor megmagyaráznád, ez alatt mit értesz?

" mert ha 10 vagy 15 esetleg 18cm az még nem hiszem hogy mélytorkos lehet "

 

" Kinek hogy milyen idöben született! "

Előzmény: Törölt nick (306)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.18 0 0 310

Te érted, amit írsz? :-)

Előzmény: Törölt nick (306)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.18 0 0 309

"......ha 10 vagy 15 esetleg 18cm az még nem hiszem hogy mélytorkos lehet......"

 

a mélytorok technika független a pénisz méretétől........pl még akár egy 10 centist is be lehet nyelni tövig (sőt, akkor még könnyebb dolga is van a "nyelő" félnek......)

Előzmény: Törölt nick (306)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.18 0 0 307

Na csak próbálj meg egy 18 centis banán "benyelni", és számolj be róla légyszíves! :)

Előzmény: Törölt nick (306)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 305

oké, akkor ma vagy holnap folytathatjuk a  csevegősben is, ha gondolod......

 

".....aki szereti a pártját....."? mármint azt akartad írni hogy "párját", ugye? egyébként elhiiszem és biztos igazad van, de én sajnos (még) nem tudom milyen. ahogy van más is, amit még nem tapasztaltam, de az nem is annyira fontos számomra (és nem is ebbe a topikba tartozik......)

Előzmény: Noncsi78 (304)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 304

asszem nem írok újat azzal, hogy tökéletesen egyet értek. csak kissé elkanyarodtunk a topic címétől (mint általában mindig :)

 

egyébként én sem régóta gyakorolom ezt a technikát, de úgy tűnik (ez is) bejön :) így minden csajt aki szereti a pártját orálisan kényeztetni, csak bíztatni tudok, mert teljesen más érzés mint a pornóvideókban, szerintem nagyon jó mindkét félnek :)

Előzmény: jkl1 (303)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 303

ez a nagy farok csak egy példa volt arra vonatkozóan hogy némelyik nőnél ez is egy kizáró tényező. tipikusan pornón nevelkedett nőkre gondolok, akik azt hiszik hogy csak a nagy mérettel lehet nagy élvezetet okozni, pedig hát ez tévhit.......

igen, igazad van, legfőképp az összhang kell hogy meglegyen 2 ember között, anélkül megette a fene az egészet! és rá is tapintottál a lényegre, hiába van 1 faszinak akkora mérete, ha egyszer nem tudja megfelelően használni és/vagy nem is áll neki rendesen, akkor szabhatja........az akkor farokméret inkább csaak felvágásnak jó.......

havi 1-2? kíváncsi lennék hogy nő vagy férfi az illető, bár ez annyira nem lényeges. és oké, én is voltam már huzamosabb ideig nő nélkül, nem haltam bele, de azért jobb, ha van egy akit lehet szeretni és persze viszontszeret! :-)

Előzmény: Noncsi78 (302)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 302

na jó a nagy farok (bár ez elég relatív) nem kritérium, de azért az összhang az ágyban mindenképp szükséges szerintem. mert lehet egy adonisz a drága, ha amúgy más nem jön össze. bár ismerek olyat is akinek a szex huszadrangú dolog. basszus velem egy idős, gyerek még nincs, és elég neki havi 1-2. ízlések...  mondjuk ő biztosan nem irogat ide :))))

Előzmény: jkl1 (301)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 301

na igen, még mire lehetsz képes....... :DD

hát, nem arra gondoltam hogy az 1. randin, de az 1. intim együttlétnél már nyugodtan meg lehet említeni, biztos nem fog miatta keseregni a partner.

viszont én még mindig azt mondom hogy hülye az olyan férfi, aki apróságokon fennakad, pl szakít 1 nővel azért, mert az nem tud jól szopni, de emellett hülye az a nő is, aki szakít a faszijával pl amiatt, mert annak nincs minimum 18-as farka.......az ilyeneket képtelen vagyok megérteni, bár lehet hogy velem van a baj......

nekem is alap az orál (főleg annak adása), de még egyszer mondom, egyik nőtől se várom el hogy tövig bekapja a micsodámat!

és persze hogy nem baj! nem is kell (sőt, nem is szabad) itt kiteregetni mindent, én is ezért vagyok olykor titokzatos! :-)

Előzmény: Noncsi78 (300)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 300

Látod, látod! ;) És még mik lehetnek a tarsolyomban ;)))

Ilyen képességet azért senki sem szoktt reklámozni, ez már elég bensőséges kategória nekem. Szép lenne így menni egy randira: Szia! Tudok ém mélytorkozni, úgy nézz meg! :))) Egyébként részben ezért is olvastatam kicsit értetlenül *SzedR* hozzászólásait, mert mondjuk a deepthroat nem alap, de az orál igen. Eddig úgy gondoltam. Változik a világ.

Hát az izgibb pontok. Elég nagy a szám, de ezek szerint mégsem. Ne hari, de ez már elég intim kategória, itt nyilvánosan meg pláne. Még akkor is, ha nem is ismerjük egymást. Nem baj?

Előzmény: jkl1 (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!