Keresés

Részletes keresés

Boarhunter Creative Commons License 2024.04.13 0 0 62442

Spárga és sertésszűz, rendben, de mi az mellette, ananász?

Előzmény: nagypapi51 (62441)
nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.13 0 1 62441

Műsoron kívül, magáért beszél.

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.13 0 0 62440

Holnap tejfölös csirkepaprikás, nokedli, uborka saláta.

 

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.13 -1 0 62439

Boszinak annyiban igaza van, hogy a fasírt (németben faschiert) darált/aprított jelentéssel bír,

ez - adalék anyagoktól függetlenül - igaz a hamburgerre is.

Előzmény: Vének Tanácsa TM (62438)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2024.04.13 0 3 62438

A fasírtban áztatott zsemle/zsemlemorzsa, tojás van, és általában disznóhúsból van, a fűszerezése sokkal erőteljesebb. A burgerpogácsa marhából van, semmi zsemle és tojás, minimál fűszerezéssel. Ég és föld...

Előzmény: Boszorka (62437)
Boszorka Creative Commons License 2024.04.12 0 1 62437

Ezt nálam fasirtnak hívják.:-)))

Előzmény: Vének Tanácsa TM (62436)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2024.04.12 0 0 62436

Classic burger, semmi faxni. Házi buci és húspogácsa, of course.

Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2024.04.12 0 2 62435

Egy hányással, hasmenéssel járó betegség során éppenséggel fontos a sópótlás is, folyadékkal együtt, persze.

Előzmény: nagypapi51 (62432)
öreg_néne_b Creative Commons License 2024.04.12 0 1 62434

Bármi lehet diétás. ;)
Csak nem mindegy, milyen diétába fér bele. A torta nyugodtan mehet a sószegény diétába, a cukorbetegek meg ehetnek jó fűszeres húsokat...

Előzmény: nagypapi51 (62432)
nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.12 0 0 62433

A mai zöldség köretbe kerül még zöld spárga fej - elcsábultam :(

a szára megy a szombati zöldborsó levesbe, utána túrógombóc, tejfölkrém.

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.12 0 0 62432

A só mondjuk nem diétás fűszer, de ha nem a veséjével van gond, akkor mérsékelten hesználható.

Előzmény: Boszorka (62431)
Boszorka Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62431

Ja nagyon kellemes volt kint ülni és enni.

Nem annyira diétás, pici olajat tettem alá és először alacsony hőmérsékleten párpolódott, majd 15 percre rápirítottam. A dilássága csak abban játszott szerepet, hogy són kívül semmi fűszer nem volt rajta és közönséges sós vízben főtt krumpli járt csak hozzá.

Nem hiszem, hogy gyomor rontás, inkább valami vírust cipelt be valaki hozzá. Mondják, hogy van valami ilyen nyavalya a városban most.

Előzmény: nagypapi51 (62425)
H_G Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62430

Nem is tudtam, hogy ehető.

 

Előzmény: homerx (62427)
homerx Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62429

hm, a maj nem rossz gondolat...

Előzmény: nagypapi51 (62428)
nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62428

Kacsahájat?

Ha bőrös, akkor töpörtyű lesz.

Ha májat, akkor bárhova fejlődhet. :)

Előzmény: homerx (62427)
homerx Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62427

ma kivettem egy adag kacsahajat a fagyobol. holnap az leend, de valamit meg teszek bele.

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62426

Holnap natúr szűzérmék, zöldborsó, brokkoli.

 

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62425

Gyomorrontás? :( - jobbulást!

DIétásan hogy sütöd, bőre-zsírja nélkül?

Ma éppenhogy kiülős az idő, elállt a szél, 20C.

Előzmény: Boszorka (62424)
Boszorka Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62424

3 napos szigorú diéta után, ma diétásan sült csirkecomb és főtt krumpli lesz Lényemnek én meg megyek a pontyba. (Ezüstponty). Sajnos az idő, mintha nem kiülős lenne, de majd meglátjuk.

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.11 0 0 62423

Ma sóska, lazac, főtt krumpli

Boszorka Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62422

A tormán. kínlódsz vele, lereszeled, közben könnyezel kicsit, azátn kiderül, hogy ehetetlen.:-(((

Előzmény: H_G (62419)
Boarhunter Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62421

A frissen reszelt tormán?

Előzmény: H_G (62419)
dulci_nea Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62420

Látszik, hogy még forró. Pezseg a zsiradék a tetején.

Előzmény: nagypapi51 (62417)
H_G Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62419

Na de min tud megbukni egy ennyire egyszerű terv?

 

 

Előzmény: Boszorka (62418)
Boszorka Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62418

Tudod egyszerü ember vagyok, én nagyon szreetem csak simán megfőzve, frissen reszelt tormával. Sajnos az efféle kisértelek az utóbbi években soha nem jártak sikerrel.:-(

Előzmény: nagypapi51 (62417)
nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62417

Így még a virsli is fogyasztásra alkalmas :)

Előzmény: nagypapi51 (62415)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2024.04.10 0 2 62416

Rántott szűz és gomba, franciasaláta. Lánynak rósejbni és medvehagymás tartár lesz mellé.

nagypapi51 Creative Commons License 2024.04.10 0 1 62415

Köszönöm a tippeket.

Kizárólag azért lesz baconnel/-ben sütve, mert a maradék hidegen jó lesz vacsorára

hozzá cornichon, mustár, torma, bébi pepperoni, mixed pickles etc...

Kedvencem ez a nyársas, '82-ben fedeztem fel egy innsbrucki Sparban.

Itthon sajna nem kapni, de sebaj, május végén megyünk Bozsokra, egy macskaugrásra van

Rohonc, és a Spar... :)

 

 

 

Boszorka Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62414

Sima lecsósan.

Előzmény: nagypapi51 (62411)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2024.04.10 0 0 62413

Lecsósan, tejföl nélkül 😉

Előzmény: nagypapi51 (62411)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!