Keresés

Részletes keresés

Whipping Star Creative Commons License 2003.02.22 0 0 474
Emlékszem... :-)
Előzmény: Ozagen (469)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.22 0 0 473
Nagyon egyszerű: baszhatod, ha a személyiség 'ugyanaz', ha a váltást külső ok váltja ki, ha az csak egy dekoráció, egy címke rajtad. Ha neked ugyanaz jön le quicksilver és whipping star esetén, akkor te baszhatod. Nekem nem ugyanaz a kettő, de hiába magyaráznám, ha neked igen.
Előzmény: Sancho Pongo (470)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.22 0 0 472
Neked is szmájl, jó öreg fegyverhordozó.
Előzmény: Sancho Pongo (471)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.22 0 0 471
Persze, mindent tudok, de semmit se mondhatok, a bigbrada mindent lát, úgyhogy majd egy hét múlva. Oks? De még az is lehet ám, hogy maradok a jó öreg Sancho - hisz tanulóképes vagyok, új műsorhoz új nicknév kell...

A jóindulat végig bennem volt, van és lesz - nem azért löttyintettem ide a szart, mert nem fért el a klotyóban, hanem azért, hogy a dugulás elkerülhetô legyen. Mellesleg, a bizakodás a legfôbb jók között van - egészen az elbizakodásig.
szmájl

Előzmény: Ozagen (468)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.22 0 0 470
Túl komolyan tetszenek venni ezt a nick dolgot. Anno amikor iago akartam lenni, épp ti mondtátok, hogy baszhatom, ha az mögött is ugyanaz az emberke van. És hát ez igaz. Akkor ez veletek miért lenne másképp? Szerinted nem tökmindegy, hogy whippingstar vagy quicksilver? Dehogynem. Nekünk az. Azoknak elvileg nem, akik újonan ismernek meg, de hát ônekik is egyazon emberke képe jön le, más cimkével. Ha a spájzba most bemegyek és a tavaji cseresznyelekváron a cimkét átragasztom szilvalekvárra, akkor azzal mit értem el? Addig csaptam be valakit, amíg ki nem bontja. Aztán meg úgyis az van, hogy basszameg, deháteznemszilva!
Előzmény: Whipping Star (467)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.22 0 0 469
Igen, azt hiszem, ezért vagyok még "Oz Ismét". :)
Előzmény: Whipping Star (467)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.22 0 0 468
Kedves Sancho, tényleg ez a helyzet: keresem a válaszokat. Mindenesetre bizakodom. Kedélyállapotom is javult, de még mennyire! :) Előre is köszönöm jóindulatodat.

P. s.: mi történt zsoltuval és Siddel? Öt-Egy-Négyes Errort látok a Közleményekben. Hol történt? Tudsz már valamit?

Előzmény: Sancho Pongo (466)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.22 0 0 467
A homloklebenyt meggyőzni nem lehet; majd belátja a dolgot, amikor ő úgy érzi. :-)

A nickváltást szerintem nem krízishelyzet váltja ki. Krízishelyzetben túl sok összetevő irányítja az ember reakcióit, azok zavarosak, nem letisztultak. A virtuális személyiség észrevétlenül változik, és a krízis után, amikor a dolog feldolgozása már megtörtént, akkor kumulálódik és hozza elő a nick, mint indikátor változását; és inkább előremutató, mint visszatekintő jellegű.

Előzmény: Ozagen (465)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.22 0 0 466
Kérdezek én is. Azt írod, nem készültél fel a csetepatéra. Most tekintsünk el attól, hogy valóban csetepaté volt-e, mert ez számomra nem egyértelmű, sôt, szerintem nem volt csetepaté. de mondom, ez mellékes.
A kérdés az: vajon készültél-e egyáltalán csetepatéra valamikorra is, vagy úgy hitted, hogy téged sosem érhet ilyen baleset?

Továbbmegyek: vajon ez az egész történés nem arról szól-e többek között, hogy Ozagennek ez a "csetepaté" kellett? Kellett ahhoz, hogy csináljon végre egy restartot?
(És vajon tényleg csinált-e, és ha igen, az reinstallal is együtt járt-e és ha igen, akkor az az install egy clean install volt, vagy csak frissítés?)

Ezekre te adhatsz magadnak választ. Mint ahogyan a hogyan továbbra is magadnak kell megtalálni a választ. Vannak könnyű utak, vannak nehezebbek, most elôtted van legalább 4. Hát, meglátjuk, hogy mit választ Ozagen, a nick.

Előzmény: Ozagen (463)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.22 0 0 465
Ezek tényleg nagyon hasznos tanácsok, kösz, WS! :) Azt hiszem, sokat segítettél. És ez nagyon jó.

Agyam jobb féltekéjében érzem, hogy ez a csetepaté nem volt különleges, de ez a félteke még nem nagyon tudta meggyőzni erről a homloklebenyemet, meg azokat a újkéreg alatti képleteket, ahol semmiben sem különbözünk egy Tyrannosaurus Rextől.

De félre a képes beszéddel: addig biztos különleges ez a "helyi villongás", amíg fel nem tudom dolgozni. És elég csak körbenézni más fórumokon: bizonyos ciklikussággal azokban sem alapvetően más a helyzet. Néha kirobban a hirig, aztán minden elcsendesül.:)

A nick-váltás szerintem adott helyzetben elfogadható megoldás lenne (bár nem akarok mégegyszer ilyen helyzetbe kerülni).

Előzmény: Whipping Star (464)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.22 0 0 464
Ezt akartam mondani: nincs kiút, nincs 'mi következik'.

Minden alkalom más, minden ember más benne, és ebből következően minden kimenetel is más. Belekerülsz a helyzetbe, és lereagálod, ahogyan lereagálod, akkor, ott. Ha azt mondanám, 'Nicket váltanék, mert a fórumos egyéniségem megváltozott a szituációban', akkor az egy számomra a megfelelő helyzetben megfelelő akciót ír le, amit megtettem, amikor úgy éreztem, hogy az a legjobb. De azt nem tudhatom, hogy neked is az lenne-e. Lehet. De ezt csak te tudod. Én rühelltem, amikor megmondták előre, hogy mit fogok (tudok, lehet) tenni adott helyzetben, és pl. a nickváltást emiatt erőltetetten nem is alkalmaztam sokáig. Inkább addig húztam, amíg magamtól úgy nem éreztem, hogy ezt akarom.

Az egyetlen, amit tanácsként tudok mondani, az az, hogy ne kezeld az 'első nagy csetepatét' valamiféle különleges eseményként, amire különlegesen kellene reagálnod, mert akkor a reakciód művi lesz. Csak fórumozz tovább, úgy, ahogyan jónak látod. Vagy ne. Tedd, amit te akarsz tenni, és ne a helyzetnek akarj megfelelni.

Előzmény: Ozagen (463)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 463
Nem "tudom", mit akartál mondani, legfeljebb érzem.

Nézd, kedves WS, nekem itteni pályafutásom alatt ez volt az első nagy csetepatém.

És én erre nem készültem fel.

A jelek, a beírások szerint szerint én is voltam valaki, meg lettem valaki más.

Azért kérdezgetlek, talán zaklatlak (ha igen, sorry), mert szeretnék kapni valamiféle választ arra: mi a kiút? Illetve nem a kiút, hanem mi következik ezután?

Egy új nick? Áttelepedés egy másik fórumra? Vagy a Trash?

Előzmény: Whipping Star (461)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 462
Elfogadom. :-)
Előzmény: Ozagen (460)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 461
A tapasztalat furcsa dolog. Sok mindent lehet vele kezdeni ugyanis. Ez is egy tapasztalat. Bele is lehet gabalyodni. Valójában az a legkönnyebb. Néztem az előadást a páholyból, kritizáltam a pálya széléről, összeállítottam a csapatomat, provokáltam, provokáltak, megmondták nekem előre, megmondtam másnak előre, kiszálltam, beszálltam, játékvezettem is, meg lézengtem is. Trónra nem ültem. Pávatollam sincs. Senki még nem vagyok. Valaki már nem. Mit akartam mondani?
Előzmény: Ozagen (459)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 460
Tegnap, tehát csütörtökről péntekre virradó éjjel sokat aludtam. Legalább nyolc órát. És álmodtam, nem semmi álmok voltak, legalább négyszer felébresztettem közben magam, de hála istennek álmodtam. :)

Ezt elfogadod magyarázatnak, kedves WS, gyorsezüst? :)

Előzmény: Whipping Star (457)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 459
Utólag végigolvasva, tényleg halálosan unalmas.

Én most először éreztem azt, hogy ledarál a gépezet, amelynek én is része vagyok. (Matrix has You.)

Elindult egy baromság (teljesen mindegy, ki indította el), és ez a baromság hirtelen még nagyobb baromsággá kezd válni.

Keresem a kiutakat. Vannak emlékeim, nagyjából valami hasonlót te is végigéltél. És ha nagyon nem tévedek, azt az utat választottad, hogy kivonultál.

Jól tévedek?

Előzmény: Whipping Star (455)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 458
Nem veszem annak. :-)
Előzmény: Ozagen (456)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 457
Ez viszont furcsa. Már jónéhány hozzászólás óta kristálytisztán értelek, ami azelőtt igen ritka esemény volt számomra. Te is megfigyelted a változást?
Előzmény: Ozagen (453)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 456
Ne vedd tiszteletlenségnek, eléggé kivételes alkalmakkor szoktam szivarozni. Ilyenkor (virtuálisan), meg amikor pókerezek. :) És lötybölök magamba akkor egy kis Jamesont is, ha már elfogyott a Black Jack.

Ez egy off volt.:)

Előzmény: Whipping Star (454)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 455
Nem mondtam, hogy onnan írok? Elnézést... :-)

Régen rossz, ha a nemakciónak konkrét okai vannak; akkor az már nem nemakció, hanem akció. Nemakció csak természetesen tud létre(nem)jönni.

Unalmas volt. Ezért is kapcsolódtam bele csak néhány aprócska fogaskerékbe, nomeg nem szeretem, ha ledarál a gépezet. Mert az a trend. Ezt a legelején megpróbáltam kifejezni a mátrixos hasonlattal.

Előzmény: Ozagen (453)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 454
Természetesen az Upmann-t sem utasítom vissza, csak befejeztem előbb a Cohibát... :-)
Előzmény: Whipping Star (452)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 453
Ezt akár a Delphoi Jósda kénköves net-kávézójából is fogalmazhattad volna. :)

Nézd, a nemakciónak objektív okai voltak. Tehát az akkor Nem Aktív nem érzi magát felelősnek. De a re-reakció milyen volt (márha figyelted, mert nem biztos, hogy figyelted, hiszen talán csak egy-két hozzászólás erejéig kapcsolódtál bele)? És az azután következő re-re-re-akció?

Az egészre kérdezek rá, nem a szerepekre. Esztétikus, természetes undorító volt? Felcsigázott vagy riasztott?

Van itt valamiféle trend? Feltündöklés, aztán bukás?

Előzmény: Whipping Star (452)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 452
Minden akció reakciót szül. Idáig mindenki tudja, de mi van a nemakcióval? Az mit szül? Negatív reakciót. Amit aztán lehet sokmindennek hívni az önigazolástól a próbatételig, és bőséggel el lehet magyarázni, így egy unalmas, ingerszegény környezetben pozitívnak is érezhető. Felelős-e a nemakció a negatív reakcióért? Hát ha annak érzi magát, akkor az; egyébként nem, illetve csak a re-reakciójáért felelős, amit már a reakció okozott. A rossz szektorok mindenkiben máshol vannak (alapvetően, mert azért átfedhetnek...).
Előzmény: Ozagen (451)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 451
Kerestem a Google-ban az eredetét, de nem találom.

Nézd, szívjunk el egy Upmannt, és ha van kedved, mondd el, mi a véleményed az itt lezajlott folyamatokról, hö. Ugyanis nagyra tartom a véleményed, és igyekszem nem zagyván válaszolni - ha lesz, mire. :)

Előzmény: Whipping Star (450)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 450
A végét. Az első mondat után. :-)
Előzmény: Ozagen (449)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 449
Melyik felét? :)
Előzmény: Whipping Star (448)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 448
Nem tudom, én emilben láttam csak. Ráadásul a felét én írtam hozzá. :-)
Előzmény: Ozagen (447)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 447
Ez jó. :) Honnan van?
Előzmény: Whipping Star (445)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.21 0 0 446
Nagyon jól tetted, amit tettél.:)

Nagyon sokat segített abban, hogy immár elkezdjük a romeltakarítást. Persze előbb meg kellett volna bírkózni a problémával, de ez, szvsz, nem sikerült.

Nem keseredtem el, kedves Parser, inkább csüggedt lettem. Ám aludtam rá egy jó nagyot. Tegnap.

Köszönöm az inverz bíztatást. :)

Előzmény: Törölt nick (439)
Whipping Star Creative Commons License 2003.02.21 0 0 445
I'm not crazy, just I have some bad sectors in my head. I can live with it. Others don't. Their problem.

[Nem vagyok őrült, csak van néhány rossz szektor az agyamban. Én tudok ezzel élni. Mások nem. Ő bajuk.]

Előzmény: Ozagen (444)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!