Keresés

Részletes keresés

bkanett Creative Commons License 2013.02.14 0 0 138

Sziasztok! hajsűtővasat keresek, 2 méretben, fodrászvizsgához, valamint a hozzá való melegítőt! köszönöm

 

karakasanett@gmail.com

mrvikiboy Creative Commons License 2013.02.09 0 0 137

Sziasztok!

 

Mi a XIII. kerületi (Esztergomi út) kis üzletünkbe keresünk fodrászt. Ha esetleg tudtok valakit aki vállalkozóként helyet keres, akkor légyszíves írjatok nekem.

 

E-mail címem: molnarniki83@gmail.com

 

Köszönöm.

Advent0213 Creative Commons License 2012.10.06 0 0 136

Szia!

 

Tudom, hogy már október van, de van még esetleg szükség vizsga modellre bob haj vágásához hosszú hajból?

 

Üdv

Kriszti

Előzmény: pacsuli (124)
Haj-nal Creative Commons License 2012.10.03 0 0 135

  Sziasztok, én fodrász vagyok a belvárosban. Elsősorban a hajgyógyászatot szeretném figyelmetekbe ajánlani tevékenységi köreim közül. A holisztikus, vagy integrált hajgyógyászat egy kicsit más, mint amit eddig ismerhettünk. Sokkal személyreszabottab és ettől egyedi, Emberi!

Akit érdekel nézze meg a honlapomat és ott mindent elolvashat ebben a témában (is). 

www.egeszenszep.hu

                                                                             

Előzmény: Andika555 (134)
Andika555 Creative Commons License 2012.10.02 -1 0 134

Bocs lefelejtettem.

A 2. kerben dolgozik a Mamuttól 40 méterre kb.

1027 Budapest, Varsányi Irén u. 26

 

Sziasztok.

Andika555 Creative Commons License 2012.10.02 -1 0 133

Sziasztok.

 

Tudok ajánlani egy profi fodrászt, aki nem rég jött fel Pestre dolgozni.

Maximálisan elégedett voltam a friszkómmal, hozzáteszem nem vagyok egyszerű eset, de nagyon profin hozzáértően készített a hajamat és nem csapja össze, eddig csak pozitív véleményt hallottam róla.

Máger Gábor-nak hívják.

száma: 0670/414-44-27

weboldala: www.mghair.hu

 

Remélem tudtam segíteni.

Sziasztok.

catmad Creative Commons License 2012.09.21 0 0 132

Sziasztok!

 

Most október 6.-án lesz az esküvöm, de mivel én külföldön élek nagyon sok alkalmam nem volt még fodrászt találni. Gyöngyösön vagy esetleg Mátraháza, Parádsasváron tud valaki jó fodrászt, aki esküvöi kontyokban jártas?
Elöre is köszönöm a segítségeteket!

BlackCat/WhiteCat Creative Commons License 2012.09.20 0 0 131

Én ma voltam egy új szalonban, moowhair a neve, a Közraktár utcában a Körút mellett. Bár maga a szalon még félkésznek tűnik, a fodrászok kedvesek, én Katánál voltam teljesen meg vagyok elégedve és 2500-at fizettem a vágásért és a szárításért. 

kistormás Creative Commons License 2012.09.20 0 0 130

Sziasztok!

Én a XIV.-kerületben tudok nagyon jó fodrászt.Már évek óta járok Németh Mónihoz.Az első fodrász aki végre érti milyen frizurát kérek.Úgy örülök,hogy rátaláltam. nemethhajstudio.hu

 

boriii7 Creative Commons License 2012.09.18 0 0 128

Én a Kucsera hajszalonba járok már jó ideje! Fekete Marcell nagyon ügyes, precíz, pontos, és még beszélgetni is lehet vele!:) Nem csak megcsinálja a kért frizurát, hanem tanácsokat is ad, hogy mi az ami jól áll, hogy kezeljem a hajam, mit használjak. Komolyan veszi a munkáját!!!! Kiválló termékekkel dolgoznak, Loreal, Kerastas és a hajfestékekben is a lehető legjobbat használják. Mindenki nagyon kedves a szalonban, üditőt, kávét bármikor lehet kérni! Az áraik átlagosak, pedig Kucsera Zsolt a magyarországi top5 fodrászai között van, mégis emberi árakon dolgoznak! Szóval a Kucsera hajszalont mindenkinek szívből ajánlom! www.kucserahaj.hu

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.20 -1 0 127

Tapasztalatok:

 

Én a Nádor utcai Hajasba járok, Szakos Judit, őt tudom ajánlani ügyes keze van. Évek óta járok hozzá. Az árak viszont tényleg toronymagasak, egy lenőtt tőfestés, vágás szárítás az 28 ezer körül van, igaz ebben van egy cappucino meg egy ásványvíz is :)

A Hajasnál rend van és fegyelem én úgy vettem észre, ott nincs egy pisszenés sem, semmilyen megjegyzés, van egy kötelező udvarisság a vendégekhez és ez így jó szerintem, a szalontréner is nagyon szimpi, egyszer sötétebbre festettem, baromi rondán állt, amit meg is mondott, hogy nem lesz jó egy nagyon világos szőkéből, világos barnát csinálni..

Szerencsére kimosódott, kivilágosodott.

 

Egyszer elmentem a Zsidróba az Andrássyra, mert tavaly a hajas felújított és elfelejtették a vendégekkel közölni. Ott egy fiatal lány a 9 % oxival beültetett a búra alá, öt perc múlva kiugrottam, hogy mar, és fáj. Csupa seb lett a fejem. Mire mondta a liba, hogy ki kell bírni, én meg mondtam, hogy egy luxus fodrászat az nem gyomortükrözés, itt jól kell magamat érezni, nem kibírni!

Egy tetkós srác vágta a hajam, olyan semmilyenre.

Szóval visszamenekültem a Hajashoz, működtek ők, csak a telefon nem.

A Zsidró valamivel olcsóbb amúgy. Tőfestés, vágás szárítás tavaly olyan 22 volt.

 

Egy másik élmény egy "nevenincs" fodrászatban, ahova a barátnőm becipelt, hogy a hajamat ritkító ollóval vágta le...már amennyit vágott 6 ezerét. Festetni nem engedtem, mert 12 % oxival akarta, egy adag szín, és két adag 12 %  erre mondtam, hogy viszlát....Mivel a Hajasnál 6% oxival is olyan szőkét csinálnak mint a Claudia Schifferé. És 6% oxi minden színben van, anélkül ugye nem tartós a hajfesték, hanem kimosódik. 

Nem Majirelt vagy Inoa-thasznált hanem egy sokkal olcsóbb festéket, ezek jó minőségűek de nagyon drágák általában csak a Zsidró és a Hajas dolgozik velük. 

 

Nem mindig igaz, hogy a nagynevű szalonban csak a nevet kell megfizetni és az sem igaz, hogy az olcsó fodrászatokban bújnak meg a világ legjobb fodrászai...

 

Remélem segítettem.

 

Bencsik Szabi Creative Commons License 2012.08.17 0 0 126

Teszek fel pár képet a brazil keratinos tartós hajegyenesítésről. Az eredmény 3 hónapig tart, semmilyen extra otthoni ápolást nem igényel. Rengeteg hajegyenesítőt kipróbáltam és bátran állítom, hogy a brazil cacau keratinos a legjobb! Még több infót, tényeket és tévhiteket találsz az oldalamon. www.bencsik.hupont.hu

 

   

PerSanMarco Creative Commons License 2012.08.05 0 0 125

A Schlitt Hair Salonról milyenek a tapasztalatok? Most férfi hajvágásra 990, nőire 2250 Ft-ért van kupon itt. Nem nagyon találtam róla véleményt, viszont a képek alapján jónak tűnik és jó helyen is van a Belvárosban a Váci utca közelében. Tapasztalat?

pacsuli Creative Commons License 2012.08.04 0 0 124

Sziasztok! Fodrásziskola végzős tanulói folyamatosan keresnek modelleket órai gyakorláshoz. Ilyenkor a hajvágás ingyenes, vagy minimális áron történik (diáktól függően), a festésnél-melírnál is csak a festék árát kell kifizetni. A tanműhelyben történik a hajászás a tanárok felügyelete alatt, ők végig felügyelik a munkát, aki elakad, tanácsot kér, ha kell, javítanak, de végzős tanulók révén erre nem szokott már szükség lenni. Az iskola az Operánál van. Akit érdekel a lehetőség, írjon privit! Az októberi záróvizsgára pedig a festés-melír is teljesen ingyenes.

Bencsik Szabi Creative Commons License 2012.06.08 0 0 123

Ismeritek az ombre hajfestést? A hollywoodi sztárok között már végigsöpört. Drew Barrymore, Fergie, Ashley Simpson, Isabel Lucas, hogy csak párat említsek közülük. A lényeg, hogy a haj úgy van festve, mintha le lenne nőve, de nagyon. Satírozással, színátmenettel világosodik a hajvég felé. Ha érdekel az ombre hajfestés, nézd meg az ombrehaj.blogspot.com oldalt, vagy írj privit.

 

       

hajkefe Creative Commons License 2012.06.07 0 0 122

Kedves Ladysaw

 

A magasztalást tisztelettel megköszönöm,balzsam volt a lelkemnek!de az a goromba,meggondolatlan jelző,amivel azt a kis csodás üzletet illetted,nem állja meg a helyét,hisz egy nagyon szép,kellemes helyre érkezel,amikot bejössz hozzánk!Soha ne tegyél olyan megjegyzést semmire és senkire,amiért nem tudod vállalni a felelősséget!!!!ez csak egy jó tanács,ha elfogadod!Biztosan neked is rosszul esne,ha valaki lefikázna valamit,amit te hoztál létre időt,erőt és pénzt nem sajnálva!!!A helyedben én bocsánatot kérnék,még így ismeretlenül is tőle!!!!

 

 

maradok tisztelettel

Olga a fodrász

Előzmény: Törölt nick (114)
anngol5669 Creative Commons License 2012.06.04 0 0 121

Sziasztok!

 

Melirozó pisztolyt szeretném be szerezni,de nem tudom hol lehet kapni. De akár használtan is vennék.

várom a válaszokat : anngol5669@gmail.com cimre.      köszönöm

boudsgreen Creative Commons License 2012.05.17 0 0 120

Köszönöm a tippet :) Én is voltam Aninál ( és nem bántam meg. Nagyon jó kis bobot vágott nekem.  Rugalmas és közvetlen csaj, és nem utolsó sorban kedvező jó árakon dolgozik. www.anifodrasz.freewb.hu

Előzmény: Szitszo (103)
violakrisztike Creative Commons License 2012.05.07 0 0 119

Kellene egy fodrász aki segítene valami csodás bubi frizura elkészítésében, ami jól állna nekem. Pesti kellene, mert messzebb nem vagyok hajlandó menni.

gaborch Creative Commons License 2012.04.13 0 0 118

http://hajhosszabbitas-budapest.hu/kapcsolat.html

sziasztok várok mindenkit szerettel az oldalamon!Ha kérdésetek van nyugodtan írjatok vagy hívjatok!

Kata

Bencsik Szabi Creative Commons License 2012.04.13 0 0 117

Szia, ha még keresed a neked való fodrászt, akkor gyere el hozzám. Most dicsekedhetnék, hogy mennyire elégedettek a vendégeim, de valóban így van. Ennek az oka, hogy maximálisan azt tartom szem előtt, hogy minőségi anyagokkal dolgozzam és megfizethető áron. Több mint 10 éve dolgozom fodrászként, korábban oktattam is. A XI. kerületben ugyan nem dolgozom, de a 86-os busszal kb. 20 perc alatt megközelíthető az üzlet, gyalogolni sem kell. Ha meg autóval közlekedsz, a parkolás ingyenes a kerületben. az áraimat megtalálod a www.bencsik.hupont.hu oldalon, illetve minden egyéb elérhetőséget. Garantálom, hogy elégedett leszel. Üdvözlettel, Szabi

Előzmény: Lyvilla.70 (107)
Bencsik Szabi Creative Commons License 2012.04.13 0 0 116

Sziasztok!

 

Több mint 10 éve dolgozom fodrászként, korábban mint oktató fodrász, de ma már csak a vendégeimnek élek. Amit garantálni tudok, megfizethető árak, minőségi anyagok, és garantálom az elégedettséget. Csinálok tartós hajegyenesítést, brazil keratinnal, ha ez érdekel, írjatok bátran, illetve, ha bármilyen kérdésetek van, készséggel segítek. www.bencsik.hupont.hu oldalon megtaláljátok az áraimat. Szép napot, Szabi

Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.04.01 0 0 115

Ezt nyugodtan kiposztolhatod a Homárra. Meg írhatsz a Fogyasztóvédelmiseknek is...

Előzmény: Fama22 (105)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.31 0 0 114

Az Újvár klub mellett van egy olcsó, ócska fodrászat, és benne Olga, aki a világ legjobb fodrásza. 

Előzmény: Lyvilla.70 (107)
judit.ms Creative Commons License 2012.03.30 0 0 113

Szia! Megadnád nekem is a fodrászod nevét, címét, elérhetőségét? (Hosszú hajamból szeretnék divatos, de nem tucat frizurát vágatni) Előre is köszönöm!

Előzmény: --zerge-- (112)
--zerge-- Creative Commons License 2012.03.26 0 0 112
Irtam emailt.
Előzmény: Lyvilla.70 (110)
kicsilány13 Creative Commons License 2012.03.25 0 0 111

Sziasztok!! Ha jó szakembert kerestek, aki aranyos, keressétek Timit. X. kerületben dolgozik, nagyon rugalmas, és nem olyan drága! Hozzá járok  2 éve, azóta jó a hajam, pedig voltam már pár fodrásznál... :) Honlapjuk: www.kleopatraszepsegszalon.hupont.hu

Lyvilla.70 Creative Commons License 2012.03.25 0 0 110

Elvileg jó lehet, Szab. híd felé pont megy tőlünk villamos. Küldd el lszi, akár priviben is! Köszi!

Előzmény: --zerge-- (109)
--zerge-- Creative Commons License 2012.03.25 0 0 109
Szia :)
Ha esetleg az v. ker. is jo (Szabadsag hid labatol ket perc), akkor tudok ajanlani egyet.
Előzmény: Lyvilla.70 (107)
Lyvilla.70 Creative Commons License 2012.03.22 0 0 107

És találtál azóta jó fodrászt?

Bp. XI. környékén keresnék női fodrászt, aki tényleg ért a hajhoz és nem csak az épp aktuálisan divatosnak számító egyenfrizurát vágja mindenkinek. És lehetőleg 30-40-est, aki nem épp most szerezte a képesítését.

Előzmény: Fama22 (105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!