Keresés

Részletes keresés

tamara Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66116

Lányok,

 

köszi a gratulációkat!

 

Jó pocakoskodást, és mindenkinek szép szülésélményeket, és édes babócát!

 

Jövök máskor is majd, megnézni, hogy ki hogy kivel mi újság!

 

melimeli,

egy kérdés: végül maradtál, vagy mentél? (d. H.)

 

sziasztok, tamara

Hoszabi Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66115

Na, megjöttem a dokitól. Naggggyon happy vagyok!!! 1173 gr a "kicsi faszi" (így hívja apja, és már teljesen rámragadt ez az idétlen becézés:D). Az egyéb adatokat nem részletezem, hiszen teljesen rendben van minden. Húúúúúúhhh, csudaszép az élet:D!!! A kis pofijából alig látszott vmi, mivel újfent felvette a "hagyjatokbékén" pozíciót, és végig befelé fordította orcáját. Annyit megállapított a doki (meg persze én is láttam), hogy olyan nagy fülei lesznek, mint az apjának. Hmmmm.

 

anine, köszi. Élek is a lehetőséggel. Holnap elutazom vidékre a szüleimhez, csináltatok magamról új képeket, és akkor majd egybe, az újakkal együtt elküldöm mailben. Jó, hogy segítesz, mert Szilvinyulhoz hasonlóan én sem vagyok egy "gépzsonglőr". Pedig nagyon igyekeztem:).

 

Szilvinyul, pihenj sokat, és vigyázz magadra!!!

 

Meli nagyon gratulálok, nem vagy semmi!!!

 

Mókusleki nagyon drukkolok én is!!!

 

Puszi mindenkinek!

sere Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66114

én simán felhúzom a szoknyát, és úgy használom a terelőt :))) Mondjuk nagy szemétség, hogy alig néhány helyen lehet kapni, és ott is méregdrágán. ha Zumi nem vesz egyet nekem, akkor a Brendonos 9ezrest kellett volna megvennem.

 

(egyébként én tökmindegy milyen autóban ülök, és ki vezet, öv mániás vagyok, sőt, ha valaki van velem a kocsiban, addig nem is vagyok hajlandó elindulni, amíg be nem köti magát - Igaz, hogy a biztonsági öv akadályoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék, vagy neadjisten egy koporsó.)

 

Kitámasztás haha... a másik haha a "nekem biztonságos kocsim van" elmélet... 

Előzmény: Nyurga Nyúl (66112)
nand09 Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66113

Sere: ne aggódj, van még időtök bőven vásárolgatni! Így legalább a többiek már kitapasztalták, hogy miből milyet érdemes vásárolni! ;-))

Ja, és örülök, hogy jobban vagy már! Ugye mondtam, hogy az a fránya meló az oka.. ;-)

Előzmény: sere (66110)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66112
Már éppen akartam kérdezni, mi van Veled!! Örülök, hogy jobban vagy, azt a pár napot meg tessék nyugiban kibírni! :-)

Én még mindig nem vettem övterelőt, de természetesen mindig bekötöm magam, aztán meg állandóan lazítgatom/huzogatom. De, szoknyánál úgysem lehet használni a terelőt.
((Szerintem is mindenképpen be kell kötnie magát az embernek, és pl. téves hit az, hogy a vezető kitámasztja magát fékezésnél. Saját tapasztalat, hogy 20-nál simán lefejeltem a szélvédőt vészfékezésnél. Azóta használom az övet!))
Előzmény: sere (66110)
nand09 Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66111
CV: köszi, jöhetnek a lelőhelyek! ;-)
Előzmény: cuncérvirág (66103)
sere Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66110

Hi!

 

Meli: hatalmas gratula az ötöshöz :)))))) egy kő gondolom leesett a szívedről...

 

Cait: jól teszed, hogy vásárolsz, én verem a fejem a falba, amért csak a 17-18. hét táján kezdetm el kismamarucit venni, hiába nincs még nagy pocak, összahasonlíthatatlanul kényelmesebb a kismamacucc, mint a régi ruhák... arról nem is beszélve, hogy nekem még minden jó, amit akkor vettem, szóval ki van ez találva. ja, és inkább kösd be magad övterelő nélkül is, hiába vagy az utak császára, ha a többiek nem vigyáznak rád (hosszú idő óta ma ismét halálközeli élményben volt részem hazafelé az úton... inkább nem részletezem, annyira elöntött az adrenalin, hogy a gyerek órákig meg se moccant, már kezdtem pánikba esni miatta)

 

Mókuska, én már azt hittem, babázol... holnapra erős lehűlést jósolnak, hátha...

 

Én egyébként már sokkal jobban vagyok, főleg, hogy ma kiderült: hétfőn jön a céghez az utódom. Már "csak" be kell tanítanom, és foglakozhatok végre a babával is. Olyan lelkiismeretfurdalásom van az miatt, hogy gyakorlatilag sehol sem vagyok a cuccaival, még nincs meg a szobája, ruhái, úgy általában és egyáltalán semmije sincs. Mintha nem is akartuk volna, hogy megszülessen. szarul érzem magam miatta na

 

Lylith3 Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66109
heeelo:)))

Nna, akkor jelentem, megkezdtük a vásárlást:) Megatoys-ban GRACO travel system-fullos csoda anyák lapjában talált kuponnal 109 helyett 69 ezer, naaagggyon durva, és mindent tud! Van benne autósülés, bébihordozó, lábzsák, mózeskosár, már 1 órája legózunk:) Annyi csak, hogy a reklámozott bordó már elfogyott, így az én gyönyör? kicsilányom ezüst-fekete brutál versenyautóban fog nyomulni:))) sebaj, amilyen tökös kiscsaj lesz szerintem, ez tetszene neki(nekem is ez tetszik:)
más, jóga:) anine, nem voltam még az A1-ben háromnegyedkor a bejáratnál? Zöldi, gyere Te is, huráááá:))) melimeli, gratulálok a védéshez:) gyógyulj meg gyorsan, jövô héten bepótoljuk
mókusleki:))egyben még? Nem tudom, hogy bírja babó odabent, az enyém szegényke nagyon kényelmetlenül érzi magát a front miatt...
na, megyek, gyakorlom a babakocsi összerakást:)
Ja, és kaptam a páromtól mellszívót:) olyan romantikus:))))
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66108
Nem semmi energia! :-) Ma én csak a telefon emelgetésére voltam képes...
Előzmény: Dr. Zook (66104)
Zöldség Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66107
Hát gratula!
Előzmény: melimeli (66106)
melimeli Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66106
Anine, én sajna holnap biztos nem tudok menni, mert még mindig küzdök a megfázásommal (ma a védésemen alig tudtam beszélni, úgyhogy nem sokat faggattak, de megkaptam így is az ötöst :-))). Én a jövő héten tervezek menni. Elmondod, hogy pontosan hol is van ez a hely? Biztos írtátok már, de terhes vagyok, mindent elfelejtek..;-)
Előzmény: anine (66090)
mokusleqvar Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66105
elnézést, a Dr. Zook-féle hozzászólás valójában az enyém, csak elfelejtettem kijelentkezni az emberem után :-)
Előzmény: Dr. Zook (66104)
Dr. Zook Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66104
nem akar, nem akar, nem akar kibújni, fittyet hány a frontra! Ma is rajtam volt az energialöket, sütöttem nagyon finom töltött kifliket (recept a stahl-topikból), felnyaltam a konyhát, kimostam-vasaltam néhány babaruhát, megvettem a pelust meg a popsitörlőt, vágattam furnérlapot az embernek, bepakoltam a babaruhákat a szekrénybe. ahogy jöttem-mentem, nyilallt a pocak, de szvsz csak a mozgástól, amint valami nyugisabb dologba fogtam, el is múlt rögtön. Holnap komplettírozom a gyerekszobát, takarítgatok, ilyenek, esetleg olvasgatok, gyomlálok az erkélyen, nem hiszem, hogy elmennék jógázni...
cuncérvirág Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66103
Köszi a bókokat csajok Nati nevében is, bár ő egyenlőre fütyül az efféle hívságokra, csak a tejci érdekli.

Nand a fülcsit vinni kellett, de szerintem egy felé lakunk, ha érdekes majd írok lelőhelyeket. :o)
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66102
Juccy a szülészeti helyzetet még nem ismerem ott még nem tartok. Lehet el vagyok késve?? Két vetélésem után nagyon óvatosan merek csak készülődni, még igazán most sem merem teljesen beleélni magam, és mindent csak az utolsó pillanatban teszek meg. Orvos ügyben: az van egyrakás, nem is értem minek ennyi! Az osztályra tuti nem lehet bemenni és már látogatási rend van, de a fenntjárókhoz az előtérbe bármikor lehet menni. Ha tudok meg valamit majd megírom!

Hószabi én egyedül ilyen hadműveleteknek neki sem fogok(nem vagyok egy gépzsonglőr) inkább megvárom apát aki naggggyon tudja!És türelmesen elmutogatja, pedig nagy az esély rá hogy, utána is ő csinálja meg!
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66101
Sziasztok!
Alig győztelek visszaolvasni titeket ma igazán belehúzott mindenki! Mi ma kényeztettük egy kicsit magunk, fodrásznál jártam és széppé varázsoltattam a fejem?! Rám fért főleg miután reggel egy nagy hülyeségen igazán jól összeugrottunk párommal. Nem volt kellemes, de hát édes a békülés és csodás a csokrocska amivel fodrász után meglepett! Azt hiszem itt is front van(és néha a fejemben is) Néha kissé elviselhetetlen vagyok!!! Asszem
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66100

juci,

Nekem a málnalevél teától piszok mód égett a gyomrom és abba kellett hagynom az ivását.

Előzmény: juccy0907 (66060)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66099

Szegeden sem lehet, én tanusíthatom. Legalábbis a klinikán nem. Sőt 12 év alatti gyerek be sem teheti a lábát az épületbe. Valahol érthető szerintem. AMikor szültem, akkor még lehetett jönni boldog boldogtalannak. Hát mit mondjak, jó kis átjáróház volt. Inkább ne jöhessen senki, minthogy ezren ott topogjanak. De ez szvsz.

 

Én Jozsót sem engedném be, hogy olyan környezetben, kifacsarva, kipurcanva lásson.

Előzmény: exminiemberke (66053)
Caitlin Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66098
+1. es beugrottam a foltvarazsba, annyira szep vatelinnel toltott anyagok voltak!! abbol fogom majd a labzsakot varrni. csak ahhoz kene tudni mekkora lesz a babakocsi.... amirol persze meg fogalmam sincs.
++1. mivel nagycsaladi konszenzus, h meg a nyaron vegyunk egy 2generacios hazat, meg nezegetni sem nagyon merem a bababutorokat, mert gozom nincs hova vesszuk oket- ide a ltp 35 nm-re, vagy egy kenyelmes hazreszbe.....
eleg erdekes igy tervezgetni..... :D
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66097
Anine, jóga-ügyben nekem a napközben nem jó, mert elméletileg dolgozom, és Buda amúgy sem lenne az igazi innen Zuglóból. Egyelőre azért is vettem elő a R.Réka kazit, hogy végre mozogjak is valamit.
Egyébként ma eléggé pocsékul érzem magam, úgy látszik, ezek a frontok elég erősen hatással vannak rám. Pocim szét akar pukkadni, a köldököm is érzékeny, Nyúlka folyamatosan rugdossa a bélésem, a fejfájás határán vagyok stb.... Szerintem, ha a végefelé jön egy ilyen front, lehet, hogy megindítja Nyúlkát, pedig én nem szeretnék frontban szülni ;-)
Finiselők, csodálom, hogy átvészelitek és a babácskák nem akarnak kibújni!
Előzmény: anine (66090)
Caitlin Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66096
1. csucsok belehuzott, a mult heten meg lotyogo kismamgatya ma mar jo viselet :) ezennel mar 2! ruham van, ami kenyelmes. es meg kismamanadragban, szuk felsoben (fekete) sem latszik igazan, h terhes vagyok....
2. teljesen veletlenul talaltam baba ruci kiarusitast - aris markanevu cuccok. 500 - 900 forint kozott vannak nagyon edes rucik minden korosztalynak, es nehany mamaruci. vettem is magamnak tok jo sima felso 900 forintert :)
soroksari uton kifele menet van bal oldalra, nagy tabla van kint, en is ugy vettem eszre (es kanyarodtam at a 3 savon :))
3. milyen a "kemenyedes"? en meg olyat nem ereztem, vagy nem tudtam, h azt erzem... korulirnatok, h milyen az?
4. vegre megvettem az ovfeszitot, mert eddig inkabb elblicceltem a bekoteset..... nade majd holnaptol!!!! :)
4. megatoysban tunderi felsot neztem ki magamnak erre pirosban csak xxl-es volt :((
5. faradt vagyok........
6. mi a velemenyetek az allamfovalasztasrol (csak roviden, h ne menjunk at poli-dili-be :))

caitlin
15+0
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66095

Köszi a Sebestyén név dicséretét, szerintem is nagyon szép!!! AZért véárom a csütörtöki vizsgálatot a magánrendelésen, hogy megint megbizonyosodjak, hogy fiú. nem mintha nem imádnám ugyanúgy, ha lány lenne, csak egy nap alatt teljesen ráhangolódtam, hogy Sebi lesz. Unokahúgom, Kinga, aki 4 éves, amúgy lányuncsitesót szeretne, mert a másik ágáról a családnak, a másik nagynéni is kisfiút vár, így Kinga szomorú, hogy csupa fiú unokatesó pottyan majdnem egyszerre az ölébe:))

Tamara, CV, gyönyörű Zsigmond és Natália, Tamara neked külön gratula a két nagylányodhoz, édes együtt a banda!!! Remélem, vérképügyileg javulgattok.

Magnézium-ügyben: fogalmam sincs, mennyi ajánlott egy nap, az tuti, hogy a magneb6-ban 48 mg van, ugye ez nem túl sok látszólag, nekem háromszor 1-et ajánlott a doki, én csak 2-t eszek, mert a maternában is annyi van. Nekem nem hozta meg az étvágyamat a b6, pedig valóban azt mondják róla, nameg hogy segíti felszívódni a megnéziumot. Ja, meg állítólag a b6 a bőr szépségét is elősegíti, na, ezt sem erősíthetem meg, most távolítottam el 4 ragyát a hátamról:((

anine Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66094

Ha átküldöd nekem akkor én felteszem.

anine@index.hu

Előzmény: Hoszabi (66091)
anine Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66093

Szuper,

 

én tutira megyek mert jön egy barátnőm is aki addig rendesen fog edzeni ameddig én mamajógázom:)

Előzmény: Zöldség (66092)
Zöldség Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66092
Lányok!

Csak délután 2-re jön a betonmixer, lehet, hogy én is jövök jógára! :)

Ződ
Előzmény: anine (66090)
Hoszabi Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66091
nagyon próbálkozom! Egyszer csak sikerül feltölteni pár képet:)
Előzmény: anine (66089)
anine Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66090

Csajok,

 

felhívtam az A1-et (kismama jóga), holnap 10-től van ugyebár. Kényelmes ruciban kell menni, akinek fázós a lába + sportcipő! Semmi kikötés nincs ruha ügyben!

Nyurga nyuszi, Melimeli, többiek?????????????

Lilyth akkor igyekszem ott lenni.

Mókuska, nem jössz el, hátha előcsalogatja Marcit a mozgás?

anine Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66089

Hoszabi, kép mikor lesz látható?

 

 

Előzmény: Hoszabi (66085)
anine Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66088

Sziasztok,

 

Lilyth megpróbálom összeszedni magam holnapra. Remélhetőleg az új vasdózis megteszi hatását!

 

Tasha köszi:)

 

Helén egy jó kis nyilasbaba tuti lesz:)

 

Sere, hogy vagy????????????

 

Mókuska, látsz esélyeket a mai szülésre? Vannak/voltak már fájásaid?

 

 

Leppke Creative Commons License 2005.06.07 0 0 66087
Zöld!

Ez szent igaz, engem felvidított:)
Előzmény: Zöldség (66061)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!