Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.16 0 0 1494
A"nem semmit" azt rám érted,ha igen akkor mire?
Előzmény: MyaVall (1493)
MyaVall Creative Commons License 2008.07.15 0 0 1493
Hát azért ez nem semmi :)


:):):)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.14 0 0 1492
Nem hiszem,hogy melegnek néznének a borotvált fütyi miatt,csak sokan nem értik,hogy miért kell azt leszedni.Tőlem már jó páran meg is kérdezték a zuhanyzóban.A rendszeres borotválástól nekem megerősödött és egyre gyorsabban nől vissza,ezért néha gyantáztatom,de az utóbbi időben epilálom ami elég fájdalmas.Én a has és mellkast is leszedem,sőtt mostmár a lábamat is.Egyébként szőrtelenítéskor nekem is mindig áll.
Előzmény: Menelik (1491)


Menelik Creative Commons License 2008.07.14 0 0 1491

Sziasztok!

 

Picit beleolvasgattam ebbe a topikba.

29 pasi vok, hébe-hóba én is leborotválom, egyre jobban tetszik a dolog, bár kicsit gáz, mert rendszeresen járok uszodába és nagyon csúnyán megbámulják az embert :-( Gyanítom egyből melegnek néznek :-(

Szóval kicsit vacilálok, lehet csak inkább rövidre nyírom inkább.

Amúgy mennyire erősödik meg a rendszeres borotválástól?

Olvasgattam itt a gyantázásos témát...nekem akkor is feláll ha magam borotválom, nemhogy még elmenni gyantáztatni...jaj...lehet komplexusaim vannak?!

...mindegy...

...ja...és a hasszőrrel mit Ti csináltok...nincs sok csak... az viszont nem tetszik borotváltan, mert ha azt is borotválnám az már nekem sem tetszene mindamellett hogy hülyén néznék ki pár nap múlva tetőtől talpig pelyhekkel :-))))

 

boy02 Creative Commons License 2008.07.14 0 0 1490

Én is borotválom.

Szerintem az a jó, ha  a pasi is borotvált, és a csaj is.

MyaVall Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1489
Hát ez amit írtál nagyon tetszett! Jó nagyot röhögtem rajta !
igen, szerintem a régi kozmetikusok irigykednek is nagyon! Őszintén szólva nem ismerek olyan kozmetikust aki sztorizna ilyenekről, de belső berkekben biztos, hogy megteszik!Én is megtenném! És nagyon jó napjaim lennének tőle! De kevés az a férfi, aki rászánja magát és elmegy, még azt is kevés hímnemű vállalja be, hogy esetleg az arcát kezeltesse kozmetikussal "mert az olyan égő"
Azt viszont már sok kozmetikus mesélte, hogy nem vállal fiúkat, mert a női vendégeket zavarja (nagy félmeztelenkedések közepette benyit egy fószer kukugyantára he-he-)
Szerintem ez baromság mondjuk, lehet csak a kozmetikusok pironkodnak (már amelyik), közben meg ez egy jó dolog. Én örülnék neki, és vendégként is örülnék neki, ha fickók jönnének sorba- akiken a szememet legeltethetném!!!

És aki nem ezt mondja, az hazudik!!! :)

Előzmény: a_sandor (1487)
MyaVall Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1488
Hát most meg vagy kövezve :) Nem ám, nem baj, ha azzal kezdtél szerintem.
Igazán nem az igazi, mert leginkább apró szőrökre való. úgy értem tök jó szemöldökre, mondjuk nőciknek el"fajult" bajuszra, stb. Csak ezért kérdeztem.

De legalább bátor voltál, és már megtetted az első lépést. Jahh, és azt szerettem volna még mondani, hogy a feleséged csipesze ne legyen mérvadó, mert egy szálat kitépni (főleg gondolom lassan történt ...:)) sokkal fájdalmasabb, mint többet lerántani. Ez a bizti.
A lényeg, hogy elszánt vagy, és a feleséged is biztosan értékeli az igyekezetedet:)
Mi lenne ha megkérnéd, hogy profin csinálja meg neked? Izgi lenne nem?És hatásos persze!

Üdv Mya:)
Előzmény: Béla1007 (1486)
a_sandor Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1487
régebben rengeteget borotváltam csupaszra, fazonra, most élvezem ha borostás, az egész testemen ugyanolyan hosszúságú a szőrzet.

kozmetikusoknak mennyire más az utóbbi időszak amikor már nemcsak nők, hanem pasik is járnak hozzájuk gyantáztatni? -Képzeld Piri jött a pali és gyantázást kért farokra én meg véletlenül hozzáértem és már merevedett is neki! de ahogy letéptem a gyantacsíkokat meg ordított! képzeld el!
ilyenek mennek?:))
Előzmény: MyaVall (1482)
Béla1007 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1486

Azt hiszem valami csehszlovák no name de-de előre nyantázott műanyag csík !! most kövezzetek meg :))

El kéne menni egy profihoz !!

Megpóbáltam a feleség szemöldök csipeszével egy szál szőrt a kukimból kihúzni de fájt !!!! azért kijött!

BÉla

MyaVall Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1485
Jahh, és milyen gyantacsíkról beszélsz??!! Ugye nem exepil házi csík rajta a cucc???!!!!!

:)
Előzmény: MyaVall (1484)
MyaVall Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1484
Hát kész vagyok mostmár :) he-he-he.
Nem azért küldtelek a honlapra, mert ott kell kinézni a cuccokat, (de mint kémikus nyugodtan bele lehet merülni :) ) csak a görgőfejet szerettem volna megmutatni a fazonírozáshoz, meg még egy régi hsz-ban írtam a nevet, meg hogy szín, meg mi mire való stb..

Tudod? !teee... :)
Szal mindegy mit használsz, talán nem is annyira lényeges. Különben a legkeményebbet még a Helén gyártotta vagy lehet még mindig gyártja nem tudom. Az a tök slapec hagyományos. De vitt mindent azt megmondom :O
Ezek az újak már tök barátiak, meg nem forró meg stb.
Tényleg, milyen gyantát vettél?
Mesélj - mesélj-mesélj!!!

:)
Előzmény: Béla1007 (1483)
Béla1007 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1483

Szia Mya !!

Jah kipóbáltam de nagyon vicces volt!!

Vettem gyantacsíkot persze az alkaromra tettem de nem csinált semmit csak nyúlott-nyúlott és nem tépte le a szőrt azt gondolom hogy gyenge volt a gyanta, élesben nem mertem rátenni a kukimra :))

Néztem tegnap a honlaot de hogy ott mik vanna titándioxidos gyanta meg mindenféle extra dolog!! Hová keveredtem :))

Üdv

Béla

MyaVall Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1482
Szerintem nem gond, ha így érzed jól magad!! Mindenkinek más tetszik. Valakinek a bozont, valakinek a borosta, valakinek a csupasz :O

Különben a fiúknak talán még nagy problem a "popo" szőr, meg a betyárkörte (remélem mindenki érti :) ).
Erre is a gyanta a megfelelő szerintem, nem a borotva. De ezt is csak azért mondom, mert a borotválástól olyan nagyon bökősen nő áááá.

Tényleg!!! És gyantázott már valaki pl. tegnap, vagy ma, vagy mindenki csak parán van, és gondolatban rántogatja csak a szőrt :) - én beszélek.....már rám is rámférne .....


BÉLA!! Remélem te legalább már kipróbáltál valamit ...hmmm???!!!! :)

Írjátok meg, hogy kinek mennyire fáj(t), mivel kinlódott a legtöbbet stb....persze, csak ha megvan a kedv hozzá...
Előzmény: a_sandor (1481)
a_sandor Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1481
régebben rendszeresen borotváltam fütyköst is, de ma már csak alul. Felül pedig borostás. Valahogy így érzem jól magam, és csajoknál vagy páromnál is az jön be, ha nem teljesen csupasz a punci.
Béla1007 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1480

Köszi Mya !!

Mindent köszi!!

Figyi ne parázz ez a topik nem olyan pörgős :((

Meg abból amit nekem írsz mások is tanulhatnak, tanulnak attól hogy nem szól senki lehet hogy több 1000-ren isszák a szavaid:)

Na megnézem  azt a honlapot és holnap dumcsizunk!!

Üdv

Béla

MyaVall Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1479
Szia Béla!

Köszönöm aranyos vagy :)
Lehet fazont - alakosat gyantázni, kicsi gyakorlat kell hozzá. Mármint úgy értem, hogy ne ezzel kezdjünk, de gondolom nem is volt szándék :)
Nem kell mindent bekenni. Létezik spatula is fából illetve műanyagból, meg még ki tudja miből. Vagy pedig olyan gyantapatront kell vásárolni, ami kifejezetten fazon gyantázására van kitalálva.

http://www.alveola.hu/80-14007.html

A honlapon ha megnézed a fotókat, pl. a mini, ill. a közepes görgőfejes kivitel is használható fazongyantázásra.
Azért raktam be őket, mert a kedvencem. Professionális termékeik vannak elsősorban, de gondolnak ránk amateur kozmetikusokra is persze. Mármint olyan értelemben, hogy a profess. dolgokat is bátran lehet használni otthon a megfelelő technikával.
Amúgy nézegesd a honlapon nyugodtan a kozmetikai szőrtelenítést, nem kell feltétlen az otthonit!!
Tényleg nyitok egy "gyantázót" és mindenkit legyantázok mostmár !!:):):)
Nem rossz ötlet, ugye?!Tényleg hmm. most ezen el is gondolkozom.

Majd még írok, csak nem akarok sokat, mert már kész teleregényeket gyártok, és nem beszélget akkor senki velem, ha hamar rámunás van :)


Üdv, szép estét!

Mya:)

Jahh, és a levél második felére sem válaszoltam, de ha nem baj már csak holnap, mert lejárt a munkaidőm és hazatiplizek gyors - bár a gyantatúlóra tetszik nagyon :)
Előzmény: Béla1007 (1478)
Béla1007 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1478

Szia Mya !!

Köszi szépen a kielégítő válaszokat.

Úgy írod ezeket a tapasztalatokat olyan természetességgel mint aki minden nap ezt csinálja.Azt saccolom hogy több évnyi gyanta tapasztalatod van mint egy fenyőerdőnek.

Lehet alakot, fazont gyantázni?? Vagy ha kenünk akkor mindent bekenünk és rajta ???

Személyes kérdés : Te milyen gyakran gyantázod magad?? Vag yki lehet hagyni egy-egy periódust??Mondjuk az ember kigondolja hogy na 3 hetente gyanta de lustaságból vagy bármi másból nem csinálja csak még 3 hét múlva akkor az jó vagy rossz??

Köszi

Béla 

MyaVall Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1477
Szia Béla (ismét) :)

Ne parázz semmiképpen sem a gyantától. Amúgy meg parázni jó, nemdebár ?! ;)
Hát hogy kinek mennyire ritkul, az tök változó.
Ha pl. már régóta borotválkozol, akkor nehezebb is gyantázni, fájdalmasabb is (no para), és lassabban lehet elérni a ritkulás folyamatát is. A borotvától - de gondolom észrevetted már - nagyon megerősödik a szőrzet, és több is lesz ugyebár... sajna.

Az a nagy helyzet, hogy tényleg adottság szerintem de olyannyira kiritkul jó esetben (megjegyezném; CSAK HA KITARTÓAN GYANTÁZOL, SEMMI BOROTVA MERT SIETÜNK VAGY HAMA-HAMA...)
Szóval alig alig pár szál, mint a babahaj, vagy babaszőr (fujj ez hülyén hangzik), szóval pihe-puha pár szál eltévedve....
Általában ott bűnöz mindenki, hogy pl. most is nyár van, többet vagyunk "lemeztelenedve" és gondoljuk, na hamar gyors végigsimítom a borotvát, mert már látszik, hogy nő, de még nem gyantázható, meg a fas....-m szenvedjen stb..stb..

Szóval amit mondjuk kb. 3-4 gyantázással elérsz, (fú már ritkult, fú ez tök jó ...)azt 1 borotválással romba is lehet dönteni!!!
Aztán elérünk oda, ha kitartóak vagyunk, beszéljünk mondjuk 6 hónap-12 hónap intervallumban, hogy már nem is érzel fájdalmat (mert mazochista lettél :),
nagyon ritkán kell gyantázni, és amikor kinő sem idegesít, viszket, szőrtüszős, és NEM BÖK!!! Ez még a lányoknak is előny ugye, nem piri a száj körül meg máshol sem he-he-he.
Talán ez is fontos azért.

A hol vagyok stbb.,, e-mail-ben!

Üdv: Mya. :)
Előzmény: Béla1007 (1474)
MyaVall Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1476
Szia Béla!

:) nem haragszom. Végül a maya sem rossz. Sőt már egyre jobban tetszik. He-he.
Majd mindjárt válaszolok a köv. is!

:)
Előzmény: Béla1007 (1472)
MyaVall Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1475
Jajjhhh. igen-igen, s a borotvától???!! Már másnap. Vagy aznap. Nem??!!!
A hosszútávú siker reményében, én akkor is gyantapárti vagyok :)

Nehogy félre érts, nem vitázni akarok, csak cümmögtem nahh.

:)
Előzmény: Törölt nick (1470)
Béla1007 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1474

Szia Mya !!

Kösz szépen a válasz.Írtam neked a volf-os címedre.

Le kéne gyantázni de parázok:(((

Azt mond meg légyszi hogy ha valaki gyantáz akkor annak mennyire ritkul ki a szőre??tehát mennyire majdnem végleg szőrtelinít a gyanta??

Dunaújváros mellett vagyok és te ??

Köszi

Béla

MyaVall Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1473
Szia Béla1007!

Nem vagyok kozmetikus :( Csak lelkes gyantázó :):):) stb-stb.
A lézeres szőrtelenítéssel a tapasztalat a következő:
Nem elég egyszer menni, kb. 5-6 * meg kell ismételni a műveletet. És állítólag nem is annyira "örök", mint ahogyan mondják. Amúgy személy szerint nem próbáltam ki, mert csak lehúzásokat hallottam róla ismerősöktől, illetve azt, hogy annyit nem ér az egész, mint amennyibe kerül. De hozzáteszem, hogy nem saját tapasztalat, és nem ítélkezés, csak egy vélemény! Lehet nincs igazam.
Amúgy ha olyan helyen csinálják, ahol nem extrém a szőrzet, tehát nem túl durva, erős sűrű, ott azért hatékonyabb is lehet akár. Aki régóta borotválkozik és ettől "elfajultak" a dolgok, semmiképpen nincs olyan eredménye, mint a "pihe-puha" szőrikénél.
Amúgy a gyantázásra visszatérve, szerintem el lehet érni azt az eredményt, hogy nagyon ritkán kelljen az embernek hozzányúlnia, és ha van is elpuhul, ritkás, és nem feltűnő. Persze nem egy-két hónap alatt, hanem rendszeres gyantázás után. Ahhoz, hogy a szőr ne növekedjen soha a nemkívánt helyeken talán tényleges sejtpusztítást kellene elvégezni. De erre azt hiszem senkinek nincs ingerenciája :)


Üdv:) M.
Előzmény: Béla1007 (1471)
Béla1007 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1472

Jajjjj!!

Bocsánat !!

NEM MAYA hanem MYA Bocsi

Béla

Béla1007 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1471

Szia Maya !!

Te kozmetikus vagy ??

 

Más: esetleg a lézeres szőrtlenítéssel van valakinek tapasztalata?

Köszi

Béla

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1470
Nekem gyantázás után 10 nappal kezd nőlni,úgyhogy ne várjatok hosszantartó simaságra.
Loncsár Creative Commons License 2008.06.23 0 0 1469
Osztom Mya véleményét.

:)
Előzmény: jason1 (1467)
MyaVall Creative Commons License 2008.06.23 0 0 1468
Szia Jason!

Szerintem hívj fel egy pár kozmetikust, és kérdezz rá konkrétan. Örülnének neki 1000 % mint már mondottam vala. :)


A segítő kéz messze van sajna, de gondolatban veled vagyunk nagyon is :)

Előzmény: jason1 (1467)
jason1 Creative Commons License 2008.06.23 0 0 1467
MyaVall és Loncsár! Szóval valamelyikőtök tud ajánlani valakit a megkopasztásomhoz? Esetleg segítő kezet?  ;)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.21 0 0 1466
Javaslom,hogy vágj bele,ne félj tőle!Én mindenhol gyantátatom,fáj de kibirható.Nekem nem fáj kevésbé ha gyakrabban csináltatom és nem is ritkul,de legalább nem vagyok borostás.Sajnos erős szőröm van ezért viszonylag gyorsan visszanől.
Előzmény: jason1 (1465)
jason1 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 1465
Hali! Nem tudom olvastad-e az előzményeket, ha nem,akkor most megírom, hogy szeretném én is gyantáztatni magam. Mennyire "pokoli" a dolog, ki lehet bírni, ha sokszor csinálod már jobb érzés? Bocs a sok kérdésért, de gyűjtöm a bátorságot! :)
Előzmény: Törölt nick (1464)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!