Keresés

Részletes keresés

Steven Smith Creative Commons License 2005.09.01 0 0 491

 

Mindig irigyeltél a kurva jó melómért.

 

Szept .27.-ke, kedden megyek ugyanarra a reptérre, amelyikről a 484 -es hsz.-omban beszéltem. Jössz te is?

 

Nekem semmibe nem kerül.

Előzmény: Qki (490)
Qki Creative Commons License 2005.09.01 0 0 490
NEM az rbfeet-ről van, de kösz az új felfedezést - már regisztáltam magam oda !  :-)
Előzmény: tpapa (489)
tpapa Creative Commons License 2005.09.01 0 0 489

Erkölcs??? Már megint? :oDDD

(rbfeet.com-ról van?)

Előzmény: Qki (488)
Qki Creative Commons License 2005.09.01 0 0 488

Hadd járuljak hozzá néhány képpel a topichoz - moszkvai képek...

(Már ott is lazák az erkölcsök... Hol a bakancs ? - micsoda világ !!!  :-)))))))))

 

 

1mez

 

 

 

 

mez2
tpapa Creative Commons License 2005.08.31 0 0 487
Nem ezt akartam mondani, sőt ahogy elnézem, nem is ezt mondtam. De mindegy.
Előzmény: Steven Smith (486)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.31 0 0 486

 

Ez jó kis közhely volt, APA - mármint hogy az igazságok a dolgok között lapulnának.

 

Egy fenét. Állítom, hogy észre sem vettem volna a styuvik mezítlen lábát a strandon - szemben a pihenőszobás, masszírozós jelenettel...ami mély nyomot hagyott bennem.

 

Ezt én vállalom. 

Előzmény: tpapa (485)
tpapa Creative Commons License 2005.08.30 0 0 485
Szvsz biztos kevésbé rögzült volna be, de ez nem jelenti azt, hogy észre sem veszed. Valahol a kettő között. :oP
Előzmény: Steven Smith (484)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.30 0 0 484

 

APA  -   A melóm révén egy reptér szolgálati helységein kellett végigmenjek. "Díszkisérettel", persze. 

Régi építésü reptér, olyan hülye konstrukció, hogy egyik helységből a másikba csak további négy helységen keresztül lehetett átjutni.

 

Egyszer csak benyitunk egy kisebb terembe - a légikisérők szobájába. Nem a ladie's room-ba !!!...hanem a pihenő-szobába. És mit látok ott ????

 

Egy vélhetően frissen érkezett járat lányai - a szembetolt fotelekből - egymás meztelen lábafejeit maszírozták - szemmel láthatóan nem holmi leszbikus élvezetből - sokkal inkább a 10-12 órás, túsarkos talpalás és a fáradtság miatt.

 

És biztos meztelenek voltak azok a lábikók - hisz azonnal észrevettem a túsarkúak mellett heverő harisnyák garmadáját.

 

Ez a kép mélyen berögződött a "regisztereimbe" - még évek elteltével is.

 

Reagálva a hsz.-ra: Vajon ugyanilyen mélyen berögződött volna, ha mondjuk a strandon látom mezitláb ugyanezeket a lányokat ???...vagy észre sem veszem a tappancsaikat?

 

 

 

Előzmény: tpapa (480)
lutak Creative Commons License 2005.08.29 0 0 483

köszi :)

 

hát igen, amikor végre végzek a munkával laza ruhában járkálok, nem éppen kiskosztümben. A tűsarkú helyett is pl. túrabakancsot hordok v. városban tiszacipőt, papucsot :)

Előzmény: tpapa (482)
tpapa Creative Commons License 2005.08.29 0 0 482

Akkor mindenesetre gratulálok a "napokban"-hoz. :o)))

 

Ugye, hogy minél szigorúbbak az előírások hétköznap, annál jobban vágyik az ember hétvégén egy kis lazaságra? Én, mivel kertes házban van szerencsém lakni, mihelyt hazaérek már vedlem is le a hivatali öltözéket. Azután már ha el is megyek valahova (pl. vásárolni) akkor azt csak úgy, "top-rongyosan". ;o)

Előzmény: lutak (481)
lutak Creative Commons License 2005.08.29 0 0 481

hello!

 

Az az igazság, hogy én nem túl gyakran járok mezitláb, főleg azért, mert Bp-en legtöbbször nincs kedve hozzá az embernek. Általában csak akkor járok mezítláb ha az alkalom olyan pl. nyári eső, megyek ki Szigetre, zöldövezeti részen járok stb.

 

Volt már rá példa, hogy szupermarketben is mezitláb voltam, de akkor nagyon fáztam a légkonditól, mert vízitúrán voltunk és a zivatarban már bőrig áztam.

Hétköznap, munkahelyen teljesen kizárt a mezitlábazás; harisnya és zárt cipő az előírás meg egyenruha, mivel szállodában dolgozom.

 

Tehát azért én sem megyek "kivont karddal" a társadalmi konvenciók ellen :)

Meg hát már talán a lázadó korból is kinőttem :))) mivel napokon belül 29 éves leszek (bár szerencsére 24-25 re szoktak saccolni)

Előzmény: tpapa (478)
tpapa Creative Commons License 2005.08.29 0 0 480

Komoly emberek meg vagyonokat fizetnek, hogy parázson járhassanak... :oP

 

Amúgy ez két dolog. Mármint nézni, hogy mások mezítláb járnak és így tenni amikor csak lehet.

 

Egy szép női láb az egy szép női láb. Tudhat erotikus is lenni. De pusztán az, ha nincs rajta cipő, sok mindent jelenthet, ami nem feltétlenül függ össze az erotikával. Szvsz. Van egyfajta kiszolgáltatottság benne, hiszen ki van téve olyan behatásoknak, amiktől egy lábbeli megkímélné. Aztán van benne egy adag vagányság is, hiszen nem fél az épp előbb említett veszélyektől. És van benne hedonizmus is, hiszen valószínűleg azért csinálja, mert élvezi, hogy olyan receptorai is működnek a testének, amik más, "normális", cipős embereknél ki vannak kapcsolva. (Kivéve, ha valóban szükséghelyzetben van az illető.) Persze, ha valakinek a fentiek elegye alapból annyira szimpatikus, hogy ettől felgerjed, én abban sem látok kivetnivalót.

 

És az megint egy más kérdés, hogy kiszállok a kocsiból és van-e kedvem cipőt felvenni vagy nincs. Vagy felülök a kerékpárra és szintén... De valóban, szeretem nézni is ha mások járnak mezítláb, bár nem feltétlenül jutnak róla eszembe nemiséggel kapcsolatos gondolatok. Az viszont szinte mindig, hogy milyen jó lenne nekem is. Egyszerűen jó érzésem lesz, kellemes asszociációim támadnak, ha mezítlábas embereket látok. (Mondjuk például egy gyereket és nem egy rongyos hajléktalant. Szóval olyan szitura gondolok, ahol az illető vélhetőleg önszántából van cipő nélkül és a nemi jelleg sem dominál.) ;o)

Előzmény: Steven Smith (479)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.28 0 0 479

 

De az el nem aludt cigi-csikbe is izgi belelépni meztéláb.

 

Gyerekkoromban sikerült párszor a strandon - igaz akkor még nem volt ilyen eco-világ, mint most.

 

Egyébként a mi sztorink itt nem az, hogy mit mondanak mások a dologról - hanem hogy mi szeretjük-e, vagy sem ezt a mezitlábas dolgot.

 

Én (csajoknál, persze) kifejezetten szeretem - hogy már folytassam a sort, amit a topic-nyitó elkezdett. 

Előzmény: tpapa (478)
tpapa Creative Commons License 2005.08.28 0 0 478

Nem feltétlenül para amiről szó van pl. nálam. Inkább a konformizmus. Én ui. szeretek cipő nélkül járni, de nem szeretek feltűnősködni. A te szavaiddal, én nem szeretem, "ha kikent-kifent libuskák furcsán néznek rám", meg azt se ha a "jómunkásemberek" tesznek így. ;o) Szerencsére azért nem is zavar olyan túlzottan. Ha megnéznek, hát megnéztek, beszólni meg úgy sem igen mernek a testi adottságaim miatt. (Ha nem derült volna ki, fiú vagyok és mellesleg nagydarab. Az elmúlt években kb. egy ember találta annyira viccesnek a dolgot, hogy "Hol a szög?"* felkiáltással díjazta a látványomat. Aztán amikor látta, hogy nem veszem a lapot, ő sem erőltette tovább...) :oP

 

Tehát egyrészről van a kényelmes érzés, amit a cipő hiánya okoz nekem, másrészről van a kényelmetlen érzés, amit a bámulás okoz. Ez a dilemma, semmi több. Tegnap pl. pár embernek megakadt a szeme a lábamon a TESCO-ban, de ez simán a meglepődés, sem rosszallás, sem helyeslés nincs benne, csak a szokatlanságnak szól. Ugyan a pénztárnál kettővel előttem álló két srác közül az egyik odasúgott valamit a másiknak, de szerintem csak irigykedett, hogy van nála lazább ember is a környéken. :oDDD (Amúgy teljesen otthonos érzés volt, jó meleg aszfalt már a parkolóban, és teljesen normális kőborítás odabent. Pont mint itthon. Csak a hűtőpultok környékén volt rohadt hideg.)

 

Viszont a társadalmi elvárás az igen erős a hétköznapokon. Nem erkölcsi, hanem "alkalmazkodj a többiekhez!" alapon. Engem pl. valószínűleg kirúgnának, ha cipő nélkül mennék dolgozni. Ugyan egy nagyon kis cégnél vagyok alkalmazott -onnan nem is rúgnának ki- de egy nagyon nagy cégnél dolgozok helyileg -onnan igen. Minél nagyobb egy vállalat, annál rugalmatlanabb bír lenni és én hiába nem dolgozom ügyfelekkel (ahol tényleg indokolt lehet az öltözködési előírás), ez nem számít. :o(

 

Te hány éves vagy, ha megkérdezhetem? S milyen helyen dolgozol, ha dolgozol már? Ott hogyan állnak ehhez?

 

* -erről eszembe jutott, hogy kétszer léptem szögbe eddig életemben, de egyszer sem mezítláb. (Sportcipőben és strandpapucsban már sikerült.) Cipő nélkül az ember jobban figyel. ;o)

Előzmény: lutak (455)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 477

 

Na de ki a fene gondolta volna, hogy miközben a két szőrös informatikus egymás nyakát szorongatja korán reggel, akkor betipeg a Doina, a letört sarkú cipőjével a kezében????

 

Ha tudom, akkor kamerát bérelek. Persze van nekem digi-gépem, csak oda van egy gyerek-táborban, mert a barátnőmnek ez a mániája.

Előzmény: Qki (476)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 476

Ide figyuzz ! Ha a legközelebbi ilyen - rendkívüli - esetről nem teszel fel (akár ellesett) fotókat vége a barátságnak ! :-)))

Nem érdekel hogy csinálod ( rejtett kamerával, paparazzi módra ) DE LEGYEN KÉP !!!!

Előzmény: Steven Smith (475)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 475

 

Dóra, az asszisztensnőm nem örölt annyira neki, mert a házvezetőnő kivett 2 hét szabadságot.

 

Erre feltöröltette a csajszival a stemplizést...mert holnap vendég.

Előzmény: Qki (474)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 474

"...szét-stemplizte a vizes lábával az egész ebédlőt, illetve annak a parkettáját..." 

 

Menten eldurranok ! - komolyan ?!

 

Mit nem adtam volna ezekért a képekért !!

Előzmény: Steven Smith (473)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 473

 

De hogy idegesítselek. A sarok-letört csaj nem ismeretlen ám a cégben, mondhatni itthon van, még a legmorcossabb rendszergazdát is tegezi.

 

Kiment a konyhába valami kajáért, és belelépett a kutyák vizes-táljába.

 

Innentől szét-stemplizte a vizes lábával az egész ebédlőt, illetve annak a parkettáját ...kár hogy nem fényképeztem le, mert kedves látvány volt.

 

Persze, feltöröltettem vele. 

Előzmény: Qki (471)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 472

 

Dehogyis. Írhattál volna 18-at, vagy 58-at is. Csak a dumád után hittem, hogy érett pasi vagy.

Előzmény: Qki (471)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 471
Mért szívatás, ha a korommal kapcsolatban írok - Neked nem mindegy ?
Előzmény: Steven Smith (470)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 470

 

Szívatsz, mi?

Előzmény: Qki (469)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 469
21 múltam... :-)))
Előzmény: Steven Smith (468)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 468

 

Nahát, akkor valamennyire bejött a kis magán-statisztikám.

 

Én sem láttam még heggesztőt, vagy esztergályost, aki egy szép női lábfejre gerjedt volna...pedig hú de sok emberrel volt dolgom az évtizedek alatt.

 

De te sem lehetsz 20 éves ám...

Előzmény: Qki (467)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 467

Van benne igazság - bár széleskörű adataim nincsenek.

Az összefüggés rám "stimmol" -  a mezítlábas csajok élvezéséhez nekem is megvan a két diplomám :-)))

Az első diplomám csak főiskolai, így énnekem kifejezetten a kicsi almaalakú mell tetszik. (Írogatok is néha - lásd:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075720&la=46873653 )

De mindez OFF- szóval élek-halok a SZÉP nők/csajok mezítlábaiért... (mert azért ha csúnya egy lány/nő/csaj hiába szép a lábfeje...) 

Előzmény: Steven Smith (466)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 466

 

Te, most olyat mondok, hogy tuti ki fognak utálni innen - rossz esetben kimoderálni.

 

Észrevettem egy összefüggést. A férfiak kanos érdeklődése az iskolai végzettségükkel arányosan kúszik lefelé. Vagyis:

 

 1. A munkásosztály a csecsekre gerjed - minnél nagyobb csecs, annál jobb a nő.

 2. A műszaki közép-értelmiség a seggeket nézi. Jó ringó csipő - az ám a falat.

 3. A finnyás egyetemi bagázs meg már egy meztelen lábfejre is ráélvezne.

 

 Te nem vettél észre ilyesmit? 

Előzmény: Qki (465)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 465

A mezítlábas csajok látványa - úgy látszik - gyógyító hatással (is) van - pl.: minden bizonnyal emelkedik a férfiak - esetleg alacsony - tesztoszteronszintje...

(Nekem már attól is, hogy csak leírtam, hogy "mezítlábas csajok"...)

Előzmény: Steven Smith (464)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 464

 

Pedig jó morcos napnak indult - de észrevettem, hogy nem csak én figyeltem fel a dologra.

 

Marakodott két mérnök valamis szakmai dolgon - de amikor megjött a mezitlábas csaszi - abbahagyták.

 

Lehet, hogy nem csak mi ketten szeretjük a mezitlábas csajok látványát ?

Előzmény: Qki (463)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 463

Hogy lehet vkinek sorozatban ilyen mázlija !!!...

Elmegyek Hozzátok dolgozni !

Előzmény: Steven Smith (462)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.24 0 0 462

 

Az egyik iroda-csaj csini kis barátnője tappancsolt itt nekem mezitláb vagy két órát - igaz csak azért, mert letört a cipősarka és ide menekült be, hátha valamelyik fiú meg tudja gányolni neki - legalább annyira, hogy hazamenjen.

 

Mondtam a srácnak, hogy ne kapkodja el a dolgot - elég ha délutánra kész lesz.

De nem lett, nem tudta megcsinálni - így hát vagy két óra múlva kölcsön-adtam egy kocsit a csajnak, hogy menjen másik cipőrt.

 

Ha tudná szegény hogy mindez csak azért volt, hogy kukkolhassuk a kis "hamvasait".... 

tpapa Creative Commons License 2005.08.24 0 0 461
OFF Tudom, csak amikor el kezdtem írni, még a tied volt az utolsó hozzászólás. (Csak közben mást is kellett csinálnom.) Egyébként sem embereknek szoktam ellentmondani, hanem állításoknak. ;o) ON?
Előzmény: Qki (460)
Qki Creative Commons License 2005.08.24 0 0 460

"Ennek saját tapasztalatból ellentmondanék:

Évekig "jártam tatamin" és ha pofánrúgnak, akkor pofán vagy rúgva, semmi erotikus nincs benne... :oDDD"

Nem nekem kell ellentmondanod - én ugyanis pontosan az ellenkezőjét állítottam...

Előzmény: tpapa (459)
tpapa Creative Commons License 2005.08.24 0 0 459

Ennek saját tapasztalatból ellentmondanék:

Évekig "jártam tatamin" és ha pofánrúgnak, akkor pofán vagy rúgva, semmi erotikus nincs benne... :oDDD

Meg máshogy se, ott fel sem tűnik, s mivel mindenki cipő nélkül van, ez oly mértékben természetes, hogy azt bámultuk meg, ha valaki bejött cipővel. /Aztán persze kiküldtük./ Azt nem mondom, hogy egy-két nőnemű ellenfél melltájékon hordott dudorait ne néztem volna meg (gondolom ezzel más srácok is így voltak), de ezt is szigorúan állásidőben, másképp ugyanis sérülésveszélyes! ;o)

 

Ami az esőzéseket illeti a hét első napjain a Velencei tó rendkívüli magasságokban volt, a parton is állt a víz. Az agárdi kempingben pl. az egyébkén gyepterületként nyilvántartott rész átment mocsarasba. Ez cipőben igen kellemetlen volt, mivel a víz sok helyen megbújt a süppedős fű alatt. Cipő nélkül azonban isteni jó! Rugalmas növényzet, nem túl hideg vízzel alatta, minden lépésnél slatty-slatty slutty-slutty. :o))) Bezzeg akin cipő volt, az meg kerülgette rendesen...

Előzmény: Qki (457)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.23 0 0 458

 

Hát csak a tied 453-ra volt...olvsd el.

Előzmény: Qki (457)
Qki Creative Commons License 2005.08.23 0 0 457

"Abban is van erotika, ha egy csaj meztéláb jól pofánver a tatamin." Ezt azér' meg kéne magyaráznod...

( Azt ezt közvetlenül megelőző mondatodon átsiklottam....)

Előzmény: Steven Smith (454)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.23 0 0 456

 

Hát látod...a férfiak valóban értelmi fogyatékosak.

 

Attol is feláll a farkuk, ha egy buta pinuka (a topnánjával a kezében) ügyetlenül beletapicskol a tócsába....és az istennek nem gerjednek arra, ha a kövér, nagyseggű, mélyhangú és nagy-dioptriás arájuk üzekedésre szólíitja fel őket.

 

 

Na ezt add össze.

Előzmény: lutak (455)
lutak Creative Commons License 2005.08.23 0 0 455

Hát, mint lány szólnék hozzá...

Én személy szerint soha nem gondoltam még az erotikára, csak a kényelemre és a kellemes mezitlábas érzésre, ha az utcán levettem a papucsom. Úgy tűnik nektek tényleg másképp jár az agyatok :)

 

Egyébként meg reagálnék néhány korábban felmerült dologra, ha már sikerült végigfutnom a topikot!

 

Nem igazán értem az erkölcs/társadalmi elvárások stb. parákat. Én nem vagyok megszállott mezitlábazó, de ha néha levettem a cipőt v. papucsot a városban (Bp-en lakom egyébként) még sohasem fordult meg a fejemben a kérdés, hogy ezzel most erkölcstelen lennék-e?! Néha kifejezetten szórakoztat, ha kikent-kifent libuskák furcsán néznek rám (nem kizárólag mezitlábas szitukra gondolok). Nekem tetszik ha néha meghökkenthetem a számomra nem az etalont képviselő embereket.

 

Ezért a lazaságért tetszik egyébként a Sziget, vagy alternatívabb szórakozóhelyek, hogy nem nézik ki az embert azért mert nem ugyanolyan mint ők. A változatosság szerintem jó dolog. :) Meg a kényelem is :))) Hétköznapra útálom az elegáns nőies v. nagyon divatos plázacsajos ruhákat. Persze én is szeretek szépen felöltözni ahová az való és sminkelni is szoktam, de nem érzem kötelezőnek, csak ha hangulatom van hozzá.

 

A gyerekkori tiltásokat olvasva szerencsésnek érzem magam, nekem nem volt ilyenben részem. Nagymamám is budapesti volt, mégis mindig azt tanította, hogy nyáron járjunk minél többet mezitláb, ő is jó példával járt elöl. Anyukám pedig még télen is jár mezitlább a kertbe v. a teraszra. Rossz nézni, már a látványtól lefagy a lábam :) Mondjuk neki a nevelésben is az volt az elve, hogy egy kis kosz kell az immunrendszernek :))) ja és egyébként gyógyszerész...

 

 

Előzmény: Steven Smith (452)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.22 0 0 454

 

Kuki, ne légy hülye. Abban is van erotika, ha egy csaj meztéláb jól pofánver a tatamin.

 

Na de komolyabb téma. Úggy néz ki, hogy az akkori  "főfaszinak" igen sokba fog kerülni az akkori faszkodása a mezitlábaskodás miatt.

 

Azóta hívott a lány...de hidd el, hogy azt mondtam neki: "ne hozzon komoly döntéseket egy kis hangulat miatt".

 

Mint kiderült - ez csak a jéghegy csúcsa volt...csakhogy én nem szeretek Titanic lenni. 

Előzmény: Qki (453)
Qki Creative Commons License 2005.08.22 0 0 453

Ez benne a jó...- mármint, hogy nem élik meg a tizedét sem - tudniillik így mi férfiemberek titokban (?)/gondolatban jót élvezkedhetünk a látványon.

Volt/van egy ilyenirányú "szaktopic" ott egy srác leírta, hogy pl.: a karate (vagy kung fu, vagy kickbox edzéseken - nem igazán értek hozzá - ) amindenki - így a lányok is mezítláb vannak így aztán ő sokszor...

És ugyebár ki gondolkodna ilyen irányban egy karate edzésen ?...

 

(Na persze most lehet, hogy jönnek szigorú hozzászólások - hogy a sporttal az egészség-természetesség okán jár együtt a mezítlábaskodás és hogy látszik, hogy az illető nem a sportra koncentrált, mert ott kemény edzés folyik - nade persze az illető sem fából van...)

Előzmény: Steven Smith (452)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.22 0 0 452

 

Kuki...én beszélgettem lányokkal. Tudd meg...mi vagyunk a hülyék.

 

Ők ebből a mezitláboskodásból a tizedét sem élik meg annak, mint amin mi jót  élvezkedünk néha.

 

A "főfaszi" csaja sem a mezitlábaskodás miatt hívott meg Bécsbe....hanem a cirkusz miatt, amit az az idióta rendezett vele.

 

Bár mint mondtam:...ebből sok bajom lesz nekem még.

Előzmény: Qki (451)
Qki Creative Commons License 2005.08.22 0 0 451
Egyetértek veled kedves Steven Barátom - jól mondod - csakhát tudod muszáj volt pontosítanom nehogy egy hozzászóló hölgy azt írja: "Amikor letört a cipőm sarka és jött a zuhé a fenének sem volt gondolata a szexre  - egyszerűen mielőbb haza akartam érni !..."
Előzmény: Steven Smith (450)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.22 0 0 450

Hááát, agyaltam is rajta rendesen.

 

QKi barátom - nekem azért még az sem gusztustalan látvány, amikor egy csinos csajszi - a topnkáival a kezében - a nyári tócsákat kerülgeti.

 

Vagy ha néha netán bele is tappancsol egyikbe- másikba.

Előzmény: lutak (449)
lutak Creative Commons License 2005.08.22 0 0 449

Nahát, hogy találtad ki ? :)

 

 

Előzmény: Steven Smith (445)
Qki Creative Commons License 2005.08.22 0 0 448
Kiegészítés az előzőhöz - mielőtt egyesek felhördülnének - : "egy szép csaj/nő azzal a momentummal kezdi a - szexuális tartalmú - vetkőzését, hogy f....n-lazán  lerúgja/leveszi a lábbelijét !!!" - természetesen zárt helyen - nem pl. akkor, ha az esőben egy tócsát kell kerülgetnie...
Előzmény: Qki (447)
Qki Creative Commons License 2005.08.22 0 0 447

"...szerinte túlzottan bizalmaskodó magatartást mutattam azáltal, hogy mezitlábaskodásra invitáltam a barátnőjét ."

 

Háhá! Szóval mégiscsak igazam volt azzal a szemléletemmel, hogy egy szép csaj/nő azzal a momentummal kezdi a - szexuális tartalmú - vetkőzését, hogy f....n-lazán  lerúgja/leveszi a lábbelijét !!!

És ez így is van jól - nem pedig úgy, hogy egyes szexuális/erotikus/pornó képeken az egyébként tök meztelen csajok magassarkú cipőben/térdig érő harisnyanadrágban - netán sportcipőben vannak !

Előzmény: Steven Smith (441)
DUJITLI Creative Commons License 2005.08.22 0 0 446
"Arról nem beszélve, hogy van nekem egy barátnőm, aki simán lelövi ha huncutságot sejt a dologban. Ez nem annyira vicces ám."

Hát nem irigyellek...de biztos megéri neked.
Előzmény: Steven Smith (443)
Steven Smith Creative Commons License 2005.08.21 0 0 445

 

Hááát, "rendkívüli éleslátásommal" arra a következtetésre jutottam, hogy te nem lehetsz más...mint egy csaj.

 

Egy világ omlana össze bennem, ha kiderülne, hogy mégis tévedtem.

 

 

Előzmény: lutak (444)
lutak Creative Commons License 2005.08.21 0 0 444

Sziasztok!

 

Most bukkantam erre a nekem tetsző topikra, gyorsan meg is osztom a legutóbbi mezítlábas élményeimet :)

 

A július vége környéki nagy felhőszakadások egyike engem is elkapott, késő este munkából hazafelé menet. Szóval kb. 2 perc alatt bőrig áztam és mikor vacogva felszálltam a buszra jött a sluszpoén :) a buszsofőr egyszercsak megállt, hogy ő itt nem tud továbbmenni, úgyhogy szoknya alját felhúzva mezitláb kellett átgázolni a hirtelen jött "balatonon".  Ráadásul egy nagyon helyes srác nyomában, úgyhogy tetszett a dolog :)

 

Egy napra nekem is sikerült kijutni a szigetre, és akkor még az idő is jó meleg volt, egész délután mezitláb járkáltam és nagyon élveztem. Csak valami jól megcsípte a talpam... Aztán estére csak vissza kellett venni a cipőm.

 

Hát így elsőre ennyi...

Steven Smith Creative Commons License 2005.08.20 0 0 443

 

Jajjjj de rosszindulatú tudsz lenni. Nahááát. 

 

Nézd, én 26.-án biztos elmegyek Bécsbe, mert nem kevés pénzről van szó - és nekem ez a munkám.

 

Csakhogy én előre fosok a következményektől, mert túl öreg maci vagyok ahhoz, hogy eljátszam a naivát.

 

Arról nem beszélve, hogy van nekem egy barátnőm, aki simán lelövi ha huncutságot sejt a dologban. Ez nem annyira vicces ám.

 

A barátnőmröl értekeztem ám egy másik topicban is - közérdeklődésre.

 

 

 

 

Előzmény: DUJITLI (442)
DUJITLI Creative Commons License 2005.08.20 0 0 442
Már hallom, amint igy kérdezitek egymást: - emlékszel, hogy ismerkedtünk meg? Amikor én mezitláb voltam és zavarban, Te rám szóltál, maradjak csak nyugodtan cipő nélkül....hmmmm....régi szép emlékek....!!!

A te válaszod most nem ugrik be...:)
Előzmény: Steven Smith (441)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!