Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

YikeSS Creative Commons License 2000.06.14 0 0 7
Szerintem normalisan munkat vegzo karosszerias/fenyezo nem letezik a vilagon, mind magasan szarik ra, hogy normalisan megcsinaljon barmilyen verdat, csak az a lenyeg nekik, hogy hirtelen ranezesre jool nezzen ki, aztan, hogy 2 honap mulva szetesik, arra szarnak ra.

Le a karosszeriasokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En meg normalis munkat nem lattam a reszukrol.

YikeSS

AtomAnti Creative Commons License 2000.06.14 0 0 6
B.korVette!

Ja! Akinek glettből és műgyantából van a kocsija!:-)))

BGC Creative Commons License 2000.06.14 0 0 5
Én már annyira nem bízom a fényezőkben, meg nincs 200k-m a "megbízhatóakra", hogy veszek egy kompresszort, és saját magam fogok fújni. Már minden megvan, szakirodalom is stb. csak gyakorolnom kell. Azzem ezt a saját autóm motorháztetején fogom elkezdeni. Lehet, hogy hülyeség de van garázs fel is lehet fűteni, és tiszta. Biztos nem lesz egy profi megoldás, de mos nincs 15 millerem egy hőkamrás fényezőfülkére, meg ha az ember a sajátjával bíbelődik akkor azért azt szívvel lélekkel csinálja. Ha elcseszem jön a kromofág, a higító, meg a csiszoló!

Ja, szerintem újrafújás, v. javítás esetén nem hiszem, hogy a fémig le kell csiszolni!

BGC

Levike Creative Commons License 2000.06.14 0 0 4
Nekem igazabol nem is a fennyel lett bajom, hanem a lakatolassal.
Nem kente le belul a sarvedoket, nem fujt a kuszobbe, nem kente le a varratokat, pl ott sem, ahol folrakod az elso ajtot, es takarasban van az elso sarvedo hegesztesi varrata.
Utolag le kellett venni az ajtokat, lekenni, le kellett venni a dobvedoket, lekenni....
Es mint kiderult, szarul csinalta meg az els ajtoim also sarkait, also elet, ahol rohadt. Csak lecsiszolta, es kesz.....az ajton nem voltak lyukak alul, ezert elso mosas utan allt benne a viz, meg szep, hogy ket napra ra meglatszott, hogy a sarkok puplisodni fognak.
Megnezettem massal, es lecsiszolta, valamint kiforrasztotta rezzel a sarkokat.
Lekente feketevel, de kurva duhito, ott a kibaszott draga, jol sikerult feny az auton, es mar el vannak ronditva az elso ajtok. A plusz fenyezes is penzbe fog kerulni.
Az ajto egesz aljat le kellett volna vagni, ujat heggeszteni a helyere, es akkor lett volna jo.
Most nincs ertelme levagni, mert ott a draga feny, es nem rohadt annyira, 1, 1.5 evet meg kibir rozsdallas nelkul. Viszont a sarkokat valahogy meg kene fujatni, mert igy ronda.

udv
Levi

BkorVette Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3
AtomAnti !!

Bocsi de megint jópofa leszek..:-))

"Először lemosták az autót, majd lecsiszolták róla a régi festéket a fémig."

Ha az én autómat otthagynám a fényezőnél, másnap visszamennék és meglátnám, hogy fémig lecsiszolták, akkor nagyon megijednék....:-)))))))))))))))

Üdv.:B.korVette

Előzmény: AtomAnti (1)
BGC Creative Commons License 2000.06.14 0 0 2
A Kamaraerdei Kolozsvári utcában van egy fényező, na oda ne vigyétek még a bringátokat se!
AtomAnti Creative Commons License 2000.06.13 0 0 1
Sziasztok!

Nekem januárban fényezték a verdát Pomázon és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Gyöngyház metál padlizsánlila színt választottam és mint a fényező később elmondta, nincs ennél nehezebb munka. Sikerült megnéznem az autót a munka közben is (kb.naponta 1x) és megnyugtatott, amit láttam. Először lamosták az autót, majd lecsiszolták róla a régi festéket a fémig. Ekkor következett valamiféle rozsdagátlós alapozó 2 rétegben, majd 2x lefujták színére és 2x lelakkozták. Nem hőkamrában csinálták, de szerencsére pont előtte tisztították a műhelyt, így nem lett szemcsés a fény. Az ára pedig a legjobb, amit hallottam: 130k-t kért el a pasi egy teljes külső-belső + 2 lökhárító + 2 tükör fényezésért!(A szétszedett autót vittem hozzá!)
Mindenkinek tudom ajánlani! Ha valakit érdekel írjon magánba!

AtomAnti

Levike Creative Commons License 2000.06.13 0 0 0
Sziasztok !

En eppen most szivtam, es meg csak olcso sem volt.....
A helyzet az, hogy ha nem tudsz egy 100%-os mestert, szar lesz a vegtermek, ees meg nem is biztos, hogy olcso. Szerintem nagyon nagyon gondoljatok meg, mielott kiadjatok az autot a kezeitek kozul. Ha fenyezes utan derul ki valami turpissag, az a legveeszelyesebb, mert olyankor az ember mar csak visitani tud tehetetlen duheben, hisz az auton ott a draga festek.....

Levi

eddieDSM Creative Commons License 2000.06.13 0 0 topiknyitó
Üdv!
A topicot azért indítottam, mert senki nem tud megbízható lakatost/fényezőt ajánlani Bp.-n és környékén!
Ha van tapasztalatod, pozitív ill. negatív, írd le, hogy okulhassunk belőle!
A topic célja, hogy találjunk ár/érték arányban megfelelő műhelyeket, ahová szívesen viszi az ember az autóját, és ugyanilyen a kedve, amikor elhozza!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!