Keresés

Részletes keresés

Yv Creative Commons License 1999.04.02 0 0 202
Köszönöm:)
Előzmény: Xenike (201)
Xenike Creative Commons License 1999.04.02 0 0 201
Pelerin
Előzmény: Yv (200)
Yv Creative Commons License 1999.04.02 0 0 200
Sziasztok!
Gyöngyörűségesen szép menyasszonyi ruhát wálasztottunk:) Angyalkám olyan benne, mint egy igazi menyasszony:))
A Nők Lapjában most szerdán wolt egy összeállítás (már írtam is róla lentebb), abban a szalonban woltunk, és egy szép egyszerű rucit wálasztottunk ki. Mell alatt szabott, hogy ha esetleg nagyobb lesz a Pocak, akkor is elférjen. Hozzá szép perelin (így mondják/írják? nem nagyon tudtunk Aniwal megegyezni ebben), fátyol, fejdísz.
Nagyon rá akartak beszélni, hogy én is próbáljak fel egy ruhát. De úgy gondoltam, hogy úgysem lesz még esküwőm, nem fájdítom a szíwem..
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.02 0 0 199
mokusleqvar:
Aranyos tőled, hogy szurkolsz nekem! Igazából nem ismerem még a mamát, csak egyszer találkoztunk kb. 10 percre amikor a párom kórházban volt - ott futottunk össze, véletlenül. Azóta nem találkoztunk, nemkívánatos személy vagyok az otthonukban, hiszen aki elveszi tőle a fiát, az csak k...va lehet!....
Nos, jövő héten kedden megyek be hozzájuk, mivel szombaton eljegyezzük egymást hivatalosan is (hiszen már múlt héten ezt megtettük egymás közt: csak mi ketten a párommal!), tehát nem kerülhető el a találkozás. Nos, tegnap beszéltem a vőlegényemmel, megmutattam neki a leveleiteket is és megnyugtatott, hogy igazán komoly veszély nem fenyeget anyucit illetően... Nos, hiszek neki, tudok mást?!
Szívélyes viszony kialakulását nem várom, csupán azt, hogy ne legyek kitiltva tőlük.... Ennek ellenére azért esküvő után sem akarok mindennapos vendég lenni nála...
mokusleqvar Creative Commons License 1999.04.01 0 0 198
Kedves Piroska,
lehet, hogy én értelmezem rosszul, de ez a holnapi pofavizit azt jelenti, hogy meg nem ismered jovendo anyosodat?
Vagy ismered, csak a holnapi naptol varod, hogy szivélyesebb viszony alakul ki koztetek?
En mindenesetre nagyon drukkolok neked (folyamatosan kovetem a topicot), at tudom erezni a helyzetedet...
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.01 0 0 197
berku: Köszike soraidat! Úgy teszek! ma megmutatom, aztán holnap beszámolok a fejleményekről. Amúgy kedden megyek anyóshoz pofavizitre, lehet, hogy összemelegszünk egy kicsit....
A rucid teli találat! Gyönyörű! Épp azért, mert nem túl csicsás...
Nekem is tetszik. Én egy Demetrios ruhában leszek, az is uszályos... Tudod én régebben csináltam divatbemutatókat egy helyi kölcsönzőnek és mivel a bemutatókért akkor nem fizettek, abban maradtunk, hogy ha férjhez megyek, kapok egy menyasszonyi-, és egy menyecske ruhát. Úgyhogy én onnan választottam és ez valóban gyönyörű... mintha rám öntötték volna!
Neked mikor lesz az esküvőd?
berku Creative Commons License 1999.04.01 0 0 196
Ne viccelj, Cateye, a topic azért van, hogy belekotyogjanak!
Az új cipő már megvan (szerencsére nem volt drága), úgyhogy megpróbálom ezt viselhetővé tenni. (Most kicsit nyomja a bal lábujjaimat.) Táncolni meg úgysem akarok.
Piroska, szerintem is jó ötlet, ha megmutatod párodnak csinnKA levelét. De ne áraszd el szemrehányásokkal, hogy "Látod Te is...", egyszerűen gondolkodjon el rajta. Ne az esküvő változtasson meg dolgokat (úgysem fog), költözzetek össze, és nézd meg, hogy működik. A költözést jó messzire komolyan gondoltam, ha csak egy mód van rá. Vagy esetleg vegyetek az anyósnak egy kutyát.
Hogy a ruhám milyen lesz? Gyönyörű.... :o)
"A" vonalú, felül díszített, szoknya egyszerű, de hosszú uszállyal. Ha esetleg van Esküvő újságod, a Radiosa ruhák közül az utolsó előtti. (7199-es)
Előzmény: Cateye (193)
rizo Creative Commons License 1999.04.01 0 0 195
Sziasztok!
A felesegemnek elado a ruhaja.
Olcson megszamitom. :) Ha erdekel vkit fenykepet kuldok attach-kent. Most nincs nalam de jovo hetre meg tudnam oldani.
Az apos-anyos kerdes valoban kenyes dolog :)
Körte Creative Commons License 1999.04.01 0 0 194
Sziasztok!
Cipő: valóban nem túl jó a vadi új, mert ha nincs bejáratva, akkor akármit csinálhatsz feltöri. Ha már jártál benne egy-két napot, hetet, akkor sem jobb a helyzet, mert a harisnyán keresztül is feltöri, főleg ha beleizzad a lábad. :-)
Én például nem tudtam klasszikus magassarkút venni, mert úgy magasabb lettem volna a férjemnél. :-)))

Torta: a mi tortánk három emeletes szögletes volt, gesztenyés töltettel, csokis piskótával, és fehér marcipán bevonattal, rózsaszín rózsákkal. Nagyon-nagyon finom volt, csak vigyázni kell vele, mert ha a krém túl édes, akkor oda az összhatás, mert a marcipánban sok a cukor. :-)) Jó nyálcsorgatást!

Kört.

U.i.: Az én anyósom is előadta a kötelező táncot az összeköltözésünk előtt. Sőt! Az esküvő után elkezdett babaruhákat vásárolni a turkálóban, és írt a külföldi rokonnak, hogy küldjön ruhákat, mert unoka lesz. Szerencsére sikerült erről lebeszélni, de volt belőle sértődés.
Ü.K.

Cateye Creative Commons License 1999.04.01 0 0 193
Sziasztok!

Bocs, hogy belekotyogok, valaki egy masik topic-ban azt javasolta egyik resztvevonek, hogy nezzen at ide... igy en is bekukkantottam.

Berku - ami a cipot illeti, nos felejtsd el!!!! Gondold csak vegig, hogy 12-14 oran keresztul abban leszel, igy ha hosszu ruhad lesz, nos ez esetben azt javallanam, hogy a legkenyelmesebb cipodet vedd, nem erdekes, ha mar szettapostt es ronda, ugysem latszik!!!! Ezt most halalosan komolyan mondom, mert meg a noverem eskuvojent javasolta ezt a ruhakolcsonzos no, s teljesen igaza volt... azota mar voltam meg nehany eskuvon, legutoljara a legjobb b.nom hugaen, ahol szinten uj cipoben volt, amit zoknival meg be is jaratott, ettol fuggetlenul hajnalban mar ugy fajt a laba, ahol feltorte, hogy csak na! Arrol nem is beszelve, hogy mindenki majd jol ossze is tapossa tanc kozben... ezert aztan vegkepp nem erdemes szep uj cipot venni!!!!

Előzmény: berku (190)
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.01 0 0 192
Kedves Bugi néni, csinnKA, Thor, Breku!
Köszönöm szépen segíteni akaró véleményeteket! Igen, ez valóban nem egyszerű kérdés! Azt hiszem ismételten leülünk és megbeszéljük a dolgot, bár ahányszor megpróbáljuk, mindig az a vége, hogy ha összeházasodunk minden más lesz! De nem hiszem, hogy egy papír bármit is megváltoztathat! Nos, nem könnyű! Najd beszámolok a fejleményekről, és még egyszer köszike a segítséget!
csinnKA: Igazad van, valóban, mintha csak indigóval írták volna a húgod és az én jövendő (?) életemet! Lehet, hogy megmutatom soraidat a páromnak, hátha okul belőle.
Veletek egyébként mi újság? Még új vagyok, nem ismerjük egymást igazán.
berku: Ne törődj apucival! Mondd meg neki, hogy ha az esküvőn szorítani fog a cipőd, mert nem engedte, hogy bejárasd, ő fogja táncolni a menyasszonyi táncot! Apropó: milyen a ruhád?
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.01 0 0 191
Kedves Bugi néni, csinnKA, Thor, Breku!
Köszönöm szépen segíteni akaró véleményeteket! Igen, ez valóban nem egyszerű kérdés! Azt hiszem ismételten leülünk és megbeszéljük a dolgot, bár ahányszor megpróbáljuk, mindig az a vége, hogy ha összeházasodunk minden más lesz! De nem hiszem, hogy egy papír bármit is megváltoztathat! Nos, nem könnyű! Najd beszámolok a fejleményekről, és még egyszer köszike a segítséget!
csinnKA: Igazad van, valóban, mintha csak indigóval írták volna a húgod és az én jövendő (?) életemet! Lehet, hogy megmutatom soraidat a páromnak, hátha okul belőle.
Veletek egyébként mi újság? Még új vagyok, nem ismerjük egymást igazán.
breku: Ne törődj apucival! Mondd meg neki, hogy ha az esküvőn szorítani fog a cipőd, mert nem engedte, hogy bejárasd, ő fogja táncolni a menyasszonyi táncot!
berku Creative Commons License 1999.04.01 0 0 190
Ma megyek megint ruhát próbálni!
Ennek kapcsán pedig össze is vesztünk leendő férjemmel. Felvettem a fehér cipőt, hogy bejárassam kicsikét (meg a próbához úgyis kell), szerinte pedig el kellene tennem, hogy vigyázzak rá és szép legyen.
?
Yv Creative Commons License 1999.03.31 0 0 189
A Nők lapja című újságban kismamáknak készült menyasszonyi ruhák wannak. És lehet szawazni, hogy melyik a szebb.
Hát nem tudom. Ha már látszik rajtam a baba, akkor nem weszek fel hófehér menyaszonyi ruhát.
Egy idézet jut eszebe (már nem tudom kitől és melyik könywben olwastam)
Esküwő. A menyasszony megszólal:
- Ez lesz életem legizgalmasabb éjszakája.
- Nyugi más is szült már gyereket a nászéjszakáján.
Lehet, hogy nem pontosan ezekkel a szawakkal, de akkor is durwa wolt. Nem?
Én megfogadtam, hogy baba miatt sose megyek férjhez. Az apa akkor is a newét adhatja Neki, ha nem a férjem. És a babának is az a yobb, ha azért megyek hozzá az apjához, mert szeretem, és nem azért mert Ő jön.
csinnnKA Creative Commons License 1999.03.31 0 0 188
-off-
Kedves Klotyó Manó!
Tessék?! Ez meg hogy jutott eszedbe?! :-o
-on-
Előzmény: Klotyó Manó (187)
Klotyó Manó Creative Commons License 1999.03.31 0 0 187
Kedves CsinnnKA!

Nem a húgod és a férjed vacsorált Zámbó Jimmyvel egy-két hónappal ezelött?

Bugi néni Creative Commons License 1999.03.31 0 0 186
Kedves Piroska!
csinnKA-val egyetértve én is azt javasolnám, hogy várjatok még azzal az esküvővel. Kapcsolatunk kezdetén az én anyósom se nagyon akarta elfogadni, hogy a kicsi fia felnőtt és kezd elszakadni tőle, de helyzet azóta gyökeresen megváltozott - szerencsére. Bővebben erről egy kicsit később...
Előzmény: Sinkovics Piroska (182)
csinnnKA Creative Commons License 1999.03.31 0 0 185
Bugi néni! Köszi! :-*
Utána fogok nézetni még "idejében". Neked meg drukkolok, de azért nagyon ne izgulásssssz, mert az mindkettőtöknek árt.

Piroska! :-(
Berkuhoz csatlakozva nem sok jó hírem van számodra. Ahogy olvastalak, szóról-szóra mintha a húgom életéből meséltél volna szemelvényeket. Nagy szerelem volt az övék, és bár az esküvő napján(!!!) az anyósa közölte vele, hogy "Tudod, kislányom, hogy ezzel a házassággal most havi 20 ezer forintot húzol ki a zsebemből!", ő annyira szerelmes volt a férjébe, hogy nem gyanakodott. Amíg élt az apósa, nem is volt különösebb zűr. De házasságuk 6. hónapjában szívrohamban meghalt az apósa (jellemző anyósra, hogy nem hivatott taxit, mert az drága, mire a mentő kiért, az öreg meghalt). Szóval az egyedül maradt özvegyasszony nem tudott mással foglalkozni, csak egyszem fiacskájával. Életük néhány hét alatt valóságos pokollá változott. A sógorkám meg mindig csak azt hajtogatta a húgomnak, hogy "Szegény anyuka egyedül maradt, szüksége van rám, meg kell érteni!". A húgom -szerintem- túlságosan is megértő volt, de amikor látta, hogy anya-fia kapcsolat kezdett abnormális méreteket ölteni, akkor kiborult. Gyertyafényes vacsorával várta haza a férjét, minden tök romantice, de férjuram késett, mert anyós -aki tudta, hogy mire készül a menye- gyorsan megetette a fiát finom spenóttal, mert abban van a vitamin, nem a rántott husiban. Aztán, amikor több hónapos huza-vona után végre belátta a sógorom, hogy az anyja nicht normal, akkor megpróbált elszakadni tőle, csakhogy az anyja képes volt hajnali egykor felhívni őket telefonon, hogy menjen oda, mert nem tud elaludni. Amikor az elvetemült, ellenszegülő "rosszfiú" azt merte mondani, hogy nem megy, akkor kitalálta az öreglány, hogy "Na jó, ha nem jössz, úgyis jó, nincs már nekem fiam, most megyek és kiugrom az ablakon!". Hát ilyenek! Nem akarlak további részletekkel traktálni, de mindketten zokogtak a válóperi tárgyaláson. Sőt, az első tárgyalást azért napolta el a bíró, mert -ahogy a jegyzőkönyvben szerepelt- "alperes és felperes csókolóztak a bíróság folyósóján, ezért válási szándékukat megalapozatlannak tekintem". Aztán mégiscsak elváltak... sírva-zokogva. Nem tudom, hogy a húgom mikor heveri ki végleg. Azóta nem volt igazán komoly kapcsolata, mert fél. Szóval gondold meg jól, Piroska! Vagy elfogadod a helyzetedet, és totális alárendeltségben fogod leélni az életedet, vagy pedig költözzetek össze, de ne menj hozzá, mert az anyósod pokollá teheti az életedet. Kívánom, hogy ne legyen így! :-)

Thor Creative Commons License 1999.03.31 0 0 184
Miért kell támogatnia az anyukáját? Nála lakik még? Anyuka nem dolgozik? Nincs jövedelme? Miért? És miért kell folyton anyukával lennie? Ha gyerekei lesznek, akkor is faképnél hagy majd titeket hétvégeken és megy anyucihoz az ő életét rendbetenni?
Ezt a dolgot le kell tisztázni és rendezni még esküvő előtt, mert különben tényleg pokol lesz a z életetek. Javasolom, hogy legyél nagyon határozott, mert bármilyen nehéznek is tűnik ezeket a dolgokat lerendezni, mégis most a legkönnyebb. Ezentúl, ahogy telik az idő, és minél tovább marad ez így bevett szokásként, egyre nehezebb és nehezebb lesz változtatni rajta.
Előzmény: Sinkovics Piroska (182)
berku Creative Commons License 1999.03.31 0 0 183
Ajjajjaj :(((
Fiát elengedni nem tudó anya, érzelmi zsarolás tipikus esete. :(((
Ahogy a párod leírod, szerintem soha nem mer majd ellentmondani az anyjának, ne várd, hogy nyíltan kiáll melletted. A papír önmagában ezen nem fog változtatni, talán, ha a pároddal beszélgettek róla, de szerintem az egyedüli megoldás, elköltözni legalább 100 km távolságra...
Újságban olvastam olyan esetet, hogy a mama a fiatalok után ment nászútra, aztán meg volt sértődve, amiért nem örültek neki.
Előzmény: Sinkovics Piroska (182)
Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.03.31 0 0 182
Köszönöm szépen érdeklődő kérdéseiteket! Tudjátok, az anyóssal van a baj. Bár, tudom nem hozzá megyek feleségül, hanem a fiához, de eléggé megkeseríti az életemet a tény, hogy nem fogad el. Potenciális ellenségnek tekint, aki elveszi a fiát. Párom pedig - sajnos - tele van lelkiismerettel, mindig azt mondja, hogy ezt meg azt nem teheti meg az édesanyjával.... Például képes volt a karácsonyi ünnepeket (értsd: 8 napot) vidéken tölteni a rokonoknál - persze nélkülem, hiszen még nem voltunk jegyesek - az anyukájával. Nagyon fájt! Akkor is ő ott szenvedett, én meg itt... De nem jött haza hozzám, csak dec. 30-án. Nem tudom mit csináljak! Szeretjük egymást, de félek tönkre teszi a kapcsolatunkat az, hogy az anyukája kiszolgálása befolyásolja az életünket. Pl. szombaton csak délután jön ki hozzám, mert be kell vásárolnia, vasárnap meg már kora délután rohan haza, mert ki kell takarítania! Anyukájának volt egy autóbalesete, és nem bírja a fizikai megterheléseket. Nem engedi egyedül vidékre, nehogy gond legyen a mamával.... A másik a pénz: minden hónapban hazaad 20.000 Ft-ot, és ez - bár mondja - nem hiszem, hogy megváltozna összeköltözésünk után sem!. Sajnos nem tudom hogy jövünk ki ilyen kevés pénzből... Most a gyűrűket is kölcsönből vettük meg! De a mamának a pénzt haza adta... El vagyok keseredve! Nagyon szeretjük egymást, egyébként tökéletesen kiegészítjük egymást, nem akarom elveszíteni Őt! Aug. 21-én összeházasodunk, de félek a jövőtől a mama miatt! Mit tegyek szerintetek?! Megértem, hogy támogatnia kell az anyukáját. De a szüleimnek is az a véleményük, hogy a mamája ha adni nem tud, legalább el ne vegyen! Szerintetek?
Bugi néni Creative Commons License 1999.03.30 0 0 180
csinnKA!
Az ÁNTSZ csinálja a vizsgálatot, hogy ki küldhet el vizsgálatra, nem tudom. Annyi biztos, hogy a II. Női Klinikán rutin vizsgálat a terheseknél. Nekem először azt mondták, hogy lezajlott fertőzésem van, aztán egy kicsit elbizonytalanodtak, így most marad az izgulás és az újabb és újabb vérvizsgálat + 2 hetente ultrahang a babánál + napi 4x1 Rovamycine. Nem kívánom senkinek, hogy ezt átélje...
Előzmény: csinnnKA (178)
macsó Creative Commons License 1999.03.30 0 0 179
Úristen, ha a monitor nem lenne káros a termékenységre, lehet, hogy hatos ikreink szülentnének májusban. :-)))
Pedig nem is terveztünk még gyereket...
csinnnKA Creative Commons License 1999.03.30 0 0 178
Bugi néni! Tényleg, hol lehet utánézni?????????????????????????????

Berku! Az a helyzet, hogy én annyira szenvedtem a műtermi fényképész keresése idején, annyi mű-beállítást láttam, hogy némelyiktől kishíján vagy síró- vagy röhögőgörcsöt kaphattam volna. Így aztán elmaradt a "Csííííz!" és minden műbalhé, helyette a házasságkötőben az esküvő előtti percekben volt 2-3 "beállított" kép lépcsőn, tükör előtt stb. Azok is éppen eléggé borzalmasak lettek! :-))))
(Szerencsére lett egy csomó klassz kép is, érdekes módon a spontán fotók.)

Thor Creative Commons License 1999.03.30 0 0 177
berku, toxoplazmát macskától kapni. Meg mindenhonnan, mert macskaürülékkel a kiskerti zöldségek is fertőződhetnek stb. Vérvizsgálattal állapítják meg, hogy volt-e fertőzésed. Azért fontos, mert ha terhesség alatt kapod meg káros hatása van a magzatra. Ha már volt fertőzésed, akkor az kimutatható a vérből és védettséged van. Csak a terhesség alatt szerzett fertőzés veszélyes. (Ugyanúgy, mint bárányhimlő és más gyerekbetegségek esetében).

Fényképész: nekünk volt olyan, aki eljött, a templomban fényképezett, aztán szabadtérieket is (Dunaparton van a templom, jó kis szabadtérieket lehetett csinálni), műtermi nem volt. Többek egybehangzó állítása szerint jók a képek. Én persze nem tetszem magamnak, de olyan kép még nem készült ahol tetszenék.

Előzmény: berku (174)
berku Creative Commons License 1999.03.30 0 0 176
Hát, ahogy sikerül... :-))))
Előzmény: zsuzsa (175)
zsuzsa Creative Commons License 1999.03.30 0 0 175
Fazontól is függ, de nekem ciki volt, mert anyu állitotta,hogy elszabta a varrónö a ruhát, hiszen láthatóan szük mellben....pedig csak 1 hetet késett a vérzésem. A nászutat meg végigémelyegtem-aludtam.... nem javaslok korai terhességet pont esküvö idején.
Előzmény: berku (159)
berku Creative Commons License 1999.03.30 0 0 174
Nyugodtan offtopicoljatok csak! Családtervezés engem is érdekel! :-))
"nézz utána, volt-e toxoplasma fertőzésed!"
Hogy lehet annak utánanézni? Nem tűnt volna fel? És ha igen, akkor az emberben maradnak a kórokozók?

Fényképész
Na tegnap voltam egynél, még az érettségi tablóképek idejéből emlékeztem, hogy nagyon jó portrékat csinál. Nos, ezek most sem voltak rosszak de az esküvői fotók... BORZALMASAK! Azok az ízléstelen ronda hátterek és kényszeredett beállítások... Tanulságos volt még, hogy a ruhát és a sminket is mennyire el lehet szúrni. Figyeljetek oda lányok! Pl. volt egy elég molett hölgy, hátul mélyen kivágott ruhában, persze a fotó épp a hátát mutatta, ahol hurkák domborodtak...
Nos, van még egy fényképész a közelünkben, még azt talán megnézem, de lehet, hogy nem is akarok majd műtermi fotót. A házasságkötőhöz már rendeltünk egy fotóst, ott helyben lehet páros fotókat is csinálni, mivel a terem szép hátteret ad. Illetve tegnap még ami normálisabb fotókat láttam, azok szabadtériek voltak, na ez tetszik még. Ezeket másvalaki csinálta, megkaptam a névjegyét, ill. azon is gondolkodom még, hogy megkérem az egyik rokonunkat, aki vmi művészeti középiskolába jár fényképész szakra, csinálja meg ő a szabadtéri fotókat.

Előzmény: Bugi néni (166)
Yv Creative Commons License 1999.03.30 0 0 173
Sziasztok!
Ez egy nagyon yo topic:) Élwezettel olwastam minden sorát.
Jelenleg barátném esküwőjére készülünk, ami májusban lesz. És én leszek a tanú. Falun (?) lesz a nagy esemény, de egyeltalán nem lesz lagzi. Miwel nincs rá pénz. Esküwő + állófogadás lesz a müw.házban.
Az én esküwőm időpontja még messzi táwolba wész. Apa azt kérte, hogy csak egy éw együttélés után kössük össze papíron is az életünket, amiwel azért egyet kell, hogy értsek, mert úgy tudjuk meg igazán, hogy együtt tudunk-e élni, hogy kipróbáljuk. De a legnagyobb baj az, hogy egyenlőre még együtt se lakunk! Igaz terwezzük, de ehhez kell 1 db. állás a wőlegényemnek. Azután jöhet a lakás keresés, majd a költözés! Már nagyon wárom. Miwel én tawaszi-nyári esküwőt szeretnék a jöwő éw kilőwe, ezért talán 2001-ben lesz a nagy nap. Ha belegondolok, hogy még csak 1999 wan....
De a májusi esküwőre nagyon készülünk. Igaz semmire sincs idő, és csak most megyünk a ruhát is kiwálasztani. Nagyon remélem, hogy yol fog sikerülni. Yo lecke lesz az én esküwőm előtt:) Főpróba.
Torta! Tudnátok segítni. A torta természetesen a tanú dolga. Én megkérdeztem milyen kellene. Mindegy, csak emeletes és szíw alakú legyen. Milyen tortát kellene csináltatni? Az árral biztos nem lesz gond, mert egy gyesen lewő cukrász néni fogja csinálni, de azért nem ártana yo ötletekkel beállítani hozzá.
csinnnKA Creative Commons License 1999.03.30 0 0 172
Köszi, Bugi néni (még akkor is, ha off-topic)! :-)
Tatár törölve. Áldozatból nyilván dögivel, és hát PERSZE, hogy megéri! :-)))
Amúgy meg reméljük, hogy Piroska csupán a lányságát "siratja", s nem a jelenlegi boldog életét, mert különben tényleg baj van.
Előzmény: Bugi néni (171)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!