Keresés

Részletes keresés

nyakfogom Creative Commons License 2017.07.01 0 0 8188

 

EZ SZÁMOMRA EGY NYITÁNY,ÉS EGY TALÁNY.

Előzmény: Kicspil Nátron (8186)
shang5 Creative Commons License 2017.07.01 0 0 8187

Jogos kérdés, mivel az igazságszolgáltatást segíti abban, hogy a jogszolgáltatás megfelelő ítéletet alkothasson, ami lényegében megtörtént.

Az előző rendszer által képzett közgazdászok, jogászok összezártak és alkottak törvényt (nyeket)  a vezetői felelősség megkerülésére formulákat, másképp fogalmazva a mi esetünkben a szöv. károsultak pénzének ellopására.

A bíróságok által megbízott felszámolók lezárják a feladatukat.

A legújabb probléma a felszámolásba befizetett összeg hány %-ka kerül visszafizetésre.

Előre elvtársak a kijelölt úton.

Előzmény: Kicspil Nátron (8186)
Kicspil Nátron Creative Commons License 2017.07.01 0 0 8186

Akkor pedig haver, tüskéskaktusz=ördögikör=szürke egérke=orrlövész01=Marcsika2 itt, az aláírásgyűjtés ellen kifejtett - természetesen mindezt felvilágosító célzatú jó szándékból - akna munkája megtette jótékony hatását.

Most aztán zavartalanul kilincselhetnek tovább, ahogyan azt évek óta csinálják, a különböző hivataloknál pénzük visszaszerzésének érdekében.

Sikerült jól belerondítaniuk azoknak a munkájába, akik pénzt, energiát nem kímélve mindannyiunk nevében akartak fellépni.

Kiknek a bérencei ők?

Előzmény: nyakfogom (8185)
nyakfogom Creative Commons License 2017.07.01 0 0 8185

 

 

ANNYIRA VÁGOM HAVER,HOGY :

 

1.

ESZEMBE JUTOTT AZ,

HOGY EDDIG A VILÁG ÖSSZES VEZÉRALAKJÁNAK AKARATA,TERVE,

A TÖMEGERŐ NÉLKÜL CSAK ANNYIRA ÉRVÉNYESÜLT VOLNA

-A MÖGÖTTE ÁLLÓ TÖMEGEK EREJE NÉLKÜL-

MINT AHOGY JELENLEG AZ ÉN 1 MILLIÓS VESZTESÉGEM VISSZASZERZÉSÉNEK AKARATA ÉRVÉNYESÜL.

VÁGOD HAVER?

 

ORBÁN IS ELÜLDÖGÉLHETNE 100 ÉVIG AKARATÁVAL EGYÜTT A LAKÁSA SZOBÁJÁBAN,

HA NEM LENNE A HÁTA MÖGÖTT  EGY BIZONYOS TÖMEGERŐ.

Ő IS CSAK A REÁ SZAVAZÓK EREJÉBŐL TUDJA ELÉRNI CÉLJAIT.

VÁGOD HAVER?

 

2.

AZT IS TAPASZTALTAM (MERT MEGPRÓBÁLTAM),HOGY A BAUMAGOSOK EREJÉNEK EGYBE GYŰJTÉSÉT

CSAK A MŰKÖDŐ KÉT EGYESÜLETÜNK KÉPES KIVITELEZNI.

VÁGOD HAVER?

 

3.

A KORÁBBI,INDEXES 4000-ES LISTÁM EREDMÉNYEKÉNT

SZABADOS,ÉS DEMETER IS FELHÍVOTT EGY ÉVVEL EZELŐTT,

HOGY ÉLÉRE ÁLL AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉSNEK.

SZABADOS AZT IS MONDTA :USGYI,GYERÜNK,CSINÁLJUK.

 

MOST MÁR CSAK DEMETER ÚR ÁLL AZ ÉLEN,ÉS SEGÍT.

 

SOK KÁROSULT MEG  NEM ÍRJA ALÁ AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEKET,MERT AZT HISZI,HOGY AZ A HALÁLOS ÍTÉLETÜKET JELENTENÉ.

 

ITT TARTUNK.

 

HA KÁROSULT VAGY,REMÉLEM VÁGOD HAVER!!!!

 

 

Előzmény: Kicspil Nátron (8184)
Kicspil Nátron Creative Commons License 2017.06.30 0 0 8184

Mekkora gáz, nem?

Előzmény: nyakfogom (8181)
Kicspil Nátron Creative Commons License 2017.06.30 0 0 8183

Amit az előbb leírtam, az itt az egyik legnagyobb probléma. Vágod haver?

 

Előzmény: nyakfogom (8181)
Kicspil Nátron Creative Commons License 2017.06.30 0 0 8182

Egy-két, normális ítélő és belátási képességgel nem rendelkező, magamutogató, fontoskodó, nem utolsó sorban pedig a saját zsebére dolgozó elmebeteg csinálja itt a feszkót.

Előzmény: nyakfogom (8181)
nyakfogom Creative Commons License 2017.06.29 0 0 8181

KEDVES 12ezeremberpénze.

 

MÁR AZT HITTEM,HOGY MINDENKI MEGTÉBOLYODOTT.

AZONBAN LÁTOM VAN 1-2 KIVÉTEL IS.

JOGOS AZ ALÁBBI KÉRDÉSED.

 


"Végezetül tegyük fel mindenki számára a kérdést: Mindez, amit itt csinál Marcsika2, és az alteregói, kinek és mire jó, kinek az ügyét szolgálja?"

 

 

EZ A KÉRDÉS SZÁMOMRA IS ÉRTHETETLEN,MERT  EZEK A KÁRTEVŐK EGYÉBKÉNT MAGUK IS KÁROSULTAK.

 

EZ EGY ÉRTELMETLEN HARAKIRI, A GÁNCSOSKODÓK RÉSZÉRŐL,MIKÖZBEN:

 

-VAN EGY LEHETSÉGES MEGOLDÁS (AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉS).

 

-VAN EGY  EGYESÜLET ,AMELY ELINDÍTOTTA,KOORDINÁLJA  AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉST.

 

AZ ÉRTELMETLEN OKOSKODÁS NEM MÁS,MINT ÖNGYILKOSSÁG.

 

AKI  NEM ADJA AZ ALÁÍRÁSÁT,AZ VESSEN MAGÁRA .

 

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV ALÁÍRÁSA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM  EGY HALÁLOS ÍTÉLET ALÁÍRÁSÁT JELENTI.

 

ENNYI ESZE MÉG EGY ÖKÖRNEK IS VAN.

 

 

 

Előzmény: 12ezeremberpénze (8180)
12ezeremberpénze Creative Commons License 2017.06.26 0 0 8180

Akinek még esetleg kétségei lennének Marcsika2 szándékai felől az aláírásgyűjtés petíciójának elkészítésével kapcsolatban, az olvassa el 8061 alatt tett bejegyzését, amikor is a folyamatos észosztás után, a cselekvést megtagadta, és rögtön másra kezdett mutogatni.

Nem rendelkezhet világos, tiszta elmével az az ember, aki a saját javaslatainak, amit egyébként egyedüli üdvözítő megoldásként tüntet fel folyamatosan, azok megvalósításában való közreműködést megtagadja az alábbi érveléssel:

 

8061

1/ Én nem veszem fel egyik egyesülettel sem a kapcsolatot, mert nem vagyok tag.

2./ Azért van az egyesületi jogász azért fizetik, hogy megírja a petíciót Neki van jogi végzettsége, minden jogszabályt oda -vissza tud, ismeri az ügyet. A megbízásával felelősséget vállal, a leiratért. Én nem vagyok jogász, és ha eltévesztek valamit az nagy baj lenne.

3./ Mindig azt mondtam, egy jogász írja meg, tegyék ide fel véleményezésre. Ez nem történt meg.

4./ Neked is van annyi tudásod, ha úgy érzed van erőd,ne mást biztass,ne a háttérből dobáld a nyilaidat, akkor nyugodtan keresd meg az egyesületeket,ajánld fel a közreműködésedet, és írd meg a te szájízed szerint a petíciót. Én nem teszem, mert nem akarok magamnak kellemetlenséget. Nekem nincs erre időm és energiám, hogy ami itt megy degeneráltak között, egymást ócsárolva. Én ettől elhatárolódok.

 

Elég érdekes álláspont a részéről ebben a kérdésben, hogyha valakinek csak oktatási szándéka van cselekvési szándék nélkül, miközben a saját pénzéről is szó van, és más cselekvőkön, itt az aláírásgyűjtőkön akar számon kérni olyan anyagokat, sőt egyenesen utasítja őket arra, hogy mit csináljanak,aminek az elkészítésében, bár állítólag az kizárólag övé az minden egyedüli helyes információ, segédkezet nyújtani nem akar.

 

Az esetből levonható tanulság:

 

1/ Marcsika2 által leírt ismeretanyag mégsem áll olyan biztos lábakon, ahogyan az itt tálalásra kerül.

2./A tudás létezik, de azt csak a saját céljaira, nevezetesen csak a saját pénzének visszaszerzésére akarja felhasználni. Ez a valószínűbb verzió.

3./Tehát Marcsika2 ezen az oldalon betöltött szerepe normális, ép eszű ember számára nem értelmezhető.

 

Ezek után elkönyvelhetjük őt itt, mint fő degeneráltat, akinek a szerepe, hasonlóan más ellendrukkerekhez, minden eszközt megragadva arra, hogy az aláírásgyűjtés ügyét öncélú, bizonyítékokkal alá nem támasztott állításait mindenhatónak kikiáltott bizonyítékokkal rendelkező információ birtokosaként feltüntető, személyes részvételét azonban a petíció elkészítésében megtagadó, okoskodásban merül ki.

 

Ennek a szándékának leplezésére másokat kezd ki, és illet alaptalan vádakkal.

Tehát kedves iskolai tanár, (Marcsika2, tüskéskaktusz, Ördögikör, szürke egérke, orrlövész, iskolai tanár és más nevek alatt irogató) az Ön által megfogalmazott kérdést: Elgondolkodott azon, hogy  segítséget nyújt Demeter úrnak a petíció megszerkesztésében, hisz oly okos nagyra tartja magát.

Marcsika2-őnek tegye fel, vagyis válaszolja meg saját maga.

 

Végezetül tegyük fel mindenki számára a kérdést: Mindez, amit itt csinál Marcsika2, és az alteregói, kinek és mire jó, kinek az ügyét szolgálja?

 

Előzmény: iskolai tanár (8178)
mama 35 Creative Commons License 2017.06.25 0 0 8179

 Szégyellje magát a " hunapénz " beírója ! A kedvesét nevezheti " te kis cunci mókuskának "! De én kikérem magamnak a szégyentelen  megjegyzéseit !! Én egy 82 éves baumag károsult vagyok és semmi kedvem az ilyen és hasonló szégyentelen  beírásokat olvasni ! Javaslom lépjen ki a fórumból, mert  tapasztalhatja, hogy nem csak az én gyomromat fekszi meg, néhányuk írásai ,hanem más normálisan gondolkodókét is !

 

iskolai tanár Creative Commons License 2017.06.25 0 0 8178

Nem sok időm van de, hogy vége lett a tanévnek mint Baumag károsult,így volt időm bele mélyedni, végig olvasni,  az index ide vonatkozó beírásait. Nagyon elcsodálkoztam és elszégyelltem magam, mások beírásain. Felháborodtam, hogy egyesek miket megengednek maguknak. Semmitől nem riadnak vissza. Szégyentelenül leakarják azokat járatni akik próbáltak valamit is tenni a Baumag ügy megoldásában.

Tisztelt Marcsika2! Szeretnék Önnek saját nevembe és a fórumozok nevébe köszönetet mondani, mind azért az információért amit megosztott, és figyelmeztetett bennünket.

Nagyon sajnálom, hogy elköszönt a további fórumozástól, de megértem, ahogy magával viselkedett egykét fórumozó. Akik a sorok között tudnak olvasni, nem magát tudták lejáratni, hanem saját magukat és butaságukat. Elérték azt, hogy a fórumozok között csak az a két három ember maradt, aki a Nick neveit cserélgeti  és hangot add gyűlöletének, butaságának. (leszmégrosszabb, hunapénz stb). Írogatnak egymásnak, mert a többiek elhatárolódnak az ilyen viselkedéstől, elhagyják a fórumot. Alaptalanul olyanokat vádolnak meg, aki saját maguk is Baumag károsultak. Mint tanár mondom, leszmégrosszabb Nick nevű írónak, és társainak ha megunja az állandó lejáratást Marcsika2 és személyiségi pert indít Ön, Önök ellen akkor megnézhetik magukat.Ne, hogy azt higgye, valaki, hogy nem lehet megtudni, ki van a Nick név mögött. Akkor meleg napjai lesznek az illetőnek, és a pénztárcája is bánni fogja.

Önnek,Önöknek nem a Baumag károsultakat kellet volna lehetetlenné tenni, hanem teljes mellbedobással Balázs Lászlót, ügyészséget, bíróságot kellett volna célba vennie ilyen intenzitással, akik hozzá segítették Balázs Lászlót, hogy az Öntől és a többi károsulttól ellopott pénz lenyúlja. De Ön nem tette, helyette az itt lévő embereket mocskolta be. Maga szégyellje magát, semmit nem tett csak rágalmazott embereket. Maga egy megkeseredett,rosszindulatú, bosszúra éhes ember. Maga jót nem tesz, csak mindenkibe bele mar, a jót nem látja. Így nem fog előre jutni, mindenki el fog távolodni magától, egyedül marad. Ön mindenkibe csak a rosszat látja, csak magát nem veszi észre. De lenne két kérdésem.

1./Részt vett-e, az egyesület közgyűlésén? Akkor miért nem vállalta el a vezető szerepét? Átvehette volna a staféta botot. Akkor nem szűnt meg volna az egyesület.Ön volt az aki kígyót békát kiabált az egyesületre. Igazán elvállalhatta volna, és meg tudta volna mutatni, hogy mit tud elérni,az ügy érdekében.

2./ Elgondolkodott azon, hogy  segítséget nyújt Demeter úrnak a petíció megszerkesztésében, hisz oly okos nagyra tartja magát. Hamar itt van a szeptember!

Ön osztja az észt, mocskolódik, mindenkibe belemar. Vagy ez teszi ki az életét?

Mint számítástechnikai tanár kimásoltam az Ön, Önök írásait és példaként a diákjaim elé teszem a következő évben, hogyan, nem lehet és nem szabad ilyen stílusba írogatni a világhálón. Mindenkit az írásai alapján ítélnek meg. Még egy utolsó gondolat. A Quasterosok azért fognak, győzni, mert összetartanak és nem járatják le egymást. Gondolkodjanak el kedves lejáratok, vizsgálják meg lelkiismeretüket,viselkedjenek normális emberek módjára. 

Előzmény: Leszmégrosszabb (8175)
hunapénz Creative Commons License 2017.06.23 0 0 8177

A történésekről lehet írni, nem ?! te kis cunci mókuska!!!!!!!

A történések a gyomorforgatóak.

Ha a dolog ennyire megfekszi az érzékeny kis gyomrocskádat, miért nem teszel ellene?

 

 

Előzmény: mama 35 (8176)
mama 35 Creative Commons License 2017.06.23 0 0 8176

A Baumag fórumot  most már csak két-három ugyanazon személy használja, amit írnak az gyomorforgató !! Jó lenne már végre abba hagyni ezt a mocskolódást!

 

Leszmégrosszabb Creative Commons License 2017.06.21 0 0 8175

Összeállt a saját zsebre dolgozók listája, és napvilágra is kerül majd kellő időben.

Marcsika2 elfelejtett eddig nyilatkozni arról, hogy mit szándékozik tenni unikális tudásával Baumag ügyben.

Tehát arra a következtetésre kellett jutnunk,  hogy nem zörög a haraszt.....

Nem csodálkozunk hallgatásán.

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.21 0 0 8174

ENYVES KEZŰ LOP-CSIK FŐTOLVAJ ,TE HAJAZOL MINDEN POFÁTLAN BAUMAGOS KÁRTEVŐRE.

 

EGYBEN TE MAGAD VAGY AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ELSŐ SZÁMÚ ELLENSÉGE  IS. 

 

 

TEGYÉTEK MÁR KÖZZÉ A PESTI VÉGELSZÁMOLÁS ADATAIT,HA MERITEK.

 

A HALLGATÁS=BELEEGYEZÉS,A FŐ TOLVAJSZARKA RÉSZÉRŐL.

 

LÁTOM AZ IGAZSÁG ELLEN NEM TUDSZ MÁR TOVÁBB HAZUDOZNI.

 

MEGADTAD MAGADAT,ÉS FÖLTARTOTTAD ELŐTTEM AZ ENYVES KEZEIDET,ÚGY AHOGY AZT 1945-BEN TETTÉK A NÉMETEK AZ OROSZOK ELŐTT.

 

EZT MÁR 2 ÉVE MEG KELLET VOLNA TENNED,TE HAMISKÁRTYÁS.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.19 -1 0 8173

Tisztelt bubez!

 

Előző bejegyzésénél idézőjelet illett volna használnia. Az ön által idézett tényt Lipcsik Márton június 5-én tette közzé a Marcsika2-nek szánt levelében.

Nem szégyen idézni Lipcsiktől még akkopr sem, ha bubez erősen hajaz nyakfogomra...

 

Lipcsik Márton

bubez Creative Commons License 2017.06.18 0 0 8172

Egyebekben pedig a petíció szövege nem előfeltétele az aláírásgyűjtésnek, az aláírásgyűjtő ív kérdése egyértelmű a támogatók felé, a petíció megfogalmazása a szervezők utólagos kompetenciája és nem függ a támogatók szándékától.

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.17 0 0 8171

ENYVES KEZŰ LOP-CSIK FŐTOLVAJ, ELSŐ SZÁMÚ : 

-BAUMAGOS  KÁRTEVŐ ,ÉS

-A BAUMAGOSOK    KÖZELLENSÉGE.

 

TEGYÉTEK 

 

KÖZZÉ

 

A PESTI

 

VÉGELSZÁMOLÁS

 

ADATAIT,

 

HA MERITEK.

 

A HALLGATÁS=BELEEGYEZÉS,

A FŐ TOLVAJSZARKA RÉSZÉRŐL.

 

LÁTOM AZ IGAZSÁG ELLEN NEM

TUDSZ MÁR TOVÁBB HAZUDOZNI.

 

MEGADTAD MAGADAT,ÉS FÖLTARTOTTAD ELŐTTEM AZ ENYVES KEZEIDET,ÚGY AHOGY AZT 1945-BEN TETTÉK A NÉMETEK AZ OROSZOK ELŐTT.

 

EZT MÁR 2 ÉVE MEG KELLET VOLNA TENNED,TE HAMISKÁRTYÁS.

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.15 0 0 8170

LOP-CSIK

 

MÉG AZT SEM ÁRULTAD EL,HOGY A TAGDÍJAKON KÍVÜL MÉG MIT LOPTÁL EL PESTRŐL:

 

-ASZTALOKAT

 

-SZÉKEKET

 

-SZEKRÉNYEKET

 

-SZÁMÍTÓGÉPEKET

 

-MOBILOKAT

 

-ÍRÓGÉPEKET

 

-SZŐNYEGEKET

 

-BAUMAGOSOK REMÉNYEIT

 

-FALI KÉPEKET

 

-TELEVÍZIÓKAT

 

TE BIZTOS PONTOSABBAN ISMERED A LOPOTT HOLMIJAIDAT.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.15 0 0 8169

nyakfogom!

 

Én mindent elkövettem, hogy kigyógyítsam rögeszméjéből, de hába.

 

Ezért a kizárólag e célból létrehozott alapítványomat megszüntetem. Már ne jelentkezzen!

 

A fórumon lévő kapcsolatot is egyoldalúan megszakítom önnel.

 

Az Úr legyen irgalmas és kegyelmes magával!

 

Az aláírásgyűjtésben részt vevőket nem érdekli a fő-fő szervező színe-változása, érdektelensége?

 

Lipcsik Márton 

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.14 0 0 8168

 

 

A M I T  

L O P-C S I K  

M Á R  

N E M  T U D  

S O H A  T Ö B B É 

L E T A G A D N I:

 

 

 

EZT ÍRTA LOP-CSÍK A 8154-ES ADÓELKERÜLŐ ÖNBEVALLÁSÁBAN:

 

"De ha már annyira tudni szeretné, az általammegszerzett pénzt a lelkileg és szellemileg toprongyban szenvedő személyek segélyezésére, gondozására ajánlottam fel, mert még így is marad mit a tejbe aprítani."

 

 

TEHÁT SAJÁT BEVALLÁSOD SZERINT  

ELLOPTAD A TAGDÍJAKAT,DE

HA VOLT ÁLLAMI TÁMOGATÁS,

MEG PÁLYÁZATI,ÉS EGYÉB LÓVÉ IS,AKKOR ,ISMERVE A TELHETETLEN ZSOZSÓKA ÉRZÉKENYSÉGEDET ,AZT IS ZSEBRE VÁGTAD.

FELELJ ERRE A KÉT KÉRDÉSRE:

 

1.MENNYI AZ ÁLTALAD ELZSÁKMÁNYOLT TAGDÍJAK ÖSSZEGE?

 

2.AZT IS TUDJUK,HOGY EGY POFONT MÁR KAPTÁL A BECSAPOTT 150 KÁROSULT EGYIKÉTŐL.MÁSOK SZERINT MEG IS ZUHÁLTAK.

 

PERSZE SOKKAL TÖBBET ÉRDEMELNÉL ,MINT A 12000 BAUMAG KÁROSULT ELSŐ SZÁMÚ,

LEGÁDÁZABB,MÓD FELETT FURMÁNYOS 

ELLENSÉGE.

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.14 0 0 8167

nyakfogom!

 

Hát állami támogatást, vagy pályázati pénzt nem láttam a könyvelésekben, de ha ilyen jó és megbízható az információs hálózata, úgy illenék tudnia, hogy én többek között Soros Györgynek és Orbán Viktornak köszönhetek mindent. Csak ők ketten nem tudnak arról, hogy valamely okból a másik is érdekelt anyagi helyzetem jobbra fordításában. A Lungo Dromtól is kaptam valamennyit, de arról végképp nem beszélhetek, mert az meg államtitoknak lett minősítve.

 

Ideje lenne, ha hírszerzőit végre az aláírásgyűjtés állásának kifürkészésére utasítaná, és annak állásáról számolna be.

 

Ja, és legalább egy mondatomat idézze, ahol a tagdíj eltulajdonítását elismertem. Szárnyaló fantáziájának gondolattársítása még nem bizonyíték.

 

Elgondolkodhatna végre azon, hogy bohózattá alakult vesszőparipája mennyit árt a jobb sorsra érdemes károsultaknak!

 

 Lipcsik Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.13 0 0 8166

miért,a tagdíjakon kívül még milyen pénzek voltak pesten,netán állami támogatást,pályázati pénzeket stb. is sikerült bezsebelned?

A M I T  

L O P-C S I K  

M Á R  

N E M  T U D  

S O H A  T Ö B B É 

L E T A G A D N I:

 

 

 

EZT ÍRTA LOP-CSÍK A 8154-ES ADÓELKERÜLŐ ÖNBEVALLÁSÁBAN:

 

"De ha már annyira tudni szeretné, az általammegszerzett pénzt a lelkileg és szellemileg toprongyban szenvedő személyek segélyezésére, gondozására ajánlottam fel, mert még így is marad mit a tejbe aprítani."

 

 

TEHÁT SAJÁT BEVALLÁSOD SZERINT  

ELLOPTAD A TAGDÍJAKAT is.

 

MENNYI AZ ÁLTALAD ELZSÁKMÁNYOLT TAGDÍJAK ÖSSZEGE?

 

AZT IS TUDJUK,HOGY EGY POFONT MÁR KAPTÁL A BECSAPOTT 150 KÁROSULT EGYIKÉTŐL.

 

PERSZE SOKKAL TÖBBET ÉRDEMELNÉL ,MINT A 12000 BAUMAG KÁROSULT ELSŐ SZÁMÚ,

LEGÁDÁZABB,MÓD FELETT FURMÁNYOS ELLENSÉGE.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.13 0 0 8165

nyakfogom!

Ön olyan, mint a felkészületlen diák: bármilyen kérdést is kap, csak Mátyás kirányról akar beszélni, mert egyedül vele kapcsolatban van némi ismeretanyaga.

 

Érdekes, hogy önhöz mindig elsőként jut el valamennyi hamis információ, de sokkal valószínűbb, hogy ön az, aki kitalálja azokat (is).

 

Sajnálom, hogy a baromságai ismételgetése helyett nem veszi inkább igénybe az alapítványom sokoldalú támogatását.

 

Kezdettől fogva adós azzal -és ez bizonyítékok hiányában így is marad-, hogy magán kívül ki beszélt itt tagdíjakról és azok megszerzéséről.

 

Ajánlom figyelmébe, hogy ugyanitt néhány hónapja beszámoltam róla:  én már évek óta vártam egy 100M/Ft. feletti kártérítésre, mellyel kapcsolatban azt is közzé tettem, hogy ha azt megkapom, úgy családommal egyetértésben lemondunk a BAUMAG-ban ragadt pénzünkről.

 

Nos, örömmel közlöm önnel is, hogy peren kívüli egyezségként -igaz nem az általam várt, de még így is- egy jelentősebb összeget sikerült megszereznem, mely összegből az önhöz hasonló rászorulók támogatása érdekében hoztam létre az alapítványomat, hátha mentesíteni lehetne a károsultakat a személyeskedő rémhírterjesztőktől.

 

Egyebekben pedig ha tudni akarja, én az egyesületben tagdíjat forintban soha nem láttam, de láttam nem egyszer jelentős összegeket tartalmazó könyvelési tételeket, bizonylatokat.

 

Ez volt a feladatom, és ennyi volt a közöm a tagdíjakhoz.

 

Önnek viszont sokkal több köze van az aláírásgyűjtéshez, és vélhetően sok csatasorba állított károsult szeretné tudni, hogy hogyan is állnak.

 

Erre fókuszáljon, az ő igényeiket elégítse ki.

 

Egyszemélyes bohózatának egyetlen eddigi hallgatójaként elhagyom a nézőteret, innentől kezdve magának szerepeljen tovább.

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.12 0 0 8164

A M I T  

L O P-C S I K  

M Á R  

N E M  T U D  

S O H A  T Ö B B É 

L E T A G A D N I:

 

 

 

EZT ÍRTA LOP-CSÍK A 8154-ES ADÓELKERÜLŐ ÖNBEVALLÁSÁBAN:

 

"De ha már annyira tudni szeretné, az általammegszerzett pénzt a lelkileg és szellemileg toprongyban szenvedő személyek segélyezésére, gondozására ajánlottam fel, mert még így is marad mit a tejbe aprítani."

 

 

TEHÁT SAJÁT BEVALLÁSOD SZERINT  

ELLOPTAD A TAGDÍJAKAT is.

 

MENNYI AZ ÁLTALAD ELZSÁKMÁNYOLT TAGDÍJAK ÖSSZEGE?

 

AZT IS TUDJUK,HOGY EGY POFONT MÁR KAPTÁL A BECSAPOTT 150 KÁROSULT EGYIKÉTŐL.

 

PERSZE SOKKAL TÖBBET ÉRDEMELNÉL ,MINT A 12000 BAUMAG KÁROSULT ELSŐ SZÁMÚ,

LEGÁDÁZABB,MÓD FELETT FURMÁNYOS ELLENSÉGE.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.12 0 0 8163

nyakfogom!

Idézetében továbbra sem lelem fel a tagdíjat, mint ahogyan hiányolom az aláírásgyűjtés állásásáról szóló beszámolóját is.

Egyébként pedig részben megnyugodtam, mert igazolást kaptam a BORS újság vasárnapi számában a minden áron és minden szinten való jelenlétére: azt írta az újság: "Több a marha".

Alapítványom pedig csak homo-sapiensekkel foglalkozik.

Forduljon hát a jó Istenhez segítségért.

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.11 0 0 8162

EZT ÍRTA LOP-CSÍK A 8154-ES ADÓELKERÜLŐ ÖNBEVALLÁSÁBAN:

 

"De ha már annyira tudni szeretné, az általam megszerzett pénzt a lelkileg és szellemileg toprongyban szenvedő személyek segélyezésére, gondozására ajánlottam fel, mert még így is marad mit a tejbe aprítani."

 

 

TEHÁT SAJÁT BEVALLÁSOD SZERINT  

ELLOPTAD A TAGDÍJAKAT is.

 

MENNYI AZ ÁLTALAD ELZSÁKMÁNYOLT TAGDÍJAK ÖSSZEGE?

 

AZT IS TUDJUK,HOGY EGY POFONT MÁR KAPTÁL A BECSAPOTT 150 KÁROSULT EGYIKÉTŐL.

 

PERSZE SOKKAL TÖBBET ÉRDEMELNÉL ,MINT A 12000 BAUMAG KÁROSULT ELSŐ SZÁMÚ,

LEGÁDÁZABB,MÓD FELETT FURMÁNYOS ELLENSÉGE.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.11 0 0 8161

nyakfogom!

Ön nagyon szeret dagonyázni a saját maga körül kialakított posványban, és efeletti örömét nem kívánom elvenni.

De ha kérhetem, pihenésképpen keresse már ki az ön által többször szó szerint idézett nyilatkozatomból azt a mondatot, amely szerint elismertem volna bármiféle tagdíj eltulajdonítást. 

Ha megtalálja, a szellemi és lelki toprongyban szenvedők támogatására létrehozott alapítványom részéről alkalmatlansága ellenére is uraknak kijáró bánásmódban fog részesülni.

Addig is játszadozzon a féregnyulványával. 

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.06.10 0 0 8160

EZT ÍRTA LOP-CSÍK A 8154-ES ADÓELKERÜLŐ ÖNBEVALLÁSÁBAN:

 

"De ha már annyira tudni szeretné, az általam megszerzett pénzt a lelkileg és szellemileg toprongyban szenvedő személyek segélyezésére, gondozására ajánlottam fel, mert még így is marad mit a tejbe aprítani."

 

 

TEHÁT SAJÁT BEVALLÁSOD SZERINT  ELLOPTAD A TAGDÍJAKAT.

 

MENNYI AZ ÁLTALAD ELZSÁKMÁNYOLT TAGDÍJAK ÖSSZEGE?

 

AZT IS TUDJUK,HOGY EGY POFONT MÁR KAPTÁL A BECSAPOTT 150 KÁROSULT  EGYIKÉTŐL.

 

PERSZE SOKKAL TÖBBET ÉRDEMELNÉL ,MINT A 12000 BAUMAG KÁROSULT ELSŐ SZÁMÚ,

LEGÁDÁZABB,MÓD FELETT FURMÁNYOS ELLENSÉGE.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.06.10 0 0 8159

nyakfogom!

Nincs tudomásom arról, hogy önt a zalai dombok között szóvívővé választották volna a károsultak, ezért csak a saját nevében beszéljen. 

Nyilatkozzon, hogy a lelki (szellemi) toprongya gyógyítására, vagy a here-verétől foszlott zsebe stoppolására kéri-e tőlem a segélyt.

Nem egyértelmű kérelme esetén törlöm az igénylők sorából.

 

Lipcsik Márton

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!