Keresés

Részletes keresés

shang5 Creative Commons License 2017.10.22 0 0 8222

Valószínű igazad van a kampány része de, a hogyan is fontos, mert az adófizetők pénze érv felhasználható.

A Baumag 2006 választási év a kormány döntött nincs szükség a károsultakra a kampányban az ügyészség, bíróság a média támogatásával megoldja.

És az adófizetők pénze jogos v. hazug érv?

Előzmény: BAUmagnélküli (8221)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.10.19 0 0 8221

Kösz a biztatást. Nagyon aljas dolognak tartom, hogy diákok 2-3 havi munkája után járó bért ellopják, de miért nem ugyanaz a kormánypárti elbírálás kisnyugdíjasok 20-30 évi munkája eredményeként összekuporgatott megtakarítása lenyúlásának?... Vagy ez is csupán a kampány része?...  

Előzmény: orrlövész 01 (8216)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.10.15 0 0 8220

Törd az utat, csak utánad. "Ne fosszad meg értékes ötleteidtől, javaslataidtól az alkotókat."

Előzmény: X Y és Z (8218)
X Y és Z Creative Commons License 2017.10.15 0 0 8219

Az aláírásgyűjtést lebonyolító és a petíciót megfogalmazó Egyesület elérhetőségei:

 

 

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete 

2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

e-mail: szbeegy@gmail.com

Elnök: Demeter István

 

Telefon:
06-23/350-921 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/868-4963 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/991-2559 (ha fenti két számon nem sikerül elérni minket, akkor ezt a számot hívja)

 

A megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: iskolai tanár (8217)
X Y és Z Creative Commons License 2017.10.15 0 0 8218

Az aláírásgyűjtést lebonyolító és a petíciót megfogalmazó Egyesület elérhetőségei:

 

 

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete 

2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

e-mail: szbeegy@gmail.com

Elnök: Demeter István

 

Telefon:
06-23/350-921 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/868-4963 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/991-2559 (ha fenti két számon nem sikerül elérni minket, akkor ezt a számot hívja)

A megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: tüskéskaktusz (8215)
iskolai tanár Creative Commons License 2017.10.14 0 0 8217

Nagy oda figyeléssel olvastam az orrlövész 8212 beírását. Nem semmi amit leírt. Számokkal tényekkel alátámasztva, amit bárki ellenőrizhet. Elgondolkoztam, azon, ha már itt teljes egészébe kivesézve lett a Baumag ügy, hogyan is tüntették el a károsultak pénzét, akkor e beírásból nyugodtan meg lehet írni a petíció szövegét. Miért is megy az olyan nyögve nyelősen, hisz szeptember már elmúlt. A télapó puttonyából, vagy a karácsonyi ajándék csomagból elő lehetne húzni a jól megszerkesztett petíciót, ami  taglalja, hogy az egész Baumag működése  a csaláson alapult. Megvettük a nem létező üzletrészeket. Ez nem más mint nagyfokú csalás.A károsultakat a fiktív üzletrészekkel becsapták.

orrlövész 01 Creative Commons License 2017.10.14 0 0 8216

Tisztelt Baumagnélküli!

Köszönöm a hozzászólását. Látom, hogy nagyon is érti és jól látja a dolgokat. Csak annyit meg fogunk küzdeni az akadályokkal.

Előzmény: BAUmagnélküli (8213)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.10.14 0 0 8215

XY és Z , kicspil nátron, 12 ezeremberpénze, hunapénz, leszmégrosszabb, bubez, talár és logarléc, szögesdeszka, Lia Ahil ? még hány neved van? - te okos tojás. Te csak osztod az észt, és rátámadsz mindenkire, valótlanságokat állítasz. Te miért nem teszed, és állsz a petíció megírásának az élére? Még egyetlen esetben sem volt egy értelmes megnyílvánulásod, hogy lehetne előbbre jutni. Te csak másokat tudsz sárba döngölni, oktalanul. Most már jó lesz ha ezt a terepet elhagyod. Senki nem kíváncsi rád,  embereket jogtalanul megalázó dumádra.  Ezért sokan már nem is olvassák a fórumot. Nincs olyan embere szükség aki nem mer, semmit felvállalni.Majd a sült galamb a szádba repül. Helyedbe viszik az ellopott pénzedet.Neked félni valód van, de különböző nickneveken nem félsz sárba tiporni embereket akik akarnak valamit tenni az ügy érdekében.Csak annyit mondok nagyon, nagyon  szégyelld magad, ne oszd az észt a jövőben. Okosságodat a petíció megírásánál kamatoztasd, ha már olyan okosnak képzeled magad, de ahogy láttam a leírt anyagokra egy értelmes válaszod nem volt. 

Előzmény: X Y és Z (8214)
X Y és Z Creative Commons License 2017.10.13 0 0 8214

A 8208-ban megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: orrlovesz (8212)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.10.12 0 1 8213

Arra is felhívnám a figyelmeteket, hogy van lehetőség állami kártérítésre, ha a politika érdeke, hogy törvényt alkosson a károsultak kártalanítására. Most éppen azon dolgozik a kormánypárt, hogy a  "Czeglédy maffia" által megkárosított diákokat törvény útján kártalanítsák. Ha ez megtörténik, akkor a BAUMAG károsultjainak kártalanítására is alkotható, és elfogadható törvény. Ha az alábbi beírás alapján az 1995 és 2003 közötti kormánypártok bizonyított felelőssége megállapítható, akkor törvényt is ki tudunk kényszeríteni kártalanításunk megvalósítása érdekében. Bizonyítani kell a bírói korrupciókat is, amit mindannyian tudunk, de ennek közvetlen bizonyítása kemény feladatnak tűnik...   

orrlovesz Creative Commons License 2017.10.12 0 0 8212

Tisztelt Ingatlanbefektetési Szövetkezeti károsultak!

Minden károsultnak, és remélhetőleg a közös petíciót megszerkesztőknek ajánlom figyelmébe az itt leírtakat.  Kérem, figyelmesen olvassák el, mert a célirányosan, tényállásszerűen megszerkesztett petíció adhat csak reményt arra, hogy a galád módon ellopott pénzüket visszaszerezhessék.

Felfoghatatlan, hogy jogállamban olyan jogi személy, mint amilyen a Baumag Szövetkezet, egyáltalán hogyan kerülhetett cégnyilvántartásba. A válasz erre, a korrupció mindent felülirt. Ezért is tehette meg Balázs László, aki a Baumag Szövetkezet alapítójaként, a cégbejegyzési kérelmének elbírálása előtt, be nem jegyzett, így még nem létező fantom szövetkezete leple alatt, már fiktív üzletrészek értékesítésével, a Btk.-ba ütköző csalást elkövethette 397. millió Ft értékben, minden kontroll nélkül, és amivel még a költségvetést is megkárosították. Tehát, ebben a jogügyletben két bűncselekmény is megvalósult. Egy nagyon- nagyon személyes, már - már baráti meghallgatáson farkasszemet nézve a megyei cégbíróval, erről bizonyíthatóan tájékoztatást adott, valamint arról is, hogy ezen fiktív üzletrészek után, adószám nélkül, közel 100. millió Ft összegben, még adókedvezményre szóló igazolást is kiállítatott. De a brutális csalás ellenére, a csupa szív, csupa lélek megyei cégbírót mindez hidegen hagyta, és fittyet hányva bírói esküjére, nemes egyszerűséggel, mégis póker arccal bejegyezte a szövetkezeti bűnbandát, zöld utat adva ezzel a csalás zökkenőmentes folytatásához. Fontos kiemelni, hogy ezen korrupt cégbejegyzés  mindenre kihatással volt, így az utána bejegyzett többi ingatlanbefektetési szövetkezet alapítására és cégbejegyzésére, ami futószalagon történt meg. (Duna- Profit, Vertikál-Invest, Pilis-Invest). Nem vitás, hogy erre a napra vezethető vissza a gátlástalan korrupció kezdete, jól látható az ébredése, érezhető a kezdeti szele, ami viharossá erősödött. Ekkor döntöttek a sorsáról, hogy tovább engedik-e a csalást, avagy sem, és mint tapasztaljuk, döntöttek. Döbbenetes, hogy nyolc éven át, vagyis az MSZP, FIDESZ kormány regnálása során, azok hallgatólagos beleegyezésének nyomása alatt, így a már szoros összhangban lévő cégbíróságok, állami felügyeleti szervek tudatos szem behunyása mellett, köszönve szépen minden szankció, retorzió nélkül ezt folyamatosan gyakorolhatta. Tehát, a politikai maffia a Horn-kormány kezdetén, azaz 1995.-ben már behálózta a cégbíróságokat, de hogy ennek a folyamata később sem szakadt meg, eklatáns példája, a többi ingatlanszövetkezeti bűnbanda korrupt cégbejegyzése. Nem véletlen, hogy sem az MSZP a FIDESZT, sem a FIDESZ az MSZP-ét, még a mai napig nem számoltatta el a szövetkezeti botrányok miatt, miért számoltatták volna el egymást, hiszen közös a szutykuk, szennyük. Minden ingatlanbefektetési szövetkezeti ügyfél megtévesztése, már a cégbejegyzés időpontjára vezethető vissza, mert a bejegyzéshez szükséges jogszabályi előírásoknak, feltételeknek egyik szövetkezet sem felelt meg. Ha a jogalkotó nem ismeri az ingatlanbefektetési szövetkezet fogalmát, nem kevésbé az általa még formálisan is végzett tevékenységet, akkor a jogalkalmazó, azaz a megyei cégbíró, egyáltalán hogyan tudott vele azonosulni. A petíció megszerkesztőinek csak ez lehet a hivatkozási alapjuk, mert az aljas korrupció mindenre kihatott, legfőbbképpen az 1995-ös cégbejegyzésre, ezért ez a Baumag Szövetkezet kezdete és vége, amit már nem lehet meg nem történté tenni, még ha ez is lenne a céljuk. Bárkivel nagy tétben fogadnék arra, hogy a szövetkezeti károsultak 90%-a még a mai napig sem tudja, hogy valójában fiktív üzletrészeket, illetve fiktív célrészjegyeket vásároltak minden alkalommal. Hogyan is tudhatták volna, hiszen a korrupt politika pressziója alatt az igazságszolgáltatás, állami felügyeleti szervek az igazságot tudatosan végig elhallgatták, elferdítették. Az viszont vérlázító, hogy a Quaestor horrorisztikus csalássorozata is eltörpül a Baumagé, és a többi mellett, ennek ellenére azóta is mindenki hallgat. Vagyis, minden szövetkezet cégbejegyzése a mérhetetlen korrupción alapult. Ezt értse meg mindenki. A szövetkezeti bűnbandákat bejegyző korrupt cégbírók, ha még a saját státusz törvényüket is képtelenek voltak betartani, akkor hogyan is volt tőlük elvárható az, hogy betartassa velük a rájuk vonatkozó jogszabályokat. Egy magát valamire is tartó bírónak, minimum erkölcsi kötelessége, nem beszélve bírói esküjére, hogy még a politikai nyomás ellenére is betartsa saját státusz törvényét. Egy jogállamban, ha a bíróság az igazság háza, akkor a szövetkezeti károsultak eddig még, miért nem kaptak igazságot.

Remélhetőleg ez nyitott fülekre talál, és megmozgatja mindenki lelkiismeretét. Üdvözlettel egy jóakaró. 

X Y és Z Creative Commons License 2017.09.30 0 0 8211

 

A 8208-ban megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: B.L.Mária (8210)
B.L.Mária Creative Commons License 2017.09.29 0 0 8210

Tisztelt Baumag károsultak!

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a mai napig még nem készült el a leendő petíció szövegtervezete, aki tud erre vonatkozóan érdemi információval szolgálni, az kérem jelezze az interneten, mert gondolom, hogy rajtam kívül másokat is érdekel. Valamint az egy hónapja megjelent Barabás György tájékoztatója óta gyanúsan hallgat mindenki, az eddig egymást ócsároló hozzászólok miért nem reagálnak rá, miért nem cáfolják meg? Egyáltalán értik?

BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.09.01 0 1 8209

Az általad leírtak megalapozottan bizonyítják a PSZÁF (ma MNB) hanyag mulasztásait, felelősségét, a BAUMAG működésének teljes időszakában. Ebből adódóan az állam általi kártalanításunkat már 12-13 évvel ezelőtt egy független bíróságnak meg kellett volna állapítania...a felszámolást is azért húzzák el immár közel 14 éve, hogy ne lehessen megállapítani kárunk pontos mértékét, ne tudjuk benyújtani a számlát...ironikusan jegyzem meg, ha a felszámoló 14 év alatt csupán a befizetett tőkénk 0,5%-át tudta felkutatni, akkor a 100%-hoz további 280 évre lesz szüksége...         

Előzmény: Barabás György (8207)
X Y és Z Creative Commons License 2017.08.29 0 0 8208

Az aláírásgyűjtést lebonyolító és a petíciót megfogalmazó Egyesület elérhetőségei:

 

 

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete 

2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

e-mail: szbeegy@gmail.com

Elnök: Demeter István

 

Telefon:
06-23/350-921 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/868-4963 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/991-2559 (ha fenti két számon nem sikerül elérni minket, akkor ezt a számot hívja)

Barabás György Creative Commons License 2017.08.28 0 0 8207

 

Barabás György nyugdíjas vagyok, sajnos az unokaöcsém is Baumag károsult lett, aki a Budaörsi érdek-képviselet oszlopos tagja. Sokszor olvassuk az interneten a hozzászólásokat, igazándiból nem akarom ezeket minősíteni, távol álljon ez tőlem. Pár hete kezembe került egy szenzációs beadvány, amiben a Bajai érdek-képviselet Horváth József címén, kérelemmel fordultak az Ítélőtáblához, amiben csakis a csalás elkövetéséről beszéltek. Az viszont nagyon felháborító és elszomorító, hogy sem a  Budaörsi, sem pedig a Viktor Hugó u. érdek-képviselet vezetői, jogászai még soha sem tájékoztatták saját tagtársait, hogy ők is a csalás áldozatai. Dokumentumok bizonyítják, mindvégig más tényállásra, jogcímre mutogattak. Nekem úgy tűnik, ezt  szándékosan hallgatták el. Emlékeztetőül az orrlövész bicskanyitogató, brutális, csalásról írt értelmezésére. Nem lennék meglepődve, ha az orrlövész ennek a remek Bajai Érdek-képviseletnek egyik tagja volna.

   

Az ingatlanszövetkezeti bűnbandák ügyfeleikkel mindvégig elhitették, hogy az un. ingatlanbefektetési alapkezelési tevékenységet jogszerűen végezhetik, noha alanyi jog hiányában, erre nem volt jogszabályi lehetőségük. Értelemszerűen erről tudomással bírtak a bűnbandákat bejegyző cégbírók, valamint az állami és felügyeleti szervek tisztségviselői, ennek ellenére ezen jogsértő tevékenységet a teljes működésük alatt, igaz, formálisan mégis folytathatták, minden kontroll és retorzió nélkül. De a formális ingatlanbefektetési tevékenység leple alatt, saját kibocsájtású  fiktív üzletrészeit, célrészjegyeit  mégis értékesíthették, a mit sem sejtő, gyanútlan ügyfeleknek, mert csakis ezzel tudták a működésük költségeit, valamint a csalás folytonosságát finanszírozni. Ezek már önmagukban is Btk.-ba ütköző bűncselekmények, ezzel szembe az ingatlanbefektetést, jogszerűen és ténylegesen végzett tevékenységként hirdették, a Baumag az üzletrészeit, a többi szövetkezeti bűnbanda célrészjegyeit, értékkel bíró, jogszerűen kibocsájtott befektetési terméknek tüntették fel család módon. Megtették, megtehették a mindenkori korrupt politika elvárásainak remekül megfelelő stróman szerepkörben tetszelgő csaló szövetkezeti elnökök. 

 

Mivel a szövetkezeti üzletrész, célrészjegy fiktív, értékkel nem bíró, az adásvétel, megállapodás tárgyát eleve nem képezhette, ezért forgalomképességgel sem rendelkezhetett, szabad megállapodás tárgya sem lehetett az üzletrész, célrészjegy vételára, így a teljesítési ( fizetési) határidő sem. Ez a jogértelmezés a fiktív, azaz nem létező befektetési termékre vonatkoztatható.

Most viszont játszunk el azzal a gondolattal, hogy az itt megemlített üzletrész, célrészjegy létező, értékkel bíró.

A Baumag határidős adás-vételi szerződésének tárgya eleve nem lehetett volna szövetkezeti üzletrész, mert a törvény írott szövege szerint, a  jogügyletben nincs lehetőség, az egyidejűleg meghatározott, vagy meghatározandó jövőbeli visszavásárlás kötelezettségének időpontját, valamint a meghatározott visszavásárlási árat rögzíteni, ugyanis ez "repo-szerű" jogügylet, ezáltal a jogalkotó akaratával szembe megy. Ennek alátámasztásául idézett a korábban elhallgatott, és a később letitkosított anyagból:

A szövetkezeti üzletrész nem értékpapír, így forgatása nem megengedett. A szövetkezeti üzletrész ugyan a szövetkezeti törvény 56. §-a alapján átruházható, a szövetkezetet azonban csak elővásárlási jog illeti meg. Az üzletrészek visszavásárlása, majd újbóli eladása egy halasztott visszavásárlási szerződéssel, azaz az üzletrészek "repo-szerű" adásvétele a szövetkezeti törvény előírásaival összeegyezhetetlen, így törvényellenes. Az üzletrészeket egyértelmű, hogy úgy forgatja, mintha az értékpapír lenne. Ezzel az értékpapír törvény előírásait is megsérti.

Tehát, Önöket duplán csapták be, először is amikor Önökkel aláiratatták a hamis magánokiratot, másodszor pedig, a visszavásárlási szerződés minden mozzanatában.

Erről természetesen, a PM a jogi álláspontjáról tájékoztatást ad, a bejegyző cégbíróságoknak, az APEH-nak, valamint a PSZÁF és jogelődjeinek. De a PM az üzletrész adás-vételére vonatkozó jogértelmezése okán, a felügyeleti, állami szervek azért, hogy egyáltalán ne kelljen azonnal érdemben jogi lépéseket tenniük, az adás-vételi szerződést aljas, pofátlan módon, tagi kölcsön jogcímre állították be mindvégig. Ezzel a jogellenes lépésükkel, valójában a csalás bűncselekményét palástolták el. Ezt ajánlom figyelmébe, a leendő petíció szövegét megszerkesztő hozzáértő csapatnak. 

nyakfogom Creative Commons License 2017.08.25 0 0 8206

EDDIG ÖSSZESEN

          "CSAK"

6 MILLIÓ JUTOTT A TAGÍJAK TARHÁLÁSA SORÁN 

LOP-CSIK-NAK.

 

EGYEDÜL CSAK LOP-CSIK 

ÉRTE EL A CÉLJÁT.

X Y és Z Creative Commons License 2017.08.06 0 0 8205

NEM GondolkodóX!

 

Keressen már végre másik cirkuszt a magánszámához, és ott szórakoztassa tovább az arra kíváncsi nagyérdeműt.

Itt már fölöttébb unalmassá vált az egysíkú előadása mindenki számára.

Vagy váltson porondot, vagy rukkoljon elő egy új műsorral, lehetőleg egy olyannal, amiből pénzt is fogunk látni, mert a mostani szereplésének senki nem tapsol, ezt csak maga nem veszi észre!

Akkor bizonyára nemcsak a saját pénzét is vissza fogja kapni, ha eddig nem síbolta volna össze a többiektől, de még vastaps is lesz a jutalma, ahelyett, hogy oroszlán eledelt csinálnának magából.

Jelenleg ez utóbbi az esélyes kilátás magának.

 

Vagy van valami titkos alkuja az igazgatósággal, amiről elfelejtette tájékoztatni a közönségét?

 

Előzmény: GondolkodóX (8204)
GondolkodóX Creative Commons License 2017.08.06 0 0 8204

Tisztelt Fórumozók!

 

nyakfogom  Kicspil Nátron néven a napokban figyelmeztette Lipcsik Mártont, hogy "Kicspil Nátron hozzászólásai nem szólítják meg Önt, és nem is jelentenek Önnek meghívót hozzászólás írására." (Magyarán akinek nem osztottak lapot, annak hallgass a nerve!)

 

Legutóbb azt rótta fel nekem X Y és Z betümonogram mögé bújva, hogy ha gondom van Demeterrel, azt intézzem el vele személyesen, mert észre kellett volna vennem, hogy a számonkérő felvetéseim rendre megválaszolatlanul maradnak, süket fülekre találnak. A felvetések tárgya pedig teljesen idegen a fórum céljaitól....

 

Nos én értek a szóból...

 

Bár azt hittem és hiszem, hogy a Demeter Úrhoz címzett kérdéseim a károsultak érdekében megalapozottak lennének, de ha Demeter Úr a fogadatlan szóvívőjén keresztül azt üzeni, hogy ne háborgassam Őt holmi beszámolási kötelezettséggel, úgy az érdeklődésemmel felhagyok. 

 

Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy nyakfogom mikor terjeszti ki magára is a Lipcsikre és rám vonatkozó intelmeit?

 

Az én Demeter Úrhoz címzett kérdéseim ugyanis nem X Y és Z-nek lettek címezve, ennélfogva nem is jelentettek meghívót egy nem érintett hozzászólására.

 

Ezen kívül Lipcsik hónapok óta nem reagál nyakfogom gyanúsítgatásaira, azok nem csak hogy idegenek a fórum céljaitól (a gyanúsítgatásoktól ugyanis a károsultak ügye semmivel nem jut előbbre!), de a jelek szerint süket fülekre találnak.  

 

A továbbiakban nyakfogom akár Kicspil Nátron, akár X Y és Z álnevek alatt bohóckodjon egyedül, és folytasson párbeszédet saját magával a fórumon, vagy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül Lipcsikkel.

 

Én végleg kiszállok, bár Demeter Úr válaszait a tisztesség okán továbbra is károsulti - a személyes adatkezelés miatt- közérdekűnek tartom. 

 

 

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.08.05 0 0 8203

EDDIG ÖSSZESEN 6 MILLIÓ JUTOTT A TAGÍJAK TARHÁLÁSA SORÁN LOP-CSIK-NAK.

nyakfogom Creative Commons License 2017.08.05 0 0 8202

LÓP-CSÍK ERRE VÁLASZOLJ:

 

 

MENNYIT LEJMOLTÁL A PESTI VÉGELSZÁMOLÁSBÓL LOP-CSIK,AKI MÉG A VÉGÉN IS CSAK-LOP?

 

ÚGY TUDJÁK AZ INFORMÁLTAK,HOGY 2 MILLIÓ JUTOTT TÖKFEJENKÉNT AZ UTOLSÓ

 

CSEPPEK LEFEJÉSE UTÁN ,A TAGDÍJAK LEFÖLÖZÉSE KAPCSÁN.

 

 

 

LoP-CSIK-ÉS NÉHÁNY KOLLABORÁNSA:

 

-A SÉNYI-DEMETER ÁLTAL

-NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN,

-SAJÁT ERŐBŐL LÉTREHOZOTT,

-MEGSZERVEZETT,ÉS

-ELINDÍTOTT

-ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉST

 

12000 BAUMAG KÁROSULT

KÁRÁRA SIKERÜLT EREDMÉNYESEN MEGTORPEDÓZNIA.

 

A GAZEMBERSÉGNEK IS VANNAK HATÁRAI,

DE LoP-CSAK,ÉS BANDÁJA

EZEKET A HATÁROKAT NEM ISMERI.

 

AMIT EZEK TETTEK, AZ A MERÉSZSÉG,

ÉS A POFÁTLANSÁG CSIMBORASSZÓJA,

12000 BAUMAG KÁROSULTTAL SZEMBEN.

 

HONNAN VETTÉK EZEK AZ ÁRULÓK ,ERRE A BÁTORSÁGOT?

 

MOST PERSZE ELÉGEDETTEN DÖRZSÖLIK ÖSSZE A TENYERÜKET,MINT AKIK JÓL VÉGEZTÉK A DOLGUKAT.

 

 

 

X Y és Z Creative Commons License 2017.08.05 0 0 8201

GondolkodóX!

 

Magát gondolkodónak titulálja, de itt csak egy célját mutatta be gondolkodás nélkül: Demeter és a aláírásgyűjtés lejáratását.

Ha gondja van Demeterrel, ezt személyesen intézzék el egymás között, amit maga művel itt, az is teljesen idegen a fórum céljaitól.

Magának az sem beszédes jel, hogy a számonkérő felvetései rendre megválaszolatlanul maradnak, süket fülekre találnak.

Az ilyen parttalan okoskodások, okoskodók miatt maradoznak el a normális emberek.

Tudható kinek az érdeke ez az egész cirkusz, amit maga gerjeszt itt tudatosan.

Bohóckodjon a továbbiakban máshol.

Senki nem tartozik elszámolással semmiről, különösen magának nem.

Teljesen nyilvánvaló ki lakozik a piros orr mögött, még akkor is, ha más-más nevek mögé rejtőzik.

Előzmény: GondolkodóX (8200)
GondolkodóX Creative Commons License 2017.08.05 0 0 8200

A leállt motorokkal parttalanul sodródó hajótörött baumagosok közé a nagy semmiből váratlanul aláereszkedett X Y és Z. 

 

És bár nyakfogom kijelentette, hogy az egyetlen utolsó mentsvár csak is az országos aláírásgyűjtés lehet, most azt kéri számon a felvett új nevén hogy akik mégis gondolkodnának, azok rukkoljanak elő megoldásokkal, ne csak Demetertől várják el a gondolkodást. De hiszen mindenkinek az a legnagyobb gondja, hogy akár merre tapogat, csak falakat talál, a még hasznosítható  legutolsó gondolat esetleg az Állam elleni per lehetne.

 

Ha hiszi, ha nem ez a diverzáns betümonogram, én már akkor szörnyűlködtem és mélységesen sajnáltam, amikor kiderült előttem, hogy az Állam elleni perben csak azok vehetnek részt, akik a felszámolási eljárásba negyven napon bejelentkeztek. Hétezer ember minden  reménye odalett! Hogy lehetne ennek örülni:

 

Honnan veszi ez az ember, hogy én most kárörvendeznék a tehetetlenség miatt is?

 

És nevezzen meg csupán egyetlen károsultat, akiről bizonyítottan tudja, hogy kára bármilyen úton-módon megtérült volna?

 

Meg honnan veszi azt, hogy a cselekvőket könyörtelenül ki kell lőni? És ki az, aki a jelen helyzetben cselekszik bármit is? Vagy ha mégis lenne ilyen, az miért titkolja?

 

Én X Y és Z-vel ellenkezőleg, azt kértem nyakfogom tényközlése után, hogy Demeter Úr nyilatkozzon: igaz-e az egy IGAZ EMBER tényközlése, miszerint az aláírás véglegesen meghiúsult, és hogy ezek után mik a tervei?

 

És egy újabb kérdésem is adódik: Demeter Úr rászorul arra, hogy helyette egy ilyen önálló gondolat nélküli személy nyilatkozzon?

 

Az is tévedése lehet X Y és Z-nek, hogy a pesti egyesület megszűnése keltette szél miatt maradnak el a fórumozók. 

 

Az egyesület megszűnése ugyanis inkább további fórumozót kellene indukáljon, mert Demeter Úron kívül most már csak ez az egyetlen tájékozódási pont maradt.

 

És Demeter Úrtól természetesen továbbra is várom a válaszokat.

 

nyakfogom meg a nem  közérdekű véleményét, kérdését írja meg közvetlenül Lipcsiknek, mert ez a fajta gyalázkodó szófosása bizonyítottan idegen a fórum céljától, és különösen nem tekinthető új gondolatnak.

 

Ha amennyiben Demeter Úr nem válaszol, azt úgy tekintem, hogy sűllyedő hajót már korábban elhagyta a kapitány.

És ebből bárki levonhatja a következtetéseket...

nyakfogom Creative Commons License 2017.08.04 0 0 8199

 

LÓP-CSÍK ERRE VÁLASZOLJ:

 

 

MENNYIT LEJMOLTÁL A PESTI VÉGELSZÁMOLÁSBÓL LOP-CSIK,AKI MÉG A VÉGÉN IS CSAK-LOP?

 

ÚGY TUDJÁK AZ INFORMÁLTAK,HOGY 2 MILLIÓ JUTOTT TÖKFEJENKÉNT AZ UTOLSÓ

 

CSEPPEK LEFEJÉSE UTÁN ,A TAGDÍJAK LEFÖLÖZÉSE KAPCSÁN.

 

 

 

LoP-CSIK-ÉS NÉHÁNY KOLLABORÁNSA:

 

-A SÉNYI-DEMETER ÁLTAL

-NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN,

-SAJÁT ERŐBŐL LÉTREHOZOTT,

-MEGSZERVEZETT,ÉS

-ELINDÍTOTT

-ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉST

 

12000 BAUMAG KÁROSULT

KÁRÁRA SIKERÜLT EREDMÉNYESEN MEGTORPEDÓZNIA.

 

A GAZEMBERSÉGNEK IS VANNAK HATÁRAI,

DE LoP-CSAK,ÉS BANDÁJA

EZEKET A HATÁROKAT NEM ISMERI.

 

AMIT EZEK TETTEK, AZ A MERÉSZSÉG,

ÉS A POFÁTLANSÁG CSIMBORASSZÓJA,

12000 BAUMAG KÁROSULTTAL SZEMBEN.

 

HONNAN VETTÉK EZEK AZ ÁRULÓK ,ERRE A BÁTORSÁGOT?

 

MOST PERSZE ELÉGEDETTEN DÖRZSÖLIK ÖSSZE A TENYERÜKET,MINT AKIK JÓL VÉGEZTÉK A DOLGUKAT.

 

 

X Y és Z Creative Commons License 2017.08.04 0 0 8198

GondolkodóX!

 

 

 

A passzív olvasgatás helyett rukkoljon elő aktív tervvel, ha már annyira okos nevet talált magának. 

Gondolkodni nem csak Demeteréknek szabad.

 

Itt aktívan csak azon örvendezik, hogy nem jött be a aláírásgyűjtés sem, bár ezt nem tudja biztosan senki, csak maga mantrázza ezt. Ez Önnek jól esik? Nem a saját kára  behajtásának a sikertelenségének örvendezik ezzel? Vagy a maga kára már megtérült valamilyen módon?

Jaj de jó, jaj de jó, már megint kilőttünk egy lehetőséget a kárunk megtérítésével kapcsolatban!!!! Mekkora siker!

Nosza, lássuk, kit lehet még céltáblának használni! A cselekvőket azonnal és könyörtelenül ki kell lőni!!!!

Nagyon emlékeztet ez a megszűnt egyesületi vezetőség mentalitására.

Kétségeink sincsenek honnan fúj a szél, még mindig.

Ezért maradnak távol a fórumozók, nem másért.

 

 

 

 

Előzmény: GondolkodóX (8197)
GondolkodóX Creative Commons License 2017.08.04 0 0 8197

A pesti egyesület megszűnése után, a másik egyesület és a korábban az egyéni megoldások sikerében bízó károsultak jelenlegi érthetetlen hallgatását tapasztalva, telefonon beszéltem három olyan baumagossal, akiknek korábban voltak értelmes felvetéseik, és megkérdeztem, hogy most milyen gondolataik vannak, és hogy azokat esetleg bocsássák vitára.

Mindhárman egymástól teljesen függetlenül azt válaszolták, hogy a jelen körülmények között nem hajlandóak még csak kérdéseket sem felvetni, mert a fórumot korábban is uraló, jelenleg pedig két hete már csak a nyakfogom nem közérdekű, bosszúra utaló személyes megjegyzései láttán nem kívánnak önként pellengérre állni.

 

Tartanak ugyanis attól, hogy nyakfogom az egyre inkább elruralkodó kishitűségük, reményveszétésük miatt gyávasággal, Lipcsik követéssel gyanúsítaná meg őket is.

 

Egyikük pedig rámutatott arra a nyakfogom által elrejtett tényre, hogy míg a két héttel ezelőtti bejegyszésében nyakfogom még úgy fogalmazott, hogy Lipcsikék azt hiszik, hogy sikerült megakadályozni az aláírásgyűjtést, addig az utóbbi két írásában már tényként közölte, hogy a Lipcsik-féle siker beérett. Az aláírásgyűjtés véglegesen meghiúsult.

 

Ezután már figyelmesebben újra átolvasva a négy nyakfogom-féle írást, rájöttem a lényegtelennek tűnő, de nagyon is lényeges eltérés bizony tetten érhető.

 

Ezek után az lenne a kérdésem Demeter Úrhoz:

 

Megalapozott-e a Sényi Miklós vezetőségi tag ténymegállapítása?

Ha igen, úgy az eddigi bármekkora támogatottsággal benyújták-e a petíciót Orbán Vikorhoz?

Ha nem nyújtanának be petíciót, úgy visszaadják-e az aláírásgyűjtéshez kért engedélyt?

Ha felhagynak az aláírásgyűjtéssel, úgy mi lesz az eddig begyűjtött aláírások sorsa?

Egyáltalan az eddigi tapasztalok ismeretében meddig kívánják lebegtetve napirenden tartani a meghiúsult aláírásgyűjtést?

Az aláírásgyűjtés abbahagyása után milyen további célért fog kűzdeni a még életben maradt egyesület?

 

Demeter Úr jóhiszeműen reményt ébresztett, de ha ez a remény (is) elúszott, úgy köteles lenne az új helyzetről beszámolni.

 

A kérdéseimre nem nyakfogomtól, hanem Demeter Úrtól várnám a választ.

 

Nyakfogom pedig a nem közérdekű, a döglött oroszlánt rugdosó írásait szerencsésebb lenne, ha privát e-mailben közölné Lipcsikkel, mert így nem láttatná azt a helyzetet, mintha ez a fórum csak hülye gyerekek homokba pisiléséről és az abban való dagonyázásról szólna. 

 

A fórum a jelen formájában, tartalmában, és egysíkúságában méltatlan lett eredeti cáljához.

 

Szívesen olvasnék viszont bármilyen közérdekű, és esetleg újabb reményt keltő gondolatokat.

nyakfogom Creative Commons License 2017.07.27 0 0 8196

MENNYIT LEJMOLTÁL A PESTI VÉGELSZÁMOLÁSBÓL LOP-CSIK,AKI MÉG A VÉGÉN IS CSAK-LOP?

 

ÚGY TUDJÁK AZ INFORMÁLTAK,HOGY 2 MILLIÓ JUTOTT TÖKFEJENKÉNT AZ UTOLSÓ

 

CSEPPEK LEFEJÉSE UTÁN ,A TAGDÍJAK LEFÖLÖZÉSE KAPCSÁN.

 

 

 

LoP-CSIKNAK,ÉS NÉHÁNY KOLLABORÁNSÁNAK:

 

-A SÉNYI-DEMETER ÁLTAL

-NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN,

-SAJÁT ERŐBŐL LÉTREHOZOTT,

-MEGSZERVEZETT,ÉS

-ELINDÍTOTT

-ORSZÁGOS

ALÁÍRÁSGYŰJTÉST

 

12000 BAUMAG KÁROSULT

KÁRÁRA SIKERÜLT EREDMÉNYESEN MEGTORPEDÓZNIA.

 

A GAZEMBERSÉGNEK IS VANNAK HATÁRAI,

DE LoP-CSAK,ÉS BANDÁJA

EZEKET A HATÁROKAT NEM ISMERI.

 

AMIT EZEK TETTEK, AZ A MERÉSZSÉG,

ÉS A POFÁTLANSÁG CSIMBORASSZÓJA,

12000 BAUMAG KÁROSULTTAL SZEMBEN.

 

HONNAN VETTÉK EZEK AZ ÁRULÓK ,ERRE A BÁTORSÁGOT?

 

MOST PERSZE ELÉGEDETTEN DÖRZSÖLIK ÖSSZE A TENYERÜKET,MINT AKIK JÓL VÉGEZTÉK A DOLGUKAT.

UGYANIS 

EDDIG ÖSSZESEN 6 MILLIÓ JUTOTT A TAGÍJAK TARHÁLÁSA SORÁN LOP-CSIK-NAK.

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.07.27 0 0 8195

MENNYIT LEJMOLTÁL A PESTI VÉGELSZÁMOLÁSBÓL LOP-CSIK,AKI MÉG A VÉGÉN IS CSAK-LOP?

 

ÚGY TUDJÁK AZ INFORMÁLTAK,HOGY 2 MILLIÓ JUTOTT TÖKFEJENKÉNT AZ UTOLSÓ

 

CSEPPEK LEFEJÉSE UTÁN ,A TAGDÍJAK LEFÖLÖZÉSE KAPCSÁN.

 

 

 

LoP-CSIK-ÉS NÉHÁNY KOLLABORÁNSA:

 

-A SÉNYI-DEMETER ÁLTAL

-NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN,

-SAJÁT ERŐBŐL LÉTREHOZOTT,

-MEGSZERVEZETT,ÉS

-ELINDÍTOTT

-ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉST

 

12000 BAUMAG KÁROSULT

KÁRÁRA SIKERÜLT EREDMÉNYESEN MEGTORPEDÓZNIA.

 

A GAZEMBERSÉGNEK IS VANNAK HATÁRAI,

DE LoP-CSAK,ÉS BANDÁJA

EZEKET A HATÁROKAT NEM ISMERI.

 

AMIT EZEK TETTEK, AZ A MERÉSZSÉG,

ÉS A POFÁTLANSÁG CSIMBORASSZÓJA,

12000 BAUMAG KÁROSULTTAL SZEMBEN.

 

HONNAN VETTÉK EZEK AZ ÁRULÓK ,ERRE A BÁTORSÁGOT?

 

MOST PERSZE ELÉGEDETTEN DÖRZSÖLIK ÖSSZE A TENYERÜKET,MINT AKIK JÓL VÉGEZTÉK A DOLGUKAT.

 

 

Érdeklődő 2 Creative Commons License 2017.07.27 -1 0 8194

Tisztelt Sényi Úr!

 

Nem az unalomig ismételt személyes háborgása bosszant elsősorban, hanem az, hogy ha már hangsúlyosan zengetesebbé akarta volna tenni mondanivalóját egy klasszikustól idézett versrészlettel, azt máskor tegye valsághűen!

 

Az Ön által 8191 sorszámon idézett versrészlet helyesen: "Szó bennszakad, hang fennakad,

                                                                                    Lehellet megszegik...."

 

Ön egyszer egy fórumozó által el sem követett "nyelvtani hibákra" azonnal lecsapott, felvállalva azt is, hogy bebizonyítsa: azt sem tudja, mi egy mondat alanya, állítmánya és tárgya.

 

A károsultak sorsát semmiben sem javító alpári kritikájának ismételgetése helyett fordítson némi időt műveltsége pallérozására is.

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.07.24 0 0 8193

LoP-CSIK-ÉS NÉHÁNY KOLLABORÁNSA- 

MOST AZT HISZI,HOGY:

 

-A SÉNYI-DEMETER ÁLTAL

-NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN,

-SAJÁT ERŐBŐL LÉTREHOZOTT,

-MEGSZERVEZETT,ÉS

-ELINDÍTOTT

-ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉST

 

12000 BAUMAG KÁROSULT

KÁRÁRA SIKERÜLT EREDMÉNYESEN MEGTORPEDÓZNIA.

 

A GAZEMBERSÉGNEK IS VANNAK HATÁRAI,

DE LoP CSIK,ÉS BANDÁJA

EZEKET A HATÁROKAT NEM ISMERI.

 

AMIT EZEK TETTEK, AZ A MERÉSZSÉG,

ÉS A POFÁTLANSÁG CSIMBORASSZÓJA,

12000 BAUMAG KÁROSULTTAL SZEMBEN.

 

HONNAN VETTÉK EZEK AZ ÁRULÓK ,ERRE A BÁTORSÁGOT?

 

MOST PERSZE ELÉGEDETTEN DÖRZSÖLIK ÖSSZE A TENYERÜKET,MINT AKIK JÓL VÉGEZTÉK A DOLGUKAT.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!