Keresés

Részletes keresés

birbigli Creative Commons License 2003.01.03 0 0 57
Kedves melchiorus!

Én is cak irigyelni tudlak, amiért már átestél ilyen élményem.
Elméletben az én feleségemet is nagyon felizgatja egy hármas sex elképzelése, gyakran találunk ki szeretkezés közben különböz? történeteket,amikor az a vége, hogy egy harmadik férfi is beszáll.
Gyakorlati megvalósítása felé csak nagyon gyenge lépéseket tettünk, mert nagyon fél t?le, gátlásos, nem tudja biztosan, hogy meg akarja tenni.
Igazából én sem értem, miért izgat fel ez a dolog,
talán Moravián edz?dött lelki (el?)fejl?désem az oka.
Nagyon bízom abban, hogy egyszer egy nagyon szép, esetlegesen ismétl?d? élményben lesz részünk.

Gironde Creative Commons License 2003.01.03 0 0 56
Kedves Móni és Zsolti

Nyilvánvalóan így van, ahogy mondjátok… Persze, bizonyos értelemben az összes topikot össze lehetne vonni eggyé, másrészt viszont örülünk, hogy ez nem így van… De aligha ez a lényeg…!

Előzmény: Móni és Zsolti (53)
fvs Creative Commons License 2003.01.03 0 0 55
Valahol minden perverzió. De ezt Te is tudod, hogy ez egy véget nem érő beszélgetés lenne, és akkor sem lennénk okosabbak. És tudod: ami két fél között elfogadott, az már nem is olyan perverz... :)
Előzmény: gárfild (46)


bekki_ Creative Commons License 2003.01.03 0 0 54
Olvasva ezt a kis beszámolót, egyáltalán nem volt egyszerű kivülállónak maradni... Csak gratulálni tudok a nyitottságodhoz!
BÚÉK!
Bekki_
Előzmény: Törölt nick (42)
Móni és Zsolti Creative Commons License 2003.01.02 0 0 53
OFF

Kedves Gironde!

Szeretnék az egyébként roppant szimpatikus hozzászólásodból egy apróságot megcáfolni: én úgy látom, hogy a Hárman az ágyban topikban kifejezetten a párok vannak töbsségben; ld. például hogy kik járnak el a topiktalikra, és a hozzászólások többségét ők adták eddig. Viszonylag kevesen vannak akik "harmadikok", azaz párokhoz beszállók; ilyen "akárhonnan összejött hármasokra" meg nem ismlékszem. Éppen ezért is írtam annak idején, hogy melchiorus hozzászólása elfért volna a topikban...

Zsolti

Előzmény: Gironde (48)
Anus Creative Commons License 2003.01.02 0 0 52
Olvasók öröme megvolt! :-))))
Előzmény: Törölt nick (49)
Gironde Creative Commons License 2002.12.31 0 0 51
stupid (én is tudok rövid lenni)
Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 50
perverz
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.31 0 0 49
Gironde! Minden pontoddal egyetértek. A kiszínezésre és a fantáziás rovatra szeretnék csak reagálni. A történetet természetesen a saját szemszögemből és a tőlem telhető legszebb megfogalmazásban szerettem volna tálalni. Nem csak az olvasók örömére, hanem a magunkéra is. A családi eseményekről vannak videók, az utazásokról fényképek. Erről az esetről csak ez a szerintem szépen megfogalmazott hármas.txt a számítógépen. Szeretnénk ezt a txt-t idős korunkban elolvasni. Ezért írtam színesebbre a szokásos jólmegdugtuk az asszonyt történeteknél. Azt azért még elmondanám, hogy a valós események az itt leírtaknál sokkal színesebbek, sokkal élvezetesebbek és sokkal szeretetteljesebbek voltak!
Üdv és Buék!
melch
Előzmény: Gironde (48)
Gironde Creative Commons License 2002.12.31 0 0 48
Én Kriege-t abszolúte nem tartom topik-gyilkosnak, csak azért, mert hangot ad a Tietekétől eltérő érzéseinek. Bár igaz, nem tanúskodik nagy empátiáról Kriege hozzászólása sem. Hogy miért nem, arról persze maga is mindent elárul, amikor ezt írta: „Én megtiltottam, mert még ilyen esetben sem engedi meg lelkiismeretem az abortuszt”, amitől, ha én nő lennék, azonnal elvégeztetném az abortuszt és otthagynám a francba, nekem ne tiltsa meg senki, mit tegyek a testemmel. Megbeszélni: igen. De megtiltani bármit is?

Kriege maga is elismeri, hogy az ő története durvább, mint melchiorusé. Én másképpen fogalmaznék: Kriege története rendkívül durva, mert az ő, és ha jól értem, a barátnője (bár ez nem világos a történetben, hogy a barátnő belegyezett az aktusba, vagy ő is részegen aludt, ha ez utóbbi történt, akkor megerőszakolták) de ő bizonyára nem egyezett bele abba, hogy a „barátja” (ez Kriege megfogalmazása) megdugja a barátnőjét.

Melchiorus esete csak annyiban hasonlít Kriege történetében, hogy ott is három szereplő van, és ott is van dugás. Döntő különbség azonban, hogy melchiorus esetében mind a három szereplő tudatos döntést hozott arról, hogy megpróbálják szerelmeskedést hármasban. Kriege intelligencia hiánya abban is jelentkezik, hogy feltételezem, hogy ő a saját kellemetlen élménye miatt nem érti melchiorus örömét. Létezik az, hogy nem veszi észre a két történet közötti alapvető különbséget?

Egyébként kétséget kizáróan vannak olyanok, akik nem vonzódnak a hármas szexhez, esetleg, uram bocsá’, elfojtják ez irányú vágyaikat. Hát akkor ne csinálják, de ne vonják kétségbe mások vágyait és örömét.

Bár nem tartom Kriegét topik-gyilkosnak, nekem is jobban tetszett volna, ha azt írja, hogy ez tőle idegen, ugyan, magyarázza már el melchiorus neki, mi okoz számára ekkora örömet, hogyan válaszol erre és erre az aggályra.

De mindegy, félre Kriege-vel, nekem nagyon tetszett a topiknyitó őszinte kitárulkozása, még ha – főleg a második és a harmadik részben – némi olyasféle kiszínezést is éreztem a leírásban, amely talán inkább illett volna az Erotikus fantáziáink rovatba, mint ide. De ettől a történet lényege még minden bizonnyal igaz volt.

A téma valóban eltér a Hárman az ágyban című topiktól, hiszen ott a három ágyba bújó akárhonnan összejöhet, itt pedig hangsúlyosan házaspár a hármas kétharmada, ennek minden súlyosbított körülményével.

Szerintem ugyanis minden házasságban a szex lassan-lassan erodálódik , és a házasoknak, ha szeretik egymást, bizony gyakran motoszkál a fejükben, hogy hogyan lehetne a házaséletet feldobni. Ehhez a hármas jó megoldás lehet, csak éppen mindenkiben ott motoszkálnak a veszélyek: mi lesz, ha a valamelyik fél nem bírja és kiborul, mi van, ha túl jól sikerül, stb.

Tehát nagyon is jó a topik, érdekesek lehetnek mások tapasztalatai is!

Anus Creative Commons License 2002.12.30 0 0 47
Szerintem nem perverz. Sokszor hallottam már, hogy a szex jó nagy részt tanult viselkedés, és ha levetkőznénk azokat az előitéleteket amiket a társadalom ránk mért :-), egész más "erkölcsi" normát állitanánk fel! Pl. Tanulhattuk volna azt is, hogy a szeretkezés a csoportos örömszerzés legjobb formája,aminek az érzelmekhez semmi köze nincs,stb... Tulajdonképp amit érzel,az kizárólag birtoklási vágy, ami ellen semmi kifogásom,de ki az,aki tűzbe tenné a kezét, hogy ő még soha nem fantáziált róla? :-))
Előzmény: gárfild (46)
gárfild Creative Commons License 2002.12.30 0 0 46
Ha vkinek ez jó, legyen.De szerintem ez valahol perverzió,nem?
Előzmény: fvs (45)
fvs Creative Commons License 2002.12.30 0 0 45
gárfild: bocs, de szeretnék én is a "másik oldal" pártjára állni. Te tényleg nem tudod elképzelni, hogy lehet valami izgató ebben valakinek? Meg kell valljam, nekem is nagyon izgató, ha látom a párom, miközben más szereti úgy, ahogy én szoktam. Egyébként nehéz lenne ennyire kívülről látni Őt... Persze ez is csak egy nézőpont.
Előzmény: gárfild (44)
gárfild Creative Commons License 2002.12.30 0 0 44
Nem akartalak megbántani,de ezt nem tudom megérteni.Ha nekem vki rámnézett a barátnőmre én is felizgultam de a dühtől és szerintem ez anormális,nem?
Előzmény: gárfild (43)
gárfild Creative Commons License 2002.12.30 0 0 43
Te beteg vagy.Egy egészséges lelkületű ember szétverné a pofáját annak aki lefektetné a feleségét.
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.30 0 1 42
Sziasztok! Elkészült a történet befejező része. Remélem ez is tetszeni fog!

Miután alaposan elzsibbadt már a lábunk a viszonylag kényelmetlen testhelyzettől, behoztuk a hálószobából az ágymatracot a nappaliba. Kényelmesen, fekve folytattuk tovább a játékot. Nejem a hasára feküdt, én mellé, a barátom pedig fölé hajolt és elkezdte testápolóval bekenni a hátát. Feleségem arcán végtelen élvezetet, ellazulást, kéjt és izgatottságot véltem felfedezni. Lehunyt szemeiből látszott, hogy élvezi a simogatást, a masszírozást. Ugyanakkor bőrének remegéséből, arcának időnkénti rándulásából a szokatlanságot, a zavartságot és az izgatottságot tudtam kiolvasni. Arcára, hajára, fülére nyomott puszikkal próbáltam rossz érzéseit csökkenteni. Legjobban akkor rándult meg arca és egész teste, amikor a barátom szólt neki, hogy végzett a hátával és forduljon a hátára, hogy elölről is be tudja kenni, meg tudja masszírozni. Kétségbeesetten rámpillantott, de csak egy pillanatra. Látszott, hogy most már be akarja fejezni, amibe belekezdett. Szemvillanás alatt a hátára feküdt és átadta elülső testét barátomnak. Ő lágy mozdulatokkal bedörzsölte testápolóval a hasát, majd egyre nagyobb köröket leírva kezeivel, hol a melleit, hol a punciját simogatta. Mikor a barátom elkezdte nejem melleit simogatni, feleségem odanyújtotta hozzám egyik kezét és belém markolt. Szüksége volt a közelségemre, az érintésemre. Ez engem nagyon boldoggá tett. Közelebb bújtam hozzá, fütyimet hozzányomtam combjához. Közben barátom rendíthetetlenül simogatta feleségem melleit. Ez számomra nagyon kéjes érzés volt. Élvezetes volt így közelről is, de szerettem volna kissé távolabbról is látni a kényeztetést. Felkeltem és leültem a kanapéra. Így elém tárult a teljes látvány. Őrjítő látvány volt, ahogy feleségem elnyúlt a matracon, barátom fölötte, nagy térdelő terpeszben, alsó naciban domborodó férfiassága hozzá-hozzáért nejem csupasz puncijához és közben melleit két kézzel simogatta. Kis idő és megfelelő mennyiségű testápoló bedörzsölése múltán barátom ráhajolt nejemre és elkezdte csókjaival masszírozni testét. A nyakát majd vállait követően melleit puszilgatta majd folyamatosan lefelé haladva elérkezett a combok közé. Széthajtotta lábait majd arccal közéjük bújva nyalogatni kezdte nejem punciját. Ő ezt hasizmának és arcának erős rándulásaival és kéjes nyögésekkel honorálta. Barátom egyre mélyebbre fúrt nyelvével a punciba. Nejem egy idő után megfogta barátom egyik kezét, azon egy-két ujját és odavezette a nyíláshoz. Barátom kérdőn rámnézett, de mielőtt bármit tehettem volna, rám mosolygott és szép lassan becsúsztatta ujjait. Egyre hevesebb nyalás, ujjazás, rángás, és nyögés vette kezdetét. Ezt már én sem bírtam tovább, úgy éreztem, hogy saját kezem érintésénél többre vágyik férfiasságom. A korábban már leírt módszer szerint nejem arca fölé hajoltam alsótestemmel és ágaskodó fütyimet a szájához érintettem. Ő rámpillantott, két kézzel megfogta és erőteljesen szopni kezdte. Önkívületében fantasztikus élményt okozott nekem. Nem is nagyon bírtam sokáig. Szóltam a barátomnak, hogy elértem egy ponthoz, amikor fütyimnek nejem forró puncijára van szüksége. Ő megértően félreült a kanapéra én pedig szeretkezni kezdtem nejemmel. Élvezetünket fokozta, hogy egy barátunk szeme láttára szeretkezünk. Néha-néha ránéztünk, rámosolyogtunk. Ő alsónaciján keresztül simogatta fütyijét. „Szeretnéd, hogy a szájába vegye a fütyidet?”- kérdeztem, miközben nejemet hevesen dugtam. „Ha Ő is akarja, akkor igen.” „Akarod?”-kérdeztem. „Igen-nagyon!”-hangzott a kéjtől elfúló de mégis fénylő szemű válasz. Kibújtam nejemből, Ő négykézláb odahajolt barátomhoz, majd lehúzta az alsó naciját. Barátom elnyúlt a kanapén, nejem pedig ráhajolt ölére. Én látni nem láttam, hogy mi történik, csak azt érzékeltem, hogy barátom lecsukott szemmel élvezkedik, miközben keze nejem fején pihent. Nejem feje pedig ütemes mozdulatokkal fel-alá mozgott. A nejem szopta a barátomat! A szájába vette a fütyijét! Rendkívül izgatott lettem. Látni akartam! De nem mertem megnézni. Nem mertem odahajolni és megnézni, ahogy az idegen fütyi a szájában van. Ehelyett mögé térdeltem, megfogtam derekát, makkomat pedig odaillesztettem a bejárathoz. És ekkor éreztem, hogy valami nem odaillő kemény dolog van ott. A barátom keze volt a nejem puncijában. Na ezt már nem bírtam. Kéjre volt szükségem. Fizikaira! Odanyomtam makkom és nem törődve barátom kezével benyomtam feleségembe. Barátom riadtan kapta el a kezét. Összenéztünk és egy jót nevettünk. Erőteljes közösülésbe kezdtünk. Nejem kéjes nyögésit eddig soha nem tapasztalt tompasággal hallottam. Tele volt a szája a barátommal. Szeretkeztünk, élveztünk, mozogtunk, simogattunk, kalandoztunk. Nem egyszer fordult elő közben, hogy barátom és az én kezeim összetalálkozott nejem bizonyos testrészein. Legtöbbször a mellein. Nagyon élvezetes volt a szeretkezés, de viszonylag kényelmetlen a testhelyzet. „Szeretnék elmenni, de így nem tudok”-szóltam partnereimnek. „Én nagyon élvezem, de úgy érzem nem tudok elmenni. Nagyon feszült vagyok.” – válaszolt barátom. Így mi feleségemmel a hihetetlen izgalmi állapotunknak köszönhetően pillanatok alatt elélveztünk. Ő, szokásához híven egy picit korábban majd én. Mivel gyógyszerrel védekezünk, általában a puncijába szoktam robbanni, de most a hasára, a melleire szerettem volna. És úgy is tettem. Ott feküdtünk a matracon, nejem hasa és mellei tejjel öntözve. Épp ki akartam menni tisztálkodni, mikor barátom szólt, hogy ezt nem tehetem meg. „A testápolót szét kell kenni a testen és alaposan bele kell dörzsölni!” – mondta. „De mi ezt nem szoktuk. Mi ilyenkor zuhanyozni megyünk!” – próbáltam védekezni. „Akkor itt az ideje, hogy így tegyetek!” – és letelepedett mellénk, majd legnagyobb megdöbbenésemre elkezdte a tejemet szétkenni nejem hasán és mellein. És addig-addig kente, amíg bőre szépen beszívta. Így a zuhanyozás elmaradt, de hárman összebújva sokáig pihegtünk, majd aludtunk. Életem egyik nagy álma valósult meg, ha nem is teljesen úgy, ahogy elképzeltem. Ugyanis szerettem volna, ha látom, és érzem, ahogy barátom szeretkezik nejemmel, amire sajnos nem került sor. Így azonban nejem is lenyugodott valamennyire. Ugyanis kéjes kapcsolatunk volt, de szeretkezés mégsem, amitől Ő nagyon tartott.

Nejemnek sajnos elég volt ez a kirándulás a 3-as szeretkezés világába, én azonban még továbbra is bízom abban, hogy nem ez volt az utolsó alkalom! J

melchiorus

htz Creative Commons License 2002.12.20 0 0 41
szerintem kezdősrácnak lehet igaza.

a párod azért nem akarja,mert rájött,hogy mi lenne abból,ha úgy istenigaqzából elkezdené élvezni.
és a barátod szintén.könnyen lehetz,hogy nem maflaságról volt szó,hanem arról,hogy egyikük sem merte előtted igazán ,tiszta erőből bevállalni a dolgot.

mert gondolj csak bele,mi lenne,ha olyan pasit választanál,akire tényleg nagyon rá tud izugulni a feleséged,és aki tényleg nem fogja vissza magát!
Az lenne,hogy téged észre sem vennének,olyan fantasztikusat kúrnának.
Te meg csak néznéd. és avégén már nagyon szarul éreznéd magad.

bevallom,hasonló okokból én ezt nem is tudnám megcsinálni,kb úgy,mint ahogy a barátod se tudta.
Pedig én aztán nagyon lelkes tudok lenni,abszolút nem fogom vissza magam.

Meg amúgy is,szerintem egy normális embernek fontos,hogy a sex-partnere akarja őt.Pontosabban,hogy ŐT akarja.Márpedig azzal,hogy 3.-iknak jelentkezik hozzátok,és meghagyja neked az irányító szerepet,vállalja a vibrátor szerepet.

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.18 0 0 40
Hát ez enyhén szólva is nagy baromság. Marhára vágyom, hogy ismétlődjön a 3masunk, vagy akármilyen módon ilyenbe keveredjek, de a másik férfinek még az érintésétől is irtózom! Brrr. Kár, hogy így gondolod! Látom a 3as elleni fellépésed csupán a feltételes reflexeden alapszik. Így érthető vagy.
Itt kérek elnézést azon 3asozóktól, ahol a férfiak is együtt vannak! Tudom és elfogadom, hogy ilyen is van!
melch
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (37)
tandem_r Creative Commons License 2002.12.17 0 0 39
Szia Krieg!
Ellent kell hogy mondjak neked.Évek óta benne vagyok egy ilyen kapcsolatban.Vagyunk olyan viszonyban,hogy bármit meg merünk mondani és megbeszélni magunk között.Engem illetve a másik srácot nem az izgat föl,hogy ott van a közelében egy álló farok,hanem hogy látom,látjuk,hogy a nő milyen nagyokat élvez,az hogy milyen odaadó tud lenni,hogy még több gyönyört kaphasson.
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (37)
tandem_r Creative Commons License 2002.12.17 0 0 38
Szia Krieg!
Ellent kell hogy mondjak neked.Évek óta benne vagyok egy ilyen kapcsolatban.Vagyunk olyan viszonyban,hogy bármit meg merünk mondani és megbeszélni magunk között.Engem illetve a másik srácot nem az izgat föl,hogy ott van a közelében egy álló farok,hanem hogy látom,látjuk,hogy a nő milyen nagyokat élvez.
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (37)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.17 0 0 37
Na, ezt akartam mondani, de nem mertem, mert féltem, hogy provokációnak minősül.

A volt barátom, aki annak idején megdugta a barátnőmet, később be is vallotta, hogy legszívesebben engem dugott volna meg, azonban nem merte, mert tudta, hogy fanatikusan homofób vagyok.

Szóval lehet benne valami, abban, amit mondasz. Azaz a férfi, aki szereti mással dugatni barátnőjét, valójában saját magát akarja a másik fiúval megdugatni, de fél maga előtt bevallani, hogy homokos.

Előzmény: Fastlove (36)
Fastlove Creative Commons License 2002.12.16 0 0 36
Hy melchiorus!

Egyeltalán nem találom perverznek a dolgot. Már csak azért sem, mert akkor saját magamat is ezzel a jelzővel kellene illetnem.

Pár évvel ezelőtt két srác is volt akivel csináltuk többször a hármas felállást, és számomra is baromi izgató volt. A barátnőm egyik volt iskolatársával volt a legszuperebb a dolog, azonban a köztünk lévő távolság miatt valahogy elmaradt. A másik sráccal, aki amúgy az én egyik barátom, szintén kísértetiesen hasonlóan jártunk, mint ti, nem volt elég aktív a barátnőm számára.

Most ott tartunk, hogy közös megegyezéssel újból szívesen belevágnánk valami új kalandba, csak hát most már valahogy nehezebbnek tűnik harmadik partnert szerezni, mint 5 évvel ezelőtt. A barátaim szinte mind házasok és kissé cikinek érezném, hogy ezzel menjek oda hozzájuk.

Amúgy szerintem egy kis bi hajlamra szükség van, ha az ember a szexnek ezt a módját kedveli a legjobban.

üdv:

Fastlove

Előzmény: Törölt nick (-)
fini33 Creative Commons License 2002.12.16 0 0 35
Én szabályosan leblokkoltam az efféle gondolataimat.Nem olvasok olyan fórumokat amik ezzel kapcsolatosak és kerülök minden olyan helyzetet amivel közelebbsodródhatnék az ilyen társalgáshoz,mert nekem az is izgalmas volt, hogy erről beszélünk és teszteltem az embereket, vajon ezzel képes lennék? stb....szóval amig ki nem derült, hogy a párom nem tud eltekinteni a kizárólagos birtoklásomtól, addig kerestem a megfelelő partnert. Most viszont igyekszem nem elővenni még a szex témát sem társaságban,távol tartom magunktól.Én teljesen belenyugodtam ebbe, élőben nem lesz ilyenben részem.A fantázia világa viszont ott van mindig és bármit el tud az ember gondolni. Nekem az is segitett, hogy arra gondoltam, igy nem kell aggódni betegségek,megfelelő partnerek,(nálunk ugye mindenkinek mindenki be kellett volna hogy jöjjön...)nincs gond a hely és idő megszervezésével stb.. ezek piti dolgok és nem sokat segitenek, de ha az ember ezt nagyon akarja, akkor nehéz visszatartani. Én szerencsés vagyok, gyorsan kiderült,hogy nem tud engedni a kedves, nekem meg bőven megér annyit a szerelme,hogy erről lemondjak!
Neked csak lassitani kell,nem leállni! Aki szerintem egyszer már belement ilyenbe, azt előbb utóbb vissza lehet vinni bele,csak épp a megfelelő partnerrel. Nem látod rajta esetleg a szégyenérzetet a barátoddal szemben?? Mert lehet, hogy ez a baj! Nekem pl. jobban bejött volna a csak erre a célra megismert pár.Na, kérdezhetsz még, ha nem voltam világos, csak gépelek monoton, lehet, hogy nem is érthető!
Előzmény: Törölt nick (29)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.15 0 0 34
Nekem is a saját történetem durvábbnak hangzik. Mert bármennyire is nem értem, hogy miért jó neked, ha előtted dugják a barátnődet/feleségedet, te előre tudtad, hogy így lesz.

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.15 0 0 33
Érdekes történet! Én azért egy hangyányi különbséget érzékelek aközött, hogy részegen, anélkül, hogy abba mind a barátnőm, mind én előre megállapodjunk és valaki megdugja a barátnőmet, illetve ha mi a feleségemmel jóelőre megbeszéljük, beleegyezünk, megtervezzük és kivitelezzük a dolgot. Számomra a te történeted hangzik lehetetlenül durvának, kb. annyira, mint mondjuk az enyém neked.
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (32)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.14 0 0 32
Az volt, hogy tényleg részegek voltunk, s valójában semmiféle szex nem volt tervezve. ALVÁS céljából feküdtünk le. Aztán barátom felébredt és megdugta barátnőmet. Én mélyen aludtam, csak utólag vettem észre, hogy valami nincs rendben. Másnap aztán alaposan seggberúgtam a barátomat, azóta sem hallottam hírét. Érdekes fejlemény volt, hogy a barátnőm meg terhes lett. Mi meg éppen házasodni készültünk. Barátnő felajánlotta, hogy abortuszt csinál. Én megtiltottam, mert még ilyen esetben sem engedi meg lelkiismeretem az abortuszt. Mondtam, hogy elfeledem az esetet, s úgy fogok tekinteni a gyerekre, mintha az enyém lenne. Akkor ezt ígértem, de valójában nem voltam biztos, hogy valóban képes leszek-e erre. Következő hónapban házasodtunk. Eltelt 8 hónap és világra jött egy kisfiú. A rokonok és ismerősök közül senki sem érthette, hogy miért örülök ennyire nagyon a gyereknek, csak mi tudtuk, hogy miért - ugyanis a gyerek annyira hasonlított rám, hogy még csak le se lehetne tagadni, hogy az enyém. Kiderült: a feleség nem a barátomtól lett terhes, hanem azelőtt egy héttel és tőlem.

Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.14 0 0 31
Nekem meg nem tetszik részegen a szex. Számomra fontos a tiszta tudat, hogy maximálisan oda tudjak figyelni partnerem minden jelzésére. Azt nem mondom, hogy egy kissé becsípve túl rossz lenne, de részegen soha. Az olyan, mint az autóvezetés. Az ember azt hiszi, hogy részegen sokkal királyabb vezetni, mert milyen légies, szabad, könnyű, sebes. Valójában mi történik? Nem nagyon érdekel, hogy mások is vannak az úton és nekik komoly problémákat tudsz okozni. Nem érdekel, hogy a gyalogosok át akarnak előtted menni. Csak mész a saját élvezetedre. Életemben egyszer megpróbáltam mindkettőt, de nagyon nem élveztem. Mármint utána, amikor végiggondoltam, hogy mi történt.
Szóval nem csodálozom, hogy a részeges hármas nem jött be neked.
Előzmény: Kriege Barnston-Grenville (30)
Kriege Barnston-Grenville Creative Commons License 2002.12.14 0 0 30
Nem vagyok semmilyen topikgyilkos. Nem rombolok semmit. Egyszerűen számomra érthetetlen, hogy valaki örül annak, hogy kedvese mással van.

Én meg a teljesen felöltözött, vizes ruhás lányokat szeretem, ami szintén nem egy teljesen kóser dolog.

A topik címe meg velem is előfordult már. Részeg állapotban. Így tapasztalatból mondhatom: abszolút nem volt kellemes.

Előzmény: chronic (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.13 0 0 29
Hogy tudtad lecsillapítani magad? Én is szeretném, de nem tudom. Most már ott tartok, hogy máshol keresem a 3as élményt de érzem és tudom, hogy ez nem jó.
Előzmény: fini33 (28)
fini33 Creative Commons License 2002.12.13 0 0 28
Szerintem nem beteges, csak éppen most kicsit túlcsordult benned. Nekem is volt egy ilyen időszakom, csak nekem a párom nem tudná elviselni,hogy én mással is, ezért letettem róla,nem akarom bántani.Láttam rajta,hogy küzdött, próbálta elképzelni, hogy hisz az neki is jó lenne (mert mi 4-esben gondolkodtunk),hisz új élményekre tehetne szert, dehát győzött a birtoklási vágy.Én ezt megértem és szépen le is csillapitottam magam,ez nálam elhatározás kérdése. Próbáld meg szerintem, a túlzott nyaggatás akár ellenkező hatást is kiválthat!
Előzmény: Törölt nick (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!