Keresés

Részletes keresés

BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.11.15 0 0 8233
Papa-pia Creative Commons License 2017.11.15 0 0 8232

Eddig nem volt mondanivalóm, a mocskolódásokban pedig még véleménynyilvánítási célból sem kívántam részt venni.

 

Most viszont hogy hosszú hallgatás után végre megszólalt az aláírás szervezője, az Ő írása felvet néhány gondolatot:

 

Én  elhiszem, hogy sokat foglalkoztak eddig is az aláírásgyűjtéssel, de mivel annak eredmény nem titok, mégsem kaptunk választ arra, hogy miért nem lehetett az állást közzétenni akár csak havonta is. Ezután vajon sor fog erre kerülni, vagy kéjesen élvezkednek majd egyesek ezután is az újabb és vadabbnál vadabb pletykákon?

 

A petició nyers szövege az ügyvédnél van, finomításra vár....A "finomításra" a fórumozók egy része maga tartana igényt, de ismeretek hiányában nem tud mit finomítani egy ügyvéd fiókjában meglapuló iraton. Vagy a nyers petíció is titkos talán, mint az eredmények aktuális állásának közzététele?

 

Ha mégsem jönne össze a 10.000 aláírás 2018 februárjáig, úgy tovább folytatják annak gyűjtését? Egyáltalán: van végső határidő betervezve a gyűjtésre?

 

A százhalombattai Egyesület Alapszabályát hol lehet megismerni azoknak, akik elszánnák magukat, hogy oda belépjenek? Remélem, az Alapszabály nem titkos.

Az Alapszabályt javasolom legalább itt, a fórumon közzétenni.

 

Az Egyesület fő célja az aláírásgyűjtés. Van egyáltalán még más célja is, ami a károsultak javát szolgálná?

Ha más cél nincs, úgy miért kellene egy hallgatásba, inkognitóba menekült szervezetbe belépni évi 3.500.Ft. ellenében  csak azért hogy a tagok (is) aláírásokat gyűjthessenek?

 

Okos felvetésnek tartom viszont, hogy a megszünt pesti Egyesület végelszámolásakor a tagság döntsön az elveszített sérelemperben utólag felmerült perköltség akár részleges, akár teljes kompenzálásáról -természetesen a rendelkezésre álló anyagi lehetőségek határán belül. 

 

Tudtommal lesz még egy közgyűlés, melynek idejét a törvényszék fogja kitűzni. A megszünt Egyesület tagsága ott dönthet erről.

 

Gondolkodó X véglegesen eltemette a károsultak valamennyi igényérvényesítő lehetőségét, és álláspontját eléggé alá is támasztotta, eddig legalábbis senki nem cáfolta azt meg.

 

Mi erről a véleménye azoknak a károsultaknak, akik egyéni, vagy zárt csoportos formában továbbra is bíznak bármilyen megtérítés, megtérülés lehetőségében? És nekik milyen érveik vannak a céljaik elérése, magvalósulása mellett?

E gy e s ü l e t Creative Commons License 2017.11.13 0 0 8231

Tisztelt Fórumozók, Károsultak, A Viktor Hugó utcai Egyesület volt tagjai, és pártoló tagjaink !

 

Először is elnézést szeretnék kérni, hogy ez ideig nem szóltam hozzátok kedves címzettek.

 

Azonban ne higgyétek azt, hogy az eltelt időszakban sem dolgoztunk, sőt annál inkább a fő célunkban, az aláírásgyűjtés folyamatában minden erőnkkel és kapacitásunkkal ténykedtünk.

 

Sokan kérdezték, hogy hol áll az aláírásgyűjtés, sőt már sok fórumozó meg is kérdőjelezte ennek tényét. (megszakadt, meghiúsult). Ezeknek válaszolom, hogy ez egyáltalán nem igaz, ezek a félrevezető pletykák, híresztelések, mert az aláírásgyűjtés folyamata rendben zajlik. Itt szeretném megköszönni, az aktív tagoknak, szimpatizánsoknak, akik már több száz aláírást gyűjtöttek. (Fábiánné Magdika, Kopp Gabi, Sényi Miklós, stb.)

 

Az utóbbi időben beszállt és aktívan részt vesz az interneten lévő Facebook csoport is. Nem győzzük kérésükre az aláírásgyűjtő íveket kiküldeni. Nekik is köszönjük a munkájukat. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy aki olvassa az adja tovább, azt az információt, hogy az aláírásgyűjtő íveket (ha nincs is tele) akkor is minél előbb küldjétek vissza, hiszen mi ezt rendszeresen összesítjük. Ha szükséges még akkor lehet kérni újabb aláírásgyűjtő ívet.

 

A petíció szövegét is sokan kérdezték, hogy miért nem tesszük fel a főrumra. Erre azt válaszolom, hogy a petíció nyers változata elkészült, az ügyvédünknél van, finomításra vár.

 

Egyéb témában is szeretnék szólni a Tisztelt címzettekhez.

 

Nagyon sokan megkeresnek telefonon, emailen, levélben,  a másik megszűnt budapesti Viktor Hugó Egyesület volt tagjai közül több kérdésben.

Aki az aláírásgyűjtésben szeretne részt venni, illetve tagként akar hozzánk belépni, azt szívesen várjuk soraink közé.

 

Azonban aki olyan problémával jelentkezik, hogy a másik egyesület vezetősége beszervezte az állam elleni perben, melyet minden szinten elvesztettek és kijött az összes próbaperben szereplő kisnyugdíjasoknak 66.000.- Ft-os perköltség (illeték), ezzel mi nem tudunk mit kezdeni. Nagyon sajnáljuk őket, mert segítség nélkül maradtak. Az a megoldás járható lenne ez ügyben, hogy a másik egyesület maradék pénzéből a felszámolás során kártalanítsa ezen volt tagjait. 

 

Az aláírásgyűjtéshez visszatérve, több fórumozó kérésére, tájékoztatás céljából közöljük, hogy a mai napig 532 aláírásgyűjtő ívet osztottunk ki, mely 5320 aláírást tartalmaz.

 

A vezetőség terve 10000 aláírás összegyűjtése, ez várhatóan 2018. februárjáig (választásokig) összejöhet.

 

Befejezésül, még egyszer kérünk mindenkit, aki a fő célunkat az aláírásgyűjtést támogatni szeretné, az jelentkezzen nálunk elérhetőségeinken, mert mi csak ezt az egyetlen kiutat látjuk, hogy felfigyeljenek ránk és esetleg kárunk egy része megtérülhessen. Lásd Questor, illetve iskolaszövetkezet példáját. Továbbá várunk minden olyan volt Viktor Hugó utcai károsultat, illetve egyéb károsult társainkat, akik szeretnének hozzánk belépni, jelentkezzenek ők is a lenti címen, szívesen várjuk tagjaink közé. Éves tagdíjunk: 3500.- Ft/év

 

Elérhetőségeink:

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete

Cím: 2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26.

email: szbeegy@gmail.com

Telefon: 06-23/350-921, 06-30/868-4963

 

 

Az Egyesület Elnöke: Demeter István

 

GondolkodóX Creative Commons License 2017.11.05 0 0 8230

Orrlövésznek a baumag cégtörténet valamennyi állításával nem csak hogy egyet értek, de azokat meg is erősítem.

A felelős és illetékes állami szervek már-már szervezettnek látszó jogsértő működésén minden hangoztatott alkalommal valamennyien felháborodhatunk, ezzel azonban nem jutunk a pénzünkhöz.

A cégbíróságok, a PSZÁF és más szervezetek jogsértő működését az arra jogosult és illetékes bűnüldöző szervezetek arra irányuló és elegendő szándék hiányában csak az ismert eredményességgel tárták fel, és a feltárt cselekményekben hozott jögerős ítéletek kizárják azt, hogy ugyanazon cselekmény miatt ugyanazon felek között újabb per induljon.

Egy új per megindításának vádinditvány hiányában akadálya az is, hogy pl. csalás címen elévülés miatt még akkor sem lehetne pert indítani, ha pl. Balázs személyesen tárná fel, hogy mely módon, mekkora és milyen ellenszolgáltatásért sikerült az állami szervek alkalmazottjainak a figyelmét elterelni a jogsértő eljárás eredménye céljából.

 

Ezeknek, az örrlövész által már korábban is feltárt megalapozott, de mindvégig figyelmen kívül hagyott felróható magatartásoknak csak olyan felháborodást, és legfeljebb együttérzést kiváltó hatása lehet ma, mint apáink-nagyapáink első-és második világháborús emlékeinek a felidézése. Azok is minden bizonnyal megtörténtek, de a háboruk az érintett politikai hatalmak súlyuknak megfelelő érdekérvényesítési lehetőségei szerint fejeződtek be.

 

Orrlövész tehát (sajnos) a birtokában lévő bizonyítékok ellenére az 1996-2003 között (némely esetben ezt követően) elkövetett jogsértések miatt még teljes körű beismerés esetén sem kezdeményezhetne már új eljárást.

 

Arról nem is beszélve, hogy jogerős bírósági döntés állapította meg, hogy a baumag-károsultak nem sértettjei a baumag-ügynek.

 

Tetszik, nem tetszik, a baumag-károsultak pénzvisszaszerzési lehetőségei baumagnélküli utalásával szemben határozottan kijelenthető, hogy végérvényesen kútba estek.

 

A baumag-károsultak a sérelmeiket egymás között, mint egy baráti kör tagjai háborús emlékekként elmesélhetik, de ez a háború kizárólag a baumag-károsultak megsemmisítő veszteségével véglegesen befejeződött.

 

A baumagnélküli burkolt célzása, ha követőre találna, az viszont már bűntetendő önbíráskodás lenne pénzvisszaszerzés nélkül, mint ahogy a sérelemper elvesztése okán a NAV jogosan követeli az eddig le nem rótt perilleték összegét. 

 

Egy vas marad csupán a tűzben, mégpedig az aláírásgyűjtés...

 

Ugyancsak baumagnélküli ismerte fel a napokban, hogy a politikai szándék hiánya vezetett eddig oda, ahová jutottunk, én  pedig ezt a politikai szándék-hiányt kiterjesztem az aláírásokkal támogatott petícióra is. 

A PETÍCIÓ-tól nem remélek semmilyen sikert, de ha már valakik elkezdték, tisztességgel fejezzék is be legább ebben az évben, és ne titkolózzanak sem az eredménnyel, sem az eredménytelenséggel. 

 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.11.04 0 1 8229

A 2003. októbere óta eltelt több mint 14 év alatt sok mindent megértettünk. A pénzügyekben szerzett tanulságokkal azonban nem tudtunk élni, hiszen kisnyugdíjasként már közel annyi pénzt sem tudtunk összekuporgatni, mint amennyit a BAUMAG csaló vezetése és súgóik aljas, alattomos módon, minket átverve elloptak tőlünk. A sok tanulság közül kiemelném, hogy egy állami jóváhagyás mellett szervezett pénzügyi maffia ellen bírósághoz fordulni nagyfokú naivitás, tájékozatlanság, hiszen a nyerés esélye zéró. Ezt minden maffia jól tudja. Egy szóban forgó vitát a közel egyenlő erőviszonyokkal bíró maffiák a bíróságokat (az állami jogszolgáltatás minden lehetséges formáját) messze elkerülve törvényeken kívül, fegyveresen, erőszakos úton rendezik, oldják meg. Az állam által is támogatott pénzügyi maffiák, a pártkasszákba csorgatott korrupciós pénzekkel, és a megvezetett választók támogatásával összehasonlíthatatlanul erősebbek, mint néhány ezer kisnyugdíjas (és az ügy súlyos betegei, halottai), ezért az ellopott pénzeink visszaszerzésére indított bármilyen próbálkozás eleve halálra van ítélve. Sőt, ha nem tapsolunk annak, hogy megloptak bennünket, akkor további büntetésekre számíthatunk. A fent leírtakat tökéletesen megalapozza, hogy most egy bizonyos per miatt 66 000 forintos fizetési felszólítást kaptunk a NAV-tól, minden indoklás nélkül (külön nyomozás kellet ahhoz, hogy kiderítsük, a háttérben a BAUMAG ügy áll!)...és ha 30 napon belül nem fizetünk akkor letiltják a nyugdíjunkat, ha az kevésnek bizonyul a fizetési kötelezettségeink teljesítéséhez, akkor jelzálogot tesznek a lakásunkra, a végrehajtó által kinyomozott vagyontárgyainkra (és nemfizetés esetén azok töredék áron történő értékesítéséből szerezhetnek további elégtételt maguknak)...jó hogy nincs kis hazánkban Amerikához hasonlóan széleskörű szabad fegyverviselés, mert a hasonló ügyek miatt bekattant polgárok már sok felelőst eltettek volna láb alól, mint ahogy ez a banánköztársaságokban szokás...annyit hoznék fel csupán a védelmükre, hogy ők különbek a terroristáknál, mert nem véletlenszerűen kiválasztott ártatatlan gyermekeket, gyanútlan, védtelen embereket gyilkolnak meg, hanem azokat az államilag védett bűnözőket iktatnák ki a társadalomból, akik ellen a jogi út teljesen reménytelen...írom ezt pont ma, amikor 61 éve estünk áldozatul a második világháború győzteseinek megállapodása alapján, az ezerszeres túlerőben lévő szovjet tankok ellenünk indított inváziójának!!...                     

Előzmény: orrlovesz (8228)
orrlovesz Creative Commons License 2017.11.03 0 0 8228

Tisztelt Károsultak!

Utoljára közlöm Önökkel, hogy mindenki megértse!

Az eleve csalásra alapított szövetkezeti bűnbandákat bejegyző, velejéig korrupt cégbírók, kivétel nélkül végig tetették a hülyét, mert úgy tettek, mintha, nem értenék a nagyon is jól értelmezhető jogszabályi passzust, miszerint a cég elnevezésének a cég alapvető tevékenységét és tényleges formáját kell tükröznie, és nem kelthet olyan látszatot, amely ezekkel ellentétes. És jól figyeljenek, erre vonatkozóan, a Pest-megyei cégíróság 2004-ben, egy eltitkolt állásfoglalásában saját magát buktatta meg, ami minden bejegyzést, korruptan elkövető cégbíróságra terhelő bizonyíték. Azzal, hogy ennek ellenére, a bűnbandákat aljas szándékkal jogsértően mégis bejegyezték, lehetőséget adtak arra, hogy megkezdhessék, a fiktív üzletrészek, célrészjegyek értékesítését. Ezáltal, a cégbírók maguk is a csalás bűnrészeseivé váltak. Ezt már senki sem tudja kimagyarázni, de még ezen a csalásokban is érdekből összefonódó korrupt MSZP-FIDESZ koalíció sem. Ez volt az éppen hatalmon lévő, korrupt politikai elit elvárása. Mi más lenne mindennek a kiindulási pontja, ha nem maga a korrupt cégbejegyzés. Tehát, a csalás kezdete minden esetben a jogsértő cégbejegyzés időpontja, ami visszavezethetően mindannyiunk kárát okozta. A törvény írott szövege szerint, semelyik szövetkezeti bűnbanda alapítása nem volt bejegyezhető, mert ezt, jogszabály nem tette lehetővé. De ne feledkezzünk meg, Simicska Lajos barátunk szerepéről sem, akit, a valaha élt humoristának tekinthető Hofi Géza, egyszerűen csak Simliskának nevezett el, és aki az APEH elnökeként, targoncával tolta a jogosulatlanul befizetett adók összegét a FIDESZ pártkasszácskájába. Mindkét hatalmon lévő párt, nyakig benne volt a csalásokban, ennek ellenére a mai napig is, gusztustalanul egymásra mutogatnak, és próbálják elhagyni, mint a patkányok a süllyedő hajót.  Ugyan ez vonatkozik a Quaestor vérlázító csalássorozatára is. A pénz mindenre gyógyír, még a bűntudatot is elmulasztja, persze ha van nekik. Ez lenne a tiszta, keresztény politika üzenete? Önök szerint? Örömmel töltene el, ha értelmes hozzászólásokat olvashatnék, de különösen Barabás úré.

Üdvözlettel.

BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.11.03 0 0 8227

A megszűnt Egyesület tagjai kaptak egy fizetési felszólítást 66 000 forintról a NAV-tól, 30 napos befizetési határidővel. Aki nem fizet, annak letiltják a nyugdíjából... Csak azért, hogy a BAUMAG ügy napirenden maradjon, ne merüljön feledésbe...

GondolkodóX Creative Commons License 2017.11.01 0 0 8226

Azok a károsultak, akik bármikor is hittek a magyar igazságszolgáltatásban, meg fognak lepődni, ha elolvassák egy törvényszéki bíró reagálását egy joghallgató írására a BÚFELEJTŐ blog tegnapi bejegyzéseként. (Egy bíró válasza a joghallgató írására cím alatt.)

Az írás lényege számukra az, hogy a politika eluralta a rendőrséget, az ügyészséget és a bíróságot.

Ahogyan azt néhányan már jelezék: a magyar bíróságtól semmit sem lehet remélni, legfeljebb az Európai Bíróságtól. De addig el is kellene jutni, és addig a perköltségeket is vállalni kell.

Most lehet sajnálni igazán, hogy megszünt az az egyesület, amelyiknek célja lett volna akár Strasbourgig is elmenni. 

 

Kiváncsi lennék, hogy a BAUMAG csalássorozatot alaposan és szinte teljes körűen feltáró, és mindenre felkészült  károsultak milyen megalapozott keresetet tudnának előterjeszteni, és ki ellen, ha a csalássorozat 2003 októberében befejeződött, és azóta valamennyi felróható magatartás elleni eljárás elévülés okán eleve meg lenne tagadva. És ez a magyar jog szerint még törvényes is lenne. 

 

Arról nem is beszélve, hogy jogerős bírósági ítélet szól arról, hogy a tényleges károsultak nem is sértettjei a csalássorozatnak. 

 

Az is a magyar jogrend egyik furcsasága, és még a bírák, ügyészek is szolgalelkűen kalapot emeltek előtte, hogy a BAUMAG csalássorozat értelmi szerzője, I.r. vádlottja Balázs László, míg a csalássorozat sértettjei többnyire a Balázs László által képviselt, és a károsultak befizetéseiből gründolt BAUMAG satelit cégek.

 

 

A károsultak pedig "sirathatják a semmit, a másét, a gróf szabadulása után talán agarászni fog...." (Ady Endre után szabadon.)

 

A nagy VARÁZSLÓ Balázs tehát saját magát csapta be, így nincs itt semmi néznivaló, tessék tovább sétálni....

 

Természetesen örülnék, ha a reménykedőknek mégis sikerülne bármilyen eredményt elérni.

 

Ebben a reménytelen helyzetben értékelődik fel az aláírásgyűjtés, mint utolsó reménysugár, és éppen ezért érthetetlen annak agyonhallgatása.  

 

GondolkodóX Creative Commons License 2017.10.31 0 0 8225

BAUmagnélkülinek és másoknak a figyelmébe.

 

A ORIGO online hozta le a szenzációs és felháborító hírt, miszerint az MSZP-s Czeglédi Csaba mintegy 1000 diák közel 100.000.000.forintját nyúlta le.

A FIDESZ -amikor szóban átvállalta volna a diákokat ért veszteséget- jól tudhatta, hogy az érintett diákok száma csupán 11. fő, és a kár is csak 802.822. ft.volt. (Természetesen az érintettek számára a 10-100-vagy 1000. forintos kár is kár!)

A korrigált és valódi adatok sajtóhelyreigazításban jelentek meg.

Tehát a FIDESZ kimondottan kampánycélból keltette az a látszatot, hogy mekkora értékben vállalná át a diákok kárát, melyek még a valótlan 100M/Ft. esetén sem közelítik meg a BAUMAGosok több miliárd forontos veszteségét. 

Arról nem is beszélve, hogy eddig egyetlen kormánypártnak sem állt szándékában a szövetkezeti károsultak kisegítése, és a Dunaprofit esete bizonyítja, hogy bíróságok révén azt is el tudta érni a kormány, hogy az Állam felelősségét is kizárják.

 

Arra azért kiváncsi lennék, hogy a novemberi nyugdíjasoknak hivatalból járó "többletpénz" -a harminc ezüst- hatására mégis hány szövetkezeti károsult fog mégis a FIDESZre szavazni?

 

A pesti egyesület megszűnése után és a budaörsi egyesület hallgatását figyelembe véve Orrlövész milyen egyéni harcot képzel el a kártérítés érdekében?

 

Mi oka lehet annak, hogy a májusban indult aláírásgyűjtés közbülső (napi) eredményét, állását hétpecsétes titokként őrzik azok, akik korábban naponta hoztak nyilvánosságra a valósággal köszönő viszonyban nem lévő több ezres létszám adatokat?

 

Egyáltalán folyik-e még az aláírásgyűjtés, és azt mikor kívánják a szervezők véglegesen lezárni? 

Bár én nem tartottam fontosnak a petíció szövegét előre közzétenni, de ha már annyian ennek ismeretétől tették függővé a támogatásukat, úgy már csak dacból is lehoztam volna egy akármilyen petíciós szöveget, hogy azt ki-ki kedvére kiegészíthesse, módosíthassa. 

Arra azért vigyázzanak, hogy a petíció lehetőleg ne legyen több egy gépelt oldalnál a címzéssel, a dátummal és a beküldő szervezet aláírásával együtt!

Ezt különösen  azok figyelmébe ajánlom, akik módosítani szeretnék majd a remélt irományt. 

iskolai tanár Creative Commons License 2017.10.30 0 0 8224

Tisztelt orrlövész!

 

Csak gratulálni, tudok Önnek az áldozatos munkájához, amit kifejtett a Baumag ügyben. Minden elismerésem az Öné, olyan mint egy oknyomozó. Világosan érthetően leírta, hogy lopták el  a pénzünket, megtakarításainkat. Gondolom ehhez a bizonyítékai is megvannak, másképp nem merte volna a nyilvánosság elé tárni a dolgokat. Ahogy olvasom és értelmezem a Baumag volt az első. A puding próbája az evés, majd mind az éhez disznók mikor a vályúhoz mennek, úgy rohanták le a többi szövetkezetet is a Baumag mintájára. ( Duna-Profit, Verticál-Invest, Pilis-Invest, Quaestor stb.). Sajnálatos, hogy egy gazember kitalálja a módszert, és hagyják hogy a sok szerencsétlen embernek amiért meggürizett, lenyúlják a pénzét. Ezek a gazemberek meg élik világukat, mások nyomorán. Milyen jogállamba élünk? - ahol a csalókat védik. 

Előzmény: orrlovesz (8223)
orrlovesz Creative Commons License 2017.10.26 0 0 8223

                                                      Tisztelt Károsultak!

Külön örülök, Barabás úr hozzászólásához, mert értelmezésében felfedezni véltem, hogy használja a józan paraszti eszét, amit sajnálatosan, eddig még nem sokan tettek meg, ezért is azonosulok minden szavával.

Még egyszer közlöm Önökkel, hogy mindenki megértse:

A jogalkotó nem ösmeri, szövetkezeti cégformában az ingatlanbefektetési elnevezést, ami már önmagában utal, a tervezett TEAOR számon megjelölt, eleve jogsértő tevékenység végzésre, ennek okán, ilyen jogi személyt alapítani sem lehet, és ez egyben kizárja a cégbejegyzést is. Ezt már csak a Jóisten tudja megcáfolni, a korrumpálható trógerek nem. Az adott cégbírók elhitették Önökkel, hogy a szövetkezeti bűnbandák cégbejegyzései jogszerűek voltak, amivel lehetőséget adtak a csalássorozat megkezdéséhez, azaz a fiktív üzletrészek, fiktív célrészjegyek értékesítéséhez. Ez volt az előre megtervezett stratégia alapelve. Amíg a bíróságokon ilyen bírók garázdálkodnak, addig a szövetkezeti, illetve a Quaestor károsultaknak nem kell ellenség. A korrupt politikai elit duplán volt haszonélvezője a csalásoknak, mert egyfelől a stróman szövetkezeti elnökök, a Quaestor vezér folyamatosan tömte a zsebüket, másfelől a jogosulatlanul befizetett adókat is, zsebre rakatták velük. Ahogyan egy nagyon hiteles volt ellenzéki vezér, kétszer is elhadarta, a korrupcióból származó pénzek a pártkasszákba, onnan pedig a magánzsebekbe vándoroltak. Milyen igaza volt! Az hogyan történhetett meg egy jogállamban, hogy a fiktív üzletrészek, célrészjegyek, Quaestor vállalati kötvények nyereség adójára az adóhatóság folyamatosan igényt tartott, vagyis itt a semmi adójáról beszélhetünk, amit Balázs László elítélt elemző közgazdász, az ügyészségnek irt panaszlevelében is megkifogásolt. De igazándiból erről, a volt MSZP-s pénzügyminiszterek, államtitkárok, valamint Simicskának, Járainak, Szásznak, és Vargának elnevezett alakok tudnának hosszasan regélni. Az MSZP-t korrupcióval vádolt, Czeglédi ügyben a Fidesz úgy gondolja, hogy kötelessége a választások előtt rendeznie a becsapott diákok ellopott bérét. Ez nagyon dicséretes, remek gesztus, le a kalappal előttük, én is így gondolom, de ez egyben azt is jelenti, hogy mások szutykáért próbál most helytállni, nem pedig az, aki elkövette a bűncselekményt. Van egy kis bibi a dologban, korábban mi is tudtunk hivatkozni az MSZP korrupciójára, nevezetesen a Baumag cégbejegyzésére. Talán először ezt kellett volna rendbe rakniuk, ha már mutogatnak a tolvaj MSZP-s Czeglédire. De, erröl a Fideszben hallani sem akarnak, pedig ez a korrupció közös múltra tekint vissza, nem beszélve a többi ingatlanbefektetési szövetkezet korrupt cégbejegyzéséről, ami a Fidesz négy éves regnálása alatt történt meg. Így először a saját szutykát kellene rendeznie. A migráns ügyben is szintén le a kalappal az Fidesz előtt, remekül kezelik ezt a kérdést, mert nem kell ide több ingyen élő patkány, van itt ép elég, hanem itt kéne a korrupt tolvajokat tömlöcbe zárni, majd utána kipaterolni az országból. Véresszájú Fideszesként ki kellett mondanom az igazat, mert az igazságérzetem a Fidesznél is előbbre való.

Kérek, mindenkit harcoljon az igazáért, attól nem kell félni, mert az nem rágalom. Álljanak ki a nyilvánosság elé, ahogyan azt teszik a Quaestorosok több éve. Üdvözlettel a jóakaró.

shang5 Creative Commons License 2017.10.22 0 0 8222

Valószínű igazad van a kampány része de, a hogyan is fontos, mert az adófizetők pénze érv felhasználható.

A Baumag 2006 választási év a kormány döntött nincs szükség a károsultakra a kampányban az ügyészség, bíróság a média támogatásával megoldja.

És az adófizetők pénze jogos v. hazug érv?

Előzmény: BAUmagnélküli (8221)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.10.19 0 0 8221

Kösz a biztatást. Nagyon aljas dolognak tartom, hogy diákok 2-3 havi munkája után járó bért ellopják, de miért nem ugyanaz a kormánypárti elbírálás kisnyugdíjasok 20-30 évi munkája eredményeként összekuporgatott megtakarítása lenyúlásának?... Vagy ez is csupán a kampány része?...  

Előzmény: orrlövész 01 (8216)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.10.15 0 0 8220

Törd az utat, csak utánad. "Ne fosszad meg értékes ötleteidtől, javaslataidtól az alkotókat."

Előzmény: X Y és Z (8218)
X Y és Z Creative Commons License 2017.10.15 0 0 8219

Az aláírásgyűjtést lebonyolító és a petíciót megfogalmazó Egyesület elérhetőségei:

 

 

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete 

2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

e-mail: szbeegy@gmail.com

Elnök: Demeter István

 

Telefon:
06-23/350-921 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/868-4963 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/991-2559 (ha fenti két számon nem sikerül elérni minket, akkor ezt a számot hívja)

 

A megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: iskolai tanár (8217)
X Y és Z Creative Commons License 2017.10.15 0 0 8218

Az aláírásgyűjtést lebonyolító és a petíciót megfogalmazó Egyesület elérhetőségei:

 

 

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete 

2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

e-mail: szbeegy@gmail.com

Elnök: Demeter István

 

Telefon:
06-23/350-921 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/868-4963 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/991-2559 (ha fenti két számon nem sikerül elérni minket, akkor ezt a számot hívja)

A megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: tüskéskaktusz (8215)
iskolai tanár Creative Commons License 2017.10.14 0 0 8217

Nagy oda figyeléssel olvastam az orrlövész 8212 beírását. Nem semmi amit leírt. Számokkal tényekkel alátámasztva, amit bárki ellenőrizhet. Elgondolkoztam, azon, ha már itt teljes egészébe kivesézve lett a Baumag ügy, hogyan is tüntették el a károsultak pénzét, akkor e beírásból nyugodtan meg lehet írni a petíció szövegét. Miért is megy az olyan nyögve nyelősen, hisz szeptember már elmúlt. A télapó puttonyából, vagy a karácsonyi ajándék csomagból elő lehetne húzni a jól megszerkesztett petíciót, ami  taglalja, hogy az egész Baumag működése  a csaláson alapult. Megvettük a nem létező üzletrészeket. Ez nem más mint nagyfokú csalás.A károsultakat a fiktív üzletrészekkel becsapták.

orrlövész 01 Creative Commons License 2017.10.14 0 0 8216

Tisztelt Baumagnélküli!

Köszönöm a hozzászólását. Látom, hogy nagyon is érti és jól látja a dolgokat. Csak annyit meg fogunk küzdeni az akadályokkal.

Előzmény: BAUmagnélküli (8213)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.10.14 0 0 8215

XY és Z , kicspil nátron, 12 ezeremberpénze, hunapénz, leszmégrosszabb, bubez, talár és logarléc, szögesdeszka, Lia Ahil ? még hány neved van? - te okos tojás. Te csak osztod az észt, és rátámadsz mindenkire, valótlanságokat állítasz. Te miért nem teszed, és állsz a petíció megírásának az élére? Még egyetlen esetben sem volt egy értelmes megnyílvánulásod, hogy lehetne előbbre jutni. Te csak másokat tudsz sárba döngölni, oktalanul. Most már jó lesz ha ezt a terepet elhagyod. Senki nem kíváncsi rád,  embereket jogtalanul megalázó dumádra.  Ezért sokan már nem is olvassák a fórumot. Nincs olyan embere szükség aki nem mer, semmit felvállalni.Majd a sült galamb a szádba repül. Helyedbe viszik az ellopott pénzedet.Neked félni valód van, de különböző nickneveken nem félsz sárba tiporni embereket akik akarnak valamit tenni az ügy érdekében.Csak annyit mondok nagyon, nagyon  szégyelld magad, ne oszd az észt a jövőben. Okosságodat a petíció megírásánál kamatoztasd, ha már olyan okosnak képzeled magad, de ahogy láttam a leírt anyagokra egy értelmes válaszod nem volt. 

Előzmény: X Y és Z (8214)
X Y és Z Creative Commons License 2017.10.13 0 0 8214

A 8208-ban megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: orrlovesz (8212)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.10.12 0 1 8213

Arra is felhívnám a figyelmeteket, hogy van lehetőség állami kártérítésre, ha a politika érdeke, hogy törvényt alkosson a károsultak kártalanítására. Most éppen azon dolgozik a kormánypárt, hogy a  "Czeglédy maffia" által megkárosított diákokat törvény útján kártalanítsák. Ha ez megtörténik, akkor a BAUMAG károsultjainak kártalanítására is alkotható, és elfogadható törvény. Ha az alábbi beírás alapján az 1995 és 2003 közötti kormánypártok bizonyított felelőssége megállapítható, akkor törvényt is ki tudunk kényszeríteni kártalanításunk megvalósítása érdekében. Bizonyítani kell a bírói korrupciókat is, amit mindannyian tudunk, de ennek közvetlen bizonyítása kemény feladatnak tűnik...   

orrlovesz Creative Commons License 2017.10.12 0 0 8212

Tisztelt Ingatlanbefektetési Szövetkezeti károsultak!

Minden károsultnak, és remélhetőleg a közös petíciót megszerkesztőknek ajánlom figyelmébe az itt leírtakat.  Kérem, figyelmesen olvassák el, mert a célirányosan, tényállásszerűen megszerkesztett petíció adhat csak reményt arra, hogy a galád módon ellopott pénzüket visszaszerezhessék.

Felfoghatatlan, hogy jogállamban olyan jogi személy, mint amilyen a Baumag Szövetkezet, egyáltalán hogyan kerülhetett cégnyilvántartásba. A válasz erre, a korrupció mindent felülirt. Ezért is tehette meg Balázs László, aki a Baumag Szövetkezet alapítójaként, a cégbejegyzési kérelmének elbírálása előtt, be nem jegyzett, így még nem létező fantom szövetkezete leple alatt, már fiktív üzletrészek értékesítésével, a Btk.-ba ütköző csalást elkövethette 397. millió Ft értékben, minden kontroll nélkül, és amivel még a költségvetést is megkárosították. Tehát, ebben a jogügyletben két bűncselekmény is megvalósult. Egy nagyon- nagyon személyes, már - már baráti meghallgatáson farkasszemet nézve a megyei cégbíróval, erről bizonyíthatóan tájékoztatást adott, valamint arról is, hogy ezen fiktív üzletrészek után, adószám nélkül, közel 100. millió Ft összegben, még adókedvezményre szóló igazolást is kiállítatott. De a brutális csalás ellenére, a csupa szív, csupa lélek megyei cégbírót mindez hidegen hagyta, és fittyet hányva bírói esküjére, nemes egyszerűséggel, mégis póker arccal bejegyezte a szövetkezeti bűnbandát, zöld utat adva ezzel a csalás zökkenőmentes folytatásához. Fontos kiemelni, hogy ezen korrupt cégbejegyzés  mindenre kihatással volt, így az utána bejegyzett többi ingatlanbefektetési szövetkezet alapítására és cégbejegyzésére, ami futószalagon történt meg. (Duna- Profit, Vertikál-Invest, Pilis-Invest). Nem vitás, hogy erre a napra vezethető vissza a gátlástalan korrupció kezdete, jól látható az ébredése, érezhető a kezdeti szele, ami viharossá erősödött. Ekkor döntöttek a sorsáról, hogy tovább engedik-e a csalást, avagy sem, és mint tapasztaljuk, döntöttek. Döbbenetes, hogy nyolc éven át, vagyis az MSZP, FIDESZ kormány regnálása során, azok hallgatólagos beleegyezésének nyomása alatt, így a már szoros összhangban lévő cégbíróságok, állami felügyeleti szervek tudatos szem behunyása mellett, köszönve szépen minden szankció, retorzió nélkül ezt folyamatosan gyakorolhatta. Tehát, a politikai maffia a Horn-kormány kezdetén, azaz 1995.-ben már behálózta a cégbíróságokat, de hogy ennek a folyamata később sem szakadt meg, eklatáns példája, a többi ingatlanszövetkezeti bűnbanda korrupt cégbejegyzése. Nem véletlen, hogy sem az MSZP a FIDESZT, sem a FIDESZ az MSZP-ét, még a mai napig nem számoltatta el a szövetkezeti botrányok miatt, miért számoltatták volna el egymást, hiszen közös a szutykuk, szennyük. Minden ingatlanbefektetési szövetkezeti ügyfél megtévesztése, már a cégbejegyzés időpontjára vezethető vissza, mert a bejegyzéshez szükséges jogszabályi előírásoknak, feltételeknek egyik szövetkezet sem felelt meg. Ha a jogalkotó nem ismeri az ingatlanbefektetési szövetkezet fogalmát, nem kevésbé az általa még formálisan is végzett tevékenységet, akkor a jogalkalmazó, azaz a megyei cégbíró, egyáltalán hogyan tudott vele azonosulni. A petíció megszerkesztőinek csak ez lehet a hivatkozási alapjuk, mert az aljas korrupció mindenre kihatott, legfőbbképpen az 1995-ös cégbejegyzésre, ezért ez a Baumag Szövetkezet kezdete és vége, amit már nem lehet meg nem történté tenni, még ha ez is lenne a céljuk. Bárkivel nagy tétben fogadnék arra, hogy a szövetkezeti károsultak 90%-a még a mai napig sem tudja, hogy valójában fiktív üzletrészeket, illetve fiktív célrészjegyeket vásároltak minden alkalommal. Hogyan is tudhatták volna, hiszen a korrupt politika pressziója alatt az igazságszolgáltatás, állami felügyeleti szervek az igazságot tudatosan végig elhallgatták, elferdítették. Az viszont vérlázító, hogy a Quaestor horrorisztikus csalássorozata is eltörpül a Baumagé, és a többi mellett, ennek ellenére azóta is mindenki hallgat. Vagyis, minden szövetkezet cégbejegyzése a mérhetetlen korrupción alapult. Ezt értse meg mindenki. A szövetkezeti bűnbandákat bejegyző korrupt cégbírók, ha még a saját státusz törvényüket is képtelenek voltak betartani, akkor hogyan is volt tőlük elvárható az, hogy betartassa velük a rájuk vonatkozó jogszabályokat. Egy magát valamire is tartó bírónak, minimum erkölcsi kötelessége, nem beszélve bírói esküjére, hogy még a politikai nyomás ellenére is betartsa saját státusz törvényét. Egy jogállamban, ha a bíróság az igazság háza, akkor a szövetkezeti károsultak eddig még, miért nem kaptak igazságot.

Remélhetőleg ez nyitott fülekre talál, és megmozgatja mindenki lelkiismeretét. Üdvözlettel egy jóakaró. 

X Y és Z Creative Commons License 2017.09.30 0 0 8211

 

A 8208-ban megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni, és részt venni konstruktívan a petíció elkészítésben is. Kérjük, hogy ott jelentkezzen, ha valóban tenni akar valamit, nem csak az üres szócséplők, provokátorok és kárörvendő ellendrukkerek népes táborát kívánja itt gyarapítani. Ott meg van a cselekvés lehetősége mindenki számára. Ha szeretné elolvasni, és véleményezni a petíció szövegét, bizonyára meg van az elképzelése arról is, hogy ennek a petíciónak mit kellene tartalmaznia. Ne fossza meg értékes ötleteitől, javaslataitól az alkotókat.

Előzmény: B.L.Mária (8210)
B.L.Mária Creative Commons License 2017.09.29 0 0 8210

Tisztelt Baumag károsultak!

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a mai napig még nem készült el a leendő petíció szövegtervezete, aki tud erre vonatkozóan érdemi információval szolgálni, az kérem jelezze az interneten, mert gondolom, hogy rajtam kívül másokat is érdekel. Valamint az egy hónapja megjelent Barabás György tájékoztatója óta gyanúsan hallgat mindenki, az eddig egymást ócsároló hozzászólok miért nem reagálnak rá, miért nem cáfolják meg? Egyáltalán értik?

BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.09.01 0 1 8209

Az általad leírtak megalapozottan bizonyítják a PSZÁF (ma MNB) hanyag mulasztásait, felelősségét, a BAUMAG működésének teljes időszakában. Ebből adódóan az állam általi kártalanításunkat már 12-13 évvel ezelőtt egy független bíróságnak meg kellett volna állapítania...a felszámolást is azért húzzák el immár közel 14 éve, hogy ne lehessen megállapítani kárunk pontos mértékét, ne tudjuk benyújtani a számlát...ironikusan jegyzem meg, ha a felszámoló 14 év alatt csupán a befizetett tőkénk 0,5%-át tudta felkutatni, akkor a 100%-hoz további 280 évre lesz szüksége...         

Előzmény: Barabás György (8207)
X Y és Z Creative Commons License 2017.08.29 0 0 8208

Az aláírásgyűjtést lebonyolító és a petíciót megfogalmazó Egyesület elérhetőségei:

 

 

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete 

2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

e-mail: szbeegy@gmail.com

Elnök: Demeter István

 

Telefon:
06-23/350-921 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/868-4963 (munkanapokon: 9 órától 14 óráig)
06-30/991-2559 (ha fenti két számon nem sikerül elérni minket, akkor ezt a számot hívja)

Barabás György Creative Commons License 2017.08.28 0 0 8207

 

Barabás György nyugdíjas vagyok, sajnos az unokaöcsém is Baumag károsult lett, aki a Budaörsi érdek-képviselet oszlopos tagja. Sokszor olvassuk az interneten a hozzászólásokat, igazándiból nem akarom ezeket minősíteni, távol álljon ez tőlem. Pár hete kezembe került egy szenzációs beadvány, amiben a Bajai érdek-képviselet Horváth József címén, kérelemmel fordultak az Ítélőtáblához, amiben csakis a csalás elkövetéséről beszéltek. Az viszont nagyon felháborító és elszomorító, hogy sem a  Budaörsi, sem pedig a Viktor Hugó u. érdek-képviselet vezetői, jogászai még soha sem tájékoztatták saját tagtársait, hogy ők is a csalás áldozatai. Dokumentumok bizonyítják, mindvégig más tényállásra, jogcímre mutogattak. Nekem úgy tűnik, ezt  szándékosan hallgatták el. Emlékeztetőül az orrlövész bicskanyitogató, brutális, csalásról írt értelmezésére. Nem lennék meglepődve, ha az orrlövész ennek a remek Bajai Érdek-képviseletnek egyik tagja volna.

   

Az ingatlanszövetkezeti bűnbandák ügyfeleikkel mindvégig elhitették, hogy az un. ingatlanbefektetési alapkezelési tevékenységet jogszerűen végezhetik, noha alanyi jog hiányában, erre nem volt jogszabályi lehetőségük. Értelemszerűen erről tudomással bírtak a bűnbandákat bejegyző cégbírók, valamint az állami és felügyeleti szervek tisztségviselői, ennek ellenére ezen jogsértő tevékenységet a teljes működésük alatt, igaz, formálisan mégis folytathatták, minden kontroll és retorzió nélkül. De a formális ingatlanbefektetési tevékenység leple alatt, saját kibocsájtású  fiktív üzletrészeit, célrészjegyeit  mégis értékesíthették, a mit sem sejtő, gyanútlan ügyfeleknek, mert csakis ezzel tudták a működésük költségeit, valamint a csalás folytonosságát finanszírozni. Ezek már önmagukban is Btk.-ba ütköző bűncselekmények, ezzel szembe az ingatlanbefektetést, jogszerűen és ténylegesen végzett tevékenységként hirdették, a Baumag az üzletrészeit, a többi szövetkezeti bűnbanda célrészjegyeit, értékkel bíró, jogszerűen kibocsájtott befektetési terméknek tüntették fel család módon. Megtették, megtehették a mindenkori korrupt politika elvárásainak remekül megfelelő stróman szerepkörben tetszelgő csaló szövetkezeti elnökök. 

 

Mivel a szövetkezeti üzletrész, célrészjegy fiktív, értékkel nem bíró, az adásvétel, megállapodás tárgyát eleve nem képezhette, ezért forgalomképességgel sem rendelkezhetett, szabad megállapodás tárgya sem lehetett az üzletrész, célrészjegy vételára, így a teljesítési ( fizetési) határidő sem. Ez a jogértelmezés a fiktív, azaz nem létező befektetési termékre vonatkoztatható.

Most viszont játszunk el azzal a gondolattal, hogy az itt megemlített üzletrész, célrészjegy létező, értékkel bíró.

A Baumag határidős adás-vételi szerződésének tárgya eleve nem lehetett volna szövetkezeti üzletrész, mert a törvény írott szövege szerint, a  jogügyletben nincs lehetőség, az egyidejűleg meghatározott, vagy meghatározandó jövőbeli visszavásárlás kötelezettségének időpontját, valamint a meghatározott visszavásárlási árat rögzíteni, ugyanis ez "repo-szerű" jogügylet, ezáltal a jogalkotó akaratával szembe megy. Ennek alátámasztásául idézett a korábban elhallgatott, és a később letitkosított anyagból:

A szövetkezeti üzletrész nem értékpapír, így forgatása nem megengedett. A szövetkezeti üzletrész ugyan a szövetkezeti törvény 56. §-a alapján átruházható, a szövetkezetet azonban csak elővásárlási jog illeti meg. Az üzletrészek visszavásárlása, majd újbóli eladása egy halasztott visszavásárlási szerződéssel, azaz az üzletrészek "repo-szerű" adásvétele a szövetkezeti törvény előírásaival összeegyezhetetlen, így törvényellenes. Az üzletrészeket egyértelmű, hogy úgy forgatja, mintha az értékpapír lenne. Ezzel az értékpapír törvény előírásait is megsérti.

Tehát, Önöket duplán csapták be, először is amikor Önökkel aláiratatták a hamis magánokiratot, másodszor pedig, a visszavásárlási szerződés minden mozzanatában.

Erről természetesen, a PM a jogi álláspontjáról tájékoztatást ad, a bejegyző cégbíróságoknak, az APEH-nak, valamint a PSZÁF és jogelődjeinek. De a PM az üzletrész adás-vételére vonatkozó jogértelmezése okán, a felügyeleti, állami szervek azért, hogy egyáltalán ne kelljen azonnal érdemben jogi lépéseket tenniük, az adás-vételi szerződést aljas, pofátlan módon, tagi kölcsön jogcímre állították be mindvégig. Ezzel a jogellenes lépésükkel, valójában a csalás bűncselekményét palástolták el. Ezt ajánlom figyelmébe, a leendő petíció szövegét megszerkesztő hozzáértő csapatnak. 

nyakfogom Creative Commons License 2017.08.25 0 0 8206

EDDIG ÖSSZESEN

          "CSAK"

6 MILLIÓ JUTOTT A TAGÍJAK TARHÁLÁSA SORÁN 

LOP-CSIK-NAK.

 

EGYEDÜL CSAK LOP-CSIK 

ÉRTE EL A CÉLJÁT.

X Y és Z Creative Commons License 2017.08.06 0 0 8205

NEM GondolkodóX!

 

Keressen már végre másik cirkuszt a magánszámához, és ott szórakoztassa tovább az arra kíváncsi nagyérdeműt.

Itt már fölöttébb unalmassá vált az egysíkú előadása mindenki számára.

Vagy váltson porondot, vagy rukkoljon elő egy új műsorral, lehetőleg egy olyannal, amiből pénzt is fogunk látni, mert a mostani szereplésének senki nem tapsol, ezt csak maga nem veszi észre!

Akkor bizonyára nemcsak a saját pénzét is vissza fogja kapni, ha eddig nem síbolta volna össze a többiektől, de még vastaps is lesz a jutalma, ahelyett, hogy oroszlán eledelt csinálnának magából.

Jelenleg ez utóbbi az esélyes kilátás magának.

 

Vagy van valami titkos alkuja az igazgatósággal, amiről elfelejtette tájékoztatni a közönségét?

 

Előzmény: GondolkodóX (8204)
GondolkodóX Creative Commons License 2017.08.06 0 0 8204

Tisztelt Fórumozók!

 

nyakfogom  Kicspil Nátron néven a napokban figyelmeztette Lipcsik Mártont, hogy "Kicspil Nátron hozzászólásai nem szólítják meg Önt, és nem is jelentenek Önnek meghívót hozzászólás írására." (Magyarán akinek nem osztottak lapot, annak hallgass a nerve!)

 

Legutóbb azt rótta fel nekem X Y és Z betümonogram mögé bújva, hogy ha gondom van Demeterrel, azt intézzem el vele személyesen, mert észre kellett volna vennem, hogy a számonkérő felvetéseim rendre megválaszolatlanul maradnak, süket fülekre találnak. A felvetések tárgya pedig teljesen idegen a fórum céljaitól....

 

Nos én értek a szóból...

 

Bár azt hittem és hiszem, hogy a Demeter Úrhoz címzett kérdéseim a károsultak érdekében megalapozottak lennének, de ha Demeter Úr a fogadatlan szóvívőjén keresztül azt üzeni, hogy ne háborgassam Őt holmi beszámolási kötelezettséggel, úgy az érdeklődésemmel felhagyok. 

 

Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy nyakfogom mikor terjeszti ki magára is a Lipcsikre és rám vonatkozó intelmeit?

 

Az én Demeter Úrhoz címzett kérdéseim ugyanis nem X Y és Z-nek lettek címezve, ennélfogva nem is jelentettek meghívót egy nem érintett hozzászólására.

 

Ezen kívül Lipcsik hónapok óta nem reagál nyakfogom gyanúsítgatásaira, azok nem csak hogy idegenek a fórum céljaitól (a gyanúsítgatásoktól ugyanis a károsultak ügye semmivel nem jut előbbre!), de a jelek szerint süket fülekre találnak.  

 

A továbbiakban nyakfogom akár Kicspil Nátron, akár X Y és Z álnevek alatt bohóckodjon egyedül, és folytasson párbeszédet saját magával a fórumon, vagy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül Lipcsikkel.

 

Én végleg kiszállok, bár Demeter Úr válaszait a tisztesség okán továbbra is károsulti - a személyes adatkezelés miatt- közérdekűnek tartom. 

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!