Keresés

Részletes keresés

Austin_Powers Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124124

"ettől még én se értem, hogy a kifejezetten jól induló Cifi és Rea miért lassult le (ez főleg Reánál szembetűnő, aki fizikai ereje mellett kifejezetten gyors lábú, kiválóan előrevételező védőnek indult)."

 

Valóban eltérőek az anyagi lehetőségek, de a megfelelő edzettségi állapotot megkövetelni, rendszeresen ellenőrizni mennyibe kerül? Világos, érthető elvárásokat kell támasztani a profi sportolókkal szemben, meg kell mutatni, át kell adni a módszereket, majd követelni és rendszeresen ellenőrizni. Étrend, egyéni edzésterv, stopper, mérleg. Ilyen egyszerű ez.

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124116)
Fradista Utazó Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124123

Az igazság valahol félúton van.

A Győr kerete most is erősebb, mint a mienk, ezt a véleményemet leírtam már többször a szezon folyamán. Igen, két kapusuk kiesett a szezon alatt, erre megvették a dán listavezetőtől az ő első számú kapusukat. Ez egészen más kategória, mint ahol mi mozgunk.

Ez legjobban a második félidő elején jött ki, amikor Zizi megsérült, és pár percre le kellett hozni. Háfra Nonit tudtuk beküldeni a helyére, aki rögtön eladott egy labdát, majd kiállíttatta magát. Azt hiszem, egyikünk se rója ezt fel Noninak, én egészen biztosan nem, más játékos viszont nincs. És, azt hiszem, ott törtünk meg igazán. Az elején még elhittük, hogy 5 gólról vissza lehet jönni, ekkor viszont már nem. 12 percig nem lőttünk gólt - ezt nem engedhetjük meg magunknak, még ilyen erőviszonyok mellett sem!

És azért azt mindenképpen meg kell kérdezni, hogy valóban nem kapnánk-e Só fizetéséért senkit, aki jobb, mint egy 16 éves kislány. Azt is, hogy mindannyiunk nagy közös kedvence, a majdnem világklasszis, miért tud egy ilyen meccshez épp' csak egy hajszállal többet hozzátenni, mint a lipcsei selejtezőhöz. Meg azt is, hogy Mészáros Rea miért teljesít most gyengébben, mint tavaly ilyenkor, hogy Cifit miért nulláztuk le. Hogy a jobbszél miért csak árnyéka önmagának már egy ideje - még az MTK is túl nagy feladat volt tegnap.

És ezek alapvetően nem pénzkérdések. De amíg ilyen problémáink vannak, addig nem dőlhetünk hátra, hogy hát ez van, ennyi pénzből ezt lehet elérni.

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124096)
Fradista Utazó Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124122

Az egésszel egy baj van: ma még igazából Tomorira se foghatjuk. Szarkára se.

 

FTC-Rail Cargo Hungaria: Cifra Anita 1, Háfra Noémi 2p, Kovacsicz Mónika S, Lukács Viktória, Mészáros Rea Réka, Pena Nerea 8(5/5), Rédei-Soós Viktória, Szamoránsky Piroska 3, Szarka Adrienn 3 S, Szikora Melinda, Szucsánszki Zita 2 2p 2p, Tomasevic Katarina, Tomori Zsuzsanna 5 S 2p, Tóth Melinda, Vérten Orsolya 1 2p

Győri Audi ETO KC: Boczkó-Hornyák Ágnes 1, Bognár-Bódi Bernadett 3, Csapó Kyra Vivien, De Araujo Tamires, Diaz Aguilar Macerana 4, Grimsbo Kari Aalvik, Herr Orsolya, Knedlikova Jana, Korsós Dorina, Kovacsics Anikó 10(7/7) 2p, Löke Heidi 4 S, Milanovic Litre Vesna 1 S 2p, Müller Susann, Planéta Szimonetta 1, Sen Anna 3 S, Szepesi Ivett 2

gerg0 Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124121

"Sajnálom, hogy a jelek szerint Gábornak sem kell, nem azért mert nem jó játékos, hanem ő sem tud védekezni."

Ebben igaza is van, a csapatba max 1-2 kötelezően cserélendő játékos lehet. (persze korábban pl. Szani is kötelezően cserélendő volt, aztán volt amikor inkább védekezett, úgyhogy nem esélytelen ebben fejlődni)

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124117)
Peno Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124120

Abszolút egyetértek!

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124116)
jasszgeri Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124119

na abban akkor egyetertunk, h a gyornek nincs "atlovofala", jelentsen ez barmit is. :) viszont konnyen atsiklottal azon, h egy zart hatosfallal ki lehet(ne) oket vereztetni. es ez itt most nem penz kerdese lett volna, ez a fradi fal evek ota adott.

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124117)
zu Schwarzenberg Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124118

Ha Aguilar valahova megy, akkor Szkopjébe, a barátja után. De ez itt OFF topic.

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124117)
Akela, a rideg farkas Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124117

Macarena hetek óta így játszik, már az EB-n is jó volt, és a Budu ellen is ott lesz, ahol nem fognak nyerni, de nem miatta, hanem azért mert ennek a Győrnek jelenleg nincs igazán jó átlövőfala.  Ahogy a másik fórumot olvasom, a legtöbb győri sem érti, hogy miért engedik el. Én őszintén szólva végig abban reménykedtem, hogy azért írt alá csak egy évet Győrben, mert Görbicz visszajön, ő meg jön a barátnője, Nere mellé. (Nere még az elején nyilatkozta, hogy Dániába is elutazott, hogy megnézze Macarenát).

Sajnálom, hogy a jelek szerint Gábornak sem kell, nem azért mert nem jó játékos, hanem ő sem tud védekezni.

Előzmény: jasszgeri (124112)
Akela, a rideg farkas Creative Commons License 2015.03.29 -2 1 124116

Beszélj csak a magad nevében , ne "minden fradistázz". Engem apám 3 éves koromban vitt Fradi meccsekre, az 63 éve volt, azóta vagyok fradista, de nekem nem fájt. Akkor fájna, ha tudnám, hogy azonosak a feltételek, és azonos erősségűek a csapatok. Miután erről szó sincs, így nem fáj. Örülök, ha egy évben egyszer elkapjuk a Győrt, ettől még én se értem, hogy a kifejezetten jól induló Cifi és Rea miért lassult le (ez főleg Reánál szembetűnő, aki fizikai ereje mellett kifejezetten gyors lábú, kiválóan előrevételező védőnek indult).

Éppen te írtad le a lényeget: "bárhogy is cserélődik a Győr játékos kerete". Erről van szó, azt, annyit és akkor vesz meg, amennyit akar, határ a csillagos ég, nyugodtan megteheti, hogy díszpintynek tartsa meg a magyar kézilabda két nagy ígéretét (Szimó, Tóth Gabi), akik ettől persze szépen leépülnek a válogatott szempontjából.

Ha nem változik a háttér, akkor edzői stábnak felállíthatnánk egy Ortega, Krumpholz, Vestergaard, Trefilov, Hergeirsson stábot együttvéve (csakhogy mindenféle nációjú és habitusú ember legyen benne), a vége akkor is ugyanaz lenne. Mint ahogy a Real Madrid is megveri 10-ből 9x mondjuk a Juventust, pedig az se rossz csapat. Mint ahogy mi sem, egész biztosan ott vagyunk Európa 8-10 legjobb csapata között, de ennél több nincs benne a jelenlegi körülmények között.

Előzmény: örök gy (124114)
zu Schwarzenberg Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124115

"Aránylag elfogadható első félidei  eredmény"

-1 a félidöben Györben nem elfogadható, hanem kifejezetten jó eredmény bárkitöl, bármikor, bármilyen játékkal.

Előzmény: örök gy (124114)
örök gy Creative Commons License 2015.03.29 0 1 124114

Ez most már minden Fradistának nagyon fájt. Aránylag elfogadható első félidei  eredmény után kiábrándító második félidő. És ez sorozatban így van, bárogy is cserélődik a Győr játékos kerete.  Ma is minden egy az egy elleniben alulmaradtunk, Ciffra és Mészáros lassusága szembetünő volt. Támadójáték tanácstalan volt  a magas fal ellen, mint mindig. Itt azért már  a stáb felelősége is bőven felvetődik. A játkosoké azért, mert ilyen nyuszi módon nem lehet  játszani, ez nemcsak edző kérdése. Hogy csak ennyi néző támogatta a Fradit, a jövőben még kevesebb lesz az ilyen játék után, mm

ert ez már nagyon fájt.

zu Schwarzenberg Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124113

Én azt remélam, hogy azzal, hogy Tomori elmegy, lesz szándék az edzöi stáb/vezetöség részéröl a belsö posztok értelmesen feltöltésére. Ha nem, akkor megette a fene az egészet...

Előzmény: gerg0 (124111)
jasszgeri Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124112

"nem kell neki az az Aguilar sem, aki minket ma rommá cselezett, addig mí Tomori helyett Hornyák Dórát veszünk. Ha-ha!"

 

szereny meglatasom szerint ez a mai ferencvaros kritikaja. t.i.: hogy macarena ma jatszotta a legjobb mecset eto mezben. legalabbis feltetelezem, nem lattam az osszeset.

atlovo teljesitmeny ma sem igazan volt a győrben. egy zart hatosfalas vedekezessel meglehet verni ezt az etot. ehelyett azt latom, h ad hoc modon kugralnak egyesek a falbol, aguilar, kovacsics es loke pedig koszoni ezt szepen. a fradi vedelme szinte semmit nem valtozott allomanyaban az elmult nehany evben, megis ugy erzem, h 3 eve folyamatosan, egy szep ivet leirva visszafejlodik.

 

kivancsi leszek aguilar ha osszekerulnek, mennyi idot lesz fent egy buducnost ellen. nem hinnem, hogy sokkal tobbet annal, mint hogy kovacsics kifujja magat. ok majd szepen felallnak a hatosra, loket kitoljak maguk ele es lojjon muller v sen ha akar mer.

 

 

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124110)
gerg0 Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124111

Én azt nem értem, hogy miért tartunk még mindig ott, hogy a 3 belső posztra 3 értelmesen bevethető felnőtt játékosunk van támadásban.

És miért van, hogy évek óta egyetlen fiatalt sem sikerült érdemben beépíteni ( ebben Martin sem eredményesebb, csak ő tud rendelni bármikor kilóra annyi kész sztárjátékost, amennyit csak akar, és még akkor is ráerőltetik Tóth Gabit kozmetikázni az arányokat). Skandinávoknál meg azt látjuk, hogy tizenéveseket simán bevetnek.

Akela, a rideg farkas Creative Commons License 2015.03.29 0 1 124110

Akkor ne érts egyet vele. Addig, amíg a Győr elenged magyar és mindenféle nációjú játékosokat, mert helyettük jobbakat vesz, Tomorit, Grootot, Brochot, és nem kell neki az az Aguilar sem, aki minket ma rommá cselezett, addig mí Tomori helyett Hornyák Dórát veszünk. Ha-ha!

Nekünk van egyetlen sorunk, és senkit nem tudsz a padról behozni, aki a Győr vagy közel hasonló csapat ellen hozzá tud tenni a játékhoz. És egy olyan edző, mint Martin, aki az istenítés ellenére nem a legjobb edző a világon, kivéve egy dolgot, a védekezés összerakásában, annak az egyetlen sornak a játékát simán megtudja bénítani. A Győr meg összevissza variál, nem kell neki még az sem, hogy Müller egyáltalán eltalálja a kaput, mert majd jön Misike, meg Aguilar és átcserkészi magát a falunkon.

Előzmény: solozo (124102)
solozo Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124109

Ennek a Fradinak vernie kellett volna a Győrt.

 

Nem, nem kellett volna. Ez a Győr sem gyengébb a Fradinál, sőt. De ennek a Fradinak legalább meg kellene szorongatnia tétmeccsen a Győrt, és nem gyáván, hit nélkül lepötyögni egy teljes félidőt.

Előzmény: Asdf1991 (124107)
stevzay Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124108

Én is felvettem VHS-re, de a vége előtt elment az adás nálam is. Nem hiszem, hogy az életemben vissza fogom nézni.

Előzmény: zu Schwarzenberg (124106)
Asdf1991 Creative Commons License 2015.03.29 -1 1 124107

A sok irigynek mondanám: Nem minden a költségvetés. Pick Szeged Löwen az ellenpélda.
Egy jó edzővel sokra lehet menni. De lehet irigykedni és mondani, hogy audi. Ennek a Fradinak vernie kellett volna a Győrt. Lehetnek kifogások, de ez az igazság.(Bírókkal szerintem annyi baj nem volt. Egy-két hiba becsúszott de ez természetes.) Valami gond van. Az igazolásokra kíváncsi leszek.

zu Schwarzenberg Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124106

Én már letöröltem, úgyhogy, ha akarnám, se tudnám feltenni.

Előzmény: nicko (124103)
nicko Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124105

Megverjuk a Gyort, majd szerzodest kotunk a Dislike szponzorral a kovetkezo meccsre....

peterszky Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124104

Szerintem van egy szint, ami után már nem lehet borítani a papírformát, de a mait nem éreztem ennek, a bajnoki döntő valószínűleg inkább ez a kategória már a sérülésekkel együtt is.

Előzmény: solozo (124102)
nicko Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124103

Ja es a 2. Felido 20. perce korul az osszes MTVA csatorna elszalt DTV-n nezhettem analogon..szar jatek, szar kepminoseg..szar vtma minden. ;)

solozo Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124102

Maximálisan nem értek egyet. Van Győr-fóbia is, nincs hit, lélek, és csendben jegyzem meg, Fradi-szív. Max. Tomasevicsben... :-) A Fradi történetében azért volt már példa arra, hogy lelkesedéssel, szívvel borított már papírformát. Ettől a csapattól ezt nem is várom már...

Előzmény: Akela, a rideg farkas (124096)
nicko Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124101

Megverjuk a Gyort, majd szerzodest kotunk a Dislike szponzorral a kovetkezo meccsre....

nicko Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124100

Nem eleg, hogy rakas szar volt ez a mai produkcio, 0 hit volt megint, raadasul Zizi is megserult. Remelem tud a mutyisok ellen jatszani majd. 

Austin_Powers Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124099

Tegyük hozzá, nemrég Herrel a kapuban is elvertek minket, mint a szart. Kb 45, ill. 30% volt a védési mutató, nyilván nem a mi javunkra...

Előzmény: RoniSU (124095)
solozo Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124098

„Amióta nincs Vova a csapat teljes lejtmenetben van."

„...amikor az eredmények jöttek, akkor Golovin Vladimirnak  hívták a másodedzőt."

 

:-))))))

Előzmény: sch61 (124097)
sch61 Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124097

Ne mondj ilyet, mert jönnek az Elek-fanok és nyomban elharapják a torkodat. 

Előzmény: Redhot100 (124086)
Akela, a rideg farkas Creative Commons License 2015.03.29 -1 7 124096

Lehet Gáborozni, csak semmi értelme. Amíg két éve nálunk sorban sérültek a játékosok, a végén a takarítónőt kellett beállítani. Most a Győrből kiesett a fél csapat babavárás meg sérülés miatt, igazoltak egy teljesen új idegenlégiót, és amikor a klasszis kapusuk évközben megsérült, akkor megint igazoltak egy világklasszis kapust. Ki az az edző, aki ilyen anyagi erőfölénnyel szemben képes lenne nyerni? Ha az Atyaúristen edző lenne, az is vesztene.

Én már olyan nyugodtan ülök le a Győr meccsek előtt, hogy nulla adrenalin van bennem. Esélytelenek vagyunk és esélytelenek leszünk, amíg a legalább 3:1-es erőfölényt, nem tudjuk csökkenteni minimum 2:1-re, arra meg láthatólag egyelőre semmi esély nincs. A reménykedők meg nyugodtan Gáborozzanak, akarjanak idehozni spanyol Úristeneket, értelmetlen. Nem a Győrtől van fóbiánk, hanem nem lehet kiegyensúlyozni az anyagiakból következő játékosanyag-különbséget. Semmivel és senkivel.

RoniSU Creative Commons License 2015.03.29 0 0 124095

Tényleg irigylem azt a fajta szurkolói elfogultságot, amikor egy ilyen égésnél a legtöbb komment a bíróról és a kommentátorról szól.

 

Én nem mondom, hogy új edző kell, de szükség van valamiféle változtatásra (akár Gábor részéről is), mert az nem fér bele ilyen költségvetés mellett, hogy abból áll a támadójátékunk (most már évek óta), hogy a középső hármas adogatja a labdát, aztán valamelyik megoldja – vagy nem. Kivétel, ha a porc nélküli Piros van bent a falban, mert akkor ő megjátszható, és olykor még gólt is szerez, vagy ha éppen Szarka Adrinak van egy elfogadhatóbb meccse a sok rossz között.

 

Gábor mindhárom időkérésénél arról beszélt, hogy nem azt csinálják a pályán, amit megbeszéltek. Kérdés, miért nem? Mert a nagyobb meccseken már elég rég nem azt csinálják. Persze fel lehet hozni a hazai győzelmeket, de azért látjuk, milyen a Győr, amikor nem Herr Orsi áll a kapuban.

 

Nem látszik semmiféle taktika, elképzelés, sem támadásban, sem védekezésben. Ez pedig most már látjuk, hogy a Lipcse ellen sem fér bele, nemhogy a Győr ellen. Pedig a győriek ennél gyengébbek most jó pár évig nem lesznek...