Az emlékezetes meccs amikor Balogh Tonó nyújtott lábbal érkezett Palacian felé, majd a közvetett szabadrúgásból Váczi Dénes bombázott a kapunkba kb 3 méterről....
Akkoriban a honvédban /sic/ kosaraztam és rohantam haza az edzésről hogy nézhessem a meccset amin Keresztúri Topor majd Fischer szenzációs góljával 3-1 igáztuk a balga belgákat:-):-):-)
tényleg az itthoni Antwerp meccsről tehetnél be valamit az az első nemzetközi meccs amire emlékszem, kissrácként bámultam a TVben s nagyon szurkoltam a kinti meccsnek meg is van a műsorfizete :-)
Mellesleg unokabátyám legjobb döntése az volt amikor 1988 május 14-én kivitt a szentélybe. Mindössze 13 éves voltam akkor. Ott kezdődött ez a szerelem.
hát élőben nyilván sokkal jobb s én is jobban örülnék, ha helyszini vásárlás kereteként jutottam volna hozzá ezekhez a programfüzetekhez de hiánypótlásra s gyüjtemény kiegészitésre azért remek hely az e-bay
ebayen tudsz venni ilyet meg egyéb régi müsőrfizeteinket (60-s, 70-s évekből is), nekem is van onnan jópár, ha már személyesen nem tudtam ott lenni ezeken a meccseken
Kösz a képeket!
Életemben ekkor találkoztam először (és utoljára) személyesen Öcsi bácsival. Ott állt 1 méterre tőlem mikor ment be a székházba. Ifjú gyerekként tágra nyílt szemekkel figyeltem az élő legendát, mindenki Öcsijét.
Jobbulást neki!
93-as, 11-es párbajos kupadöntőről is van képed?
Ott szereztem életem első (és egyetlen) "szexuális" élményét rendőrrel. Mikor meglátta a rendőr a kezemben az emléknek szánt metró fogantyút, szó nélkül szájba b***ott a gumibotjával. Szép "drakulás" is lett ezután az ábrázatom. :-)))
Vácról nekem nincs hálom. Csak az Üllöi útról. Vácon valami normálisabb relikviát szerettem volna szerezni, de mire ode értem a 2-esünkhöz már csak egy szál gyatya volt rajtsa. Mindent leszdtek róla, a "gyorsabbak".
Igen. 1995 őszén senki nem tudott gólt szerezni az Ajaxnak, amjd a bL meccs, ahol a mi Elekünk tizi révén belőtte, így van der Sar megismerhette a gólkapás ízét, iagz, ezután mi kaptunk egy méretes zakót. Micsodák hibák voltak, de sebaj, ez egy örök emlék.