Keresés

Részletes keresés

D.K. Aranka Creative Commons License 2014.10.12 0 0 7562

Mert az nem becsületes. Én annak idején felesküdtem erre: "A minősített adatot megőrzöm. Hivatali kötelességeimet részrehajlás nélkül, lelkiismeretesen, becsületesen, a jogszabályoknak megfelelően, pontosan, etikusan, az emberi méltóságot feltétlenül tiszteletben tartva, a legjobb tudásom szerint, nemzetem (és ................. önkormányzat) érdekeinek szolgálatával teljesítem."

Előzmény: cnumb (7561)
cnumb Creative Commons License 2014.10.12 0 0 7561

Aranka,

 

Víg úr elsötétültségét semmi sem jelzi jobban, mint hogy pont azzal az emberrel hepciáskodik, akivel pedig igen jóban kellene lennie, ha vigyázni akar Vágó renoméjára.

 

Mert ha a hivatal jelenlegi és egykori alkalmazottai egyszer kinyitják a szájukat...

 

Nem is értem, miért nem nyitották eddig ki?

 

 

D.K. Aranka Creative Commons License 2014.10.12 0 0 7560

Quasimodo.... csak a pontosság érdekében....

Én ismerek még egy pár tanárt, aki otthon korrepetálja a gyerekeket, a szülők kérésére. Mert természetesen nem lehet minden gyerekkel  óráig foglalkozni a tanítási órán és vannak olyan szülők, akik szeretnék a gyerekeiket jobban felkészíttetni. Ennek semmi köze az osztályzáshoz... ha egy gyerek tud valamit, az megérdemli a jobb jegyet. Ennyi.

Kedves Vácdukai Nagybíró (milyen név ez???? Teljesen öntelt....) Talán Ön mosolyért vállal túlmunkát? feltételezem nem munkanélküli, mert az a Víg Úr szemében egyenlő a "leírással"...

És az talán csak nem a Makkos úr hibája, hogy a feleségét alkalmazta az önkormányzat, a per ellenére? Ezek szerin ő egy kiváló pedagógus, akit mindenek ellenére szívesen vesznek a nevelő testületben.

Amúgy az esztelen vagdalkozás helyett  nem ártott volna néha elmenni egy-egy testületi ülésre, ahol minden szervnek, aki az önkormányzattól pénzt kap, be kell számolnia arról, mire fordította.

Előzmény: Vácdukai Nagybíró (7539)
cnumb Creative Commons License 2014.10.12 0 0 7559

Víg úr,

 

Mitől lenne aljasság KIMONDANI, hogy a király meztelen???

 

Mitől lenne aljasság kimondani, hogy vannak értelmi, szellemi és erkölcsi alkalmassági kritériumai a polgármesteri tisztség betöltésének?

 

Holnap meg fogja tudni, hogy még Vácdukán is vannak ilyen kritériumok!

 

Nincs az a kastély, aminek a birtoklása bárkit, bárki fölé helyezne! Szégyenletes, hogy Ön képtelen felmérni azt a bődületes kárt, amit Vácdukának okozott!

 

És most egyáltalán nem arra gondolok, amit Ön és Vágó a szemetével és a Hajicskával műveltek, még csak arra sem, hogy miként sajátította ki BAGÓÉRT a falu erkölcsi örökségét képviselő műemléket!

 

Hanem arra, hogy ilyen szánalmas módon képviseli a Marcinka klán érdekeit. EGYSZERŰEN nem hihető, hogy Ön nem látja át pontosan Vágó hihetetlen nívótlanságát!

 

NINCS SENKI, aki elhinné, hogy ezt meggyőződésből és érdek nélkül teszi!

 

A Kastély előző ura Bostonban halt meg könyvtárosként, miután kénytelen volt hirtelen elmenekülni az országból.

 

Ö soha nem asszisztált volna egy ennyire nívótlan ember hatalmához.

 

Ja, írástudó volt, aki meg tudta különböztetni a sötétséget a világosságtól.

Előzmény: tájékoztató (7556)
D.K. Aranka Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7558

Tisztelt Víg Úr!

 

Miért most ígéri a teljes tájékoztatást, talán az elmúlt években is ezt kellett volna tenniük. És miért lovagol már megint a munkanélküliségen?????? Mindenki örül, hogy van munkája, és ön is örülhet, mert addig legalább fenn tudja tartani a kastélya rezsijét. De ha már a munkanélküliségről beszélünk: a Vágó urat  elbocsájtották a legutolsó munka helyéről.... ha nem lett volna polgármester, ő is munka nélküli lenne... Többek között ezért is volt fontos polgármesteri pozícióban maradnia. De ettől nem több, nem kevesebb senki, sajnos ilyen világot élünk. (Vagy ezt ön talán nem is tudja, hiszen nincs olyan régen a pályán....)

Talán még megírnám azt is, hogy igen sajnálatos, hogy nem ismert meg a nevem alapján, hiszen számtalanszor kellett volna találkoznunk a testületi ülésen..... De ezek szerint nem sokszor találkoztunk.

 

D-K Aranka

 

(hogy tudja ki vagyok: Dekker-Kiss Aranka, volt pénzügyi főelőadó Vácdukán)

Előzmény: tájékoztató (7535)
tájékoztató Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7556

Zentai István ! Az alábbi hozzászólása már átlép minden határt. Ez már öntől is sok. Kérem,hogy megnyilvánulásaiban ne lépje át az aljasság szintjét ! Megértését megköszönöm .

cnumb Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7555

Kedves Sziporka,

 

 

Fiatal lévén, hadd próbáljam megvilágítani a választás dilemmáját számodra.

 

 

Ha van kistestvéred, netán gyermeked, rábíznád őt egy olyan emberre, aki izzadni kezd, ha gyerekeket lát, aki hideglelést kapott, amikor megszavaztuk, hogy legyen játszótér az óvódában és minden erejével megakadályozta, hogy BÁRMILYEN megoldás szülessen az óvóda és az iskola szebbítésére, javítására? Rá bíznád a testvéredet vagy a gyermekedet egy emberre, aki soha nem néz senki szemébe, aki gyakran lerészegedik és bántalmazza saját családját?

 

Ha az iskolai vizsgához segítőre lenne szükséged, kérnél segítséget egy olyan embertől, aki alig tud olvasni, képtelen megérteni egy hosszabb mondatot és soha életében semmilyen szellemi tevékenységet nem végzett?

 

Ha szükséged lenne valakire, hogy megvédjen olyan hatalomtól, amely ellen neked nincsenek eszközeid, olyan emberhez fordulnál, aki gyáván elszalad minden konfliktus elől, aki hátat fordít mindenkinek, aki kérni mer, aki letagadja magát?

 

Hogyan viszonyulnál saját édesapádhoz, ha minden fontos döntésre képtelen lenne, ha kilopná a pénzt a család közöséből, ha mindig, minden családi ügyetek a kocsmában, a haverjai között a családod kizárásával dölne el?

 

Vácduka polgármesterének HATSZÁZ CSALÁD VAN A GONDJAIRA BÍZVA. Hatszázszor akkora a felelőssége és hozzá a hatalma, mint az imént elképzelt segítőnek, őrzőnek, támogatónak, családfőnek.

 

Tényleg el tudnád képzelni, hogy a falu lakói közül olyan ember legyen a polgármester, akinél legalább 600 ember értelmesebb, legalább 300 tanultabb és okosabb? Tényleg el tudnál képzelni polgármesternek egy olyan embert, aki rühelli az iskolát és az óvódát és mindent megtett érte, hogy a falu megszabaduljon mindkettőtől?

 

Vágó Sándort annak idején azért tolta be a klán a székébe, mert a még nála is sokkal ostobább és sötétebb Perecsényitől meg akartak szabadulni. De nem az volt a cél, hogy Vágó a falu élére álljon, hanem az, hogy KISZOLGÁLJA azokat, akik a székbe juttatták és egészen idáig ott is tartották. SOHA SEMMIT NEM TETT SE AZ ISKOLÁÉRT, SE AZ ÓVÓDÁÉRT! A fociért csak azért tett, mert különben agyoncsapták volna a helyi idültek.

 

Vágó Sándor 24 éven át SZOLGA VOLT. De nem a falu szolgája, hanem néhány emberé és családé, akik számára nagyon sok hasznot hozott a falu kárára és akik -az őslakosság körében meglévő befolyásuk révén- azzal jutalmazták őt, hogy lehetővé tették számára egy olyan pozíció elfoglalását, amire SOHA NEM VOLT alkalmas, amihez se az esze, se az értelme, se a felkészültsége nem volt meg soha.

 

Amire mindig is méltatlan volt.

 

Rengeteg ember és család életét tette tönkre Vágó Sándor a hatalmával. Évtizedekig hagyta sárban, lucsokban fetrengeni a falut (holott az utakat már 2002-ben meg lehetett és kellett volna csinálni!), hagyta súlyosan leromlani az összes önkormányzati épületet, az óvódát, az iskolát, a hivatalt, a kisiskolát, a kis kastélyt és az összes önkormányzati lakást, ezzel semmibe vette az ott dolgozó és élő embereket, a gyerekek százait.  Sok esetben ez a magatartás NEM csak hogy GONDATLAN, HANEM SZÁNDÉKOS VOLT! Évtizede elkészült a falu csapadékvíz elvezetési terve! Mégis, minden évben SOK MILLIÓS KÁROK keletkeztek az emberek otthonaiban és kertjeiben azért, mert Marcinka parancsára, SZÁNDÉKOSAN nem tettek semmit!

 

Vácduka lakói, a Te szüleid (s talán már Te is) Rengeteget dolgoznak és irgalmatlan mennyiségű pénzt fizetnek be ADÓK formájában. A személyi jövedelem adó egy része, a gépjármű adó, az iparűzési adó és a helyi adók, PÉLDÁUL A CSATORNA DÍJ (mert jó, ha tudod, hogy AZ IS ADÓ, amiből a falu részesül) azok a pénzek, amelyekkel az Önkormányzat rendelkezik.

 

Vágó Sándor 24 éve LOPJA MEG Vácduka lakóit azzal, hogy pénzüket NEM Vácduka boldogulására fordítja.

 

 

Kedves Sziporka,

 

Ettől az embertől szeretne megszabadulni a falu. Neked lehetne (biztosan nem az!) az apád akármekkora kretén, mégsem szabadulhatnál meg tőle, elvégre az apád.

 

VÁGÓ SÁNDOR NEM AZ APÁD! NEM ŐRZŐD! NEM SEGÍTŐD!

 

DE AKKORA KRETÉN, HOGY NINCS RÁ HASONLAT (akármennyire is erőlködtem eddig).

 

Most itt az idő, hogy a falu megszabaduljon tőle, és MINDENKITŐL, aki mögötte van.

 

 

Előzmény: sziporka00 (7553)
falusi akárki Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7554

Tisztelt Nagybíró! A kazimódó az egyébként Kvazimódó volt! Hozzászólása hemzseg a helyesírási hibáktól,ezért Önnek is korrepetálást ajánlanék.Minél többet mocskolódik annál jobban bízok a másik oldalban,mert látszik milyen keservesen védi a nemlétező mundér becsületét.Ma még aludjon egy jót!

sziporka00 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7553

Ez egy fórum !!! Kérem önöket , hogy az egymás ellen érzett gyülöletet beszéljék meg személyesen !!! Nem kiváncsi erre senki , hogy ki hogy utálja és rágalmazza a másikat !! Na ez a gusztustalan ! csúnya beszéd stb ... Magukat olyan nagyra tartó emberek úgy viselkednek mint az ovisok !! Nekünk fiataloknak sokkal több eszünk van , valószínű anyukánk megtanított viselkedni es tisztelni a másikat ! 

tájékoztató Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7552

Tisztelt Juli 12 ! Elnézést,hogy beleszólok a Nagybíróval folytatott beszélgetésébe. Szeretném leszögezni,hogy véleményem szerint a Babett és a Laci is szeretik a gyerekeket, család centrikus fotójuk jól sikerült. Elhiszem Önnek,hogy szükségesek és  jók a Babett különórái.Szerintem minden vállalkozó örül a másik sikerének. Én így vagyok vele ! Csak a legjobbakat kívánom a Makkos család vállalkozásainak. A Laci példát vehetne az asszonyról ! És ezen is mesterkedik. Be akarja vállalkozni a falut. Na ,ez a baj ! Az a kérdés mindösszesen ,hogy polgármesterként kinek a szekerét fogja tolni ? Tisztelettel V.J.

kopli Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7551

Vágó felsorolta mit csinált 24 éve, de a jövőről nem beszélt, hogy mit fog. Tehát nincs elképzelése. Szép kilátások!

Egy cél lebeg a szeme előtt: nyugdíj. Azért a falu lakossága mást kíván, mintsem Vágó nyugdíját megteremtse.

cnumb Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7550

Kedves Víg úr!

 

 

Most, hogy vége a gyűléseknek és Ön bőséges szófelhasználással ecsetelte Vágó érdemeit, szerintem abban megállapodhatunk, hogy nem értünk egyet. Ezzel nincs is baj.

 

Most arra kérem, holnap MINDEN EREJÉVEL TÖREKEDJEN ARRA, hogy a választás törvényes és etikus legyen!

 

Ügyeljen rá, hogy SENKIT ne vezessenek az Ön tiszteltre méltó csapata érdekében kézenfogva az úrnához, SENKIT ne fizessenek le a szavazatáért, se pénzzel, se alkohollal, se étellel. De még tüzifával vagy ingyenes kastély belépővel se!

 

Ügyeljen rá, hogy SENKIT ne kényszerítsenek szóval vagy erővel a részvételre és senkit ne emlékeztessenek rá, hogy mi a kötelességük!

 

Vágó Sándor holnap este SENKIVÉ VÁLIK.

 

Mint ahogy Ön is és Marcinka is!

 

A többiekről most nem beszélek, mert ők ezelőtt legalább voltak valakik.

 

Szóval, a saját becsületük érdekében kérem, legalább viseljék méltósággal a holnapi vereséget és ne kornyikálják tele a falut disszonáns hattyúdalukkal.

 

Ez a "hajrá Vácduka" annyira undorító és gusztustalan, főleg Öntől, hogy hányok tőle. De ez szigorúan magánügy.

 

 

Előzmény: tájékoztató (7549)
tájékoztató Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7549

Tájékoztató. Vágó Sándor kampány gyűléséről . Polgármester Úr 1990.-2014.között végzett munkájáról szép összefoglaló kb.20 percet vett igénybe. Ezalatt folyamatosan sorolta az elvégzett feladatokat ,a teljesség igénye nélkül. Nem említette a szabadidejében ,társadalmi munkaként vállalt sok sok feladatot. Elnézést,de nem bírom ki röhögés nélkül... M.L. is felsorolta a magáét,miszerint 12 éve, amióta itt lakik Vácdukán megszervezte,hogy szedjék össze a szemetet a faluban....Szép volt Laci ! Köszönjük Neked ! Mert én ezt Neked köszönöm ,és nem másnak ! Ez a Te érdemed ! Büszke is lehetsz rá ! Ó te jó ég ! Emberek ! Ennyire elvakítja magukat a gyűlőlet ? Tényleg nem látják a fától az erdőt ? Vágó úr beszéde után bemutatkoztak az új képviselő jelöltek. Bemutatkozásuk rövid,de lényegre törő volt. Ezt követte Kisnémedi polgármesterének Édelman Györgynek beszéde. Arról beszélt,hogy milyen lehetőségek lesznek az elkövetkező években,felhívta figyelmünket a pályázatokra történő felkészülés fontosságára. Kérdésre ,miszerint igaz e ,hogy M.L. megválasztása esetén nem támogatja a falut,azt válaszolta,hogy ez politika,hajrá Fidesz,és természetesen továbbra is támogat minket. Köszönjük !!! Ezt követték  M.L. kérdései. Szépen szóltak,nem úgy mint az én dadogásom,de konkrétan  semmit sem értek. Vágó Úr korrektül, egyenesen megválaszolta őket,és a gyűlésnek vége lett. Hajrá Vácduka !

Vácdukai Nagybíró Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7548

Cnumb!

 

Van közös bennetek ez igaz. Lehet,hogy ikrek vagytok?

 

Becsapni,átverni,hazudni,rágalmazni,letagadni,félrevezetni.

Ezek a föbb jellemvonásaitok.

 

 

 

 

Naqybíró

 

juli12 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7547

Tisztelt Nagybíró!

 

Azért feltételeztem, mivel Ön egyfolytában a Makkosokról írt. Amúgy több tornatanárnál is voltak már a gyerekeim és én egyszer sem hallottam, hogy így hívták volna a tanárt.

Előzmény: Vácdukai Nagybíró (7546)
Vácdukai Nagybíró Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7546

Tisztelt juli12

 

Kazimódónak hivják a gyerekek az iskolában a tornatanárt.

 

 

Egy szóval sem írtam ,hogy Babett az ,ezt ön feltételezte!

cnumb Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7545

Kedves Dukai Barátaim!

 

 

Nem tudom, milyen álnevek alatt jelentem meg, mindenesetre igen megtisztelő lenne, ha valaki az én szavaimat vagy érveléseimet használná.

 

Bizony, VAN BENNÜNK KÖZÖS Makkos Lacival!

 

Méghozzá az a közös, hogy mindketten vállalunk minden szemetet és mocskot, amit ránk zúdítanak, mert sokkal fontosabb ELVEKET tartunk a szemünk előtt: az EMBERSÉGET és az ÉSSZERŰSÉGET!

 

Hadd emlékeztessek arra, hogy 2010-ben Makkos Laci és Én két független. DE AZONOS SZÁNDÉKÚ csoport élén vettük fel a harcot az ősmutyi ellen.

 

ÉS SZARRÁ VERTÜK VÁGÓÉKAT!

 

Már 2010-ben elhozta a szavazatok 70 %-át a két csapat! Mégis vesztettünk. Miért? Mert mindketten rendkívül kitartó, motivált és erős személyiséggel rendelkezünk.

 

Abban is hasonlítunk Lacival, hogy MINDKETTEN HIBÁZTUNK 2010-ben. Mert nem voltunk képesek felismerni, hogy CSAK EGY CSAPAT indulhat eséllyel. Nem sikerült közös jelölt listát állítani, méghozzá azért, mert MINDEN JELÖLTÜNK ALKALMAS ÉS FELKÉSZÜLT VOLT és minden jelöltünkben erős volt az akarat és a tettvágy.

 

DE SOHA, EGY PILLANATRA SE GONDOLTUNK ELLENSÉGKÉNT EGYMÁSRA!

 

Ellenfelek voltunk. Tapasztalatlanok a hatalmi játszmákban és a politikai harcban.

 

Aki ismer engem és tudja, hogyan gondolkodom, annak semmiféle meglepetést nem okozhatott az, hogy most összes meglévő befolyásommal és kapcsolatommal, minden lehetőségemmel Lacit és csapatát támogatom, ŐT küldöm harcba magam helyett és a magam nevében is.

 

És még abban is biztos vagyok, hogy Jakab Barna is bólint és mosolyog odafönn!

 

Nincs itt semmi csoda és semmi összefonódás. Egyszerűen, mindketten ugyanabból a kultúrából és ugyanabból az életkörnyezetből jövünk (ugyanúgy, mint legalább nyolcszáz dukai ember rajtunk kívül).

 

Olyan kultúrából, amely nem viseli el nulla intellektusú, aljas emberek örökölt hatalmát, aki mindennél előbbre helyezi a BECSÜLETET és az EMBERSÉGET, aki ÉLETTERET és JÖVŐT szeretne alkotni gyermekeinek és aki gondoskodni szeretne azokról, akiknek nincs ereje hozzá.

 

TUDOM, hogy most Vácduka le fogja rázni magáról az alkoholbűzös, állott, feudális koloncot, amelynek szimbólumai Vágó és Marcinka.És lerázza magáról a tehetségtelen, képességtelen fennhéjazást és nagyképűséget, amelynek ez az egész jelenlegi testület az élő szobra!

 

Zentait sokan gyűlölték, mert elviselhetetlen volt a nyíltsága és brutális az egyenessége. És kiábrándító a hülyeséget el nem viselő türelmetlensége.

 

De SOHA SENKI NEM állította, hogy Zentai hazudik. SOHA, egyetlen egyszer, annyi harc és konfliktus során sem. És ezt most sem állíthatja senki ép ésszel. Most is az Zentai legnagyobb bűne, hogy elviselhetetlenül nyilvánvaló és sokkoló az IGAZSÁG, amit állít.

 

Egyesek számára...

 

A többieket pedig ismét kérem: a nevemben is tegyétek a jeleteket Laci és kollégái neve mellé!

 

 

juli12 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7544

Tisztelt Nagybíró!

 

Mi a csudát követett el Ön ellen a Makkos család, hogy ilyen állhatatosan támadja őket?

 

Amúgy nekem is járnak gyerekeim az iskolába és még egyszer sem hallottam, hogy így nevezné bárki is a Babettet. Igaz, hogy morognak, mert ő képes és rendesen megtartja az órákat. Még az Erdődombon is futtatja őket! Na ezen szoktak igazán kiakadni a gyerekek, de mi szülők már kevésbé.

Úgy tudom, hogy vezetői tanfolyamra a Kriszta néni járt, ki most az elsősöket tanítja, ő lenne az igazgató helyett és nem a Babett.

A Gyermekeinkért Közalapítvány - mint a a neve is mutatja - önkormányzati alapítású. Az alapítvány vezetője (Babett) minden évben beszámolót tart az önkormányzat előtt a gazdálkodásról. Ez egy testületin szokott megtörténni, Ön is láthatott már ilyet, amennyiben rendszeresen látogatja az üléseket. Amúgy, mint miden más civil szervezetnek, úgy az alapítványnak is megnézhető az éves beszámolója az interneten, a bíróság honlapján. 

 

Amennyiben Önnek is járna gyermeke az iskolába, akkor jól tudná, hogy az iskolai tananyag bizony elég kevés ahhoz, hogy például angolból középfokú nyelvvizsgát tegyen le a gyerek pl. középiskola első-második évében. Ezért azok a szülők, akiknek ez fontos nagyon hálásak is Babettnek, hogy itt helyben tart különórákat a gyerekeknek és nem kell őket Vácra vinni. Ráadásul az óradíja is alacsonyabb is, mint Vácon. 

 

A csanáról meg annyit, hogy én voltam egy olyan testületin, ahol pont a csanáról ment a vita és nagy meglepetésemre a Vágó úr tett egy olyan megjegyzést, hogy igen, akkor régen megkötötték a szerződést, pedig már akkor látszott, hogy nem lesz rá pénze a falunak. Ezért nekem nagyon úgy tűnik, hogy Makkosékat beleugratták egy szerződésbe, ami miatt ők kiköltöztek a házukból, átalakításokat végeztek, embereket vettek fel, majd nézhettek a pénzük után. Nem csodálom, hogy a végén perre mentek. (Amúgy nem igen látszik rajtuk, hogy olyan nagyon meggazdagottak volna belőle.)

Előzmény: Vácdukai Nagybíró (7539)
palaga Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7543

Kedves Ildikó!

 

Előre is köszönöm, ha majd válaszol !

Még egy kérdésem lenne!

Ha a jövő úgy hozza, hogy Makkos Laci polgármesteri posztba kerül, Ön tudna Vácdukáért dolgozni vele, vagy csak Vágó mellet dolgozna szívesen?

 

Palaga Zoltán

 

Csepreginé Nagy Ildikó Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7542

Kedves Palaga Zoltán!

 

Rengeteg jogos kérdést tett fel melyet igérem, a legjobb tudásom szerint igyekezni fogok 

megválaszolni.

Sajnálom,hogy nem volt mód ezelőtt értekeznünk de úgy tűnik csak Ön az aki az "egyenes 

beszéd" hive - ugyanúgy mint Én.

A tegnapi kampánygyúlés konklúziója számomra az, hogy a fanatikusoknak zárva a  szeme, bedugva a füle.

Nem is akarnak más információkat, mint amiben olthatatlanul hinni akarnak.

Azt gondolom, hogy a választásokon Én semmiképpen nem veszitek,

Csak Vácduka.

De azért jöjjön el a mai estére ha teheti.

Az éremnek több oldala van.

Tőlem csak valóságos dolgokat hallhat az érdeklődő.

Nekem nincsenek titkolni való és vállalhatatlan tetteim.

Soha nem mocskolódtam.

Ha megmondom a véleményem - nem Rám kell haragudnia senkinek.

 

                           Tisztelettel:

                                   

                                                Csepreginé Nagy Ildikó

 

zui5 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7541

A mai nap vicce:

Vágóék semelyik nyugdíjas klubot sem engedte el a mai fürdőzésre. Oka ki menne el akkor a mai estre?

Vácdukai Nagybíró Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7540

Kedves lelkiismeretes Makkos család !

 

Még mindig beszélik a faluban, és az oviban, ahogyan  önök "lopkodták" a gyerekeket a csanába. Még jó ,hogy a 91000Ft/fő után még délutánonként 

különböző orákat is tarthattak nekik pénzért!

A kiválasztás milyen alapon folyt? 

Vácdukai Nagybíró Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7539

Kazimódónak hivják a gyerekek az iskolában a tornatanárt.

Kedves Babett milyen dolog akit tanítunk annak otthon korrepetálást tartani

pénzért? Hogyan osztályoz ezek után? 

Makos úr ön perelte az önkormányzatot a csana miatt ,közben az iskola 

alkalmazta feleségét tanárnak.Miért nem közlik ezekután

Ig Úrral terveiket hogy 2 éves tanfolyam kijárása után Babett lesz a ig nő.

Elszámolt már az önkormánzattól kapott pénzel az alapítványa kedves

Makkos Úr? Kétlem ,még sohasem .

Ezt az allapitványt ki alapította?Vagy már ezt is lenyulták?

Vácdukai Nagybíró Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7538

 

Mindig igazat ez a fő jelmondatunk!

Megjelent Zentai István különböző állnevek alatt !

Osztja a mocskot ez a súlyosan beteg alxas ember

Mostantól tudnotok kell Makkos és Zentai neve összefonódik.

Gondolkodjatok! Milyen érdek fűzi Makkos nyeréséhez .

Az önkormányzatnak  a földterületekben nagy a vagyona.

Ezekre ácsingózik makkos és zentai,ehhez jön még a vállalkozó barát

érdekeltsége is. Végleg takarítsátok el  képviselőjét,mert holnap ez a

szellem és hangnem mindennapos lesz Vácdukán  !

Makkos beszéde egy nagy 0 volt.  Semilyen terve nincs.

Bevételi forrása az állam amit ad .Ezt mindenkinek adja.

Mi itt mindannyian szeretnénk egy békés nyugodt faluban élni.

Most lehetőségünk van választani!

 

 

Tisztelettel:Nagybíró

falusi akárki Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7537

Nagybíró uram! (vagy uraim,akik már nem is olyan titkosak)Ilyen lehet amikor a kígyó a saját farkába harap.

Pom pom 68 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7536

Üdv mindenkinek!

 

Nagyon megérte tegnap lemennem a bemutatkozóra. Most már nem kérdés számomra, hogy a Makkos Lacira kell szavaznom. Tényleg lényegre törő és profi munka volt. Közben figyeltem a jelenlegi 'társulat' testbeszédét, ami elég beszédes volt. 

 

Nem szeretném az indulatokat gerjeszteni, de ha csak azt a tényt nézzük, hogy a mostani nagy ívű társulatnak ez a fórum az ördögtől való volt eddig és most még a nagy copfos hittérítő is itt osztja a napi bölcsességet, ez sok mindent elárul.

 

Víg úrnak üzenném, hogy volt négy éve, hogy megfelelően képviselje Vácduka azon részét amelyet rá'bíztak'. Ha csak a töredékében lett volna annyira aktív, mint most itt a fórumon, akkor már hozta volna a minimumot.

 

Aki egyébként nyitott szemmel járt az utóbbi időben, az megtapasztalhatta a Vágó- féle brigád választási  cselszövését...

 

Nézzük is sorban:

 

Vancsura úr:

 

A jelöltségének alapja, hogy szavazatot vegyen el a Lacitól. Vágó úr felkérésére indult, de nem igazán működik a dolog. Akinek a bemutatkozójára tizenkét (állítólag én nem voltam) ember kíváncsi, annak nem sok kávé fog lefőni....

 

 

Fekete úr:

 

Menet közben megvilágosodott és fenn hangon űzi a gonoszt (Makkos L.) a szűkebb lakóhelyén, még a Kisnémedi polgármestert is iderángatta... Sajnos idő előtt kiderült a turpisság, így sok kárt nem tudott okozni Lászlónak. Egyértelműen Ő is Vágó 'tag', akit vörös hajú barátunk támogat és így számítanak a focisták szavazatára, mert csak a Vágó tudja életben tartani a focit, Makkos L. még a pályát is beszántja!

 

 

Lehet Csanázni, de kik szavazták meg??? 

 

Ha kár érte a falut, akkor az miattuk van!

 

 

Recseg- ropog a gépezet... ezt tudják ők is........

 

Köszönöm!

 

U.I.:

 

Kár fáradozni a mocskolódással, többet nem írok! A holnapi nap mindent eldönt!

Hajrá Vácduka!Hajrá Laci!

tájékoztató Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7535

Kopli ! A kérdések jogosak voltak és nem bántóak.Mi dolgoztunk a  M.Lacival, a profival. Ha  Ön is képviselő lett volna tudná miért volt bennem ,bennünk olyan erős az indulat. De vannak emberek akiknek oly vastag a bőr az arcukon,hogy baltával sem lehet megsérteni. Igen az előadás PROFI volt. Valószínűleg Ő a legjobb ebben,bár én még erre is találnék megfelelőbb embert,aki szintén jelölt. Nagyon ügyesen terel,nyugodt,higgadt, már majdnem igazi politikus. Na én ez nem akartam lenni soha.Politikus.Soha nem is voltam,de most még is azt állítják,hogy voltam,de vége. Azért,hogy nem tudom higgadtan lereagálni ,ha belehazudnak a szemembe, még egyszer elnézésüket kérem ,de én csak egy dolgozó vagyok,mindig tele  munkával,sosem munkanélküli. Kívánom Önöknek,hogy olyan vezetést kapjanak akik tovább építik a falut ! Azt megígérhetem,hogy lakosként, és esetleg, képviselőként ,is meg fogom követelni a részletesebb tájékoztatást,mert látom mekkora az igény rá,és ezzel,és egy kis ígérgetéssel még polgármester is lehet akárki. Szép napot mindenkinek ! V. J.

cnumb Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7534

HFN,

 

A korrektség kedvéért. A CsaNa alapjait Babettel, Emesével és Tóth Maricával együtt, hosszú tárgyaláson tettük le. Azután, miután NÉGY KÜLÖNBÖZŐ koncepciót dolgoztam ki az ovisok ellátására és MINDET LESZARTA a testület. Itt is olvasható, tessék visszanézni!

Előzmény: HFN!! (7532)
cnumb Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7533

Cseppet se legyetek elbizakodottak!

 

Nagyszerű, hogy Laci jól teljesített tegnap, de ez csupán egy kötelező feladat volt!

Még az is kötelező, hogy holnap megalázó vereséget fog mérni Vágóra.

 

AZONBAN!

 

Vágó sohasem volt saját jogán polgármester. Ezt a tudatlan, műveletlen, súlyosan személyiségzavaros embert MÁSOK tolták a székbe: a Marcinka vezette klikk csicskása ő és volt az mindig is.

 

SOHA EMBERBEN annyi gonoszságot és aljasságot nem láttam, mint Marcinka Jánosban. Pedig nagyon sok tízezer emberrel voltam kénytelen pályám során személyes kapcsolatba kerülni. Az Ady utca maffiája azonban most sokkal veszélyesebb, mint valaha volt. Hiszen kiegészültek Víggel (és vagyonával) valamint Csepregi Ildivel (és ismerőseivel).

 

Vegyétek észre, hogy a Marcinka klán már beáldozta Vágót! NEM VÁGÓRÓL SZÓL a választás!

 

Két tervük van:

 

1. Bíznak a szerencséjükben, hogy Vancsura Zoli esetleg befuthat. De legalábbis, elvisz annyi szavazatot, hogy esetleg veszélyezteti Laci esélyeit. Ne feledjétek, 2010-ben Laci és én 380 szavazatot kaptunk, Vágó 240 szavazatával szemben. Vegyétek észre, hogy Zoli -sajnos- Marcinka jelöltje. Még akkor is, ha nem is tud róla.

 

2. Bíznak abban, hogy annyi helyet szereznek a testületben, amennyi elég a minősített többséghez. FEL FOGJÁK OSZLATNI A TESTÜLETET AZ ELSŐ ADANDÓ ALKALOMMAL! Ne felejtsétek, nekik az is opció, ha működésképtelen az önkormányzat! Jogalkotó hatalom nélkül, azt tesznek, amit akarnak! Senki sem tudja még, Laci hogyan viselné, ha polgármesterként egy őt többségében gyűlölő testülettel lenne körülvéve. Senki sem tudja, hogyan viselné a halálos fenyegetéseket ( ÉN IS KAPTAM ILYENEKET! ) és családja, gyermekei állandó zaklatását, becsmérlését.

 

Higgyétek el, ha nem lesz minősített többsége a testületben Lacinak és csapatának, EGY HÓNAPIG se lesz polgármester! De ha lesz is, tehetetlen bábbá fog válni!

 

Kérlek benneteket, tegyetek meg mindent ez ellen! Még KÉT EGÉSZ NAP van arra, hogy mindenkivel beszéljetek és megértessétek a faluval, hogy egy mindenre elszánt, gőgös és gonosz társaságot kell legyözni.

 

MOST KIHASZNÁLHATJÁTOK A LEHETŐSÉGET. DE BAROMI FEGYELMEZETTNEK KELL LENNETEK HOZZÁ!

 

 

Előzmény: kopli (7531)
HFN!! Creative Commons License 2014.10.11 0 0 7532

A Csana valós története?

 

Kérem, azt se hagyja ki, hogy augusztus végén a képviselő-testület csak vakargatta a feje a búbját, hogy hová rakja el a sok gyereket, akik ide szerettek volna járni, csak az óvódában nem volt elég hely....

 

Zentai István előre jelezte a problémát már tavasszal, vagy télen (már nem emlékszem pontosan), de mindenki csak odébb tologatta a kimutatást... augusztusban meg mindenki pánikolt.

Ekkor vetődött fel a Csana ötlete (amit megint nem a testület talált ki nyilván), mint mentőöv a testület számára, hogy ne fürödjön be ebben (is).

 

Makkor László remek jelölt, remélem miután megnyerte a választást, kellő energiát fog fordítani a Botanikus kert dolgozóinak ügyében (is), hiszen azért van ott. Pl. bérletek kifizetése és esetlegesen az kis minimális étkezési jegy (vissza)adása a dolgozóknak. Az iskolázási támogatásról nem is beszélve, ami ugyan adható (és emögé bújnak sokan), de viszont a dolgozóknak hatalmas segítség.

 

Üdv:

Egy volt vácdukai lakos

 

 

Előzmény: Vácdukai Nagybíró (7453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!