Keresés

Részletes keresés

Mityenka1 Creative Commons License 2015.09.30 0 0 289

Helo

Megszeretném kérdezni mivel ecsetelted a szemölcsöt?

Köszi ha válaszolsz.

Előzmény: Lucinda88 (288)
Lucinda88 Creative Commons License 2015.09.28 0 0 288

Sziasztok!

 

Nekem nemi szervi szemölcsim voltak. 2 hónap után végre elmúltak ecseeléssel. Viszont a helyük meglátszik, sötétebb foltban. Valaki nem tudná megomondani mennyi időmire eltűnnek ezek a foltok? köszönöm

medve1995 Creative Commons License 2015.09.02 0 0 287

Hol lehet kapni Bye Wart krémet..?

Daneevalo01 Creative Commons License 2015.08.26 0 0 286

Sziasztok!

 

Eladó egy teljes csomag,múlt hónapban vásárolt, bontatlan isoprinosine 500 mg-os tabletta( 50 db-os), mert végül nem kellett beszednem, de nem akarom kidobni. 2019 05 hóig jó. 3000 Ft

daneevalo01@freemail.hu

 

happynow Creative Commons License 2015.08.04 0 0 285

Szervusztok!

Már többször olvasgattam a hozzászólásokat ezen a fórumon, hogy "ihletet" merítsek. Évek óta bajlódom talpi mozaikszemölccsel, ami nem akart elmúlni és folyamatosan terjedt. Fájdalmat nem okozott, de nem különösebben esztétikus látvány. Az ecetes módszert az itt fórumozók többségének tanácsára próbáltam ki. Az "esténként egy-két órára" módszer nem vált be, múlt héten hétfőn és kedden egész éjszakára beborítottam a szemölcsöket tocsogósan ecetes vattával, folpackkal és zoknit húztam rá. A második este horror volt, éjjel a párnám alá tett Algopyrint szedegettem, hogy egyáltalán aludni tudjak. Lüktetett, égetett az ecet. Szerdán megfogadtam, hogy soha többé, inkább legyen szemölcs a talpamon, de a fájdalom kibírhatatlan volt. Ha felpolcoltam a lában, még bírtam, de ha felálltam, üvölteni tudtam volna. Persze rálépni sem tudtam a fájós lábamra... A duzzadt, felázott szemölcsöt vérehulló fecskefű-oldattal és Bepanthennel is kezelgettem (nem tudom, hogy ezek közrejátszottak-e a végeredményben), hétvégére cigarettahamura emlékeztető színű lett az összes szemölcs, már nem fájtak (szerda és csütörtök volt a leggázabb). Hétfőre kiváltottam egy Verrumalt, hétfő este és kedd reggel bekentem vele a szemölcsöket és a nagy meglepetés ma - kedd délután - ért. A szemölcsöket egy kisollóval fejtegetni kezdtem, mire mindegyik alól kibukkant a rózsaszín, friss, egészséges bőr. Volt-nincs szemölcs. Most már azt mondom, megérte, a módszeremet ajánlom mindenkinek. Nagyon fájdalmas, érdemes két "fekvős" napra készülni, de nálam egy hét alatt sikert hozott! Remélem volt olyan, akinek segíthettem, minden "sorstársnak" sok sikert kívánok! 

kitena Creative Commons License 2015.06.30 0 0 284

Sziasztok! 

 

Én és a párom  1-2éve küzdöttünk(mozaik)nagy kiterjedésű talpi szemölccsel. Mondanom sem kell mi is szinte minden módszert kipróbáltunk kezdve a vérehulló fecskefűtől(ebbe nagyon hittem de sajnos semmi nem változott tőle) az acetocaustinig.mindent!Ami a végleges megoldást jelentette az a VERRUMAL ecsetelő volt. (Háziorvos is felírja)El sem hittük, hogy megszabadultunk tőlük kb 6 hét alatt.!!!Fájdalommentesen!!! míg a többi módszerrel hónapokat sőt éveket szenvedtünk. 

Bogi8989 Creative Commons License 2015.06.17 0 0 283

Sziasztok! Én napok óta kenegetem Wartner szemölcseltávolító géllel két szemölcsöm. Most előszőr lett ilyen szemölcs a lábamon. Olvastam az előttem lévő hozzászólásokban, hogy miután befeketedik, megszárad és leesik. Viszont nekem több napja megtörtént ez az ún. befeketedés, de nem esik le.. Valaki tudna segíteni hogy ez a folyamat mennyi időbe telhet? Nálatok hogy volt? Egyáltalán érdemes varnom arra hogy leessen vagy más módszert valasszak az eltávolításhoz? 

katttis Creative Commons License 2015.06.03 0 0 282

Sajnos elég jól ismerem a problémát, évekig küzdöttem nagyon kiterjedt talpi szemölcsökkel (mozaikszemölcs),  amik a terhesség alatt jöttek ki, próbálkoztam szalicilsavas krémmel, vérehulló fecskefűvel,  de már azt hittem, sosem múlik el…! Az a gond, hogy a legtöbb pedikűrös nem vállal szemölcskezelést. Végül egy bőrgyógyász  ajánlott egy gyógypedikűröst  aki kifejezetten ezzel  is hajlandó foglalkozni és nagyon alapos: Debreczeni Nicolette, 06204705736, emailt is tudsz írni neki: pedinikol@gmail.com. A XI. kerületben a Bikás parknál, Etele út 30-ban találod meg, nagyon rendes és egyáltalán nem drága (max 2 ezer ft/ kezelés) !  Nekem pár hónap alatt elmúlt az összes, igaz, eleinte hetente jártam hozzá, később ritkábban is elég volt. Közben Verrumal ecsetelővel kezeltem és ő hetente leszedte az elhalt bőrt. Nikit jó szívvel ajánlom mindenkinek, ő helyrehozza a legdurvább eseteket is.

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.21 -1 0 281

Sziasztok!

 

A megoldás: sima bolti ECET!

 

Nem birizgáljuk, nem vagdossuk, kicsit lereszeljük a szárazabb réteget a tetejéről és mehet rá leragasztva az ecetes vatta! Csíp, mar fáj lüktet, nekem volt,hogy gyakorlatilag az egész alkarom lüktetett tőle. Pár napig naponta 1-2x 2-3 órára így beregasztjuk, és utána befeketetedik, elszárad, leesik.

Az első és az utolsó kép között 20 nap telt el.

 

  

 

  

 

  

 

  

Ildiho Creative Commons License 2013.11.29 0 0 280

Sziasztok!
Én is rengeteg hasonló oldalt és ugyanazt az utat végigjártam már, amit ti. A fellelhető összes krémet, tapaszt, fagyasztót, ecsetelőt és immunerősítőt kipróbáltam már, amit csak lehetett. Mondanom sem kell: eredménytelenül. Elsőnek csak az ujjaimon voltak, aztán átterjedt a kézfejemre és onnan nem volt megállás. Ez azután történt, hogy egy bőrgyógyász "kikapargatta" őket. Volt olyan szemölcs, amit nem lehetett eltávolítani mert a körmöm mellett helyezkedett el, ezért arra felírt egy szert. Mivel nem tudta kiszedni mindet, újabbak keletkeztek és már nem volt olyan nap, hogy ne fedeztem volna fel egy másikat. Megijedtem mert rettenetesen viszketettek is. Amiket kikapart, vissza is jöttek, így azokat is elkezdtem kenni a szerrel. A neve: ACETOCAUSTIN.(erről szóló bejegyzést eddig nem is találtam) Közben elmentem egy másik bőrgyógyászhoz, aki a környéken a legjobb. Ő azt tanácsolta, hogy adjuk be a HPV elleni védőoltást, hiszen ugyanabba a víruscsoportba tartozik és nyílt titok, hogy a bőrgyógyászok szemölcs ellen ezt használják. A neve: Sylgard. 50%-os akcióval 16.000Ft-ba került. A történet vége, hogy mire eljutottunk az injekció beadásáig, a szer levitte a kezemről az összest. Csak a legnagyobbakra, legrégebbiekre kentem. Egy hét kellett nekik. Mindenesetre beadattam a védőoltást is, így az immunrendszerem is felvette a harcot és nem kaphatom el többet ezt a fránya vírust, ami 5 éven keresztül megkeserítette az életemet. Remélem tudtam segíteni! Hiszem, hogy az Acetocaustin mindenkinek segít, mert egy nagyon erős szer (ecetsavat tartalmaz) és ahhoz képest mennyit költöttem erre az egészre nem kerül olyan sokba. Ára: 3300 Ft. Sok sikert mindenkinek!

Andrejgromiko Creative Commons License 2012.12.18 0 0 279

Mindennel próbálkoztam amit csak itt leírtak. 4 év rémálom egyre több és nagyobb talpi mozaik szemölcs.A Feketesas utca szakmaiatlan a maszek 50. re levett... Lézer , körömvirág , aisoprinosine csipó - maró cuccok.A végén elmentem amerikába egy bőrgyógyászhoz adott egy puhít krémet éjszakára és imikvimod krémet nappalra 3 hét alatt elmúlt mind.......Add tovább... mert az uszodát nem akarom örökre elfelejteni

Előzmény: grape80 (169)
icekicevevőkice Creative Commons License 2012.10.11 0 0 278

köszönöm

Előzmény: Lacko80 (277)
Lacko80 Creative Commons License 2012.10.10 0 0 277

A nyál az alapesetben nem fertőz de ha a condyloma fertőzött nemiszervet nyalogatsz akkor szájfertőt kaphatsz. Az ecsetelgetés álltalába nem segít. Valamelyik szemölcsöt elpusztítja valamelyiket nem és az ép bőrbe több kárt tesz mint a szemölcsbe. Jobb folyékny nitrogénnel lefagyasztatni bár ezt álltalába csak magánrendelőkbe csinálják. A maszti és dörzsölődés elősegíti a fertőzés terjedését.

A legtöbb szexshopba van valamilyen játékszer tisztó pl ilyen: http://lunaluna.hu/pink/sparkle-szexjatek-tisztito-hab

Előzmény: icekicevevőkice (276)
icekicevevőkice Creative Commons License 2012.09.30 0 0 276

Condyloma fertőzést szedtem össze, ecseteltem, 2 hét után holnap megyek vissza a nőgyógyászomhoz. Nem tudom, van-e még a szemölcsből, holnap kiderül.  Viszont van pár dolog, ami érdekelne, csak kellemetlen megkérdeznem az orvostól. Hátha valamelyikőtök már utánanézett, utána olvasott. Maga a szemölcs fertőz. Akkor a nyálam nem? Magyarul orális szex esetén megfertőzhetem-e a partneremet? Másik: Vibrátoromat mivel kell fertőtleníteni, hogy ne fertőzzem esetleg magam vissza?

Lacko80 Creative Commons License 2012.09.24 0 0 275
TSuzie Creative Commons License 2012.08.11 0 0 274

Sziasztok!

 

Három éve küzdök szemölcsökkel. A talpamon kettő nagy és vagy 10-15 kicsi volt. Három bőrgyógyásznál jártam, kentem, csepegtettem stb.

Minden hiába. Közben a benőtt körmömmel havonta járok pedikűröshöz. Egyszercsak mondja a pedikürös, hogy mi lenne ha kipróbálnánk az akácmézet. Csak pislogtam és nem értettem, de aztán rájöttem, hogy végülis már annyi mindent kipróbáltam pl. Domestos javalata esetén szkeptikus lennék, de mi bajom lehet egy kis akácméztől. Megpróbáltam és bejött:). Kicsit pepecselős, kitartás kell hozzá.

Hetente kétszer bekentem akácmézzel (más méz nem jó!) az érintett területet, majd becsomagoltam a lábamat, azaz a bekent részt folpakba és rá zoknit húztam, majd ebben aludtam. Reggel kicsit ragacsos volt a lábam, de kibírható.

Két hónap után a kicsik mind eltűntek, a nagynak kellett vagy fél év, de sikerült. Közben havonta egyszer a pedikürösöm leszedte a tetejét.

Nem mondom, hogy mindenkinek használ, hisz mindenkinek más a szemölcs összetétele, de nekem bejött.

Agoborka Creative Commons License 2012.08.09 0 0 273

én most találtam meg a wartner szemölcs fagyasztó sprét, és nekem nagyon klasszul eltüntette a szemölcsöket a kezemről. 

Lacko80 Creative Commons License 2012.08.04 0 0 272

"- A HPV (humán papillóma vírus) fertőzés ellen NINCS védőoltás. A "HPV védőoltás" adható nőknek és férfiaknak is, de ez NEM ELŐZI MEG A HPV FERTŐZÉST csupán a HPV-vel fertőzött területet nem engedi elrákosodni. Tehát ez a védőoltás a HPV által okozott méhnyakrák, és pénisz-laphámrák ellen véde, de nem előzi meg a HPV fertőzést."

Semmilyen vedőoltás nem előzi meg a fertőzéseket csak mindössze előre felkészíti a szervezetet az immunválaszra. A HPV fertőzéseknek kb. 130 vírusvariánsát ismerik és ebből 40 variáns okoz a nemiszerveknél elváltozásokat.

Az oltás a 40 vírusból 2 rákos elváltozást okozó és 2 a szemölcsöket okozó vírus elleni védekezésre készít fel. 

Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.22 0 0 271

Sziasztok!

 

Nekem a talpamon van régóta szemölcs, amit már második módszerrel próbálok kezeleni (6 hónapig használtam Duofilmet, és most 1 hete Verrumalt). Sajnos múlt héten a kezemen is kijött 5 db 1 mm-nél kisebb átmérőjű szemölcs, amit Verrumallal kezdtem el kezeleni a bőrgyógyász javaslatára.

Bár annyira nem látom rózsásnak a helyzetet, próbálom lelikleg is kezelni magam. Én egy autoimmun betegségre immungyengítőt szedek, tehát alapból fogékonyabb vagyok a fertőzésekre.

 

Most a 20-as éveim elég elején járok, és soha nem volt még szemölcsöm, csak az immunszupresszáns szedése után.

 

Olvastam a hozzászólásaitokat, próbálok ötleteket meríteni mivel kezeljem magam, ha esetleg sikerül valamivel megszüntetnem madj leírom ide.

 

Viszont valamennyire szakmabeli vagyok és szeretném megosztani veletek néhány hasznos információt:

 

- A HPV (humán papillóma vírus) fertőzés ellen NINCS védőoltás. A "HPV védőoltás" adható nőknek és férfiaknak is, de ez NEM ELŐZI MEG A HPV FERTŐZÉST csupán a HPV-vel fertőzött területet nem engedi elrákosodni. Tehát ez a védőoltás a HPV által okozott méhnyakrák, és pénisz-laphámrák ellen véde, de nem előzi meg a HPV fertőzést.

 

- Az ecsetleők csak egy része pusztítja csak el a vírust, de azt ics csak az éppen kezelt terület felső-középső rétegében. A vírus megbújik az idegdúcokban, kiírtani teljesen nem lehet. A vírus egy idő után (ha jól kezelik a szemölcsöt) inaktív állapotba kerül az idegdúcban.

 

- Aki immunszupresszánst szed (az asztma ellenes Symbicort, vagy az orcseppként használt Rhinocortot is ide értve) annak nem igazán jó Isoprinosinet szedni, mert asztmás rohamkor például hatástalan lesz az immungyengítő gyógyszere = meg is fulladhat. Ezt a gyógyszert csak ésszel lehet használni.

 

- A száraz bőr növeli a fertőzést veszélyt, zsírosabb bőrbe nehezebben tud behatolni a vírus. Írta valaki hogy az uszodai klóros víz gyengíti a bőr természetes védekező rendszerét. Ezt nagyon jól írta, így van, ugyanis a víz elég lúgos kémhatása, és az aktív klór és naszcensz (egyatomos reaktív oxigén) nagyon kikezdi a bőrt, lemossa a természetes védő savköpenyt, és kimossa a zsíros-lipides részeket a bőrből. Érdemes tejsavas tusfürdőt beszerezni vagy legalább olyat ami pH 5.5-ös (ez bőrsemleges), és érdemes krémezni a bőrt. (Nem mindig a drágább testápoló a jobb, a Neutrogenat kifejezetten nem ajánlom).

 

Remélem legalább ezekkel amit leyrtam tudok valakinek segíteni.

 

 

CELLDWELLER Creative Commons License 2012.06.28 0 0 270

az apróbbakat úgylátszik teljesen kiírtottam a duofilmmel, de a nagyobbakkal már nem tud mit kezdeni, most van olyan 10-15 kb fél miliméteres, de már nem fényesek, inkább olyanok , mint a bőrkeményedések... sztem ez a béres csepp kúra is hatásos... tudom ajánlani mindenkinek

Lacko80 Creative Commons License 2012.06.17 0 0 269

Jó. Bár fordítva scannelted de megforgattam. Kösz!

http://kepfeltoltes.hu/view/120617/infectos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előzmény: szaboga12 (268)
szaboga12 Creative Commons License 2012.06.17 0 0 268

infecto bescannelt használati utasítás:

http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=1251ceb4ffa944c95d05bc1a7e71b428

 

 

ezt a fájlt 22-ig tudod letölteni, ha utána is kellene valakinek írjon nekem a szab.gab12@gmail.com e-mail címre "infecto" tárggyal és elküldöm!

Előzmény: Lacko80 (266)
szaboga12 Creative Commons License 2012.06.03 0 0 267

pff egyéb technikai okok miatt, egyelőre csak a hét vége felé tudom bescannelni, de nem létezik, hogy ne legyen interneten leírás. az e-mail címem szab.gab12@gmail.com írj ide, ha elfelejteném és felrakom legkésőbb pénteken, vagy elküldöm neked.

Lacko80 Creative Commons License 2012.06.02 -1 0 266

A duofilm leírását megtaláltam. Az infecto-ról tudsz kitenni leírást? Akkár kézileg akár scannelve.

Előzmény: szaboga12 (265)
szaboga12 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 265

Elmúltak. Még kettő van, de mivel 3. napja nem kezeltem őket, ezért még hagyok rájuk egy kis időt. INFECTO DELL! ajánlom mindenkinek, aki meg akar szabadulni ezektől. 3700 Ft-ért vettem és kész. A bőrgyógyász írt fel még anno egy olyan ecsetelőt, amit bárányhimlőre is kaptam kisgyerekként. Azzal kombózva tökéletes. Az infecto roncsolja a bőr felszínét így kisebesedik a szemölcs helye. Ha ebbe cseppented az infecto-t akkor jobban csíp, mintha késsel szurnának beléd az adott helyen. Ilyenkor ezt az ecsetelőt használtam. Ma viszont magában az infecto is elég. Ajánlom mindenkinek. Az e-mail címem: szab.gab12@gmail.com akinek volna kérdése a kezeléssel kapcsolatban. Jobbulást mindenkinek!

CELLDWELLER Creative Commons License 2012.05.18 0 0 264

bevallom az őszintét, én jobban bízom egy magán orvosban, egészségkártyára menne a dolog, csak még várom, hoyg elfogyjon ez a duofilm, hátha  lesz valami hatással rá, valaki próbálta már?

Előzmény: Lacko80 (263)
Lacko80 Creative Commons License 2012.05.17 0 0 263

Lehet, hogy most amikor válaszolok már túl is vagy rajta de egyébként nem vészes. Egy kis hideg csípős érzés a munkába nem akadályoz. Töbször meg kell ismételni, hogy jó legyen. Nekem 2 alkalommal volt. Most csak nagyítóval felfedezhetőek maradtak de lehet, hogy egy kis herkentyűvel le tudom fagyasztani amit a neten néztem. Kipróbálom. Magánrendelőbe vizitdíj is van de a kontroll már picivel olcsóbb.

Előzmény: CELLDWELLER (262)
CELLDWELLER Creative Commons License 2012.05.16 0 0 262

felkerestem egy magán bőrgyógyászt, 5 ezerér fagyaszt, sztem az nem rossz ár, mennyire fájdalmas ez a fagyasztás? nem maga a beavatkozás, hanem így utána gondoltam, dolgozni azért csak eltudok menni vele

Lacko80 Creative Commons License 2012.05.08 0 0 261

Elvileg hónapokig vagy évekig lappanghat a vírus. A vírus jelen lehet sok helyen, tárgyakról is kimutatható mégsem szeret bárhol tüneteket okozni. Intimborotválás vagy gyantázás mikrosérülései segítik a hámrétegbe való beépülését.

Gyakori uszodázók és a melgvizes fürdők visszatérő látogatói is elkapják. Ez előbbi mondatomon lesz akik tagadják és úgy tartják, hogy csak az uszodaszemölcs kapható el ott de ez nincs így! A klóros víz lemossa azt a kevés védekező képességét is a bőrnek ami még meg van. A meleg vízben a pólusok kitágulnak és egyérzékeny vagy sérült bőr mágnesként vonzza a kórokozókat!!

Előzmény: szaboga12 (260)
szaboga12 Creative Commons License 2012.05.08 0 0 260

Nagyon elkeserítőek a linkek. 19 éves vagyok és pont ez az, hogy alhasi tájékon jelentkeztek a szemölcsök. Így hiába védekezem, ha a barátnőm hozzámér akkor is ki van téve fertőzésveszélynek. A legnagyobb gondnak egyébként azt tartom, hogy a bőrgyógyászok annyira elbagatelizálják ezt. Feltettem nekik az alábbi kérdéseimet, de mindig csak kitérő felületes válaszokat kapok. Lehetetlennek tartom, hogy ne lehessen megszabadulni ettől. Ha 19 évig nem volt miért most jött elő. Mindig védekeztem nem váltogattam a partnereket... Érthetetlen... De most azt sem értem, hogy akkor el kellene mennem HPV szűrésre?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!