Keresés

Részletes keresés

ildó66 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9030

Nagyon egyetértek azzal a véleménnyel,hogy amennyiben nem érzed azt,hogy a mindennapokban teljesen munkaképes vagy ne tedd meg ezt a lépést.

Én nagyon sokat vagyok úgy,hogy amikor otthon vagyok, pihenek jól érzem magam, de amikor a mindennapi hajrá van már kedden attól félek hogy bírom ki a hetet.

Az a baj,hogy nagyon kevés lehetőség van arra,hogy valaki a betegségére való tekintettel kap olyan munkát amit könnyen el tud végezni, általában az egészséges dolgozók közt kell helytállni és ez nem könnyű még részmunkaidőben sem.

Én 29 éve dolgozom, ebből 11 éve megváltozott munkaképességűként részmunkaidőben, persze táppénzen is voltam huzamos ideig. Mindig azt tartottam fontosnak,hogy megmaradjon a rokkantsági ellátásom mert azt bizonytalannak tartottam,hogy dolgozni bírok. Teljes munkaidőben főleg kizárt, részmunkaidős kereset pedig semmire sem elég. Ráadásul ha egyszer valaki egészségesnek "minősíti" magát szerintem sokkal nehezebb a visszaút ha mégis gondok adódnak.

 

Előzmény: Törölt nick (9029)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9029

Azt gondolom gondold meg először, hogy mennyire vagy ráutalva 2016 március előtt saját keresetre, illetve mennyire tudod átvészelni a választásokat  - milyen formában
tudnak Neked így a mostani módon pénzt kifizetni (megbízási szerződés és saját jogon vállalkozás és a D kategória kizárják egymást). És mennyire befolyásolja egy esetleges rokkantságira váltás a későbbi állapotromlásod esetén esetlegesen felmerülő visszaminősítés lehetőségét. A mostani kormányzati hozzáállásra tekintve ennek kevesebb esélyét látom - és itt jön ki az, hogy én jóformán a lehetőségeket se ismerem és mások véleménye alapján alakulnak a saját gondolataim ezügyben.

 

Ezt a mostani hozzáállást pedig remélem hamarosan megváltoztatják és igazságosabbá teszik, mondjuk a választások után (igaz kétségeim vannak, ezért ha lényegesen jobb az állapotod akkor hajrá). Ha viszont a betegséged inkább hullámzóan viselkedik, akkor csak minden lehetőséget előre megfontolva döntsél.

Előzmény: Diána_86 (9028)
Diána_86 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9028

Köszönöm a hozzászólásokat, valamivel okosabb is lettem.

Hétfőn megyek az önkormányzatba, hogy mégis a továbbiakban mit tegyek. Amikor felülvizsgálaton voltam, akkor tényleg elég ramaty állapotban voltam, de most úgy 1 hónapja egyre kiegyensúlyozottabb lettem és kevesebb is a tünetem. Amikor elkezdtem a mostani kezelést több mint fél évig nem éreztem semmilyen különbséget, aztán változó volt, de most kb. 1 hónapja, mintha tényleg jobb lenne minden, emiatt is gondolkoztam, hogy talán vissza kellene mennem felülvizsgálatra. Csak azt nem tudom, hogy kérvényezhetem-e sürgősen, vagy adjam be a kérvényt és várjak másfél-2 hónapot mire megkapom az új időpontot. Amúgy 2016. március a következő felülvizsgálatom.

ildó66 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9027

A polgármesteri hivatal is utalhat a bizottság elé.

De nem akarok így beleavatkozni (esetleg félretájékoztatni) az ügyedbe,hogy nem tudom miről is szól a határozatod, szakvéleményed.

A hivatal ügyintézőjéhez ha bemész biztos elmond mindent, kérdezz rá,hogy mi várható az ügyedben. Bár gondolom ezt már megtetted korábban is, de most is megkérdezheted újra mivel most már biztos tüzetesen megnézték az iratanyagodat.

Előzmény: bandolesa (9026)
bandolesa Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9026

Hát nekem az van a papíron, felülvizsgálati idő:-jelen állapot alapján felülvizsgálata nem szükséges.

Akkor ez mennyi időt jelent?

Az Önkormányzat nem, csak a Nyugdíjbiztosító utalhat NRSZ-elé?

 

Amúgy egy 1-fokú határozat NRSZ-a kézhezvételtől számítva hány napon belül lehet fellebezni?

Előzmény: ildó66 (9025)
ildó66 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9025

De, ez a felülvizsgálat az egészségi állapotára is vonatkozik, ugyanis az is jogosultsági feltétel!

Ha bármi egyéb jogosultsági feltételben ami alapján a pénzellátást megállapították  változás következik be azt  haladéktalanul be kell jelenteni (biztos ez is benne van a határozatban!)

Az egészségi állapot felülvizsgálatát a szakvélemény figyelembevételével kezdeményezik, ugyanúgy azt nézik,hogy a Bizottság meddig véleményezte az állapotot.

Aztán kétévente egy nagy öszesítő felülvizsgálatra kerül sor.

Persze ha kiderül,hogy olyan jogosultsági feltételben következett be változás amit nem jelentett be és amennyiben megteszi már nem jogosult az ellátásra akkor jogosulatlanul és rosszhiszeműen vette fel. Ami viszafizetési kötlezettséggel jár.

Előzmény: bandolesa (9022)
Évszakok Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9024

Rehabilitációs kártyát új jelentkezőknél csak B1 és C1 besorolásúak kapják meg. 

Törölt nick Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9023

Rehabilitációs kártyát talán azok kaphatnak, akikről még munkavégzés lehetőségét - rehabilitálhatóságot feltételeztek. Talán azok a B és C kategóriák közül a megfelelő.

 

D kategória az nem rehabilitálható kategória (vagy tán mégis?) és akkor nincs sok értelme a rehabilitációs kártya kiállításának, ha úgyis azt feltételezik hogy már nem fogsz tudni munkát végezni (vagy nem erről szól ez az egész törvénymódosítás?)

 

Ha jól értem akkor talán a kategóriáddal nem értesz egyet teljes mértékben, és ha nagyon akarnád biztos megváltoztatnák a kérésedre a kedvedért, mégis úgy érzem a hírekből vett morzsák alapján, hogy sokaknak meg annak a varázsa nagyobb, hogy inkább rokkantsági ellátást kapjanak mintsem rehabilitációst.

Előzmény: Diána_86 (9021)
bandolesa Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9022

Ez nem az egészségi állapotodra vonatkozik, az biztos.

 

 

"Tájékoztatom a jogosultat, hogy a rendszeres szociális segélyre való jogosultság feltételeinek fennállását kétévente felülvizsgálom."

 

Ez a szociális segély egyéb feltételeire, anyagi helyzeted. Tehát ha jövőre veszel 5-lakást, nyersz a lottón, a segélyt a kétéves évfordulóig jár.

Kétévente vizsgálják felül a segély egyéb feltételeit, nem az egészségügyi feltételek ezek.

 

Olyan feltételt is néznek pl:-családi állapot, ha egy milliomos házastárs lesz jövőre, akkor is megszűnik a segély a kétéves évfordulós felülvizsgálatkor.

 

Vagy munkaügyi feltétel. Ausztrál nagybácsi létesít egy gyárat nálunk. Kinevez osztályvezetőnek, persze ekkor sem jár a segély.

 

Tehát egészségi állapot kivételével kétévente nézi a családi, anyagi, életkörülményekbeli feltételeket az Önkormányzat.

Előzmény: monsorow (9017)
Diána_86 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9021

Segítséget szeretnék kérni, mert már nem tudom hova forduljak..

2013. márciusában leszázalékoltak 70%-ra, így bekerültem a "D" csoportba. Hosszas telefonálgatás után közölték velem, hogy a "D" csoportba tartozó személyek nem kapnak rehabilitációs kártyát. Na most a gondom a következő: van számomra egy álláslehetőség, aminek a feltétele vagy a rehabilitációs kártya, vagy a rehabilitációs járulék. Az utóbbi sajnos maximálisan esélytelen, mivel 18 éves korom óta beteg vagyok, nappali tagozatos tanuló voltam, így esélyem sem volt arra, hogy megszerezzem az 1095 nap munkaviszonyt, ami után kaphatnám a rehab járulékot. 

27 éves vagyok, és eddig dolgoztam 70-80 napot. Elhihetik, hogy mennyire vágyok már arra, hogy dolgozhassak. Itt elfogadják, hogy beteg vagyok, nem lenne megterhelő a munka és nem utolsósorban az otthonomtól 5 percre van.

Van valami mód, megoldás arra, hogy kiadhassák nekem a rehabilitációs kártyát? 

Én már végig telefonáltam mindenkit, csak azt az úriembert nem sikerül elérnem aki kompetens a témában, a vonal folyamatosan foglalt..

Mit tegyek? Menjek be a Rehabilitációs Szakigazgatási Szervhez és könyörögjem ki a rehab kártyát, hátha megszánnak és megadják? Iszonyat tanácstalan vagyok, és ha valami sikerülne folyamatosan falakba ütközök. A hó végéig kell ráadásul ezt elintéznem, tehát tényleg nagyon fontos lenne egy hasznos tanács.

És végszóként nem nagyon értem, hogy a "D" csoportba tartózó személyek miért nem kaphatják meg ezt a kártyát, amikor feketén fehéren rajta van a leszázalékolási papíromon, hogy foglalkoztatható. Mert azt még megértem, hogy aki az "E" csoportba tartozik, nem kaphatja meg, hiszen aki annyira le van százalékolva nyilván dolgozni nem tud, sőt örül ha eltudja látni saját magát.

 

A válaszokat és a tanácsokat előre is nagyon szépen köszönöm!

ildó66 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9020

Hivatali dolgozó voltam, szociális területen dolgoztam, e feladatkör is hozzám tartozott.

Abban ne hibáztassátok az ügyintézőt,hogy nem tudta azt,hogy egészségkárosodottak vagytok mert ezt esetleg olyan településen lehet követni ahol az ügyintéző jól ismeri a lakosságot, vagy esetleg még úgy derülhet fény erre ha korábban aktív korúak ellátásában részesült (munkanélküliként) és közmunka miatt üzemorvosi vizsgáltra volt szükség ahol megállapították,hogy nem alkalmas a munkavégzésre és javasolták a másirányú eljárás megindítását.

A pénzellátást csak akkor kell visszafizetni ha valaki jogosulatlanul és roszhiszeműen vette fel. Ez általában olyan esetekre vonatkozik amikor valaki tudja,hogy nem jogosult egy pénzellátásra/támogatásra de ezt mélyen titkolja.

Jól kiemelted a határozatból azt,hogy az Önkormányzat vizsgálja felül a pénzellátásra jogosultságot tehát az Ő feladata az,hogy az orvosi bizottság elé történő beutalásról gonoskodjon.Ezt kistepelüséen és nagyvárosban is tudják.

Én azért remélem,hogy ebben az esetben mindenki jól jár, mert bár nem védem az ügyintézőt de higyjétek el,hogy óriási teher zódul az önkormányzatoknál dolgozókra is, és hát emberek Ők is.

BJszakért Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9019

Mégsem csalók a rokkantak?

http://www.atv.hu/videok/video-20140221-megsem-csalok-a-rokkantak

 

 

monsorow

Az ellátórendszerben többnyire az eljárások kérelemre indulnak. Az ügyintéző nem fogja tájékoztatni az ügyfelet, hogy vajon milyen ellátásra jogosult, hanem amilyen kérelmet bead az érintett, azt elbírálja a Hivatal, ennyi, hacsak nem ügyfél orientált az ügyintéző, amely ritka, mert bürökratikus a rendszer.

A háziorvostól-, szakorvostól a te érdeked, hogy jelenlegi állapotodat igazoló véleményt beszerezd, mert a Hivatal a rendelkezésre álló iratok alapján dönt. Egyszerű.

rokkant42 Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9018
monsorow Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9017

Kedves BJszakértő!

 

Elolvastam az önkormányzati határozatot, és gondolom ez a mondat lényeges benne:

 

"Tájékoztatom a jogosultat, hogy a rendszeres szociális segélyre való jogosultság feltételeinek fennállását kétévente felülvizsgálom."

 

"Az 1997.évi LXXX.tv.16.§.(1)bek.h.)pontja alapján a rendszeres szociális segély folyósításának időtartama alatt egészségügyi szolgáltatásra jogosult."

2012.jún.1.-től jár.

 

Próbálok nem idegeskedni :)

 

További szép napot!

Előzmény: BJszakért (9012)
monsorow Creative Commons License 2014.02.21 0 0 9016

Kedves bandelosa!

 

Szerintem a mi hivatalunk sem tudta :)

2012-ben én is saját magam nyújtottam be, bár az állapotom miatt előbb is lehetett volna, már bánom is, hogy nem előtte tettem, mert a jogszabály változások miatt rosszabbul jártam.

 

További szép napot!

sz16 Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9015
sz16 Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9014
bandolesa Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9013

Köszönöm a választ. Hát a mi Polgármesteri hivatalunk, falun nem tudja, hogy őnekik is van hatásköre beutalni a Nemzeti Rehabilitációs Hivatalhoz.

 

Inkább éveken át fizetik a foglalkozást helyettesítő támogatást.

 

Én indítottam magánúton az eljárást. Első lépés a háziorvos, ő írt beutalókat a szakrendelésekre.

Utána a leletekkel vissza a háziorvoshoz, hogy megírja az összefoglaló szakvéleményt.

 

Ezzel egy időben el kellett menni a Megyei Nyugdíjbiztosítóhoz kérni rokkant ellátás igénylőlapot.

A végén a leleteket, háziorvosi szakvéleményt és a kitöltött igénylőlapot személyesen beadtam, aláírtam.

 

Ez amikor magánúton intézi valaki a rokkantosítást.

 

Végül az 50%-os határozattal mentem be az Önkormányzathoz.

Na így lettem áttéve foglalkozást helyettesítő támogatásról rendszeres szoc segélyre.

 

Előzmény: BJszakért (9012)
BJszakért Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9012

Monsorow

ne idegeskedj, a Hivatal járt el jogszerűtlenül, nem kell semmit visszafizetned, így elmondásod alapján ezt mondhatom, de nem láttam az önkormányzati ellátásodról a határozatodat, abból látnám a tényeket.

 

bandolesa

te is azért vitted szakvéleményt önkormányzathoz, mert onnan kértél szoc. ellátást, az Isten áldjon meg, szoc.ellátásban az önkormányzat kompetens, de nem orvosok ülnek ott, akik az orvosi jogosultsági feltételeket megállapíthatnák, ezért kéri fel hivatal Nrszh-t, a bizottságot vizsgálatra, majd a szakvéleményük alapján és az egyéb jogi feltételek (1993. III.tv.) vizsgálata szerint vagy elutasító vagy megállapító határozatot hoz önkormányzat (a Hivatal).

 

NEM biztosítotti idő, sem nem szolgálati idő a rendszeres szoc.segély sem és foglalkoztatást helyettesítő támogatás sem, a szoc. ellátások közül, ami 1993. évi tv-ben van benne és önkormányzati illetékesség, egyik sem számít szolgálati időbe, sem biztosítotti időnek.

KIVÉTEL az ápolási díj.

 

A szoc ellátott (kiv.ápolási díj) méltányossági alapon jogosult egészségügyi szolgáltatásra, az állam fizeti helyettük a központi költségvetésből.

 

bandolesa Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9011

Én is ezt a rendszeres szociális segélyt kapom, 25650 Ft. A kérdés engem is érdekel.

 

A kérdésem annyi lenne, hogy ezek szerint az egészségkárosodottak szociális segélye is beleszámít a biztosított időszakba?

 

Én önállóan indítottan háziorvossal, tehát az Önkormányzat nem intézett semmit.

 

Most voltam életemben először bizottságnál. Én vittem be a vizsgálati eredményt az Önkormányzathoz, 50%-ot kaptam.

 

Módosították most a foglalkoztatást helyettesítő támogatást erre a rendszeres szociális segélyre.

Előzmény: monsorow (9003)
monsorow Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9010

Kedves ildó66, köszönöm a válaszodat.

 

Az utolsó mondatod, kérdésed jogos, szerintem az ügyintéző is ettől fél, mert még nem beszélt a jegyzővel (beteg) és úgy vettem észre rajta, hogy a véleménye nem dicséret lesz felé.

Azzal indokolta egyébként, hogy miért nem tavaly nézett utána, mert elment egy kolléganője és a saját ügyei mellett az ő ügyei is a nyakába szakadtak.

Most egyenlőre azt kell megvárnom, hogy hány %-ot kapok, ettől függ minden.

Visszafizetni biztos nem fogom a pénzt.

 

További szép napot!

 

ildó66 Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9009

A Hivatal ügyintézőjének kellett volna kérnie a vizsgálatot jóval azelőtt ahogy esedékes lett volna, mivel ha nincs az iratanyagban olyan szakvélemény amivel igazolni tudják a jogosultságodat nem folyósíthatnák az ellátást csak addig amíg az előző szakvélemény érvényes.

Ha esetleg a felülvizsgálaton az orvosi bizottság állapotváltozást állapít meg és ezt nem visszamenőleg teszi - akkor a kieső időszakra az állapotodat miképpen vélelmezik?Mert csak vélelmezni tudják...Vagy - remélem nem ez történik - mi van ha olyan mértékű egészségi állapotot állapítanak meg aminél már nem vagy jogosult az ellátásra?

Előzmény: monsorow (9008)
monsorow Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9008

Köszönöm a választ, ezt jó tudni, mert ma voltam az önkormányzatnál, háziorvosnál, elvittem a papírokat, amit elküldenek az Nrszh-hoz.

A tisztviselő azt mondta nekem kellett volna kérnem a felülvizsgálatot tavaly.

Remélhetőleg megkapom az 50 %-ot, mert, ha nem, akkor lehet vissza kell fizetnem az elmúlt évet, amivel nem igazán értek egyet, mivel nem csak én mulasztottam.

 

További szép napot!

Előzmény: BJszakért (9006)
ibgili Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9007

Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!

BJszakért Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9006

monsorow

Esetedben a Hivatal (önkormányzat) kell figyelje és hívjon téged felülvizsgálatra, felkérve Nrszh-t erre. A bizottságot mindig az illetékes hivatal kéri fel különböző vizsgálatokra. Nrszh-t nem kérheti az érintett ilyesmire.

 

Creatív

Ha valóban nem kevered az ellátás nevét, tényleg rehab járadékot folyósítanak neked, akkor esetedben a lejárati idő után egy fillért nem kapsz, így valóban neked kell igényelned az újabb ellátás a 2011. évi CXCI.tv. értelmében. Igen, új igénylő vagy, de a biztosítotti időt nem vizsgálják esetedben (ez az egyik jogi feltétele ellátásnak).

 

Attól az időponttól igényelheted, amikor lejár a rehab járadék, tehát nem kapod, rendszeres pénzellátásban nem részesülsz, kereső tevékenységet nem folytatsz.

Majd bizottság megállapítja, hogy mikortól áll fenn szakvéleményezett egészségi állapotod, ha az igénylés időpontja is benne lesz, akkor megállapítható ellátás, persze ha 60% egészségi állapotod vagy kevesebb a bizottság szerint.

Tehát a megállapítás idején több feltételnek (orvosi-, jogi) is teljesülnie kell. Ez a te eseted.

Bővebben honlapomon az ott lévő jgnyilatkozat tiszteletben tartása mellett itt 4) pontban: http://www.versenykepesseg.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=674

Személyre szólóan email, mert minden eset más. Biztosat nem elmondás alapján, hanem határozat ismeretében tájékoztatok.

 

Zöld János Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9005

Szép Napot, igaz esik az eső!De a földbirtokosok örülnek!

Kérdésem, 61 évesen, nincs semmi tolerálás? Tehát még a nyugdíj előtt akár 1 hónappal is behívhatnak felülvizsgálatra?

sz16 Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9004
monsorow Creative Commons License 2014.02.20 0 0 9003

Szép napot mindenkinek!

 

2012 márciusában százalékoltak le (50 %), de mivel nem volt meg az 1095 napom így az egészségkárosodottak szociális segélyét kapom (ez áll az önkormányzati papíron), ami 25.650 forint.

A papíron a felülvizsgálat időpontja 2013 március volt, vártam is hogy küldjenek behívót, de nem küldtek. Sok helyen olvastam, hogy késnek a behívások, így vártam.

Tegnap telefonáltak az önkormányzattól, hogy tavaly el kellett volna mennem felülvizsgálatra. Felhívtam az illetékest és azt a választ kaptam mivel nem kaptam rokkantsági ellátást, így nem hívnak be. Mivel ezt senki nem közölte velem türelmesen vártam a felülvizsgálatra a behívót.

Most én is és az önkormányzat is beadta a kérelmet a felülvizsgálatra.

Kérdeztem az önkormányzatnál, hogy ezt az összeget amit 2013 márciusától fizettek vissza kell-e fizetnem, de azt mondták nem, remélem így is lesz.

Egyedül azt nem értem, ha nem kaptam meg a rokkantsági ellátást, akkor a hivatalos papíron, amit küldtek, miért nem az szerepel, hogy nem kell felülvizsgálatra mennem.

Miből gondolják, hogy én magamtól tudni fogom.

 

Olvastam egy jogszabályt, miszerint:

"(3) Az (1) bekezdés a) pontja szerinti biztosítási időbe be kell számítani...

...b) a rokkantsági nyugdíj, baleseti rokkantsági nyugdíj, rehabilitációs járadék, egészségkárosodott személyek szociális járadékai és megváltozott munkaképességű személyek ellátása folyósításának idejét,...."

 

A kérdésem annyi lenne, hogy ezek szerint az egészségkárosodottak szociális segélye is beleszámít a biztosított időszakba?

 

Egyébként 25 éve tartó Crohn betegségem van fistulákkal, remicade kezelést kapok, már 2012 vége óta, a fistulákat fonalazták.

Ezekhez még társul reumás fájdalom, ami egyre elviselhetetlenebb, de azt mondták ez a betegségből adódik.

 

Köszönöm, hogy elolvastátok, amit írtam és , ha esetleg válaszolna is valaki azt is nagyon köszönöm :)

 

További szép napot!

 

 

 

 

Creatív Creative Commons License 2014.02.19 0 0 9002

A munkáltatók nagy valószínűséggel regisztráltak "ügyfél kapun".Taj számod alapján sok dolgot megtudhatnak ,ha érdekli őket.

Előzmény: ibgili (8995)
Creatív Creative Commons License 2014.02.19 0 0 9001

Kedves régi ,és új fórumozók!

Tud valaki segíteni nekem?Rehab járadékom lejár.A megállapító határozaton rajta van a "következő felülvizsgálat ideje 2014 március".Ebben az esetben is nekem kell kérnem a vizsgálat elvégzését? 

Milyen hátrányokkal jár,ha nem én kérem.Továbbá kaptam egy két nyomtatványt,amit ki kell töltenem. Pl egyik kérdés:Mikortól kérem az ellátás megállapítását?(Mikortól kérjem?) Új igénylőnek minősülünk? Én  7 alkalommal voltam eddig felülvizsgálaton.Ebből 6 komplex minősítés.Igaz nem a legújabb,mert anno még az egészség károsodás mértékét vizsgálták.4 oldalas beutalóm kész,de nem nagyon tudom,hogyan tovább...Van végleges Igazságügyi Orvosszakértői leletem is.Ha én kérem a felülvizsgálatot,akkor kb. felülbíráltatom a szakértőt... :/  Teljesen tanácstalan vagyok.Jó lenne ha valaki válaszolna,aki már ezt az "utat végig járta"Mindenkinek fájdalom mentes napokat,és jobbulást kívánok!

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!