Keresés

Részletes keresés

likuty2 Creative Commons License 2007.02.23 0 0 420
Most megnéztem, elméletileg mire jó a Bromocriptin. Megnövekedett prolaktin szintre adják. Az én leletemről lehagyták a referenciatartományokat, egyébként ezt is úgy kellett kiimádkoznom a dokitól. A táblázatot köszi, nagyon jó. T3-t és T4-t a leletem szerint nem nézünk. Fogyni sajna nem fogyok, pedig nagyon jó lenne. Egyébként azt sem tudom, az mennyire egészséges, hogy a havi vérzést az injekcióval teljesen leállítottuk már több, mint egy éve. A doki szerint nem gond, de szerintem egy 26 éves nőnél ez nem túl egészséges. (A kiinduló panasz az volt, hogy állandóan megvolt és nem tudtam fogyni se, csak híztam.) Akkor a TSH értékem már jónak tűnik, már csak a Bromocriptin rejtélyét kell megfejtenem:) Milyen gyógyszert kell szedned rá, és milyen gyakran jársz most kontrollra?
Előzmény: Zitka (419)
Zitka Creative Commons License 2007.02.23 0 0 419

A Bromocriptin tkp. mire jó? Még sosem hallottam erről, pedig jó pár pm. beteget ismerek...

A TSH értéked nem tűnik rossznak. Egyébként minden leleten ott van a referencia tartomány is, abból meg tudod állapítani, hogy kb. milyen a te értéked.

 

Egyébként itt egy nagyon jó kis táblázat, minden laboreredmény referenciaértékével:

http://www.kbmpi.hu/diagnosztika/vizsgalatok/reftart2.html

 

A pajzsmirigyre vonatkozó leggyakoribb három érték:

 

sTSH:              0,3-4,2 mU/L    
T3 szabad frakció: 2,4-6,3 pmol/L    
T4 szabad frakció:  12-22 pmol/L

 

Én is 15 körülről indultam, most legutóbb 2,4 körül volt - és jól érzem magam. :-)

Valójában azonban a TSH csak az agyalapi mirigy funkcióját jelzi, időnként nem árt megnézetni a T3 és T4 értéket is - így kaphatsz teljes képet arról, hogyan termel hormont a pajzsmirigyed.

A fáradtság mindenképpen rendellenességre, ill. nem jól beállított gyógyszerre utalhat. De a túl nagy adag sem jó, mert akkor kvázi-túlműködő leszel, és kiugrik a szíved a helyéből. :-((((( Plusz előjöhetnek a túlműködéses tünetek: izzadás, fogyás, stb.  Sajnos nagyon nehéz beállítani a pont jó adagolást, és ha sikerül is, nem tekinthető egyszer s mindenkorra megoldottnak. ezért kell 3-6 havonta kontrollra járni.

 

Előzmény: likuty2 (418)
likuty2 Creative Commons License 2007.02.23 0 0 418
kocoska007: köszönöm a linket, nekem is nagyon szimpatikusnak tűnik, főleg a gyors kivizsgálási módszere. Ha lejár a Depo-Proverám, akkor valószínű, hogy meglátogatom.

Zitka: szerintem nincs jól beállítva a gyógyszeradagolás. Bromocriptint is szednem kell, mikor először kértem, hülyének nézte a patikus a felíró orvost. A neurológus, akihez a gyakori és erős fejfájások miatt mentem, azt kérdezte, hogy ezt minek kell szednem, mert nagyon erős fejfájást okozhat. A TSH adatok nekem nem mondanak sokat, mert nincs megadva hozzá semmilyen határérték, de ideírom, hátha neked többet mond: 2004-ben a kezdőérték 14,5 volt; 2005. októberben volt 2,25; 2006. májusában felment 7,54-re (ekkor emeltünk az L-Thyroxin adagon), majd decemberben megint 2,28 lett.

Hárpia: az álmosság most kezd egyre inkább kritikus mértéket ölteni. Főleg akkor nagyon ciki, mikor beülök szemináriumra vagy előadásra az egyetemen (persze előre kell ülnöm, mert nem látom rendesen a kivetítőt), és elalszom az órán. Nincs semmi praktikám már, hogy fennmaradjak, pedig sok mindent kipróbáltam. Jegyzetelés közben is elalszom, csak arra riadok fel, hogy kifutott a toll a kezemből és érdekes mintákat hagyott a papíron. Egyelőre a gyógyszernek egyre inkább csak a hátrányait érzem. Az elején tényleg hozott javulást, most meg egyre rosszabb hatásai vannak. Egyébként 150 mg L-Thyroxint, egy fél Bromocriptint szedek, meg három havonta kapok egy Depo-Provera injekciót.

Hú, ez kicsit hosszú lett, bocsi!
Hárpia Creative Commons License 2007.02.21 0 0 417

Szió,

én is alulműködő vagyok, és anno, mikor elkezdtem rá gyógyszert szedni, kb. 5 hónap után önfejűen abbahagytam, hogy lássam, mi változik. Ne próbáld ki... Ellenben tényleg fontos volna tudni, hogy biztosan jól beállították a napi adagodat? Euthyroxot kell szedned? A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy én manapság is nagyon álmos vagyok, és ha leteszem a fejem, vagy sokszor ülve is, de azonnal el tudok aludni. Igaz, teszek érte sokmindent, és nem alapjáraton élek, kevés a hétköznapokra eső alvásom, de emlékszem, hogy a betegség előtt azért ez másként volt. Olvastam és mondják is, hogy olyanok, mint előtte, talán sosem leszünk...

A magánendokrinologóus jó gondolat! És azért akármit mondanak, szerintem az ember hajlamos mindig hinni abban, hogy én leszek majd a kivétel..

Minden jót Neked!

 

Gabi

Előzmény: likuty2 (413)
Zitka Creative Commons License 2007.02.19 0 0 416

Az álmosság, fáradtság pont az alulműködés tünetei. Jól be van állítva a gyógyszeradagolásod? TSH eredmény mi volt legutóbb?

Ha abbahagyod a gyógyszert, a tünetek még rosszabbak lesznek. Szerintem ne dönts önhatalmúlag, mert hosszútávú következményei lehetnek. :-(

Előzmény: likuty2 (413)
kocoska007 Creative Commons License 2007.02.19 0 0 415
Szia!
 
Ezen a címen éred el Dr. Solymosi Tamás magánrendelését.
 
Sokat keresünk mi is orvosokat a neten, nekünk még nincs vele kapcsolatban tapasztalatunk, de az oldal alapján szimpatikusnak tűnt. (Az árai is fent vannak) Privát rendelésen talán jobban foglalkoznak az emberrel.
Ha Te vagy valaki más tud róla infót az kérem írjon :)
Köszi előre is!
 
http://www.konzilium.hu/pajzsmirigy/konziluj/rendind.htm
Előzmény: likuty2 (413)
leszúrt Rittberger Creative Commons License 2007.02.17 0 0 414

Annyiból nem mind egy, hogy enni KELL utána, tehát evés elött kell bevenni, vagy csak 30 percig nem ehetsz de nem muszály enni...

 

Ja, értem a problémádat. :-) Nem kell enni utána, abszolút nem muszáj. Csak azért jó éhgyomorra bevenni, hogy jobban (hamarabb) felszívódjon. Egyéb összefüggés a táplálkozással nincs.

Előzmény: kocoska007 (412)
likuty2 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 413
Sziasztok!

Nem tudna nekem ajánlani valaki egy nagyon jó endokrinológust Budapesten? Lassan három éve kezel a jelenlegi orvosom, de enyhén szólva nem vagyok megelégedve vele. Próbáltam váltani, de ez se jobb. Elméletileg alulműködésem van. Jelentkezik másnál is, aki ebben szenved, a hihetetlenül nagy álmosság? Én már bárhol és bármikor el tudok aludni és nagyon nehéz ébren maradnom. Komolyan fontolgatom, hogy abbahagyom a gyógyszerek szedését, mert ez egyre rosszabb. Nagy gondot okozna, ha leállok velük? Jut eszembe, magán endokrinológus is érdekel!

Sziasztok!
kocoska007 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 412

Elösször is nagyon köszönöm a választ!

 

"Az orvos azt mondta, hogy 30 percig nem ehet a LETROX után. Azonban majd mindenhol azt olvasom, hogy 30 perccel evés elött kell bevenni. Nem tudom, hogy van-e jelentősége de a 2 dolog nem ugyan az!"

 

Annyiból nem mind egy, hogy enni KELL utána, tehát evés elött kell bevenni, vagy csak 30 percig nem ehetsz de nem muszály enni...

 

A fogyást csak azért hoztam fel, mert azt olvastam, hogy nem minden esetben jó, ill esetleges mellékhatás is lehet!

 

Az oldalakat köszönöm még egyszer!

Már most is sokat okultunk belőlük :)

 

Üdv Sanyi

Előzmény: leszúrt Rittberger (411)
leszúrt Rittberger Creative Commons License 2007.02.15 0 0 411

Alapolvasmányként nézegesd a http://www.konzilium.hu weboldalt. Nagyon sok kérdésedre választ fogsz találni.

Most akartam ajánlani neked az NLC fórumot, de láttam, azt már megtaláltad. :-)

Ha van egy kis időd, olvasgasd azt a topikot, mert százszor több információt megtudsz az érintettektől, mint a 2-3 perc alatt az orvostól. Sajnos. :-(

 

Az orvos azt mondta, hogy 30 percig nem ehet a LETROX után. Azonban majd mindenhol azt olvasom, hogy 30 perccel evés elött kell bevenni. Nem tudom, hogy van-e jelentősége de a 2 dolog nem ugyan az!

 

Már miért ne lenne ugyanaz? :-)))))  Evés előtt 30 perc tök ugyanaz, mint gyógyszerbevétel után 30 perc. :-)

Reggel éhgyomorra kell bevenni. Praktikusan rögtön felkelés után. Aztán zuhanyozás, smink, készülődés, és már el is telt a fél óra, lehet  reggelizni.

 

A melléktünetek sokszor hónapok után fognak csak lanyhulni, eltűnni. Türelmesen ki kell várni.

Ha az elején meghízott, akkor most nem örül a súlycsökkenésnek? Mások ugrálnának az örömtől! A legtöbb alulműködőnek éppen a fogyás indul be a legnehezebben. De ezt is elolvashatod az nlc-s topikban.

 

Többféle gyártmányú pajzsmirigy hormontabletta van forgalomban, a hatóanyaga mindnek ugyanaz. Próbáljatok meg egy másikat. A www.doktorinfo.hu weblapon megnézhetitek a helyettesítő készítmények között. Még az árukban is alig van differencia. Hátha az egyik jobb, a ti esetetekben...

Előzmény: kocoska007 (410)
kocoska007 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 410

Sziasztok!

 

Barátnőm a tavalyi év második felében egyre fáradékonyabb volt esetenként kicsit ingerültebb a megszokotnál és a hangulata is szélsőségesen ingadozó volt. Aproságok kiborították. Azért nagyon komoly dolgokra itt nem kell gondolni! Magára szedett pár kilót és mindig nassolni akart ill a szexhez "nem volt kedve"

Ezek voltak a fő észrevételek. Egyszer amikor doikinál járt ha már ott van rákérdezett...

Elküldték laborba és akkor bukott ki, hogy pajzsmirigy problémái lehetnek.

Ami a pajzsmirigy részét illeti a TSH értéke volt 24 fölött.

A házidoki elküldte egy szakorvoshoz, mivel azt mondta valószinűleg strúma és ez okoz mindent.

Rengetegen voltak a heti egy 3 órás rendelési idő alatt....

Volt aki 2 percet volt aki kicsivel többet töltött bent.

Amikor párom több órás várakozás után sorra került (holott elvileg időpontra ment...) a doki 2-3 perc alatt végzett vele. Írt neki 2 beutalót egy LETROXot (napi 1*1) és elköszönt. Semmit nemkérdezett. Több helyről hallottam és olvastam is valahol, hogy a LETROX maximális adagja fél szem és onnan kell emelni fokozatosan. De elkezdte szedni a napi 1 LETROXot. Azóta talán nem olyan fáradékony, de a hangulat ingadozásai megnőttek. Egyik percben boldog nevet a másikban fél, sír. Tele van kétségekkel, szorongásokkal, félelmekkel. Nem tud koncentrálni. Depressziós. Ígazán havonta egyszer vészes a dolog amikor menstruáció után elkezdi újra szedni a fogamzásgátlóját. Akkor borul ki teljesen. Lehet a két dolog közt nincs összefüggés, csak véletlen az időpont de furcsa...

Tegnap kellett visszamenni. Amikor rendelés elött elmentünk a labor eredményekért nagyopn örültünk neki, hogy a TSH értéke 8 felé közelít.

De persze azért abban maradtunk, hogy amikor bemegy megkérdez mindent a dokinénitől...

Amikor rákérdezett a dolgokra elkezdett összevissza beszélni a dokinéni, hogy a LETROX nem okozhat ilyesmit, de a következő mondata úgy kezdődött, hogy a fogamzásgátlóról beszélünk, vagy miről is?

Szóval szinte nem is figyel az emberre...

Majd azt mondta, hogy a napi LETROX adag legyen 1*1,5 mert a TSHnak 4 alá kell mennie. Kontroll 3 hónap múlva. És elköszönt. Pediglett volna még kérdése...

Röviden ennyit ami a köritést illeti...

Szeretnék 1-2 kérdésben segítséget kérni tőletek! Minden választ és segítséget előre is köszönünk!

Az orvos azt mondta, hogy 30 percig nem ehet a LETROX után. Azonban majd mindenhol azt olvasom, hogy 30 perccel evés elött kell bevenni. Nem tudom, hogy van-e jelentősége de a 2 dolog nem ugyan az!

Olvastam a neten, hogy a Párom panaszai akár mellékhatások is lehetnek. Nektek mi az észrevételetek?

Már a LETROX leírása is tartalmazza, hogy ha fogamzásgátlót szed valaki, akkor  azt közölni kell a dokival meg kell beszélni. A mi dokinénink meg nem kimondottan foglalkozik vele. Pedig Párom épp olyankor borul ki ígazán amikor újra kezdi a fogamzásgátlót.

A netes irodalmak szerint a súlycsökkenés is lehet mellékhatás Párom most fogyásnak indúlt. (nem vészes mértékben azért).

Ja és a mai napig senki nem mondta azt, hogy pajzsmirigy alul, vagy túlműködése van esetleg strúma és mit ehet mit nem vagy egyáltalán most mi lesz...

Na jó, de nem folytatom a kérdések sorolását... még lenne!

Inkább csak összefoglalva, volt már valakinek tapasztalata a LETROXal kapcsolatban? És mivel komolyan gondolkozunk egy doki váltáson, ha van valakinek ötlete, merre keresgéljünk várjuk az esetleges tanácsokat!

 

És bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem!

 

Előre is köszi mindent: Sanyi

hirsch Creative Commons License 2007.01.24 0 0 409

Szia:-)

 

Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos információt.

Hirsch

Előzmény: Saléva (408)
Saléva Creative Commons License 2007.01.24 0 0 408

Szia!

 

A 12 éves kort én nem állítanám. A sugárzás a fejlődő szervezetre hat és nem szabad vele nyeglén bánni!  Honnan tudhatod hogy később milyen rendellenességet okoz.

Szóval 1 méteres körzetben áll ugyanakkora dózit kap mint a beteg, Ha egy gyerek alszik a fal túloldalán ugyanúgy megkapja!!!!!! 2-3 méterig a sugárzás nyegyede éeinti 3 métertől csak a kilencede és így tovább. De ez a sugárzás 7-10 -14 nap alatt elbomlik. főleg az első 2 napban ürül  testnedvekkel. ezért kell vigyázni a WC vel ( főleg fiúk esetén), inkább zuhanyozni, mint áztatni, puszi, sírás, közös pohár, stb. Viszont a felnőtt szevezetre nincs akkora hatással.

Fertőzni nem fertőz.

az első néhány napban főleg az 1. nagyon sokat kell inni, hogy ürüljön ki és majd tapasztalni fogja, hogy milyen sokszor és sokat kell pisilnie.

jódszegény diétát kell folytatni a kezelést megelőző 1-2 hétben, akkor kisssebb dózis is kell, mert a pm kiéhezett a jódra és több beépül,= hamarabb le bomlik, mehet haza. A kórházból is autóval kell hazavinni a sugárzás miatt, nem mehet közösségbe 7-10 napig, nem tudhatja, hogy nem egy kismama áll e mellette, vagy beállnak mellé gyerekkel. tehát nem a betegség miatt kell elkülöníteni, hanem nehogy másokban kárt okozzon. Egyedül vagy felnőttel nyugodtan elmehet sétálni, stb.

Előzmény: hirsch (401)
Flava Creative Commons License 2007.01.24 0 0 407
Szia, Ani!
A Metothyrint nem szedem 2 éve (biztosan félreérthető voltam), hanem 2 éve kezdték el szedetni, fél évig adták, majd szépen csökkenteni kellett az adagot. Tehát már jó ideje semmit nem szedek... Persze, februárban úgyis kiderül, hogy állnak a szintjeim.
Nem fogytam sokat (legalábbis kilókban sosem mértem), inkább csak formásodtam, és nem ingadoztam előtte sem. Sőt, a legvadabb túlműködéskor sem fogytam, 63-65 kiló körül volt a versenysúlyom. Tehát akkor kocoghatok?:-) És ha esetleg megint túlműködöm (csak nem vettem észre), nem csinálok így nagyobb bajt?
Előzmény: ani777 (406)
ani777 Creative Commons License 2007.01.24 0 0 406

Hali mindenkinek!

 

Flava! A pm gyógyszerek adagját az által állapítják meg, mennyi a szervezetedben a hormon amit termel. Ez természetesen függ a test tömegtől is többek között. A test mozgás, nem árt, viszont ha mennek le a kilók ezáltal, úgy ellenőrizni kell a hormonszinteket. Ez fordítva is igaz, mert ezáltal a hormonszint ingadozik. Értem ez alatt, hogy egy 100 kg-os embernek más mennyiségű hormonra van szüksége, mint az 50 kg-osnak. De a mozgás, ha nincs jelentős testsúly ingadozás, nem árt!! Javaslok neked egy byopsia, illetve egy izotópos vizsgálatot ez irányban, mert a metothyrin-t átmenetileg szokták adni, és te már szeded 2 éve, és ez sok! Ennek van oka!!

Hirsh, Saléva!

 

Nyugodtan lehet emberekkel kontaktust teremteni, csak 12 éves kor alatti gyermekkel közvetlen érintkezést nem! Nem fertőző, viszont amit kaptok izotóp anyagot az kis gyermekek számára olyan szinten veszélyes, hogy sugárzik, és később lehetnek endokrinológiai elváltozások, egyébként nem veszélyes!!

Kitartás!!!

Üdv: Ani

Előzmény: Flava (405)
Flava Creative Commons License 2007.01.24 0 0 405
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Nagyon röviden: 26 éves vagyok, 2 éve diagnosztizáltak nálam túlműxit. Szedtem Metothyrint és Huma pronolt, kezdetben 2*3, 3*1-et. Járok ellenőrzésre, a legközelebbi Valentin-napon lesz.
Azt szeretném Tőletek kérdezni, hogy a testmozgás (egy hónapja kezdtem kocogni) ingerelheti-e a pajzsmirigyet, hogy jobban működjön? Egyáltalán, Ti rákérdeztetek a dokitoknál, hogy mi a helyzet a túlműködésre való hajlammal és a mozgással? Mert én TUDATOSAN fogyóztam (kevesebbet ettem, de semmi fogyasztószert, elkezdtem mozogni), de nehogy ez ingerelje a szervezetem a túlműködésre!

Köszi szépen!
Korali Creative Commons License 2007.01.21 0 0 404

egyébként  én a saját endrokinologusomnak anno nem fogadtam meg a tanácsát,  hála ' istennek, ha nem tudja miről van szó, legalább be kéne ismerni, nem vagtában diagnosztizálni.

aztán, amikor láttam, h rendelés közben egyebeket olvas, no comm

a barinőm orvosit tanult, ugyhogy őt nem lehet könnyen lerázni, most vmi homeopátiás szerekkel próbálkozik.

Előzmény: Érett Gyümölcs (399)
Korali Creative Commons License 2007.01.21 0 0 403
azt tudom, hogy jódot nem szabad, de vmi naturista készítményre gondoltam esetleg.
Előzmény: Érett Gyümölcs (400)
Korali Creative Commons License 2007.01.21 0 0 402
Nem nekem kell, hál'Istennek, egy barinőm beteg, és szinte semmi gyógyszert nem kap.
Előzmény: Érett Gyümölcs (399)
hirsch Creative Commons License 2007.01.21 0 0 401

Szia!

örülök,hogy jól vagy:-)

Azt írod otthon maradni, milyen hatással van a családra, közös wc, étkezések stb??? Testvéremmel is hamarosan itatnak és hozzánk fog költözni arra az 1 hét 10 napra, mivel náluk kicsi még a gyermek.

Tudatlan vagyok ezzel kapcsolatban és minden információt megköszönök.

Hirsch

Előzmény: Saléva (397)
Érett Gyümölcs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 400

Nézd meg pl. ezt a topikot:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9154755

Úgy pár héttel ezelőtti hozzászólásokat... Stoner, a nagy amatőr természetgyógyász, aki jódot ajánl nyakra-főre pajzsmirigy túlműködőknek. Persze az általa csodaszernek tartott (de szakemberek által ismeretlen) szervesülő :-)))) jódot.  No comment.

Érett Gyümölcs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 399

Sajnos nem olyan ritka...

Alternatív gyógymód? Legfeljebb a pénztárcád mélyebb bugyraira ácsingózó csodaszerárusok "alternatív gyógymódja" :-((  Óvakodj az ilyenektől!

Mivel ez egy autoimmun gyulladás, nincs rá csodaszer. Ahogy jött, úgy mehet is. Magától. Ha szerencséd van. Mindenesetre nem érdemes belepiszkálni mindenféle csodásnak kikiáltott gyógyfüvekkel, teákkal, egyebekkel, mert még jobban bedurranhat.  Miért nem bízol az endokrinológusodban?

Előzmény: Korali (398)
Korali Creative Commons License 2007.01.21 0 0 398
vki tudna vmi alternatív gyógymódot, akár linket ahol utána lehetne nézni a Hashimoto-thyreoiditisnek?
egy nagyon ritka betegség
köszi előre is
Saléva Creative Commons License 2007.01.21 0 0 397

Sziasztok!!

 

Mint írtam szóok, az izotóp hatásáról.

December 1-én ittam meg a jódot azaz kb 1,5 hónapja. Ennyi kell hogy kidolgozza magát.

Szóval TÖK JÓL VAGYOK!!!!!

A Váci doki beszélt rá, meg az akihez Ani küldött. Féltem a sugárkezeléstől. Már rég ez kellett volna.

Össze sem lehet hasonlítani a műtéttel. Semmilyen mellékhatással, rosszulléttel nem jár, kb két hét alatt elmúlt a fulladás, hasmenés, tapinthatatlan pulzus, nem remeg a kezem, jól alszom, stb.

 

Akinél szóba jön a műtét, mert a gyógyszer nem használ, Én mindenkép ezt ajánlom.

Nekem is ez kellett volna már 7 évvel ezelőtt a műtét helyett, akkor már plusz 7 jó évem lett volna.

 

Azért nem veszélyes mert radioaktív jódot kell inni ami rögtön a pm-be jut és a béta ( nem biztos hogy ezt jól írtam) sugárzás roncsol de csak kb 1 cm-es körzetben, így más szervre nincs hatással. a gamma sugárzásnak van nagyobb hatósugara kb 3-4 méter, de az csak a fejlődő szervezetre van káros hatással= gyerek, magzat, terhes nő. Ezért kell kb 10 napig otthon maradni.

Egy év múlva gyereket is lehet vállalni.

Saléva Creative Commons License 2007.01.21 0 0 396

Szia!

 

vácon rendel Dr Konrády András főorvos, pl a www.konziliumon is sok mindent  Ő írt.

Kissé érdes és leb....ós, ha nem szeded rendesen a bogyót, vagy nem jársz kontrollra de jó.

 

Előzmény: dadario76 (395)
dadario76 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 395

Sziasztok!

 

Pajzsmirigy specialista orvosra lenne szükségem, tudtok ajánlani valakit?

 

Köszi szépen!

 

 

ani777 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 394

Szia kkmd!

 

:-))))!!! Teljes mértékben egyetértek veled!!!!

 

Üdv: ani777

Előzmény: kkmd (393)
kkmd Creative Commons License 2007.01.10 0 0 393

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy Debrecenben dolgozik. Így már hitelesebb? :))))

 

és az itteni helyzettel kapcsolatban 75%ban egyetértek veled. Van néhány üdítő kivétel, de kb ennyit számít...

Előzmény: ani777 (392)
ani777 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 392

Szia kkmd!

 

Örülök, hogy itt is megtaláltál! :-))))

 

Nem veszem bántásnak, mert az ilyen jellegű dolgok nem hoznak ki a sodromból!

 

Viszont ha konkrétan tudod ki az illető sebész, (úgy mint már beszéltük JT-t), és helybeli, pontosan tudjuk mind a ketten, hogy mi a helyzet itt a helyi kórházban!!

Ezzel nem a sebészt akarom leminősíteni, SŐT!!!! Ámde az itteni eü, ellátás katasztrófa, olyannyira, hogy akár merre jártam idáig bárhol máshol, nagyon szidják az ittenieket!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy kétségbe vonom a sebész szakmai tudását, csak hát figyelembe véve az itteni állapotokat, KATASZTRÓFA!!!!

 

Pl: más kapcsán tegnap jártam bent délután az egyik osztályon ügyeletbe, (az orvosom szabin van) és hiába volt orvos, meg nem emelte a hátsóját, hogy receptet írjon, holott már elöre le volt beszélve telefonon!!

 

Hát erről ennyit!!!  :-)))))))

 

Üdv: ani777

Előzmény: kkmd (391)
kkmd Creative Commons License 2007.01.09 0 0 391

Nem akarlak piszkálni, de TamásD lehet, hogy több pajzsmirigy műtétet végzett, mint te, ugyanis sebész:))) , de kíváncsian várom a konzultáció eredményét:)))

Tudom, hogy Neked is volt pm műtéted, ezért is tettem bele a sok-sok smiley-t, hogy ne vedd bántásnak!

Előzmény: ani777 (390)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!