Keresés

Részletes keresés

Tamerlán Creative Commons License 2000.04.21 0 0 8
A 10-es kenó telitalálat valószínűsége inkább a 6-os lottóéhoz áll közel. Az évi 52 db 6-os lottó húzásra mondjuk, 5-10 telitalálat jut. A hetente játékba küldött szelvények számát a Sportfogadás közli. Ebből érzékelhető, hogy általában hány szelvényre esik egy telitalálatos. Érdekes lenne ezt a 10-es kenóra is megnézni: 52x6 húzás évente (korábban 52x5), ehhez képest a telitalálatok száma kevesebb a 6-os lottóénál. Persze, játékba küldött szelvények száma is fontos, de azt sajnos, nem közlik. Tényleg, miért nem?
Talán szerencsésebb lenne az is, ha nemcsak mindig tévén lehetne egy forgó korong lyukaiba beguruló (vagy be nem guruló) golyókat látni, miközben egy hang arról igyekszik meggyőzni a nézőt, hogy a sorsolási bizottság, meg a közjegyző, stb., stb. Legalább időnként közönség előtt is sorsolhatnának. Mi lenne (nagyon elszaladt a fantáziám), ha a csodagép helyett egyszerűen kézzel húznák a számokat? Ez utóbbi egyébként az 5-ös lottónak sem ártana. A 6-os lottó kézi húzása valahogy sokkal megNYERŐBB.
keno Creative Commons License 2000.04.21 0 0 7
pok ussz!

Tényleg nem jött be! Egyébként most 4-es játéktípusban játszok és 2 számot találtam el, vagyis nem nyertem semmit. De az a kettő is hasonló tipp volt, mint a 14-es! Talán majd legközelebb! De segítsetek valahogy! Köszi: KENO

pok_ussz Creative Commons License 2000.04.21 0 0 6
Erőt, egészséget keno,

lám-lám, ha elmegy a villamos
Azért remélem, egy 9-es csak összejött !

A Sky-on láttam ma egy reklámot, melyben egy étteremben egy lány mondja a barátjának, hogy sajnos megismerkedett valaki mással, és hogy game over.
A srác ül, néz maga elé vagy három másodpercig.....
Aztán elröhögi magát: pedig pont most nyertem a lottón...
:-))

Üdv,
pok ussz

Ja, szóval, hanyasod volt?

Rendszer túlterhelt - nem tudom, elment-e az előző. Egyszer jártam már úgy, hogy vagy hatszor átnyomtam. Égtem is erősen...

Előzmény: keno (5)
keno Creative Commons License 2000.04.20 0 0 5
csn!

Az ötöslottó telitalálat esélye: 1 : 43 949 268
A Kenóé pedig: 1 : 8 911 711

Én még nem bolondultam bele és nem is fogok. Nem túl sokat költök rá. Egy hónapban max. 4000,-Ft. De akkor sokat kenóztam és ilyen ritkán van. Nekem sokkal jobban bejön ez a játék, mint pl. a lottó!

Még nem húzták ki a mai nyerőszámokat, de hamarosan kiderül, hogy bejön-e a 14-es!

Üdv, KENO

pok_ussz Creative Commons License 2000.04.20 0 0 4
Erőt, egészséget Keno,

Ez a 14-s valahogy nem fog bejönni. Nem olyan az íze... : t i z e n n é g y . Akárhogy forgatom, ízlelem, ez nem olyan "jujj de kihúzzák" szám. És különben is: pont most ment el a villamos.

csn Creative Commons License 2000.04.20 0 0 3
Keno,

felejtsd el az agyalast. SEMMI ertelme. Soha nem fogsz nyerni igy, mert nem lehet. Egy ismerosom evekig gyujtotte a Keno kihuzott szamait, adatbazisunk volt (akkor meg nem is volt SZRT honlap letoltheto adatbazissal), abbol szamol hihetetlenul bonyolult algoritmusokkal, probalt valamifele szabalyossagot talalni, de SEMMI eredmenye nem volt. Ha egyszer-egyszer nyert is, az csak veletlen volt.
Az sem megy, hogy 15-20 napja nem jott ki egy szam es tutti ki fog jonni par napon belul. Probalta, ratett x osszeget, es naponta duplazta (igy lehet biztosan nyerni, ha van eleg toke). Aztan megallt, mert a szam meg egy hetig nem jott ki, az eves rekordot megdontotte.
Ezekben a napokban a Kenozoban az elado meselte hogy valaki a lakasat tette ra a "most mar tutti kijon ez a szam" dologra, mert a duplazas addig ment el hogy nem volt tobb kp-je. Nos, NEM JOTT KI a szam, az illeto elbukta a lakasat. A marha. Megerdemli.

Szoval felejtsd el a dolgot. HA jol tudom a Kenonak rosszabb a nyeresi eselye mint az 5-os lottonak, hiaba LATSZIK konnyebnek ("csak" 80 szambol 20-at huznak ki, hu de jooooo!).

Tudod hogy jatssz? JATEKBOL! 1-2-3 szelvennyel (tettel), pusztan szorakozasbol. Semmikeppen se azert, hogy nyerjel. Egy kicsi eselyt adj a nyeresre, par szelveny nem a vilad, de tobbet nem szabad:

Ha nem jatszol, az eselyed: 0 azaz NULLA
Ha jatszol 1-2 szelvennyel, az eselyed: 0,0000000000000001 (mondtam egy szamot)
Ha jatszol dupla ennyi szelvennyel, az eselyed: 0,0000000000000002

Vagyis ketszer annyi szelvennyel ugyan relative megduplazod az eselyed, de abszolut ertekben ugyanugy _szinte_ semmi eselyed. Nem teljesen semmi, mert elvileg bejohet, de gyakorlatilag nem fog bejonni.
A mai szelveny-arak mellett par tucat szelvennyel rendszeresen jatszani mar kesz anyagi csod.
Es meg ennyi szelveny is ici-pici eselyt ad komoly nyeremenyre.

Van egy kozmondas, ezt sose feledd: "A lotto a matematikaban gyenge emberek onkentes adoja". Milyen igaz, szamolj csak utana...

UI: az ismerosom ma TippMixet jatszik, azt mondja ez jobb, itt ha nem is sokat de lehet nyerni, o stabilan pluszban van vele. Viszont agyalni kell, es NAPONTA foglalkozni vele, az oddsok valtozasat figyelni kell. En nem ertek hozza, sosem jatszottam.

Előzmény: keno (-)
Stiletto Creative Commons License 2000.04.20 0 0 2
KENOOO

:)

Kilroy Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1
Ez viszont 100% eséllyel bejön... :-)
Előzmény: lab (0)
lab Creative Commons License 2000.04.20 0 0 0
Én tegnap a 0-ra tippeltem és nyertem 0 Ft-ot
keno Creative Commons License 2000.04.20 0 0 topiknyitó
Hello Mindenki!

Szeretném, ha segítenénk egymásnak, KENÓ ügyben! Arra gondolok, hogy aki úgy Kenózik, hogy van valamilyen taktikája, trükkje, az ha lehetséges írja itt le, esetleg ha „biztos” tippje van másnapra, stb. Én 10-es játéktípussal és 400,-Ft-os téttel játszom általában, néha gépit is kérek. Elárulom, hogy egy gépivel volt eddig legnagyobb szerencsém, egy 7-es, ami 12.000,-Ft-ot fizetett. Az én logikám a következő: megnézem, hogy melyik szám mióta nem volt, van egy pár számomra speciális szám, amit vagy beteszek, vagy pl. ha egyik nap volt a 32, 34-es, akkor szerintem 33-as lesz a következő, különösen ha már elég rég volt. Kérek mindenkit, hogy csak azok írjanak, akit komolyan érdekel ez a téma és senki ne írjon 10 számot tippként. Csak egy-kettőt! A mai napra szerintem egy jó tipp a 14-es! Hogy miért? Nem tudom. Megérzés! De nem garantálom, hogy bejön! CSAK TIPP! És ne felejtse el senki, hogy 5X nagyobb az esélye a KENÓ telitalálatnak, mint az 5-ös lottóénak. És ez fix. 400 m Ft. Kivéve, ha mondjuk egyszerre 2 ember is 400 m Ft nyer egy nap. (Bár ennek nagyon kicsi az esélye!) Mert, ha valaki nem tudná, csak 450 m Ft-ot fizet ki egy napra a SzRt. Egyébként a www.szrt.hu címen letölthető az összes eddigi kihúzott nyerőszám, minden játékra! Várom a véleményeket, esetleg konkrét tippeket, hátha így nagyobb szerencséje lesz a fórum olvasóinak.

Sok szerencsét: KENO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!