Keresés

Részletes keresés

henci2 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 253

Hello Mex!

Nehogy elmenj mindenféle sarlatánhoz! Mi már megjártuk ezeket, senki sem gyógyult meg, csak jól lehúzták. Szerintem ne szedj gyógyszert, mert az sem gyógyít meg, csak egy időre enyhíti a tüneteid. Viszont van egy csomó mellékhatása. Ha elolvasod a többiek tapasztalatait, akkor kipróbálhatod, melyik ok. neked. Készülj fel lelkileg, hogy nem gyógyulsz meg, de javíthatod az állapotod. Lehetsz tünetmentes is egy időre. A Michael termékek nagyon sok embernek segítettek. A sós fürdők szolival -én Noni után erre esküszöm most- tök jó, nincs mellékhatás, ki is lehet fizetni. A szteroid krémeket én nem ajánlom, nagyon elvékonyítják a bőröd, és sajnos csak egy időre hatásosak, utána visszajön az egész még rondábban. Az, hogy lelkileg hogy állsz a témához, nagyban befolyásolja az állapotod. Ha folyton ezen rágódsz, rondább lesz a bőröd. Próbálj meg jelentkezni a Tomesába. Ott kb. másfél évig tünetmentes lehetsz, nekem legalábbis ezt mondták.

 

Előzmény: mex22 (252)
mex22 Creative Commons License 2004.12.04 0 0 252

 

 

Sziasztok!!

 

Akkor azt mondjátok hogy ettől a mocskos pikkelysömörtől tényleg nem lehet megszabadulni??? Én máár lemondtam miatta a bulikról meg a cigiről meg szinte máár mindentől s nem igazán akar változni...!!

Nekem 21 évesen jött ki s tele van vele mindenem..!!! Noon kéész vagyok miatta!!!

Edig már sok mindent kipróbáltam s nem segitett. A gyógyszert még nem mert azt halottam hogy tönkreteszi a gyomrot meg minden de ha nem lessz máás megoldás muszály leszek azt kipróbálni..!!

Ha valaki tud valami jó megoldást s leirja nagyon megköszönném! (persze ha az ára elérhető ...)

Én máár a csodában is biznék ha segitene mert ezt igy nem non lehet elviselni...

:-((

Már zon is gondolkoztam hogy vannak ezek a kézrátéttel gyógyitók s elmegyek egy olyanhoz de olyat meg nem nagyon találtam..

Tehát bármilyen ötltettt szivesen veszek...!!!

 

Előre is köszi mindenkinek!!!!

noni2004 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 251
Igen RTH44!!! Leírtad a lényeget NEKEM ERRE NINCS TÖBBÉ SZÜKSÉGEM! Persze kell hozzá az a poztív lelki állapot, ami feltehető az agykontroll tanfolyam következtében alakult ki. Ha van kedvetek gondolkodjatok el rajta, mire jó a psori!!! Miért jó, hogy ez van. Nekem pl arra volt jó, hogy bárki bárhová hívott, mindíg volt egy jó kis menekülési út, : hát így, ilyen kézzel, ilyen lábbal, ilyen bőrrel nem megyek. Persze ennek előzménye, hogy kicsit tanítgatott a sors, és ehhez nem tudtam pozitívan hozzáállni.
Előzmény: RTH41 (249)
Ivan_Gorcsev Creative Commons License 2004.12.03 0 0 250

Sziasztok!

 

Szerintem is jó itt a lelkizés: én legalábbis kíváncsian olvasom, és szerintem is 100%-ig a témához tartozik.

 

Gorcsev.

RTH41 Creative Commons License 2004.12.03 0 0 249

Szia henci!

Jajj, gyorsan írok - most tudok - mert még visszaveszed a lovagi címem:-).

Nos, én elkezdtem a agykontroll-tanfolyamat Domján Lászlónál. Ez két hétvége (2x2 nap). A gyomorfekélyem meg volt már 2 éve Celestone gyógyszer váltotta ki (3x dózisban szedették velem hoszú ideig minden laborkontroll nélkül). Lefogytam 12 kg-ot, állandó gyomorégés-fájdalom, stb. ami ezzel jár.

A tanfolyam kezdetén már kb féléve gyógyszeren éltem, hogy elviseljem a gyomorpanaszaimat, mellette persze lelkileg is teljesen tönkretett. Nem mertem sehova menni, nehogy rosszul legyek. A tanfolyam 3. napja után (itt már eléggé jól programoztunk, stb) este az elmúlt félév szokása szerint nyúltam a gyógyszerekért és a félmarék gyógyszerre rábámulva, mint egy megvilágosodás (tényleg olyan érzés volt): Nekem erre nincs többé szükségem!!!

...és azóta gyomromra nem szedtem gyógyszert, a panaszaim elmúltak:-).

Híztam 18 kg, így pont ideális a súlyom, jól érzem magam, mindent megeszek, sokszor sokat is:-).

A tanfolyam után próbáltam programozni a psorit a tanultak alapján és mivel volt már sikerélményem, nagyon pozitívan álltam hozzá. Kb. félévig csináltam, de megéreztem, hogy ez nem fog így menni. Abbahagytam. De ezek is már a szantal.hu témái közé tartozik. Ha akarod részletesebben is írok róla mélben.

 

Amúgy meg nyugodtan maradjatok és "lelkizzetek" soha nem tudni kinek segíttek vele.

 

Üdv: RTH41

Előzmény: henci2 (246)
henci2 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 248

Szia NavyBlue!

Érdekelne ez a dolog. Meg tudnád adni a címét vagy a telefonját? Már megint a csodákban akarok hinni.

Előzmény: Navyblue (233)
henci2 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 247

Elfelejtettem az előbb: azért szoknak le a cigiről így, mert foglalkoznak a dologgal, azt hiszik, hogy nem kívánják annyira. Ez így is van, mert a lelki függőségtől szabadulnak meg így. De nem a biorezonancia hatása ez, hanem, hogy ők azt hiszik.

Hát lehet, hogy ezt most nem lehet érteni. :-))

Előzmény: -Lujza- (242)
henci2 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 246

Hello!

Nagyon érdekelne, hogy mit csináltál, hogy elmúljon a gyomorfekélyed! Csináltad a pszorira is? Szerinted arra nem lehet használni? Válaszolj gyorsan, mert nagyon kiváncsi vagyok!

Előzmény: RTH41 (239)
henci2 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 245

Szia Noni!

Az biztos, hogy a genetika mellé kell a lelki ok, hogy előjöjjön. Nekem 21 éves koromban kezdődött, tudom is, hogy mi volt az oka. De ezt azért most nem mondanám el. A mai életemre már nincs hatással, csak hát megmaradt a sömi.

Már úgy mennék a Tomesába, alig bírom kivárni. Bár a jó kis só terápiáddal elég jól elvagyok. Ha a többieket nem zavarja a lelki masszázs, akkor maradhatunk itt is.

 

Előzmény: noni2004 (240)
henci2 Creative Commons License 2004.12.02 0 0 244

Szia Lujza!

Tetszik ez a locsi-fecsi? Azért ez érdekes, hogy valahogy lelki közösségben vagyunk. Nem?

Előzmény: -Lujza- (243)
-Lujza- Creative Commons License 2004.12.02 0 0 243

Szia!

Tőlem maradhattok, engem nem zavarna, sőt.

Előzmény: noni2004 (240)
-Lujza- Creative Commons License 2004.12.02 0 0 242

Szia!

Engem az idős doki vizsgált meg és pont azt mondta, hogy nem hit kérdése a gyógyulás. Kinek ezt, kinek azt.

A cigiről 4 ismerősöm szokott le ezzel a módszerrel 4000-ért. Szerintem annyit megér még ha kamu is, na de 80ezer a semmiért?!

 

 

 

 

 

 

Előzmény: henci2 (237)
Old England Creative Commons License 2004.12.01 0 0 241
Teljesen egyetértek.
Előzmény: noni2004 (240)
noni2004 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 240
Sziasztok! Amikor a Tomesába jártam azt mondta a dokinő, hogy mindenkinek más étrend, tea, stb. a jó, és azt ki kell tapasztalni. Nekem ugyanis akkor jött elő úgy igazán ( tele volt vele mindenem) amikor a fehérjéket ( hús, tej, tojás, sajt stb) teljesen elhagytam az étrendemből. A dokinő szerint étrendileg egyetlen biztos módszer, ha valaki nem eszik semmit, azaz éhezik. Kedves Henci! Nem gondolom, hogy ezt kell most megtapasztalni!!! Szerintem olyan hatás ért, ami miatt ez előjött. Én pl. 50 éves vagyok és eddig soha nem volt ilyen bajom, de még hasonló sem. A bőrömmel soha nem volt problémám. De én konkrétan tudom, hogy miért, mitől jött elő !!! Biorezonanciára én is jártam, de egy másik helyre. Még egy készüléket is vettem 100 ezerért. Az eredmény OO volt! Még kineozologiára is jártam! Minden alkalom 8000.-Ft. Tapasztalataim szerint a Tomesa nagyon jó, DE nagyon fontos a leki egyensúly! Azt kell valahogy helyre állítani. NEHÉZ. Henci! Pikkelysömör ügyben maradhatunk itt, lelki kérdésekben gondoltam átmenni másik topikba, nehogy megúnják a többiek. DE AZT NAGYON FONTOSNAK TARTOM LEÍRNI, HOGY MINDEN BETEGSÉGNEK LELKI OKA VAN! Üdv: Noni
Előzmény: henci2 (238)
RTH41 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 239

Szia henci!

Én voltam Agykontroll-tanfolyamon, a gyomorfekélyem elmúlt, a psorim nem.

Előzmény: henci2 (237)
henci2 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 238

Kedves Noni, hová lettél?

Voltam azon az oldalon, amiről írtál. Hát nagyon érdekes volt. Mehetünk oda is, ha van kedved. Tudom én, hogy azért van ilyen bajunk, mert ezt kell most megtapasztalnunk. Yes?

Előzmény: noni2004 (218)
henci2 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 237

Szia Lujza!

Azt még nem írtam meg neked, hogy azt is mondták azon a helyen,hogy azért nem gyógyulunk, mert nem hiszünk benne. Egy tuti módszer szerintem nem hit kérdése. Annak hatni kéne akkor is, ha valaki nem annyira hiszi. Én hittem nekik, azért mentem oda. Jó nagy átverés az egész. Persze, ha az agykontroll hatásos -én még nem próbáltam, csak néha otthon-, akkor igazuk van, csak programozni kell, hogy nem vagyok pikkelysömörös. De akkor minek ennyit fizetni? Egy másik helyen, ahol a cigiről szoktatnak le biorezonanciával, azt mondta nekem a "doki", hogy ez úgy hat, hogy elhiszed, hogy hatásos, egy programmal könnyebben megy minden. Jó, mi?

Előzmény: -Lujza- (236)
-Lujza- Creative Commons License 2004.12.01 0 0 236
Aloe vera-t próbáltam nekem nem volt jó. A szaunát nem próbáltam, de ha a melegvíztől vörös, akkor milyen lehet attól? Méregtelenítésre viszont jó.
Előzmény: bazsiteri (235)
bazsiteri Creative Commons License 2004.12.01 0 0 235

Olvastam, hogy az infraszauna is jó a szorira. Kiváncsi lennék valamelyiktőök próbálta-e már és használt-e. Aztán a homoktövis kapszulánál is feltüntetik a szoriázist. Aloa Vera???

-Lujza- Creative Commons License 2004.12.01 0 0 234

Szia Henci!

Köszönöm gyors válaszod és, hogy megspóroltál nekem egy csomó pénzt.

Még "csak" 25000-et hagytam ott, de többet nem fogok.

Azért ha esetleg valaki mégis meggyógyul ilyen kezeléstől az ne tartsa magában!

Minden cég, amelyik biorezonanciás módszerrel gyógyít odaírja a hirdetésébe a pikkelysömört is. Szemétség nem?

Amúgy elég érdekesen mennek ott a dolgok, olyan futószalagszerű. Nem éreztem magam túl jól, főleg az Ursulától kaptam hideglelést.

Férjem meg idegrohamot a vizsgálattól(ő is bent volt velem) gondolom tudod miért.Főleg az allergia vizsgálat volt jó. Na mindegy, még egy humbuk. Sajnos.

Azért a méregtelenítés és a diéta állíthatom, hogy jó mivel most a könyököm teljesen jó, csak fehér foltok vannak rajtuk.

Előzmény: henci2 (232)
Navyblue Creative Commons License 2004.11.30 0 0 233
Ket oka van, amiert en nem vetettem magam ala a kezelesnek:
1.) Nekem sosem volt annyira sulyos, mint neki.
2.) Nem tudtam/akartam/mertem vallalni az ezzel jaro magas lazt.
Előzmény: henci2 (228)
henci2 Creative Commons License 2004.11.30 0 0 232

Szia Lujza!

Én is ott voltam, ahol Te. Megvolt a méregtelenítés (méreg drágán), majd egy csomó hű-hó még drágábban. Júniustól novemberig jártam oda. 80.000,-Ft-ot hagytam ott. A végén nagyon berágtam rájuk, erre azt mondták, hogy attól kezdve ingyen kezelnek. Persze addigra nyár vége volt, a tengertől szépen eltűnt a foltok nagyrésze. Akkor azt mondták, hogy na, meggyógyultam és az a pár folt is el fog tűnni. Hát persze, hogy nem így lett, decemberre tele lett az egész testem. Még rondább lett, mint bármikor előtte. Onnan senki, de senki nem jött még el gyógyultan. Azt mondják, hogy az allergiát is tudják gyógyítani. Az egyik ismerősöm volt náluk, de egyáltalán nem gyógyult meg, szintén 80.000,- volt. Az a szemétség, hogy hagyják őket becsapni az embereket, senki nem tesz ellenük semmit. Az a módszerük, hogy senki nem győzi ezt anyagilag és szépen elmaradnak. Így azt gondolják a betegek, hogy biztos hatásos, csak ők nem győzték állni a cehhet. Dolgozott ott egy doki pár hónapig. Kilépett, azt mondta nekem, hogy nem adja a nevét egy ilyen disznósághoz. Hidd el, nincsenek csodák. A pikkelysömör jelenleg még nem gyógyítható. Sajnos ezt mindenki tudja, csak reménykedünk valamiben.

Mikor terhes voltam, én sem voltam foltos.

Előzmény: -Lujza- (231)
-Lujza- Creative Commons License 2004.11.30 0 0 231

Sziasztok!

Nekem 11 éve van sömöröm, most darmovate-val kenem, diétázom és elég tűrhetően nézek ki.(térd, könyök, haj, fül, lábszáron 1-2 folt :) )

Eleinte összefüggő volt és csak az után kezdett el javulni miután elköltöztem otthonról és én főzök magamra(olajjal és leginkább csak fehér húsokat)

A kiváltó ok nálam eléggé nevetséges ha így visszagondolok, de majdnem biztos vagyok benne az, hogy elhagyott a barátom, igaz előtte elváltak a szüleim és akkor kezdtem a középsulit is. Ti emlékeztek rá?

Henci tőled kérdezném, hogy hol voltál hangterápián? Lehet, hogy ott ahol én is voltam kb. 3 hete? Etele térnél. Nagyon elkeserítettél, mert én most ott tartok, hogy méregtelenítek és majd év elején mennék hang és biorezonanciás kezelésre, de ha azt mondod lehúzósak, nem megyek.

Amúgy a betegség leírása rám nagyon passzol, és ideges típus vagyok.

Megfigyeltem még, hogy teliholdkor sokkal rosszabb és menses idején. Hála égnek egyszerre van a kettő:)

Ja, és amég gyereket vártam, tünetmentes voltam.

Lehet szülök egy tesókát.

henci2 Creative Commons License 2004.11.29 0 0 230

A só étkezési só. Megtudtad hát a titkot. Tégy belátásod szerint, s fordítsd tudásod tested legjavára.

Na szóval: a tengerből lepárolt só az étkezési só. Ennek az összetétele nem pont olyan szerintem, mint a holt tngeri, de még ez sem biztos. Ott nagyon koncentrált a sótartalom, mert nincs utánpótlása a víznek. Ha bármelyik tengerparton nyaralsz, egyből jobb lesz az állapotod. Ma reggelre még szebb lett a bőröm, napról-napra jobb a helyzet. Csak az egyik könyökömön rondább, de az sem olyan gáz. A szolit ne hagyd ki, mert szerintem anélkül nem elég hatásos a dolog. Nagyon száraz lesz a bőröd, úgyhogy kenegetni kell.

Előzmény: RTH41 (229)
RTH41 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 229

:-)))

...s a sót, mely gyógyulásodat hozza majd, tekintsd szép jövőd zálogának...

Most akkor fürdő vagy étkezési az a só, mely gyógyulásom záloga, Te lágyszívű Hölgy!

Előzmény: henci2 (227)
henci2 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 228

Hello NavyBlue!

Mi ez a reflexológus, amiről írtál? Ha a kislánynak jó volt, te miért nem kezeltetted vele magad?

Előzmény: Navyblue (209)
henci2 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 227
Bocsánatért esedezésed meglágyította szívemet, ah lovag. Vedd tehát semmisnek megrovásomat, s a sót, mely gyógyulásodat hozza majd, tekintsd szép jövőd zálogának.
Előzmény: RTH41 (226)
RTH41 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 226
Ha jól értem ez nem fürdősó, hanem egyszerű étkezési tengeri só?
Előzmény: henci2 (224)
RTH41 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 225

off

 

Kedves Henci!

 

Ó Te Kedves Hölgy!:-))

Szégyelni való a cselekedetem, bocsáss meg érte, hogy nem írtam.

Remegő kezekkel fohászkodom az égiekhez is, talán feoldoznak. És Te?

Írok...

 

Előzmény: henci2 (224)
henci2 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 224
Oan vagy! Úgy eltűntél, pedig írtam neked mailt is a múltkor. Hát nem is tudom, hogy megmondjam-e a só nevét. Na jó, megmondom. Szóval az a neve, hogy tengeri só. Jó, mi? Valami magyar cég csomagolja. Én a Tesco-ban vettem, 75,-Ft/kg. Fontos, hogy legalább 2kg-ot oldj fel a vízben. A szoli is fontos. Nekem ez most nagyon bejött.
Előzmény: RTH41 (223)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!