Keresés

Részletes keresés

Frizuravarjú Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60540
Az MTK-topikban találtam, érdekes olvasmány, külön sx7 figyelmébe, aki szerint Lothar azért kell, hogy mi rendezzük az EB-t. Nem egészen azon múlik, inkább az őt támogató slepp miatt csúszunk le róla..



GEGA23 válasz | megnéz | könyvjelző 2006.01.05 21:45:21 (17433)
Ezt egy másik fórumba írta be valaki. Ehhez mit szólsz Carlo?

Gyárfás: "bizonytalan a foci Eb-pályázat"
A Magyar Televízió Az Este című másorában a MOB alelnöke elmondta, hogy nem látta még a pályázatot, de úgy tudja, hogy "például a budapesti helyszín a Népstadion, még nem dőlt el, hogy lebontják, vagy újjáépítik."
Gyárfás szerint mivel május 31-ig be kell adni a magyar-horvát közös rendezésű futball Európa-bajnokság pályaművet, ennek már készen kell lennie. Hozzátette, hogy a konkrét építészeti tervről nem tud semmit. "Szalai Péter a project-menedzser azt mondta, hogy ezek a pályázatok nem állnak rendelkezésre. Kimondom: beszéltem ma Kósa Lajossal Debrecen polgármesterével. Azt mondta, hogy még nem írták ki." Vagyis eszerint még közbeszerzési pályázat sincs. Gyárfás úgy vélekedett, hogy "nincs is pénz rá, ha valaki elnyeri."

A MOB alelnöke szerint így nehéz időben leadni a pályázatot, de reméli, hogy csak ő értett félre valamit. Hozzátette, hogy kérdéseire "abszurd" válaszokat kapott. Mint mondta: "Most tudták meg az érintettek, hogy az UEFA azt követeli a 2. fordulóban állva maradottaktól, hogy egy kész pályázatot adjanak be, mert ezidáig csak egy látványtervet kellett. (...) Én meg nem merem feltételezni, hogy a versenykiírást azt nem ismertetik meg a nevezés pillanatában a mezőnnyel." Gyárfás elmondta, hogy a hazai pályázókkal 9-én, hétfőn talalkozik, és csak azután lehet eldönteni, hogy van-e egyáltalán remény a közös pályázatra" ...

..."Ajánlom figyelmetekbe Az Este című műsor 01.04-i adását; az mtv.hu-n megnézhető. Gyárfás Tamás volt az egyik vendég, és elmondta, hogy másfél nappal korábban kapta a felkérést a pályázati bizottság vezetésére. 24 óráig nagyon boldog volt, de a szerdai napon teljesen megdöbbent és pofára esett, mert:

-körbetelefonált egy halom érintettet, beszélt személyesen több illetékessel és úgy tűnik, hogy a PÁLYÁZAT NINCS MEG!!! NEM KÉSZÜLT EL SEMMILYEN DOKUMENTÁCIÓ! Senki nem tudja hol van. Bozókyék ezek szerint átverték az UEFA-t és az egész országot??? 4 hónap van a határidőig, de még semmi nincs kész, pedig akkor komplett anyagot vár az UEFA, részletes tervekkel, stb.


EZ DÖBBENETES...

Előzmény: carlo61 (17431)
bode1899 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60539
Ritkán fordul elő, de egyetértek veled :)))
Egy dologban tévedsz: ha valóban a Nemes-Várszegi-Gyárfás-Mészöly-Fülöp vonal jön (ami önmagában elképzelhetetlen lenne egy normális focikultúrában, különösen az emberek előéletét ismerve - de hát ez nem is normális), akkor nemcsak nektek lesz igen tré a helyzet, hanem nekünk is (gondolom, sejted, hogy fradista vagyok :)). Viszont jó lesz az MTK-nak és az Újpestnek. Hja, hogy ott nincs közönség, fogyasztás, reklám, üzlet? Hát az senkit sem érdekel. Illetve csak a saját üzlet.
Egyik sz@rból a másikba lépünk, s nem is tudom, melyik halom a nagyobb.
Előzmény: Törölt nick (60538)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60538

Egy-két észrevétel a sport1-es Nyilasi-gyárfás-mészöly beszélgetésről.

 

1. Gyárfásnak lilahalvány gőze sincs arról , hogy kellene az EB pályázatot felépíteni.....folyamatosan a társadalmi támogatotság növelséről beszélt a maga követhetelen, csapkodó stílusában. Gyakorlatilag már most magyarázza, hogy  az esetleges sikertelenség nem rajta múlik...( hát akkor ki a lófaszon...nem kell elvállalni egy ilyen SZB elnöki posztját...gondolom nem társadalmi munkában).

 

2. mészöly a focink emblématikus figurája is lehetne az, hogy gyakorlatilag már a 80-as években akkorát bukott, hogy normális országban még a lelátókra sem engednék fel nem hogy az MLSZ elnökségbe az egyértelmű. Egyetlen egy dolgot tanult meg ...helyezkedni 2éve vörösre tapsolta a tenyerét bozóki felszólalásain.....most meg játsza a belső ellenzék, felelőséget semmiért sem vállaló "naénezzelnemértekegyet" hálás szerepét ami évtizedről évtizedre átmenti az MLSZ székházban.

 

Ezentúl óriási elme is hiszen olyan nyelvi pongyolaságai, képzavarai vannak mint például: a puskás -ügy indította el a HÓLABDÁT (???!) -- de a jobb helyeken lavinának mondják-- hát a normál civiléletben ilyen kvalitásokkal még egy kerékcserét sem biznának rá...gondolom ezért is lubickol ebben a mutyizós, puccsista, stb..stb.. közegben.

 

Illetve ismét nyíltani kimondta, hogy a fradit és a többi pesti csapatot ha kell államilag olyan pozicíóba kell hozni, hogy újra visszataláljanak a tömegek oda...ez nagyon szép gondolat a piacgazdaság közepén azután miután gazdsági alapon müködni akaró klubok  tucatjai mentek tönkre az állambácsi tehetlen mosolyával kísérve ...most visszajött a mészöly -mezey vonallal a 70-es évek ideológiája, gyakorlatilag mi eldöntjük hol lesz NB1-es csapat, ki lesz a bajnok stb... hiszen államipénzekkel oprerálva dirketbe írányítunk.

 

3. Szegény Nyíl csak feszengett a helyén olyan úristen hovajöttem arcot vágva.Pláne amikor mészöly elkezdete gyárfás ülepét fényesre takarítani a tv nézőközönség szemelátára.....a szemét akkor forgatta a legjobban amikor mészöly elkezdte a ingyendolgozon matyi gondolatsort, már majd nem felállt amikor ugyanez az ember a szájára vette az erkölcs és etika szavakat.

 

Hát nem tom' mi lesz de hogy semmi sem fog változni illetve olyan messze vagyunk az EB rendezéstől mit makó jerusalemtől az hótbiztos.  

Előzmény: angyalhentes (60537)
angyalhentes Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60537
En mondjuk megelegednek egyszeru felreallitassal (lehet, hogy amugy kivalo mubutorasztalos, novenynemesito vagy kamionsofor valna beloluk), de lenyegeben igen, errol van szo. Raadasul fejetol buzlik a hal: amig "odafent", kormanyzati szinten elnezik a futballhuliganizmust (szurkoloi es tulajdonosi huliganizmust egyarant), sot, anyagilag is tamogatjak a normalisan gazdalkodni es mukodni kivano klubok karara, addig hiaba cserelgetik akar hetente is az MLSZ vezetoit.
Előzmény: Törölt nick (60535)
Vilmoskorte Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60536
EZ kemény volt, de nekem is vannak ilyen pillanataim. Az a helyzet, hogy nem Bozóky volt itt az igazi gond, hanem az alatta lévő szinteken "tevékenykedő" emberek. Ők maradnak akkor is, ha más lesz a főnök. Egyike-másika 15-20 éve teszi a dolgát, látható és számonkérhető eremény nélkül. Mezeyvel, Puhlal mi lesz szerintetek? Semmi. Holnap is a helyükön lesznek, számlájukra érkezik a pénz. Nem teljesen mindegy ki az elnök? És számtalan ilyen alak van, akik alatt 20 éve zuhan a focink, de még most is ők osszák az észt, holott számtalanszor bizonyították alkalmatlanságukat. Még szerencse, hogy van(?) sportügyekért felelős minisztérium. Így van aki megkösse a 6 hektárra a szerződést az üllőin. Minden más lényegtelen.
Előzmény: Törölt nick (60535)
Vilmoskorte Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60534
"Bírom" az ilyen hozzászólásokat:) Információtartalom semmi, de a mézesmadzagot elhúzzák az orrod előtt. Grabobo légy konkrétabb!
Előzmény: Törölt nick (60510)
angyalhentes Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60533
Van Fortuna nevu biro?
Előzmény: ZOLCSI (60523)
angyalhentes Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60532
egy még aljasabb, még jellemtelenebb garnitúra kezdi meg áldásos működését.

Az mndegy. Banda, banda. Csak azt kell elerni, hogy ezek meg hamarabb repuljenek.

Ami Puhlt illeti, o bizony egyike a magyar futball azon allocsillagainak, aki valahogy veletlenul mindent tulel. Meg sose tunt fel neked? Na majd most fog.

Abba igazan nem akarok senkivel fogadni, hogy a birok tovabbra is fognak a Loki ellen elcsalni meccset (mert szerintem is fognak, Sanyi bacsi szava most is eros lesz)

Viszont ha figyelted volna Kisteleki nyilatkozatait, mindig olyasmivel peldalozott, hogy "mi anno az MTK-nal", meg hogy "az MTK-val kiepitettuk", meg hogy "amikor elkezdtem a munkamat az MTK-nal". Vagyis valtozatos karrierjenek szemmel lathatoan ez az a pontja, amire szeretettel gondol vissza.



Előzmény: ZOLCSI (60503)
angyalhentes Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60531
Es amit ket ember megtesz, az mar nem buntetendo, ugye? Pedig a keplet egyszeru: addig kell kirugdosni oket, es bortonbe csukni, amig el nem fogynak. Hany ilyen ember keringhet a magyar foci korul? 5000? Akkor ropke 20-30 ezer ev mulva lesz egy tisztesseges MLSZ :)
Előzmény: ZOLCSI (60507)
angyalhentes Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60530
Persze. ezert is nem ertettem a jellemesebb maffiara valo utalast. Mi valtozott? (Mindenki nyafog, hogy mukodeskeptelenne valt az MLSZ. Miert, eddig mukodokepes volt. Ja, es nincs szovkapunk. Mintha eddig lett volna :))
Előzmény: Törölt nick (60498)
Heartbreakers Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60529

Mondtam én, h szeretem a DK-t?:)))))

Csak ha épp nem a vizsgákra tanulok és nem eszek akkor csak netezni tudok:))))

Előzmény: Zolika. (60527)
LecsafromBP Creative Commons License 2006.01.06 0 0 60528

G*ci dolog mutyizni fiúk!

Ha már egymás között nyomjátok az infokat, akkor legalább itt ne kommentáljátok.

Mert, ha van valóság alapja a dolognak és bejön akkor parasztság ilyet művelni, ha meg nincs és nem jön be, akkor meg nevetségessé válik az ember....

 

Egyébként, mi van Bogival?:)

 

Előzmény: Törölt nick (60526)
Zolika. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60527
Nekem gyanús volt. Csak nem jutott eszembe hol és kitől is hallottam(és hallom azóta is) ezt a mondatot... :))) Ezért inkább hallgattam!;)

Te index-ellenes!:D
Előzmény: Heartbreakers (60501)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60526
No akko' rendbe van a dolog......de jót fogok holnap röhögni. :)))
Előzmény: titolesz (60525)
titolesz Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60525

Ment a válasz.

Előzmény: Törölt nick (60524)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60524
Ment a mél:)
Előzmény: titolesz (60520)
ZOLCSI Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60523

Szerintem Ferenczi is jó játékos. Magyar szinten. Ráadásul tavasszal rengeteg olyan meccs lesz idegenben, ahol Ferenczi brusztolása még jól jöhet.

Én is sokat várok attól, hogy egy szűrő (Habi vagy Vukmír) sokat segít majd a védelmünkön.

És remélem egyszer majd mellénk áll Fortuna is.

Előzmény: Törölt nick (60521)
Batu. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60522
Bogi mindeképp elférne, ráadásul tud a csatárok mögött is játszani, így Tobénak nem kellene sérülten is vállalnia a játékot. De a legfontosabb tényleg a vkp-k felépülése, illetve egy balhátvéd igazolása lenne.
Előzmény: Törölt nick (60521)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60521
Persze, hogy nem elől kell erősödni, de szerintem most két Loki szintű csatár van akikkel azt játszatunk elől amit akarunk-- magyarul széles velük a taktikai repertoár. Ha valamelyik lesérül akkor van baj mert Ferenczi játékban semmit sem mutatott csak befejelte a lasztit, kellenek a jó emberek. Hátul ahogy mondod nem igazolni kell hanem elfelejteni az őszi szezont, és mentálisan friss védelmet akarunk látni előttük egy Habival...szerintem nem lesz gond hátul sem.
Előzmény: ZOLCSI (60519)
titolesz Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60520

E-mail?Írhatsz az zebina205@freemail.hu-ra ,ha gondolod.Érdekelne a dolog.

Előzmény: Törölt nick (60517)
ZOLCSI Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60519

Kövezzetek meg, de szerintem a terveink nem attól válnak valóra, hogy Igor visszajön-e vagy sem. Eddig sem elől volt gond, van 3 jó csatárunk.

Szerintem hátul van dond, és leginkább a fejekben.

Előzmény: Törölt nick (60510)
Batu. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60518

Kb. hasonló sikereket ért el:)

 

CTSS! Erre szoktam írni, hogy félmegoldás. Szabó is, Sonka is.

Előzmény: ZOLCSI (60509)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60517
Na most hogy is lehet privibe írni bocs de én nem szoktam
Előzmény: titolesz (60515)
sx7 Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60516

Hamarabb is jöhettél volna Sonkát Pártolni.

Nekem most amúgy is sűrű a programom és nem mindig tudok itt lenni.

 

Na megyek ,mert holnap is vizsga van....

Előzmény: Törölt nick (60505)
titolesz Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60515
Bővebben?Akár privátban is jöhet:-))

Előzmény: Törölt nick (60510)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60514
Kitől? Mikor? Miért biztos? :)))))))) Rajta...
Előzmény: Törölt nick (60510)
sx7 Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60513
A szívedből belürlről?
Előzmény: Törölt nick (60510)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60512
Szabó Ottó , aki meg jelenleg kezdő is néha... egyenesen BOTRÁNY!!! Nincs is posztja!
Előzmény: Batu. (60508)
CSOREL Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60511
Kisteleki pályafutása edzőként: 1984-86 Ganz-Mávag
1986-88 Vasas
1995 MTK
1999 Gázművek
2000-2002(csak őszi szezon) Újpest
Játékosként a Vasaban nevelkedett. Amikor Újpesten dolgoztt arról szóltak a hírek, hogy jók a kapcsolatai Várszegivel.
Előzmény: Batu. (60506)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60510
Jó hírek Bogdanoviccsal kapcsolatban :)))) Remélem nem kacsa mondjuk elég belülről jött az infó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!