Moszkauerrel még soha nem találkoztam. De tegnap Mailänderlit sütöttem, ez volt mindig a kedvenc svájci Weihnatsguetsli. Ronda lett, de az íze jó, a felét már megettem. Ezért nem szabad nekem sütni.
Moszkauerrel gyűglődöm. Nekem sehogy sem olyan, mint a tavalyi, viszont a tavalyi receptre nem emlékszem. De most már nem izgatoim magamat. Olyan, amilyen:))
"Én is szerettem új korában, de amekkorát hibáztak, arra nincs bocsánat. Annak a helynek meg kellett volna szűnnie, akárcsak a Zöldkapunak, ha ez normális helye lenne a világnak és nem a következmények nélküli ország :("
Végül is a Zöldkapu üzletvezetője ellen több év után vádat emeltek, de aztán, hogy végül kapott-e valamit vagy felmentették, arról nem találni semmit.
Én is szerettem új korában, de amekkorát hibáztak, arra nincs bocsánat. Annak a helynek meg kellett volna szűnnie, akárcsak a Zöldkapunak, ha ez normális helye lenne a világnak és nem a következmények nélküli ország :(
Engem még nem horrorolt idáig, de persze legjobban a(z eredeti) fetát szeretem. Abban az horrorizál, hogy megveszem a 20 dekát, és egy-két evés (értsd: salátába keverés) után ki kell dobnom a többit, mert már olyan savanyú szaga / íze van. :(
Kár, hogy csak most jött szóba, mert rendeltem volna nála ezt-azt, de a magyar posta szerintem nincs abban a helyzetben, hogy ez még karácsonyra ideérjen. De azért köszi!
Itt nálunk a bio piacon van egy tündér major vagy hasonló elnevezésű tand, azok foglalkoznak kecskesajttal. Aranyár, de mindenütt drága. Soha nem veszek ott, csak láttam egyszer.