Keresés

Részletes keresés

arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9745
Ej bobejka, bobejka nagy hóhányó vagy te....
Előzmény: bobejka (9742)
arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9744
Szerintem, jobb volt amíg nem voltál, bocs.
Előzmény: bobejka (9742)
arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9743
Én akkor átmegyek a sima homokosba, ott keményebb minden, én úgy szeretem.
Előzmény: Krapaj (9741)


bobejka Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9742
Fiúk! Én új hús vagyok itt. 19 éves főiskolás. Szeretném elmondani nektek egy tini kori első szex élményemet. 13 évesek voltunk az unokatesómmal. Azon a nyáron együtt nyaraltunk a nagyszüleinknél egy alföldi tanyán. Ott közvetlen láttuk amint a kandisznó a csavaros pöcsével megkúrta az anyadisznót. Aztán, amikor nagyapámmal elvezettük a Sári nevű lovunkat a méntelepre hágatni, nagy szemeket meresztve figyeltük amint a csődör hatalmas faszával bevert a Sárinak.

Lefekvés után a dunna alatt felajzódva egymás faszát kezdtük el élveztetni. Mikor már merevedésünk volt, akkor a Jóska a fülembe súgta, hogy legyek én a Sári. Belementem a játékba. Ő pedig jól benyálazva a pöcsit benyomta tövig. Mivel a nyári konyhában aludtunk, senki nem zavart bennünket a játékban. Jóska hamar belém élvezett, aztán cseréltünk és én töcsköltem be neki.

Arra lennék kíváncsi, hogy normális dolognak tartjátok ezt a korai szexuális próbálkozásunkat?
Krapaj Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9741
Gratula a 10 évhez. Én végigolvastam az elejét vagy 200 ig. Tényleg vannak benne jó dolgok,de aztán időnként kezdett ellaposodni. Fel kellene újra turbózni.
Enryboy Creative Commons License 2010.10.11 0 1 9740
10 éves a Koleszos homoszex élmények topik!!!

Happy Birthday!!!

Az új látogatóknak érdemes visszalapozni az első évekhez, mert csodálatos történeteket találhatnak ott!
Krapaj Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9739
Nekem is van pár jó történetem fiatal fiúk és férfiak közötti szexről,de a melleslegen nem engedte be a moderátor.Aztán van két állatos szex,azt sem engedték kitenni.
Előzmény: arait (9738)
arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9738
Á nem írok koleszos sztorit.Elcsépelt.
Van tanárosom meg ilyesmi, szeretek összepárosítani idősebb férfiakat és fiatalokat.
A koleszosokat, meghagyom azoknak akiknek nem igen van fantáziájuk, meg azoknak akik igaz töriket írnak.
MERT:
Csókból is elcsattan több ezer naponta, mégis mindegyik más.Csak folytassák a fiúk a beszámolókat, végül is erről szól a topik.
NEKEM MINDEGYIK TÖRI TETSZETT, A TIED IS MEG AZ ÖVÉK IS.
Előzmény: Krapaj (9737)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9737
Beleolvastam a lapodon a Lacis történetekbe,tetszenek. Csak érződik rajtuk,hogy igaziból sem te sem én nem voltunk igaziból koleszosok és nem tudjuk,mi folyik ott a valóságban. Mert nonszensz,hogy egy négy ágyas szobában mind a négy kölök buzi lenne. Esetleg egy,de a másik három az elzárkózna egy közös faszveréstől,vagy egymás leszopásától. Azaz:undorral utasítaná vissza. Szóval ritka az, amikor gátlásokat feloldva egy húron pendülve kocsmázás után egymásnak esve széjjelkúrják egymás száját,fenekét és kiszopják a nedűt a másikak farkából. Ezért nehéz ezt a témát megírni egy kívülállónak,még ha a képzelőere határtalan is.
Előzmény: arait (9736)
arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9736
Ó, köszi, ez már a LACI 7.....
Előzmény: Krapaj (9735)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9735
Ez nagyon profi. Szerintem egyek a srácok-ha valóban koleszos gyerekeknek készült a topik- inkább a ste-suta próbálkozásokra vevők.
Előzmény: arait (9734)
arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9734
Várjál egy kis motiváció az egyik törimből.



Csak ültem az asztal mellett és szívtam a cigit, aztán elővettem a whiskyt is. Tudtam, hiába is mondanék Lacinak bármit is, jobb, ha hagyom, had sírja ki magát.

Kicsit a fejembe szállt a pia, csak arra eszméltem, hogy bőrkabátban, farmerben és fél részegen, száguldozok a városban.

Aztán egyszer, csak ott álltam Peti ajtaja előtt, és ő sajnos, otthon volt. Amikor kinyitotta az ajtót egy fekete body pólóban, és farmerben, egyből lekaptam. Őrülten csókoltam, már ott az ajtóküszöbön. Alig kapott levegőt, de nem kérdezett semmit, tőlem.

Hamarosan bent találtuk magunkat a szobában, le sem vettem a nadrágom, csak lehúztam a sliccem, és úgy szopattam. Előttem térdelt a szőnyegen és néztem, milyen erős, és jóképű fiú. Ugyanolyan vastag volt a bicepsze, mint az enyém, és a széles válla sem maradt el, az enyém mögött. Valahogy, túl egyformák voltunk, nemcsak külsőre, de belül is.

Állatok.

Minden dühömet és bánatomat beleadtam, azokba az órákba, amit vele eltöltöttem. Olyan vadul dugtam a száját is, hogy alig bírta a tempót, de nem panaszkodott.

Péter igazi, kemény, férfi volt, és nekem, most pont erre, a nagyon kemény és vad dologra volt szükségem, amit az ő társasága nyújtott nekem. Csak kihasználtam, de élvezte.

Én is szoptam az ő nagy, eres farkát, tetszett nagyon, a húgycsövébe bökdöstem bele a nyelvem hegyét, és vadul markolásztam a heréit.

Aztán, amikor már, jó keményre szoptuk egymásét, bezseléztem a kotont a farkamon és brutális dugásba kezdtünk.

Péter sötét tincsei lobogtak a levegőben, bronzos bőre, verejtéktől csillogott és a hörgésünk, betöltötte a helyiséget.

Még életemben nem dugtam senkit, ennyire fékezhetetlenül és vadul, szilaj lovak vad vágtáját juttatta eszembe, az egész aktus. A végén, amikor a széles, izmos testen feküdtem, Péter megkérdezte:

- Összevesztetek, ugye?

-Aha, igen, de hagyj légy szíves ezzel, jó!

Péter, csak bólogatott, de nem láttam örömet az arcán, fürkészőn nézett rám, amikor tusolás után visszajött, én meg, csak ott feküdtem, az ágyában, bámultam a plafont és nem tudtam, hogy az élet mocskosabb- e, vagy én.

Szegény Lacit, otthagytam magára, a bánatával egyedül, és elmenekültem, hogy könnyebben elviseljem, ezt az egészet. Szóval nem volt kedvem hazamenni, Péter meztelenül, feküdt vissza mellém, aranylóra le volt szolizva a fiú, az izmai, így még szebben mutattak, igényes testű srác, az biztos. Sok fiút megszopathatott már, nah nem, mintha én nem.

-Még egy menet?- kérdezte kajánul, én meg miért is mondtam volna neki ellent? Bekapcsolta a plazmatévéjét, amin mondanom sem kell, elindult egy kemény, homo film.

Jó testű fiúkkal, nagy farkakkal, be is indultunk tőle, mind a ketten.

Azt, hogy utána, mit csináltunk egymással, inkább el sem mondom.

Elég, ha elképzelitek, mit kezdhet egymással két kigyúrt testű férfi, az ágyban. Minden volt elhihetitek, minden, ami lehetséges.

Brutálisan csináltuk, Péter nem tartozik a szégyenlős emberek közé. Szereti a kemény szexet, és a perverziót is.

Amikor hazafelé menet belenéztem a visszapillantó tükörbe, alig ismertem magamra, egy kicsit megijedtem attól, ahogy kinéztem. A szám, be volt kicsit dagadva, megharapott Peti, a szemeim csillogtak, ülni meg alig bírtam vezetés közben, mert kétszer is, meg kúrt. Én is őt.
Előzmény: arait (9732)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9733
Most nincsennek új dolgaim. Ez is régebbi,ez a hülye Ufós dolog. Az a baj,hogy akiknek nyílt ez a rovat már kifújtak a történeteikből. ha pedig valami szex sztorit raknék fel tiltakoznának,hogy kitaláció.
Előzmény: arait (9732)
arait Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9732
Figyi, nem írnál valami hús -vér farkakról is.Holnap jövök megnézni.Legyenek, izmosak, mindketten unik és dugják meg egymást.Ok?
Előzmény: Krapaj (9730)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.11 0 0 9730
Már szunyókáltam kollégiumi szobám gödrös ágyában, kezemből az éppen olvasott könyv a padlóra esett, s én első álmomban szenderegve feküdtem paplanom alatt. Egyszerre vakító fény világított a szemembe, s máris mellettem volt a két kis Ufó. Jobbra tapogatok, Mayát érintem, balra tapogatok, Tillát lelem. Hirtelen magamhoz térve, megrökönyödve bámulok rájuk, mire ők kitörő örömmel üdvözölnek, s mindketten tűzforró vulvájukat nyomják véknyakamnak.

Azt sem tudtam, hová nyúljak a kéjforrások ekkora arzenáljában. Mohó kezeim gacsos ujjaival hol Maya, hol meg Tilla selymes bőrét, arcát, haját, csípejét tapintom, hol meg tűzforró vulvájukban járok. Így élvezkedtem a két drága ifjúval, amikor végül is Mayánál kötöttem ki, s égő, merevedő bíborlándzsámat mohón ásító, gyöngyharmattól párás vulvájába mártottam, s ráfordulva édes, fodros ajkára tapadva nyelvemmel nyelvecskéjét kerestem. A Tilla látogatása óta eltelt négy hónap alatt, mivel se nővel, se férfival nem voltam, két herém millió maggal megtelve, hatalmasra dagadva himbálózott.

Valószínű, hogy Úr akarta így: legyek teli maggal, ha jön a két drága ifjú. No, amint Mayát dolgoztam hatalmas vehemenciával, éreztem, végbélnyílásom megfeszül, s jóleső, kellemes súrlódással Tilla selymes rugalmas bíborlándzsája tör utat testembe hatolva... prosztatáim a kéjtől összehúzódtak, majd hatalmas adag ejakulátumot lövelltek bíborlándzsámon keresztül Mayába... a kéj leírhatatlan gyönyörrel töltött el. Tilla pedig belém hatolva, lassú húzásokkal ringatózva, bíborlándzsámon keresztül adta át a végbelembe permetezett égi magot Mayának... így szeretkeztek a kis űrlények rajtam keresztül. Én voltam a katalizátoruk.
Mikor jóllaktunk egymással, akkor lefordultam Mayáról, s letolva az ánusomban élvezkedő Tillát, hanyatt feküdtem. A két kis kobold mellém bújt, mintegy belém olvadva simultak hozzám. Én hol egyiket, hol másikat simogatva, jóleső fáradsággal pihegtem.

Kisvártatva megszólaltam.
– Hát ti, hogy kerültök ide együtt?
– Úr küldött minket, próbáljuk meg, hogy Tilla képes-e megtermékenyítésre.
– És erre engemet dugott meg? – kérdeztem ledöbbenve.
– Igen, tégedet, mert ha közvetlenül engemet termékenyít meg, akkor, mivel testvérek vagyunk, esetleg a magok elkorcsosulnak...így viszont rajtad keresztül a magok katalizálva vannak, s biztos, hogy nem történi korcsosulás...
– na, de arról nem volt szó, hogy Tilla magáévá tesz! – méltatlankodtam.
– Mért, azt hitted csak neked lehet Tillát magadévá tenned?
– hm, ez igaz - a fenébe is... – dünnyögtem. – Nem is volt olyan rossz.

– na látod. Ami magot a múltkor Tillába elvetettél a legutóbbi szeretkezésetek alatt, az Tillában elszaporodott, s most Tillából kilövellve, újra csak visszakerült hozzád. Pár hónap múlva megérve benned már egy fele-fele DNS-molekulát tartalmaz minden egyes kis magocskád. Félig ember - félig ufó. Így aztán egyesíti a két faj jó tulajdonságát, s majd belém lövellve ötvöződik bennem egy új bolygó génbankjának új állománya.
– Atyaisten! – ámultam el, ez nagyon bonyolult.
–Á, dehogyis az, csak figyelni kell! – mondta Maya, s cirógatni kezdett... Én azonban elfáradva, csak hunyorogtam, s kissé mintha el is szundítottam volna a jólvégzett munka után. Arra riadtam, hogy Tilla belülre kerülve, Maya testén munkálkodik. A tőlem látott módszerrel, piros nyelvecskéjével tűzforró vulvájának harmatcseppjeit kóstolgatja, majd sima hasát és hegyes mellecskéit veszi munkába. Aztán amikor a két aranyhajkorona összeborul, s a bíborlándzsa is a helyére kerülve hajószerű rugalmas mozgásban olvadnak össze, felriadok, s rábámulva Tilla kéjesen tátongó piros vulvájának mohó torkára, megkívánom őt.

Bíborlándzsám megmerevedik, szemeim le nem véve a két gömbölyű hófehér fenékről, fölébe magasodok, s belemártom bíborlándzsámat a vulva sikamlós torkába... pokoli forróság, mennyei kéj önti el agyamat, s átölelve az élvezkedő testvérpárt, Tillán keresztül magamévá teszem mindkettőjüket. Sosem érzett kéjmámor kerített hatalmába. Kábítószer sem adja meg ezt a lélekemelő diadallal eltöltő boldogságot... Mintha én lennék Tilla-Maya és ÖNMAGAM...: atyaisten – hasított belém a gondolat, csak nem én vagyok tán a szentháromság? Nem, nem ez tudathasadás...

Szemeimre hirtelen ködfátyol borult, aztán filmszakadás. Kómaszrű álomba zuhantam. Jó darabig felém sem néztek ezek a kedves szerelmetes kis űrlények. Munkában és epekedésben teltek a napok, hónapok. Régen elmartam magamtól állandó szeretőimet: semmi sem érdekelt, csak a munkám, s néha fel-fellángoló gerjedelmem a kis űrlények felé irányult... A szokott módon pihentem álmodva, a kezemből kieső könyv robajára ébredve, hatalmas fényességgel megérkezett egyik kis űrszerelmem, s bebújva takaróm alá, vad mámorral tapintottam, igyekezve eltalálni, hogy Tillát vagy Mayát küldte hozzám az Úr...

Kezem Tillát tapintotta. A selymes, bársonyos, rugalmas fiútest oldalára kucorodva, gömbölyű fenekét tárta kéjvágytól megmerevedő falloszom felé, s én vad mámorral mártóztam meg a sikamlós, rugalmas ánuson áttörve tűzforró vaginájában... Leírhatatlan kéjben rándult össze testem. Két térdemmel tomporát szorítottam, s iszonyú erővel löktem egyre mélyebbre bíborlándzsámat. A visszahúzásnál az ánus sikamlós nyálkahártyája, mint tapadókorong szívta a fitymától megfosztott makkot. Úgy éreztem, ánusának lüktető erecskéje piócaként tapad felajzott szerszámomra. Mohó ujjaimmal, tenyeremmel aranyhaját, homlokát, tarkóját, szemeit simogattam. Majd hirtelen robbanásszerűen tört ki megfeszülő heréimből a megtermékenyítő mag, hogy belövelljem imádott Tillám vaginájába... nem tévedés, hogy vaginát írok: végbele és végbélnyílása megfelelt a hüvelynek, mivel izmos, recés fala teljesen átvette a női hüvely szerepét.

Az aktus után mohó ajkaim közé vettem Tilla merev bíborfurulyáját, és soha nem érzett kéjjel szívtam belőle a kilövellő édes harmatcseppszerű nektárfolyamot... Közben szemeim szemeibe fúrva, lelkünk is egyesült a nászban. Miután imigyen elteltünk egymással, Tilla a szokott módon hasamra ülve, szépséges szemeit a szemembe függesztve, lányosan elmosolyodott, s megkérdezte:
– Örülsz nekem?
– Örülök – hörögtem kielégülten.
– Örülsz, hogy én jöttem? – kérdezte újfent.
– Igen, azt hiszem, hogy most már jobban örülök neked, mint Mayának.
– Miért?
– Nem tudom, új vagy nekem...
– Szeretsz?
– Szeretlek.
– Miért? – kérdezte annyi bájjal, hogy nem tudtam nemmel válaszolni.

– Szeretlek, bár nálunk ezt a fajta szerelmet üldözik az emberek.
– Miért, mi van abban, ha két azonos nemű szereti egymást?
– Mi lenne? Tudod, nálunk a földi halandóknál az a norma, hogy a szaporodás miatt, csak férfi és nő közösülhet egymással...
– Rideg egy törvény, elkeserítő...
– Igen. Ez nem jó törvény. Tudod, az emberben mindig bujkál az azonos nemű társai iránti megismerés vágya. Sokszor gondoltam rá , hogy annak a másik fiúnak, de jó volna a falloszával eljátszani, számba venni, csókolózni vele... egy ágyba feküdni, falloszunkat összerakni, aztán szeretkezni..., de aztán elhessegettem a gondolatot, mert kultúrember lévén, belépett az elfojtás.

– Az mi? – kérdezte Tilla, s forró ánusába erőltette merev bíbor-lándzsámat. Felnyögtem a kéjtől.
– Az elfojtás az, ami boldogtalanná teszi az embert. Megfosztja magát mindattól az élvezettől, ami számára üdvös lenne, azért, hogy betartsa a társadalmi normákat.
– De hisz ez borzasztó! – háborodott fel Tilla – hát ha a test nem kapja meg, amire vágyik, akkor elsorvad a lélek! Fakírok vagytok ti emberek. Nem tudjátok ti, hogy a szeretet mozgatja a világot?
– Dehogyisnem, kicsi Tilla! Hát azért szeretlek most téged. Szeretlek testemből-lelkemből, mert olyan kis okos vagy, illedelmes és szeretetre méltóan odaadó... aztán szeretlek testemből, mert kielégíted kéjvágyamat.
– És azt tudod, hogy ha valakitől megvonják a szeretetet, az elsatnyul, elpusztul...

– Tudom, hogyne tudnám.
– És azt tudod-e, hogy ha az állat nem kapja meg a gazdájától a szeretetet, megsínyli, senyved, és végül elpusztul?
– Tudom.
– Hát akkor mért senyvesztitek magatokat törvények, meg eszmék rabságában. Mért fosztjátok meg magatokat a legfőbb élvezetektől a testet és lelket élesztő szeretettől...?
– Azért kicsim, mert ha ezt így csinálnánk, akkor, ha én megkívánnám a főnököm feleségét és az is engemet, s ha szeretkeznénk, lehet, hogy nem tetszene a főnökömnek..., de ha éppenséggel a főnököm kívánna meg engemet, s egymáséi lennénk, lehet, hogy a feleségnek nem tetszene a szituáció.

– Ó, Istenem, de bonyolultak vagytok földiek...! – nyafogott Tilla, s bordás vaginájával szívta, tolta bíborlándzsámat tűzforró testébe. Most csinálta először azt, hogy amikor már kitörni készült a magom, izmos ánusával elszorította falloszom tövét. S az nem kapván vért: lecsillapodott... Miközben így ügyködött, cinkosan rám nevetett, mint egy csínytevésen kapott kisfiú.
– Nézd, kicsi Tilla, azért ember az ember, hogy emberként viselkedjék. Mert, ha rád hallgatnék, akkor, mert tetszik nekem, tegyem magamévá a hozzám dörgölődő nősténymacskát vagy sárló tehenet, kecskét..., na nem, a kecske még jöhet, de a macska, kutya, tehén az nem...
–Elkorcsosodott az emberi faj. Elszakadtatok a természettől— jegyezte meg Tilla.
– Lehet, kicsim, lehet... – mondtam akadozó nyelvvel, mert arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a törvények nem kormányoznák a világot: szodómia, pederasztaság, homoszexualitás...

– Tudom, most hol járnak a gondolataid ember, de nem gondolod-e, hogy minden élőlény Úr teremtménye, és Úr adta nektek az életet...
– Mit akarsz ezzel mondani?
– Azt, hogy ugyanúgy el is veheti.
– Miért?
– Mert boldogtalanná tettétek magatokat. Kiirtjátok a környezetetekben lévő növényeket és állatokat. Aztán egymást is. És ha már csak a puszta föld marad, akkor Úr új magot küld le, s elvetve, már normális lények szaporodnak el a földön.

– na ne, ne hülyíts, Tilla! – gerjedtem haragra, s lebirkózva, fölébe kerekedtem, újra megmerevedő bíborlándzsámmal, hatalmas lökésekkel hatoltam testébe. Tilla megsemmisült alattam. Észvesztve menekültem az imént hallott gondolatok elől a kéjbe, s szétrobbanó herezacskóm összes magját Tillába ürítettem. Megnyugodva fordultam le róla. Tilla hozzám tapadva, átkulcsolta lábaival derekamat, karjaival mellemet, s fodros ajkaival mohó számra tapadt. Szemei lelkemig hatoltak...
– Szeress minden élőlényt: szeress mindenkit! Amint felébredsz, ölelj át egy fát! – szuggerálta belém, és elaludtam.

Másnap reggel felébredve Tillának hűlt helyét találtam, de utolsó kívánsága fejemben motoszkált:"... ölelj meg egy fát!..." Így aztán elmentem egy közeli parkba, és a kora reggeli kutyasétáltatók legnagyobb megdöbbenésére, sőt a sarki rendőr megrökönyödésére nekiveselkedtem, és párzó mozdulatokat téve, átöleltem a legelső hatalmas japánakác törzsét... úgy összefonódtunk, mintha örökké erre vártunk volna. Szemeim kiguvadtak, arcomra földöntúli öröm (a rendőr szerint kéjvágy) ült ki. Kisebb tömeg sereglett pillanatok alatt körém, s az intézkedő rendőr hangjára tértem magamhoz.
—Kövessen, kérem! – fejtette le karjaimat a fa törzséről, s maga előtt terelve, a járőrkocsihoz vezetett. Egy hónapot töltöttem a pszihiátrián, mire kiverték belőlem a, szerintük skizofrén pszihopatikus képzelgéseket. Miután hazaengedtek, soha ki nem nyitom az ablakaimat, nehogy mégegyszer égi látogatót kapjak, mert abba már velem együtt az elmeorvosok is belebolondulnának.



lion90 Creative Commons License 2010.10.10 0 1 9729

Itt a hétvége, és egyedül vagyok a kollégiumi szobában, mert a két szobatársam hazautazott a hétvégére. Hármasban mostanában komolyabb dolog nem történt, csak az esti tusolós hokizások, és egy-két maszti közösen a szobában. Az egyik este mégis kivétel volt. Alaposan besöröztünk, és ez oldotta a gátlásokat. Elég későn értünk vissza a koleszba, és Szabolcs váratlanul felsóhajtott: "Mit nem adnék, ha valaki leszopna!" Óvatosan visszakérdeztem, hogy az illető neme gondolom nő legyen? Meglepődtem, mert azt mondta, hogy most még azt sem bánná, ha nem nő lenne!

Zsolti szeme is felcsillant, de én voltam közelebb Szabolcshoz, és nem akartam, hogy beelőzzön. Megsimítottam a farmerját, mejd lehúztam a sliccét. Nem akartam kapkodni, élveztem minden másodpercet. Óvatosan lehúztam a nadrágját, és markolászni kezdtem a dákóját az alsóján keresztül. Pillanatok alatt kőkemény lett. Az én dákóm is. Szemügyre vettem a hófehér gatyáját, ami bár reggeltől rajta volt, de patyolattiszta volt, és kellemes volt az illata. Először gatyán keresztül kaptam be a makkot, de Szabi gyorsan előkapta azzal, hogy ne nyálazzam össze a gatyáját. És ekkor óvatosan bekaptam. Életemben először. Sokat ábrándoztam már arról, hogy egy szép, ápolt, tiszta férfi nemi szervet megérinthessek a nyelvemmel. (Sörözés közben többször is volt pisilni, de nem lehetett érezni rajta a pisiszagot.) Azt kívántam magamban, hogy sokáig tartson, de Szabolcs két percen belül elélvezett. Jutott a spermájából a számba meg az arcomra is. Szabolcs végig elég passzív volt, de Zsolti kényeztette közben az én dákómat.

Másnap reggel meg akartam érinteni Szabi dákóját, de nem engedte. Józanon (vagy inkább másnaposan) már nem volt annyira ínyére, mint előző este. Zsolti felkínálta az ő dákóját, de őszintén megvallva, nekem jobban bejött Szabolcs, aki ápoltabb, tisztább (Zsolti gecis alsóján szerintem nemcsak spermafolt szokott éktelenkedni). Nagyon örülnék, ha lenne még ilyen alkalom, ha kell, fizetem a söröket, nekem ennyit megér!

arait Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9728
Ez enyhe túlzás, csak egy ici-pici oldal, de köszi.
Előzmény: Krapaj (9727)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9727
Neked szép és jól menő weblapod van. Szerintem az új topikod is beindul.
Előzmény: arait (9725)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9726
Nemcsak börtön,hanem általános homo és leszbi történetek. Mindegy az,hogy megtörtént eset,vagy nem,csak lehessen rá maszturbálni, rárántani és nagyokat élvezni. Ez itt a lényeg. Úgysem úgy írják le akik állítólag saját történetet hoznak,ahogy történt,hanem beleszövik rejtett vágyaikat és alaposan kiszínezik.
Előzmény: Törölt nick (9707)
arait Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9725
Hát nem tudom, én se koleszos nem voltam, se fiú nem vagyok, döntsétek el ti.
Én is akartam tegnap egy yaoi- salash topicot nyitni, de eleve azt írta ki, hogy nincs jogosultságom.
Mindegy én ma nyitottam egy saját fórumot az oldalamon, majd alakul.
Előzmény: Krapaj (9724)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9724
Szerintem,bárhogy is burrognak egyesek ez a koleszos topik,ha jól látom 2000 ben nyílt. Azóta a koleszos variációk kifújtak.
Előzmény: arait (9722)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9723
Szeretkezésem egy másik Ufóval

Nem telt el pár hónap, mikor újra lebbent a függöny és máris takaróm alá bújt égi látogatóm. Mohó ujjaimmal kitapogatva vulváját, behatoltam merev, égő bíborlándzsámmal. A test mintha karcsúbb lett volna, mint a múltkor. Ujjaim vaksin végigtapogatták aranyhaját, vállait, majd köldökén időztem, s feltűnt kemény és izmos hasfala, majd lejjebb tapogatva belém hasított a felfokozott kéj: Úr egy fiút küldött nekem. Mohó élvezettel szorítottam meg kőkemény bíborlándzsáját, finoman lehúztam a makk bőrét, és érzéssel élveztetni kezdtem. Teste lágy remegéssel nyugtázta az élvezés sikerét...

Közben bíborlándzsámat lassan, szinte milliméterekkel előre, hátra mozgattam kiélvezve a fiús szűk vulva szorítását... a férfiúi játékszert finoman, élveztetve jobb tenyeremmel megemeltem a két súlyos golyót, majd megnyomkodva újra a makkot, a vesszőt vettem munkába. Szapora légzés, halk sóhaj fakadt a ruganyos testből fel... aztán amint haladtam az ejakuláció csúcsa felé, úgy szaporáztam kedvesem vesszejének szorítását, fejését, hogy a kulmináció tetőfokán egyszerre élvezzünk el...


Miután kibújtam a kedves testből, magam felé fordítottam, és egy gyönyörű ifjúval találtam szembe magamat. Szép arca, akár csak Mayá-é, széles vállai, izmos mellkasa, feszes hasa, hosszú combjai igen csak kívánatossá tették. Éppen ez hiányzott nekem. Hiszen ezért is nem nősültem meg, mert örökké nőt tenni magamévá, főleg egy velem együtt öregedőt, ez Isten elleni bűn. Így, aztán ha beleunok a nőkbe, jönnek a fiúk, s ha azokba is: istenem, ott vannak a kecskék...!

– Ki vagy te, gyönyörű Adoniszom? – kérdeztem tágra nyílt szemekkel az ifjút.
– Tilla vagyok, Maya testvére. Főmester küldött, hogy tegyek kedvedre– Édes Istenem, hát nálatok mindegy: mindenki megfogan? – kérdeztem ámulva.
– Igen, mi hímnősek vagyunk – válaszolta, s szemérmesen elpirult.
– S mást nem üzent a Főmester, nem mondta, mi voltam még előző életemben?
– De, mondta.
– Hagy hallom!
– Elmondom majd, csak fejezd be termékenyítésemet: folytasd a magok elvetését – szólott Tilla, s én újra nekirugaszkodtam az ifjú testnek.

A teljesen csupasz, jó illatú, selymes bőrű ifjú vulvájával kezdtem a munkát orrommal, majd nyelvemmel tágítva a rugalmas végbélnyílást. Majd hanyatt fordítva a drága testet, finoman lehúzva a fitymát, a lilásrózsaszín makkot vettem számba, s a fityma belső hártyáját szopva euforikus érzés töltött el (mint csecsemőkoromban éreztem a női mell szopásakor). Közben tenyeremben fogva a két sárnehéz maggal teli golyót, elgyönyörködtem a tökéletes szerszámban. Kedvesem meg-megrándult a gyönyörtől. Mikor már az ejakulátum kilövellni látszott, akkor szorítottam a két golyón, és mohó szám teli lett az édes, mandulaízű drága lével... Két szememet kigúvasztva mohón nyeltem a nedűt.

Agyamat elborította a mámor, és testemet a kéj. Emberfeletti élményt éltem át, miközben magommal bőven öntöztem a ruganyos fiú-vulvát. Befejezve az aktust, egy erős lökéssel tövig hatoltam a forró végbélbe, s kilövelltem a millió spermát, mohó ajkaimat rátapasztva a fodros, édes ajkakra, nyelvemmel nyelvét keresve, szemeimet szemeibe fúrva szorítottam az édes testet. Katartikus élményben egyesültünk. Az aktus után hanyatt feküdtem, drága kis Tillám hasamra kuporodott, s elkezdte a mesét.

—Tudod, az nálunk úgy van, hogy mi hímnősek vagyunk. Mindenki tud a másiknak utódot nemzeni, de önmagunkat is meg tudjuk termékenyíteni. Tirátok vérfrissítés miatt van szükségünk.
—Értem, ezért jöttél most meg te hozzám.
—Jól kapizsgálod. Mára elég volt: mennem kell! – intett a szépséges Adonisz, s ellebegett az űrbe. Én letaglózva ájultam a nagy böszme fotelba, hogy elbóbiskolva arra riadjak fel, hogy az erkélyen betóduló szél tépi a függönyöket. Felriadva becsuktam az erkélyajtót, s bebújtam az ágyba. Tillát sokáig nem láttam, s bizony sokszor sóhajtva kívántam a kedves testet egy jó ölelkezésre ágyamba. Mayáról nem is beszélve, hiszen azért mégiscsak Maya volt számomra a nő. Izgató lényük, vágyakat gerjesztő illatuk mindig megbizsergette férfiasságomat, valahányszor rájuk gondoltam. Se nőre, se férfira nézni nem tudtam ezek után. Úgy éreztem, hogy teljesen becsavarodtam.
arait Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9722
Jól van bogu, és köszi a dicséretet.
Lehet hogy kevés a hozzászólásod, azért nem enged, topikot nyitni.
Előzmény: Krapaj (9720)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9721
Az lenne a javaslatom,hogy a koleszos topik mellet,lehetne egy új topikot nyitni,mondjuk homo és leszbi erotikus történetek címmel. Ide feltehetnénk novellákat is,mert azokra is lehet ám maszturbálni, fiúk-lányok. Én indítanék egy ilyen topikot,de nem tudom hogy lehetne. Ugyanis rákattintottam az új topik nyitása címre,de azt írta ki,hogy nem vagyok jogosult. Hűha,ez gáz!
Krapaj Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9720
Ja,tényleg itt az indexen láttam azokat a fotókat. megnéztem a honlapodat. Szép,igényes,de nem regizek be.
Előzmény: arait (9716)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9719
Az enyém is nagyon intim volt, mégis leírtam. :)
Igaz, az már ment a dev/null-ba...
Előzmény: fenyvesmadár (9718)
fenyvesmadár Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9718
Te kis kíváncsi! :-)

Annyira intim volt a dolog, hogy ezt inkább ide nem írnám le.
Pedig gondolom beindítaná férfi társaim fantáziáját. Klassz élmény volt . Nagyon...
:-)
Előzmény: hangok a /dev/null-ból (9717)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9717
Nemá'
Tessék szépen ideírni, ne irígykedj! :)
Előzmény: fenyvesmadár (9715)
arait Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9716
Milyen honlapot?Az csak egy topik, itt az indexen, ahol farkak és seggek vannak lefényképezve.
Nem lennék igazi nő és erotikus író, ha nem tetszene az ilyesmi.Amint látod a nickem nyilvános, mert nincs mit szégyellnem.
Honlapot azt lehet hogy egyszerűen összekevered az enyémmel az aelm-slash-al, de az nem zacsis, csak sima homo-erotikus sztoris.Már fent van a Laci 6. Ha gondolod meghívlak oda és bereggellek.
Pusszantalak drága Gyula!
Előzmény: Krapaj (9713)
fenyvesmadár Creative Commons License 2010.10.09 0 0 9715
Szia!

Ha valóban kíváncsi vagy egy ilyen első élményre, akkor én leírom Neked a privát címedre.
Előzmény: KíváncsiBéla221 (9712)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!