Keresés

Részletes keresés

iron lion zion Creative Commons License 2000.10.21 0 0 10
a hazai teszkó az nekem sem jön be túlzottan, de ("brit csoda"- idézve a topicnyitót) a csatorna túloldalán valahogy jobban bejött a dolog, leginkább az épület külseje miatt (míg oda nem értem, nem is tudtam, hogy az az épület a tesco, mert ronda hangár-külsejű dolgot kerestem), meg a tesco-termékek miatt. Itt most nem a "tesco gazdaságos" termékekre gondolok (azt említett t. gazd. vodkát is volt alkalmam kóstolni.... brrrrr!!), ottan vannak olcsóbbér' egész jó cuccok, normális csomagolásban, (nem a kék-fehér csíkos izé), ahol csak a címkén egy szolid tesco-logo tudatja veled (meg az ára), hogy mi az.
De összességében a tesco nem jön be nékem.
(bocs a sok zárojelért)
Trull Creative Commons License 2000.10.21 0 0 9
A Tesco mindenhol hozza a sittes feelinget. Angliába legalább annyi Tescos vicc van mint itthon rendőr. Szerintem a vélemény nyilvánítás legdurvább megjelenési formáját kell alkalmazni velük szemben, máshol kell vásárolni:-))
A sors furcsa fintora, hogy Bpesten több megamarket van mint Londonban.
rayn Creative Commons License 2000.10.21 0 0 8
Az egyik pénztáros a sorbanállóknak minősíthetetlen hangnemben közölte,
hogy "hiába állnak ide, akkor is zárok."

Bár a részleteket nem ismerem, a péztáros helyében én is ezt tettem volna. Pl.: ha budira kell menni, vagy már így is túlóráztam.

Viszont az első benyomásom (nyár elején), nem túl jó! Második nincs, mert nem voltam, és valószínűleg nem is megyek oda soha.

Ami pozitívum, hogy már nem dobálják tele a postaládámat a szórólapjukkal! (Vagy legalábbis már pár hónapja nem kapom szerencsére.)

Előzmény: banya (7)
banya Creative Commons License 2000.10.21 0 0 7
Magam is előfordulok hetente a Fogarasi úti tescoban. Az elmúlt néhány alkalommal eléggé fel is ment a pumpám... :(
1. Az egyik pénztáros a sorbanállóknak minősíthetetlen hangnemben közölte, hogy "hiába állnak ide, akkor is zárok."
2. Valamelyik este (jó későn, úgy 11 óra körül) csak néhány pénztár üzemelt, úgyhogy hosszabb sorok álltak a kasszáknál, mint 1956. október 25. körül kenyérért (hogy időszerű legyek :) )
3. Halszeleteket akartam venni és az eladó a legrondábbakat szedte ki, mire szóltam, hogy "inkább azt adja legyen szíves", erre egészen goromba és trágár dolgokat gondolhatott rólam, mert az arcjátéka és a mozdulatai erre utaltak. Ja, és mindezek előtt kábé 10 percig hagyott áldigálni (egyedül vártam a soromra), miközben ő láthatóan semmit nem csinált, csak pakolászott, jött-ment és időnként rám pillantott, hogy mia frászt akarok...

Egyébként nem rossz ott vásárolni, csak valahogy kezd elszaladni velük a ló... :(

Előzmény: Yoo (6)
Yoo Creative Commons License 2000.10.21 0 0 6
Én a fogarasi úti tescoban vásárolok, kizárólag ott, hetente egyszer. Az eladók normálisak, teljes a választékuk, nagyon jó a pékárujuk, és nem kell zacskót vásárolnod, hanem adnak. Korlátlan mennyiségben. Tehát nyugodtan megteheted, hogy a nehezebb dolgokat 2 zacskóba pakolod.
Nemrégiben bevezették, hogy üres kartondobozokat raktak a pénztárak végébe, azért, hogy aki akar, abba tudjon pakolni. Ki is irták eleinte, mire van. A sok paraszt meg beleszemetelt, valószinűleg sok analfabéta járhat arrafelé. Én meg ezen dühöngtem. Tényleg jobb lenne, ha inkább máshol vásárolnának egyesek...
Rá vagy kötelezve? Ezt viccnek szántad valószinűleg. A szomszédomban van egy Kaiser, és nem vagyok köteles ott vásárolni. Nyugodt szivvel mehetek a távolabbi tescoba, még senki sem szidott össze miatta.
Előzmény: barna4 (4)
rzoli Creative Commons License 2000.10.21 0 0 5
Szerintem a szatyó ingyenes. Ez pl. pozitivum. S ha sok a cuccom, akkor nem egy, hanem kettő, három, sok szatyrot veszek.
barna4 Creative Commons License 2000.10.21 0 0 4
Itt kis bisz-basz boltokat vett meg a TESCO. Egyébként itt van a cég központja is, ennek ellenére a legnagyobb üzlet néhány száz négyzetméteres. Sarki fűszeres???? Nem jellemző. Van Spar, Metro, Plus, Coop, de mindegyikből 1 db a város leglehetetlenebb pontjain. Minket nem fűztek rabláncra, de a népek azért szeretnének kaját, sört stb-t venni. Mivel a cég megvette szinte az egész kiskereskedelmi hálózatot ezért gyakorlatilag nincs választási lehetőség, persze ez túlzás, de a nem annyira tőkeerős cégek sorra tönkremen(t)nek, mert pl. ki tud versenyezni a TESCO Vodkával?
Előzmény: Csokis (2)
v_peti Creative Commons License 2000.10.21 0 0 3
Nálunk is van TESCO. (Ez volt az első Magyarországon.) Győrben a kicsik S-marketek. Szerintem nem olyan rossz. A Billa billig=olcsó és a Julius meinl drága. A SPARban meg olyan zavaró a ferde polcelrendezés.
Aztán még írhatnék egy két dolgot. (Amúgy tényleg nincsenek túlfizetve az eladók, de szerintem más boltban sem.)
Csokis Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2
Ez milyen Tesco? En csak a pesti tipusu bazi nagyokhoz vagyok hozzaszokva, de ha nalatok a boltok 85%-a ilyen, akkor ez gondolom mas. Vagy megvette a Tesco Gyort? Szoval azt azert nekem nehez elkepzelni, hogy valahol (egy nagyvarosban) nincs sarki fuszeres. Dragabb, de szemelyes. Valamit valamiert.
Előzmény: barna4 (-)
Kitten Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1
Kénytelen vagy???? A multik rabszíjra füzve terelik a népeket centerezésre?
A pixäba, hol hát, ki ne maradjak a zacsekos performancéból...
Előzmény: barna4 (-)
Ozon Creative Commons License 2000.10.21 0 0 0
Eleddig 0 alkalommal vásároltam TESCOban...
Előzmény: barna4 (-)
barna4 Creative Commons License 2000.10.21 -1 1 topiknyitó
A TESCO egy nagy szar!!!! Eddig tűrtem, de emellett a mocsok mellett már nem lehet elmenni szótlanul... Az alkalmazottak flegmák, örülhetek ha kiszolgálnak stb., azt mondják, hogy keveset keresnek, ezért nem érdekli őket a vásárló. B..szák meg akkor ne dolgozzanak ott. Ma betelt a pohár. Vásároltam x forintért, ebben a Brit csodában vettem egy nylon szatyit és elindultam. 200 méter után kiszakadt, a benne lévő tartalom összetört, persze nem minden, csak 1000 forrás a károm... A TESCO===> nem rendeltetésszerűen használtam a szatyit... Ha valaki azt mondaná: miért nem mész máshova vásárolni, annak az a válaszom, hogy Győrben az élelmiszerüzletek 85-90 százaléka TESCO, vagy az érdekeltségi körébe tartozik ( a többi csak autóval megközelíthető, minimum 1 óra oda vissza ), tehát nincs választás.... Bocs, TESCO F... You, ennek ellenére kénytelenek vagyunk ezekben az üzletekben vásárolni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!