Keresés

Részletes keresés

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40142

   Ma estére egy 6-8 kilométerest terveztem, bár bizonytalan voltam, mert a csütörtök óta már elmúlt térdem délután kiújult. Végül az alattam lakó élőlény (finom vagyok, ugye?) adta meg a végső lökést, aki a vasárnap este nyolc órát látta alkalmasnak, hogy nekilásson a vasbeton falnak az ütvefurdalójával. Én meg nem bírtam megmaradni a saját lakásomban. Mikor már húsz perce furkált, lementem. A bemelegítés rossz volt, de ez magában nem szokatlan. Már arra gondoltam, hogy a bemelegítés után rögtön a levezetéssel folytatom, de eszembe jutott, hátha a szomszéd még nem hagyta abba a fúrást. Így hát futottam egy kilométert, aztán leálltam, egyszerűen nem ment. Kész. És nem a térdem. Lehet, hogy a csütörtöki 17 kilométert érzi még a lábam? Hazasétáltam két kilométert. Ez volt az elmúlt két hónap legnagyobb kudarca. Mindegy, tudjuk, hogy a fejlődés nem töretlen, és a mélypontról felfelé visz az út. :-)

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40141
Köszönöm, már mondták páran, itt is. :-) Sőt, már lépéseket is tettem, hogy kölcsönkérjem valakitől.

Érdekes, mert egy listát már írtam itt (pirossal!), és akkor nem tiltakoztál! Na de mindegy, munkáról szívesen lemondok. :-)

Előzmény: Hiver (40137)
amatőr Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40140
Egy OFF-cikk, bár a futás szerepel benne, mégis OFF, de akkor is érdekes. :)
Hauanita Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40139
Sziasztok!

Látom, volt nyüzsgés pénteken! Nem kis kitartásomba került végigolvasni, de hát gyűrni kell kitartásra!

iSTVánnak köszi a statisztikáért!! Én leszűrtem, hogy többet kéne futnom, mint locsognom :))

Aztán hatalmasan nagy gratula a hétvégi 30-asoknak, dupla gratula a hétvégi dupla 30-as(ok)nak!!! És persze a triatlonosoknak is!!
Baloo!! Télleg mész Szegedre versenyezni?? Szólj, ha kell szurkolótábor!! :) És mi lesz a távolugrással? Vagy az beletartozik a multifunkcionalitásba?? A feleségednek pedig nagy hajrá és kitartás! De ha már 5 kilinél tart... :) Grat neki is!

Ami engem illet, hétvégén átvettem a diplomámatt :)))). De azért futottam is. Na jó, edzői rábeszélésre. Kicsit alulmotivált voltam a héten, de majd teszek róla, hogy ne így legyen!!

Jövő héten fellátogatok Pestre. :))) Megyek hendizni (rendeljetek lécci kellemesen enyhe borongós időt szombat reggelre!!)
Spenót! Kösz, hogy beneveztél!! Szombaton megkapod a pénzedet, bár remélem, addig nem halsz éhen!!

Vasárnap viszont hosszú futást tervezek valószínű a szigeten! Nincs kedve valakinek? Azt tapasztaltam a múltkor, hogy nemjó már ilyen sokat egyedül. 18 kilit „tanácsol” valószínű a Felkészülési Tanácsadóm, és olyan 5:40-6:00 perc körüli tempóban szeretném...
Spenót (a 25, 30 után nem kell egy pihihét, amikor picit rövdebbet futsz?)? Vagy Gabi? Vagy Te már ilyen lassan nem? Lassú Szekciós csajok?? Vagy más? Gondolom más is szeretne esetleg hosszút...

OFF
Apropó: Az Index szervere ennyire k lassú? Nekem kb. 5-8 perc mire bejön egy oldal. Brrr. Ok, hogy lassú a hozzáférésünk, de ennyire máskor nem szokott gáz lenni...

lunanoctis Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40138
OFF
Nem mondom, jol osszehoztatok a 40000-et. Penteken siman kivagott a rendszer a forumrol, ugyhogy csak most szembesültem a törtentekkel.
ON

Gratulaciok + egyeb:
mts, Sok boldogsagot!
-balazs-: a sub 1:18-as bulitokba nem szallok be, ha egy perccel utanatok beerek, akkor is tortenelmi tett:-)
iSTVan: 1 elismero fütty a messzesegbol a statisztika kapcsan:-) fel sem merült bennem, hogy ilyen sokat irtam ilyen rovid ido alatt
Baloo, SkoT! nagy taps a triatlonhoz:-)
Spenot: gratula a 30-hoz, siman lesz ebbol szeptember vegen maraton!
Vegül, de nagyon nem utolsosorban gratula Hivernek es Gabinak a jol sikerült edzesekhez:-)

Nem kell azt hinni, hogy csak tapsolok es gratulalok, az elmult heten mar majdnem minden nap voltam futni:-) Vege a (viszonylag) ellazsalt juniusnak, futottam ca. 250-260 km-t a maratonin kivül. Juliustol megint "rendesen" kell edzenem, ha maratont akarok futni osszel - marpedig elmultak a tavval kapcsolatos, Regensburgban osszeszedett ellenerzeseim:-)

LN

hatha ötödszörre el tudom küldeni...

Hiver Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40137
SK!
Azt már nem! A listaírás a zenyém! Nem (csak) a karaktergyűjtés miatt (mert ez ugye _nem_ verseny :o), hanem mert a szóbeli plusz infok hozzám futnak beeeeee...

OFF
Tudtad, hogy Vámos miklós könyvet írt Rólad? :o)

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (40121)
zakka Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40136
Baloo, SkóT! Gratulálok, jók vagytok! :-)

Ilyen eredmények mellett semmiség, amit a hétvégén csináltam. :-) Már a tegnapi edzésem sem volt valami pihentető, a mai még ezt is fokozta: reggel 5 km úszással kezdtem (úgy látszik, stabil az úszóformám, mert 1:47 lett), aztán jött 5 km futás (kb. annyira volt fárasztó, mint az előtte lévő úszás...). Hazafelé gondolkoztam, hogy este még kimenjek-e bringázni, és arra a következtetésre jutottam, hogy erre alszom egyet. :-) Az 1 óra pihenés helyretette az energiáimat, és még jól is esett a 30 km bringa. Ezzel az utóbbi 8 napban 11 km-t úsztam, 175 km-t bringáztam és 10 km-t futottam. A jövő hetem könnyű hét lesz. :-)

SkóT Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40134
Először is gratula a leseírommilyensokat futóknak! Fúú ez nem semmi! Irigy...irigy. :-)

amatőr:
A lábfájás meg nem úgy van ám. Ez egy gyulladás, szóval futni lehet tőle, csak éppen fáj. Minél többet futok, annál jobban. Éppen Baloo-nak köszönhetően eszek valami olyan bigyó bogyót, amitől nagy javulást várok. A hagyományos "kezelés" itt úgy látszik, csak úgy mint anno a térdemnél nem segít. (ott a cápaporc volt a megoldás és nem a műtét, meg a mindenféle nyavajás vegyszerek)Szóval reménykedem és kímélem a lábamat. Inkább tekerek, attól nem fáj.

Előzmény: amatőr (40131)
SkóT Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40133
Hát nem megelőzött itt is ez az alak???
Baloo: ez nálad a munka? :-)

"Rövid" beszámoló.
Úszás, (17:25) amit annak köszönhetek, hogy én voltam a legerősebb verekedő :-)) De tényleg, elég gáz volt az eleje. Persze a mellúszók elölről kezdtek, a gyorsabbak meg hátulról, így volt ám keveredés. A fordulóknál mellre váltottam, mivel ott ismét összetömörült a társaság és inkább a sebesség vesztés mint a merülés. Ráadásul gyorsban nem tudtam kerülgetni az embereket. (értsd: ütközés, leütés, fejbeverés, pofánrúgás, ráúszás)
A depózás nekem teljesen új volt. Köszönet a kellemes leányzónak, aki már ott várt és megfogta a ledobált cuccaimat, majd a tatyóba rakta. (legközelebb a telefonszámomat felírom a törölközőmre) Még a pólómat is segített felvenni. (ha ez nem szabályos, akkor nem is segített :-) )Én már nem is néztem micsinál, mert tovaszalattam gyojsan gyojsan a kerót tolva. A zokni, cipő stb. felvétele után 20:46-kor vágtam neki a 20km-nek, de már az elején látszott, hogy nem lesz valami fényes. Nem volt boj ahova beszálljak és a többség lassabb volt nálam. Pár lufiember megelőzött, de aztán kipukkantak. Egy idő után mégiscsak összeszedtem magam és nyomtam "nagyon"(értsd: magamhoz képest). Egy idősebb emberke beállt mögém, aztán mégegy és pár méter kivételével behoztam őket a célig. Becsületükre legyen mondva, hogy megköszönték. (miután az egyik úgy lefutott, hogy nocsak) Szóval a tekerés után 59:06-nál kezdtem futni. A depózás egy kis szaladásból, meg egy korty izoié ivásból állt. Itt kezdődtek a gondok. Régebben próbálgattam tekerés után futkorászni, de elfelejtettem, hogy miért is nem csinálom én ezt mostanság. Ráadásul megfeledkeztem a power gél szürcsölésről is, így ezt pótoltam, de hirtelem semmit sem jelentett. Az első körben a koporsóm színén töprengtem valamint azon, hogy kire hagyjam a kerómat. Aztán megelőzött egy nagyon nagydarab ember, ami igencsak csípte az orromat, de képtelen voltam tartani vele a tempót, így olyan 50 méterről követtem (,hogy ha aknára lépne, ne vesszek oda). :-) Aztán jött a csoda. Az a power izé kezdett hatni, vagy kilazult a lábam (nemtom), de a kezdeti 177-es pulzusom szépen lassan visszaesett 165 körülire és éreztem, hogy a második kör jobb/gyorsabb lesz. (még szép, mert az első kili 6 perces volt, de ezt el ne mondjátok senkinek!) Lassan és megfontoltam kezdtem befogni a bácsit, aki szegény kukucskált hátra sűrűn. Úgy tett, mintha valami versenyen lenne. :-) Ekkor már nyeregben éreztem magam és ahogy Future mondta anno, úgy futottam el mellette, hogy még a kedve is elment a versengéstől. A befutónál bemondták a nevem, miegymás. Nagyon nagy feeling volt dobogóra felfutva beérni. Balooval pacsiztunk párszor futás közben és voltak ismerős arcok, akik a partvonalról beszóltak (nem ám szurkoltak. Igaz, Tompusz?), de nagyon jó érzés volt ott lenni.

Összidőm (tudtommal) 1:25:56, de a hivatalos eredményhírdetést nem vártuk meg, mert Baloonak "dolgozni" kellett Budapesten. Össszességében jó érzéssel zártam a mai napot, miután ettem-ittam és kaptam végre levegőt. :-)Asszem a futáson a behalás és a kerékpáron a gyengélkedés csak fejben probléma. A tekerés vége és a futás vége is sokkal-sokkal jobb lett, mint az azt megelőző táv.
Hát ennyi.

Hja, ez nem a triatlon topic? Bocsi! :-)

amatőr Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40132
Spenót, ez a 30 km komoly dolog, légy büszke rá!
Zsazsival amúgy vigyázni kell, mert ő mindig képes hasonló "őrültségekre". :) Pár hete véletlenül találkoztunk vele, és csak úgy lazán, teljes természetességgel esett szó a hétvégi harmincas futásairól... De legalább nektek biztosítva lesz a maraton! :)
Előzmény: Spenót (40126)
amatőr Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40131
Baloo teljesítménye nagyon meggyőző, Skótról pedig nem hiszem el ezután, hogy bármi baja is lenne a lábával. :)
Csak így tovább!
Előzmény: Törölt nick (40123)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40130
Jól sejtem, hogy ugyanazok a távok, mint a main? Akkor ezekkel a számokkal ez nekem egészségesen nagy kihívás, valahol a képességeim határán.
Előzmény: Törölt nick (40127)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40129
Mik a távok? Hadd nem szorozgassak itt vasárnap. :-) Van kiírás a neten? Az a 25, az nekem nagyon sok, montival tényleg nehezen hihető, hogy megcsináljam. A háromperces száz a medencében határeset, az kb. megy.
Előzmény: Törölt nick (40127)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40128
Köszi, lehet, hogy élni fogok vele. Habár még a használatát is meg kellene tanulnom, mert életemben négy kilométert mentem ilyennel összesen (azt is húsz éve, te jó ég!), és mivel megfájdult a nyakam, rögtön be is fejeztem az oútizást.
Előzmény: kivi (40125)
Spenót Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40126
Gratula a triatlonista kulonitmenynek!!!

Caspi!
Sajnalom, hogy nem jottel!

Koszonom mindenkinek a segitseget, aki ott volt a mai futason. Egyedul nem ment volna!
Kulonosen Zsazsinak koszonom, mert nekem meg se fordult a fejemben, hogy 30 kmt fussak.

Az 5. kor felenel volt egy nagy holtponyom, de Hiver es OffTopic Szilvi gyorsabb tempoval kapcsolodtak roviden hozzank es ez kihozott a melypontrol.
A vegere jol elfaradtam, de nem tragikusan.

Kozvetlenul a futas utan meg nem orultem neki annyira, de most mar egyre jobb erzes, hogy tudtam 30 kmt futni!
Tok boldog vagyok ezzel!!! Most van az eloszor, hogy ugy igazan elerheto kozelsegbe kerult az, hogy egyszer csak maratont futhatok.

Legszivesebben most azonnal elmennek futni egy lazat, de kacsintgat ram egy dinnye a hutobol es meg kell nezzem felvetelrol, hogy Schumi mit muvelt delutan. Komoly dolgok ezek.

spenot@MajdKiugrikABorebol.hu :)

Előzmény: Törölt nick (40123)
kivi Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40125
Kölcsönadom az országútimat, ha csak ezen múlik! :-)
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (40124)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40124
Na még egyszer, mert ez a mocsadék szerver kikukázta az előzőt. :-(

Gratula!
Lehet, hogy ezt még én is meg tudtam volna csinálni. A szegedi milyen távokkal és szintidőkkel rendelkezik? Sajnos csak mountainbike-om van, ami szigortúbb triatlonoknál eleve kizárja a szintidő teljesítését (mivel úszásban is lassú vagyok).

Előzmény: Törölt nick (40123)
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40122
Akkor miért fenyegetőznek nekem a démonok??? :-))

Egyébként pedig tessék elhinni, hogy tud az ember sokat is futni, ha akar! Külön szép eredmény, ha napsütésben érted el ezt az eredményt.

Nekem pedig ragyogó futóidőm lett volna (felhő egészen mostanáig, könnyű, hűsítő szellő), de nem bírtam rászánni magam. Pontosabban nem engedtem a csábításnak...

Előzmény: 7241gabi (40120)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40121
Ez nem igazság, szerintem ötrészesnél hosszabbat még nem írtam!
Na jó, akkor vezetem tovább az almádi listádat, ezzel is elorozva tőled pár hozzászólást. :-)
Előzmény: Hiver (40110)
7241gabi Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40120
Megkaptam!

A mai 30-as 32 lett, 3.05-re. Hál'istennek sikerült társaságot találni hozzá offtopik Timi személyében (ultrafutó felesége), úgyhogy a 24-25 táján előmerészkedő holtpontnak nem volt esélye sem. Amikor nekikezdtem, olyan nehezen emeltem a lábam, nem nagyon fogadtam rá, hogy egyáltalán a Szigetig kijutok, de aztán valahogy beolajozódtam és én lepődtem meg a legjobban, hogy viszonylag jó tempóban ment végig.
Utána spontán topik-tali, aki ma a szigeten megfordult, mind ott ült egy kupacon a mac lépcsőjén. (Hiver, offtopikszilvi, Future, Zsazsi, Spenót, Tapirka, aagica, RinceW., Zakka, páran a napozást választották helyttünk, Rohamcsiga és Chino, és Ákibácsi véletlenül(?) járt arra.

Előzmény: iSTVán a dombfutó (40117)
caspi Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40119
Hiába vagyok bolond a hasmenés nyert. Szigetelés helyett a közelben futottam egy lassú húszast, de közben néztem a facsoportokat, hol tudnék veszély esetén visszavonulni. :-((
Caspi
Előzmény: caspi (40112)
pen Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40118
Én meg rögtön utána.. István - köszi a statisztikát!

pen.ötödik.legöregebb.tejóég

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (40080)
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40117
Illetve továbbküldtem volna, de visszadobta.
Előzmény: iSTVán a dombfutó (40116)
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40116
A leveledre már péntek este válaszoltam, de most továbbküldtem erre a címre is.

Nálunk az időjárás olyan, mint tegnap délelőtt (felhős, nincs nagy meleg); a lábam is olyan pocsék; most kellene indulni, de valószínűleg nem teszem...

Előzmény: 7241gabi (40102)
amatőr Creative Commons License 2003.06.29 0 0 40115
iSTVán mindig várt és remek statisztikája akár azt is mondhatná, hogy milyen sokat futok, ennyi hozzászólás csak nem szólhat másról... :)

A lényeg: ma megvolt a 2. futásom június 15-e ótam (8 km). Heti egy futás biztos semmilyen edzéstervben nem szerepel, szóval most már irány a munkaszünet, és jöjjön a nagy nyári felkészülés a nagy őszi versenyekre!

Amúgy természetesen minden téren érezhető a kihagyás... :(
De azért ma futás közben legyorsultam Leandert és a gyerekeket, pedig ők kocsival mentek! Lelkiismeretéktől indultunk este 7 körül, de nemnagyongyors elég erélyesen ajánlotta, hogy én futva menjek haza, és akkor nem kell késő este Europarkozni. Útközben a gyerekek megálltak a nagymaminál pár percre, és ezzel a szünetükkel utolértem, és a Hungária körúton egy 100 méteres Ben Johnson-i sprinttel (dopping nélkül:)) meg is előztem őket. Na jó, talán visszavettek kettesbe, némileg lassítottak, de akkor is, példát mutattam a gyerekeknek, milyen sportember az apjuk! :) Hittem én, mert Mégkisebbleander, mint kiderült, így kommentálta az autóban ülve az esetet: Apa kiköpte a tüdejét futás közben... :)
Hát érdemes bármit is csinálni??! :)

caspi Creative Commons License 2003.06.28 0 0 40114
Off
Az index kibírhatatlanul lassú.
On
Hiver Creative Commons License 2003.06.28 0 0 40113
Hopp, egy fontosat kifelejtettem:
Zakka, köszi a frissítést, a kerékpáros felvezetést, és a kerékpáros levezetést :o) Nagyon jól jött!
Előzmény: Hiver (40111)
caspi Creative Commons License 2003.06.28 0 0 40112
Egy hete nem futottam, ma hat hasmenésem volt. Ennek ellenére reggel szeretnék kimenni 30-at futni. Hát nem vagyok egy kicsit bolond? :-)

Hiver
Almádiba csak a félmaratonra tudok menni.

iSTVán
Köszi a gyors és szuper statisztikát.

Caspi

Hiver Creative Commons License 2003.06.28 0 0 40111
Azt hiszem, a csütörtöki és főleg a mai edzés megér egy hozzászólást.
A csütörtök csak annyiból érdekes, hogy végre sikerült érdemi résztávozást produkálnom egyedül is. 800-akat és 400-akat futottam felváltva, 6-6 db-ot, 2 ill. 1,5 p pihenővel. A 800-ak átlaga 2:59, a 400-aké 83mp lett. Ezek nem túl jó idők, főleg ennyi pihenővel, de nem is rosszak - tkp. egyéni csúcs mindkét átlag, de pl. 400-akat még csak 1x futottam, 1 éve, tök más rendszereben, szóval nem volt nehéz PB-t produkálni...
A mai: nagyon szuper, hogy 7-en vágtunk neki, egész kis konvojt alkottunk. Az első fele persze fél kör után elhúzott, de még így is sokáig látótávolságon belül voltak, ami elég jó húzóerő. Én a 2.(és egyben utolsó :o) bolyban futottam, itt 3-an toltuk együtt. Volt egy kis baki, 8 kilinél kikötődött a cipőfűzőm, így leszakadtam és nagyon nehéz volt visszakapaszkodni, de azért sikerült. (Egyébként nagyon jól szuperált az új csukám! Nike Triax TC, 208 gramm. Meg vagyok vele elégedve. Kár, hogy reggel többször fellocsolták az egész középső utat, és így egyből össze kellett sároznom egy kicsit. De hazaérve olyat tettem, amit sose szoktam: lepucoltam a futócipőmet.) Végig keményen nyomtuk, nekem egy kerek 61 perces 15 kilim lett (20:17, 20:19, 20:24-es körök), közben azt hittem, hogy 61:15 körül lesz. Érdekes, hogy az edzők mi mindent tudnak: nekem mára olyan 61 perc körüli időt jósolt...
Hiver Creative Commons License 2003.06.28 0 0 40110
Szerintem inkább neeeeeeeee!!!
A tttopikból ismerlek már, mint a rosszpénzt. Ott verseny nélkül is tudsz _nagyot_ alkotni, mi lenne itt, ha még versenyzel is? Alighanem átneveződne a topik: "SK futónaplója 42195 felvonásban" :o)
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (40104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!