...Ha én tepsibe sütök halat akkor mindig van alatta valami,-általában krumplikarikák ami miatt nem gond a leragadás...
Ez lett volna a következő éca. A halakat keresztben 2 helyen átbököm hurkapálcával, és főtt krumpli szeletekre állítva sütöm meg. 40 perc nagyon sok, a fele is bőven elég
Szerintem 40 perc egy branzinonak akkor is sok ha előtte nem sütötted meg mindkét oldalát a serpenyőben. A netes receptekkel az a gond, hogy sok esetben csak ötleteket írnak le olyanok akik soha nem próbálták...
Bőr beolajozva és sütőrács a tepsi aljába? Sose próbáltam csak ötletelek. Ha én tepsibe sütök halat akkor mindig van alatta valami-általában krumplikarikák-ami miatt nem gond a leragadás.
Ha valakit érdekel, akkor előbb kérget kell rá sütni egy serpenyőben, majd a sütőben, a rácson kell sütni úgy 40 percig. Fokhagyma és petrezselyem a hasába.
Én se csináltam már egy pár éve és nincs is szándékomban. Most eszembe jutott, mikor egy karácsonyi hazautról egy teljes savanyú káposzta fejet vittem a kofferban "haza" Zürichbe. Benne volt vagy 5 nylon zacskóban, nem is ázott el semmi. Azért azt hiszem az én valódi töltött káposztámmal kicsit lázba tudnálak hozni. Van benne persze füstölt hús is, meg dagadó. Nagyanyám receptje alapján főztem először és bejött.
Egyébként nagy örömmel és várakozással tölt el a bécsi karácsonyotok. Megint eltünt az üzletből a por.:-)
Ugy szoktam. Itt az oroszoknal lehet kapni uveges savanyitott kaposztalevelet, de nincs sok bizodalmam fele, inkabb a forrazott levelet hasznalom toltottkaposztahoz.