Keresés

Részletes keresés

nyakfogom Creative Commons License 2018.02.03 0 1 8398

HÁJFEJŰ  L O P-C S Í  K !  marci !

 

te

 

ISMÉTELTEN BEBIZONYÍTOTTAD,HOGY:

 

te

 

A 12000 BAUMAG KÁROSULT,ÉS AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ELSŐ SZÁMÚ ELLENSÉGE VAGY.

 

A nicknevek között pedig úgy kóvályogsz,mint gólya sz@r a levegőben.

 

Hülyét kapsz,ha egyszer VÉLETLENÜL megtudod,hogy ki kicsoda itt az indexen.

ADDIG IS CSAK FÚRJA KI AZ OLDALADAT A KÍVÁNCSISÁG,ÉS EGYEN TOVÁBBRA

 

IS  A ROSSEB .

 

 

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8395)
nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.03 0 0 8397

De, ha esetleg nem esett le volna a tantusz: te ebbe a történetbe nem vagy involválva.

 

Nem te mondtad, nem említett meg téged senki sem, ezért nincs miért felháborodnod sem.

 

"A Victor Hugo utcai Egyesület soha nem tűzte napirendre az aláírásgyűjtést, így nem voltam olyan helyzetben, hogy annak érdekében tevékenykedjek."

 

Ennek a kijelentésednek alapján meséld már el, hogy ha abban, úgy gondolod, hogy nem volt jogod semmit csinálni, akkor ebben miért gondolod, hogy van?

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.03 0 0 8396

Ne ugrálj Lipcsik, mert a hír sajnos, vagy nem sajnos, igaz.

 

A tények makacs dolgok, tudod.

 

Amit leírtam, a 8393-ban, hogy "Az egyesületnél a felszámolás után minden iratanyagot megsemmisítettek!" egy volt egyesületi tagtól származik, és ezt mindenkoron tudjuk bizonyítani, valamint másoktól is hallottunk ilyet.

 

Nem nevezünk meg azonban ezzel kapcsolatban senkit, mert az ilyen bunkók, mint te bosszúhadjáratának nem tesszük ki.

 

Nem panaszkodtak, csak tovább adták azt, amit a főnököd nekik mondott, ez talán csak nem tilos, vagy engedélyt kellene kérnünk arra, hogy beszélgessünk egymással?

Egyébként pedig mi oka lenne valótlant állítania egy volt egyesületi tagnak?

 

DE szokásod szerint FELSZÓLÍTGATNI UTASÍTGATNI NINCS JOGOD, MAXIMUM OTTHON AZ ASSZONYT, hogy mennyi sót tegyen a levesedbe, a TE KOMPETENCIÁD CSAK IDÁIG TERJED.

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8395)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.02.03 0 0 8395

nahogyisvanez?!

 

A suszuter maradjon a kaptafánál! Ez az én  személyes véleményem!

 

Nem érdekel, hogy igaz-e az állítása, hogy a jogutód nélkül megszünt budapesti Egyesület tagjai valóban önhöz fordultak-e panasszal állitólagos iratmegsemmiísitéssel összefüggésben. 

 

Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy a nahogyisvanez által már másodszor hangoztatott álhír teljességgel megalapozatlan!

 

A megszünt Egyesület vagyonáról is rendelkező végelszámoló közgyűlésen a tagság véleménye és a vonakozó rendelkezések alapján kerül majd sor az Egyesület iratainak megőrzésére vonatkozó döntésre is.

 

Érthetetlen, hogy a megszünt budapesti Egyesület volt tagjai miért egy a budapesti Egyesülettel szemben rendkívül ellenségesen viselkedő -ennélfogva alapból elfogult- személyhez fordulnának bármilyen panasszal, vagy tanácsért? 

 

Valószínűbbnek tartom, hogy ez utóbbi álhírt is maga nahogyisvanez Sényi Miklós találta ki.

 

Ha ezen megállapításomat nahogyisvanez visszautasítaná, úgy ragaszkodom ahhoz, nevezze meg azt vagy azokat az állítólagos volt budapesti egyesületi tagokat, akik ilyen tartalmú panasszal fordultak hozzá.

 

Megnevezett panaszos hiányában az álhírt Sényi Miklós agyszüleményének tekintem, és mint ilyet visszasutasítok!

 

Lipcsik Márton

 

 

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.02.03 0 0 8394

nahogyisvanez!

Ha nem szólít meg, és nem ad részemre magas labdákat, én csakúgyan visszavonulok. De addig, amíg bármilyen álnéven provokál, rágalmaz, kénytelen vagyok reagálni....

 

Rövidlátó sértődöttsége ellenére bebizonyosodott, hogy okkal figyelmeztettem, hogy a három éve kezdett aláírásgyűjtés szervezése nem volt kellően előkészítve, annak nem volt biztosítva az anyagi fedezete, és a személyes adatok kezeléséhez sem volt hatósági engedélye. 

 

Nem vártam dícséretet az előrelátásomért, és nem is veregettem meg érte a saját vállamat....

 

Ön kifejtette a tömegerő fontosságát és remélt hasznát -a baumagosok ügyével össze nem hasonlítható- három aláírásgyűjtés sikerére utalva, de számon kérné rajtam, amikor megalapozatlan, hiábavaló álláspontját kellő racinalitásérzékkel megcáfoltam. Pedig mindezt csak azért tettem, hogy felesleges energiákat ne pazaroljanak, és hogy tartsák szem előtt a jogszerűséget.

 

Állításával ellenététben soha nem szóltam le senkit, nem búsongtam, nem jajongtam, érintettségem hiányában nem is reménytelenkedtem. Sajnálom, ha a jóhiszemű figyelmeztetéseimet a többszöri kényszerű ismétlések miatt szócséplő okoskodásnak vélte, de nem okult belük.

 

Önnel ellentétben nincs okom fondorlatoskodni, de az igaz, hogy a folyamatos rágalmazásainak bizonyítására valóban felszólítottam. Felszólítottam, hogy az aláírásgyűjtés elleni tevékenységemet, megnyilatkozásaimat dokumentumokkal támassza alá, és javasoltasnm, hogy az ön szerint általam elkövetett sikkasztás bűntette miatt kezdeményezzen ellenem eljárást. Eddig nem volt bátorsága hozzá! Ön azzal a lehetőséggel sem élt, hogy személyesen megismerhesse a budapesti Egyesület ön által kritizált könyvelésének adatait. A könyvelés kifogástalanságát tapasztalva ugyanis elveszítette volna a rágalmazás lehetőségét. 

 

A politikai akarat hiányát rajtam kívül már mások is felismerték....A petíció benyújtása után pedig elsöprő lendülettel fog szembejönni önnel is. 

 

A Victor Hugo utcai Egyesület soha nem tűzte napirendre az aláírásgyűjtést, így nem voltam olyan helyzetben, hogy annak érdekében tevékenykedjek.

 

De mint kiderült, az elnök azon kérését, hogy az aláírásgyűjtés támogatása érdekében a petíciót ne csak a baumag-hanem valamennyi ingatlanszövetkezeti károsult nevében fogalmazzák meg, nem voltak hajlandóak teljesíteni. Tudni kell ugyanis, hogy a budapesti Egyesület nem csak a baumagosokat, de a többi ingatlanszövetkezeti károsultakat is képviselte. Szabados diszkriminált volna, ha elfogadja és támogatja az így megfogalmazott aláírásgyűjtést.

 

Az ön kapkodását, húrráoptimista "nagyvonalúságát" az aláírásgyűjtéssel összeüggésben nem kértem számon, csupán néhány rajtam kívüli hozzászóló észrevételére is utalva kifejtettem hogy -bár nem tartottam fontosnak a petíció előzetes megfogalmazását-, az aláíróív szövegezése megkövetelné azt. Az a mondat ugyanis, hogy az alábbi petíció szövegét megismertem, azt feltételezi, hogy az már elkészült, és bárki által olvasható, a kész petíció tartalmát valóban valamennyi aláíró támogató ismeri.

 

Miután az aláírói iv helytelenül lett megfogalmazva, eddig valamennyi támogató személy hamis, valótlan nyilatakozatot tett, amely magánokitrathamisításnak minősül!

 

Az aláírók az ív szövegezéséből eredően ugyanis az igazolják az aláírásukkal, hogy megismerték a még nem is létező petíció tartalmát és azt támogatják. Az aláíróív nem azaonos a petícióval, ezt maguk a szervezők is elismerték, sőt azt is, hogy a petíció csak ezután fog elkészülni. Minek a tartalmát ismerték így a támogatók?!

 

nyakfopgom ezzel kapcsolatos magyarázkodása egy bírósági tárgyaláson nem bírna semmilyen bizonyító erővel. Sőt önmaga cáfolatát tartalmazza.

 

A (kezdeti)  engedély nélküli adatgyűjtés, és a személyes adatok kezelésének súlyát jól érzékelheti bárki, aki követte a napokban Zuschlag úr személyes kálváriáját.

nyakfogom azt írta a 8041 sorszámú terjedelmes előadásában, hogy fel kívánja használni a más célra készült 230 e-meil címet tartalmazó listát, és hogy a felszámoló által készített 7500. fős címlistából már ki is kereste 180 személy helyi elérhetőségét a telefonkönyvből.... Gondolom  úgy, hogy előzetesen senkitől nem kért és nem is kapott a más célú felhasználásra engedélyt. nyakfogom tehát már elkövette a személyes adattal való visszaélést, miközben a titokgazdát Demeter Istvánnak hívják.

 

De a fórum nyilvánosdsdága miatt a személyes adattal való visszaélésről Demeternek is tudnia kell! 

 

Kikre bízta az az ötezer támogató a személyes adatait? Ezért a figyelemfelhívásom miatt sem várok el semmilyen köszönetet, vállveregetést, de nem is fogok miatta eljárást kezdeményezni.

 

Én az elkövetők helyében azért visszafogottabb lennék, ha ennyi vaj lenne a fülem mögött!

 

A felelőtlen szervezésnek köszönhető, hogy ha hinni lehet az adatoknak, úgy jelenleg közel ötezer személyt ösztönöztek magánokirathamisítás elkövetésére.

 

Ezen figyelemfelhívásom miatt sem kérek és nem is várok el köszönetet.

 

Tisztelt nem (le) sajnált nagyisvanez!

 

Ha ön felszólított az "undorító önfényezés" abbahagyására, úgy engedje meg, hogy párhuzamot vonjak ön és közöttem:

 

Nem én vagyok az, aki nem merem felvállalni saját nevemben a személyes véleményemet. Ön viszont a nahogyisvanez néven túl appfeltrudle, bubez, azigazmondo, nyakfogom, X Y és Z,  B U MMMMMM, hengerlok, Orvos Orvosovics Orvosov, oroszlánbajusz, 208D, jégkopckácska, és most mi van?, Kicspil Nátron, 12ezeremberpénze, hunapénz, leszmégrosszabb, szögesdeszka, 80/20, valamint igazie álnevek mögé bújva fényezte saját magát pl, akkor, amikor jégkockácska "Hajrá bubez!" felszólítást alkalmazott kétszer is, vagy amikor 80/20, oroszlánbajusz és szögesdeszka nyakfogommal karöltve próbált engem a földbe döngölni. (Ha kihagytam volna valamelyik álnevét, azért elnézését kérem, de így is soknak tűnik.)

 

Az önfényezés magasiskolája, amikor ön saját magát nevezte egyedüli igaz embernek, továbbá igazie-nak. A nahogyisvanez, és most mi van?, továbbá a hunapénz álnevek magukban hordozzák a számonkérést, az igazmondó álnevet pontosan ellenkező értelmezéssel kell kezelni, az Orvos Orvosovics Orvosov álnévvel azt akarta tudatni tüskéskaktusszal, hogy ő gyógyításra szorul, és ön lenne az orvosa, oroszlánbajusz az azonnali támadást rejti magában, jégkockácska a hideg kívülállót, végül  szögesdeszka az állandó veszélyokozást vetíti előre, nyakfogom pedig a kérlelhetetlen igazságosztót lenne hivatott takarni. 

 

Tisztelt nahogyisvanez?!

 

Még mindíg jószándékú figyelmeztetésem után felkérem, hogy véglegesen hagyjon fel a velem szembeni megalapozatlan lejárató kampányával, és ha felhívásom ellenére mégis másként cselekdene, úgy az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban fentebb már vázolt jogsértésekről írásban tájékoztatni fogom az adatvédelmi hatóságot annak ellenére, hogy a legkevesebb szándékom is lenne az ötezer támogató személy és az aláírásgyűjtésben részt vevőknek bármilyen hátrányt okozni, és különösen az eddig elért eredményeket még a célbajutás előtt annullálni.

 

Ha mégis ilyen lépésre kényszerülnék, azért a felelősség kizárólag önt fogja terhelni még akkor is, ha ezt követően újabb álnév alatt folytatná a velem szembeni ámokfutását.

 

He eddig kevés volt a jó szó, úgy kénytelen leszek más módszerhez folyamodni. 

 

Kiváncsi vagyok, hogy az aláírásban eddig érdekelt és tevékeny szerepet is vállalt fórumozók ezután kiállnak-e az aláírás sikerének reménye mellett, és maguk is figyelmeztetik-e a soknevű Sényi Miklóst a velem szembeni megalapozatlan nyilatkozatai folytatásának türhetetlenségére, vagy veszni hagyják az utolsó reményüket?

 

Lipcsik Márton   

 

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.03 0 0 8393

 

 

Civil tv. VÉGELSZÁMOLÁS 9/b § (3) A végelszámoló köteles gondoskodni a civil szervezet iratanyagának elhelyezéséről. Az ezzel kapcsolatos költségeket és a megszűnés utáni iratőrzés költségeit a vagyonfelosztási javaslatban fel kell tüntetni. A vagyonfelosztás során úgy is meg lehet állapodni, hogy a civil szervezet iratanyagának őrzését (ingyenesen vagy ellenérték fejében) a tagok (alapítók) valamelyike vállalja.

 

 

Ezek után nagyon nem érthető, hogy az elnök "úr" miért traktálja azzal a volt tagságát, hogy: "Az egyesületnél a felszámolás után minden iratanyagot megsemmisítettek!"

Ezt azok a károsultak mondták, akik most futnak a perköltségük után Strassbourgban.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.02.03 0 0 8392

azigazmondo felhívásárása válaszul közlöm, hogy a Cgf.32.140/1998. számú végzés megtalálható a "budaörsi" Egyesület irattári anyagai között, amennyiben az iratok kezelésére vonatkozó rendelkezések nem sérültek meg.

 

azigazmondo, mint az Egyesület elnökségi tagja bármikor betekinthet az iratokba, amelynek tartalma annak idején a hitelezői választmány által is meg lett tárgyalva. 

 

Lipcsik Márton 

nyakfogom Creative Commons License 2018.02.02 0 0 8391

AKIT  ÉRDEKEL AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS,ÉS EZUTÁN MÉG NÖVELNI AKARJA/TUDJA 

 

AZ ALÁÍRÁSOK SZÁMÁT, JELEZZE ITT ,EZEN A Fizetésképtelen a BAUMAG!  OLDALON.

 

ELÉG EGY SZÁMADAT MEGADÁSA IS.

 

EZ A  VÁRHATÓ,VÉGLEGES ALÁÍRÁSOK SZÁMÁNAK MEGÁLLAPÍTÁSA CÉLJÁBÓL  SZÜKSÉGES.

 

AZ ELLENSÉG VÉLEMÉNYÉRE ( L O P - C S Í K,SZABADOS STB.)NEM VAGYUNK KÍVÁNCSIAK.

 

EZEK EDDIG  IS MINDEN TÉREN RENGETEG KÁRT OKOZTAK A BAUMAGOSOKNAK.

 

 

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.02 0 0 8390

 

Lásd még 2063-at.

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.02 0 0 8389

Fort-Knox (2250, 2007. 01. 20.) Nála?

 

Hogy el ne feledjük, a rendőrségi feljelentések egyikének korábban interneten is olvasható indoklását:
===============
Balázs László mint a BAUMAG Szövetkezet elnöke, a AGENDA H Szövetkezet (BVSz) , a BAUMAG Holding Rt. vezérigazgatója, a BAUMAG Rt. vezérigazgatója, és a többi BAUMAG érdekeltségű vállalkozás irányító pozícióban lévő vezetője a Büntető Törvénykönyv 318.§ szerinti csalást követett el akkor, amikor a Legfeslőbb Bíróság Cgf. VII. 32.629/1998/2. sz. tiltó végzése ellenére, a számviteli előírások megkerülésével törvénytelenül olyan szövetkezeti üzletrészt képzett, amellyel szemben vagyoni eszköz nem állt, és ezt eladásra hirdette, valamint szerződéssel értékesítette, azaz idegen tőkét gyűjtött.

Az így képzett “üzletrész” azért sem létezhet mert a Legfelsőbb Bíróság Cgf. II. 32.140/1998. sz. végzése is kimondja, hogy az üzletrész tőke alapja csak már meglévő vagyon lehet, és az 1992.évi I. tv. (Szvt.) 55.§-a szerint az csak közgyűlési határozattal, már meglévő tőke-, vagy eredmény tartalékból képezhető. A törvény egyéb üzletrésztőke képzésre nem ad módot.

A fiktív üzletrésztőke képzést legjobban bizonyítja a BAUMAG Szövetkezet felszámolási zárómérlege, amiben 64.873 mFt. tőketartalékkal szemben 65.550 mFt. saját értéktelen üzletrész értékpapír eszköz állománya van, miközben a cégnek lényegében véve semmi vagyona sincs, és az közben eltelt időben lényeges vagyonvesztés sem történt, ugyanakkor még jelentős visszavásárolatlan üzletrészei vannak. Ez az üzletrész csak egy fikció ami mögött vagyoni érték nincs és nem is volt, vagy ahogy a Legfelsőbb Bíróság fogalmaz absztrakt üzletrésztőke.

Ezeket a fiktív üzletrészekre magánszemélyeknek történő eladással egyidőben opciós visszavásárlási szerződést kötött, miközben a visszavásárlás fedezetét sem gazdálkodásában, sem könyvvitelében nem biztosította.

Az előzők miatt törvényszerűen bekövetkezett fizetésképtelenség után Balázs László a visszavásárlás teljesítésének feltételéül szabta, “hogy a szövetkezet folyamatosan eladja a készletén található saját tulajdonú BVSz üzletrészeket, amelynek bevételét használhatta volna fel a (vissza) vásárlások forrásául”, amivel elismerte, hogy tevékenysége nem gazdálkodási folyamatokon alapult, hanem a Btk. 299./C § szerint büntetendő piramis játékot valósította meg, azaz “a láncban következő fizeti előzőt” elvét alkalmazta. Bizonyítja ezt Balázs László nyilatkozata is: “a tagok által értékesíteni kívánt üzletrészek megvásárlására a szövetkezet pénzeszközöket tartalékolt, amelynek átlagosan 2-300 millió forintos mértéke a szövetkezet 1995-től tartó működése során minden esetben elegendőnek bizonyult az üzletrész-vásárlásokkal kapcsolatban felmerülő kiadások fedezésére.”

A valóságban ez sem igaz, mert az üzletrészek visszavásárlására a Szövetkezet nem képzett tartalékot, valamint előző összeg a befektetések hozamainak kifizetésére sem elegendő. Leleplezi Balázs László kisajátítási szándékát a 2000.05.30.-i módosított alapszabály XIII. C. 2. pont is mely szerint az üzletrész “a tag által … véglegesen átadott … pénzeszközökkel történő növelést” ír. Ennek megfelelően kezelték a befektetők befizetéseit, azaz törvényellenesen a tőketartalékba helyezték, és az így képzett üzletrészt tagi betétként a BAUMAG Vagyonkezelő Szövetkezetbe ingyenesen vitték át, miközben azok tulajdonjogát eladták. Mindezek bizonyítják, hogy Balázs László és cégei nem is szándékoztak saját forrásból visszafizetni azt, amire szerződést kötöttek, azaz a szerződések csak színlelték a visszafizetési szándékot, és csak addig teljesítették, amíg újabb befektetőket tudtak bevonni.

Ez utóbbi tény eltitkolásával Balázs László megtévesztette a pénzüket átmenetileg kamatoztatni akaró ügyfeleit, mert ha nincs a visszavásárlást garantáló szerződés akkor az üzletrész vásárlása sem történik meg. A garanciát a befektetők részére a szerződés 7. pontjában a Ptk.-ra történő hivatkozás jelentette, amely szerint mindenki feltételezhette, hogy a Szövetkezet a törvényes előírások szerint járt el.

Ezzel szemben Balázsék a Ptk. adás-vételre vonatkozó alapvető előírásait sem tartották be, azaz, hogy a vevőt “ a dolog lényeges tulajdonságairól” tájékoztatni kell (Ptk. 367.§), így arról is, hogy a Cégbíróság nem vezette be, a Legfelső Bíróság elutasította az üzletrészképzésüket. Azért nem adták birtokba (Ptk. 365.§) az üzletrész tulajdont igazoló értékpapírt, mert nem létező dolgot adtak el, azaz az egész “üzletrész forgalmat” a megtévesztéses csalásra építették.

Nem igaz Balázs László azon állítása sem, amely szerint a BAUMAG Szövetkezet csak “úgy, mint egy brókercég, egy másik szövetkezet értékpapírjait forgalmazta” – bár erre sem rendelkezett engedéllyel, ami miatt a PSZÁF ill. elődjei többször feljelentették – mert a BAUMAG Szövetkezetbe befizetett több tízmilliárd forint befektetői pénzt az általa létrehozott több tucatnyi vállalkozásba közvetlenül vitte át (igazolhatóan mintegy 25,8 milliárd Ft.-ot) törzstőke befizetés, vagy részvény vásárlás címén, még a 2003. évben is.

Továbbá a BVSz “juttatott” olyan üzletrészeit árulta, amelyek tőkefedezete saját fiktív üzletrészei voltak. Ennél a szövetkezetnél a vagyoni viszonyok áttekintethetetlenek, a sűrű, és szerződésekkel csak kis részben alátámasztott tulajdon változások, valamint a könyvvizsgálatok teljes hiánya miatt. Az így vagyonilag összekevert két szövetkezetnél a fiktív üzletrészeket mindkét cég saját tőkéjében szerepeltette, és a cégcsoporton belül csereszerződésekkel fizetőeszközként használta.

Balázsék a BAUMAG Szövetkezet tagjai által befizetett készpénzt részben közvetlenül, részben a BVSZ-en keresztül a BAUMAG cégcsoport főként létszám és tényleges gazdasági tevékenység (árbevétel) nélküli vállalkozásaiba tőke befektetésként vitték át, ahol az egymás közti sűrű tulajdonos cserék miatt a pénz útja szinte követhetetlenné vált. A folyamat végén a BAUMAG Szövetkezet készpénze helyett saját üzletrészeit kapta vissza fizetőeszközként, ezért alakult ki, hogy saját tőkéjében csak saját fiktív üzletrész értékpapírja van.

2002.08.07.-én és 08.-án a BAUMAG Szövetkezet az újonnan alakult BAUMAG Rt.-be 12.286 millió Ft.-ot utalt át 10.461,659 mFt. részvény jegyzésre, valamint az egyesülő cégek vagyonvesztésének fedezésére. Ezt a tulajdont 2002.12.28.-án eladta a BVSz-nek, amely kifizetése a könyvvizsgálatig ugyancsak nem történt meg, amint a BVSz egyéb 14.311,488 mFt. tartozása sem.

Jellemző, hogy a befektetők pénzét, mint sajátjukat kezelték, így Balázs László az Equipment Service Kft.-ben lévő 3 mFt. üzletrészét a vezetése alatt lévő BAUMAG Holding Rt.-vel vásároltatta meg. Továbbá Patonay Istvánné a BVSz elnöke és társai 2001.03.10.-én saját cégüknek az Alba Kerámia Kft.-ben lévő 2,9 mFt. üzletrészét névértéken megveszik, majd 9 nappal később a BAUMAG Ingatlan Kft.-nek 5,1 mFt.-ért eladják. Valamint Balázs László és felesége Mohai Éva jelentős földbérleti díjakat vesznek fel a létszám és árbevétel nélkül “működő” és 110 mFt. vesztességet felhalmozó Csevicevölgy Kft.-nél.

A számottevő gazdasági tevékenység nélküli cégcsoportba készpénz csak a BAUMAG Szövetkezeten keresztül érkezett, ahol a cégek közti pénz-üzletrész cserék, és előző ügyletekben folyamatosan fogyott, ebből adódóan a cégcsoport 2002. évi vagyonvesztése 3.238 millió Ft.-ot tett ki. Egyes cégeket (Mofetta Kft., György Kft) a több százmilliós saját tőke hiányuk, és a folyamatos vesztességük miatt már fel kellett volna számolni. Ez, meg a közben a befektetőknek üzletrész hozamokra kifizetett összegek okozzák, hogy jelenleg a cégcsoport teljes törzstőkéje kevesebb, mint a hitelezők igénye. Figyelemmel a fiktív üzletrészekre és a könyvvizsgálói jelentések szerint rendezetlen értékpapír, követelés nyilvántartásokra, a pénzügyi eszközök nélküli cégcsoport vagyon a követelések legfeljebb egyharmadára elegendő.
===============
Nos, valami ilyesmik igazolásáról, ( vagy cáfolásáról ) szólnak a mostani büntetőperek. Ki-ki szíve és racionalitásérzéke szerint drukkolhat.

 

Nála?

azigazmondo Creative Commons License 2018.02.02 0 0 8388

Felhívás!

 

A Legfelsőbb Bíróság a Cgf. II. 32.140/1998. számú végzésében rögzítve van, hogy melyik szövetkezet a per alanya, és annak bejegyzése iránti kérelmét, melyik első fokon eljáró bíróság utasította el. Ezzel kapcsolatosan az lenne a kérésem, hogy akinek birtokában van ezen végzés, az szíveskedjen mielőbb, itt a fórumon tájékoztatni arról, melyik szövetkezetre, illetve elsőfokú bíróságra tesz utalást a Legfelsőbb Bíróság?

 

A tájékoztatást előre is köszönöm! 

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.02.01 0 0 8387

Lipcsik a Márton a (le) Tisztelt!

 

 

 

Fejezze már be ezt a folyamatos, undorító ön fényezését!

 

Ön mást nem is tesz itt állandóan, mint figyelmeztet, óva int, védelmezi a károsultakat a nem is lehet tudni kikkel szemben, joviálisan váll vereget, leszól, lehangol, busong, jajong, reménytelenkedik, értetlenkedik, felszólítgat, figyelmeztet, okoskodik,kritizál, utasítgat, szócsépel, szószaporít, alakoskodik, fondorlatoskodik, politikai akarat hiányáról siránkozik, jön hátulról, provokál, szócsatázik,.......és ez minden aktivitása.

 

Istenem, Istenem, nincs remény, nincs politikai akarat, nincs értelme semmit csinálni! Maga a hivatásos siránkozó, belenyugvó, reménytelenség keltő, egyik fő szarkeverő.

 

Miért nem akkor szedte elő minden tudományát, amikor még a pesti egyesület vezetőségében rontotta a levegőt, és helyzetben voltak ahhoz, hogy egy aláírásgyűjtést lebonyolítsanak?!

 

Mert eszük ágában sem volt?

 

Nem kell itt figyelmeztetnie itt senkit, mit kellene tennie az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban, ha maguk megtették volna, már régen túl is lennénk rajta.

 

Amit maguk nem csináltak meg annak idején, azt ne kérje most máson számon!

 

Itt mindig másokkal foglalkozik, másokat kritizál, utasítgat. Mi a jogalapja hozzá?

 

Itt csak rontja a levegőt, vonuljon nyugodtan vissza, ha semmi más ötlete nincs, mint aláásni az aláírásgyűjtést, és foglalja le magát valami más, Ön szerint hasonlóan reménytelen dologgal. Abban is kitűnően fogja magát érezni minden bizonnyal, vagy lehet, hogy még jobban!

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8386)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.02.01 0 0 8386

Nem tudom, miként került a csizma másfél év után ismét az asztalra?!

 

Illetve hát nagyon is kézenfekvő oka van. A disznók a dagonyázásukhoz ismét fel akarják higítani a pocsojájukat.

 

.....Az év elejére végre konszolidáltabb bejegyzésekkel lehetett találkozni a fórumon, melyen megütközött a régóta "visszavonult" oroszlánbajusz és feltette a provokatív kérdést:     "Mi ez, a csalók találkozója?....(8322)

 

A kérdés előrevetítette, hogy a korábbi folytonos rágalmazók vissza kívánnak szivárogni a fórumra és ennek 8325 sorszámon hangot is adtam.

 

A 10-12 álnéven publikáló bubeznek ha eddig nem lett volna önmagától is logikus, most jelentős késéssel jogszabályi hivatkozással is leírom: Az Új Ptk. 2:43.§ e) pontja (a régi Ptk. 75.§ (1) bekezdése) szabályozza a személyiségi jogok között a "magántitokhoz, és a személyes adatok védelméhez való jog megsértését.

 

Ezen ismereteim birtokában óvtam az aláírásgyűjtésben érdekelteket, hogy legyenek körültekintőbbek, és szerezzék be az engedélyt.   Ez végül meg is történt.

 

Ennek ellenére nyakfogom 8041 sorszámon a százhalombattai egyesület vezetőségének tagjaként a következő írást jelentette meg: Ma kaptam 230 baumag károsult imélcímeit tartalmazó címlistát. Ezt a címlistát a baumagosok kártalanítása céljából most hasznosítom."..... 

 

Korábban valaki felvetette, hogy a felszámoló anyagát is fel lehetne használni, melynek jogszerűtlen voltára szintén figyelmeztettem. 

 

Ugyanis a  felszámoló jogszerűtlensége, figyelmetlensége senkit nem jogosít fel, hogy maga is jogszerűtlen magatartást tanúsítson!

 

És ha az aláírásgyűjtők még a választások előtt tudatosítani akarják a Miniszterelnökkel és 100 fullajtárjával a baumagosok tömegerejét, úgy igyekezniük kell a petíció megszövegezésével, és azt az aláírásokkal támogatva, megerősítve soron kívül postázzák is el, mert azt iktatása után még "ki is kell osztani" valakinek, majd az országgyűlés napirendjére tűzni, stb., stb. 

 

A választások után a FIDESZ nagy ívben tesz majd a "tömegerőre", ha pedig az ellenzék nyerne, annak kisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy a baumagosokkal foglalkozzon. 

 

A fórumos provokációk és szócsaták helyett a petíció benyújtásának aktualitására koncentráljanak! Az esetleges késés miatt a rám hárítandó felelősséget már előre visszautasítom.

 

Lipcsik Márton 

 

 

appfeltrudle Creative Commons License 2018.01.31 0 0 8385

Ameddig volt pesti egyesület, Lipcsikék a politikai akarat hiányán siránkoztak.

 

Arról persze nem szólt a fáma soha sem, még egy bocsánatkérés erejéig sem a tagság felé, hogy csak azt baltázták el, ha csináltak is valamit, amihez csak hozzáfogtak. Amihez csak hozzányúltak az szarrá változott arany helyett a kezeik között minden, pedig fordítva kellett volna lennie.

 

Megszüntette magát az egyesület, (na ez is megér egy misét) most ezen siránkozik aktuálisan Lipcsik.

Csak tudnám miért, ha nem lát semmi törvényes megoldási lehetőséget?!

Próbapert indítottak volna az állam ellen? Hány évig folyt volna, és ha egy ember, vagy 10 ember nyer, akkor a többiekkel mi lesz, mivel nincs precedens jog Magyarországon!

 

A Quaestor ügyet isteni ajándékként pottyantotta az ölünkbe a Teremtő, de ezt a helyzetet is képtelenek voltak kihasználni.

Inkább 2015-ben nem is hívtak össze közgyűlést, (törvény és alapszabály ellenesen) csak nehogy valakinek is eszébe jusson a tagok közül, hogy mozgolódni kellene, bele kellene kapaszkodni ebbe történetbe! (Ugye emlékszünk, hogy 2015 februárjában robbant ki a Budacash, majd márciusban a Quaestor ügy, épp akkor, amikor az éves közgyűlés esedékes lett volna.)

 

Aztán össze-vissza hazudoztak arról, hogy az egyesületnek bíróság tiltotta meg a tüntetést.

 

Az első Questor törvényt az Alkotmánybíróság előtt csak azért nem támadták meg, mert a 180 napos beadási határidőt 6 nappal lekésték.

 

3 évre szavaztatták meg magukat a vezetőségben, pedig lehetőségük lett volna 4 vagy 5 évre is az új Ptk. szerint.

 

Persze az egyesület megszűnéséért is a tagságot hibáztatják, de kérdem én 13 év bénázását, ki tudná utánuk helyrehozni?

Egy sima iparos sem szeret a másik után dolgozni, ha az új vezetőség belebukott volna abba, amit ők csináltak 13 éven keresztül, akkor azért lett volna nagy hangjuk, hogy bezzeg őt mennyi mindent elértek volna?!

 

Ugyan már kérem!

 

 

Előzmény: bubez (8384)
bubez Creative Commons License 2018.01.31 0 0 8384

B  2016.06.02    0 0 7328

Jó, hogy szólt kedves Márton! Soha ne hagyja ki, hogy ha valaki valamit kezdeményez annak ellenmenjen! Sokan, sok mindennel próbálkoztak és nem sikerült, ez nem azt jelenti, hogy ők vétkesek, sőt, ők legalább tesznek valamit. Ön például visszaszerezte bármelyik károsultnak is a pénzét? Vagy itt van a felszámoló, akinek én is meglehetősen sokat befizettem, már évekkel ezelőtt, van is egy ítélet, 18 milliárdról, és pénz még mindig sehol! Mi a teendő, Ön talán tudja ezt is, mert Ön aztán "mindent tud", hogy mit nem kell csinálni, mi nem jó, ki miért vállaljon felelősséget, ki kivel tárgyaljon stb. Talán a pénzünk visszaszerzésére is tuti receptje van!? Amúgy a budaörsiek, vagy százhalombattaiak kezdeményeznek valamit, ha nem tetszik nem kell, hogy Ön támogassa!  Én, a magam részéről viszont  ezennel ezt a kezdeményezést is támogatom + 1 fő!!!

Előzmény: Márton Lipcsik (7327)

bubez Creative Commons License 2018.01.31 0 0 8383

Szög  2017.04.28    0 0 8082

Lipcsik!

 

Ezt írtad:

 

"Álszenteskedés nélkül figyelmeztettem az aláírásgyűjtésben érdekelteket, hogy jogsértő az a gyakorlat, amelyet nyakfogom nem titkoltan az általa bármely úton-módon megszerzett címlista felhasználásával szervez oly módon, hogy a címlista érintettjei nem nyilatkoztak előzetesen arról, hogy az elérhetőségük a felszámolási eljárás, illetve a budapesti egyesület működési körén kívül eső célra felhasználható."

 

 

Támaszd alá a mondókádat az idevágó jogszabálly(okk)al, mert azt eddig nem tetted, és ezen a téren eddig mindig gyenge lábakon álltál.

Előzmény: Márton Lipcsik (8081)

segédszínész Creative Commons License 2018.01.31 0 0 8382

A trollok valóban trollkodnak, mint teszik azt sokan.

Az aláírásgyűjtés eredménye meg vélhetően hamarosan  -az előzetes beharangozásnak megfelelelően a választások előtt kellő időben-  napvilágra kerül.

 

Mert ne feledjük: az aláírás tömegereje arra lett alapítva, hogy a pártoknak szükségük lesz a petíció aláírónak a szavazatára.

Na ez lesz az igazi puding-próba!

appfeltrudle Creative Commons License 2018.01.30 0 0 8381

 

"A józanok már végleg kijózanodtak, a reménykedők még reménykednek."

Írja a nagyokos Lipcsik.

 

A trollkodók meg trollkodnak, és hintik a reménytelenséget, mert ez áll érdekükben.

Előzmény: Márton Lipcsik (8380)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.01.30 0 0 8380

Tisztelt BAUmagnélküli!

A BAUMAG Szövetkezet megalakuilásakor is megvoltak a szükséges jogszabályok, csupán azok következetes és tisztességes alkalmazása, érvényesítése maradt el. Ráadásul lehetőséget biztosítottak a jogalkalmazók Balázséknak ahhoz, hogy azokat a jogszabályokat egyéni módon értelmezzék, és közöttük "kiskapukat" is nyissanak.

 

Jó lenne végre  -ha kényszeredetten is-  tudomásul venni, hogy az ítélt ügyben felrótt magatartásokon túl ha most találnánk is bármilyen más és időben bűntetendő cselekményt, azok sajnos már elévültek.

 

Emiatt a múlton kár rágódni. Csak a jelen helyzet adta lehetőségek mentén nyilhatna mód bármilyen lépés megtételére.

Én pedig a jelen helyzetben kártérítéshez vezető törvényes módot, utat nem látok.

 

Az aláírásgyűjtéssel támogatott petíció nem a kárigény kielégítésének törvényes útja, henem kizárólag politikai gesztus és megítélés  kérdése...

Annak esetleges pozitív fogadtatása pedig a kutya vacsorájánál is kétségesebb, -de mint sokan mondták már: a remény hal meg utoljára.

 

A józanok már végleg kijózanodtak, a reménykedők még reménykednek.

 

Lipcsik Márton

 

   

BAUmagnélküli Creative Commons License 2018.01.29 0 0 8379

A BAUMAG működésének kezdetén kellet volna hasonló szabályozásokat meghozni:

 

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Megtakaritas/Ertekpapir/MIFID

appfeltrudle Creative Commons License 2018.01.29 0 0 8378

 

 

Ki látott már tolvajt, aki kényszerítés nélkül, önként adta vissza az általa ellopott pénzt a meglopottnak??!!!!!!

Annak idején az I. Quaestor törvény is azért született, mert a kirobbant pénzügyi botrány által keletkezett társadalmi felháborodás következményeit nem merték a politikusok felvállalni, és inkább hoztak egy látszat intézkedést, csakhogy leszereljék az indulatokat.

Ez volt az a tömegerő, ami meghátrálásra kényszerítette a gazembereket, még akkor is, ha a gazemberek jól tudták, hogy nem akarnak semmit sem visszaadni a kifosztott embereknek.

Meg is indult az idő húzó csiki-csuki játék a Questorosokkal is, csűrték-csavarták a dolgot szokás szerint, de mégis csak oda jutottak, hogy a 32000 károsultból 12000-en kaptak valamiféle kártérítést, 12000-en meg nem kaptak semmit sem. Szépen elkezdték altatni az ügyet. Egyre kevesebb média nyilvánosságot kapnak, egyre kevesebben járnak tüntetni is már, pedig "csak" 3 éve annak, hogy az ügy kipattant.

Most kb. 2000-en vannak Strassbourgban azok, akik a teljes kártalanításukért küzdenek.

Mi történt ezzel szemben Baumagék háza táján?

SEMMI. Minket még arra sem méltattak annak idején a nagyjaink, hogy a szemünket kiszúrják egy ilyen látszat törvény fabrikálásával, és valami koncot odadobjanak.

Megtalálták persze azokat a téglákat, spionokat, akik a teljes kárösszeg piti töredékéért,  bagóért éveken keresztül személyes érdekből azon fáradoztak, hogy elkaszáljanak minden lehetőséget, ami az ügy feltárásához és a pénzünk visszaszerzéséhez vezettek volna. Visszatekintve jól láthatók ezek a vonulatok, és mindenki tudja kikről van szó.

Még a sírjukból is nyújtogatják ki a mancsaikat, hogy az egyetlen élő kezdeményezést is kivégezzék, és ehhez társakra is találtak.

 

Itt tartunk most. Mit tegyünk ebben a helyzetben? Ez a kérdés.

Előzmény: azigazmondo (8377)
azigazmondo Creative Commons License 2018.01.28 0 0 8377

A rendszerváltás óta, mi más is lenne Magyarország, ha nem egy maffia állam, ahol 8 éven keresztül, fiktív üzletrészeket, 6 éven keresztül fiktív célrészjegyeket, és 17 éven keresztül pedig fiktív kötvényeket, büntetlenül lehetett értékesíteni, közel 400 milliárd Forint összértékben. Ezzel, galádul becsapva, kisemmiztek 100 ezer szerencsétlen nemzeti befektetni szándékozót, köztük 70 ezer drága, nemzeti nyugdíjas választópolgárt. Mert ez volt, és a mai napig ez, az aljas, tróger, a felelőssége elől, egyfolytában patkányként menekülő, hülyére gazdagodott politikai elit érdeke. Ezek a leggyalázatosabb, legaljasabb bűncselekmények, amit valaha is elkövettek nemzeti nyugdíjasok sérelmére, egyben az utóbbi 25 év legnagyobb horderejű csalássorozatai, amik a jogállamnak csúfolt nagy nemzeti Magyarország szellemi termékei, keresztény értékei. Ahhoz, hogy mindenki megkaphassa az ellopott pénzét, még a költségvetéshez sem kell nyúlni, csak annyit kell tenniük a tolvaj politikusoknak, hogy a bankszámlákról, offshore számlákról, remegő kézzel, taknyozódva visszarakják az aljasul elsíbolt összegeket, valamint a NAV-nak azt, amit pofátlanul, jogosulatlanul adóként bevont a semmik után.  A szerencse ahhoz pártól, aki az eszénél van, ezért is kérem önöket, a közös cél érdekében, hogy mindenki használja a józan eszét. Így hát, talpra nemzeti károsultak, Baumagosok, QUAESTOROSOK, és valamennyi ingatlanszövetkezeti károsult, "hí a haza, itt az idő most vagy soha"...

TISZTELET A BÁTRAKNAK!

 

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.01.27 0 0 8376

Előző írásomhoz:

 

Pénz, irodai infrasturktúra, névjegyzék és ügyvédjük is volt, aki a megszövegezte volna az aláírásgyűjtő ívet és a petíciót is.

 

Tehát magának nem lenne most itt miért  hepciáskodni.

Csakhogy maguk semmit nem akartak tenni!

 

Ha a 2017-es közgyűlési meghívó mellé minden borítékba (kb. 800 fő meghívója) beletettek volna csak egy aláírásgyűjtő ívet, rögtön 8000 aláírás tudtak volna 1-2 hónap alatt összeszedni, de ha kettőt tettek volna, 16.000 aláírás is összejöhetett volna, és ez a pesti egyesületnek egy fillér plusz kiadást nem okozott volna! (Kivéve talán a nyomdaköltséget.)

 

De az elnök "úr" önhatalmúlag, teljesen alapszabály ellenesen döntött arról, hogy nem támogatja az aláírásgyűjtést!

nahogyisvanez Creative Commons License 2018.01.27 0 0 8375

Márton Lipcsik a (le)Tisztelt!

 

 

 

Teljességgel érthetetlen az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos tájékoztatási igénye!

 

Önöknek a pesti egyesületnél minden lehetősége megvolt egy ilyen kezdeményezés lebonyolítására. Pénz, irodai infrasturktúra, névjegyzék.

 

A tagság biztosan megszavazta volna, de őket erről meg sem kérdezték.

Egy volt a fontos, hogy a választás évére, 2018-ra, az egyesület megszűnjön, az iratok pedig megsemmisítésre kerüljenek.

 

Ha Önön múlt volna, már a tagok átcsábításával a budaörsi egyesület sem létezne, tehát az aláírásgyűjtést sem karolta fel volna senki.

Némi homokszem került az elgondolásaiknak a gépezetébe, és ez nagyon csípi  a szemét.

 

Persze most már képmutatóan azon siránkozik, hogy bezzeg, ha nem szűnt volna meg a pesti egyesület, mi lenne?

SEMMI nem lenne. Ugyanaz, ami eddig volt. A károsult naiv tagság orránál fogva vezetése.

 

Úgyhogy magának is csak annyi joga van itt követelőzni, az adatokkal, petícióval kapcsolatosan, mint itt más szájtépő, asztalt verő csökkent értelmű index huszárnak, akiknek egyetlen erőfeszítése ennek a kezdeményezésnek is a befullasztására irányul.

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8372)
nyakfogom Creative Commons License 2018.01.26 0 0 8374

 

 

 

LOP-CSÍK,AJÁNDÉKBA KAPTAD A KEFÉT.

 

TARTSD MEG MAGADNAK,NE KÜLDD VISSZA.

 

A CSÖMBÖLÉKEID UTÁN JÓ LESZ AZ NEKED  FOGMOSÁSRA IS.

 

EGÉSZSÉGEDRE.

nyakfogom Creative Commons License 2018.01.26 0 0 8373

Egyetlen lehetőség , mencsvár van ,a baumag veszteség (esetemben 1 millió) visszaszerzésére: 

az országos aláírásgyűjtés.

 

Az elmúlt 3 évben ez ügyben tettem néhány lépést :

 

1.Kezdeményezésemre itt az indexen született,és terjedt el az országos aláírásgyűjtés gondolata. 

 

  Megjelent itt az indexen egy 4000 fős támogatói lista .

 

  A pestivel szemben a büdaörsi egyesület el is indította a hivatalosan az országos aláírásgyűjtést.

 

2.Az indexen jelentkezett 4000 károsultat később LOP-CSÍK ,a 350, litty-lotty ,céltalan, joggal                 

  kapcsolatos  ÍRÁSÁVAL (35 000 SORÁVAL) sikeresen el is  távolított innen az indexről.

 

   A LOP-CSIK miatt innen eltávozott károsultak elmondták nekem telefonon,hogy erre a

  

   L O P C S Í K -féle szócséplésre,önfényező fecsegésre már nem kíváncsiak.

 

3.A 4000-es lista láttán rögtön felívott a két egyesület elnöke,de csak a budaörsi egyesület állt az          aláírásgyűjtés mellé.

 

4.A pesti egyesület két vezérdisznója ,az önhizlalás után fel is oszlatta a pesti egyesületet.

 

   Ez volt tehát LOP-CSIK igazi, "magasrendű célja" a 150 károsult pestre történt átcsábításakor. 

 

5.Korábban elmondtam az a tapasztalatomat,azt,hogy néhány lelkes ember nem jut el mind a 12000       károsulthoz,az aláírásgyűjtés céljából.

 

6. A családom  ,rokonaim, barátaim, ismerőseim aláírását én megszereztem.

 

7.Azt is  tapasztaltam azonban,hogy a mai világban idegen károsultakat nehéz meggyőzni.

 

8.Ezért kértem a :

  -családomat 

  -rokonaimat

  -barátaimat,és

  -a jó ismerőseimet,

  hogy ők írják alá az ívet.

 

  Ezt követően aztán ők is kérjék ,családjukat, ,rokonaikat,barátaikat, és jó ismerőseiket,hogy tegyék    ugyan azt,amit én tettem:ők írassák velük alá az immár törvényes aláírásgyűjtő ívet.

 

TAPASZTALATOM SZERINT:

KIZÁRÓLAG EZ A MÓDSZER ALKALMAS ARRA,

HOGY AZ ÍGYSZERZETT ALÁÍRÁSOKKAL(TÖMEGERŐVEL)

ELÉRHESSÜK CÉLUNKAT.

 

MINDENKI LÁTTA A KÖZELMÚLTBAN A CÉLJAIKAT ELÉRT,GYŐZTES TÖMEGEK EREJÉT:

-INTERNETES TÜNTETÉS,GYŐZTES LETT,

-OLIMPIA ELLENES ALÁÍRÁSGYŰJTÉS,GYŐZÖTT,

-262 ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ TÉRDRE KÉNYSZERÍTÉSE,A SERES MÁRIA 600 EZRES   ALÁÍRÁSGYŰJTÉSÉVEL,TÉRDRE KÉNYSZERÍTETT NEM 1,HANEM 262 OGY.-I KÉPVISELŐT.

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2018.01.26 0 0 8372

Sényi úr nyakfogom!

Ön  méltatlan lenne mindenfajta reagálásra, mert vélhetően időskori demenciájának tudható be, hogy minden érdemi ok nélkül immár második éve gyaláz engem a legkülönbözőbb jelzőkkel csak azért, mert nekem óriási a tűrőképességem.

 

Ha lennének józan pillanatai, úgy próbálja meg felidézni, hogy azon túl, hogy az aláírásgyűjtés szervezetlenségére, anyagi hátterének és a hatósági engedélyezésének hiányára utalva mikor, mely írásomban szólítottam fel bárkit is az aláírásgyűjtés bojkottálására.

 

Ilyen bizonyítéka hiányában mégis engem kiáltott ki a 12.000 károsult esküdt ellenségének és nevez tolvajnak. 

 

A velem szemben használt mocskolódó kijelentései okán húztam párhuzamot a dagonyázó disznók és ön közé, holott önnek inkább már a homokozóban lenne ismét a helye. 

 

Írásaimból másokkal együtt kiolvashatta, hogy egyáltalán nem  vagyok dühös, de rendkívül szégyenlem, hogy a baumag-károsultakat többnyire éppen ön és az önhöz hasonló alpári jelzőket használók miatt ítélik meg negatívan, és zárkóznak el többek között az aláírással történő támogatások elől. 

 

A tiszteletlenség legmélyebb pontját ön érte el, amikor a száz évesen elhúnyt édesanyámat is megemlítette....

 

A drótkeféjét megköszönöm, jó szolgálatot tett, és ezennel viosszaküldöm, hogy a mocskos szavak ellen mossa ki vele a száját. 

 

Ön a továbbiakban nem létezik a számomra!

 

Lipcsik Márton 

nyakfogom Creative Commons License 2018.01.25 0 0 8371

L O P - C S Í K márton tehetetlen dühében, ezen fórumon eddig soha nem látott mélységre süllyedt le.

 

Ezt írta a 8367-ben:

 

 

"Sényi úrnak a dagonyázáson túl továbbra is lételeme, hogy  az én hátsó fertályomon köszörülje a nyelvét." 

 

Aláírás :Lipcsik Márton

 

LOPCSIK márton,küldtem  neked egy drótkefét,azzal old meg  a fertáji csömbölékeiddel kapcsolatos problémáidat.

 

Remélem sikerül megszabadulnod a 20 éves bűztömegedtől,mert ha nem,anyádnál jobban tisztába raklak,amire aztán halálod órájáig emlékezni fogsz.

 

 Bátran dagonyásszál  tovább is a disznókkal,az is segít a hátsó bűzmirigyeid eltávolításában.

 

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8367)
nyakfogom Creative Commons License 2018.01.24 0 0 8370

Korában már leírtam  az aláírás gyűjtésről szerzett  tapasztalataimat:

 

1.Itt az indexen született,és terjedt el az országos aláírásgyűjtés gondolata( a 4000 támogató listája       itt az indexen is megtalálható).

 

2.Ezeket a KÁROSULTAKAT később LOP-CSÍK ,AZ ITTENI 350 ÍRÁSÁVAL (35 000 SORÁVAL) sikeresen     el is távolított az indexről.

   Ők elmondták nekem telefonon,hogy erre a L O P C S Í K -féle fecsegésre már nem   kíváncsiak,

 

3.Felívott a két egyesület elnöke,de csak a budaörsi egyesület állt az aláírásgyűjtés mellé.

 

4.A pesti egyesület két vezérdisznója ,az önhizlalás után feloszlatta a pesti egyesületet. 

 

5.Korábban elmondtam,hogy néhány lelkes ember nem jut el a 12000 károsulthoz.

 

6. Az ismerőseim ,rokonaim,barátaim aláírását megszereztem.

 

7.Azt tapasztaltam,hogy a mai világban idegen károsultakat nehéz meggyőzni.

 

8.Ezért kértem a :

  -családomat 

  -barátaimat

  -rokonaimat

   

   -jó ismerőseimet,

  hogy ők is kérjék barátaik,rokonaik ,családjuk,és jó ismerőseiket,hogy tegyék ugyan azt,amit én          tettem.

 

TAPASZTALATOM SZERINT:

EZ A MÓDSZER ALKALMAS ARRA,

HOGY AZ ÍGYSZERZETT ALÁÍRÁSOKKAL(TÖMEGERŐVEL)

ELÉRHESSÜK CÉLUNKAT.

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2018.01.24 0 0 8369

Disznók között dagonyázó L O P-C S Í K ,LEGALÁBB MAGADHOZ VALÓ ESZED LEHETNE.

 

Eddig két területen már bezsebelted a zsé-t, de féleszű disznófejű, így lenne teljes a lista:

 

1.Tagdíjak tarhálása mellett

 

2.Balázs-féle prémiumon túl

 

3.Figyelmeztetlek tyúkeszű arra,hogy úgy, ahogyan a rendes károsultaknak,úgy neked -a 12000 baumag károsult legnagyobb ellenségének -is lehetőséged van az ellopott pénzed visszaszerzésére .

 

Ehhez azonban édes kevés a te összes tevékenységed:

-itt lebzselsz,és eltereled a lényegről a figyelmet

-megállás nélkül hányod a rengeteg hiábavalóságot ,

-gáncsolod azokat,akik célszerűen  tesznek  is valamit 

 

-eltereled a figyelmet az érdemi,céltudatos cselekvésről.

 

Ezzel te egyedül ,most több kárt  okozol a baumagosoknak ,mind a csókosod ,a Balázs.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!