Keresés

Részletes keresés

Herold Creative Commons License 2012.02.22 -1 0 31406

Javaslom az Excel használatát.

Amúgy meg minél több számra teszel, annál kisebb az esélyed, hogy tétet kell emelni (mivel nagyobb az esély a nyerésre).

Előzmény: Patent IPO (31404)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.22 0 0 31405

Ehhez jön még az az egy zseton, ami nyerő volt, tehát az nem úszott el, így az egyenleg akkor is -1, tehát veszteség

Előzmény: Patent IPO (31404)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.22 0 0 31404

Igen, ezzel nem is számoltam, mert soha nem játszok ilyen sokkal. Ha elsőre a 24 elúszott, akkor duplázáskor még 48-at kellene felrakni, ami összesen 72, és ha nyer, akkor is csak 70-et, tehát máris mínuszban van. Igen, ezért nem szabad sok számmal játszani, mert brutálisan növekednek az összegek, ezzel együtt a kockázat is. Ezért írtam, hogy kell készíteni egy táblázatot és  minden körnek utána kell számolni, hogy hol áll az egyenleg

Előzmény: monter (31403)
monter Creative Commons License 2012.02.22 0 0 31403

24 számnál már triplázni kell

de olyan 15számnál-18ig duplázba jo eredményt el lehet érni

http://www.youtube.com/watch?v=Datkin2MvsU&feature=player_embedded


http://www.mediafire.com/?tpzxxcu9gg3n007 

Patent IPO Creative Commons License 2012.02.22 0 0 31402

Biztos, hogy jól írtad a címet? A,,ph"-t gyakran felcserélik ,,f"-fel.

Előzmény: Kicsi KRém (31401)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.02.22 0 0 31401

Irtam neked egy imelt.

Előzmény: Patent IPO (31400)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.21 0 0 31400

Helyesbítek, rosszul fejeztem ki magamat: ,, Elsőre nyertem volna 11 fontot, de így hatodik gurításra nyerek 26 fontot."

Helyesen: Az szimpla zseton rakásánál nyertem volna 11 fontot, de így hatodik gurításra nyerek 26 fontot

Előzmény: Patent IPO (31399)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.21 0 1 31399

Nem szabad olyan sok számmal játszani, az életben nem jössz ki vele. Azt már a következő körben dupláznod kellene, hogy a pénzednél legyél. Még annak a felét sem. Végül is amiről nem akarok beszélni, azt természatesen, hogy mi alapján választom ki a számokat. De a többiről szívesen beszélek, mert más módszerre is érvényes. A munkám miatt is egész életemben számoltam, nekem az szórakozás és azért is dobtam össze hamar a logikáját. Ha például 24 számmal játszanál, igaz, hogy a nyerési esélyed jóval nagyobbnak tűnik, de nem nyersz vele sz@rt se. Mert biztosan Ti is szoktatok ezzel számolgatni. A rulett matematikailag úgy van szerencsésen (a kaszinó számára szerencsésen) összeállítva, hogy a játékos csak veszíthet. Akármit variálsz, ha 1-36-ig és a nullával végigpróbálod, mínuszos leszel. Ha a 24 számot megrakod és elsőre nem nyersz, a másodiknál már mínuszos leszel, ezért máris dupláznod kellene. Ha fele ennyivel játszol akkor már két kör is belefér a nyerő játékba, de már a harmadik nem, mert 36-ot raksz fel és csak 35-öt nyerhetsz. Én még kevesebb számmal játszok. Úgy tűnik, még kevesebb esélyem van a kevesebb számmal, de többször megrakhatom, ami még belefér a nyerő összegbe. Mielőtt nullára futna a kiadás és az esetleges nyert összeg, akkor már tétet emelek, mert így a szimpla zsetonok is hoznak és ha a több kör után már ketszeres tétet raksz, annak az esetleges nyerésekor a két összeg összeadódik. És ezt minden további tétemelésnél figyelembe veszem. Nem is bízok abban, hogy mindig elsőre nyerek, de nem ritka. Ezzel a tétemeléses módszerrel még jobban is járok, ha pld a hatodik gurításra, mert közben van tétemelés és azt úgy csinálom, hogy közben emelkedik a kiadás és a várható nyeremény közti különbség. Elsőre nyertem volna 11 fontot, de így hatodik gurításra nyerek 26 fontot. Hasonlítsd ezt össze a piros- fekete duplázásával. Ott azt a butaságot követik el, hogy halmozzák a tétet és az hatványozódik, de valójában amikor nyernek, akkor csak 1 fontot, ha most az ittenivel példázódjak.

Ezeknek mindig utána kell számolni, és kis táblázatot csinálni, mert nem egyformán kell tétet emelni 8-nál, 7-nél, vagy 6-nál és így tovább. Próbáljatok meg egy olyan variációt számokkal, hogy minél több legyen az egyensúly, mert a kaszinók ezzel tudnak betartani. Egyensúly legyen a színekkel, páros-páratlan, a három 12-es mező, valamint az alsó és felső fél. Ezt akármilyen furcsa elsőre, néhány számmal meg lehet csinálni. Ezt is szoktam játszani, ez jó eséllyel játszható, de mondom nem ezt használom, amióta van jobb is :)

monter Creative Commons License 2012.02.21 0 0 31398

figy ha lefogsz mondjuk 24számot, képtelenség ugy pörgetni hogy csak a maradék 13szám jöjjön ki mindig

Előzmény: Patent IPO (31396)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31396

Már tényleg nagyon kevés az időm. Azt javaslom, itt, vagy egy másik rulettes oldalon régebben részletesen leírtam eseteket, vissza tudod keresni, érdemes elolvasni. 100% biztosan tudom, tapasztalom , amikor csalnak. Nem csak velem, mással is , amikor valaki merészebben játszik. Konkrét számot nem tudnak produkálni. Fordítva működik. Konkrét számot meg tudnak akadályozni, hogy ne nyerjen. Ha valami rájuk nézve veszélyes, teljesen le tudják blokkolni. Egyszer a megjátszott számaimból nem hogy későn jött elő akár csak egy is. Hanem amikor már nem pazaroltam tovább a pénzem, amíg az asztalnál ültem egy sem jött elő a számaim közül. Ezzel demonstrálták, hogy velük ne szórakozzak, mert kifosztanak, ha akarnak. A lassan guruló golyó ha nem olyan fakkba kerül, amit ők nem szeretnének, hihetetlen , hogy mekkora ugrással elugratják máshova. Néha többször is nagyot ugrik a golyó, mert megint olyan fakkba került, ahova nem kellett volna. A fizika törvényei szerint egy lassan guruló golyó hirtelen honnét vasz annyi energiát, hogy ekkorát ugorjon? Egyszerű beépített elektromágnessel. Ebben semmi nehézség nincs. Egy miliméteres mozgás a forgő keréken szemmel nem látható, de a golyót úgy kipöcköli, csak úgy repül. Ennyi. Mivel műszaki ember vagyok, ezt magam is meg tudnám oldani, ha én készítenék rulett asztalhoz kereket

Előzmény: Herold (31395)
Herold Creative Commons License 2012.02.20 -1 0 31395

Egyszerre hány számra raksz tétet, azt elárulod?

 

Ha egyébként véletlenül mégsem nyernél, nem muszáj rögtön arra gyanakodni, hogy a krupié ellened pörgetett. Mivel tuti nyerő szisztéma matematikailag nem létezhet a ruletten, ilyesmi előfordulhat. Lehet, hogy eddig csak szerencséd volt.

Előzmény: Patent IPO (31394)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31394

Ma az utolsó hsz, mert lassan már készülődnöm kell, ilyenkor már pörgök. Azt gondolom, ezek a számok eléggé megnyugtatóak. Otthoni viszonylatban amikor vidéki kis gépi keréken próbálgattam, hogy miként működik ott sem remélhettem, hogy felrakok 20 forintot és azzal nyerek 10 ezret. Vannak arányok és kockázatok, amit vállalni kell. Ott minden keményen a pénzről szól. De szerintem már eleget elmondtam a játékról. A számokat mindig a pillanatnyi játék szerint állítom össze és nem kis gonddal, izgalommal jár, amikor megveszem a zsetonokat, mert én is kemény munkával kerestem meg, amit befektetek.

Sok sikert Nektek is, próbálgassátok és rájöttök, hogy mit nem szabad játszani, de az csak bukfencek után derül ki

Előzmény: Herold (31390)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31393

Mivel példának írtam csak kapásból, aránytalanul jön így ki. Mert valóban a négyszeres téttel 140-et nyertem, nem kellett abban az esetben 100 fontot veszíteni,,csak" 90-et. Visszanézve a kis táblázatomat a nyert számokat már nem játszom meg többször és a fogyadkozó megjátszott számoknál emelkedik a tét az esély csökkenésével. Szóval nem egyszerű és kell hozzá valami puska, mert anélkül el lehet puskázni :) Amint mondtam, a lényeg, hogy mindig nyeréssel hagyom el a kaszinót, amióta teljesen kiforrta magát ez a szisztéma. Csatákat vesztek, de a háborút most már mindig én nyerem meg. Nekem ez a nyerő :)

Előzmény: Herold (31390)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31392

Ott kellene lenned a kaszinóban és nézni az élő játékot. Fél óra alat,t néha percek alatt mások százakat veszítenek fontban, miközben én nyeregetek. Az mindenkinek feltűnik, hogy mindig nagyobb nálam a kupac. Szokás szerint vásárolok 140 fontér zsetont, ami ott van előttem, és szépen mindig növekedik a rakat. Én ezt nevezem nyerő szisztémának. De nevezheted másnak is, lényeg, hogy elég visszafogni magam, hogy ne vigyorogjak a kasszánál, mert ott is kamera van :)

Előzmény: Herold (31390)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31391

Nem hiszem, hogy nem lenne érthető, amit írtam. Azt írtam, hogy én nem állítom, hogy ezzel a szisztémával minden első gurításra nyerne. De más játékokhoz hasonlítva itt minden játszma után plusszban vagyok. Tehát az a variáció amit megrakok például nyolc zsetonnal, az néhány gurításon belül , vagy nem ritkán elsőre bejön. Nem kell korlátlanul emelni, azért írtam az eddigi maximumot, amit valaha is raknom kellett, a négyszeres tétemelést, mert még annál is plusszom van. Írtam , hogy a nyeremény 140 font, és amit addig felraktam, közben veszítettem, az 100 font tehát néhány gurítás után máris 40 fonttal vagyok plusszos. Mivel 1 fontos alaptéttel játszok nem hinném, hogy ez rossznak számítana. Egy órán belül elég ezt háromszor megjátszani, a tiszta nyeremény ekkor 120 font. Magyarul több, mint 40 ezer forint. De nem is ajánlatos tovább menni, mert amint írtam, erre mindenki odafigyel. Még a szomszédos játákosok is. A kaszinó személyzete, akinek az a foglalkozása, azonnal kiszúrja, hogy itt valami szokatlan történik.

Ez nem alkalmi, véletlenszerű, hanem az én szisztémámmal ez a játék menete. Szerinted ez nem nyerő? Szerintem nem a szavakkal kellene játszani, hanem a tényekre figyelni. Talán tudsz jobbat....

Előzmény: Herold (31390)
Herold Creative Commons License 2012.02.20 -1 0 31390

Hát szerintem ha ez biztos nyerő szisztéma lenne, akkor nem lenne szükség tétemelésre.

Ha csak számokra teszel tétet, egy idő után nagyon sokat kell rátenni ha nem talál be.

Előzmény: Patent IPO (31385)
monter Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31389

közben tessék egy kis robot progi ami az uj stratomat fogja játszani

http://www.mediafire.com/?tpzxxcu9gg3n007 

Patent IPO Creative Commons License 2012.02.20 0 0 31388

Ha nem manipulálják a nyerőszámokat, akkor mindenképpen. Éppen ezért kell magamat az óvatossággal védenem, hogy ne vegyék észre, hogy tudatosan játszok egy bizonyos módszerrel, mert megcáfolhatzatlanul beleavatkoznak a golyó mozgásásába.

Én sosem próbáltam az online rulettet. Ismerve ezt a szélámos világot, miben lehet megbízni?

Ha megraktok valamilyen számokat, azt a gép érzrékeli és a beállításától függően vagy enged nyerni, vagy nem. Ezt én csak feltételezem, de biztosan így van. Mint a cseresznyés gépek ahogy be vannak állítva egy bizonyos százalékra. Időnként enged nyerni, hogy kedvet csináljon, aztán jól lehúz. Ne gondoljátok, hogy az üzemeltető nem gondoskodik arról, hogy neki meglegyen a szükséges haszna. Ma a fejlett technika világában szinte nincs lehetetlen.

Nekem már igazából nincs is szükségem a számok megjátszásánál segítségemre. Csak azért hívok csinos nőket, akik az asztal végén ülnek, hagy szorosan a hátuk mögött a kameráktól elbújva a kezeimmel ott bütykölöm a számokat lehetőleg feltűnés nélkül. Négy asztal ami négyzet alakzatban van elhelyezve, ezek fölött 12 kamera van. Nem nehéz elképzelni, hogy a háttérben akár több ember is szemmel tartja, hogy ki mit és hogyan játszik. Rohadt egy  világ ez az egész és ezért kell óvatosnak lenni. Ami számokat online megjátszotok, azt hiszitek, hogy azt senki nem ellenőrzi? Legyen az ember, vagy rábízzák egy jól megtervezett programra.

Ma este megint megyek és ha folyamatosan megy ez a nyeregetés, akkor próbálkozok olyan kaszinókkal, ahol nem 1 font a minimum, hanem 5 font, így a nyeremény is ötszörös lehet. Ott már nem feltűnő. Többször ellátogattam azokba a kaszinókba is, de csak nézelődni, tapasztalatot szerezni. Rossz nézni, hogy mi pénz folyik el, amit a sok ember eljátszik. Semmi tudatosságot nem látok a játékukban, csak a szerencsére bízzák. Ha közéjük olvadok, nem lesz feltűnő amit ott nyerek az eljátszott ezrek mellett

Előzmény: Herold (31387)
Herold Creative Commons License 2012.02.20 -1 0 31387

Ez a szisztéma szerinted online kaszinóra is alkalmazható?

Előzmény: Patent IPO (31385)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.02.19 0 0 31386

hát ez az, ha van nyerő rendszer akkor az már titkos :(

 

 

Előzmény: Patent IPO (31385)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.19 0 0 31385

Annyit most mégis megírnék, hogy van biztos nyerő szisztéma. Ebben magam hitetlenkedtem a legjobban, de sok hónapos számolgatással az ostobának tartott alapötletet finomítgattam. Amint az előzetes hozzászólásomban már írtam, a megjátszott számok nem feltétlenül az első körben nyernek, de gyakori, hogy már elsőre is bejön közülük az egyik. Ennél a játéknál nem kell duplázni, mint ahogy például a piros-feketénél ez szükséges. Folyamatosan kalkulálnom kell, hogy mikor mennyi volt a felrakott összeg, és amint közeledik az esetleges nyeremény a nullához, tétet emelek, aminek nyerés esetén több a hozadéka, mint az addigi összes felrakott és néhány körben elvesztett zseton értéke. 1 fontos minimum téttel való játéknál ha később jön be a kalkulált szám, például a négyszeres tét esetén, akkor 140 fontot nyerek szemben az addig felrakott, elvesztett 100 fonttal. Ez így van egy-egy játszmánál és így áll össze a nyeremény, ami egy óra alatt könnyedén megvan kb 120 font. Ennél többet nem is szabad nyerni, mert rámszállnak. lyenkor el kell menni egy másik kaszinóba, ahol ugyanezt megjátszom. A segítőtársamnak ebből lazán kifizetem a díját, és egyéb költségeket.

De a számok kalkulálását megtartom magamnak, az nem publikus, nekem az egy kincs

Patent IPO Creative Commons License 2012.02.19 0 0 31384

Bosszús vagyok, mert írtam egy jó hosszú kimerítő választ és miközben a nick névvel voltam elfoglalva, az egész írásom eltűnt. Majd hamarosan pótolom, és mivel holnap is készülök menni, az a tapasztalatom is gyarapít valamit.

Addig nézzetek körül ezen az oldalon, ezekben a kaszinókban szorongok néha. Nem mindegyikbe járok, mert van ahol magas a minimum tét, és van ahol olyan feltételek vannak a tagsághoz, hogy oda nem jelentkezhetek be

 

http://www.ildado.com/land_casinos_uk_london.html

Előzmény: _*Moon* (31380)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.02.19 0 0 31383

komoly persze :)

 

lehet tippelni, hogy páros v. páratlan ujjai lesznek a babának

 

v. piros v. fekete lesz  :))

 

 

Előzmény: Kicsi KRém (31382)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.02.18 0 0 31382

LOL. Ez komoly?

Előzmény: Törölt nick (31381)
_*Moon* Creative Commons License 2012.02.18 0 0 31380

Erre a variációra nagyon kiváncsi lennék... "Ostobának" tűnő ötlet alapján?

Az milyen?

Nem statisztika szerint?

Ha nyolc számból hat egyforma, akkor nagyon is jöhet utána zsinórban a másik szín... 

"Biztos nyerő" szisztéma nincs... Nem lehet, hogy időnként a vesztőszériát hiszed csalásnak?

Előzmény: Patent IPO (31378)
monter Creative Commons License 2012.02.11 0 0 31379

no ezért játsz online, ott nem látják mit jegyzetelsz

 

Előzmény: Patent IPO (31378)
Patent IPO Creative Commons License 2012.02.11 0 0 31378

Üdv mindenkinek!

Ez a hozzászólásom másik topikban is megjelent, de azt gondolom itt is lesz iránta érdeklődő, mert én nem a virtuális világban élek, hanem a kőkemény kaszinók világában játszok időnként.  Régóta gondolkodtam azon, hopgy írjak-e hozzászólást bármelyik rullettel foglalkozó fórumban. Hónapokkal ezelőtt volt már néhány hsz-em, ha valakit komolyabban érdekel, vissza tudja keresni. Nem akarok mindent újra felidézni, mert már most gyomoridegem van tőle. Ugyanis Londonban élek, itt dolgozok és a kőkemény kaszinó világával küzdök meg.

Az előzményekről annyit, hogy egy közeli ismerősöm adta az ötletet, hogy valaki kiagyalt egy biztos nyerő stratégiát, és ő is valami hasonlót. Otthon egy vidéki kaszinóban kipróbáltuk minimális téttel és működött.

Amikor visszajöttem Angliába, a kíváncsiság és a pénz vonzása arra ösztönzött, hogy itt bejelentkezzek egy klubba. Elég érdekes adategyeztetés, fényképezés és kérdések után ma két társaságnak vagyok a tagja. Több alkalommal csak nézelődni mentem, tapasztalatot akartam szerezni és a pénzemet sem szívesen tettem kockára. Az első alkalommal szépen nyertem, simán ment a dolog. A második alkalommal bizony kaptam rendesen a rosszból, és akkor láttam annak a módszernek a gyengéit. Utána hónapokig nem mentem, csak itthon számításokat végeztem szinte éjjel-nappal. A zsebemben is cetlik voltak és munka közben is ha volt egy jónak tűnő gondolat, feljegyeztem. Ebből az lett, hogy valóban sikerült egy tökéletes nyerő játékot kiagyalnom. Ennek az a hátránya, hogy előzetesen sok jegyzeteléssel jár és olyan bonyolult, hogy játék közben is folyamatosan kell jegyzetelni. Ezt egyedül nem is lehet játszani, 60 fontot fizettem minden alkalommal eghy segítségemnek. Bármilyen hihetetlen egy sotobának tűnő ötleten alapszik az egész, és sok finomítgatással egy agyament variáció állt össze. Ezt nem úgy kell érteni, hogy minden gurításnál nyerő, hanem néhyány gurítás után, de néha már elsőre bejön a mgjátszott számok egyike, ami a játék végére, de már közben is folyamatosan pozitívan alakul. A módszer akkor jó, ha egy újabb kaszinóba megyünk játszani ismeretlenül és az előzetes jegyzetelések alatt valami kamu játékot kell játszani, ami se nem nyer, se nem veszít, csak az időhúzás miatt van rá szükség.

Most azt hiszem sokan vitába szállnak velem, de én nem óhajtok vitatkozni, mert a saját bőrömön tapasztalom, hogy a kaszinók gátlástalanul csalnak. Négy asztal fölött 12 kamera van, amelyik bárkire fordítható. Amint kiszúrják, hogy valaki egy tudatos módszerrel játszik, nem érdekli őket, hogy csak alaptéttel játszol, teljesen leblokkolják a számokat, mert bármikor bedobhatsz brutális tétet és azzal akár több tízezer fontot is nyerhetsz. Olyan sokszor megtapasztaltuk már, hogy egymás közt a krupiék tudatják, hogy ott az a férfi azzal a nővel valamilyen módszerrel nyer. Attól kezdve a nyerő számaim teljesen leblokkolva. Egy este játszottunk egy kaszinóban, ahol nyertem, nem akartam hamarosan visszatérni, de úgy alakult, hogy két nap múlva megint bementünk játszani. Filmbe illő jelenet volt. A kártyát belépéskor lehúzzák és minden infó ott van előttük. Ahogy az asztalhoz értem és zsetont vásároltam, a zsetont érthetetlennek tűnő okok miatt túl soká kaptam meg és a főnökasszony folyamatosan halkan beszélt a krupiéval. Mi is tanakodtunk, és ekkor megszólalt magyarul a krupié, ő is magyar volt. Ezután csak angolul beszélhettünk és a főnökasszony nem ment el az asztaltól. A játékot játszottuk, ahogy szoktuk, de soha nem jött elő véletlenül sem a számaink közül egy sem. Amikor láttam, hogy ennek komoly oka van, egy idő után leálltam a játékkal, nem raktam több zsetont, de maradtam az asztalnál és csak néztem a játékot. Kíváncsi voltam, hogy mikor jönnek az én számaim. Sokáig maradtunk, a társam már türelmetlen volt, de én látni akartam a számokat. Amíg ne jöttünk el, a megjátszott nyolc számból egyetlen egy sem jött elő. Mindez kb 2 óra alatt. Ezzel demonstrálták, hogy ne packázzak velük, ha ők úgy akarják, azok a számok sosem jönnek elő és ez sajnos igaz.

Ha valaki kételkedik abban, hogy a kaszinók ezt megtudják csinálni,. ha lesz időm, kedvem, elmondom a tapasztalataimat és azt is megírom, hogy milyen egyszerű módszerrel védik magukat.

Disznó dolog, hogy nem a fizikai törvények, a gravitáció törvénye szerint áll meg a golyó a megfelelő fakkban, hanem egy másik fizikai dolgot vetnek be a golyó tovóbb mozdítására. Azt nem tudják megcsinálni, hogy egy konkrét számra menjen a golyó, de azt megtudják csinálni, hogy egy bizonyos számnál ne álljon meg a golyó, ami rájuk nézve veszélyes lenne.

Azóta a nyerő stratégiám ugyanaz maradt, csak a jegyzetelést más módszerrel kellett felváltanom, mert azzal nagyon felhívtam a figyelmet magamra.

Aztán az óvatossághoz tartozik az is, hogy : - nem szabad rövid időn belül visszatérni ugyanoda

- nem szabad játékba szállni, ha kevesen játszanak, vagy csak én egyedül vagyok az asztalnál

- egy kamu játékkal először el kell terelni a figyelmet, ami egy minimális vesztéssel is járhat

- ügyelni kell a színek egyensúlyára, mert ha a 8 számból pld 6 piros, akkor zsinórban a fekete

számok kerülnek elő és hasonló trükkök

- 2-3 megnyert kör után szünetelteni kell a módszert, mert rád szállnak, addig kamu játék kell

- egy látogatásnál nem szabad többet nyerni 160-180 fontnál, az nem szúr szemet nekik

Aztán van még néhány apróság, most ezek jutottak eszembe. Biztosan lesznek kételkedők amiatt, hogy én tökéletesen meg vagyok győződve a kaszinók csalásáról. Mivel műszaki ember vagyok, magam is könnyedén meg tudnám csinálni azt, hogy a golyó ne maradjon a nemkívánatos számok fakkjaiban. Később, ha lesz időm, kedvem, majd írok néhány látványos esetről, ami velem, vagy más játékosokkal történt. Szintén azt bizonyítja, hogy befolyásolják a játék menetét. Akit tegnapelőtt este vittem magammal, neki is irritáló volt az a sok kamera a fejünk fölött. Szerinte a háttérben több ember dolgozik. Ha látnátok azokat a luxus körülményeket és azt, hogy több a személyzet, mint a játékos, ez is azt támasztja alá, hogy ezt bizony fenn kell tartani. Ehhez nem elég a matematikailag 1/37 arány, ami a kaszinó nyeresége lenne

 

monter Creative Commons License 2012.02.07 0 0 31377

RulettMania Freeroll Race

 

2012. Február 15. és Március 7. között bonyolítjuk le a RulettMania exkluzív freeroll sorozatát.

 

A versenyekben csak azok vehetnek részt, és csak azok jogosultak a díjazásra, akik a RulettMania fórumán regisztráltak.

A  promóció összefoglalását http://www.rulettmania.hu/openforum/ címen találod meg a fórumon való regisztrálás után!

 

Versenyek pontos időpontjai:

- 2012. február 15. 19.00óra (Budapesti idő szerint)

- 2012. február 22. 19.00óra (Budapesti idő szerint)

- 2012. február 29. 19.00óra (Budapesti idő szerint)

- 2012. március 7. 19.00óra (Budapesti idő szerint) 

 

 

Sok szerencsét!

 

-Rulettmania Csapata-

 

_*Moon* Creative Commons License 2012.01.30 0 0 31375

Ha ügyes vagy, nem kell a játékhoz robot, anélkül is megy, nem? :)

Előzmény: daricsi (31370)
_*Moon* Creative Commons License 2012.01.30 0 0 31374

Mindezeket csak azért írtam le, mert itt is és a másik topikon is nagyon sok vita volt már a nullával kapcsolatban, és a kiszállásról.

 

Összegezve:

- ha valaki tisztában van a nyerő/vesztő szériákkal, (és az átmeneti időszakkal),

- ismeri a maga választotta játék minden csínját/bínját,

- bírja pénzzel a vesztőszériát,

az nagyon is esélyes lehet a kaszinóval szemben, hiába van ott a nulla illetve a házelőny.

 

A kiszállásról már nagyon sokat vitatkoztak a másik topikon, pedig egyszerű a dolog. Vesztőszériánál minél előbb abba kell hagyni a játékot, a se ilyen, se olyan időszakban megvárni a pozitív mérleget, nyerőszérában pedig akkor kell kiszállni, amikor az ember kezdi visszaveszítgetni a nyereményét.

 

Azzal kapcslatban, hogy bírni kell pénzzel a vesztőszériát: ha Harrison minden alkalommal mondjuk 200 dollárral indult volna el játszani, valszeg mindig ott is hagyta volna a kaszinóban ezt az összeget egy-két alkalmat kivéve...

Azért senkit nem bíztatnék arra, hogy adja el a lakását és így induljon el játszani, de a konyhapénzt szerintem nem célszerű kockáztatni...

Előzmény: _*Moon* (31373)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!