Keresés

Részletes keresés

neptancos Creative Commons License 1999.10.06 -1 0 4
Hát, ha duplán csinálod, akár 70 is lehet. Amúgy 40+
n.
DirtyJoke Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3
nu, kezd má jönni kedvem meg, jól.

azt tudjátok sacc/kb ? fokosra lehet így csöpögtetni?

soltika Creative Commons License 1999.10.06 0 0 2
Ha a cefrét cukorral robbantod akkor a pálinkád is hasoonló lessz.
Ha kukta fazekot megpróbálod alulról fűteni , és hogyha rézcsöved is van a háztályiban(vagy ha tudsz lopni) akkor tekerd meg minnél több spirálformára a kuktafazekból (ha szétnem robban)
előbb utóbb gőzök jönnek ki, mondjuk ha még a rézspirált hideg viz alá teszed , akkor kis bögrédet odatarthaod és és némi nedüt
koryolhatsz is , mondjuk fejbevág.
tudatlan soltika üdv :
Finci kutya ki büdösnek találja

Bütyök Creative Commons License 1999.10.05 0 0 1
Fogod a "már mozgó" alapanyagot és belerakod egy nagy üstbe;
Megkezdődhet a lepárlás: alégyujtasz, párolod, ízesíted cukorral...

Lehet hogy valami kimaradt....

Ha valaki tényleg tudja és már párolt le küldjön receptet és kóstolót!!!!

DomiG Creative Commons License 1999.10.05 -1 0 0
Először is végy kb 5-6 fm 10-12 mm átmérújű rézcsövet, tekerd fel spirál alakban, szereld be egy bádogvödörbe: kész a legfontosabb a desztilláló. Egy melegítendő, lezárt fazékban főljön a cefre, annak gőzét kell éátvezetni a réz-spirálon, mikozben a a vödörben hideg víz van, vagy áramlik.
Legjobb a valódi gyümölcscefre, de szokták cukorból is pancsolni.
DirtyJoke Creative Commons License 1999.10.05 -2 4 topiknyitó
ha valaki kipróbálta, esetleg rendszeresen gyakorolja, kérem ossza meg tapasztalatait.

még nem mertem rászánni magam - abból elég hitvány ital lett volna.

...de ha esetleg néhány "titok" napvilágot látna itten

szóval mindenre kíváncsi vagyok (ekvipment, érlelés etc.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!