Keresés

Részletes keresés

ceteris Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1243

Szia!

 

Én voltam olyan természetgyógyásznál (orvos), aki valami ketyerével megállapította, hogy az összes tisztítókapszulát, teakeveréket "taszítom", így rámsózott egy csomag, méregdrága zöldteát!

DE legalább nem vetette meg velem a többi csodaszert!:)))))

Előzmény: 20evutan (1238)
ceteris Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1242

Szia RTH41!

 

hasonlóak a tapasztalataim......., télen a sok ruha alatt (idén először, 54 évesen) a testemen is kijött itt-ott. Most, hogy lengébben öltözöm és kicsit napozom, azok múlnak. Most csak egy kevés van a könyökömön és az arcomon.....

 

Ami a streszt illeti, írtam, hogy nálam főleg az hozza ki ....... a sok munkától (pedig élvezem!), idegeskedéstől, az arcomon lévő ronda plakkoktól voltak pszichoszomatikus rosszulléteim, amire kaptam valami bogyót ....... ha nem is szünt meg a pszorim, de valamivel jobb.....

Azt hiszem, hogy csak komplex kezeléssel lehet tünetmentesíteni!

Előzmény: RTH41 (1241)
RTH41 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1241
Igen, a napfény, a napsütés, a friss nyári levegő nekem is mindig jót tett a psorinak.
Érdekesség most is: a karomon alig látszik, mig a lábamon-lábfejemen (ami takarva van) eléggé látszik még a helye.
De itt a jó idő:-))))))
Előzmény: 20evutan (1238)
RTH41 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1240
noni!
Szeretnék írni Neked, de nem publikus a méled. Küldjél már légyszi egy mélt.
Ide ne írd be a címed a spam-vadászok miatt!
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1239

Keress "biológiai terápia" -ra a Google-ban. A lényeg ugyanaz, csak ez egy másik vegyület és másra van törzskönyvezve, psoriasisra. Iszonyú drága, de minden új gyógyszer ilyen.

Előzmény: henci2 (1236)
20evutan Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1238

Sziasztok!

 

Nos az osztrák Dr. Fisch oldalon látottak valóban kultráltabbnak tűnnek mint a török kórház, de majdnem a duplája árban. Amúgy kösz a linket ezt nem ismertem.

 

Más!

"Kerülni a kiváltó okot!" Nos lámpaárusnak ez a megjegyzése volt ami nekem egyáltalán nem tetszett. Kerülni csak a sérülést tudjuk, ami a mi esetünkben plakká képződik. A többiről meg nem igen tehetünk, mivel még jelenleg is örökletes betegségnek tartják. Legfeljebb az életmóddal csökkenthető a kialakulási tényező.

 

Orvosi tapasztalatok:

20év prorival a hátam mögött. Sajnos találkoztam "ORVOSsal"

akinek megemlítettem a doktor halat és még csak nem is hallott róla bőrgyógyász

szakorvosról beszélek. Ellenben kínált olyan promóciós terméket amit ha megveszek

a második ingyen van 3000 valamennyi volt a kenőcs /Daivonex/, mondanom sem kell, hogy teljesen hatástalan volt, legfeljebb zsírzásra volt alkalmas. 

 

Fényterápia: Semmiképp nem a bioptron lámpa, ez valódi fényről szól, akár mesterséges akár temészetes, ide sorolják a PUVA-t ami egy szűrt szolárium, de a szűretlen is megfelel, és a quarc lámpát is.

Mivel a fény álltalános közérzet javító hatású és így közvetetten is hat a psoriásisra.

Ellenben egy sötét ibolya fény, ezt nem pótolja. A mérsékelt napozás, solárium, quarc jó hatással van a psoriázisra. Sokáig sikerült napozással urrá lenni a psoriázisomon ami nem kis mértékű, a bőrfelületem 50-60 %-a.

 

Üdv!

Szancsi001 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1237
E-mail ment
Előzmény: henci2 (1236)
henci2 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1236
Ez mi ez?:-)))
Előzmény: Törölt nick (1230)
henci2 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1235

Szia Szancsi!

A szomszédunkban lakik egy nő, akinek a sarka meg a talpa volt sömörös és egy-egy pötty a testén. Depresszióval leszázalékolták, kapott mindenféle nyugtatót, antidepresszánst. Amíg nem kapta ezeket, mindig berepedt a sarka, Diproval kenegette, rá a zoknit. Amióta nyugtatókat szed, egyszerűen eltűnt a sömör. Ez már több éve így van, nincs rajta egyetlen pötty sem. Persze most nem azt akarom mondani, hogy tömd tele magad nyugtatókkal, de biztos, hogy a stressz, az idegeskedés nagyon rontja az állapotot. Szoláriumba is járt a nő, a nyugtatókkal nagyon megtette a hatását. Én sem szedek nyugtatókat, de azért elgondolkodtató ez az eset. Ja, mikor sömörös volt, még a haja is kihullott oldalt. Szörnyű volt, most meg egy barna csokibaba, nincs semmi baja.

Az én férjem mindig azt mondja, mikor el vagyok keseredve, hogy majd elmúlik megint, azért jött ki, hogy tudjak örülni, mikor eltűnik. Persze ez engem nem vígasztal...

Ha már nem használod a stoppert, légyszi küldd vissza a nővéreddel! Köszi.

Előzmény: Szancsi001 (1232)
Szancsi001 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1234
Ja, és persze a nővérem, pont ma mondott fel Budaörsön, úgyhogy majd valamilyen úton módon visszaszolgáltatom neked. Sajnálom, hogy nem használt, az biztos, hogy nem a te jószándékodon múlt!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Szancsi001 (1232)
macmelon Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1233
Jó lenne erről többet tudni. Ha valakinek van infója (lehetőleg szakembertől), akkor ne fogja vissza magát!
Előzmény: Törölt nick (1230)
Szancsi001 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1232

Szia Henci!

 

Elég sokat használtam, de nagyon kiszárította a bőrömet. Nekem nagyon gyulladt a talpam, igazából a problámám is "csak" ez. És kiszárította, reggel fel a cipőt, indulás, és 3 lépés után húsig végigrepedt a talpam. A párom mg nemes egyszerűséggel közölte 1 hét után, hogy szerinte ez úgysem hat semmit, csak az időmet pazarolom vele.Úgyhogy most éppen a lelki támogatás nálunk a béka s.gge alatt van, minden szinten. Így egy kicsit nehéz. (nagyon nehéz!) Sajnos nem vagyunk egyformák, és ez néha hátrány...

 

Most a bőrgyógyi ezt a Bemer kezelést találta ki. 1-szer voltam, tegnap reggel. Most azon a talpamon, amin megjelnt 1 db gyulladt pötty, az ma reggelre már nincs begyulladva, "csak" piros. A másik talpam szinte teljes mértékben egy merő gyulladás volt, azon is mintha kezdenének felszívódni a hólyagok, és sötétpiros marad utánuk.

 

Az én megfigyeléseim szerint, ez kb. az a hatás, amit a kvarclámpával értem el (merthogy azt i kipróbáltam), de nem tudom, hogy a pikkely vagy a rák a jobb :(((((

Előzmény: henci2 (1229)
macmelon Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1231
Nekem más tapasztalatom van a bőrgyógyászokkal (hárommal). Azt mondták, hogy nem gyógyítható, a tünetek enyhítésére lehet szteroidot használni, amit elmondtak, hogy hogyan lehet (nem lehet állandóan stb.). Ha ezek mellett kívánom, akkor fel is írják. Megemlítették, hogy vannak "nem hivatalos" gyógymódok, de azok sikerességéről semmit nem tudnak mondani.

Ti mikor hallotatok olyat egy termézetgyógyásztól, hogy erre a betegségre nincs gyógymód? Kinek higyek? Annak aki valamire azt mondja, hogy ezt nem tudjuk ezt a másikat meg csak X%-ban. Vagy annak aki mindent tud. Számomra ez könnyű kérdés.
A Bioptron lámpa mit nem gyógyít? Nekem az összes, bármilyen betegségben szenvedő, balesetet vagy krónikus betegséget szenvedő ismerősömnek ajánlották már.
Előzmény: ceteris (1228)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1230

Most még. Azonban van egy hatóanyag ami oki kezelést jelent, a neve: Efalizumab. Egyszer majd csak eljut az országba is. Itt a leírás róla: http://www.serono.com/products/derma_01.jsp?major=1&minor=3

 

Előzmény: ceteris (1228)
henci2 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 1229

Sziasztok!

Hagyjuk már a Bioptron lámpát, NEM HASZNÁL A SÖMÖRRE! Nekem nem reagáltál semmit, kedves forgalmazó, pedig én rendesen végigcsináltam a kúrát. A méregtelenítés szótól meg már kiütést kapok, pedig az nem hiányzik nekem.:-))

Tapasztalatok: A gombaölőktől a fejemen és a testemen nincsenek foltok. A kvarclámpázást abbahagytam egy időre, a lábamon visszajöttek a foltok. Újra elővettem a kvarclámpát, két kezelés után látványos javulás állt be.

Nem próbálta még ki ezeket a módszereket valaki úgy, mint én? Jó lenne, ha látnánk másnál is a hatást.

Szancsi! Nem használ a stopper?

ceteris Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1228

Tudod macmelon, azok az orvosok legalább becsületesen bevallották, hogy nem tudnak segíteni, legalább is tartósan nem!

 

Engem az háborít fel, hogy amint írtam, csak egy orvos jegyezte meg (ő is mellékesen), hogy ez pszori....... a legtöbb méregtelenített, hosszú listákat adott, hogy mit ne egyek (szinte semmit, ami egészséges!), kaptam kencéket, gyógyszereket, az orvostól függően, egymásnak ellentmondó utasításokat (pld. a mosakodásra vonatkozóan), és allergiának fogták fel, ill. azt mondták, hogy allergia, pedig tipikus pszori, amit nálam főként a stressz, a túlhajtás hoz elő ........

Előzmény: macmelon (1220)
pancsa* Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1227

Én ismerőstől azt hallottam, hogy a hátfájását hosszabb időre megszüntette egy azt hiszem 10 kezelésből álló kúra.

http://www.bemer3000.hu/menu_1.htm

itt egy oldal, ami sok mindent elmond. Van bőrgyógyász is, aki ezzel foglakozik.

Psorit nem láttam a felsorolásban.

Az ár itt sincs megadva.

Előzmény: Szancsi001 (1214)
RTH41 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1226
"Igazán ne vedd sértésnek, nem csodálkozom, hogy az általad ismert orvosok nem találkoztak még tünetmentes psorisos beteggel. Azok a betegek nem hozzájuk jártak, ellentétben Veled :("
Félreolvastad! Olyannal nem tallkoztak-találkoztunk, aki a B-lámpától lett tünetmentes.
Tünetmentes voltam már többször is - rövidebb-hosszabb ideig, az orvosoknak köszönhetően.
De még egyetlen-egy alternatív gyógymódtól sem lettem soha tünetmentes, sőt.

"Értsd meg végre, rajtad múlik, tünetmentes vagy nem! Hiába szedsz, kensz magadra bármit, ha nem kerülöd a kiváltó okot."
A felsorolásból csak a HIÁBA LÁMPÁZOD MAGAD hagytad ki és még lelkiismeretfurdalásom is legyen, hogy én tehetek a betegségemről.
...és meg kell, hogy cáfoljalak gyak. 90%-ban TÜNETMENTES vagyok 3 hónappal ezelőtti állapotomhoz képest és semmit nem változtattam az életmódomon, akkor most hiába szedek bármit? Vagy nem attól van? Akkor mitől?

Kérlek, fényterápia és a többi szót ne használd a lámpádra (már írtam), mert jól hangzik a TV-SHOP-szerű reklámanyagokban, de messze nem azt jelenti a pikkelysömör kezelésében.
Előzmény: mármegintén (1217)
Marcsi66 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1225
Tényleg, PUVA lámpa volt, most hogy mondod a nevét. Sajnos a kapszulát nem bírtam. Anélkül is jártam, de nem lett az igazi. :( Viszont egész szépen barnít is.
Előzmény: Törölt nick (1222)
buksimano Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1224

Hm, és mi a kiváltó ok?

 

Egyébként ha nem mosna az a rohadt mosogép, én visszavinném! Azért vettem, hogy mosson.

 

 

Előzmény: mármegintén (1217)
macmelon Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1223
"Hogy mennyi embert gyógyítottam meg? EGYET SEM!"
"Viszont már sok embernek segítettem tünetmentessé válni."

Kb. hány olyan emberről tudsz, aki vett ilyen lámpát, használta és aki 1 hónapnál hosszabb időre tünetmentes lett? Vagy legalább is jelentősen javult az állapota?
Előzmény: mármegintén (1215)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1222

Nem, a Biotronl ámpáról vitatkoznak.

Amit te említsz, az a PUVA terápia. Gondolom a fényérzékenyítő anyaggal volt bajod. az a fény, amit ott használnak,  (UVB311(?)) tényleg használ a pszorinak.

Előzmény: Marcsi66 (1218)
Marcsi66 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1221
Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e példa fórumcsoport találkozóra? Ha igen, akkor milyen rendszereséggel és hol? Marcsi
macmelon Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1220
Vagyunk itt páran a fórumon, akik pedig már halloták ezt, pont a pikkelysömör kapcsán.
Előzmény: SzáSa (1212)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1219

Nagyon érdekes ez a honlap a halakról, nézzétek meg! Én évekkel ezelőtt láttam róluk filmet, az eredeti élőhelyükön mutatták a kezeléseket a tóban. Nem is gondoltam, hogy már ezt is megcsinálták kádas megoldással. Ez ráadásul nincs is messze, Ausztria keleti szélén. Bár nem olcsóbb, mint amit a török honlap ajánl, de odajutni egyszerűbb.

Érdekesek a fotók - bár az alapvető kérdés az, hogy mennyi ideig tart a tünetmentesség! Látni ott olyan eredményt, amit én pár heti kenegetéssel, némi napozással el tudok érni, de ha abbahagyom, rögtön visszajön. Meg látni nem pikkelyes, de erősen gyulladt bőrt.

Előzmény: RTH41 (1213)
Marcsi66 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1218
Szép napot, mindenkinek! "szemben az az előnye a fényterápiának, hogy nincs mellékhetása." Ez az a fényterápia, amivel páruzamosan kapszulát kell nyelni és a kapszula miatt sötét napszemüvegben kell járni? Olyan, mint az állószolárium? Sajnos ennek lett mellékhatása számomra. Marcsi
Előzmény: mármegintén (1217)
mármegintén Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1217

Igazán ne vedd sértésnek, nem csodálkozom, hogy az általad ismert orvosok nem találkoztak még tünetmentes psorisos beteggel. Azok a betegek nem hozzájuk jártak, ellentétben Veled :(

 

 

Egyébként én nem csak az MLM-technikákat tanultam meg, hanem a termékeket is ismerem, amivel foglalkozom.  Te azonban szinte semmit sem tudsz a fényterápia gyógyító hatásáról. Ez még nem lenne baj, de legalább ne akarj ugy tenni, mintha ......!

 

 

"hogy bármitől kijöhet a psori, azért csak a beteg okolható, nem a lámpa - ergo a felelősség a betegé." Végre kezded kapisgálni. Pontosan ezt próbálom megértetni Veled.

Értsd meg végre, rajtad múlik, tünetmentes vagy nem! Hiába szedsz, kensz magadra bármit, ha nem kerülöd a kiváltó okot.

 

A gyógyszerek és egyes kenőcsök használatával szemben az az előnye a fényterápiának, hogy nincs mellékhetása. Van akinek ez nagyon fontos!

 

Előzmény: RTH41 (1216)
RTH41 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1216
Az az érdekes, hogy sem orvos ismerőseim, se mi betegek nem tudunk egy tünetmentesről sem, aki ettől a lámpától lett az - CSAK TE, a forgalmazó mondod, meg valszeg olvasható a marketing anyagban.
Amit leírtál, gyakorlatilag az, hogy bármitől kijöhet a psori, azért csak a beteg okolható, nem a lámpa - ergo a felelősség a betegé.

Ui: egyidőben kiváncsiságból utána néztem az MLM-technikáknak a neten, tényleg jól megtanultad (a szófordulatokat is) - minden lehetőséget megragadsz, ügyes:-)
Előzmény: mármegintén (1215)
mármegintén Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1215

 

Végte Valaki, aki nem egyből csípőből tüzel.

Jó, akkor beszéljük meg. Nem vagyok természetgyógyász, már mondtam.

Előljáróban, nagyon rossz megközelítésből kezelitek a témát. Összekevertek dolgokat. A Bioptron fényterápiás rendszer egy termék. A terméket megvásárolhatod.  Ez TERMÉKVÁSÁRLÁS és nem szolgáltatás.

Használatához (ha megfelelő helyen vásárolod) teljeskörű segítséget kapsz. Hogyan, miképpen használd, milyen kezeléseket végezhetsz vele, milyen eddigi tapasztalatok vannak a termék használatával kapcsolatban. Hol, hogyan vásárolhatod meg. Milyen garanciával, milyen szervízhálózattal. Vásárlás esetén hogyan jutsz a termékhez. Ez a SZOLGÁLTATÁS. (Ide tartozik még a kölcsönzés is, de ugye tisztába vagy vele, hogy a szolgáltatás a kölcsönzésre vonatkozik)

Tehát mégegyszer, nem keverjük a fogalmakat. Ha mosógépet akarsz vásárolni, előbb hazaviszed, használod egy ideig, aztán visszaviszed, köszi mégsem kérem?????????

 

Hogy mennyi embert gyógyítottam meg? EGYET SEM! Nagyon jól tudom, ez a betegség nem gyógyítható, ezt a betegségben szenvedő embereknek is tudomásul kell venni. Viszont már sok embernek segítettem tünetmentessé válni. Hogy mennyi ideig voltak tünetmentesek? Ez nagyon jó kérdés! Tudni kell, nem elég a bőrtüneteket kezelni. Hogy mikor jelentkeznek a tünetek, az sok tényezőtől függ:táplálkozás, pszichikai terhelés, stressz, stb., tehát ebből következik, hogy ha sikerül tünetmentessé tenni magad, továbbra is szigorúan figyelni kell Önmagadra. A legnagyobb felelősség a betegen van, mert ki ismerné jobban a szokásaidat, (idegállapot, étkezés, megfelelő méregtelenítés) mint Te magad. Az orvos is csak akkor tud segíteni, ha őszinte vagy hozzá. Tehát a legfontosabb, ismerd meg Önmagad! Figyeld meg magadon, mi előzte meg a tünetek megjelenését? Második lépés, legyél következetes. Marmadik lépés, legyél kitartó. Ez az életed végéig szól, mert tudjuk, hogy a betegség nem gyógyítható.

 

 

Hogy napi hány órát kell használni a lámpát? Ha éppen tünetmentes vagy, napi 30-30 perc elég, reggel és este. Egy immunerősítő program és egy méregtelenítő, salakanyagkiválasztó program. Ezzel megelőzheted a bőrtünetek kialakulását, illetve csak kismértékű megjelenését. Ez attól függ, milyen hatásoknak teszed ki magad. (étkezés - ha elcsábultál, pedig tudtad nem szabad azt enned, stb.) Ha az első, kismértékű bőrtünetek megjelennek, azonnal kezelni helyileg és a háton az akupresszurás területet. (ezt is lehet folyamatosan heti 3-4 alkalommal plusz 3o perc)

 

Összefoglalva, Te teheted a legtöbbet Önmagadért! Bárki más csak segíthet.

Nagyon sajnálom, hogy túl sok a rossz tapasztalat, szerintem is a sok kuruzsló. ELHATÁROLÓDOM!

 

 

RTH41, szépen kérlek, ne beszélj mások nevében. Tudomásul vettem, Te nem kérsz a segítségemből. Mint látható, nem csak Te vagy a világon.

Előzmény: noni2004 (1210)
Szancsi001 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1214

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

 

Kérdésem lenne.

Ismeri valaki vagy hallot már a BEMER-ről meg STH-ról???

 

Nekem most ezt írta fel a bőrgyógyi. Ha jól értettem valamilyen mágneses fénykezelés.

 

Van valakinek tapasztalata erről?

 

Azt mondta a kez6elő nőci, hogy igen jó arányban segít a psorisoknak, még olyannak is, akinek az egész teste olyan volt (Nekem meg ma reggel már a másik talpamon is megjelent egy pötty :((((()

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!