Keresés

Részletes keresés

andrzej Creative Commons License 2002.05.17 0 0 42
Szia Kiran!

Amennyiben nem okoz túl nagy fáradságot, légyszi ismételd meg a leveledet erre az e-mail címre. A másikat olyan régen használtam, hogy már a jelszavamra sem emlékszem.

Előzmény: Törölt nick (41)
szonár Creative Commons License 2002.05.01 0 0 40
Petike23!

Ha nem bírod a SO ízét,ugyanolyan vagy JOBB hatást érhetsz el a "gyúrós-boltok"-ban kapható tojás-tej (whey+egg=whegg)protein(por) fogyasztásával,amelyet tejben,vízben,gyümlében /tetszés szerint/ oldhatsz fel.Ha történetesen nem gyúrás után,hanem sex előtt (lehetőleg legalább 6 órával korábban,hogy legyen idelye felszívódni)fogyasztod,akkor nem az izmokat,hanem a potenciát és az ondó mennyiséget növeli.Egyébként ua a protein (whey) van benne mint a SO-ban,csak sokkal nagyobb koncentrációban,így elég az 1 pohárnyi (3dl folyadék+2evőkanál por) mennyiség belőle.Én a XIV.ker Tábornok utcai boltban vettem,1800HUF körüli áron vanília ízben(többféle van) és egy zacskóban(utántöltő mer' a dobozos drágább) 20 adag van.(1adag=2ek.)
Üdvözlettel:szonár

Előzmény: petike23 (23)
andrzej Creative Commons License 2002.04.30 0 0 39
Szia Kiran!

A feltételezésekkel ellentétben nem vagyok orvos, csupán a személyes érintettség okán utánaolvastam a dolgoknak. Történt ugyanis, hogy voltak némi problémáim az anyaggal. Konkrétan minőségi problémák voltak, aminek az alapvető oka a varicocele volt. Ezt megműtötték.

Az orvosok azt mondták, hogy a műtét utáni regenerálódáson túl leginkább hormoninjekciókkal lehet javítani a paramétereket. Az egész hátulütője viszont, hogyha kívülről adagolnak tesztoszteront, akkor a szervezet saját tesztoszterontermelése lecsökken. Ha pedig abbahagyják az injekciózást, akkor rosszabbak lesznek az eredmények, mint voltak.

Ekkor döntöttünk úgy, hogy inkább megpróbálunk valamilyen alternatív gyógymódot. Utánaolvastunk a feleségemmel a témának (ő otthon a "fundamentalista" természetgyógyász).

Én alapvetően a korábban leírt dolgokat szedtem és minden rendbejött, ma már olyan minőségű anyagot produkálok, mint bármely más átlag férfi. (Hogy érzékeltessem a javulást, előtte 10-15 millió/ml volt a sejtszám, ma pedig 60-80 millió/ml között mozog. Mennyiségileg pedig úgy néz ki, hogy előtte 1,5-2 ml volt, ma pedig 5-6 ml.) Ennek csupán mellékhatása volt az erekció fokozódása és az ondó mennyiségének a növekedése. Mivel viszont itt a topic erről szól, gondoltam megosztom másokkal is az ismereteimet. Mégegyszer mondom, ezek személyes tapasztalatok voltak.

Előzmény: Törölt nick (22)


petike23 Creative Commons License 2002.04.29 0 0 38
pallotta: ja, csak a Centrumban egy napi szukseglet van, ami sacc 8-10mg, az E-vitamin kapszulaban meg 500 mg..

Petike

pallotta Creative Commons License 2002.04.29 0 0 37
A Centrumból napi egy már nem is jó? Abban van C, E, meg cink is, a napi szükséges bevitel 100%-a.
petike23 Creative Commons License 2002.04.29 0 0 36
Ja hogy szar ize van az E vitamin kapszulanak ! :)
Hat nem kell szetharapni.. azert van olyan kis aranyos ovalis formaja, hogy egyben lenyeljek.. :)

Udv: petike

petike23 Creative Commons License 2002.04.29 0 0 35
szonar:

ismerem az E-vitamin kapcsulat, szedem rendszeresen.
A Bioextra gyartmanyubol tobb fajta van (a hatoanyagtartalom ter el), erdemes a legmagasabb hatoanyagtartalmut venni, es kaja kozben bevenni (zsiroldhato vitamin).

Egyebkent tenyleg jo hatasa van..

Udv: Petike

a2618s Creative Commons License 2002.04.29 0 0 33
Kisfiúként volt egy heresérv műtétem, akkor fosztottak meg a bal mellékherémtől :(
Előzmény: Törölt nick (32)
szonár Creative Commons License 2002.04.28 0 0 31
andrzej!
Absolute osztom a nézeteidet,DE!Tagadhatatlan,hogy az E-vitamin igenis fokozza a libidót.Hogy mitől és hogyan azt nem tudom,de az ősi,népi "szerelemkeltő" gyógyszerek és főzetek is mind-mind magas E-vitamin tartalmú alapanyagokból készültek,illetve készülnek.Persze akkor ők ezt nem tudták,ez csak manapság derült ki.
SZ
Előzmény: andrzej (20)
szonár Creative Commons License 2002.04.28 0 0 30
Feeder!
Dobj egy mailt!
sz
Előzmény: feeder (19)
szonár Creative Commons License 2002.04.28 0 0 29
Petike!
Csak addig gondolod így,amíg(véletlenül)ketté nem harapsz egy E-vitamin kapszulát.
SZ
Előzmény: petike23 (23)
a2618s Creative Commons License 2002.04.25 0 0 28
Mi van akkor, ha valakinek hiányzik az egyik mellékheréje?
Egyáltalán milyen szerepet játszik a mellékhere (még szerencse, hogy kettő van belőle...)
petike23 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 27
(termekleiras)

MACA - VIBE

...
Noveli a szexualis kepesseget.
Gatolja az anemiat.
A termekenyseget noveli, felgyorsitja anemi erest, az ondosejtek szama no, a spermatermelodes erosodik.
Mellekhatasa afrodiziakum jellegu, a libidot rendkivul noveli.
...

A Kelvin teren levo gyogynovenyboltban 5700 forint.

Udv: Petike

m.twister Creative Commons License 2002.04.20 0 0 26
Kösz Kiran, eddig is tudtam rólad, hogy nagyon rendes vagy!
Előzmény: Törölt nick (25)
m.twister Creative Commons License 2002.04.20 0 0 24
Kiran!
Csak egy kérdés? Hova tűnt a "Hogyan tartod vissza..?" c. topic. Sok hasznos tanács volt benne, most pedig sehol sem találom. OFF
Előzmény: Törölt nick (22)
petike23 Creative Commons License 2002.04.18 0 0 23
Tenyleg vacak ize van a SO-nak..
pallotta Creative Commons License 2002.04.10 0 0 21
Kimerítő volt!

Köszi szépen!!!

Előzmény: andrzej (20)
andrzej Creative Commons License 2002.04.09 0 0 20
Kezdjük először az alapoknál. Milyen is a megfelelő minőségű és mennyiségű ondó? Ma az andrológia a megfelelő minőségű ondó paramétereit a következőkben határozza meg:

Sejtszám: minimum 20 millió/ml
Ph-érték: 7-8 között
Mennyiség: 2-6 ml
Mozgékonyság: a spermiumok legalább 50%-a intenzív haladó mozgást végez
Alak: legalább 60% normális alakú spermium
Elfolyósodási idő: 20-30 perc

Ezek természetesen nem kőbe vésett értékek, de az orvostudomány álláspontja szerint ilyen minőségű ondóra van szükség ahhoz, hogy jó eséllyel pályázzon valaki a gyermeknemzésre. Természetesen 20 millió/ml-es spermiumkoncentrációval is lehet gyermeket nemzeni, de az esélyek az alatt meredeken zuhannak.

Léteznek egyéb speciális paraméterek is, de azokat csak akkor vizsgálják, ha már az alapvető paraméterekkel is gond van. Így pl. nézik, hogy van-e aglutináci (sejtek összetapadása), egyes helyeken mérik a spermiumok sebességét, vizsgálják az antitestek jelenlétét a sejtek felszínén. Ugyancsak vizsgálják (de ezt alapesetben is) az ondóban lévő fehérvérsejtek számát. Magas fehérvérsejt tartalom ugyanis gyulladásra utal. Lehet vizsgálni az ondó glukóztartalmát, amely a sejtek energia utánpótlását biztosítja.

Kezdjük akkor tehát a mennyiséggel. Néhány hozzászóló humorosra vette ugyan a kérdést és nem érti, hogy mi jelentősége van ennek a kérdésnek, azért mégis meg kell jegyezni, hogy a mennyiség korántsem mellékes. Ez egyrészt a gyermeknemzéssel kapcsolatos, másrészt az orgazmus minőségével van összefüggésben. Az ondó ugyanis (amint a ph-értékből is látható) lúgos anyag. Ennek az a szerepet, hogy semlegesítse a női hüvely savas közegét, amelyben a spermiumok gyorsan elpusztulnak. Ha tehát az ondó mennyisége túl kevés, még ha megfelelő mennyiségű spermiumot is tartalmaz, a hüvelyben a spermiumok nagy része el fog pusztulni.

Másik oldalról az ondó mennyisége és az orgazmus minősége között is egyenes arányosság áll fenn. Biztos megfigyelték már a hímnemű T. Asztaltársak, hogy a nagyobb mennyiségű ondó kilövellését mélyebb, intenzívebb orgazmus kíséri. Ennek a magyarázata abban rejlik (némileg leegyszerűsítve), hogy a nagyobb mennyiségű ondó kipréseléséhez a prosztatának és az azt körülvevő izmoknak több és erősebb összehúzódásra van szüksége. Az orgazmust (kéjérzést) részben a prosztatán elhelyezkedő idegvégződéseken kialakuló ingerek okozzák. (Ezért lehetséges az, hogy a prosztata ingerlésével egy sokkal intenzívebb orgazmust lehet elérni, mint a „hagyományos” ingerléssel, ami ugye nagyrészt a makkot éri.).

Az ondó mennyisége természetesen még számos más körülménytől is függ. Így pl. az ejakulációk gyakorisága is befolyásolja. Ez természetes, hiszen időre van szükség a kiürült anyag újratermelésére. Ez azonban egy-két nap alatt megtörténik. Ugyancsak befolyásolja az ondó mennyiségét a herék nagysága és a hereműködés minősége. (Nagyobb here esetén ugyancsak nagyobb a sejtszám.) Habár ez nem egzakt összefüggés, nagy általánosságokban igaz, hogy a nagyobb here több tesztoszteront termel, aminek következtében a nemi mirigyek működése intenzívebb. Ez azonban csak közelítően igaz. Nekem pl. az átlagnál egy kicsit kisebb heréim vannak, de egy-két nap kihagyás után általában 4-5 ml ondót produkálok, 50-60 millió/ml sejtszámmal.

Fontos azonban különbséget tenni a spermiumok termelése és az ondó termelése között. Gyakran előfordul itt a HUSZ-ban az a kifejezés, hogy valaki „annyira tele van, hogy majd szétrobbannak a golyói”. Ez azonban nem így működik. A herékben termelődnek a spermiumok. A herecsatornákban kezdődik az érési folyamat és 72 napos fejlődés után jutnak el az ondóhólyagig, majd ott tárolódnak. Az ondó térfogatának amúgy is kb. 1-2%-át teszik ki a spermiumok, a többi olyan folyadék, amelyek eleve nem is a herékben termelődik.

Nézzük most végig, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az ondó mennyiségének és minőségének javítására.

A egyik lehetőség azoknak a szerveknek a stimulálása, amelyek részt vesznek a hormonok termelésében. Közülük a pajzsmirigy működését lehet serkenteni jód szedésével. A pajzsmirigy-hormonok egyik alapvető alkotóeleme a jód. A kiegészítő jódfogyasztás amúgy is ajánlott Magyarországon, amely közismerten jódhiányos területnek számít. (A jódhiány következménye a pajzsmirigy megnagyobbodás, amely Magyarországon szinte népbetegségnek számít, főleg a nők körében). A jódfogyasztás javítja a termékenységet (növeli a spermiumszámot, növeli a mozgékonyságot) és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert. Magyarországon többfajta jódtartalmú ásványvíz is kapható. Közülük az egyik leghatékonyabb a JÓDAQUA nevű ásványvíz, amely nagy koncentrációban tartalmaz jódot. Ezt más folyadékkal együtt, táplálék-kiegészítőként lehet fogyasztani. A JÓDAQUA gyógyszertárakban és gyógynövény szaküzletekben kaphatók.

Sokak által megkérdőjelezett, ám mégis hatékony módszer a taplmasszázs. Ez esetben azokat a talpon lévő reflexpontokat stimulálják, amelyek a férfi nemi szervekre hatnak. Így lehet stimulálni az agyalapi mirigyet, amely a hormontermelés szabályozásának az alapját jelenti, de van reflexpontja a prosztatának, a heréknek és az ondóvezetéknek is.

Pontosan nem ismert a MACA VIBE nevű készítmény működése. A lényeg azonban szintén azokon az aminosavakon van, amelyek részt vesznek a tesztoszteron szintézisében és serkentik belső nemi szervek működését. A MACA VIBE egy perui gumós növényből készül. Itthon tabletta formájában kapható, gyógyszertárakban és gyógynövény szaküzletekben egyaránt. Egy doboz üzlettől függően kb. 5 ezer Ft-ba kerül. A MACA VIBE-t természetes viagrának is szokás nevezni. Hatása nagyon látványos! Erekciónövelő hatása mellett nő a spermaszám mennyisége és javul a mozgékonyság, és nem utolsó sorban nő az ondó mennyisége is. Ahogyan az előttem szólók is leírták már, a hatás már pár napos szedés után jelentkezik, a gyógyszer szedése után viszont el is múlik. Manapság egyre több orvos ajánlja gyermeknemzési problémák esetén.

A spermiumszám és a mozgékonyság növelésének további lehetőségét biztosítja a kiegészítő cink és folsav bevitel. A cink egyrészt fontos alkotóeleme a tesztoszteron szintézisének, másrészt a spermiumok egyik építőeleme, amely az energia utánpótlást biztosítja (kissé leegyszerűsítve, a cink a spermium akkumulátora). A folsav, habár ez a nők esetében volt fontos eddig, a legújabb kutatások szerint fontos szerepet játszik a spermiumtermelésben is. (Ld. az alábbi cikket)

A következő anyagokat - C-vitamin, E vitamin, egyéb antioxidánsok - tulajdonképpen egy csoportba vehetjük. Az antioxidánsok lényege, hogy védik a sejteket a romboló szabad gyököktől. A spermium, akárcsak a petesejt, az emberi szervezet legkényesebb sejtjei, már a legkisebb problémákra, a szervezetben jelen lévő mérgekre is negatívan reagálnak. Különösen igaz ez napjainkban, amikor szennyezett levegőt szívunk és szennyezett élelmiszereket eszünk. Az antioxidánsok védik a spermium sejthártyáját és megakadályozzák, hogy idő előtt szétessen a sejt.

Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a korábbi hozzászólók által is említett vitaminok nem növelik az ondó mennyiségét, ezekkel csak a sejtek minősége javul. Ez viszont akkor, ha a gyermeknemzés a cél, természetesen nagyon fontos.

A C és E vitamin, valamint az egyéb antioxidánsok (pl. béta karotin, szelén) szedésére nincsenek egzaktul előírt mennyiségek. Ha valakinél problémák vannak a sejtminőséggel (vagy az életmódjából adódóan veszélyeztetett, mert pl. cigarettázik), akkor az ajánlott napi bevitel többszörösét is lehet szedni. Pl. C-vitamin esetén a normál 60-100 mg helyett akár 500-1000 mg-ot is lehet szedni. Célszerű ezeket a vitaminokat természetes formájukban fogyasztani, mert úgy hatékonyabban felszívódik.

Kaphatók egyébként gyógyszertárakban, gyógynövény szaküzletekben és fitness üzletekben különféle antioxidáns tabletták. Ezek néhány ezer Ft-ba kerülnek kiszereléstől és gyártmánytól függően. (Főleg az USA-ban népszerűen, nálunk is elsősorban amerikai készítmények kaphatók.)

Remélem ezzel a kis összeállításal segítettem a topic-nyitónak és a többi hozzászólónak az ondóval kapcsolatos „titkok” megfejtéséhez.

Andrzej


feeder Creative Commons License 2002.04.09 0 0 19
Hello SZ !

A lenti termekek kb. mennyibe kerulnek ?
Foleg a Maca Vibe erdekelne, tenyleg megteszi a hatasat ?

SOLE OLYMPIC tej
400mg-os E-vitamin (bioextra gyártmányú)
peponen kapszula
supradyn drazsé
MACA VIBE

Koszi

Udv feeder

Előzmény: szonár (18)
szonár Creative Commons License 2002.04.08 0 0 18
HI!

Nem gyógyszer,csak szer.
Patikákban,gyógynövény boltokban,bioboltokban.A peponen a tökmagolaj hatóanyagának koncentrátumát tartalmazza .Nem csak betegségekre,hanem tuningra is jó.A maca potencianövelő és mellékhatásként ondó-és spermiumszám növelő.

Üdv,SZ.

Előzmény: petike23 (9)
Sexpert Creative Commons License 2002.04.04 0 0 11
Nem szereted lefröcskölni a csajod???
Előzmény: vazzeg (4)
pallotta Creative Commons License 2002.04.04 0 0 10
peponen - prosztata betegségekre

Maca Vibe - macák vibrátorozásához, teljesen bio, és azt mondják mennyiség-növelő hatású

Előzmény: petike23 (9)
petike23 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 9
> szonár válasz erre | adatok | e-mail 2002-

Hi,

hol lehet kapni / mire hasznaljak ezeket a (gyogy)szereket ?

peponen kapszula napi 2db
MACA VIBE

Udv: Petike

GHETTOBOY Creative Commons License 2002.04.03 0 0 8
Tarsd vissza 2 hónapig!
Előzmény: pallotta (-)
szonár Creative Commons License 2002.04.03 0 0 7
Nem értelek.
Volt egy kérdés,arra adtam egy választ.Hol itt a probléma?

1ébként nálunk a gyermekáldás elősegítésére történt a dolog anno.

SZ

Előzmény: vazzeg (4)
pallotta Creative Commons License 2002.04.01 0 0 6
Köszi, bár a tej! az íz rovására megy!!!
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.01 0 0 5
A Sole O. tej elég drága, és hát valljuk be az íze is húzós.
Előzmény: szonár (3)
vazzeg Creative Commons License 2002.03.31 0 0 4
És ebben mi a jó? Az asszonynak ez a kedvenc tápláléka? Mert akkor még megértem ezt a nagy felhajtást, ha ő szereti a G-vitamint..
Előzmény: szonár (3)
szonár Creative Commons License 2002.03.30 0 0 3
HI!
Ami nekem mostanság nagyon bejön:SOLE OLYMPIC tej napi 1 dobozzal,400mg-os E-vitamin (bioextra gyártmányú)napi 1 db reggel,peponen kapszula napi 2db szintén reggel,supradyn drazsé napi 1 szintén reggel.Nem feltétlenül kell mind,nekem legjobban a sole tej jön be. Nagyon hatásos szokott még lenni,ha pornófilm nézése közben elélvezés nélkül maszturbálok,azaz addig viszem amíg épp,hogy ott nem leszek.Ezek után este az asszonnynak deciket tudok produkálni.(A filmnézés délelőtt zajlik.)Jó volt még a MACA VIBE,de azt napi 3X kell szedni a megadott útmutató alapján,viszont a hatása csak 2 hét múlva jelentkezik,igaz akkor bődületes.Viszont ha abbahagyja az ember a szedését,akkor 2-3 nap múlva elmúlik a hatás,magyarán állandó szintet kell tartani a szervezetben belőle.

SZ

Shai Hulud Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2
Egyébként meg ha spermamennyiséget akarsz emelni (kölökgyártási célból) akkor boxergatya és hűvös kell a golóknak, forró fürdőt elfelejteni nagy ívben, és nem árt hideg vízzel paskolgatni sem. Ha azonban decinyi ondót szeretnál kedvesedre freccsenteni, akkor figyelmesebb folyadékbevitellel és némi önmegtartóztatással elérheted célodat. Az ESZO-technikát alkalmazva (PC-izmok stb) sokkal többet ki tud adni magából az ember mint egy "szokásos" esti letámadásnál.

A C és az E vitamin, a cink, és telítetlen valamint többszörösen telítetlen zsírsavak mind kellenek a prosztata egészséges működéséhez. Nem szükséges persze vitaminokat enni ha elegendően kiegyensúlyozottan táplálkozol. A cinkhiány alacsony tesztoszteron-szintet okoz, és a "folyadéképítésben" is fontos szerepet játszik.

Shai

"12 AM I'm on the way to club
After three bottles I'll be ready to fuck" - Lil`Kim

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!