Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.13 0 0 10222
Köszönöm, hogy a drága idődből válaszolsz kedves Szakértő!
Nekem tiszta a lelkiismeretem, magam módján tettem valamit, sőt a testvérem még többet. Csinált kisfilmeket és ezáltal levelezett politikusokkal is, hogy mennyire meghatotta őket, meg a nagy semmiről hadováltak. Lényegében, összességében egy nagy semmi kerekedett ki belőle, mert az igéretükből sem lett semmi. (gondolok pl. a véglegesek jogtisztázására, törvénybe foglalásukra) Tettem privátba javaslatot, hogy vizsgálják felül az eddig szerzett jogosultságokat, kövessék le a beteg életútjában az eseményeket stb stb. Akinek az állapota nem változott a véglegesítés állapotához képest, vagy tovább romlott, azoknál maradjon meg a nyugdíjjal azonos, előnyökkel járó ellátás. Hosszú lenne tovább írnom, de a lényeg, hogy semmi sem lett belőle, pedig ígéretet kaptam rá. Parlamentben a képviselők beolvasták a levelem egy részét, hogy mekkora diszkrimináció és hátrány ért bennünket, még a végső szavazás előtt.
BJszakért Creative Commons License 2014.06.13 0 0 10221

és Tropa Trap, mi lett a bányások tüntetéseinek eredménye, pedig ott volt tömeg (nem úgy, mint rokkantakkal 2012. júl.1-jén), nem állították vissza rokkantsági nyugdíjukat, de tettek nagyon sokat,...

 

Úgy vélem, mindenki sorolja fel magában, ő mit tett a saját és mások érdekében, és ne mondja senki, hogy ő nem tud, mert mindenki tud, és van is felelőssége, minden attól függ, hogyan gondolkodunk, lásd a rokkant bányász esetét.

- elment-e az országgyűlési képviselőjéhez írásban, szóban

- elment-e tüntetni, megkereste-e a polgármesterét, Strasbourgba fordult-e (mint az említett bányász,...írt-e újságírónak esetéről, felvállalta-e, írt-e érdekvédelmi képviseleteknek, Ombudsmannak,...

- nem sorolom

 

Maradjunk szakterületemen rehab gazd szakértőként: felülvizsgálat, ellátások, foglalkoztatás, rehabilitáció, ha van jogalapja, fellebebzést is írok, keresetet is, és tájékoztatok, útmutatást nyújtok a tények simeretében (határozat), mi mit jelent, mit tehet vagy sem, jogszerű volt-e vagy sem, ...

Szakmai honlapomon ott email címem:

http://www.versenykepesseg.eu/

 

 

BJszakért Creative Commons License 2014.06.13 0 0 10220

Tropa trapper

NE TŐLEM várd a listát Meosz érdekvédelmi tevékenységének eredményéről, mert én nem érdekvédek többek között, nem vagyok kompetens.

Írtam, hogy hova, kinek lehet írni, ha van érdemben gondolat, mit kell tenni: szakaly@meosz.hu hegedus@meosz.hu ők látják el az érdekvédelmet Meosz, vagy elnokseg@mvgyosz.hu a Magyar Vakok és Gyengénlátók Orsz Szövetségénél és nem írom tovább a többi szövetséget, mert megtalálja mindenki neten, ha akarja, ismert, nyilvános.

 

Tájékoztatlak továbbá: a rendőröknek is megszüntették a szolgálati nyugdíját, korhatár előtti ellátássá alakították, és megszüntették a korkedvezményes, egyéb nyugdíjakat, csak korhatát előtti ellátás létezik és csak öregségi nyugdíj (1997. évi LXXXI.tv. és 167/2011. Korm.r.)

Pedig nekik van szakszervezetük is, amely egy sokkal erősebb érdekvédelmet biztosít jogilag is, sőt pártvezető lett a Kónya Péter, és hát az eredmény mégsem történt meg.

 

Az eredmény nem csak attól függ, ki hogyan tesz.Például egy diák felkészült, kiválóan felelt, de a tanártól (másik féltől) is függ az eredmény mégis, ugye, tudjuk.

 

A lényeg, mindenki tegye meg a saját szintjén azt, amit megtehet az emberekért. És LELKE rajta, saját értékrendje, lelkiismerete tükre.

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10219
Köszönöm válaszod, Kedves Szakértő!
Pontosan ezért vártam volna el Meosztól az ütőképesebb, harciasabb érdekvédelmet, mert sok szervezetet foglal magában. Sok interjú amiket leadtak, nekem puhánynak tűntek. Kemény felháborodásnak adtam volna hangot és nem a keresetkorláttal foglalkoztam volna. Amit eddig elértek az finoman szólva is harmatgyenge teljesítmény. Tudja, hogy hol volt jó, ütőképes érdekvédelem? A rendőröknél, mert maradhattak szolgálati ellátásba, csak megterhelték 16 % adóval. Tudom, hogy kulisszák mögött milyen harcot vívtak, mégis lett az eredménye. Nekünk mi jutott? Kérdezem, hogy a szervezet mit tett le a mi érdekünkbe, várom a listát, a sorolást.
Előzmény: BJszakért (10218)
BJszakért Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10218

És maradjunk a tényszerű tájékoztatásnál, és annál, hogy mindenkinek (embernek, szervezetnek, képviselőnek, magán embernek,...) van egyéni felelőssége, hogy mit tesz, vagy nem tesz magáért, másokért, és ő számol el ezzel. Nem ismétlem 10181 beírásom.

BJszakért Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10217

Maradjunk szakterületemen rehab gazd szakértőként: felülvizsgálat, ellátások, foglalkoztatás, rehabilitáció, ha van jogalapja, fellebebzést is írok, keresetet is, és tájékoztatok, útmutatást nyújtok a tények simeretében (határozat), mi mit jelent, mit tehet vagy sem, jogszerű volt-e vagy sem, ...

Szakmai honlapomon ott email címem:

http://www.versenykepesseg.eu/

 

BJszakért Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10216

Tropa és Gellar

 

Amiről nem tudsz, még létezhet, csak nincs információd. Informálódj. És úgy vélem, ezért heyltelen mást megítélni, legyen az ember vagy bármely szervezet.

Amit nem akarsz magadnak, azt ne tedd soha mással. ~ Konfuciusz

Nem hiszem, hogy azokat kell gyepálni, akik még tesznek a sérült emberekért kevés eszközeikkel. Ombudsman sem jogalkotó, mint ahogy érdekvédelmi szervezetek sem, nem hozhat kötelező intézkedéseket, nem alkalmazhat jogi szankciókat.

 

Itt a döntéshozó a kulcs, a hozzáállása, gondolkodása, ő az, aki törvényt módosíthat, senki más, akár egyik napról a másikra manapság, ő az, aki megváltoztathatja életünket, meghatározza, milyen keretek között mozoghatunk, Ő a jogalkotó. Őrá kell hatni, a képviselőinkre, akiknek bizalmat szavaztak az emberek, aki változtathat. 10182 beírásomat nem ismétlem,ha nem muszáj.

 

Tropa,

Azt írod:"Felveszik a támogatásokat, gyűjtik a tagdíjakat és minden úgy van jól ahogyan van. Ma Magyarországon NINCS igazi rokkantakat képviselő szervezet,"

Először is MEOSZ: Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, neki egyesületei vannak, nincsenek tagjai, akik tagdíjt fizetnek. Az egyesületnek vannak tagjai, amely külön jogi személyiség, semmi köze a Szövetséghez.OK?

A MEOSZ-nak, a Szövetségnek tehát néhány munkatársa van, akiknek szerteágazó feladata van, a legfontosabb egyik feladata az érdekvédelem, de csak véleményt alkothat, javaslatot tehet, ennyi, ehhez felhasznál minden módszert, amit tud, többek között a médiát, lobby tevékenységet. Még más szervekkel együttműködve demonstrációra is felhívták a fogyatékos, rokkant embereket 2012. júl.1-jén, de alig páran voltak ott, igaz kánikula volt, de nem volt az érdekvédelem mögött TÖMEG, könyörgöm, így nem lehet érdeket védeni, ha akikről beszél, ők nincsenek sehol.

Olvass vissza kérlek, tevékenységéről a 10182 beírásomat, DE ha kell megismétlem!

 

Gellar

 

Kérdezed:"A MEOSZ által alkalmazott emberek ezeken a szürke hétköznapokon mi a jó Istent csinálnak?"

Nos, röviden a SZÖVETSÉG (ne keverd egyesületekkel) azzal a pár dolgozóval nem csak érdekvédelmet végez (jogszabályokat véleményez, javaslatot tesz, stb.), hanem SZOLGÁLTAT MINDEN sérült embereknek:

- többek között szállítószolgálata van, a mozgássérült embereket, gyerekeket iskolába, orvoshoz, stb. szállítja pár kisbusszal,

- támogató szolgálata személyi segítői súlyosan mozgássérült embereket ápolnak, pelenkáznak, fürdetnek,stb.,

- fenntart nem csak online tájékoztatást, hanem újságja is van,

- ifjúsági koordinátora a mozgássérült fiatalokat segíti és szüleit tanácsadással, érzékenyítő programokat tart iskolákban, felsőfokú intézményekben,

- az elmúlt négy éven keresztül ingyen ezer mechanikus kerekes-széket adományozott egy amerikai szervezettel együttműködve, ugyan ilyen mennyiségű egyéb segédeszközt is, jelenleg parafesztivált szervez, amellyel szintén a társadalmi befogadást kívánja segíteni, 

- távmunka-, továbbképző intézete hozzásegíti ingyen képzéshez a rászoruló sérült embereket,

- sortársi tanácsadás végez,

- munkaerő-piaci szolgáltató irodája van (allas@meosz.hu), ahol segít munkaközvetítéssel, tanácsadással aminden megváltozott munkaképességű ember munkához jutásban,

mindezeket országos hálózatban az egyesületeivel együttműködve, szakmailag koordinálva

 

NEM SOROLOM tovább. CSAK a legnagyobb, legerősebb országos Szövetségről írtam röviden, és nem csak a mozgássérült embereket képviselik, hanem minden főképpen fogyatékos embert.

MVGYOSZ, vagy SINOSZ, stb. más szövetségek, érdekvédelmi szervezet honlapját megnézed, megtudod, mit tesznek, ezt sem sorolom.

 

Mit kellene tenniük még szerintetek non-profit közhasznú szervezetként? Ha van érdemi konkrét javaslat, akkor Meosz honlapon megtalálja bárki az elnök, vagy főtitkár elérhetőségét, írja meg nekik. NEM kell regisztrálni ehhez, itt is rossz az információd!

Tájékoztattalak röviden, bővebben is tudlak email, itt erre nincs hely (weblapomon megtalálod elérhetőségem: http://www.versenykepesseg.eu/

DE ez LÉNYEGTELEN.

Megismétlem:

Amiről nem tudsz, még létezhet, csak nincs információd. Informálódj. És úgy vélem, ezért heyltelen mást megítélni, legyen az ember vagy bármely szervezet.

Amit nem akarsz magadnak, azt ne tedd soha mással. ~ Konfuciusz

horina Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10215

Én nagyon sajnálom,hogy nem érted,amit írtam.Olvass visszafelé is fórumban,akkor talán leesik valami.Szerintem te nem vagy abban a helyzetben,hogy megmondd nekem,hogy hol a helyem.Sőt másnak sem.Hogy mi a betegség?Azzal ne szórakozz!!

Én a rákbetegség ,kezelések mellett végig dolgoztam,ellentétben sok láblógatóval.

Ezzel befejeztem  a veled való kommunikációt,mivel süt belőled a gyűlölet.

Előzmény: Ircsi57 (10199)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10214

 "érdemes felkeresni területi országgyűlési képviselőjét, írásban, személyesen, hogy tájékoztassa, milyen helyzetbe hozta a törvény az érintettet, az a törvény, amelyért ő felelős, a képviselő, akiket az emberek választottak azért, hogy képviselje érdekeit a Parlamentben."

 


Tudok olyanról akinek sikerült bejutnia egy képviselőhöz egyeztetések után. Először telefonon a személyi titkára beszél a beteggel és kikérdezi, hogy mit szeretne a képviselőtől, ezután kap időpontot. Sok esetben a titkára intézi a beszélgetéseket, mert elfoglaltságra hivatkozva nem érnek rá a képviselők. Szóval fals ürüggyel bekerült és a második mondatnál rátért a lényegre a rokkantsággal kapcsolatban. Erre a képviselő jelezhetett valahogyan a titkárának, mert bement a szobába és szó szerint kitessékelte őt, hogy nem azzal a kérdéssel ment be, mint amit előtte felvázolt, ezért majd egy későbbi időpontba fogja őt fogadni. Képviselőnek fel kell készülnie ebből, hogy a legjobb tudásával válaszoljon majd neki. Persze azóta se tud bekerülni hozzá, ennyit a segítségről. 

Előzmény: BJszakért (10209)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10213

Hogy vajon mit csinálnak épp most?

Jól teszik, ha azon izgulnak, hogy tudják kifizetni nekik a járadóságukat - mert a gazdaság jelenlegi állapota nyomán véleményem szerint ez is veszélyben van nekik is.

Hiába, a jól teljesítés is pénzbe kerül, ami persze érthető is.

Előzmény: Gellar (10211)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10212
Meosz? Na hagyjuk, ők már levitézlettek a betegek előtt. Felveszik a támogatásokat, gyűjtik a tagdíjakat és minden úgy van jól ahogyan van. Ma Magyarországon NINCS igazi rokkantakat képviselő szervezet, mert ha a szélben szembe pisál valaki, rázúdítják az özönvizet és old meg a bajodat. Ettől undorító minden, mert érzéketlenek a beteg társadalommal szemben. Még nem basz.tt Európa ilyet, mint ami itt folyik. Nem szól bele itt senki, sehonnan se.
Európa szemében most az jött le a választással, hogy itt minden ok, fasza már megint megvan nékik a 2/3.
Gellar Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10211

A MEOSZ által alkalmazott emberek ezeken a szürke hétköznapokon mi a jó Istent csinálnak?

 

Egyszerűen nem hiszem el, hogy legalább az utazási kedvezmény visszaállítása érdekében nem lehetett volna valamit elérni, kissé erőteljesebben lobbizni, megírtam volna nekik is, de egyszerűen nem engednek regisztrálni.

 

Talán ezt olvassák.

BJszakért Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10210

BIZALMAT szavaztak az emberek ezeknek a döntéshozóknak, ők képesek csak a jogszabályokon változtatni a Parlamentben.

BJszakért Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10209

ady és hasonló helyzetben lévőknek:

 

már írtam, hogy az ilyen esetben, ahol a törvény szerint jogszerű az eljárás, de kiesik szinte minden ellátó rendszerből az érintett (biztosított idő hiánya), érdemes felkeresni területi országgyűlési képviselőjét, írásban, személyesen, hogy tájékoztassa, milyen helyzetbe hozta a törvény az érintettet, az a törvény, amelyért ő felelős, a képviselő, akiket az emberek választottak azért, hogy képviselje érdekeit a Parlamentben.

A döntéshozó ugyanis változtathat a törvényeken, ő a jogalkotó, mindenki más csak jogalkalmazó.

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10208
Ez Magyarország és nem Tibet! Méltányos joggyakorlat már megszűnt. Van egy virágos ismerősöm, aki világ életében feketén dolgozott, pedig most is rákja van. (mell) Ő írt mindenkinek, még Ádernak is semmire se ment vele. Ennyit az együttérzésről. Dalai láma olyan palotában él, hogy besírsz Tőle, hagyjuk már. Tudomásul kell venni mindenkinek, hogy itt addig vagy EMBER amíg dolgozol, ha lerokkansz, mehetsz a sóhivatalba. Néha olyan hülyeségeket írtok ide, hogy elmegy a maradék kedvem is az élettől. Bocs a durva érzéketlen stílus miatt, dühít, amikor tehetetlen vagyok.
Előzmény: Kaveka14 (10207)
Kaveka14 Creative Commons License 2014.06.12 0 0 10207

Kedves ady86!

 

   Szerintem írjon egy méltányossági kérelmet, senki sem tudhatja milyen választ kapna. Hallgasson a szívére  írjon, cselekedjen a szerint. Legyen optimista és bátor. Még a dalai láma is megüzente magyaroknak, hogy 9 kudarc, 9 próbálkozás.

  Szerintem jó, ha többen kérnek, mert akkor látszik, hogy nagyon nincs minden rendben. Különben nem jut el a leszázalékoltak segítség kérő halk hangja a hatalmat gyakorlókhoz. (Magam is készülök egy kérelmet írni utazási kedvezmény ügyben..)

Előzmény: ady86 (10202)
BJszakért Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10206

gyermeteg

Nincs az említett esetben kategória váltás, hiszen írtam, 2011.dec.31-ig III.cs.rokinyugdíjas, jelenleg rehab ellátás néven ugyan azt az összeget folyósítják neki, vár az augusztusi soros felülvizsgálatára.

Ennek a jelenlegi kategóriája C2. Tehát ha bizottság ezt szakvéleményezi (szakértőként mondhatom az anyaga és állapota ismeretében, erre nagy esélye van, persze jós nem vagyok és a bizottság tagja sem), akkor marad ellátásának összege, ám C2 az rokkantsági ellátást jelent, nem rehabilitálhatót, így visszavonják rehab kártyáját, amit átnevezett rehab ellátottként birtokolhatott a törvény szerint.

 

ady

http://www.versenykepesseg.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=674

weblapomon megtalálja elérhetőségem, email címem a kapcsolat linken, és

mindenki, aki megtisztel személyes kérdéseivel felülvizsgálat, ellátások, foglalkoztatás-rehabilitáció szakterületemen tájékoztatok, s ha jogalapja van, a tények ismeretében (határozat, szakvélemény) fellebbezést, keresetet is írok ügyfél helyett, önzetlenül.

 

Esetében, ha biztosítotti idő hiánya miatt utasították el ellátási igényét, sajnos felesleges fellebbezni, nincs jogalapja, mert fellebbezni csak jogszabály sértésre hivatkozva lehet. Itt pedig a leírt esetében nem történt jogszabály sértés, nincs jogalapja a fellebbezésnek, teljesen jogszerűen járt el hivatal, mert a törvény (2011. évi CXCI.tv. Mmtv) úgy szabályozza, hogy ha nincs meg többwek között az ott leírt biztosított idő, akkor nem megállapítható az ellátás.

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10205

A weblapját megtalálod pár hozzászólással korábbi írásánál: http://versenykepesseg.eu/

Előzmény: ady86 (10204)
ady86 Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10204

Értem, köszönöm a választ!

És itt tudom felvenni a kapcsolatot BJSzakértő szakértőasszonnyal?

Előzmény: Törölt nick (10203)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10203

Feltehetően a törvény szerint jártak el és jó esély van arra, hogy a 3650 biztosítottsági nap hiánya miatt de amúgy sem adnának senkinek semmit.

Önmagában ezzel az indokkal nem próbálnék fellebbezni a helyetekben.

Meg lehet próbálni csak esélytelennek tűnik a leírásod és a körülmények leírása alapján.

 

Eddigi fórumos tapasztalatom szerint - amit láttam - a hatóság hajlamos butaságokat és szabálytalanságokat is csinálni (akár akarattal akár akaratlanul is) és érdemes lehet a körülményeket is tartalmazó határozatot beszkennelni és elküldeni BJSzakértő szakértőasszonynak. Előfordulhat, hogy talál valamit esetleg egyéb körülményt, amit valamilyen okból érdemes lehet megfellebbezni. A 3650 nap biztosítottsági idő hiánya nehezen kikerülhető körülmény úgyhogy valószínűleg arra jutsz hogy nincs értelme fellebbezésnek. Nem ismerem a körülményeket.

Előzmény: ady86 (10202)
ady86 Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10202

Tisztelt fórumtársak!

 

Az lenne a kérdésem, hogy édesapámat most utasították el a rokkantsági ellátástól!

Rákban szenved, és amúgy 20%-ra itélték az egészségi állapotát, de az elmúlt 15 évben nincs meg a 3650 biztosított napja, csak 2837!

Lehet ilyenkor még fellebezni, vagy bármit tenni a határozat ellen? Vagy már ez egy végleges határozat és bármit csinálhatunk nem változik semmi?

Valaszokat előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10201

Azt tartom sajnálatosnak, hogy munkaadók bárkit is, akár a megváltozott munkaképességűeket is
nem azért alkalmaznak, mert ők is termelhetnek valamit hanem a kedvezmények és támogatások miatt.
Sokan képesek lennének erre közülünk is
ha megfelelő mondjuk otthon végezhető munkát biztosítana a munkaerőpiac.
Jó lenne, ha nem a kedvezmények és támogatások miatt akarnának alkalmazni embereket.
Akitől meg nem várja el az állam a munkát, egész élete munkáját értékelje és adjon neki elég ellátást!
Elég a népirtásból.

 

Igazából azt nem látom az esettel kapcsolatban, hogy hogyan maradhat a D->C2 kategóriaváltás után az ellátás összege? Mert a százalékok azért különbözőek.

Előzmény: BJszakért (10200)
BJszakért Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10200

Amiről tájékoztatok már két éve, hogy

rehab kártya ideiglenes A4-es Nav igazolás ugyan olyan jogosítványokkal rendelkezik eredetiben munkaadónál leadva a laminált kártya megérkezéséig, nos,

ezzel a laminált kártyával tegnap először találkoztam

egyik ügyfelem birtokában, aki 2011. dec.31-ig III.cs. rokinyugdíjas volt, jelenleg rehab ellátás néven ugyan azt az összeget kapja és vár felülvizsgálatára.

Nagyon szép színű, a lakcímkártyához hasonló kinézetű, tartalmilag persze más, érvényessége és készült 2012-ben, de a napokban kapta meg! Két évig készült.

 

Az ő esetében nagy esélye van, hogy C2 minősítést szakvéleményez bizottság súlyos állapota miatt, akkor viszont visszavonják a rehab kártyát tőle, mert rokkant személy nem jogosult rá (ám akkor közpénzt dobott ki az állam az ablakon logikátlanul a laminált kártya elkészítése miatt esetében, a felülvizsgálatig már ha spórolni akartak volna, maradhatott volna az A4 igazolás,persze esetében szakmailag).

Ha C2 minősítés történik, akkor ugyan marad ellátása összege, ám  így járulékkedvezményt aztán nem kap munkaadó a foglalkoztatása után.

Kérdezte tőlem, h akkor miért foglalkoztatná majd őt munkaadó tovább, ha nincs járulékkedvezmény esetében.

Sajna, azt tudtam válaszolni, hogy h jogalkalmazó vagyok, a jogalkotótól kell ezt megkérdeznie, aki a törvényt alkotja, megszavazza, képviseli az emberek érdekeit a Parlamentben, mint képviselő, mert a jogalkotó nem várja el a rokkant személytől, h dolgozzon, ezért külön kedvezményt nem biztosít számára a törvényben.

Lenne ehhez valakinek hozzászólása ebben a melegben?

Ircsi57 Creative Commons License 2014.06.11 0 0 10199

Horina !

 

Az mit jelent, hogy "Amikor valaki olyan regel erre a fórumra, aki összefogásra buzdít". Szerintem nincs helyed közöttünk , de te sem tudhatod mikor betegszel  meg.Kímélj meg bennünket a hozzászólásaiddal.

Kedves lanygyos és BLM!

Azért nem tudok Nektek írni, mert  egy  sértő  megjegyzés miatt, mindenkit kitöröltem  az e-mail címemről. Tehát senkinek nem tudok írni. A bihariaknak híreim lennének, de csak privátban.

Üdv. Ircsi.

 

 

 

 

 

 

BLM Creative Commons License 2014.06.10 0 0 10197

lanygyos

 

 

Elnézést kérek, ezt a levelet lanygyosnak akartam elküldeni.----több ilyen levelet kaptam tőle tavaly, rengeteg emberrel levelezik azt írta

Előzmény: lanygyos (10194)
560707 Creative Commons License 2014.06.10 0 0 10196

Ird majd meg légyszives , hogy zajlik ez a jogosítvány felülvizsgálat.

Előzmény: bv51 (10192)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.10 0 0 10195

A körülmények (Tied+költségvetésé) alapján azt feltételezem, hogy a költségvetésnek szüksége van 4500 forintra és ezt akarja, hogy befizesd neki.

Ilyennel nincs tapasztaltom, ezért nem tudok mélyebben hozzászólni a kérdésedhez :(

Előzmény: bv51 (10192)
lanygyos Creative Commons License 2014.06.10 0 0 10194

Kedves Ircsi!

Nem jó a méled? Akkor irj már Te.

üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.10 0 0 10193

labesco

 

Köszi szépen !

Most egyenlőre nem tehetek mást mint várom a 16-át, s azután ismét kíváncsian várok

a döntésükre. Viszont nem ringatom semmiben magam így kisebb a csalódás esélye.

Szívesen írogatnék priviben is Veled ha Te is úgy gondolod!

Köszi a jó kívánságot!

További szépeket kívánok!

Előzmény: labesco (10188)
bv51 Creative Commons License 2014.06.10 0 0 10192

Sziasztok!

Kérdésem lenne hozzátok, a II fokú felülvizsgálat után behívtak jogosítvány felülvizsgálat ügyében. Jelenleg még nem kaptuk meg a II fok határozatát.

A jogsi felülvizsgálati helye ugyanaz ahol az I fokot végezték, ami ellen fellebbeztünk II fokra.

Nem tudom, hogy a jogsi felülvizsgálatot ki kérte mert az idézésen az én saját kérelmem szerepel fizetés köteles 4500 ft.Ezt a vizsgálatot én nem kértem, lehet, hogy a II.fok rendelte el?

Írjatok, ha valakit így rendeztek.

Üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!