Keresés

Részletes keresés

elchico Creative Commons License 2003.11.17 0 0 654
Én kérek elnézést, tisztességes válasz volt, én sem akartam személyeskedni, csak nagyon rossz napom volt tegnap.
Előzmény: TOPMAN (652)
M62 187 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 653
A szerző jogi védelemnek ehhez semmi köze sincs, mint ahogy a Tesco-nak sincs a szerző joghoz sok köze. Legfeljebb annyi, hogy mivel áruházat és nem könyvtárat üzemeltet, nem engedhetné meg, hogy a vevők kiolvassák az újságokat a vevőtérben... :-)
A kulturális járuléknak már több köze lenne mindehhez, de szerintem az jelen esetben nem a Tescot, hanem a kazetta kiadóját terheli. Ha mégis a Tescót (is) terhelné, akkor viszont a műsoros videkazettát nem lehet hanghordozóra cserélni, mert a műsoros videokazettát 3, a hangfelvételt 2 az üres hanghordozót 1% járulék terheli. Viszont be lehetne cserélni konyhai üvegtermékre (az ivópohár kivételével), divatékszerre, kártyára, művirágra stb., mert ezek után is 3% járulékot kell fizetni :-)
Előzmény: PUMUKLI (646)
TOPMAN Creative Commons License 2003.11.17 0 0 652
off

1. Nem én kezdtem el személyeskedni. Én leírtam a véleményemet, ezután kezdtek el primitív módon válaszolni egyesek.
2. Én mindíg segítek a rászorulóknak, amikor csak tehetem, és tolerálom őket, de a véleményemet továbbra is tartom.
3. A fórumban mindenki leírhatja a véleményét, amit lehet szeretni, vagy utálni, de nem személyeskedni kell, hanem normálisan válaszolni, vagy figyelmen kívül hagyni a hozzászólást.

on

Használt már valaki tuskó filmet?

elchico Creative Commons License 2003.11.16 0 0 651
Neveletlennek tartod. Öcsém, mennyire sokat tanulhatnánk tőled. Nagyon hasznosnak és fontosnak tartom, hogy minél többen megismerjük a véleményedet. Én egyébként azt hiszem, hogy az általad "átkosnak" nevezett korszak pont a hozzád hasonlóknak köszönhető. Ennek az erkölcstelen szeretet nélküli ítélkezésnek, ennek a "magyar mentalitást" fröcsögő demagóg retorikának, ennek a lelketlen szellemi tömegmészárlásnak. Bárcsak mostantól minden nap szart reggeliznél...
Előzmény: TOPMAN (627)
elchico Creative Commons License 2003.11.16 0 0 650
szánalmas...
Előzmény: jenette (614)
elchico Creative Commons License 2003.11.16 0 0 649
Hej Jenette, a gázoló idióta is "nyugdíjas néninek" nevezte a nyugdíjas nénit. "mindezek után még az sincs megengedve neki, hogy a kosarát átpakolja a szatyrába, és fizetés nélkül távozzon
megrendítő történet, nincs igazság a világon ! ! !" JELLEMZŐEN DEMAGÓG FASZ MEGNYILVÁNULÁS, a nincs neki megengedve jelen esetben azt jelenti, hogy fel van lökve egy bev. kocsival. Szörnyen beteg a világ és nem azért mert idős nénik kiflit lopnak a tescoban...
Előzmény: jenette (612)
cyber.greg Creative Commons License 2003.11.16 0 0 648
Én is egyszer visszavittem egy bontatlan műsoros videókazit, és simán vissza is kaptam az árát.

Bár ez már jópár éve történt.

Előzmény: PUMUKLI (646)
Kormy Creative Commons License 2003.11.16 0 0 647
Ezt nem értem. Ezt esetleg az üzletszabályzatukban leírva is tudják prezentálni?
Kicsit fura, bár bizonyos cégek ha az üzletszabályzatukban leírnak ezt-azt eltérhetnek az átlagtól, és teljesen jogtiszta. Utánanézek, mert érdekel.Folyt. köv.

Ps: A zabálók is inkább esznek, eszegetnek, a gyereknek meg-ha úgy hozza a helyzet, az anyja mellett a helye! :-)

Előzmény: PUMUKLI (646)
PUMUKLI Creative Commons License 2003.11.16 0 0 646
Vettem a TEsco-ban egy műsoros videokazit, originál, lefóliázott csomagolásban. De mivel kiderült, hogy már megvan annak, akinek szántam, visszavittem, hiszen visszaadják a pénzt.
A meglepetés a vevőszolgálaton ért, mert pénzt nem kapok vissza,csak levásárolhatom hanghordozóra.
Látva értetlenkedő arckifejezésemet, az eladó kifejtette, hogy szerzői jogvédelem alatt állnak a hanghordozók, azért.
Próbáltam rávezetni, hogy ez elég faramuci logika, mert:
-vagy ne lehessen visszavinni (ha már egyszer jogvédelem)
-vagy ha igen, akkor meg mi a különbség jogvédelem szempontjából, hogy a pénzt kapom vissza vagy másikat adnak helyette?
De mivel a hölgy nem értette az eszmefuttatásomat, feladtam.
Magyarázza már el valaki, mert lehet, hogy tényleg úgy a logikus vagy törvényes, csak én nem értem. De komolyan.

Ja, és gyerek nélkül voltam, és jelentem én sem zabáltam. (Bár én nem is szoktam.)
:-)

Pumukli

Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.16 0 0 645
Tudod,en is olyan helyen dolozom,ahol emberekkel foglalkozom es sokeves tapasztalatbol tudom,hogy amilyen az adjonisten,olyan a fogadjisten.Tehat,ha te kedves vagy,esetleg meg ra is mosolyogsz,valoszinuleg a valasz is hasonlo.Persze nekem is volt mar ellenkezo tapasztalatom,de altalaban azert ez igaz.
Es olyanok,amilyenek,akik ott dolgoznak,de emberek.Mint ahogy en is.Meg kell talalni a hangot es nekem is jobban esik,ha emberi hangon szolok es ugy is valaszolnak,mintha arrogans a parbeszed.Most miert idegesitsem magam szandekosan,egy bevasarlason?
Előzmény: Kormy (644)
Kormy Creative Commons License 2003.11.16 0 0 644
Igen,újabban vannak egy ideje fiúk is, és tényleg nagyon kedvesek.Én mindíg szoktam pár szót váltani a pénticsajokkal is, kicsit érezzék, hogy emberszámba vesszük őket, becsüljük a munkájukat, nekem is jól esne. Mindíg szépen megköszönök mindent, rámosolygok az eladókra, hadd mosolyogjon kicsit ő is. Néha a vásárlók is szóba elegyednek egymással, ahogy az előbb olvashattuk, ez is jó dolog. Vannak még emberek!
Előzmény: Gabiiiiii (643)
Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.16 0 0 643
Meg vagyok gyozodve rola,hogy a tobbseg most is igy gondolkozik,megis mikor ilyenek olvasok egyszeruen nem tudom turtoztetni magam.Nem akarom elhinni,hogy emberek igy gondolkozhatnak.
Valoszinuleg azert is erint erzekenyen a dolog,mert a legkisebb gyerekem meg babakocsis,es ugyan van autonk,de neha a parom jar vele dolozni es en akkor kenytelen vagyok jarmuvel menni.Nem okoz gondot,igazan nem panasz keppen,de aki nem probalta feltuszkolni a 10 ks-s gyereket babakocsistol es meg esetleg par szatyorral a buszra,az milyen jogon mond errol velemenyt?
Es ugyan en is talakoztam mar olyannal,aki majdnem lelokott a busz lepcsojerol babakocsistol ,a tobbseg megsem ilyen.Sokan ajanljak fel,hogy segitenek

Tesco---- tegnap volt eppen szerencsem ellatogatni a Fogarassy uti intezmenybe es igen kellemesen tapasztaltam,hogy szombat este ellenere 2 perc alatt vegeztunk a penztarnal,egy igen kedves penztarosfiu kozremukodesevel.
Csak hogy valami pozitivum is legyen:))))

Előzmény: Kormy (642)
Kormy Creative Commons License 2003.11.16 0 0 642
Komolyan meg vagyok döbbenve. És még mielőtt lenyugdíjasozna meg lenyolcvanasévekezne valaki, ehhez szerintem semmi köze a kornak. Részemről baromira tisztelem az időseket és az anyákat (persze nem minden idős ember rendes és aranyos ezt is aláírom és nem minden anyuka aranyos anyuka és bánik szépen a gyermekével), és hogy miért? Mert az idős ember tapasztalt, sokat megélt, és ezért biztos tud segíteni a tapasztalatával, ha kérdezek valamit vagy segítségre van szükségem.Sokmindenhez értenek az éveik számából kifolyólag, mert már sok mindennel találkoztak, felnevelték az utánuk következő generációt. Az anyáktól pedig nemzetet kapunk, új életeket, a jövő orvosait, portásait és cirkuszi idomárait- EMBEREKET! Engem így neveltek. Ha én összekülönbözök egy időssel, ott tényleg valami elszállásnak kell lennie a másik fél részéről is- de még ott is megpróbálok sokkal toleránsabb lenni, mert az idősek már nehezebben alkalmazkodnak, tolerálnak, mint mi...Néha csak tátom a számat, hogy némely nick miket enged meg magának, ha nem az a véleménye másnak, mint neki.Akkor rögtön buzi, öreg, szexuálatlan meg miegyéb. És az, hogy belevauzunk a másik életébe?! Minek neki ennyi gyerek, meg miért él így meg miért úgy, meg te már nyugdíjas vagy, és ezért vagy ilyen meg olyan...Remek. Csak gratulálhatok. Aki ilyeneket ír, annak biztos anyukája sincsen meg nagyikája sem. Vagy ha van, ennyire tiszteli őket. Engem anyukám babakocsiban tolt, és felszállt velem a buszra, mert nekünk nem volt autónk akkoriban, de neki mindíg segítettek, mert mesélte, senki sem bántotta. Bár most talán páran azt kívánják, bárcsak a vonat tolta volna azt a babakocsit, azért remélem még mindíg, hogy van aki úgy gondolja, mint én:-)
Előzmény: Gabiiiiii (641)
Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.16 0 0 641
Ez csak sorrend kerdese.

Egyebkent nem vitatkozni akartam,hiszen egy csomo dolgot maskepp latunk mindannyian,inkabb azt gondoltam,hogy anelkul meg lehet beszelni emberekkel dolgokat,hogy csipobol letolvajozzanak valakit.

Reszemrol befejeztem az eszmecseret,olyanokkal /ez nem te vagy/ ,aki annyira onzo,elkenyeztetett kis hulye,hogy megveti azt a szerencsetlen kismamat,aki a cuccal meg a babakocsival felpofatlankodik egy TESCO-buszra,ahelyett,hogy segitene ,en nem vitatkozom.Sajnalom

Előzmény: psmith (632)
Kormy Creative Commons License 2003.11.16 0 0 640
Nem, nem kimondottan Neked! Pont, hogy én azzal értek egyet, amit Te írtál, és megértelek, hogy eldurvultál kicsit, mert azt nehezen tűröm én is, ha valaki ilyen stílusban irkál és ilyeneket! Mi az, hogy hagyd otthon a gyereket, meg ne szállj buszra babkocsival mert más elől elveszed a helyet?! Úgy kéne odapattanni minden épkézláb férfinak, hogy segítsen, mint a nyúl! Nem még így hozzáállni...? azokat a családokat, akik a jó levegő helyett Plazakban tologatják passzióból a gyerekeiket, meg képesek órákig válogatni egy üzletben a síró , álmos, éhes gyerekkel, azokról megvan a saját gondolatom, de elképzelni sem tudja senki, hogy a gyereket nem mindíg lehet otthonhagyni? Esetleg nincs nagyi, vagy isten ne adja férj, aki segít? vagy valaki épp a gyerekével akar lenni még vásárláskor is, mert alig látja, szétmelózza magát a megélhetésért?! Ebben az országban mindenkit az asztal körül kergetnek, akinek nincs autója? Örüljön, aki megteheti, de ne viselkedjen már így! Nem értem, hogy mer valaki olyanokat leírni GYEREKEKRŐL és gyerekes anyákról, mint a kedves hozzászóló- de távol álljon tőlem, hogy megbántsam, mert már elegem van a primitív cirkuszokból.
Előzmény: M62 187 (638)
Kormy Creative Commons License 2003.11.16 0 0 639
A "pityeregve"-t csak képletesen írtam, mert nem sírtam, de épp sírhattam is volna, mert ugyan nem vagyok aranybuzi-az ezüstöt jobban kedvelem, és abból is csak a finom dolgokat és kevesebbet, de ez ajándék volt. Nekimentem az üvegajtónak, és leszakadt a kezemről :-) Karlánc volt ugyanis. Nem vettem észre, csak később, mert azzal voltam elfoglalva, hogy hogy lehetek ilyen balfék, hogy felkenődök az üvegajtóra, és rajtam röhögnek. Az ember ha elveszít valamit, nem az értékét síratja, hanem azt, hogy fűződik hozzá valamije, pl. egy emlék, vagy benne van a személyisége, és nekem speckó borsódzik a hátam a gondolattól, hogy másé lehet, mert az az ENYÉM, én vagyok.
M62 187 Creative Commons License 2003.11.16 0 0 638
Jó...
De azért remélem, hogy ez itt mind nem kimondottan csak nekem szólt...
Előzmény: Kormy (634)
jenette Creative Commons License 2003.11.16 0 0 635
:D há de ari vagy! :D na csak ennyi . . . :D
egy aranylánc miatt pityeregni?? nahát
Előzmény: Kormy (634)
Kormy Creative Commons License 2003.11.16 0 0 634
Sziasztok!

Én inkább csak olvasgatni szoktam a topicocat, írogatni ritkán. Vannak nagyon jó és számomra hasznos vagy szórakoztató topicok, de sajnos vannak olyanok is, amik igen hamar átkonvertálnak "szellemi önkielégítésbe jó magyar módra" ahogy az egyik számomra szimpatikusnak ítélt nick írta egy másik topicban. Megdöbbenek azon, hogy némelyik ember hogyan éli ki magát itt, örjöng vagy vagdalkozik, viszályt szít. Én nem is értem ezt. Van olyan, aki örül más bajának, vagy direkte lázít... Egy másik helyen egyszer megírtam a véleményem valamiről, kultúráltan, normálisan, kitárulkozva, hogy másoknak is segíthessek ezzel. Kitöröltettem magam, mert a végén már nem csupán aláztak, gyötörtek és piszkáltak, hanem fenyegettek is! Mindennek elmondtak, (persze ez csak elenyésző hányad volt, nagyon aranyos és normális emberek hozzászólásából állt főként a topic), de nem csak engem, a családomat, a fel és lemenőimet...Iszonyat volt. Akkor döbbentem rá, és ehhez az INDEX kellett, hogy felnőjek, hogy milyen világ és milyen emberek vesznek körül. Egy ideig elgondolkodtam azon, hogy aki leül velem szemben a villamoson, lehet, hogy pont ő az az állat, aki nekem ezt vagy azt írta?! Szerencsére elmúlt, elfeledtem hamar.Jó lenne, ha nem csak belefirkálgatna valaki egy topicba, hanem a témához szólna hozz, és az is jó lenne, ha átgondolná mielőtt rányom a sendre, hogy az irományával esetleg kit sérthet meg. Miért nem lehet ember módra viselkedni, és kultúráltabb hangvételt megütni egymással, valamint a provokatív magatartást aki olyan próbálja meg a sportban kiélni, levezetni.Ne egy ártatlan emberen, nem vagyunk egyformák, lehet, hogy amin valaki átsiklik, az egy másik embernek komoly lelki traumát okoz, és ezen nekem nincs kedvem elviccelődni...
És most a TESCO.
Szerintem amikor megnyíltak, valahogy jobb volt, persze ők is öregszenek. Az újak mindíg próbálják a legjobb arcukat mutatni, aztán visszavesznek ők is idővel. A gazdaságos termékek szerintem jópofák, bár van ami megmosolyogtat, már elnevezésben. A neten körbejárt a TESCO gazdaságos képernyővédő, az jópofa volt:-)
A gyerekes anyukáknak azt szeretném üzenni, hogy reményeim szerint aki ilyeneket írogat, annak nincsen gyereke. Nem hiszem, hogy rá kellene szoktatni a csemetét arra, hogy minden vásárlásnál elmajszoljon valamit, de ha egyszer-egyszer előfordul, hogy a síró baba megnyugtatására kibontunk egy rudit-majd a péntárnál kifizetjük-az nem hiszem,hogy lopásnak kellene nevezni. A Selmeci Gabriella képviselőnő körül kialakult sajtos stangli botrányt is szánalmasnak tartottam- függetlenül minden politikától. Bár egy felnőtt talán nem kéne, hogy ezt tegye. De már volt, hogy rosszul lettem, majdnem elájultam, és kibontottam az ásványvizet, hogy vízhez jussak, jobban legyek. Akkor én is loptam? Remélem nem. Jó, persze más dolog az, amikor egy unatkozó család passzióból elropogtat egy zacskó chipset a kasszáig, csak mert csak, és megint más, amikor pl. banális példa- de egy cukorbeteg kibont egy csokit, mert rosszul lesz...El lehet ítélni, mindenkinek lehet véleménye, azzal nincs is baj. De attól sokszor megdöbbenek, hogy emberek halál komolyan gondolják, amiket leírnak. Legalább tartaná meg magának, na mindegy. Lehet, hogy rám sem kíváncsi a kutya sem:-)
Egyszer beírtam a panaszkönyvbe, mert akkor már mérges lettem, pedig nem vagyok az a beírogatós fajta. Elindultam vásárolni, 7 féle dologból (semmi extra) 6-ot nem lehetett kapni..Előtte levő héten pedig többször is találtam romlott árut otthon a kosaramban, persze én vagyok a hülye, mert nem néztem meg a lejáratot. Az egyiket egy 600Ft-os üveges sajtot kicserélték azonnal, a másik olyan büdös volt (hámozott burgonya), hogy kidobtam. Meg azért kb. 150Ft-ért nem megyek vissza, de a 600 már soknak tűnt:-)
A mai napig válaszra sem méltattak! Pedig úgy tudom, a panaszra x időn belül reagálni kell...lene...De ez már rég volt, azóta nem történt velem ehhez hasonló sem.És a személyzet szerintem nagyon kedves és udvarias, pedig biztos nagyon sokat dolgoznak!És folyton látok olyan embereket, akik direkte kötekednek velük, vagyha jogos is a problémája arra a szerencsétlen eladóra vagy kasszásra ontja a dühét, mint egy primitív! Egyszer rá kellett szólnom egy fazonra, mert szó szerint hisztériázott a hulla fáradt pénztárosnővel egy ár miatt, ami rosszul volt kiírva-mintha az tehetne róla. Üvöltött! Mondtam neki, tegye magát takarékra, mert úgy tűnik nekem, egy emberrel beszél, szóljon ha tévednék. Nekem is nekem esett.Hogy mennyi hülye van! A barátnőm lábára is ráesett egy rekesz, egy hétig alig bírt menni, szerencsére nem tört el. De nem biztos, hogy ez dolgozói trehányság miatt történik, megbolygatja egy vásárló, elmozdul...stb. A METROBA be sem engednek 10 éven aluli gyereket pont az ilyenek elkerülése végett. Azt már nem kommentálom, ahogy a szerencsétlenül járttal bántak, de ahogy olvastam már nem dolgozik ott.Minden cégnél van egy-két ilyen kakukktojás dolgozó, óhatatlan. De nem szabad emiatt általánosítani az egész céget. Elvesztettem a TESCOban az aranyláncomat, és amikor pityeregve visszamentem, adtak egy másikat, hogy az már ezer éve ott van, és igaz, hogy vékony,és a tizedét sem éri az enyémnek és nem olyan, mint az enyém volt, de vigyem el, mert már mióta ott van, és ők úgysem vihetik el! Egy emberi gesztus-meg akartak vígasztalni. Most persze mindenki azzal fog jönni, hogy bezzeg az enyémet elvitték haza biztos. Hát nem hiszem!
Bocs, hogy hosszú voltam.

Előzmény: M62 187 (631)
psmith Creative Commons License 2003.11.16 0 0 632
Elvekben nem engedek. Amig nem fizettem ki valmit az nem az enyém. Tehát az elfogyasztása lopás.
Előzmény: Gabiiiiii (620)
M62 187 Creative Commons License 2003.11.16 0 0 631
Anyád sosem szállt veled a buszra babakocsival? Téged rögtön Mercedesben "toltak", mi? Akkor kellett volna felfordulnod, mert most már késő... Nekem ikreim vannak, én két kocsival szálltam a buszra (a Tesco-buszra is), vonatra stb. Nem két gyereket akartam egyszerre, így sikerült. Az egyiket akkor meg kellett volna etetni a kóbor kutyákkal?

Illemtanórára pegig neked lenne szükséged, de szavak helyett én inkább bunkóval tanítanálak, bár az is csak merő időpocsékolás lenne...

Előzmény: TOPMAN (621)
Tündérpótló Creative Commons License 2003.11.16 0 0 630
Kedvesek!

Ennek a topiknak a Tesco-ról kéne szólnia és nem arról, hogy ki milyen körülmények között vállal gyermeket.
Ha valaki megszokta, hogy eszik vásárlás közben, mert nem bírja ki azt a két órát az kiállít róla egy bizonyítványt, de szerintem ezt már túl beszéltük. Meggyőzni soha nem fogom tudni senkit, hogy ez egy illetlen dolog és nem a "balkánt" kéne követnünk ha az ellenkező irányba szeretnénk menni.
Az, hogy valaki kutyával, babakocsival, esetleg öregen járó kerettel száll fel egy buszra az nem ide tartozó megnyilvánulás.

Tündérpótló

Együgyű partfisnyél Creative Commons License 2003.11.16 0 0 629
a tesco jó, csak kevés az eladó
lilianyu Creative Commons License 2003.11.16 0 0 628
Neked tényleg biztos nincs gyereked. És áruld már el, hogy ha valaki egyedül marad a gyerekeivel, és MÁR nincs autója, akkor mit tegyen? Akassza fel magát, vagy dobja el magától a gyerekeit, hogy nehogy már babakocsival kelljen tömegközlekedni?
Mellesleg ha nincs valakinek autója, ne vállaljon gyereket? Normális vagy Te? Van, akinek még lakása sincs, mikor gyereket vállal, hanem albérletben él, és később fokozatosan szedi össze a dolgokat. Ha arra várna, hogy anyagilag ok legyen, lehet, hogy kicsúszna az időből.
És mi van azokkal, akiknek mondjuk nagyon jól megy, gyereket vállalnak, és mire megszületik a gyerek (mert ugye az 9 hónap) valami folytán fordul a kocka, és hiába éltek addig jól, minden megváltozik. Mert én ilyet is ismerek sajnos.
Jó sok voltam, de nagyon kikívánkozott.
Előzmény: TOPMAN (627)
TOPMAN Creative Commons License 2003.11.16 0 0 627
Én tolerálom a tömegközlekedés közben felmerülő körülményeket, és tolerálom a közértekben zabálókat is. Én nem fogok rájuk szólni, mert én nem avatkozok bele mások életébe. De ettől függetlenül neveletlenségnek tartom az ilyen magatartást.

Előzmény: -Henger- (622)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.11.16 0 0 626
eddig nem volt dicsőség hülyének lenni, de a babakopcsis véleményed után kétségeim támadtak, hogy _tényleg_ azt hiszed, hogy kultúrlény vagy...
Szánlak, leendő ivadékaiddal együtt.
Előzmény: TOPMAN (621)
ösztönző Creative Commons License 2003.11.16 0 0 625
"Két napja gyötör a lelkiismeret, mert eszik a gyerekem a boltban. "

Lehet, hogy hülye vagyok, de én ezt tényleg furcsa dolognak találom, lehet, h nem elég fejlett a vásárlói kulturám ehhez, mindenesetre örülök, h ez még nem terjedt el mindenhol...

Előzmény: PUMUKLI (617)
-Henger- Creative Commons License 2003.11.16 0 0 622
"de én úgy gondolom, csak azok a párok vállaljanak gyereket, akik megerőltetés nélkül és biztos anyagi háttérben tudják azt felnevelni."

Ismersz ilyeneket? Ma egy átlagos család nem ilyen, bármilyen szörnyű az igazság.

Ha meg zavar a babakocsi, oldd meg te a közlekedésedet. Nekem semmi bajom nincs vele.

Előzmény: TOPMAN (621)
TOPMAN Creative Commons License 2003.11.16 0 0 621
Személyeskedő és primitív válaszod világosan megmutatja a nevelési stílusodat és a figyelmességedet, toleranciádat más emberekkel szemben. Azt hiszem hasonló neveltetésben lehetett részed, mint amilyet most átadsz a (ahogy te mondanád "idióta") gyermekednek. A véleményemet nem befolyásolja, hogy van-e gyermekem, vagy nincsen, de én úgy gondolom, csak azok a párok vállaljanak gyereket, akik megerőltetés nélkül és biztos anyagi háttérben tudják azt felnevelni. Pl. ne kelljen tömött tömegközlekedési eszközöket igénybe venniük babakocsival.

Több illemet kellene tanítanod a gyermekednek, mint amennyit magadba szívtál ezidáig, de azt hiszem, hogyha ez rajtad fog múlni, akkor ez a veszély nem fenyegeti szegénykét.

Előzmény: Gabiiiiii (619)
Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.15 0 0 620
De nem is azt,hogy ilyen baromsagot meg kell tiltani.Van eleg dolog,amit ugysem engedsz meg,ez szerintem nem olyan
Előzmény: psmith (602)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!