Keresés

Részletes keresés

masszőrpár Creative Commons License 2005.09.01 0 0 227

Kedves Miracle-069 nagyon szimpatikusak a hozzászólásaid, épp ezért, Örömmel leveleznék veled, de sajnos nem publikus az e-mail címed! A beállításoknál publikussá teheted, vagy írj a masszorpar@freemail.hu címre!

Judit

Előzmény: Miracle-069 (223)
moneyshot Creative Commons License 2005.09.01 0 0 226
Én pedig vállalok masszázst (frissítő-, svéd-, thai-, erotikus-) hölgyek részére... Ha érdekelne valakit, írjon, és házhoz is megyek... Várom jelentkezéseteket a mailemen!
kozon Creative Commons License 2005.07.12 0 0 225

 

Az én első ilyen jellegű élményem egy magyar gyógyfürdővárosban történt. Ahol is igénybe vettem a fürdőhely masszás szolgáltatását is. Persze nem volt kiírva semmi ilyesmi. Már javában ment a masszázs amikor sikerült annyira ellazulnom és élveznem a dolgot hogy amikor háton fekve maszírozott a hölgyemény (aki olyan 35 lehetett) merevedésem lett. Ekkor közölte ha szeretném a folytatást az 3000 Ft zsebbe. Én kértem a befelyezést, ami csodálatosra sikerült, jó kis adagot spricceltem ki, de nem jött zavarba ez neki a világ legtermészetesebb dolga volt. Amint benéztem a kis fiókba láttam, hogy több csomag 100-as zsebkendő volt előkészítve szóval ez neki mindennapos lehetett. Amíg nyaraltunk még 2x mentem hozzá vissza összesen tehát 9000 extrát keresett csak rajtam egy hét alatt, szerintem ez nem is rossz. Ahogy beszédbe elegyedtünk egy-egy masszázs alkalmából elmondta hogy egyedül neveli 2 gyermekét, ezért szórul a külön pénzre, és mivel nincs csak szakmunkás végzettsége úgy látta jónak, hogy talán ez az átmeneti megoldás a "még nem kurva" de ertotikus munkatárs a helyes. Azt is elmesélte hogy leggtöbbször a nagyon fiatal 18 körüli "szűz" korosztály jár hozzá vissza, de minden korosztályból vannak kuncsaftok. Persze a főnökei nem tudnak erről. De amint elmondta a többi kollégánál is előfordul ilyesmi csak a perspektívák és az árak mások, ő például csak férfiaknak nyújt extra többletet de elmondta egyes kollégái nőkre vagy nőkre is szakosodtak. A nő egyébként nem vette le a köppenyét és nem engedte, hogy hozzá nyúljak, de előttem vette le a bugyiját a köppeny alól ami csak még jobban tűzbe hozott, melltartó eleve nem volt rajta. A keze pedig nagyon gyengéd és élvezetes volt.  



liberátor2 Creative Commons License 2005.07.11 0 0 224

Sikerült felvenni a kapcsolatot?

 

Élmény???

Előzmény: pba (222)
Miracle-069 Creative Commons License 2005.07.11 0 0 223

Én az első ilyen jellegű élményemet külföldön éltem át. Tavaly ősszel jártam a barátommal Amszterdamban, és sajnos nem volt valami kellemes időnk. Egyik nap amikor reménytelenül szakadt az eső a párom jelezte szeretne beülni egy netkávézóba mert ő már nem bírja tovább ezt az időt valamivel le kell hogy kösse magát. Mivel nekem nem volt kedvem menni vele csak úgy engedtem el ha nekem is talál valami programot. 3 utcányira a szállásunktól volt egy egészség centrum azt mondta nézzek be oda és foglaljam el magam. Nem valami nagy elfoglaltság de mivel én sem akartam egyedül unatkozni elmentem. Ebben a központban müködött a Lotus masszázs szalon. Betértem először csak kiváncsiságból, már az ajtón jelezve volt belépés csak hölgyeknek! Érdekes, gondoltam odabenn aztán kedves recepciós hölgy fogadott. Akadozó idegennyelvtudásommal csak annyit mondtam szeretnék egy masszázst. Ő már is bevezetett egy szabad munkatárshoz megmutatta az öltözőt, majd beléptem. Egy fehérköpenyes hölgy fogadott akiről aztán beszélgetésünk során kiderült, hogy Lengyelországból jött ide dolgozni, de ez most lényegtelen. Egy kis táblán voltak a falon a masszázs fajták felét nem is értettem rengeteg féle volt relax,fresh,neck, stb csak hogy párat említsek és a sor végén a Lotus special over 18+ Még mindig nem sejtettem semmit de ráböktem a legalsóra.

Hasonfeküdtem amikor kezdte csak a bugyim volt rajtam. Finoman bekent olajjal majd elkezdte a masszázst mennyei kezei voltak. kb 20 perc után éreztem, hogy ebből orgazmus lesz, (mivel már volt biszexuális jellegű tapasztalatom nem is vonakodtam tőle) majd a hátamra feküdtem úgy folytatta, a bokámtól a vállamig nagy hangsullyal a belső combomra. Közben a szomszéd szobából halk nyögdécselés szűrődött át. Ekkor fogtam csak fel milyen helyen is vagyok tulajdonképpen, de cseppet sem bántam. A masszázs vége felé már csak egy helyre összpontosított, a legkülönbözőbb mozdulatokkal íveket rajzolt a combomközire, kényesen ügyelve arra hogy amikor már majdnem elmegyek kicsit mindig lassítson, így húzott fel a végletekig, majd mikor már teljesen átnedvesedett a bugyim nem kínzott tovább. Elélveztem. Kellőképpen zavarba jöttem mert olyan gyönyört éltem át amit csak ritkán és ez nálam nem kevés folyadékkal és hangefektussal jár. Törölközöt kellett kérnem, a bugyimat már vissza se vettem, mert teljesen átázott.  Karolina persze teljesen higgadt volt. Végül elköszönt és a pénztárhoz irányított, ahogy kiléptem az épületből és bugyi nélkül farmernadrágban igyekeztem vissza még az utcán is remegett a lábam. A fürdőben gyorsan tiszta bugyit vettem a párom semmit sem vett észre mikor megjött kérdezte jól éreztem-e magam? Én csak bólintottam pedig ha tudná merre jártam...

pba Creative Commons License 2005.06.01 0 0 222
Sziasztok!

Adjatok má nékem valami tippet, hogyan tudnám az ebben a topicban is hozzászóló Ildike33 vagy Casanova007 fórumtársakkal felvenni a kapcsolatot e-mail-ben? Mióta mindenkinek automatikusan "nem publikus" az e-mail-je, azóta egy kicsit nehéz - a fórumon kívűl persze - egymással értekezni :-(

Szóval: kedves Ildike33 vagy Casanova007, légyszi jelentkezzetek, mert szeretném Judit nevű masszőz ismerősötök elérhetőségét elkérni!
Az e-mail-em: gezafiu@freemail.hu

Előre is köszönöm!

Géza
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.01 0 0 221
ez inkább csak kínrim:-)
Előzmény: Aranykéz (220)
Aranykéz Creative Commons License 2005.06.01 0 0 220
Látom a humorodnál vagy, de ez így a jó.))))))))
Előzmény: Törölt nick (219)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.01 0 0 219

Én tudom:-)

 

csak lehet mások azt hiszik a svédmasszázs azt jelenti, hogy szőke svéd nőcik megmasszák őket:-)

Előzmény: Aranykéz (218)
Aranykéz Creative Commons License 2005.06.01 0 0 218
Hát ott van, h milyen.))))))) Te meg már tudod is.)))) Nem de bár? .))))
Előzmény: Törölt nick (216)
Aranykéz Creative Commons License 2005.06.01 0 0 217

Kedves OVICA!

 

Szívesen eleget teszek kérésednek, mint előzőleg írtam, a mail címen keresztül elérhető vagyok. (a Tiéd nem publikus...)

Előzmény: ovica (202)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.01 0 0 216

drága:-)

 

ird azért be, hogy nem erotikus masszázsról van szó,

mert még meglepetések érhetnek:-)

Előzmény: Aranykéz (215)
Aranykéz Creative Commons License 2005.06.01 0 0 215

Olvasva a topicokat, szeretném veletek tufatni, h én oklaveles masszőr vagyok, engedéllyel működök a MAMMUT mellett.

Minthogy több hölgy is keres masszőrt, szívesen felajánlom szolgáltatásaimat. A nevemre, majd a küld-re kattintva elérhető a mail cimem, azon keresztül lehet jelentkezni. És mivel tavasz va, sőt nyár, jó idő, jó kedv... stb. az első öt jelentkezőnek felajánlok egy-egy díjtalan maszírozást. Svédmasszázst, frissítőmasszázst stb. 

horrido Creative Commons License 2005.05.31 0 0 214

Judit telefonszamat, ha valaki meg tudná küldeni az alábbi e-mailre fw@mailbox.hu

Kösz

Előzmény: Casanova007 (170)
gondok Creative Commons License 2005.05.31 0 0 213

Statisztikát nem tudok, de én ismerek olyan hölgyet, aki kizárólag gyógyító jelleggel masszírozott, az esetleges szexuális felhang megjelenése esetén leszerelte illetve kirúgta a klienset.

 

Amúgy egy nagyon jól képzett szakember, és állandóan dolgozik - tehát van "vevőköre". Valamint nincs egyedül, ő maga is ismer több szakmabelit. És mindegyikük jól megél belőle.

 

Azt hiszem, hogy egyáltalán nem kényszerülnek rá a kellemes befejezésre.

Akik viszont a masszázsinfo "tagjai" valószínűleg egész más hozzáállással csinálják - és nem ugyanazt!

Előzmény: nyúz (211)
pba Creative Commons License 2005.05.30 0 0 212
Sziasztok,

engem is nagyon érdekelne ennek a Judit nevű masszőrnek az elérhetősége.
Aki tudja, legyen szives elküldeni nekem a gezafiu@freemail.hu e-mail címre!

Nagyon köszi!

Géza
nyúz Creative Commons License 2005.05.30 0 0 211

Szerintem nem tévedtél túl nagyot.

A félprosti kitételt valószínűleg a hirdetőink túlnyomó többsége kikérné magának, legalább annyira, mint az, akinek masszázsinfót ajánlottad. Pedig ha jól láttam, kifejezetten erotikus masszázst keresett.

Nagyon sokan próbálnak masszázsból megélni.

Akad közöttük prostituált, aki a palettáját színesíti a masszázzsal, ki úgy hogy köze nincs hozzá, ki pedig úgy, hogy megtanulja.

 

Akiknek oklevele van, azok között van aki évekig tanul, mások egy féléves tanfolyamot végeztek, de sajnos léteznek olyan cégek is, akik egy két hétvégés alibi tanfolyam alapján kiadják a végzettséget igazoló papírt.

 

Nagyon kevés olyan masszőz van, aki teljesen elzárkózik a genitáliák érintésétől és közöttük is elenyésző az, aki ennek ellenére jól megél a vállalkozásából.

A szakképzett masszőzök nem tudják megkerülni az erotika kérdését és aki mást állít, az nem mond igazat.

Aki meg akar élni a masszázsból, az rákényszerül a "kellemes befejezésre" - az viszont rajta múlik, hogy ebben milyen szinten vesz részt.

A többség meg tud maradni masszőznek.

 

A bulvármédia úgy bukik a témára, mint gyöngytyúk az opálosan rezgő takonyra és nagyjából kéthetente lejön valahol valami iszonyatosan nagy "leleplezés", ami többnyire összekeveri az álláshirdetést az erotikus reklámmal, a megélhetési bűnözést a családtervezéssel, végül a szezont a f@szommal.

(Lásd egy tavalyi írásunkat: Nagyi, te tényleg kurva vagy?)

 

Elsősorban az ilyenek miatt fordul elő, hogy prostit kiált, aki két perce még erotikus örömök után érdeklődött.

A masszázsinfóra a napokban felkerül egy újabb masszőr (férfi) hirdetése.

Hogy vállal-e erotikus masszázst, azt nem tudjuk, mint ahogy azt sem: milyen szakképzettséggel rendelkezik.

 

Akit ez komolyan érdekel, az egy telefonbeszélgetésből úgyis le tudja szűrni.

 

 

Üdvözlettel:

 

a masszázsinfó szerkesztősége

Előzmény: Kanis (205)
akcióhős2005 Creative Commons License 2005.05.29 0 0 210

Kedves fórumozók!

 

Akinek megvan, az legyen kedves küldje el nekem Judit masszőr elérhetőségét. Nagyon szeretnék hozzá elmenni.

 

Köszi.

 

akciohos2005@freemail.hu

evici33 Creative Commons License 2005.05.26 0 0 209

Kedves Ovica!

 

Én magam is így kezdtem annak idején. Itt a topicban olvastam egy hozzászólást rbettikétől (122), amiben leírta a tapasztalatát. Majd elkértem tőle a masszőr számát, és azóta járok hozzá. Nekem bejött. Ha érdekel, e-mailben elküldöm.

 

Éva

Előzmény: ovica (200)
Kanis Creative Commons License 2005.04.18 0 0 208

Ma nem megy!

Tehát ilyen helyen keress! = Tehát ilyen helyen ne keress!

vagy:

Tehát ne ilyen helyen keress!

Kanis Creative Commons License 2005.04.18 0 0 207

Még egy baki!

Tehát ilyen helyen keress! = Tehát ilyen ne helyen keress!

Előzmény: ovica (204)
Non Polgar Creative Commons License 2005.04.16 0 0 206
Légy szives küldd meg nekem Judit masszőr elérhetőségét! Köszi.
Előzmény: Casanova007 (195)
Kanis Creative Commons License 2005.04.16 0 0 205
Szia! Egyáltalán nem akartalak pocskondiázni.
Sőt, meg is követlek: régebben ez az oldal nem félprosti oldal volt, most néztem meg jobban, hogy azzá vált. Azzal együtt van közte néhány komoly is, ill. olyan, aki csak haladván a "divattal" vállal masszírozás mellett mást is.
Lehet, hogy most éppen kevés van, de elég rendszeresen írnak férfi masszőrök is.
A házaspárból szerintem - bár nem beszéltem velük - a férj is vállalna külön masszírozást.
De Te kifejezetten olyan masszőrt keresel, aki "kellemes befejezést" is vállal. Persze, ha ellátogatsz néhány alklami társkereső oldalra, millió pasit fogsz találni, aki magát masszőrnek vallja, "hátha bejön egy" mottóval. Tehát ilyen helyen keress! A Startlap.hu al oldalaként Masszazs.lap.hu oldalon tényleg találsz komoly hirdetést is.
A tévedésemért még egyszer bocs!
Előzmény: ovica (204)
ovica Creative Commons License 2005.04.15 0 0 204

Szia!

Nem egészen értem, hogy mit is ajánlottál ezzel az oldallal? Egy: ezek prostituáltak, akik hellyel közzel masszázst is ajánlanak, vagy ezzel fedezik a szolgáltatásukat. Az általad ajánlott oldalon egy hirdetés valóban szerepelt, amiben egy házaspár tett ajánlatot masszázsra, de mit akarhatok én vajon a feleségtől? Hogy gondoltad, vagy csak pocskondiázni akartál?

ovica

Előzmény: Kanis (203)
Kanis Creative Commons License 2005.04.15 0 0 203
Van egy lap, a Masszázsinfo, ahol ugyan a zöme hölgy masszőz, de néhány férfi is hirdeti magát hölgyek örömére.
Előzmény: ovica (202)
ovica Creative Commons License 2005.04.15 0 0 202

Kedves Activ!

Fiú vagy lány vagy? Ugyanis azt a tényt, hogy férfiak számára léteznek ilyen lehetőségek, azzal tisztában vagyok. A kérdés az, hogy létezik ilyen szolgáltatás hölgyeknek is, s ha igen, akkor hogyan lehet ilyet felkeresni? Egyszer szeretném kipróbálni annak elelnére, hogy van barátom.

Mit jelent az, hogy nem idegentől kaptad? netán a barátodtól, mert azt már én is próbáltam és tényleg nagyon bejött, de én idegennel szeretném kipróbálni, mert abban a tiltott gyümölcs íze is benne van.

Ovica

Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.13 0 0 201
Hmmm. Első erotikus masszázsélményem? Volt nekem is, nemrég. Remélem lesz következő is. Nem idegentől kaptam... :) Isteni volt. szenvedélyes szeretkezésbe csapott át! Vagy az már akkor nem is ér?  :)
Előzmény: ovica (200)
ovica Creative Commons License 2005.04.13 0 0 200

Haliho!

Üdvözlet Mindenkinek!

Engem is érdekelne nő létemre egy erotikus masszázs egy pasitól. Diadóra tudsz még nekem is ajánlani valakit?

ovica

Előzmény: diadóra (199)
diadóra Creative Commons License 2004.12.10 0 0 199
Ismerem az oldalt de ott csak női masszőrök vannak!!!Nekünk nőknek inkább pasi kell:-) Azt meg én tudok és nagyon kiváló munkát végez!!!
Előzmény: andrzej (198)
andrzej Creative Commons License 2004.12.09 0 0 198
Ezen az oldalon nagy választék található erotikus(szex) masszázsból:
www.masszazsinfo.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!