Keresés

Részletes keresés

arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9825
a GOGLE A BARÁTOD
Előzmény: bobejka (9824)
bobejka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9824
Miféle portál az,engem is érdekelne.
Előzmény: arait (9823)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9823
Kinem szarja le, én már bent vagyok azon a portálon, ahol tag vagyok.Te nem jössz?
Előzmény: Krapaj (9822)


Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9822
De itt kérte előbb valaki,hogy szívesen olvasna itt leszbi sztorit is.
Előzmény: arait (9819)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9821
Nahm nem mintha érdekelne...csak mégis ez a homo oldal, de akkor inkább megyek a hotbullra.
Előzmény: arait (9819)
bobejka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9820
A dugástól elvonatkoztatva,a szopás secko jedno:mindkettőnek örömöt okoz és a kilövellő ejakulátum nyeldeklése különös élvezettel jár. Legalább anyira tápláló mint a nyers kaviár,vagy kagyló szopogatása.
Előzmény: B 53 (9818)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9819
Te figyi, itt van lexbi topik is, nem oda kellett volna feldobni?!
Előzmény: Krapaj (9816)
B 53 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9818
Ugyanezt mondta egy meleg barátom. Ha nő veszi be júj, ha férfi, fúj?
Előzmény: bobejka (9817)
bobejka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9817
De lányok:semmi különbség sincs abban,ha egy férfi avagy egy nő ánusába dugja valaki a farkát.
Előzmény: genyanya (9812)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9816
Na,akkor a kedvekért feldobok egy leszbi sztorit.

Barátnők.

Adrienn huszonévesen már második kapcsolatában élt barátjával, Lajossal. A lakótelepi háromszobás albérletet könnyen kifizették a férfi banktisztviselői fizetéséből. Adrinak tulajdonképpen csak a ruházkodásra, dögös cuccokra, szórakozásra, színházra, mozira és fodrászra, kozmetikusra, valamint masszázsszalonra kellett költeni a sajátjából. Az étkezést is Lajos állta. Adri hullámos barna haja féltőn ölelte körül szív alakú porcelánfehér arcát, mintha, idegen kezektől akarná megóvni.

Kecse, rugalmas alakja, mozgása akár a párducé. Lábai tökéletesek, mint egy barbibabának. Erre szokták mondani, hogy a jóisten jókedvében teremtette. Szerette a munkáját. Egy elegáns ékszerüzleben dolgozott eladóként. Ide, csak a gazdagabb réteg férfi és női kuncsaftjai jártak. Bizony a briliáns gyűrűk, ékkövek árai megfizethetetlenek voltak az alsóbb néprétegek számára. Főnöke Ahmed, szíriai fiúként a fővárosban tanult villamosmérnöknek. Egy percig sem dolgozott a szakmájában, hiszen jómódú szülei biztosították neki a jólétet, drága kocsikat, és bankszámlát.

Már túl volt egy váláson, ahová két gyermeke után fizette a gyerektartást. Szabad emberként egyik virágról a másikra röppent, mint egy himpellér, pillangó. Aztán újra bekötötték a fejét. Egy virtigli üzletasszonyban találta meg második párját. Krisztina naponta beugrott a Váci utcai ékszerüzletbe egy-egy gazdag ismerőssel, vagy barátnővel vásárlásra késztetve őket. Így ismerkedett meg a két nő egymással. Krisztina magasabb volt Adrinál. Fejét dús vörös hajkorona ékesítette. Ovális arcából, mint egy nőstény macskának, villogott két zöldeskék macskaszeme.

A két nő között öt év korkülönbség volt Kriszti javára. Ő huszonkilenc Adri huszonnégy éves volt. A két nő hamar megkedvelte egymást. Kriszti egyre sűrűbben fordult meg az üzletben. Mágnesként vonzotta Adri párducteste, gyönyörű formás arca és bőrének különleges női illata. Adri is megkedvelte őt. Szerette a szókimondását, a viccelődő, hányaveti modorát. Aztán egyszercsak megtörtént az eset.

Amennyire Adri visszaemlékszik, úgy esett, hogy Ahmed két napra Zürichbe utazott a drágakő vásárra. Kriszti így fordult Adriennhez.
—Még nem is voltál nálunk. Ideje megismerned hogyan lakunk. Most Ahmed két napra elutazott. Mi lenne, ha meghívnálak, elkérnélek Lajostól? Csapnánk egy görbe estét. Elmennénk az Anna cukrászdába, sétálnánk a Váci utcában, vásárolgatnánk, az én kontómra. Aztán este rendelnénk valami finom vacsorát. Szaunáznánk, megnéznék egy jó kis szerelmes filmet, aztán eltennénk magunkat holnapra?

Így is tettek. Lajos elengedte barátnőjét, hiszen nem volt a szexrabszolgája. Hamar bezártak és elindultak sétálgatni. Beültek az Annába. Finom italokat ittak. Még finomabb süteményeket ettek és beszélgettek. Elmondták egymásnak életük apróbb mozzanatait, amit fontosnak tartottak a másikkal közölni. Természetes a férfiak szapulása sem maradhatott ki. Vásárolgattak ezt-meg, azt, aztán jött a sofőr és hazarepítette őket a Svábhegyi villába. Adriennek szeme-szája elállt a csodálkozástól a csodálatos gazdagság láttán.

A házvezetőnő kiszolgálta őket. Majd Kriszti szabadnapot adva neki elküldte. Kettesben maradtak. Pezsgőt bontottak és betettek jó kis szerelmes lemezt DVD-ébe. Végig izgulták a filmet, s a közben megivott pezsgő dolgozott bennük. Felnyomta az adrenalin szintjüket. A vacsorával nem sokat teketóriáztak: pizzát rendeltek. Utána Kriszti azt ajánlotta, hogy szaunázzanak meztelen. Adri húzódozott ettől, de lazán leszerelte.
—Ugyan már, senki sem lát. Ketten vagyunk. Csak nem vagy szégyenlős, mint egy szűzlány!—cukkolta és ezzel felbátorította Adriennt. Miért is ne, mi történhet? Gondolta és ráállt a dologra.
—a szauna után jakuzzi, majd szauna és jakuzzi…—biztatta a még kissé tétovázó Adrit. Az pedig egy pohár mandulalikőr elszopogatása után, megadóan elkezdett vetkőzni.

Krisztina úgy hányta le magáról a ruháit, mintha örökre meg akarna szabadulni tőlük. Pillanatok alatt anyaszült meztelenül néztek egymással farkasszemet.
—Gyere nyuszikám, vár a forró szauna bennünket!— bíztatta, és bekormányozta a felfűtött szaunába. Előszörre az alsó rácsora hasaltak, majd ahogy izzani kezdett a testük és egyre jobban verejtékeztek, felültek egymás mellé. Krisztina vadul szívta be Adri illatát. Orrcimpái, mint egy sárló kancának kitágulva remegtek a vágytól.

Adriban is mocorgott valami sejtelmes nemi vágy. Megérezte Kriszti kéjvágyának kisugárzását. Egy pillant volt az egész, ajkaik ösztönösen összeértek, majd nyelveikkel keresték egymás nyelvét. Ezután valami ősi, ösztönös összeborulással egymásba fonódtak. Ölelték, csókolták, simogatták egymást. Aztán pár percre rá kijózanodtak, zavartan egymásra tekintgetve, szemeikkel, pajkos bűntudattal kiléptek a szauna ajtaján és zutty, bele a hideg medencébe.

A szaunázás befejeztével a jakuzziba mentek. Ott már elengedték magukat és a vízen lebegve ujjaikkal összefogózva a hidromasszázs varázsától megmámorosodva, kacagva ölelték, csókolták egymást. Gátlásaik alól felszabadulva simogatták, csókolták egymást. A jakuzzi peremére kikészített likőr mégjobban feltüzelte őket. Aztán jóleső fáradsággal a testükben, nemiségükben felajzva megtörölköztek és bevonultak a hálószobába.

A nagy francia ágyon egymás mellet hevertek. Kriszti újabb pezsgőt bontott. A DVD-be egy leszbi pornófilmet rakott be. Adri kimeredt szemekkel nézte, a jeleneteket, aztán azon kapta magát, hogy szétterpesztett lábai között van Kriszti feje és recés, bíborvörös nyelvével csiklóját izgatja. Rettenetes melegséghullám öntötte el, majd elélvezett. Miután így megkönnyebbült, úgyérezte neki is kötelessége visszahálálni Krisztina iránta való jóságát. Így is tett. Krisztina az élvezettől kaparta a falat és úgy sikítozott, mint egy párzó hiúz.

Miután kielégültek, egymásba bújva nézték a pornót, majd álomba szenderültek. Reggel, zavartan néztek egymásra. A délelőttöt átszeretkezték és a jacuzziban múlatták az időt. Ebédre pizzát hozattak a pizzafutárral, majd délután a sofőrrel visszavitette Adrit Krisztina a panelkuckójába. Búcsúcsókot váltottak, majd így suttogott Adri fülébe.
—Szeretném, ha mindig mellettem maradnál! — Adri belefúrta tekintetét Kriszti macskazöld szemeinek tekintetébe és bólintott. Aztán elváltak egymástól.

Másnap reggel Lajos elment dolgozni. Adri összepakolta holmiit, majd jött Kriszti sofőrje. Egy csodás kis apartmanba vitette őt barátnője, melynek ő állja az összes költségét, míg tart a barátságuk. Búcsúzásul egy cégulát hagyott az előszoba asztalkán.
— Elmentem. Ne keress! Adri.



Előzmény: B 53 (9815)
B 53 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9815
Cserébe mi is szivesen olvasnánk leszbi sztorikat!
Előzmény: genyanya (9812)
B 53 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9814
Lányok ne sírjatok! Nem vagytok perverzek, sőt ezek az írások inkább nektek szólnak. A valóság kicsit prózaibb, de úgy sem rossz!
Előzmény: Rézi01 (9813)
Rézi01 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9813
Tökéletesen egyetértek! Mintha magamat hallanám.... :)

Előzmény: genyanya (9812)
genyanya Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9812

ott egy szál férfi sincs, úgyhogy az nem olyan érdekes. akkor inkább a heterók, ott legalább az egyik nekem való.

egyébiránt szerintem a melegeknél többet senkitől nem tanulhatok a férfiakról. most nem a lelkivilágukra gondolok, hanem a kielégítésük lehetőségeiről. és úgy veszem észre, a férfiak, akik rám buknak, igazán értékelik az ellesett trükkjeimet. szóval maradok, ha perverz, ha nem. :>

Előzmény: bobejka (9793)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9811
Édes drága bogu, ne engedd át neki!
Legyen verseny!
Egyébként az oldalamon,/ahol most szórakoztam a sablonokkal és majdnem szét esett /van egy Ti írtátok is, és még csak a barátnőm küldött sztorit, a bobejka ha akarja felteszem az övét is szívesen.Majd amit ír!
Előzmény: Krapaj (9810)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9810
Azon tökölök, hogy a tanáros sztorit átengedejem-e a bobejkának,mert már kezdek kiöregedni a szakmából... Azt írta a kölök emailban,hogy neki saját koleszos sztorija .Mit szólsz hozzá?
Előzmény: arait (9809)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9809
Nah, jó lett a töri egyébként, én most írom az osztálytársak címűt.
Előzmény: arait (9808)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9808
Bocs fáradt vagyok...AKÁRMILYEN LÖKÖTT VAGY AKKOR IS SZERETLEK!
Előzmény: Krapaj (9806)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9807
Jézusom ne fárassz már!
Jól van a bobejka jobb író mint én át adom neki a helyet a toplistán, gratu.
Előzmény: Krapaj (9806)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9806
Meg kell adni az esélyt a kezdőknek. A bobejka egy ifjú titán.
Előzmény: arait (9805)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9805
Jól teszed...
Előzmény: Krapaj (9804)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9804
Elnézem a bobejkának ezt,mert ifjúi hevében tette.
Előzmény: arait (9802)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9803
A topik olvasóihoz.
Köszönöm a tömeges regisztrációt az aelm-slahra, de az oldalon semmi nincs a történeteimen kívül!Úgyhogy aki, ebben gondolkodik, az ne felejtse el ezt, nem szeretem a csalódott embereket.
Üdv!
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9802
Krapaj és bobejka neveket összekeverted...Nem plágium, tudom, hogy te írtad.
Előzmény: bobejka (9801)
bobejka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9801
Szerinted ez plágium?
Előzmény: arait (9800)
arait Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9800
Elrontottad a nicket!
Előzmény: bobejka (9799)
bobejka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9799
Újra együtt.

A kiadós szeretkezés után szünetet tartottak Felbontották a lehűtött Martinit és egymás
Ölében, majd egymással szemben ülve felelevenítették a múltat.– emlékszem arra kis szőke bőgőmasinára, aki beesett hozzánk, a hálóba. Rögtön kiszúrtalak. Azonnal beléd szerettem, pártfogásomba vettelek, és éjszakára megengedtem, hogy az ágyamba bújva megnyugodjál.– Kezdte a beszélgetést Balázs.– biztonság, szeretet és valami megfoghatatlan delejes érzés áradt belőled felém– emlékezik elmerengve Krisztián. Te már nagyfiúnak számítottál tizenhárom éves, voltál én tíz múltam

–Nekem akkor már régen volt merevedésem és a srácokkal, egymással szembeállva vadul maszturbáltunk a fiú WC-ben. Csak álmodoztunk arról, hogy milyen is lenne egy lánnyal, hogy nézhet ki a punija. És akkor jöttél te. Mivel én voltam a rangidős, a szobaparancsnok, jogom volt az új jövevényt a pártfogásomba venni és elmagyarázni neki a szokásokat. Hát ezért vettelek oda magam mellé az ágyba. Hogy megnyugtassalak, elkezdtelek simogatni, puszilgatni, aztán egyszercsak csókban forrt össze a szánk. Érdekes, hogy semmi ellenállást nem tanúsítottál!
– Persze, hogy nem, hiszen először is meg voltam rémülve, hogy bekerültem egy csapat vadorzó közé, akik most engemet fel fognak falni, megverni, rugdosni… Fojtott izgalommal hagytam, hogy megnyugtass. Gondoltam ennek így kell lennie.

– Ott azon a sorsdöntő éjszakán tettem először magamévá egy másikat, egy szeretni való hús-vér emberkét. Ott éltem ki az annyira áhított szeretetemet valaki iránt. Hiszen én az igazi szeretet érzését soha nem kaptam meg senkitől, nem volt modellem, amin gyakorolhattam volna. Hiányzott a szeretet felemelő élménye. Ott akkor abban a szoros összefonódásban, puha, meleg tested birtokba vételével kezdődött a mi kettőnk közös élete. Először megnyálazott újaimmal hatoltam át ánusodon, amit te meglepett szisszenéssel fogadtál.. Majd mikor ujjam kissé kitágította a lyukadat, megnyálazott makkomat hozzáérintve behatoltam. Kriszti, én még ma is megborzongok, amikor arra a katartikus élményre gondolok, amikor egy másik testbe érkeztem! Azt a gyönyörérzetet nem érti meg, az, aki legalább egyszer életében egy fiút nem tett magáévá. Az, az észtvesztő forróság, ami átjárta biborfurujámon át a testemet és a lelkemet…az örökre bevésődött a tudatomba…

– Én, pedig mint egy riadt nyuszi tűrtem és vágytam az újabb és újabb simogatásaidat, csókjaidat. Elkábulva adtam át a testemet neked. Nem mondom éles fájdalom hasított belém, amint behatoltál. Úgy éreztem, hogy belehalok, megsemmisülök a végbelembe hasító éles, tűzforró fájdalom miatt.,de még sikkantani sem mertem…szégyelltem volna, ha feltűnik a gyávaságom. Gondoltam ennek így kell lennie. És amikor a forró ejakulátumot belélövellted, úgy éreztem egy pillanatra, hogy a mennybe megyek. Örökre egymásra találtunk.

– Attól a naptól kezdve mi ketten egymáshoz tartoztunk és ezt mindenki tudomásul, vette a szobában. Soha, senki, nem árult el bennünket. Hiszen az intézetben számtalan fiúszerelem szövődött.. ,annyira ki voltunk éhezve egymásra, a szeretetre és a szerelemre. A kamaszkor serdülése, kirobbanó szexuális energiánk, kiapadhatatlanul tört elő testünkből. Mások közt is alakultak ilyen barátságok. Nem mi voltunk az egyetlen pár. És ugyanez volt elmondható a lányokról is.A másik nemmel az intézetben nem próbálkoztunk,mert az feltűnt volna a nevelőtanároknak,s a lebukás veszélyével lett volna egyenlő. Viszont az egyneműek barátsága nem tűnt fel senkinek, hiszen a barátság az természetes dolognak látszott! Álmukban sem gondolták azok a fafejek, hogy több is lehet, mint egyszerű barátság.

– Te azok az ostoba ügyeletes tanárok a cigizőkre vadásztak a fiú WC-ben! Eszméletlen milyen balgák voltak. Tudták is azok, hogy, mi folyik a szobákban villanyoltás után. Lehet, hogy némelyik sejtett valamit, de tudomásul vették, elsiklottak a dolog felett, nem akartak kellemetlenkedi nekünk és nem akartak herce -hurcákkal járó bonyodalmakba keveredni..!Mert még mindig jobb volt annál,mintha elszökdöséseinkkel,vagy vad verekedéseinkkel okoztunk volna nekik bosszúságot,gondokat.
– Kisebbségi érzésem a kezem, meg a fülem végett te melletted tűnt el igazán. De azért a nőkkel még mindig tartózkodó vagyok. Félek a visszautasítástól, az otromba kérdezősködésektől, kutató pillantásoktól, faggatózástól…
– Bevallom neked Kriszti, nekem itt kinn már számos nő kapcsolatom akadt, de fel sem érnek a férfi által nyújtott élvezettel. Lehet, hogy egyszer megnősülök, hiszen minden ember családi tűzhelyre, otthonra, családra, gyerekekre vágyik, de majd egyszer, ha már kinőttem a kamaszkorból. Ha beteltem a fiuk iránti vággyal…!

– Én még ilyesmiken nem gondolkodom, tele vagyok a szabadság mámorító érzésével és az irántad való érzelmekkel.– suttogta Krisztián és visszabújtak az ágyba. Most ő volt a férfi és Balázs a nő. Ugyan azt a forgatókönyvet játszották le, mint az imént. És amikor Krisztián biborfurujából kirobbant az életet adó mag, ajkuk végtelen, szenvedélyes csókban forrt össze. Átszeretkezték az egész éjszakát


Krapaj Creative Commons License 2010.10.14 0 0 9798
Ki ez a bogu? Valami buzi író lenne?
Előzmény: arait (9797)
arait Creative Commons License 2010.10.13 0 0 9797
Bogu, nem jössz a kezdő írók topikjába????Muhahaha gyere!
Előzmény: Krapaj (9792)
bobejka Creative Commons License 2010.10.13 0 0 9796
Szerintem egy magára valamit is adó férfit nem érdekelnek a nyalakodó leszbik.Ők a kemény farok csatákra izgulnak fel és indulnak be...
Előzmény: arait (9795)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!