Keresés

Részletes keresés

Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.23 0 0 780
Valoban nem sokat tudok rolad es az is lehet,hogy hianyos a neveltetesem,de empatiam valamivel tobb vn,mint nekem.Eszembe sem jut egy szerencsetlenkedo anyukarol,hogy milyen pofatlan,inkabb megnezem,hogyan segithetnek neki.Akar a sajat kenyelmetlensegem aran is.
Ez alapveto kulonbseg kozottunk valoban.

Az peig,hogy milyen anyuka vagyok,valoban,ram tartozik,es pont neked nem hinnem,hogy jogod lenne azt megitelni.
Vannak,akiknek adok a velemenyere,a tiedre ilyen hozzallas utan nem.Oszintenszolva nem is eredekel.
A gyerek kenyelme??? Valoban fontos,de valoszinelg enni jobban szeret.Merlegeles kerdese.

Előzmény: TOPMAN (779)
TOPMAN Creative Commons License 2003.11.23 0 0 779
Te az én véleményemet sohasem fogod megérteni, hiszen, mint arról már korábban meggyőződhettem, vélhetően hiányos neveltetésben részesültél. Nem mennék bele a részletekbe, de fogalmad sincsen arról, hogy én milyen körülmények között és milyen családi állapotban élek. Emiatt teljesen feleslegesek a találgatásaid és a sértegetéseid is.

Nekem az a véleményem, hogy a tescobuszra nem érdemes babkocsit feltuszkolni. Az okokat korábban már leírtam, de én már csak a gyerek kényelme miatt sem tennék ilyet. Neked nem az első a gyermeked kényelme? Vagy a spórolásért még annyi kellemetlenségnek kitennéd a kölköt? Azt hiszem igen, hiszen már megírtad korábban részletesen, hogy milyen anyuka vagy.

Amúgy mi bajod van a sarki közértekkel?

Előzmény: Gabiiiiii (778)
Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.23 0 0 778
Ugysem tudunk ebben zoldagra vergodeni,de tenyleg meg vagy gyozodve arrol,hogy akinek gyereke van sarki kozertben kell bevasarolnia dupla aron? Lehet,hogy pont neki van szuksege az olcso cuccokra.
Tudod te mibe kerul pl. egy cipo a budos kolyoknek? 2 honapra,mert kinovi.Akkor mar hadd vegyem meg pl a mosoport legalabb olcsobban.

Szeretnem hallani a velemenyedet par ev mulva,mikor az ikreiddel zarandokolsz bevasaroni:)

Előzmény: TOPMAN (776)
csogu Creative Commons License 2003.11.23 0 0 777
Egész éjszaka meló...reggel 7-kor Tesco.

2 gyerek+1 feleséggel.

Vásárlás 18 perc...sorban állás 15 perc (hol van ilyenkor az a Cecillia lány?????)

És nem akartak oda adni a reggelire szánt kalácsot, mert nem vitte a gép a kodot....

Naaaah kicsit erősebb orgánum: Akko rjöjjön ide egy majom, aki tud intézkedni, mert én EZT a kalácsot most elviszem!!!

Reggelire kalács volt:o)))

TOPMAN Creative Commons License 2003.11.23 0 0 776
"azért ő majd biztosan kocsival megy, mert a buszra feltuszkolni mégiscsak undorító dolog!"

Mindenki úgy oldja meg a problémáit, ahogyan akarja, de vannak dolgok, amikhez pofa kell. Hangsúlyozom, én a tescobuszról beszélek, nem a BKV járműveiről. A tescobusz úgy tudom napközben folyamatosan teltházas, ezért nem célszerű babakocsit feltuszkolni, felerőszakolni rá. Az ilyen tett sem a gyereknek, sem az anyukának, sem pedig a tömegnek nem lesz kellemes.

"Ugye ti fel sem tudjátok fogni (aki ilyen marhaságot le mer írni) hogy vannak mamák, akiknek nincs hova tenni a babát?! Akkor ő ne zabáljon?"

Ahogy már elöttem leírták, a sarki közértben pontosan ezt a problémát lehet orvosolni. Ez a leggyorsabb, legkényelmesebb megoldás, ha a gyerekre gondolunk és hát mi más lenne a legfontosabb, ha nem ő?

"Ez tipikusan azokra a férfiakra jellemző, aki még a barátnője limonádéjába is fogamzásgátlót kever, csak hogy duplán bebiztosítsa magát a pelenkázás réme ellen."

Mindenkinek a magánügye, hogy vállani tudja-e egy gyerek felnevelését, vagy nem. Nagyon "bölcs" nő lehetsz, úgy látom, hiszen Te mindent jobban tudsz másoknál.

Előzmény: Kormy (756)
sz Creative Commons License 2003.11.23 0 0 775
azt elfogadom, hogy a teszkónál pénz kell a kocsihoz, de három éve még ferihegyen is kellett. jó kis országimázs - kilép a külföldi a repülőből. keresi a cuccait, hozzá egy kocsit. de az csak magyar ötvenessel megy, állhat be a sorba, hogy legyen aprója... :P
Előzmény: Törölt nick (768)
v_peti Creative Commons License 2003.11.23 0 0 773
Ebben igazad van, de én annak is örülnék már, ha a kocsitárolóban lennének egyáltalán kocsik, és ne kellene körbejárni az egész parkolót.
A METRO meg eredetileg nagykereskedelmi áruháznak indult, kevesebb, de nagyobb értékben vásárló személlyel, így talán jobban megérte nekik ezzel foglalkozniuk.
Elméletileg a TESCO-ban is van kocsitologató személy. Neki kellene arról gondoskodnia, hogya tárolókban elegendő kocsi legyen.
Előzmény: satusav (772)
satusav Creative Commons License 2003.11.23 0 0 772
Jártál már a Metroban? Ott tudnak alkalmazni embereket erre? Más áruházak is jókora haszonnal dolgoznak, kifizetjük azt ott is.
Előzmény: Törölt nick (770)
v_peti Creative Commons License 2003.11.23 0 0 771
satusav! Akkor te bizonyára örülnél annak, amikor egy borostás kinézetű manusz odamenne hozzád, és felajánlaná, hogy visszatolja a kocsidat.(Természetesen a 100-ast megtartaná...)

Előzmény: satusav (769)
satusav Creative Commons License 2003.11.23 0 0 769
Nem nyugtattál meg!Attól, mert nyugaton is így van, még nem feltétlenül jó! Én vásárlónak megyek, nem kocsitologatónak.
Előzmény: Törölt nick (768)
satusav Creative Commons License 2003.11.23 0 0 767
20-as?? Akkor nálunk ezért van hogy százassal megy. :)
Felénk is százassal megy. Van egy esztergályos ismerősöm, azzal szórakozik, hogy esztergál pont akkora korongokat vasból, mint a százas.Fog egy kocsit, eltolja egy darabig, otthagyja, aztán egy másikat, harmadikat stb.Rá is "röpülnek" hamar a kocsikra,viszik vissza, aztán jön a szentségelés.
Egyébként nekem nagyon nem tetszik a pénzbedobálós kocsi.Miért rajtam spórol az áruház?
Ilyen alapon mondjuk hentes sem kellene, tegyenek oda egy kést, aztán mindenki vágjon magának egy darab húst.
Előzmény: Jadro (747)
thing froM ANOther world Creative Commons License 2003.11.23 0 0 766
kérdés: jött karácsonyi akciós tesco reklám.
14. oldalon, ugyanaz a dvd (xXx) kétféle árral is szerepel. melyik lehet az igazi?
v_peti Creative Commons License 2003.11.23 0 0 765
A TESCO-ban evés azért nem ugyanolyan súlyú cselekedet, mint amikor valaki cigit, piát, meg édességet lop.
Előzmény: Tündérpótló (763)
Tündérpótló Creative Commons License 2003.11.23 0 0 763
"Lehet gyűlölni a tescoban zabálókat. Nyilván soha nem volt diabéteszes beteg a családban, nem vásárolt síró, esetleg beteg gyermekkel.

Nekem a nagymamám volt cukorbeteg és SOHA nem jutott eszébe, hogy fizetés nélkül megegyen bármit egy üzletben. Csak egy kis odafigyelés. Ha lemegy a cukra mindíg legyen nála valami amit meg tud enni. Ö ezt úgy oldotta meg, hogy ha ment valahova volt egy kis zárható üveg bonboniere és abban lekvár volt. Ha érezte, hogy lement a cukra akkor abból evett. Ha meg felment a cukra akkor az evés úgy sem segít csak az orvos.
Az én gyermekem max. attól sírt, hogy másnak miért szabad ha Neki nem. Beteg gyermekkel pedig nem a Tescoba megyek két órát vásárolni, hanem a sarki közértbe, ahol nem kell órákat várni, hanem bemegyek és megveszem. és jövünk ki.

"Márcsak azért sem, mert mindenki ki szokta fizetni, akinek számítógépe van, nyilván nincs rászorulva egy kiflire sem, ugye?! "
A politikuslány rá volt szorulva? Még a nevét sem érdemes megjegyezni :-(

Előzmény: Kormy (756)
v_peti Creative Commons License 2003.11.21 0 0 762
Szombathelyen egy szupermarket és egy hipermarket van. Győrben több szupermarket is van. Győrben, Sopronban és Mosonmagyaróváron meg vannak boltok és ABC-k is. A kisboltokat azt hiszem, hogy már megszüntették vagy eladták.

Előzmény: Jadro (747)
Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.21 0 0 761
Az en aproim a kolykok malacperselyeben kotnek ki.Ezert 2x annyit kapok,mert nem tudok 2 Ft-t adni,ezert 98-at kapok vissza.Jo dagadt mar a persely:)))
Előzmény: Micuir (758)
-Henger- Creative Commons License 2003.11.21 0 0 760
Pedig finom! Egy órát szenvedett... :))
Viszont a csokitorta tényleg elég gyengus. Túl sok az a habos krém, kevés a tészta, az inkább ehetetlen.
Előzmény: Libuska (759)
Libuska Creative Commons License 2003.11.21 0 0 759
Csak idézném egyik osztálytársam smsét: "ne egyetek tesco-gazdaságos oroszkrémtortát! egy hete hányok tőle!" :)
Micuir Creative Commons License 2003.11.21 0 0 758
Én is örökké ezt játszottam, aztán egy szép napon megoldottam a problémát: a felesleges apróimat mindig bepakolom a kocsi hamuzójába és így általában van ott 100-as is. Szerencsére nem dohányzom ;-)
Előzmény: Gabiiiiii (718)
Kormy Creative Commons License 2003.11.21 0 0 757
Ohhhh, hát hogy lúzerkodásom a tetőfokára hágjon: most látom, hogy az idősek védelmét kihagytam bő lére eresztett íráskényszeremből. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy az öregeket el kéne küldeni durván a fenébe. A hétvégén belém is belémkötött egy nénike, mert sorbanálltunk a kosárért (ő mögöttem) és mivel előbb felszabadult egy másik kosár, mint amire én vártam (nagyon kellett sietnem, dolgozni mentem) azt kértem el. Erre ő: ugrál, szökdécsel, micsoda virtus! Neki én is visszaszóltam, de nem durván, csak, hogy tudja, ha van szeme láthatta, hogy előtte álltam, így hóttmindegy, melyik kosárra csapok le, mert én jövök.
De az idős ember már vaksi, beteg, ebből kifolyólag hamarabb fárad, türelmetlen. Néha-sajnos-direkt gonoszkodik is, esetleg féltékeny, hogy fiatalabb vagy, mittudomén. De akkor is nekünk, fiataloknak jobban kell tudni tolerálni, és szépen visszaszólni, hogy : nénike, látom, nem jön ez nekünk össze, már kidobhatom az új cipőmet, elém akar állni? Mert ha nagyon fáradt tetszik lenni, esetleg megdumcsizhatjuk. Nem jobb így?
Kormy Creative Commons License 2003.11.21 0 0 756
Story. Tesco-nem tuskó (ennyi erővel a Plusz Mamusz,vagy Mínusz, A Kaisers Lúzers, a Profi Hofi meg egyéb ilyenek? Huhhh....)

Pénztár, pénztáros sajnos nem tudom önnek odaadni ezt a két édességet, mert nincs benne a rendszerben. Gyomrom kiélezve rá, mint esti tiltott nasi, szemem vérbe fordul, még mindíg mosolygok. -Nagyon szeretném elvinni, és megenni, legyen szíves oldjuk meg ezt a nagy volumenű problémát. Pénztáros asszisztenst hív (18-ÁFA a srác, de kedvesen mosolyog, mögüle kígyó sziszeg. ) Mindjárt hívlak, mondja a pénztárosnak, és elmegy a polcok közé, ahonnan felhívja a pénztinénit, aki belekacarászik a telefonba: EZT ÍGY, szó szerint kérdezzem meg tőle? mondja. Képzelem, mit mondhatott, összenézek a hugommal, majd megszólalok: remélem nem arról érdeklődött a fiatalember, miért nem szeretgetem anyukámat természetellenes módon?
Pénztáros meghökken, elhallgat. Naná, hogy azt kérdezte. Beletrafáltam.
Végül is egy 10 perces cirkusz árán elvittem, már csakazértis...Beütötték egy másik édesség kódját, ami ugyanennyibe került.
Más.Csakazértis babakocsi!!!!! Elég szomorú, hogy vannak olyan üzletek, ahova a kismama nem tudja betolni a babakocsit! Remélem az unioban megváltozik ez is. Talán hagyja a csomagmegőrzőben, vagy a ház előtt? Ugye ti fel sem tudjátok fogni (aki ilyen marhaságot le mer írni) hogy vannak mamák, akiknek nincs hova tenni a babát?! Akkor ő ne zabáljon? Vagy mégis mit gondoltok? Remélem aki így gondolkodik, annak majd a felesége éjjel-nappal melózni fog, és férfi létére neki kell majd bevásárolni,jajjjdeundorítószégyen- a gyerekkocsival, benne a gyerekével! De azért ő majd biztosan kocsival megy, mert a buszra feltuszkolni mégiscsak undorító dolog!
Köpni-nyelni nem tudok néha, hogy van, aki ilyeneket halál komolyan leír! Bár azok után, hogy gyűlölöm a kiskölyköket topic is van, mikor van édesanya, aki szívszakadva sír a halott gyermeke után egy másik topicban hogy a torkom összeszorul a kíntól annyira sajnálom őt, én már semmin sem kéne hogy csodálkozzak! Ilyen világban élünk. Ez tipikusan azokra a férfiakra jellemző, aki még a barátnője limonádéjába is fogamzásgátlót kever, csak hogy duplán bebiztosítsa magát a pelenkázás réme ellen.
Lehet gyűlölni a tescoban zabálókat. Nyilván soha nem volt diabéteszes beteg a családban, nem vásárolt síró, esetleg beteg gyermekkel,és bár ezek mind kifogások, és jómagam sem vagyok "zabáló" nem hiszem, hogy ez lopásra lenne kiélezve. Márcsak azért sem, mert mindenki ki szokta fizetni, akinek számítógépe van, nyilván nincs rászorulva egy kiflire sem, ugye?!

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.20 0 0 755
Panta Rhei: Nyár
"...Lajoskát fél órája már
Várják szülei a főbejáratnál."
Előzmény: verbena1 (754)
verbena1 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 754
Tavaly Karácsonykor történt.Egy 8-9 tagú család vidékről jött vásárolni.Távozásuk után kb fél órával,látom , hogy az egyik sorban sírdogál egy 8 év körüli kisfiú.Mire odamentem volna , nagyi bevágtatott.Kérdőre vonta a kisunokát , miért sír,hogy gondolhatta , hogy ott felejtették.Szegény gyerek.Tényleg ott felejtették.Kíváncsi voltam , vajon kinek tűnt fel 30 perc után , hogy hiányzik a gyerek.Na , ilyen is van.:-( És szoktátok hallani , hányszor mondják be , hogy egy kisgyerek a vevőszolin várja szüleit ?
Előzmény: csogu (749)
csogu Creative Commons License 2003.11.20 0 0 753
Semmi gond:)
Előzmény: Astra DTI (752)
Astra DTI Creative Commons License 2003.11.20 0 0 752
Minden tiszteletem a kivételnek!

...és szeretnénk majd...

csogu Creative Commons License 2003.11.20 0 0 751
"hát" gondoltam...:)))

Semmi gond majd megtudod....:)))

Lehet megkövezni...voltam már hajnali 4-kor is Tescoban a gyerekekkel...nagyon élvezték...ők is:))

Előzmény: Astra DTI (750)
Astra DTI Creative Commons License 2003.11.20 0 0 750
hát nincs, de megpróbáltam ovatos kritikát gyakorolni, (ami valamennyire igazolva is lett), de gonodolom, hogy csomó indok lehet, amellett hogy késő este miért cipelik egyesek magukkal a kisgyereküket, tehát ugye a körülmények, még én is tudnék felsorolni nem egy kikerülhetetlen érvet
(csak egyszerüen rossz nézni ahogy este 9 környékén nyűgös fáradt gyerkőcök hisztiznek egyértelmüen utalva arra, hogy már inkább otthon lennének, mert még én is nehezen birom, ha este kell bevásrolnom és még sorban állnom, (hát még egy gyerek)

mielött itt felnégyelnek :))

[de az is lehet, hogy ez off és inkább valami nevelési topicba való]

csak Tescohoz on:, már törtem össze egyszer egy üveg sört,(legurult a kosár tetjéről) szóltam egy alkalmazottnak, kérdezték mi volt az (mondom alkolhomentes :)) sör) legyintettek, nem kell kifizetni, majd feltakarítják,) azért az útbol eltakasrítottam a szilánkokat

gondolom egy üveg Wiskinél már más lett volna

csogu Creative Commons License 2003.11.20 0 0 749
Van gyermeked?
Előzmény: Astra DTI (745)
Jadro Creative Commons License 2003.11.20 0 0 747
20-as?? Akkor nálunk ezért van hogy százassal megy. :)
Vagy Szhelyen is vannak ezek a sima tesco boltok mint pl Győrben? Ott láttam ilyeneket. Nálunk csak hypermarket van.
Előzmény: v_peti (744)
Gabiiiiii Creative Commons License 2003.11.20 0 0 746
Gyereke valogatja.A felteves jogos,bar az enyem is fent van meg olyankor,mert 2x alszik 1 nap,es a delutani alvasbol 6 korul ebred.1/2 9-kor meg siman megy a hancur.Az is igaz,hogy akkor mar itthon,nem a TESCOban.
Mas vilag van,a szulok neha sokkal lazabbak,mint regen,bar en is inkabb afele hajlok,hogy egy gyerek legyen agyban,de legalabbis otthon ilyenkor.Kulonleges alkalmakat kiveve.
Előzmény: Astra DTI (745)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!