Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2009.07.07 0 0 589

Nagyon igazad lejhet, mert a jelenség pillanataiban bal felől az ablakban a fény hangyányit elhelványodik, ami a kitakarásos ismétléseken már nem látszik.

 

Aranyos a sztoriban, hogy szagény Jacko szelleme jópárszor megismételte azt a műveletet, hogy a tévés föl tudja venni.

:o)

 

Így viszont az örökösök sokkal jobb áron el tudják adni a házat.

 

Előzmény: menroting (587)
hali1 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 588
A zenei aláfestés még szelemesbé teszi:) Bár van ami nem feltétlen zárja ki.Annak a sok százezer embernek az agyhuláma ,energiarezonanciája feltud spanolni nem e világi dogokat.Tők primitivnek hit tőrzsek gyogyitásra is tudják használni.
Előzmény: Rejtélyvadász (586)
menroting Creative Commons License 2009.07.06 0 0 587
Az épület mellett valaki elmehetett az ablak előtt ,ilyenkor látszhat a szobában ilyen árnyék.
Előzmény: Rejtélyvadász (586)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.07.06 0 0 586
Szellemek nem léteznek !


Vagy mégis ?
repcsepista Creative Commons License 2009.07.01 0 0 585

Kedves Petyuska110 szellem (lélek) tezsvirem s tesóim az Úrban, jó nekünk....

 Imádkoztam érted, meg értetek, hogy adjonisten erőt nektek, hogy tovább is van, tovább tovább... nincs bucsu, csak hadjárat? -vagy...oda Buda?

 Géremzépen, 6nap 6 a trom bita elől, körbejártják a várost vala, aminek a fala, leomlik vala?

 Szellemek nem léteznek! -amire mire, bizon vannak!!!

 Ha gözelebről vizsgágágágágááááá...gattya a dodot, akkor gépek akarnak lenni az illetők, ami minden hiába, s czagg ugg lehetnek, hogy hogy? -mindemki?

 Fidelem, mind enki, mert senkire nem lehet rákényszarozni, hogy ő mi? Na, ezt mondták ugy a wallásosok, sőt szüleim is, mint a tanárok, meg akik legyél okos, tudjuk, de ezt kell mondani, hogy isten, az nem lehet mondani, de mégis, legyen eszed, de mondom, beszélni lehet, meg kjérdem zépen, mipért nem lehet mondani?

 Szóval, az ember vonzódik a vashoz, (vasba de satuba) meg az édenkert-hez, miért nem tudhahahahahaaaaaa...hö, hogy miért?

 Fidelitek, vas test, swagg fém, de fénytest? Bijja, megol vaszta lak!!!-Ellen Berger?

Előzmény: Törölt nick (583)
joy Creative Commons License 2009.07.01 0 0 584

Hé!

Kopogott valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.01 0 0 583
Repcsepista szellemi testvér.
Nem tudom hogy neked ki szokott megjelenni?Azt végkép nem értem,hogy ehhez mért
kellenek együttesek vagy dohány?Én az élő istenről beszéltem.
De mindegy hagyuk is...majd egy másik topikon.
Amit az előző hozzá szolásómmal szeretem volna mondani:Nem mondhatom valamire,
hogy van ha még nem találkoztam vele.De ez még nem azt jelenti,hogy azért enne ide a fene,hogy másokkal köteketjek.
Csupán érdekel hogy kinek milyen tapasztalata,észrevétele van a témában.
Előzmény: repcsepista (577)
joy Creative Commons License 2009.07.01 0 0 582

És attól lesznexellemek?

 

Nem nekem kell kúra, hanem a "látóknak".

Én csupán fáradt voltam, nem halucináló idegbeteg.

:o)

Előzmény: menroting (580)
hali1 Creative Commons License 2009.06.30 0 0 581
http://www.youtube.com/watch?v=XSLBtm__aKw
menroting Creative Commons License 2009.06.30 0 0 580

Lelki házipatika:

 

görcsoldó szerek :-)

 

1.Kapcsold ki a gépet kb.egy hétre.

2.Helyette sétálj ,de tök céltalan legyen , maguktól is jönnek a frissitő élmények.

3.Nézzél  meg néhány oltárian nagyon hülye filmet.Horrorparodia is jó.

4.Végül aludd ki már   magadat  normális végre .

 

 

Előzmény: menroting (579)
menroting Creative Commons License 2009.06.30 0 0 579
Előzmény: joy (561)
joy Creative Commons License 2009.06.30 0 0 578
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
repcsepista Creative Commons License 2009.06.30 0 0 577

Petyuska1100 szellemtezsvir, szellemek szellemek... szépen ragyogjatok...

 Ami, nem aki neked megjelenhetett, az az Impasztor, aki nekem is megszokott jelleni... ha bizonos eggütesek számait akár hallgatod szándékosan, vagy csak bedobbják hirdetú felkeltésnek, vagy akárki most rágondol, bizon az van, sőt, meg is jelenhet, ha az illetőnek, van elég dohánya!?

 Ime a hellzet, élet csak 1 van, mig akit ördögnek meg démonyainak hivnak, az nem élő lény, amit rögtön az első hallásra ha nem is, de fel meg ki lehet ösmerni?

 Tröhát, szelleme vállógatya, ami rögtön láccik mert cikis pl. hogy bárki megtud váltani, vagy mehált érted, mert prószáljuk gi, igg az okosok, levágnak egy birkát vagy kecske gidát, de megeszik, mert igy élni fog bennük, vaggis az okos birka, de mig a kecske kecs me, ugi meghált, hogy a többi birka?- vada a farkas, hizzon?

 Mondjuk, nyissunk egy ollan tópikot hogy az ÚFŐS -Hézus, amikor megtudakozzuk, leufózzuk hogy ki hát az Élő Jézus, meg ha meghált, alszik? - stb....

 A lényeg, nincs halál, mert ha az illető, odadobbta magát az ördögnek, az a saját kulájájájájájjjjjjjj.... lett hullahahahahahaaaaaaa....

 Ninczagg, ha te meg én, mert nem akarok a wallásosok közzé menni, sem a a a... akik tagadnak ugganazok matba, igg csak rejtélyes... amit relytéjes uton s módon, mondjuk ufós -ut, ha végig menek rajtatok én....

 Jah, nem volt, nem lehet érdekesebb téma, mint ki ját, az igaz Jézus, vagy Hézus, amit egy külföldi magyarul beszélő táblán se engedtek meg eddik, az önimádók, meg akiben az ördög, az csak magát agarja hahahahahahaaaaaa...de siketi, ninc cimpa ce?-se sese esse eccet eccet erre arra... szeme, séme? -cika de titka, cubicka?

Előzmény: Törölt nick (574)
joy Creative Commons License 2009.06.29 0 0 575

Így van.

Szellemek egyebek nincsenek, de van fantázia, képzelgés, vakhit, megtévesztés, butaság, kapzsiság.

 

Jó pénzt lehet a kastély szellemével kinyoni a lüke túristákból.

Előzmény: ezeriel (572)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.29 0 0 574
Kedves Repcsepista!

Én tudom hogy szellemi lények vagyunk és nem csak hiszem!Tudom hogy van isten és tudom hogy Krisztus a mi megváltónk!Mert már találkoztam velük!De kísértettel még nem találkoztam.Bár asztal táncoltatásban már volt részem.Lehetséges hogy igazad van és a "nem hiszek"helyet csak annyit kellett volna mondanom,ahogy később is tettem:Lehet hogy van én még nem találkoztam vele.Bár( igazad van)ha szellemi lények vagyunk hogy ne lehetne holtak szelleme köztünk.De ha azt mondom hiszek istenben azért nem egy tarhonya minden.Mert aki nem hisz az nem vesz komolyan ha nekem egy tarhonya minden.És a lényeg nekem mégis csak az lenne hogy néha-néha az isten szolhason az én számból,még ha magam akár milyen gyarló is vagyok.
Megmondom neked öszintén,mindig nagyon érdekeltek a szellemek de amit nem láttam nem mondhatom hogy igaz.Mivel érdekeltek sokszor néztem a TV-ben a roluk szolo történeteket.És azt a tudattalanos megjegyzést azok alapján tettem bár igaz az kb az esetek 50%-ra érzem igaznak.

Biztosithatlak afelől hogy bennem már nyomokban sincs a múlt szelleme.A saját harcom megvivtam vele és megláttam ami az igazság Lenin és az ateizmus szelleme hallott és élet nincs benne.És akkortól fogva csak abban tudok hinni akinek élete saját magától van és vissza jött a halálból!És aki eszi az ő testét és issza az ő vérét az nem ismeri meg a halált.És ha meg is hal mégis él!

Előzmény: repcsepista (573)
repcsepista Creative Commons License 2009.06.29 0 0 573

Szerbusz Petyuska1100, kedvesekém - szellemkéim 120 +....

 Roppant érdekes, ha abból indulunk ki, hogy minden ami él, szellemi, vagy isteni? Jitt lehet mellé tofázni, de vagy közvetlen, vagy ha az illető tagadja hogy jő szellem, az valóban halott, vagy hallott, vagy csak teszi magát, mert migor az ataista zuralonba (lonba?) vótunk, megtanyultuk hogy kér keringó meg hámor de dédurr... mért nyávog  kismacka... 1 cica 2 ica 100 cica hopp...én is inni akarok?

 Jitten, pont jittenbe, megmutyatykozik, hogy vagy még mindig ataista uralom van, vagy még bennünk van, mert félünk megmutyatyni, hogy bijja szellemek vagyunk, még pedig ollan sete, hogy nem tudja a két balkezünk, meg nagylábujujujjjjj.... hogy mellik lukba tegyünk? Adjanak adjanak...

 Na, marat tyunk abba, hogy aki azondja hogy nem hisz a szellemekbe, az miért beszél rólla, tehát fönnállna, hogy ha aszondod, hiszek az szellemekben, akkor istenbe, s rögtön nem tarhonya minden?

 Stalán, az egyik... jaccaca jaccaca... ollan üggessen van megpennázva, hod vannak a verőlegénesek, most a másik oldalasak is azok... na ezekbe belevágnak trilló szintetüket, ami ha már ördög meg démonya, bijja ő a dáma, s melódi damuk, száll felénk az élet, sussu sussu susog má.... nincs szellem, csak tollastyukok?

 Igen, akár a Bib Lia mondja, amire most a saját feleségem meg kis családom... ha a Bib Lia hangja, vagy mondja, s ki lehet őket kergetni e -wilágból, ami jó, csak ne szaladj hát előlem gizs Gelemen, persze, ha elkaplak, huzok egget a fileden fileden....

 Na, aki tagadja hogy ő szellem, az a hulla!!!-vagy....? -döglődik?

Előzmény: Törölt nick (568)
ezeriel Creative Commons License 2009.06.29 0 0 572

Szerintem nincsenek pl:épületek ahol vannak szellemek míg a mellette állóban nincsenek.egyébként még anno láttam egy dokumentumfilmet ahol megívtak 10-10 embert 1 házba ami egy leégett viskó volt az 1ik csapatnak aztmondták hogy itt halt meg egy kislány és itt él a lelke a másiknak azt hogy minden rendben soha nem láttak még errefelé szellemet.az első házban az 1.csapatnak 6 tagja látta a szellemet míg a másiknak 0.

joy Creative Commons License 2009.06.29 0 0 571

Igen, akiknek érdekükben áll ilyen jelenésekről beszámolni, azok meg is teszik.

Attól még nem hitelesebb az esemény, hogy prolitikus nyilatkozza!

Sőt!!!

:o/

Előzmény: Rejtélyvadász (569)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.28 0 0 570
Lehetséges hogy vannak én még nem találkoztam velük.
Azt hiszem hogy megnézem.Köszi.
Előzmény: Rejtélyvadász (569)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.06.28 0 0 569
Nagyon sok olyan hely van a világon, ahol valamelyik házat, kastély, várat illetnek azzal a jelzővel, hogy kisértetjárta épület.

Van azonban egy olyan épület a Földön, amelyben nem csak egyszerű emberek, hanem potenciálisan igen meghatároró személyek vallottak arról, hogy találkoztak a szellemmel.

Konkrétan a Fehér Ház - ról van szó. Ábrahám Lincoln szelleméről már sokan meséltek, többek között : Trumman és Johnson elnökök, Vilhelmina holland királynő, Gerald Ford lánya: Susan.

De - ha lehet a jelenéseket megkülönböztetni - a legjobban talán Winston Churcill lepődött meg, mikor egyik alkalommal megjelent előtte Lincoln.

Ha valakit érdekel az ilyen jellegű téma, ma este a Zone Reality tv-n 21.00-23.00-ig ilyen jellegű doku filmek lesznek.
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.28 0 0 568
Igen,nekem is voltak ilyen tapasztalataim.A jelenség nyilván létezik,ettől fügetlenül nem vagyok szellem hivő,persze fontos hogy a nyitotságát ne veszitse el az ember.Hisz akkor a középkori inkvizitroktól mi különböztet meg minket.Nekem inkább az a "megérzésem" a jelenséggel kapcsolatban hogy az emberi tudattalan manifesztálodik ilyenkor valami féle képpen a tárgyi világba.(Hogyan azt nem tudom)Ezt a jelenség jellegébből és szimbolikájából gondolom.
Előzmény: repcsepista (567)
repcsepista Creative Commons License 2009.06.28 0 0 567

Angyalok s ördögök?

 Az egyok fajta, sötét szellem, akik ha bekerülnek a fénytemplomba, eloltania lámpát, a másik pont lángra lobban tani?

 Saját magam gőzződtem meg a szék táncoltatással szellem idézésről, ami igaz!!! Nos akiknek megnyitottuk magunkat, már az délután valami törént velem, pl. olyan letargiába kerültem, meg elerőtlenedtem, hogy össze vizeltem magamat, s talán mikor ténleg el kellett volna hagyni a testemet, verekedtem meg velük, de a test ijjenkor, talán mindenhogy kipurcan, mert ők lesznek az erő.... fidelet, erőt ad, itt is tapasznyalhahahahahaaaaaaaa...666...ha ha ha... meg van hatódva?

 Fideled, most lenne kuncogás, de nem lehet!?

ezeriel Creative Commons License 2009.06.28 0 0 566

1.felvétel:

A székláb sokmindentől mozoghat

-leejt a padló

-damillal mozgatják

2.felvétel:

-egy ember?

-a szeme meg a fény miatt "világít"

 

a többit nem is sorolom... nemsokat érnek

ezeriel Creative Commons License 2009.06.28 0 0 565

Üdv én sem hiszek bennük,majd ha látok egyet :)

esetleg vitázhatnánk azon hogy ebben:

http://www.youtube.com/watch?v=6OwaafssECo

Mik a nyilvánvaló hibák esetleg megmagyarázhatatlan jelenések.

joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 564

Bocsi, a sok melléütés kizárólag indulatosságomnak tud6tó be.

:o)

Előzmény: joy (561)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 563

"...Napersze minden napvilágra kerül, megmutatkozik a maga valójában. Lelepleződik..."

Így igaz.

A hazugságokra előbb-utóbb fény derül, és sokan a lelepleződés elől személyeskedésbe-támadásba menekülnek. Főként, mikor sarokba szorulnak, mert bizonyítaniok kellene állitásuk valódiságát.

:o(

Előzmény: Mirdad (559)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 562

Én tisztán látok.

Egész életemben gyűlöltemj a hazudozást, hamisítást.

Indulatos vagyok?

Igen.

Mindenkor, amikor haztugságokkal akarnak megetetni, átvágni.

És akkor, amikor személyeskedésbe mennek át, ha mások általam kétségbe vont állításaira bizonyítékot kérek, de nem tudnak adni.

 

Nem ismersz, mint ahogy én se téged.

Magammal azonban alaposan tisztában vagyok, jobban, mintsem képzelnéd. Tisztábban látok, mint a hittől elhomályosult szeműek bármelyike is képes rá.

A "tisztánlátásban" sem hiszek.

:o/

Előzmény: boret (558)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 561

Bocsánat, a szellemek létezése nem világkép kérdése.

Mióta az ember öntudatra ébredt, képtelen elfogadni, hogy "csak ennyi egy élet".

Egykoron, mikor még nem voltak uralkodók, őseiket ünnepelték, meg az életet adó fény: a napot.

Az ősöknek a tudást, a napnak az életet, meleget köszönték. Hitték, hogy az ünnepi áldozatok nagyzabálásain részt vesznek a hopltak lelkei, és annyit vesznek az ételből, amennyi nekik kell, a többit meg fölzabálhatta az ünneplő közönség. Ilyen alkalmakkor "beszélgettek őseixellemeivel" a látnikok, akik ismerték azokat a növényeket, amelyek látókká tették őket.

 

Azután kialakultak az uralkodó vezette "civiléizációk", amelyek rögvest megkövetelték a hit-vallási biztosítékot az esetlegesen gondolkodni merészelő alatvalókkal szemben.

Nos ez a hitvilág gyötri még ma is az emberiséget.

Ennek hívő, hinni akaró világnak vannak haszonélvezői, manipolátorai, akik a hit-hazugság révén ma is befolyásolják, markukban, sakkban, félelemben tartják a gyengébbeket, és közvetve, vagy közvetlenül hasznot húznak belőlük.

 

Ha valakik szellemek létezéséről beszélnek, azt mindenki számára elfogadható, tudományos módszerekkel bizonyítania kell.

 

Itt a NET-en rengeteg az ámító, akik sok esetben örömüket lelik mások félrevezetésében, sok esetben téveszméiket maguk is elhiszik, és terjesztik.

Nem ritkán rászállnak a megtévesztettekre, kiszednek belőlük emilekben irl adatokat, és kezdődik a kéregetés, sőt nem is olyan ritkán zsarolás is.

 

 

ÉS!

Aki a "Szellemek nem léteznek!" c. topicban létezésükről beszél, nem gondolod, hogy illene valamiféle bizonyítékot produkálni személyeskedés helyett?

Szövegelés nem bizonyíték!

Előzmény: menroting (557)
joy Creative Commons License 2009.06.27 0 0 560

De jó lenne végre egy jó-hosszút aludni,nem csak 3-4 órákat.

Még az se zavarna, ha láncos szellemek csörögnének, meg potergeisztok kopognának a szekrények alatt.

:o.

Előzmény: e.n.c.i (556)
Mirdad Creative Commons License 2009.06.23 0 0 559

 

  Elvenni az ütősebb hsz-ek élét, ellehetetleníteni a témát: ismert technika ez

a valfilen is egyes topikokban ott is dívik ;)

 

  Végül is a lényeg ebben a homály gerjesztése: ezt tették a felszínes állam-vallások is az eredeti tanokkal keleten-nyugaton 2 ezer éve: ezért a zűrzavar manapság.

 

  Napersze minden napvilágra kerül, megmutatkozik a maga valójában. Lelepleződik.

 

Hiszen:

 

  "A megőrzött igazságot nem lehet elveszíteni és nem is veszett el soha."

 

              (Nag Hammadi apokrif evangéliumok)

    

 

Előzmény: boret (558)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!