Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.12.31 0 0 5210
Előzmény: Törölt nick (5209)
Törölt nick Creative Commons License 2021.12.31 0 0 5209

Innen a 28429es hozzászólásom kérlek töröljétek. Úgy látom az uraknak valami tyúkszemére sikerült lépnem valami nővel kapcsolatban, aminek az előzményeivel nem vagyok tisztában.

Angbet: Creative Commons License 2021.12.23 0 0 5208

Kedves modi, töröljük a MNI-ból a 28400-ast, köszönöm!

eref Creative Commons License 2021.12.08 0 0 5207
Pias-Jani Creative Commons License 2021.11.28 0 0 5205

Sziasztok, avagy szia. Kerlek szepen torold az osszes bugyutasagot amiket kiirtam a nagy nyilvanossagnak mert konkretan nagyon bunko. Ezutan pedig engem is torolj kerlek a rendszerbol , bar azt en is meg tudom tenni. 

Elore is koszonom.  Tisztettel: Janos 

Angbet: Creative Commons License 2021.10.07 0 0 5203

Kedves modi, töröld, kérlek, a 28311-est az mni-ből, köszi!

Jani871 Creative Commons License 2021.09.02 -1 0 5202

Nem vagyok kárörvendő, úgyhogy ez engem nem vigasztal, az vigasztalna, ha mindenki felelősségteljes felnőttként viselkedne és mérlegelne, ha már egyszer ilyen gyógyszerek szedésére kényszerül, köztük az engem kidobatott úriember is, aki saját bevallása szerint minden nap reggeltől estig vezet és nem csak xanaxot szed mellé...

Egyébként többségében amit én itt csináltam a fórumon az nem volt más, mint információmegosztás. Külföldi szaklapokból fordítottam le, ehhez csatoltam gyakorlati véleményeket is, illetve ha úgy volt akkor sajátot. A probléma ott kezdődött, hogy bár minden leírt szavamat igazolni tudom forrásmegjelöléssel mégis sokan úgy gondolták, hogy ezeket én találtam ki, hiába írtam le többször is, hogy nem az én agyszüleményem, nem én találtam ki, hiába többségében szembemegy az itthon alkalmazott módszereknek, erről nem én tehetek, orvos se vagyok és nem kívánok megölni senkit se. Ezen kívül a saját tapasztalataimat osztottam meg bizonyos gyógyszerekről amit én is használtam vagy leírtam éppen, ha valami sikerélmény ért. Ez tette ki a fórumozásom 99%-át, hogy ha ez a sikítozós lábrázás kategóriáját kimeríti, akkor valóban azt csináltam. :)

 

Mindentől függetlenül egyébként magamtól is rájöttem, hogy ez nem az én helyem, ami 99%ban itt valóban megy az a sok éve beteg/megkeseredett emberek siránkozása (mondjuk erre találó a fórum címe is), esetleg az újabb betegek napi kétségbeesett beszámolója, de jó 1 hónap fórumozásom alatt sehol egy pozitív gondolatot vagy optimista hozzáállást nem láttam azon kívül amikor én írtam ilyesmit, így viszont egy ilyen hangulatú fórum pont ellentétes hatást vált ki véleményem szerint, mint ami a célja lehetne, pont visszahúz a betegségbe vagy éppen még jobban belehúz, úgyhogy már nem terveztem sokáig maradni amúgy sem.

 

Köszönöm a válaszod és azt is, hogy legalább te valamiben igazat adtál nekem.

Előzmény: Operator (5201)
Operator Creative Commons License 2021.09.02 -1 1 5201

Vannak esetek, amikor teljesen igazad van, a gond ott kezdődik, hogy a maradék 99%-ban sikítozós lábrázást kapnak tőled a juzerek.

 

Vigasztaljon az, hogyha valaki berivotrilozva csattan egyet az utakon és a bírónak arra hivatkozik, hogy egy anonim fórumon egy vadidegen ember, a pszichiátriai problémák csoportból azt írta neki, hogy bátran vezessen így is... nos nem fog enyhítő körülmények számítani.

Előzmény: Jani871 (5200)
Jani871 Creative Commons License 2021.09.02 0 0 5200

Kedves moderátorok!

 

Remélem a tökéletes diagnózis előtt azért visszaolvastatok legalább 10-20 oldalt, mert akkor láthattátok, hogy már a legelejétől kezdve kinézett magának az úriember valami miatt. Van ott egy törölt nick, az is én voltam, nagy részben miatta töröltem magam akkor is, ellenben azt is olvashatjátok, hogy a többség sajnálta és szerették volna, ha újra regisztrálok, ezért is jöttem vissza. Az, hogy ő mindenbe belekötött amit én írtam nem tudom minek köszönhető, mindig csak információkat közöltem, illetve ha tudtam valamiben akkor segítettem. Azt sem értem, hogy miből jön neki, hogy minden rólam szólt, közel sem írtam annyi hozzászólást, sőt, vannak akik napi szinten bőven többet írnak. A tegnapi vitánknál meg persze, hogy nem virágnyelven beszéltem vele, amikor pont egy ilyen ember okozott nálunk majdnem családi tragédiát. Én elhiszem, hogy biztos ő haver stb. itt van már hosszú évek óta, de nem azt kellene inkább kitiltani egy nyilvános fórumról aki bűncselekményre biztat másokat? Mindenféle információ nélkül bátran leírja, hogy nyugodtan vezessen bárki gépjárművet xanax/frontin/rivotril befolyásoltság alatt, közben persze ott is engem osztott, hogy ne hantázzak (a bemásolt jogszabályt megtaláljátok a fórum elején, még tegnap este elküldtem neki egy másik nickről). Azt sem igazán értem, hogy ő sértegethet, belszólogathat, minősítgethet, de ha én olyasmit írok még a hozzászólásokat is törlitek? Mindegy, ez a ti dolgotok, nem kívánok visszatérni a fórumra, csak gondoltam azért felhívom a figyelmeteket arra, hogy a komolyabb dolgok felett azért nem kéne csak úgy átsiklani.

 

Tisztelettel: a törölt nickes Fradista

Előzmény: Szerelem a tudatodat (5199)
Szerelem a tudatodat Creative Commons License 2021.09.01 0 0 5199

Kezeltük Opival, köszi. Tökéletes a diagnózisod.

Előzmény: AirTiger (5197)
Operator Creative Commons License 2021.09.01 -2 0 5198

Valami linket kérek a nickre.

Előzmény: AirTiger (5197)
AirTiger Creative Commons License 2021.09.01 0 0 5197

Sziasztok,

Csincka vagy valaki segítsen pls. Bejött egy nem odavaló idióta a pánikos topicba és nem bírok vele egyedül,mióta megjelent,minden róla szól.

Egy nárcisztikus idiótáról van szó,most épp a Törölt nickes fradista  néven fut.

 

Köszi a segítséget

AirTiger

buglyokrisztian2021 Creative Commons License 2021.08.10 0 0 5196

Tisztelt Moderátor!

 

 

 

Fórum »  SOS Fórumcsoport »  Jogi problémák » Átvert az építési vállalkozó fórum oldalukon visszatérően rendszeresen Csapigin nicknéven valaki tudatosan lejárat a nagy nyilvanosság előtt. MiaLarge28 nicknevű felhasználó is valótlan dolgokat tesz közzé rólam amik abszolút nem fedi a valóságot.  A 346 és 350 szamú kommenteket legyen szíves eltávolítani mivel valótlan információkat tartalmaznak személyemről. 

 

 

 

Tisztelettel,

 

 

Buglyó Krisztián

ForceHunter Creative Commons License 2021.07.31 0 0 5193

Látom valaki már jelentette előttem, én is megteszem most, ugyanis semmilyen moderálás nem történt, a hajbeültetés csoportban az egyik fórumozó, egy Hashajtó nevű tag olyan törökországi illegálisan működő klinikák olcsó ajánlataira próbálja rávenni az embereket, korábban valószínűsíthetően több álnéven írt reklámozási szándékkal, de a helyzet most kezd elcsúszni, pedig több más tag próbálta észhez téríteni. 

 

Ami miatt konkrétan életveszély, amit a tag művel, az a tegnapi eset, leírta, hogy nem kell orvosi diploma, hogy valaki műtétet végezhessen, idézem: "ahhoz, hogy valaki ma hajbeültetést végezhessen, nem kell orvosnak lennie, elég, ha sikeresen elvégez egy tanfolyamot. Egyik orvos sem lett amiatt  orvos, mert 7 évig tanulta a hajbeültetést, és ebből doktorált. Az orvosok speciális képzés után lesznek képesek elvégezni ezeket az eljárásokat, és ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor akár Te is szakértővé válhatsz, hajbeültetést végezhetsz és megnyithatod saját klinikádat."  205-ös hozzászólás. 

 

csoportban rászóltak, hogy ez már félig illegális tevékenység, nagyjából egy kuruzslásra felbújtás, azóta a témáról hallgat, de a bújtatott  reklámtevékenységet folytatja. Ezért a felhasználó azonnali törlését, és tiltását kérjük, valamint azt, hogy szorosan figyeljék a csoport működését, és a hozzászólásokat, mert ez egészségügyi téma, és egy-egy reklámozó miatt nem játék. 

 

 

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9206178

Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 5192

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9206178 

 

 

Moderátorok, kérlek nézzetek rá, és moderáljatok, mert egy Hashajtó nevű figura már több nick-kel (korábban Istenveled, Icsogyula stb.) egyre veszélyesebb hozzászólásokat ír a hajbeültetés topic-ban.

 

Le kellene állítani, mert a legutóbbi már oda vezetett, hogy azt hírdeti, nyugodtan vállaljon be valaki műtétet, ha nem orvos műt, egy tanfolyamon is meg lehet tanulni műteni, ez SOS!!!

_chillout_ Creative Commons License 2021.07.05 0 0 5191

Sziasztok,

 

Ránéznétek, kérlek? Eleinte egy ártalmatlan, eltévedt gyászolónak tűnt, aki blognak használja a fórumot és néha-néha itt üzen az elhunyt szerettének, de mostanra egyre megtévesztőbb, károsabb tartalmakat posztol, egyre gyakrabban.

https://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1852714

 

Köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.13 -1 0 5190

Okay, respaktalom a döntesedet, habar nem ertek vele egyet.

 

Azert sem mert a pedifil büncselekmenyt anno elszenvedett aldozat maga is ir a topikban, a nick meg a sajat megadasa alapjan homosexualis, igy en velelmezem hogy az aldozatnak estleg ellenerzese van a nickkel szemben  (a nick 2021.2.3-an azt irta hogy aki nacizik stb az csak buzi lehet, vagyis homossexualis lehet, es maga a nick nacizott -nem is egy esetben usereket valogatas nelkül le, a bejegyzeseiben csak ilyenkor ez volt, masnak a lenacizasa, masnak a szüleinek-hozzatartozoinak a lenacizasa, pl 2021. 4. 4.-en is, tehat mivel 2+2 az 4, a nick sajat sexualis orientaltsaga mint ferfi nemü: homosexualis. Nekem semmi kifogasom ha valaki homosexualis sexualis orientacioju, amennyiben ennek az orientaciojanak a kielese a törveny altal megszabott kereteken belül marad.)

 

Okay: tehat befejeztem az erintett topikban az irasomat, hiszen ahogy latom nincs hajlandosag arra hogy poreventiv modon a nicknek az eddigi tartalmai alapjan a nagyon erzekeny temaban folyo megtargyalasrol az erintett nick ki legyen a topikbol zarva.

 

Üdv: Bromhold

Előzmény: illetlenke (5189)
illetlenke Creative Commons License 2021.06.13 0 0 5189

Ki lesz tiltva, amint annak megfelelő hsz-t ír.

Előzmény: Törölt nick (5188)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.13 -1 0 5188

Kerem ezt a  Köz tisztasagi nicket a Pedofil-büncselekmeny hatasa az aldozatra topikombolt kitiltani >  https://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1868382

 

Indoklas: a nick utannam jött a Merkel bukik topikbol , most varjam meg azt amig mint a Merkel bukik topikban a szüleimet megint vagy engenm le Linin-fiuzza mint ahogy ezt tette, vagyis le gyolkosozza a szüleimet vagy engem megint ?

 

Ehhez csak hogy ez törtent  meg kell nezni a törölt hozzaszolasait a Merkel bukik toppikban.

 

Amennyiben nem lesz a nick kitiltva a fennti topikbol, vegervenyesen befejeztem az altalam nyitott topikban valo irast.

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.09 -1 0 5187

Nem a hosszusag hanem  mint irodalmü müfaj ellen volt -es van kifogasom, mert mint irtam nem erröl volt szo, de ez sokeredett ki belöle - >

 

novella szerű

 

PS.: nem volt szandekomban Teged megnevetettni, es sajnalom ha  akaratom ellenere sikerült.

 

Üdv.

Előzmény: illetlenke (5186)
illetlenke Creative Commons License 2021.06.09 0 0 5186

Vicces tőled, a novella hosszúságért reklamációt olvasni. :))))

De nincs ok törlésre.

Előzmény: Törölt nick (5185)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.09 0 0 5185

Kerem kivenni, nem olvastam csak az elözö bejegyzest, de nem egy novellara, irodalmi feldolgozasra szamitottam, ez egy irodalmi mü, meg akkor is ha velelmezhetöen megtörtent esemeny adta az inspiraciot, kesöbb majd reagalni fogok a topikban is  >

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=158535719&t=9247603

91449977 Creative Commons License 2021.05.24 0 0 5184

Tisztelt Moderátor!

 

Kérném ennek a topiknak :

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9247243

a törlését, mivel már nincs rá szükség, érdemi információt pedig nem tartalmaz. 

 

Cartagena Creative Commons License 2021.05.09 0 0 5183
illetlenke Creative Commons License 2021.04.10 0 1 5182

Gondolatolvasás után töröltem.

Reményeim szerint azt, amire gondoltál.

Előzmény: JGab (5181)
JGab Creative Commons License 2021.04.10 0 0 5181

Kedves Moderátor,

 

Kérem ezt törölni, van benne egy kis kavarodás név egyezőség miatt.

 

Köszönöm!

Angbet: Creative Commons License 2021.04.04 0 0 5180

Kedves modi!

Kérlek, töröld az MNI-ből a 28126-ost, köszi!

érdeklődő+ Creative Commons License 2021.03.11 0 0 5179

Kedves Moderátor! "Görbeházi galambtelep" mit keres egy öngyilkos topikban? És az én utána levő két hsz-omat is töröljétek, légyszíves.

_chillout_ Creative Commons License 2021.03.04 0 0 5178

Kedves modik,

 

Reklámnick. Köszönöm, ha kiteszitek :-)

_chillout_ Creative Commons License 2021.02.08 -1 0 5173

Kedves modik,

 

Reklámnick: https://forum.index.hu/User/UserDescription?u=1870094

 

Köszönöm, ha kidobjátok :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!