Elektromos kürtőskalács sütőket gyártok 4-6-8 tengelyeseket.
A gépek mindegyike gyönyörűen karamellizál a kalács teljes hosszában, 5-6 perces sütési idővel.
Mindenik sütő kelesztőfunkcióval is rendelkezik,az ajtóik két ujjal nyithatók csukhatók, csukott állapotban jól rögzülnek(aki sütött már nagyforgalmú helyen az tudja értékelni).
Én sem látom az e-mail címedet. Ha rá kattintasz a nevemre és az e-mailre mész nem látod az enyémet. Volt már olyan aki rám írt, mert látta az e-mail címemet.
Kürtöskalács gyártó szakember vagyok, várom mindazok jelentkezését akiknek segitségre van szüksége ezen a téren, szivesen dolgoznék alkalmazotti jogviszonyban is, de csatlakoznék is bárkihez aki épp kürtös nyitásában gondolkozik de nem tudja merre induljon!
Több mint 4 éves tapasztalatom van ebben az iparágban, mint technológiai téren mint pedig szakmailag. Saját receptem is van, pék a szakmám 34 éves vagyok.
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Bor és Gasztro topickot.
Magángyűjtő vagyok és bor kedvelő, tanulok is borokról nagyon érdekel ez a téma.
Úgy gondoltam a bor kedvelők itt cseveghetnének, cserélhetnék tapasztalatokat borokról, ételekről, receptekről, kóstoló sorokról, mindenről ami a borhoz tartozik. Kérdezhetünk egymástól fajtákról, területekről bor - étel párosításokról. A közös pont a bor.
Mindenkinek!Eladó:1.) Kürtőskalácsos Kft. / Roberts-Kalács Kft. 1152 Budapest Cserba E. 31sz.2.) Fél éve működő kürtőskalácsos bolt / 1122 Budapest, Csaba u. 12sz. Bérleti díja 80ezer Forint, működésijének folytathatási lehetősége3.) Belső kürtőskalácsos felszerelés1.) 2.) 3.) tételek külön külön is eladóak!Ár, megbeszélés szerint!Megjegyzésként: 1.) 2.) tétel egyben való átvevése esetén, másnap már dolgozhatsz is mert a meglévő engedélyek adottak. Jogilag ha csak tulajdonosi változás van akkor minden engedély marad a régi hiszen azok a cégre szólnak!Azaz, ha van felszerelésed akár már másnap dolgozhatsz is az adott helyen!Infók.a boltban nyitvatartási időben 13 - 20órák közötttelsz. +36 20 2825443email: kekpottyoskurtoskalacs@gmail.comweb. www.kekpottyoskurtoskalacs.hufacebook/ -kekpottyoskurtoskalacs -robert kalácsÜdvözlettel, Belteki Róbert!
Ha egyedül kalácsozol az adott rendezvényen akkor rengeteg kell, amit egyedül egy sütőgéppel nem lehet megoldani. Tapasztalatom szerint kb. 1000 főre jut 100 kalács.
Most kezdunk el kalacsozni rendezvenyeken es a segitsegeteket szeretnem kerni. :)
Az aranyok nem tisztak meg es ezzel kapcsolatosan lenne kerdesem, ami a kovetkezo:
Ha egy 40000 fos fesztivalra megyunk kalacsozni az izesitesekbol (kakao, cukor, fahej, dio, kokusz) milyen mennyiseget kell vinnem ami eleg lehet? Illetve egy ilyen fesztivalon mennyi kalacsot lehet korubelul eladni?
Fel szeretném venni a kapcsolatot önnel, csak nem tudom hogy lehetséges. Hogy tudhatnám meg az e-mail cimét, vagy tel. számát?
Szeretnék kérdezni pár dolgot ha nem gond.. Én Skociába vagyok, és ugyanazt tervezem itt, és gondoltam hátha tudnánk egymásnak segíteni tervekkel, tanácsokkal, stb.
Egészségügyi problémáim miatt vissza kellet vonulnom a kürtös kalács és a lángos sütésétől. A családban nincs senki aki folytatná, ezért hozzáférhetővé teszem az érdeklődők számára. A részletes leírások fényképekkel illusztráltan cd-n vásárolhatók meg. Hosszú évek tapasztalata van leírva. A kalács sütését a hagyományos faszenes sütővel taglalja. Többen megvásárolták már, és az Ő visszajelzéseik alapján kijavítottam a nehezebben érthető részeket.
Segítséget szeretnék kérni, hogy mi kellene egy elektromos kürtőskalács sütő üzlet megnyitásához, kialakításához? mire kell figyelni? Milyen engedélyre van szükségem?
előre is köszönöm a segítséget.
Segítséget a febecsa@freemail.hu email címre várom
a sütő gyakorlatilag új. 3-4 sütés után kezdte ezt el produkálni, 2 héten belül. Maga a sütő dobozban volt tárolva, így a por és kosz még nem is nagyon érhette.
Mindenesetre köszi a választ!
A tiéd egyébként milyen típusú, ha megkérdezhetem?