Keresés

Részletes keresés

thghgh Creative Commons License 2006.07.08 0 0 529
Mellesleg ott az a nagy hosszú komment, tudom nem szeretsz olvasni de abban vn kísérlet is, mellesleg amiket mondtam, h még most is megtudom csinálni azt bármikor válalom személyesen én is. De ne is haragudj még ha tudnám biztosan, h megcsinálok vmi kritériumoknak megfelelőt, akkor sem vennék repülőjegyet, mert szerintem mese habbal, pláne, hogy eddig érdekes módon senki sem kapott 1milliót...
Előzmény: astronom (527)
thghgh Creative Commons License 2006.07.08 0 0 528
Ti is csk pofáztok 1millió dollárról... tehát egál
Előzmény: astronom (527)
astronom Creative Commons License 2006.07.08 0 0 527
Nemtudom mit lehet lovagolni ezen az 1milló dolláron.

Pontosan bemutatja a lényeget, ami ebben a fórumban is kitűnően látszik:

Amíg csak pofázni kell, addig mindenki hatalmas teljesítményekre képes. Mihelyt konkrét teljesítményt kellene felmutatni, azonnal beindul a sunyítás, a mellébeszélés, a kibúvók keresése..
szánalmas...
Előzmény: thghgh (524)
thghgh Creative Commons License 2006.07.08 0 0 526

Kísérlet: keress 5 embert a környezetetben akinek vn vmilyen fizikai betegsége, írd fel ezeket 1-1 lapra, menny el 1agykontrol tanfolyamra, vagy más módon keress 1embert, aki jól ért agykontrolhoz; ezután közlöd vele a neveket és vn 1ilyen hipnózishoz hasonló tudatállapotba vezető szöveg (ezt mjd elmondják ott, de impróvizálhatsz is, lényeg, hogy lassú, unalmas altató hatású legyen (mint itt leírni ugyanazokat a dolgokat ctrlC-ctrlV nélkül:)) Ezután kérdezgethetsz az emberkétől a felírt személyek betegségéről, és reményeim szerint meg fogsz lepődni Te is.

FONTOS: Ha tanfolyamra mégy olyannal legyél párba utsó nap aki haladó, legrosszabb esetben állj a sarkadra és kérd meg a Domján tesók vmeikét (Ők tartják jó esetben) h végezzék el veled.

 

De így, h én leírom saját tapasztalatom sokszor, amire gondolom azt hiszitek, h1 ez a hobbim, h légbölkapott storykkal oltogatok errejáró fórumozókat,2 vagy vki 10.000 leütés után ígért 1millát dollárban!!3prógémerként dolgozom Kóreában és ez az új APM növelő edzésmetódus, így nincs értelme.

 

És erre ne a szokásos 1millió dolláros spoiler választ nyögjétek be pls, mert ha agykontrol paranormális lenne és a pasas nem csítel, akkor már rég adósok börtönében kellene csücsülnie.

Mellesleg agykontrolt eléggé kutatják tudományosan is, ha valóban érdekel, h konkrétan, hogy google+könyvtárat tudom ajánlani. Meg persze tanfolyam első napján is elmodják ha jól emléxem.

 

Lényeg majdnem kimaradt: ha jól emléxem, ha úgy véled, h nem érte meg neked a pénzt a tanfolyam visszaadják pénzed!!!! De ennek nézz előtte utána azér, mert nem vok bennem biztos+mi nem kértük vissza mert teccett, működött.

Előzmény: astronom (523)
thghgh Creative Commons License 2006.07.08 0 0 525

 

Én jártam xéve agykontrolra, ahol 1helyi néni anyunak megmondta kolléganője férjének betegségét+h rokkantnyugdíjas,+ végeztem pár hónapig fejvagyírásos kísérletet 70%körüli lett, és 1ik kísérlet sem ment 50% alá, feltételezem, h ha nekem 4napos kurzus után így ment, akkor aki komolyabban foglalkozik vele (pl néni) az még sokkal jobban tudja; nos mivel agykontrol USA-ból jött, elég röhejes lenne azt mondani, h ott nincs esetleg sok ezer emberke vgy több aki ért hozzá; még röhejesebb azt mondani, h nem kell nekik ennyi zs. Sztem 2 lehetőség maradt vagy az 1millió dollár csk mese, vagy az intuició nem számít paranormálisnak, amiben teljesen igazuk vn, ha így gondolják.

thghgh Creative Commons License 2006.07.08 0 0 524

 

Nemtudom mit lehet lovagolni ezen az 1milló dolláron. Fizetett eddig vkinek is? Nem

Nem tudom hogy dőlhet be értelmes ember ilyesmiknek.

Előzmény: astronom (523)
astronom Creative Commons License 2006.07.08 0 0 523
Ugye neked sincs szükséged a millió dollárra?
Előzmény: kisharsány (522)
kisharsány Creative Commons License 2006.07.08 0 0 522

 

   Kezdjél el "nyugtalankodni," mert a birtokában vagy, csak nem tudsz róla, meg útmutatás híján nem tudod használni. Minden ember a birtokában van, akár akarja, akár nem. 

Előzmény: astronom (521)
astronom Creative Commons License 2006.07.08 0 0 521
Ha én ilyen tehetség birtokában lennék, mint amilyenekkel ti rendelkeztek, biztos nem kifogásokat keresnék, hogy miért nem kell nekem az alapítvány egymillió dollárja, hanem legombolnám róluk...
kisharsány Creative Commons License 2006.07.07 0 0 520

 

  Magyar nagylexikon 2003

Telepátia : ...

 

Hipnózis:...

vEz marhára nem ugyanaz.

 

Ha te is megtudod csinálni akkor mond el, hogy mire vagy képes és kitalálok egy kísérletet.

 

  Igazad van, nem ugyanazt írják mindkét címszó alatt, sőt, ha megnézed a Magyar Értelmező Kéziszótárt, meg az Idegen szavak szótárát már hat különféle szöveged lesz. Ennyit arról, hogy valaki tud valamit, vagy hallott róla, vagy esetleg "forrásmunkát" használ. Meggyőződésem, hogy a három könyv e címszavakat író és lektoráló személyei mégcsak nem is láttak olyat, aki látott volna akár hipnotizálást, akár telepatikus jelenséget. (a tudományos ellenvélemény az lehet: nem is az a dolguk, hanem szótárírás, ami szintén igaz, viszont itt az eredmény Nálad:)

 

   Viszont én garantálok Neked afelől, hogy mindkét "jelenség" az agy sajátos energiájának (és most nem a működtető bioelektromosságra gondolok:) az átírányításán alapul a másik agyba. Illetve a telepátia annyival több, hogy ott - mintegy "hackerként" működik a "vizsgáló" agy, illetve sajátos "kommunikáció" is létrejöhet, ha az a szándék.  Mindkettő igazi alapja tehát az információ közvetítése és/vagy cseréje.

 

  Olyan tanfolyamonkon/képzéseken, ahol evvel foglalkoznak Te magad is meggyőződhetsz erről, sőt útmutatást kapsz, és magad is gyakorolhatod.

 

  Namost egy kísérlet - mert látom hogy égsz a vágytól. Te Magad is elvégezheted, vagy bárki aki olvassa:

 

   Masaru Emoto írja A víz rejtett bölcsessége c. könyvében (Édesvíz 2005) 122.old.

 

 "Aki szeretné megtapasztalni, mekkora hatást gyakorolhat tudata a világra, annak javaslom,. hogy végezzen el egy egyszerű kísérletet egy játékkal, amelyet nevezzünk el "felhőeltüntetésnek". A játék lényege, hogy gondolataink erejével próbálunk meg eltüntetni egy felhőt.

  Egy viszonylag derűs napon nézzünk fel az égre és válasszunk ki egy felhőt, mondjukm olyat, ami nem túl nagy ( a mostani derűs meleg napok jók is, mert sok a bárányfelhő - kish.) Ebben a játékban nagyon fontosak a gondolataink, és ugyanolyan fontos hinni abban hogy a felhő el fog tűnni, azonban nem szabad túlzottan erőlködni. A túlzott erőlködés megakadályozza az energia irányítását.

  Amikor készen állunk, képzeljük el, hogy tudatunkból egy láthatatlan energiasugarat bocsátunk a felhő felé, amely felbontja azt. Képzeljük el, hogy a "lézersugár" az egész felhőt, és nem csak egy részét találja el.

 

  Ekkor mondjuk az múlt időben, hogy " a felhő eltűnt"; ezzel egyidőben az energiának mondjuk azt (ugyancsak múltidőben): "köszönöm, hogy megtetted".

 

  Ha követjük a lépéseket, biztos vagyok benne, hogy a felhő percek alatt halványulni kezd, majd eltűnik.

 

  Ahogy a kísérletből is látható, az emberi tudat óriási hatást gyakorol a körülöttünk lévő világra. A felhő gáz halmazállapotú víz, ezért különösen gyorsan reagál az akaratunkra...."

 

  Tehát, a pálya adott, lehet kísérletezni. Nekem számtalanszor - legalább 10 esetben -. sikerült, és nem volt olyan, hogy nem. Gyakorlati tanács: először kisebb darabokkal kellene kezdeni, míg önbizalom nincs, akár egy nagyobb kiálló részével, vagy elvékonyodásnál a " szétvágással", és semmi esetre sem nagy sötétszürke, vagy jégfelhővel, mert a kezdetben az nem fog menni, s önbizalomcsökkentő.

  Én részemről végig rászegezem a szememe - ott gondolom kiáramlani az információt, és így látom az egész folymatot, a halványulást, a foszlást, az eltűnést. Néha még nagyobb alakzat is eltűnik, mint akartam, de a felhő szerkezetét nem látjuk innen a földről, csak az alulnézeti képét, tehát lehet, hogy amit már másik résznek gondolunk, az összefüggésben van vele.

  Egyébként nincs benne semmi rendkívüli a számomra, mert egyrészt ismerem a víz információfelvevő képességét, másrészt gondolj arra, hogy a mobilod milyen pici erősséggel ( néhány watt) sugároz, és mégis felmegy a műholdra, ami lényegese magasabban van mint ezek a felhők.

 

  sok sikert, és várom a beszámolót

 

 

  kisharsány

 

  

 

 

 

Előzmény: masin111 (451)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 519

Összegzés: Hiába koptatjuk itt a billt nem tartom valószínünek, h meggyőznétek arról, h amit annó több hónapig csináltam kísérletet véletlenül lett mindig 50% fölötti és napra lebontva növekvő tendenciájú, vagy akár a néni véletlenül jött rá, h anya kolléganőjének férje rokkantnyugdíjas, vagy h unokatesóm gyógyulása véletlenül esik 1be a gyógyításával...

Persze ugyanígy az sem vszínű, h én meggyőzök bárkit vmiről anélkül, h saját maga megtapasztalná. Úgyhogy sztem egész nyugodtan abbahagyhatjuk, és megpróbálhatjuk értelmesebben eltölteni az időnket.

thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 518
Látom még mindig nem érted pedig már nagyon sokszor leírtam csak vissza kellene olvasni...
Előzmény: masin111 (517)
masin111 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 517
"Nekem is elég fárasztó, h ilyennekkel traktálsz.... sorry"


Egy köszi is elég lett volna!

Előzmény: thghgh (499)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 516
Kisilabizáltam és áttanulmányoztam között vn némi különbség.
Előzmény: astronom (514)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 515
Első ránézésre grafológia szerintem nem illik ide, abban sztem semmi "paranormális" nincs.
Előzmény: astronom (512)
astronom Creative Commons License 2006.07.07 0 0 514
Onnan másoltam ide, amit állításod szerint áttanulmányoztál...
Előzmény: thghgh (513)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 513
THX, nehezen értetted meg, pont erre gondoltam.
Előzmény: astronom (512)
astronom Creative Commons License 2006.07.07 0 0 512
FAQ 2.2

The following things are paranormal by definition:

Dowsing. ESP. Precognition. Remote Viewing. Communicating with the Dead and/or "Channeling". Violations of Newton's Laws of Motion (Perpetual Motion Devices). Homeopathy. Chiropractic Healing (beyond back/joint problems). Faith Healing. Psychic Surgery. Astrology. Therapeutic Touch (aka "TT"). Qi Gong. Psychokinesis (aka "PK"). The Existence of Ghosts. Precognition & Prophecy. Levitation. Physiognomy. Psychometry. Pyramid Power. Reflexology. Applied Kinesiology (aka "AK"). Clairvoyance. The Existence of Auras. Graphology. Numerology. Palmistry. Phrenology.

The following things have been ruled NOT paranormal and/or NOT eligible for the Challenge in the past:

UFOs. "Bigfoot" & "Yeti" (or other legendary creatures). Anything that is likely to cause injury. "Cloud-busting". Claims of a Religious or Spiritual nature. Exorcism and/or Demonic Possession. The Existence of Chakras. The Existence of God. Reincarnation. The Existence of the Soul or "Astral Bodies".
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 511

 

Most jól megaszontad, számomra pl természetfeletti ha vki meg bírja enni a tökfőzeléket.

Sztem intuició  természetes és nem természetfeletti, sőt nem hiszek abban, h bármi is a természet felett lenne, max olyan vn amiről esetleg nem tudjuk, h miért működik.

Előzmény: masin111 (506)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 510

 

Én meg tudok 1oldalt, ahol szintén csomó trükk leleplezése fennvn, köztük Koperfild trükköké is; ha vkit nagyon érdekel megkeresem.

Előzmény: masin111 (507)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 509

Na hogy?

Előzmény: masin111 (507)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 508
Ezek közül ha jó szemlélem 1ikről sem hiszem, h lehetséges (persze kísérlettel meg lehet győzni), tehát ennyit az 1millió dollárról... Ilyenekért én is lehet, h fizetnék ha megmutatná vki csalásmentesen, mondtam, h nem fizet senkinek 1petákot sem igazából...
Előzmény: visitor2005 (505)
masin111 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 507
Találtam egy linket ahol olvastam,hogy a "legnagyobb parafenomént" Uri Gellert, hogy égette be Randi.

A vége természetesem magyarázkodás Geller részéről, hogy miért nem ment a dolog.

Ez gáz.
Előzmény: astronom (502)
masin111 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 506
Vazze akkor végy egy szótárt

Paranormális = természetfeletti


De szerintem már te is beletartozol a paranormális kategóriába!
Előzmény: thghgh (504)
visitor2005 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 505
Nem engem kérdeztél,ime pár...

Távollátás, távmozgátás, jővőbelátás, múltbalátás (ha máséba).
Tűzes gömbök létrehozása, lebegés (mágnesek nélkül).....
Gondolatolvasás...
Eltünés, teleportálás, viz megtalálása bottal..(vizkeresés)...
Előzmény: thghgh (503)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 504
Sztem ha vki délután 3kor pizsomában vn az paranormális, de ők mit értenek alatta, vizenjárást meg ilyeneket? Ha igen akkor valóban nem átverés csak azér nem fizet senkinek mert lehetetlent kér.
Előzmény: thghgh (503)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 503
Akkor mond el kérlek mi szerinted ami paranormális? Hipnózis tudjuk, h nem elég.
Előzmény: astronom (502)
astronom Creative Commons License 2006.07.07 0 0 502
Bazzeg, ne játszd a hülyét... öles betűkkel ott van a címe, hogy

ONE MILLION DOLLAR PARANORMAL CHALLENGE

szerinted a szarásodra kíváncsiak?
Előzmény: thghgh (501)
thghgh Creative Commons License 2006.07.07 0 0 501
Ez a ha tudsz vmi amit te határozol meg, h mi legyen és ha télleg tudod kapsz 1milliót-dolgot remélem csk vmi viccnek szántad, ha nem akkor konkretizált, h MI A FÉSZKES.... KELL TUDNI, és nem mondd, h mjd én eldöntöm, mert akkor vmi hétköznapi dolgot választok.
visitor2005 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 500
100 db számból 47-t találtál el.
Annak a valószinűsége , hogy 100 db számból 47-t találjál el 6.65%.
(Fura, de azt hiszem jó..)

Vagyis ha vennénk sokszor 100 db próbálkozást , mely véletlenszerű vagyis minden
felállás egyformán valószinű pl:
100000-szer 100 db próbálkozásnál a 47-es találatok száma a 100000ből kb. 6.65%-t tennék ki.
(kb. 100000*0.0665 =6650 eset..)
Előzmény: astronom (493)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!